Evening


Klänning: Gina Tricot som jag färgat själv


En jätte sen dagens, sorry för dålig bild kvalitet. Nu ska jag iväg och sover borta ikväll så vi hörs troligtvis imorgon kväll igen. Enjoy your evening!

Armband

Just nu har Hope rea och jag hittade ett grymt snyggt armband. Om det inte var så att jag är pank just nu så hade jag slagit till.


Mätt och belåten

Jag har precis varit ute och sprungit för att sedan äta en jätte god middag. Jag är verkligen ingen fisk människa men lax det gillar jag så idag blev det lax, färskpotatis och hollandässås. Så gott!

Playsuit

Jag är lite sugen på en playsuit, eller byxdress som det heter på svenska. Jag har sett en svart från H&M som jag tycker är snygg men jag hittade ingen bild på den. Andra som också är snygga är dessa från Topshop och Weekday.

      

Hallu!

Jag vaknade av att det regnade och åskade ute, usch. Men nu har det i alla fall slutat regna så ska försöka pallra mig ut för en joggingrunda snart. I fredags så fick jag tydligen en liten present, så här såg den ut:





Gratis är gott =).

Kvällens


Linne: Topshop, Jeans: Fornarina

Nu ska jag iväg och kolla på EM finalen så vi hörs imorgon igen. Bye!

Rea hos Nelly

Jag har som ni redan vet en Double U-neck Dress från American Apparel i svart, jag älskar den och vill gärna ha en till i en annan färg. Nu har Nelly rea och även klänningen finns på rean men jag vet inte om jag är intresserad av någon av de färgerna. Den här under är jag lite sugen på men jag vet inte. Vad tycker ni?





Mina tatueringar

Usch vilken seg dag detta är för min del, allt går liksom i slow motion känns det som. Jag lovade i alla fall att visa er mina tatueringar så här är dem. Jag ber om ursäkt för att de är lite suddiga men det är svårt att fota sina egna tatueringar.

Denna tatuering gjorde jag när jag var på språkresa i England, jag var inte full eller något sådant men däremot så var jag minderårig. Jag var ungefär 16 år när jag gjorde denna, så den är alltså 7 år gammal. Den sitter på baksidan av axeln och var jätte svår att fota själv så den blev jätte suddig. Får be någon i familjen ta en bättre bild ikväll.

Denna tatuering gjorde jag när jag var 18 år, så den är 5 år gammal. Den sitter på sidan av magen, precis bredvid höftbenet.

Denna gjorde jag på Irland för 2 år sedan. Den sitter på sidan av låret, ganska högt upp.

Jag har gjort alla mina tatueringa på ställen där det går att gömma dem med kläder utifall att jag ångrar mig när jag är 70 bast. Än så länge ångrar jag mig som sagt inte men jag kan tycka att delfinen ser lite barnslig ut men jag har bara fått positiva kommentarer när folk har sett den. När man väl gjort en tatuering blir det lätt så att man vill göra fler. Jag har inga planer på att göra fler än men om jag eventuellt gör en till så vill jag ha den bak i nacken. Några fler som har tatueringar?

Tatueringar

Vad gör jag uppe så här sent när jag bara sovit tre immar inatt? Nej, nu är det läggdags men vill bara kommentera en sak först. Jag läste på Käthes blogg om misslyckade tatuering och där länkade hon till denna sida. Jag har själv tre tatueringar och ångrar dem inte alls, inte ens när jag ser hur misslyckade de på bilderna är. Det verkar ju som om de flesta antingen gjort dem på 80-talet eller på fyllan. När man gör en tatuering så får man ju också räkna med att den måste fyllas i efter ett par år eftersom färgen bleks. Den svarta färgen på min första tatuering är inte alls lika svart som på den sista jag gjorde. Kan ta bilder på mina tatueringar imorgon så får ni se.
Godnatt!

Hel igen

Nu efter jag fått i mig lite mat och myst framför en film så mår jag mycket bättre. Bakfyllan är som bortblåst och känner mig inte speciellt trött heller, det kanske beror på att jag dricker cola och äter choklad men vad gör det? Jag har varit dålig på bilder idag men ska försöka kompensera det imorgon. Nu blir det mer choklad och mer film!

