Söndag


Tröja: pappas, Leggings: Topshop, Skor: H&M

När jag inte hittar något att ha på mig så snor jag kläder från någon annan. Idag snodde jag kläder från min pappa. Nu ska jag iväg och köpte lite mat till ikväll och ikväll blir det mys i soffan. Jag sover borta ikväll, kanske slänger in ett inlägg senare ikväll. Annars hörs vi imorgon.

Jag vill ha



Bilder: Chadwick Tyler

Glöm vad jag sa om powerwalk och sol. Det regnar ute.

Sista helgdagen

God morgon!
Jag tror jag skymtade lite sol ute, det är trevligt. Jag ska äta lite frukost och sen ska jag ta en powerwalk. Vad gör ni en dag som denna?

Kate Moss i guld

Bild: Dailymail.co.uk
Kate Moss har blivit en guld staty. Check

Öronpropparna på

Jag ligger just nu  min säng med öronproppar i öronen. Jag försöker plugga men det är inte lätt att läsa svåra texter när det skriks ut musik i rummet uppifrån och mittemot. Jag vill mycket hellre sätta mig framför en film och äta godis men det får bli min belöning senare. Hoppas ni har en lite roligare lördags kväll.

Dagens


Jacka: Primark, Tröja: H&M, Linne: Glamour, Jeans: Fornarina, Skor: Puma

Innan jag drog iväg till gymet idag så kunde jag inte logga in på blogg.se. Därför lägger jag upp en dagens nu istället. Jag har haft en lugn och skön dag med träning och lite affärtittandes. Second hand affären var stängd men jag hittade ett par solglasögon på rea på Indiska.

La la la


Jag börjar min morgon med denna underbara låt. Lyssnade på den på repeat igår så nu måste jag dela med mig av den. Enjoy!

Art By H&M


Precis som förra året har H&M släptt en Art By kolletion. Jag var inte jätte imponerad av förra årets kollektion men i år är den bättre. Mina favoriter är t-shirten och klänningen på bilderna.

Dancing Queen


Världens bästa pojke hade bokat biljetter till Mamma Mia. Han visste att jag ville se den och han ville egentligen inte se den men han bokade den ändå!! Det var en jätte bra film, jag gick sjungandes och dansandes därifrån. Med magknip vill jag tilläga. Åt för mycket godis, som vanligt.

Dumma!



Jacka: Primark, T-shirt: Monki, Kjol: second hand, Leggings: Topshop, Skor: Faith

Dumma Photoshop och dumma blogg.se. Bilden vill inte bli liten i Photoshop och det gick inte att lägga upp den här först. Nu får ni leva med en mega bild av mig. Nu ska jag i alla fall iväg på bio och vad vi ska se ska tydligen bli en överraskning. Nu är jag jätte sen! Ha det!

Fredagsstök

     vs.    

Jag hade fortfarande inte packat upp ordentligt efter resan så jag har precis gjort det och städat rummet ordentligt. Såg hemskt ut. Ikväll blir det bio. Det blir Love guru eller Get smart. Get smart har premiär idag men är det någon som sett Love Guru? Är det något att rekommendera?

Woho fredag!


Tröja: lånad av mamma, Levis jeansshorts: second hand, Strumpbyxor och skor: H&M.

Skönt med fredag. Nu blir det skola, sen gymmet och ikväll blir det bio. Lite suddig bild. Får se om jag tar en bättre senare.

Dåligt, dåligt

Jag vet att jag är sämst just nu. Det ända jag lägger upp är dagens outfit och massa text. Det ska bli bättre i helgen men i veckorna är det oftast mycket med skola, jobb och träning. Säg gärna om det är något annat än det jag redan har i bloggen som ni vill se mer av. Nu säger jag godnatt!

