Pantene i Sverige


Jag har länge använt schampot Pantene men det finns dessvärre inte att köpa i Sverige. Då kan ni gissa hur överraskade jag och min kompis blev när vi såg Pantene inne i en billig butik på drottninggatan. Kommer inte ihåg vad affären heter men om man går Dottninggatan ganska långt upp, inte mot Gamla stan utan åt andra hållet, så ligger det en ÖB liknande affär där. Och schampot kostar bara 19 kr vilket är jätte billigt!!

Kommentarer
Postat av: ..

just därför att pantene inte är bra för håret..de flesta får håravfall utav det efter använt regelbundet...pantene vad med i programmet Plus på tv. kanske därför dom har resterna eller vad man ska kalla det, kvar i endast denna butik o säljs biligt?

2010-02-14 @ 13:41:51
Postat av: Rebecca

jaha ok det hade jag ingen aning om. dessvärre är det det ända schampoot jag hittat som verkligen gör mitt hår mjukt och fint

2010-02-15 @ 05:38:43
URL: http://beccasfashion.blogg.se/
Postat av: Catharina

Hej

Jag har oxå efter trogen användning av Pantene precis konstaterat att det är med all säkerhet därför jag tappar så mycket hår. Balsamet känns ljuvligt för håret. Mitt tjocka hår har säkert krympt till hälften efter dessa fem år och jag tvivlar på att det bara handlar om min "ringa" ålder :-)

Kan inte annat än att rekommendera dig att sluta med produkten.

Hälsningar

Catharina 40+

2010-06-22 @ 06:02:43
Postat av: Rebecca

Hej Catharina!

tack sa jatte mcket for din kommentar. Jag inser nu att jag tappar valdigt mcket har i duschen och eftersom Pantene ar sa svart att fa tag pa sa kommer jag sluta anvanda det.

2010-06-23 @ 15:35:15
URL: http://beccasfashion.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0