Maaaaat

Nu är jag hemma igen efter att ha jobbat och gymmat, jag tycker det var otroligt duktigt av mig att gymma även fast jag var bakis. Nu har baksmällan släppt lite men tröttheten börjar istället krypa fram, sov bara 3 timmar nämligen. Jag började min dag med en cheesburgare och fortsatte med en smörgås så nu är jag jätte hungrig och ska laga tacos. Det här hade jag på mig idag.

Bakis

Usch usch usch, jag vill tillbaka till min säng. Varför gick jag med på att jobba? Jag är otroligt bakis. Jag ska endast jobba fyra timmar men det är tveksamt om jag klarar av dem fyra timmarna. Wish me luck!

Kvällens outfit


Klänning: American Apparel, Väska: Vila, Armband: Scorett (?), Nagellack: Primark

Nu bär det iväg ill middag och fest. Ha en bra kväll!

Bli modell för en dag

Jag är förresten med och tävlar i Din Stil där vinnaren blir modell för en dag. Klicka här om du också vill vara med och tävla.

Dagens


Kavaj: Second hand, Klänning: H&M (Fashion against aids), Strumpbyxor: ?, Ballerinaskor: Faith

Det blir inget strumpbyxeköp för min del idag, jag känner att det blir lite stressigt plus att jag hittade srumpbyxorna på bilden i garderoben så de får funka. Nu ska jag försöka fixa naglarna men kan inte bestämma mig om jag vill ha fransk manikyr eller rosa naglar ikväll. Vad tycker ni?
Update: Jag inser att jag inte har något franskt manikyr set så det får bli rosa naglar!

Svettigt

Hej!
Jag har precis varit ute på en joggingrunda och efter att jag duschat och gjort en hårinpackning tror jag att jag ska åka och köpa strumpbyxor. Jag hittade nämligen inga igår, H&M hade inga strumpbyxor som höll in och på Lindex fanns det inte kvar i min storlek. Jag lägger upp en dagens innan jag går.

Se tre bon

Jag försöker lära mig franska, men jag lär mig via en ljudbok så därför lär man sig inte stava men vad gör det? Jag vill bara lära mig lite grunder innan jag åker till Frankrike i augusti en det är otroligt svårt. Se tre bon betyder det är väldigt bra, så långt kan jag ha ha. Det kanske kommer mer men jag har otroligt dåligt minne så vi får se om jag lär mig något alls. Någon som är bra på franska? Jag tror det är lättare att träna om man väl är i landet så förhoppningsvis snappar jag upp lite där.
Nu är det läggdags, godnatt!

Shopping

Det blev inte jätte mycket shopping för min del. Jag köpte en behå från H&M och även tofsar därifrån eftersom alla mina tofsar i stort sett är slut. Jag klämde även på en väska från Monki och ett par byxor därifrån men det blev inget köp. Väskan, som var en cluth (stavning?), ville jag endast ha p.g.a att den var så stor för att vara en partyväska som jag kallar dem. Jag ska alltid ha med mig så mycket när jag går ut på krogen men ändå vill jag inte bära på en stor handväska. Denna var lite nånstans mitt emellan men jag har redan så många väskor så jag avstod.
Här är i alla fall det jag köpte.



Och här är skorna jag hade idag, de är kilklack på dem. Lite ont i tån har jag nu men annars älskar jag dem.


Dagens

 
Klänning: Gina Tricot, Strumpbyxor: ?, Skor: Primark

Detta har jag på mig idag. Skorna syns inte så bra men kan lägga upp en bättre bild på dem sen. Drar nog på mig en tröja och/eller en jacka över detta också.

Shopping

Snart bär det av på en liten shoppingrunda. Jag behöver bland annat sytrumbpyxor till imorgon kväll då det blir lite partaj, jag vill gärna hitta ett par strumpbyxor som håller in magen lite och helst i en hudfärgad färg alltså inte svart. Någon som vet vart man kan köpa sådana? Sedan ska jag även köpa LdB's ansiktskräm,
 

Denna vill jag ha fast i en mycket mindre tub. Den är jätte bra att ha i väskan och använda efter gymet, man känner sig jätte fräsch efteråt. Sen får jag se om jag hittar något annat kul, ska bland annat in på myrorna tänke jag. Men innan jag går ska jag äta något och byta om, till vad får ni se snart.