Tumult på fotbollsplanen

Jag blev arg idag. Vi hade träning, precis som vi har alla andra torsdagar. Ett annat manligt lag vill ha en del av planen så vi låter dem ha en del av ena halvplanen som vi hade, vårat yngre lag från samma klubb hade andra planhalvan. Efter ett tag får vi veta att planen inte är bokat av något lag. Det manliga laget vill då ha lika stor del av planen som oss så alla 3 lag får en tredjedel av planen var. Efter att vi gjort en övning och våran tränare står och pratar med oss kommer tränaren för det manliga laget fram och frågar
- Är ni klara med övningen?
- Nej, svarar min tränare förvirrat.
- Nähä för vi tänkte spela tvåmål på hela halvplanen. När är ni klara då?Frågar tränaren för det manliga laget
- Vi har träning till klockan nio, säger min tränare.
-Jaha så pass. Men vi vill spela tvåmål så ni får tio minuter till säger vi då.
- Jaha ok, säger min tränare.
Jag blev jätte arg och tänkte varför ska dem komma och ta över våran träning så att vi måste dela planhalva med vårat yngre lag?
- Men varför ska vi dela och ni få mer plats en oss, frågar jag tränaren för killlaget.
- Men ni är ju samma lag, säger han och pekar på det andra laget i samma färger som oss.
- Nej det där är vårat yngre lag. Det är ett helt annat lag.
-Jaha, säger tränaren.
- Det är bara för att vi är tjejer! Skriker jag.
Tränaren går därifrån och vi får lugnt spela vidare på våran tredjedel och de får nöja sig med sin tredjedel. Mitt lag skrattade åt mig och skämdes nog ganska mycket för att jag hade skrikit på honom men jag tyckte det var bra gjort. Jag menar om inte min tränare säger till då måste ju någon göra det eller hur?

Hemkommen


Sliten och trött. Skolan började för 2 dagar sedan och jag badar redan i plugg. Men det får vänta. Jag ska springa iväg på träning snart. Jag är inte alls sugen för jag vet att det inte kommer bli lika roligt som i tisdags då vi bara lekte. Min family drar iväg till gymet nu och det känns ju mer lockande men jag ska dit imorgon så det är väl bara att släpa sig iväg. Men först, smörgås och mjölk!

Torsdag


Tröja: Frankrike, Linne: French Connection, Jeans: Fornarina, Skor: Fred Perry

Blondinbella är på tven och jag har brottom till bussen. See you!

Klädångest

Efter att ha gått igenom hela min garderob så har jag bestämt mig för vad jag ska ha på mig imorgon. Jag måste bestämma sånt innan för annars missar jag bussen imorgon. Det får bli jeans imorgon även fast jag hellre drar på mig en kjol, klänning eller ett par shorts. Jag har sett att vissa bloggare går barbenta men jag är så frusen av mig och strumpbyxor är jag redan trött på. Imorgon ska jag försöka bestämma kläder lite tidigare så att jag inte behöver stressa. Nu måste det sussas, godnatt!


Höstjacka


Bilder: H&M, Ellos och Tradera

Jag skulle vilja ha en ny höstjacka och jag är helt såld på jackan från H&M. Som fattig student är 900 nånting en lite för stor summa men drömma man kan alltid. Jag är också väldigt sugen på en pälsjacka. Har letat lite på Tradera och hittade bland annat den ni ser här ovan, auktionen hittar ni här. Jag ska även leta päls second hand.

Underwear heaven


Som jag sa förut så möttes jag av en vägg med underkläder på jobbet idag. Så här såg det ut, jag har gjort den suddig med flit eftersom det är höstens kollektion och det har inte kommit ut i butik ännu. Jag fick löneförhäjning idag!! Det är jag glad över. Nu ska det firas emd slöande framför tven och toastade mackor.

Onsdag och jobb


Jacka: primark, Kofta: från Frankrike, Klänning: Gina Tricot, Trasiga strumpbyxor och skor: H&M

När jag kom till jobbet möttes jag av en hel vägg med underklädes utklipp, hur underbar är inte det. Förresten så var Frankrike underwear heaven för mig som jobbar med underkläder. Det är mycket att göra idag efter 2 veckors semester så jag måste sätta igång direkt. Hörs sen!

Godmorgon!

Jag hinner inte lägga upp en dagens just nu för då missar jag bussen, får se om jag hinner lägga upp den ifrån jobbet sen. Har ni någonsin vaknat och bara känt "vad är meningen med livet"? Lite så var det för mig imorse. Man känner att hösten är på väg när man börjar känna sig lite lätt nere. Hade det varit strålande sol och 30 grader hade jag säkert inte känt så. Ja ja nu måste jag springa iväg. Ha en bra dag!

