Stress dag



Usch vilken dag det varit. Efter den jobbiga föreläsningen var jag först stressad över den och min frågeställning. Sen hyrde vi en stor bil och flyttade över en massa saker till lägenheten. Efter det var det bråttom hem för jag sulle iväg och träna. Kom för sent och biljetterna till passet var slut så jag sprang på löparbandet istället. Nu har jag ätit middag och ska packa allting som ska flyttas imorgon och lämna in en text inför handledningen imorgon. Jag hatar att stressa =(.
Update: Jag var så jätte glad över att flytta men nu känns det mest jobbigt. Hade fler saker att packa än jag trodde och nu börjar jag tro att allting inte kommer få plats, och då lämnar jag ändå kvar en del saker här. Sen får jag sms och får veta att tven kanske inte kan installeras imorgon, sen känns det som om jag är en bitch som klagar och tjatar på alla och sen läser jag saker som gör mig ledsen på Facebook. Nu ska jag laga lite saker med mamma och sen sova innan jag brister ut i gråt!

Kommentarer
Postat av: Alexandra - Uppsalas största blogg

Vinnaren av dagens blogg finns uppe nu! :) Kika in om du vann eller var med och tävla i den nya tävlingen. Klicka bara på länken här under :)

http://vadfanskajagheta.se/2010/november/tisdag-dagens-blogg.html#comment

2010-11-02 @ 20:13:23
URL: http://vadfanskajagheta.se
Postat av: Alexandra - Uppsalas största blogg

sv: superkul att du är med i dagens blogg :()



2010-11-02 @ 22:19:47
URL: http://vadfanskajagheta.se
Postat av: Isa

Var gärna med i "Dagens blogg" och vinn en länkning!

Den som kommenterar mest vinner, så du avgör om du vinner eller inte ;)

2010-11-03 @ 12:01:53
URL: http://isa.full.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0