Nyvaken

Go morgon!
Jag vaknade för inte så länge sen, det var jätte skönt att sova ut. Jag är ensam hemma just nu och jag njuter verkligen för annars brukar man alltid vakna av att någon står och pratar precis utanför min dörr eller mamma som dammsuger. Snart ska jag ut och intervall träna, har aldrig gjort det själv förut och jag tror det kommer blå svårt att göra det bra. Jag ska nämligen springa i cirka 7 sekunder, vila i 7 och sen springa igen och så vidare. Detta är lättare att göra på en och samma yta, alltså springa fram och tillbaka, men vart kan jag göra det utan att se jätte dum ut? Har hittat ett ställe vid ett par lyktstoplar som kan vara bra att ha som markeringar men bakom dessa lyktstoplar finns massa hus. Vi får se vad det blir. En dagens kommer i alla fall upp senare.

Läggdags

Jag brukar aldrig lägga mig så här tidigt när jag är ledig men nu är jag jätte trött. Imorgon ska jag ta det lugnt, gå ut och springa och sen åka till ett köpcentrum nära mig för att strosa lite i affärer. Jag har precis fått reda på att jag inte ska jobba så mycket i sommar som jag trodde vilket betyder att jag lever på väldigt lite pengar just nu så därför är shopping inte direkt första prioritet. Om jag däremot hade pengar så hade denna söta topp suttit bra. Från Topshop såklart.




Godnatt, vi hörs imorgon igen!

Hemma

Nu är jag äntligen hemma igen, jag var helt slut efter jobbet så det blev inget gym utan jag ska snart titta på fotbolls EM istället. Får se om jag orkar med en tränings dvd senare men just nu känns det tveksamt. Min näsa är så otroligt täppt just nu att jag håller på att bli galen! Köpte nässpray mot pollen men den hjälper inte alls så nu vet jag inte vart jag ska ta vägen. Är kanske allergisk mot något annat men vad skulle det vara helt plötsligt? Usch, jobbigt är det i alla fall.

Onsdag på jobbet

Hej!
Nu sitter jag på jobbet. Jag vet inte om jag nämnt det förut men jag jobbar för en underklädesbutik och jag jobbar mestadels på vårat kontor med vår hemsida och våran webshop, Bodhi heter butiken. Klicka här så kommer du till hemsidan. Just nu har vi rea i butiken vid fridhemsplan och eftersom det är löning idag är det tydligen full rulle så i eftermiddag ska jag hoppa in och jobba i butiken. Min plan var egentligen att gå till gymmet idag men vi stänger halv sju och sen är det semifinal i EM idag, gym eller fotbolls EM? Svårt val, får se hur jag gör.
Ha en bra dag!

Tisdag

'
Tröja: River Island, Kjol: Second hand

Jag kommer vara en dålig bloggerska idag och imorgon. Jag ska nu springa iväg till jobbet och sen kommer jag sova borta ikväll så jag kommer inte kunna blogga igen förrän imorgon efter jobbet. Hörs då!
PS. Varför jag har händer över huvudet är för att jag håller upp mitt hår. Varför? Ja det är en bra fråga, jag vet faktiskt inte. Ser ni den snygga maskan i strumpbyxorna också? Får försöka dra ner kjolen så att det inte syns så mycket men att den sticker fram lite gör inte så mycket.

En dag på stan

Idag känns det som om jag inte gjort någonting alls men ändå har dagen gått förbi jätte fort. Var i stan och gymmade och kollade i några ffärer och helt plötsligt var klockan sex på kvällen. Nu har jag i alla fall ätit en jätte god middag bestående av grillat kött, pommes och bernaise sås och snart blir det lite tv tittande. Jag känner för lite godis men ska försöka hålla mig ifrån det idag.

Måndag


Klänning och leggings: Topshop

Jaha då var det måndag igen. Inatt regnade, blixtrade och åskade det som bara den men nu har det slutat regna. Enligt väderrapporten ska det vara mulet resten av dagen men inget regn så det fick bli en klänning idag. Tar nog på mig en kofta också innan jag beger mig iväg till gymet. Ha en bra dag!

Nike eller H&M

Nike:

           
Byxor och linne Nike     


 


Bättre bild på linnet

H&M:

Byxor från H&M fram


Byxor från H&M bak

Jag känner mig mer bekväm i settet från Nike, linnet ska jag defenitivt behålla. Däremot så tycker jag att byxorna från H&M egentligen är snyggare men det blir nog så att jag behåller linnet och byxorna från Nike och lämnar tillbaka byxorna från H&M. Jag är inte direkt rik just nu heller så därför är det även pengamässigt bättre att behålla det från Nike och lämna tillbaka byxorna från H&M. Vilka byxor tycker ni är snyggast?




