Sommarshorts


Bild: www.nelly.com

Dessa shorts från Jeane Bluch kan man köpa hos Nelly. Finns i svart, beige och vitt också. De ser fina och bekväma ut, skulle inte ha något emot dem. Speciellt inte för endast 99 kr. Dock tror jag jag måste gå ner lite i vikt innan jag kan köpa dem =(

Kommentarer
Postat av: Angelika

hej kusin! hur gör du för att gå ner i vikt? vi kör nån diet nu o inte äta potatis, bröd o pasta o sånt (kolhydrater), men det går saaakta.. tycker inte jag ser nån direkt skillnad alls.. brödet är iofs svårt att hålla sig ifrån, tar nog en macka om dan kanske, är det det som gör det kanske!?

2010-07-09 @ 08:19:52
URL: http://angelikas.wordpress.com
Postat av: Anonym

Hej!

sorry for sent svar. hm jag tycker man kan äta bröd så länge det är mörkt bröd, det finns nått runt mörkt bröd från frazer som är super gott. jag gick upp i vikt för att jag åt för mycket skräpmat så det är det första jag försöker dra ner på. alltså äta mat och god mat men hemmagjord mat och inte för mycket sånna där färdiga såser och sånt.

sedan har jag sen typ 3 år tillbaka endast ätit godis och sösakr på helgerna vilket hjälper mig men det är nog olika olika personer. när jag väl börjar äta sötsaker så slutar jag inte därför är det bättre att jag får äta det på helgerna och endast då.

sedan måste man självklart se till att träna. jag tränar 6 eller 7 dagar i veckan. och då är det viktigt att variera träningen. jag gymmar en vecka, sedan kör jag gruppträning nästa och däremellan är det foboll såklart. men nu när det är uppehåll med fotbollen så kör jag entimmes promenader och 20 minuters springturer utomhus istället. det går väldigt sakta för mig att gå ner i vikt också men jag ser i alla fall att det går neråt.

2010-07-12 @ 18:42:24
URL: http://beccasfashion.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0