Love


Bild: www.thecobrasnake.com/partyphotos.html

Snart ramlar jag ihop. Så godnatt!

I regn och rusk

Jag är precis hemkommen från att ha sprungit runt och fnissat på en stor gräsplan med mål. Blött var det men det var ganska kul ändå. Nu ska jag ta mig ett glas kall mjölk. See ya! 

Rea!


Jag fick ett mejl om att lyxoutlet kommer börja en stor rea imorgon för er som är intreserade. Själv hinner jag nog inte dit varken imorgon eller någon annan dag men tänkte tipsa er om det om det är någon annan som är intresserade. Happy shopping!

Handgjort


Efter en sömnlös natt i Frankrike så parkerade vi någonstans och försöka vila ögonen. Passande nog så höll de då på att slå upp en marknad mittemot. Klockan sju på morgonen öppnade dem och då var vi där och kikade. Dessa fina muggar/glas hittade jag. Mannen som sålde dem pratade endast franska men av det lilla jag förstod så förstod jag att de var handgjorda i St Tropez. Jag fick 6 glas för 7 eller 8 euro. Det kallar jag ett kap!

Uppdatering


Jag har insett hur dålig jag är på att lägga upp hela outfits med skor, väska och jacka. Jag ska försöka bli bättre på det så därför tog jag en ny bild på min outfit. Kläderna är desamma som imorse. Jackan är från Primark, väskan från Friis och Co och skorna från Frankrike. Fråga mig förresten inte varför mitt huvudet är halvt ha ha. Jag köpte ett par jätte fina glas i Frankrike som jag ska visa er sen.

First day at school


Tröja: second hand, Jeans: Fornarina

Då var det dags för skolan då. Idag hade jag ingen kläd inspiration så det fick bli jeans. Ute blir det nog skinnjacka och gladiatorsandaler om det inte är för kallt. Jag är ganska nervös, som alltid när jag börjar en kurs, men en tjej från min förra kurs är med i samma grupp som mig så det känns bra. Efter skolan är det bara hem och vända i dörren i stort sett för jag har fotbollsträning ikväll, får se om jag hinner slänga in ett inlägg innan det. Ha en bra dag!

Så jävla onödigt

Här sitter jag och är lite arg, vi spelade som sagt match idag och jag borde vara glad för det blev oavgjort. Visst vi borde ha vunnit för det andra laget vi mötte var inte så bra men det jag är arg över är att jag lika bra hade kunnat stanna hemma. Jag fick spela i 15 minuter i första halvlek, och ingenting i andra halvlek och jag var inte ens dålig under den tiden jag fick spela. Jag förstår att andra kanske är bättre än mig och bla bla men då vill jag hellre vara hemma och sova när jag har min första och tidiga skoldag imorgon. Sen har jag i och för sig varit borta i 2 veckor och inte tränat, men vissa som varit borta i 5 månader fick spela mer än mig och tjejer från det yngre laget fick spela mer än mig. Usch sådant gör mig arg.
Nu blir det bums i säng för min del så att jag orkar med skolan imorgon. Godnatt!

Fynd från Frankrike



Det blev inte jätte mycket shopping, mestadels pga allt tjafs och för att vi inte kunde ha bilen när vi ville. Den dagen vi åkte till en storstad var det tydligen en röd dag och allt var stängt, när vi åkte dit andra gången kom vi dit två timmar innan affärerna stängde så då hann jag inte med så mycket. Skorna hittade jag i alla fall på en marknad, samma sak med den söta koftan och den rosa länningen/tröjan hittade jag på rean på Zara. Jag köpte också en del underkläder men dom ligger nånstans i den fortfrande ouppackade resväskan. Nu ska jag slänga i mig lite mat och sen åker jag till stan. Hejdå!

Dagens


Skjorta: mammas gamla, Klänning: American Apparel, Strumpbyxor: ?

Det var länge sen jag la upp en dagens, det var också länge sen jag använde strumpbyxor. Jag har inte riktigt vant mig vid Sverige vädret än och tycker det är svårt att välja kläder. Jag stod framför garderoben och tänkte "jag har inga kläder att ha på mig" fast i själva verket är det så att jag har hur mycket kläder som helst. Dagens i- lands problem. Jag köpte förresten lite saker i Frankrike som jag inte visat er än. Får se om jag hinner med det idag.