 


Idag lyckades jag

Hej hej!
Idag lyckades jag bättre med joggningen. Jag sprang 2 km vilket inte är jätte långt men jag sprang i alla fall. Sen kom jag hem och nu tittar jag på reprisen av gossip girl.
Jag hittade aldrig en mindre storlek i träningsbyxorna från H&M, jag hittade dem inte alls faktiskt. Men när jag gick in på Stadium för att leta efter min pappa och min lillebror så hittade jag ett par andra träningsbyxor och även ett linne. Jag lägger upp en bild på det lite senare.

Dagens

Nu bär det iväg till några affärer, min lillebror ska köpa ett tält för han ska på festival imorgon och jag ska se om jag kan byta mina träningsbyxor från H&M till en mindre storlek. Detta har jag på mig idag. När jag går ut blir det nog en jeansjacka och ett par ballerinaskor också.


Klänning: Gina Tricot

Drömmer mig bort

Hallå!
Här sitter jag och drömmer mig bort till Frankrike. Det är inte helt bestämt än men jag åker möjligtvis till Frankrike i två veckor i augusti beroende på om jag får ledigt från jobbet eller ej.
Under de dagar då det var 30 grader varmt i detta nu lite kallare landet så använde jag en efter-sol som jag fick med gartis i en annan beställning från Yves Rocher, den luktade otroligt gott och den förlängde även brännan och var bra om man brände sig. Nu har jag hittat en liknande produkt ur samma serie. Så här står det på hemsidan om produkten:
Extra plus: Dess mjuka och behagliga konsistens, som innehåller en liten dos brun-utan-sol, ger snabbare en harmonisk färg, som varar längre.
Den vill jag ha med mig i min resväska om jag åker till Frankrike. Jag har svårt för att bli brun så förlängande effekt och brun utan sol effekt passar mig perfekt!


Ögongodis

Såg nyss matcchen mellan Ryssland och Holland. Ryssland förtjänade att vinna men Holland hade en del ögongodis att titta på under matchens gång. Här kommer några exempel:

 
Ibrahim Afellay
    
Wesley Sneijder

Nigel de Jong

Mitt försök att rädda liv slutade inte bra

Så det blev ingen joggning ute för min del idag, de mörka molnen och de ynka 12 graderna på termometern skrämde bort mig. Istället blev det träning framför tränings dvden "Effektiv förbränning" från i FORM. Men innan jag skulle börja träna fick jag rensa lite i vardagsrummet för att få lite golvyta. På golvet hittade jag då en humla, först tänkte jag flytta på den för att inte trampa på den och bli stucken (om man kan bli stucken, eller vad de nu gör, av en död humla?) men när jag skulle göra detta så upptäckte jag att den fortfarande levde. Då tänkte jag istället släppa ut den genom fönstret. Vårat fönster var halvöppet redan och efter många försök att få upp humlan på ett papper öpnnade jag fönstret och PANG en blomkruka åkte i golvet. Den stod nämligen på fösterbrädet baom gardinen och jag såg den inte. Mamma och pappa blev inte glada. Men, tänker ni kanske, humlan räddade du ju i alla fall men nej den dog någonstans på vägen tror jag för när jag väl la ut den på fönsterräcket så rörde den inte på sig. Så efter mycket om och men, en trasig blomkruka och ett misslyckat försök till att rädda ett liv så tränade jag i alla fall och det känns just nu i baksidan på mina lår.

Att träna eller att inte träna...

det är frågan. Jag måste verkligen ut och springa idag, och jag behöver inte ens springa långt, bara 2 km. Vi har nämligen fått ett tränings schema av våran tränare nu när det är uppehåll med fotbollen. Två gånger i veckan ska vi springa 2 km och två gånger i veckan ska vi intervall träna i cirka 20 minuter. Jag tänkte börja denna vecka med att intervall träna en gång och springa 2 km en gång men det regnar ju så förfärligt ute. Eller det regnade i alla fall och när det regnar vill jag bara stanna inne, titta på film och äta godis. Får se om jag klarar av att ta mig ut senare. Är det någon mer som bara vill sitta inne och mysa idag?

Lördag


Tröja: lillebrorsans, Kjol: möjligtvis ellos men är osäker

Tröjan jag har på mig var till en början min pappas tröja men sen tog min lillebror över den. Jag tycker den är orginell och fin så, till min lillebrors missnöje, lånar jag den ibland, Kjolen är relativt gammal och jag har ingen aning om vart jag köpte den men jag tror den är från ellos eller ahlens. Jag hade en likadan rosa förut också men den såg så barnslig ut så jag gjorde mig av med den.

