Vi svenskar

Mmset igår blev ju lite misslyckat. Skulle varit en bild på mina Converse samt stått dans skor inte danskor i rubriken. Men jag hade i varje fall grymt roligt igår men glömde kamera så tog inga bilder tyvärr. Dansa i alla fall loss i Converse som sagt samt min American Apparel klänning. Hoppas ikväll blir minst lika roligt.
Två roliga saker hände för övrigt i går. Den första tyckte min familj var jätte roligt och den andra är bara en sån där typiskt svenskar grej.
1. Jag gick på götgatan i Slussen och plötligt stannar en taxibil och chaffören öppnar bildörren. Tydligen hade någon cyklist gjort något dumt så att taxi chaffören blev arg så chaffören skriker ut, "jävla svensk" ha ha. Det bästa han kunde komma på när han blev arg var jävla svensk. Tyckte det var jätte roligt!
2. När jag gick hem från tåget så var det en tjej från Australien som satt nära mig och vi gick även av på samma station. När vi skulle upp för rulltrapporna finns det två rulltrappor. Normalt går den högra upp och den vänstar ner men både är just då ur funktion. Alla går då upp i den högra rulltrappan och den Australienska tjejn säger, det här hände förut också. Varför går alla upp i den högra rulltrappan när den vänstra rulltrappan är helt tom? Ha ha konstigt vilka vanemänniskor vi är.
Nu blir det snart match. Wish me luck!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0