Bara en vanlig måndag

Då var det slut på semestern på riktigt då. Imorgon börjar skolan. Idag så ska jag chilla lite hemma innan jag åker in till staden för att kika lite. Sedan åker jag direkt därifrån för att sparka lite fotboll. Seriestart och första matchen är det som gäller så håll tummarna för mig ikväll klockan 20.00. Jag måste även bestämma outfit för imorgon för jag kommer hem så sent att det inte kommer hinnas med ikväll. Vad jag ska ha på mig är dock nästa problem. Hörs sen.

Ny design

Nu har jag ändrat typsnitt och gjort om min header lite, vad tycker ni? Bättre eller sämre?

Stentvättat var det här

Snygga Esther har de finaste jeansen just nu! Sånna vill jag också ha. De finns troligtvis inte kvar på rean men kanske får ta en tur in till stan imorgon och kolla ändå. Efter att ha tittat på två tv program och ätit en bit så har jag tittat mig igenom 4 bloggar, fort går det inte.

Fler bilder


På utflykt i staden Aix en Provance   


  Utsikt från bilen


Picassos slott  


"Titta vad fint träden är målade" var veckans kommentar


En av många lyxbåtar i Monaco

Här kommer lite fler bilder från Frankrike. Vi använde två kameror under resan och eftersom den andra kameran var bättre än min och för att det fick plats fler bilder på den så finns de flesta bilder på den kameran. Jag ska försöka få tag på de bilderna så fort som möjligt för där finns de bästa bilderna.

Home sweet home

Då vaknade man upp i Sverige då. inte lika kul som Frankrike men det var underbart att sova i sin egna säng. Dagen består av absolut ingenting, det är nästan så att det kommer ta några dagar att återhämta sig från allt tjafs de senaste två veckorna. Jag ska försöka packa upp lite och blogga så klart. Jag har mycket att ta igen i bloggvärlden, att läsa igenom alla bloggar är ett projekt i sig. Hörs sen!

Bilder a la france

Vi anlände till Frankrike på lördag kväll, ingen hade tänkt så långt som att boka ett hotell (jag är ett planeringsfreak så jag blev själv förvånad att jag inte hade hunnit tänka så långt). Vi hyrde nämligen ett hus men det skulle inte bli tillgängligt förrän på söndagen. Resultatet av detta blev en väldigt lång dag, vi fick köra runt och leta hotell hela natten men varenda hotell var uppbokat så vi sov ingenting den natten. Söndagen bestod därför mestadels av sömn men senare på kvällen utforskade vi byn lite. Jag har valt ut lite bilder från första kvällen, mer orkar jag inte fixa nu men det kommer imorgon.


Utsikten från bilen på väg till vårat hus


Första kvällen var det dans och liveband precis utanför vårat hus


I byn var det tivoli och lotterier


Så här såg det ut första och i stort sett alla kvällar, vin eller la dunk som vi kallade det


Kvällen avslutades med en fin solnedgång

Back to school

För cirka 5 timmar sedan lämnade jag 30 grader och klarblå himmel bakom mig. Jag möttes sedan av en solnedgång och 16 grader. Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering men att komma till ett internet café var lättare sagt än gjort. Jag kan säga att denna semester inte varit helt perfekt. Note to myself, åk aldrig igen på semester med någon du bryr dig om och 8 andra person du aldrig träffat förut. Det resulterar i kaos. Jag kan skriva ett långt inlägg om alla problem vi stött på under 2 veckors tid men det kommer jag aldrig orka skriva eller ni orka läsa så jag summerar det med att säga att själviska människor vill jag inte ha att göra med men det var ändå skönt att få lite sol och bad.
Jag har inte lagt in några bilder på datorn ännu men det kommer, det finns hundratals bilder så jag ska välja ut några godingar. Ha tålamod!


Hej fran Frankrike!

