Tur att jag inte har pojkvän


Bild: weheartit.com

Jag ä nu klar med hemtentan. Har skitvit 700 ord för mycket men pappa ska kolla igenom texten och hjälpa mig. Borde egentligen börja med min gamla tenta som jag ska kompletera men tror jag tar den imorgon.

Nu till något helt annat. Jag har blivit lite kär i röda läppar och vill ha det varje gång jag går ut. Speciellt på lördag då jag vill ha röda djävuls horn och röda läppar. MEN jag har varit så stressad den senaste tiden att jag fått en massa finnar runt munnen, i mungiporna för att vara exakt. Så fort en försvinner kommer en ny. Det håller på att göra mig galen för de syns ännu mer när jag har läppstift. De går att täcka över okej med smink så hoppas de är lite bättre tills på lördag i alla fall. Jag säger bara, det är tur att jag är singel för när jag lägger mig på kvällen utan smink ser det hemskt ut.

Kommentarer
Postat av: Alexandra - Uppsalas största blogg

svar; Tack :) Men jag svarar ALLTID på vart jag köpt mina kläder, i personens blogg eller i en kommentar i samma inlägg när jag ser kommentaren så det där stämmer inte alls. DEN ÄR IFRÅN GINA:)

2010-10-28 @ 15:24:28
URL: http://vadfanskajagheta.se
Postat av: Rebecca

Okej då ber jag om ursäkt men tack för svaret och förvänta dig en massa fler förfrågningar av mig om vart du köpt dina kläder =)!!



2010-10-28 @ 21:07:17
URL: http://beccasfashion.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0