God morgon!

Eller god förmiddag kaske man säger? För min del är det i alla fall god morgon. Idag blir en lugn dag, inget speciellt inplanerat vilket är skönt. Mitt gym är stängt så ska ut och springa sedan tänkte jag och sen kanske jag ska gå igenom min garderob om jag orkar. Min garderob är för tillfället hemsk! Jag trycker in kläder eftersom de inte får plats längre. Jag är jätte dålig på att göra mig av med kläder men nånting kanske man kan hitta och sälja på tradera.

7 sorters blommor

Är det någon som plockar sju sorters blommor och lägger under huvudkudden i natt? I år blev det inga blommor för min del men förra året gjorde jag faktiskt det och tro det eller ej men jag drömde faktiskt om en man. Om det är mannen jag ska gifta mig med eller ej är en annan fråga.
Det sägs ju att om man lägger sju sorters blommor under huvudkudden på midsommarafton så ska man drömma om mannen man ska gifta sig med. Mannen jag drömde om förra året bor inte i Sverige och jag har inte mycket kontakt med honom så jag tvivlar på att det kommer att slå in men vem vet? Vem drömmer ni om i natt?

Seconh hand igår

Igår jag gick förbi min favorit second hand shop men hittade inget denna gång. Tog bilder på några saker jag prövade dock. Jag ber om ursäkt för den dåliga kvaliteten.

 

Tröjan var en American Apparel tröja som är lite lik Monki tröjan. Men jag tyckte den var lite för stor och liksom bara hängde på mig. Klänningen hade ett jätte fint mönster och fin färg men min figur försvann i den. Möjligtvis hade den varit fin om man satt ett skärp i midjan men jag avstod ändå denna gång. Jeanshortsen var helt ok men jag fastnade bara inte för dem helt enkelt.

Midsommarstång

Jag hade jätte brottom när jag slängde in dagens outfit idag men här kommer ytterligare några bilder på min fina klänning och även en bild på de skor jag hade.

   

Jag och min familj firade midsommar i Trosa faktiskt. Vi åkte dit i några timmar för att äta lunch och vi lyckaes till och med hinna se en midsommarstång. Trosa är en jätte mysig stad med fina små hus men jag är en storstadstjej och skulle adlrig kunna bo i en småstad. Kanske är mer lockande ju äldre man blir vad vet jag.

Midsommarstång i Trosa

Min midsommar klänning

 

Så här ser jag ut på midsommar! klänningen är mormors gamla. Hörs sen!

Midsommar!

Idag är det midsommar och vädret är helt ok, det regnade under natten så vi få hoppas att det håller sig borta under dagen. Nu ska jag iväg på en promenad innan det blir dans runt midsommarstången. Jag har en jätte fin klänning som jag ska ha på mig idag, bild kommer senare!

Tjock och smal byter liv

Jag kollade igenom filmen som guidar en genom photoshop. Detta är en guide för människor som är helt nybörjare och jag tycker den var helt ok. Jag tycker absolut det är enklare när man kan se det på film än när man måste läsa själv. Däremot så kunde jag redan en del och en del kände jag att det var bra att lära sig men att man inte kunde ha så stor nytta av det. Jag har ännu inte tittat igenom allt så får se om jag kan lära mig något mer ju längre jag tittar.

Nu börjar ett program på trean om en underviktigt som byter liv med en överviktigt.
Hörs sen!

A tribute to Staci


Staci och jag

Jag nämnde förut att jag sa farväl till en kompis som flyttar idag. Staci heter hon och vi pluggade tillsammans och nu flyttar hon tillbaka till USA där hon bor. Sorgligt men förhoppningsvis kan jag åka och hälsa på henne nästa sommar.
I love u Staci!!

Kan du Photoshop?

Nu när jag börjat blogga inser jag att jag inte är så haj på phosotshop som jag trodde. Jag pluggade media på gymnasiet och läse ett flertal datakurser och jobbade även en del i Photoshop men jag kommer inte ihåg mycket. Jag jobbar även mycket med photoshop i mitt jobb men där kan jag endast det jag behvöer kunna. Jag kände att jag ville lära mig mer så jag sökte på google. Jag hittade då en sida som heter moderskeppet. Där kan man hitta gratis guider och även en inspelad guide där man ser exakt hur man gör vissa grejer.