Hej hej!
Har sitter jag pa ett internet cafe i Frankrike med ett konstigt tangentbord. Vi bor i en liten by dar det inte finns nagot internet cafe tyvarr vilket gor att jag bara kan blogga nar vi ar i en storre stad och nar talamodet fran mina resekamrater existerar. Just nu hinner jag inte lagga upp nagra bilder men jag ska forsoka lagga in nagot fint nasta gang. Har finns det massor av fina marknader sa nagra fynd kommer jag forhoppningsvis hem med.
Hoppas allt ar bra hemma i Svealand!  Au revoir som de sager i Frankrike!

Nu bär det av

Nu ska jag åka iväg till flygplatsen. Jag tänkte lägga upp min flygoutfit men det hinns verkligen inte med. Jag är borta i två veckor och bloggen kommer inte vara lika aktiv som vanligt men jag ska försöka blogga från något internet café. Ha det så bra så länge!

Upp, upp och iväg

Idag åker jag till Frankrike! Och som vanligt är jag lite efter med allt som ska göras. Jag hade tänkt att packa igår men istället fick jag för mig att jag skulle ut. Så jag drog först till Stureplan med några kompisar men det var alldeles för mycket folk för min del så vi drog sedan vidare så jag har inte sovit så mycket. Nu måste det i alla fall packas.
Detta hade jag på mig igår.


Klännning: mammas gamla, Skärp: Gina Tricot.

Restaurang besök

Jag har inte lagt utan någon dagens för att jag bara gått runt i myskläder idag men nu ska familjen ut och äta så då bytte jag om. Fick välja kläder som inte är blöta eller i tvätten.


Tröja: second hand, Klänning: Monki, Strumpbyxor: H&M

Produktnörd


Jag försöker packa, det går inte bra. Jag älskar produkter och ja här är alla produkter jag vill ha med mig. Vi flyger ryanair och man får bara ha 15 kg och eftersom detta inte får vara med i handbagaget så ser det inte så ljust ut. Jag tror jag får ta bort en del grejer, men frågan är vad.

Jag klipper

Jag har klippt lite i mina jeanshorts. Här är resultatet.
Före

Efter


Jag och mina gula strumpor


Jag och mina gula strumpor har precis varit ute och sprungit. Nu ska vi steka en hamburgare och det ryktas om att en låda med delicato bollar är på väg hem hit, efterätt någon?

1 dag kvar!

Imorgon åker jag till Frankrike!! Så idag är en ganska fullspäckad dag. Det hjälpte inte att jag igår fick reda på vilken grupp jag är med i när jag väl börjar skolan vilket betyder att jag kunde få tag på litteratur listan vilket betyder att jag idag måste åka och låna böcker inför skolastarten. Får se om jag hinner med det eller om jag vågar vänta tills jag kommer tillbaka och riskera att böckerna inte finns kvar.
Nu blir det banken!

Rättelse och shoppingtips

"Kjolen" från Monki är tydligen en tröja. Om jag hinner imorgon mellan all packning och allt så får jag gå och kolla då. Ett annat tips är att kolla Wedins, jag hörde förut att de ska stänga ner alla sina skobutiker och istället satsa på deras Accent butiker. Därför har nu Wedins butikerna halva rea priset på mycket. Jag hittade ett par jätte snygga stövlar till hösten som hade kostat 500 kr och nu kostade 200 men jag slog inte till för jag har redan ett par svarta stövlar och behöver alla pengar jag kan få till Frankrike. Det fanns även ett par ur snygga stentvättade jeans på H&M, hittar dem inte på hemsidan men snygga var de.

Uppmanar Monki tjejer att vara size 0?

Nu har jag sprungit runt på stan hela dagen. Kavajen byttes ut mot skinnjackan som sedan åkte av för att det blev för varmt. Jag köpte mascara från Maxfactor, efter sol som även innehåller lite brun utan sol och även en mini förpackning med tvål och en miniförpackning med tandkräm.

Denna kjol hittade jag på Monki. I spets och jätte söt. Glad blev jag när jag hittade den, mindre glad blev jag när jag skulle pröva den. Kjolen var nämligen one size och jag fick den inte ens över låren. Jag letade och letade efter en dragkedja eller något men hittade inget. Antingen är jag blåst eller så är kjolen gjorde för 7-åringar. Jag blev så otroligt arg. Jag har normalt S eller 36/38 i kläder. Om jag, som har en ganska vanlig storlek, inte får på mig kjolen hur smal måste man då vara? Om det är så att den inte ska vara så här liten egentligen så ber jag om ursäkt men annars tycker jag att det är otroligt fel. Det är klart att efter man provar den så går man ut ur omklädningsrummet och känner sig lite tjock. Hur ska kvinnoidealen idag kunna förbättras om kläder i "vanliga" butiker görs alldeles för små. Arg är vad jag blir!

Torsdag


Kavaj: second hand, Tröja, Linne och Leggings: Topshop

Det blev vädligt svart idag ser jag. Jag får se om jag byter ut kavajen mot skinnjackan. Nu drar jag iväg in ill stan!

Hejsvejs

Vakande precis och idag är det optikern och semester shopping som gäller. Men innan det måste jag tvätta så att jag inte står där när jag ska packa och inser att alla kläder jag ska ha med mig är smutsiga. Det är bara 15 grader ute just nu, hösten är på väg!

Fotvård


Så här ser det ut när jag tar ett fotbad vilket jag gör allt för sällan. Detta är mammas fotbad och jag tror aldrig jag använt det förut, vilket märktes. Först blev vattnet för varmt, sen blev det för kallt men då orkade jag inte byta. Sen hällde jag i fotsalt och satte igång den. Men eftersom maskinen både vibrerar och bubblar så blev det lite för mycket fotsalt och det bubblade nästan över. Men i slutändan blev det både bra och skönt. Detta, nu när jag lärt mig, ska göras oftare!

Jag leker

 


Jag vill klippa lite i ett par av mina Levis shorts men jag vågade inte riktigt så jag prövade på ett par andra byxor först. Så här blev resultatet. Jag tror jag fixar Levis jeansen imorgon så visar er dem då. Nu blir det dans på tv!

Beachen nästa

Efter gymet idag så begav jag mig till Solna centrum för att kika lite i affärer. Jag hann inte med så mycket men imorgon ska jag åka in till stan igen och köpa allting som behövs inför Frankrike resan. Jag ska även försöka skriva ihop en packningslista idag, kanske ta ett fotbad och ladda ner lite musik för jag är så trött på musiken i min mp3 spelare. Har ni förslag på någon bra musik?

Dagens


Bustier: Ellos, Kjol: second hand, Strumpbyxor: ?

Jag får jätte bleka ben i strumpbyxorna jag har på mig så får se om jag byter ut dem mot ett par andra. Nu ska jag i alla fall dra iväg till gymet. See you!

Godmorgon

Här sitter jag och äter yoghurt och russin samtidigt som jag drömmer lite om Frankrike. Det är bara 3 dagar kvar till jag åker iväg till solen! Det ska bli härligt. Idag tror jag att det blir gym för min del, jag lägger upp en dagens innan jag går.

En liten godnattsång


Nostalgi. Disneydags och fredagsmys är detta för mig.

Suss dags


Snart är det dags för sängen så jag säger godnatt!

Nytt


Detta köpte jag idag på Myrorna. Det syns inte på bilden men den är lite genomskinlig så den blir jätte fin med en svart spets behå under.

Gartisbio

Hej!
Det pratas en del om Gartisbio just nu och jag blev precis medlem. Sidan går ut på att man, genom att köpa saker via nätet eller registrera sig på olika sidor, samlar poäng. När man uppnått ett speciellt antal poäng så får man gratis biobiljetter eller värdecheckar hos olika butikskedjor så som t.ex. H&M. Vid registrering får man 50 poäng och om du blir medlem genom att klicka här så får du ytterligare 25 poäng.

Blä, blä, blä!

Idag är allting blä! Vädret är blä, jag är blä, mitt humör är blä, att jag försökte vara snäll och låna ut min favorittröja som nu inte finns kvar längre är dubbel blä! Jag hoppar och skriker lite och sen får jag hålla tummarna för att imorgon blir en mindre bläig idag.


Tröja: second hand, Jeans: Fornarina, Gummistövlar: morfars gamla

Mischa Bartons väskkollektion




Mischa Barton har släppt en väskkollektion som säljs exlusivt på Asos.com. Själv gillar jag den första väskan starkt medans resten inte är lika mycket wow. Kolla själva och se vad ni tycker.

Gårdagens och dagens

Jag ber om ursäkt för att jag inte bloggade varken igår eller tidigare idag. Jag har sovit borta och igår fanns det ingen tid eller ork över. Jag hade det väldigt trevligt igår för övrigt, det blev lite bowling och kvällen avslutades med väldigt god mat och trevligt sällskap. Igår hade jag fortfarande bara min partyoutfit från kvällen innan så man fick göra det bästa av det man hade. Så här blev resultatet:

Tröja: lånad, Kjol: second hand

Och idag i regnet fick det bli detta, tyvärr gör inte bilden outfiten rättvisa. Synd att jag inte hade mina gummistövlar för det hade behövts.


Skjorta: pappas, Spetslinne under: mammas gamla, Jeans: Fornarina

Jag behöver hjälp!!


Vilken av dessa outfits ska jag ha på mig ikväll? Det blir lite mer bar än klubb men det kanske blir klubb senare så jag tänkte ta ballerinaskor till först och om det blir klubb senare så åker pumpsen på då.

Update: Det blev den första outfiten

Lördag


Tröja: H&M herr, T-shirt under: present, Leggings: Topshop, Gummistövlar: Morfars gamla

Det är första gången jag har nånting på benen på ganska länge. Jag ska snart åka iväg och titta på en fotbollsmatch i regnet. Senare ikväll blir det utgång men jag kan inte bestämma vad jag ska ha på mig så jag tänkte lägga upp 3 olika outfits sen så får ni gärna hjälpa mig välja.

Off I go

Eftersom mitt gym är stängt denna vecka så ska jag gymma på ett annat ställe idag, även mina föräldrar ska dit och de envisades med att åka dit halv elva. Nu är vi i och för sig lite sena men eftersom jag ville ha skjuss så tänkte jag att det är lika bra att gyma samtidigt som dem. Detta resulterar i att jag bara sovit cirka 7 timmar vilket jag inte är van vid nu när jag är ledig så nu är jag trött! Men det är ändå bra att få en tidig start på dagen. Nu drar jag, ciao!

Mary-Kate och Ashley Olsens bok


Bokens båda omslag

Olsen tvillingarna ska släppa en bok som ska handla om deras egna liv. På ena versionen av boken finns Ashley på framsidan och Mary-Kate på baksidan och på den andra version är det tvärtom. I boken har de bland annat intervjuat Karl Lagerfeld, Diane Von Furstenburg och John Galliano. Boken består även av bilder.


Presenter och utmaningar!

Vilken dag! Först blev jag stucken av ett bi, när jag var på väg till gymet upptäckte jag att mitt batteri på mobilen i stort sett var dött och när jag väl kommer till gymet så är det stängt. Jag hade kunnat göra mig själv gladare genom lite second hand shopping men jag har fått en liten utmaning som jag glömt berätta om. Om jag lyckas hålla mig till att endast spendera 800 kr innan Frankrike nästa lördag så får jag 800 kronor. Det låter väl ganska bra? Än så länge har jag endast spenderat 20 kr. Problemet blir bara att köpa allting inför resan så som solkräm t.ex. Fortsättning följer...
Här är det jag fick av mamma och pappa från Irland:


3 söta trosor. De svart/gula blir jätte snygga med en svart bh.


En fin sjal


Och den här tröjan köpte mamma till sig själv men hon sa att jag fick
låna den. Jätte fin och varm i vinter och i höst.

Fredag och aj aj


Klänning: A-wear, Kjol under: Second hand 

 
Getinstick

Jag blev stucken av en geting när jag solade =(. Det gjorde jätte ont men nu har jag satt på ett plåster så nu är det lite bättre. Nu ska jag tll gymet så jag måste springa iväg till bussen. Hörs sen!

bonjour

Jag har precis ätit en stor och god frukost. Mina föräldrar har kommit hem från Irland nu och med sig hade de lite presenter till mig från Pennys. Pennys (eller Primark som det heter i England) är världens bästa affär. Jag visars enare vad jag fick. Nu ska jag försöka sola lite och sedan bär det av till gymet.

RSS 2.0