Jag sitter just nu och kollar igenom filmen, när jag är klar kan jag berätta om jag tyckte den var bra eller ej. Klicka här om ni också vill se filmen eller ladda ner ett text dokument som guide.

Torsdag


Tröja: second hand, Leggings: Topshop, Skor: H&M

Jag hade även på mig min skinnjacka idag men det blev ganska så varmt så den åkte av. Idag åt jag frukost på stan med en vän som flyttar idag =(. Sedan gymmade jag och snart blir det lasange!

Princesse Tam Tam

Jag jobbar med underkläder och går därför in väldigt mycket på hemsidor som säljer underkläder och jag har kärat ner mig i Princesse Tam Tam's underkläder och badkläder. Kolla här så får ni se några exempel. Klicka på bilderna för att göra dem större.

    

Det får mig att vilja glida runt på en äng i något varm land och bara vara. Älskar formen på baddräkten och den söta rosetten upptill. Kolla Bodhi där du bland annat kan köpa skjortan och även andra saker från Princesse Tam Tam.

Åh vad dåliga vi är!

Jag har nu suttit framför tv:en i 90 minuter och skrikit och hoppats på att det svenska spelarna på andra sidan tv skärmen kan höra mig. Men icke sa nicke, det gick jätte dåligt. Åh vad arg jag blev, alla trodde att matchen mot Ryssland skulle vara så lätt men oj vad fel vi hade. Nu lärde vi oss kanske en läxa till nästa gång i alla fall. Nu har jag åtminstonde fått skriva av mig lite så nu kan jag förhoppningsvis vara lite mindre arg. Och en sak till innan jag slutar vara arg, enligt mig är Zlatan otroligt överskattad. Tack och hej!

Fina läppar

Jag tappade nyligen bort min fina rosa lypsyl som jag använder mycket nu på sommaren, jag blev jätte ledsen för jag visste inte riktigt vart och när jag hade tappat den. Men när jag skulle ta fram min hårfön igår kväll så hittade jag den ovanpå en av mina väskor. Då blev jag glad igen! Labello Pearl & Shine är det i alla fall jag använder och den är jätte fin att använda när man är lite brunbrän och inte har så mycket smink på sig. Man ser jätte fräsch ut. Testa så får ni se.


Sex and the city

TV3 visar just nu tittarnas favorit avsnitt av sex and the city. I avsnittet som va nu fick man se Carrie's första date med Mr. Big och hon hade på sig underbara kläder. Försökte hitta en bild på det men det funkade inte så bra men jag hittade en liknande bild.



Hur snyggt är inte detta? Hon bar samma pälsjacka om jag såg rätt och även en beigefärgad kort klänning, den hon har på affischen som sitter på bussen som man får se i början av varje avsnitt. Nästan så att man längtar lite lite till hösten bara för att få anväda något sånt här snyggt.

Me, myself and my glasses

   
Tröja: H&M, Linne under: Monki, Jeans: Fornarina

 
Glasögon: Favoptic

Mina kläder idag var inte jätte roliga men hade ganska brottom imorse. Fick bli min R tröja, R som i Rebecca =). Vanligtvis så har jag på mig linser men idag fick det bli glasögon.



God morgon!

Här sitter jag med en kopp té! Solen skiner ute men prognosen säger att det ska bli molnigt idag. Jag tycker alltid det är lika svårt att veta hur man ska klä sig dagar som dessa. Jag fryser väldigt lätt så vill inte ta på mig för lite kläder heller. Får se om jag hinner lägga upp en dagens innan jag drar till jobbet.

Läggdags

Jag hinner inte lägga upp en bild på mina nya fina träningsbyxor ikväll, det kommer imorgon istället.  Är precis hemkommen från den sista fotbollsträningen innan uppehållet och är jätte trött. Jag jobbar imorgon så nu är det läggdags. "Goodnight, sleep thight and don't let the bed bugs bite" som de säger på engelska!

Tröjan...

Här är tröjan jag köpte till pappa. Jag passade på att pröva den på mig själv också, kanske får låna den ibland :). Fläcken vid kragen är bara en vattenfläck eftersom mitt paraply råkade hamna i samma påse som tröjan.

                           
Pappa med tröjan                                                                                      Jag med tröjan

Vem passar bäst i den?

Tisdag



Ursäkta den lite suddiga bilden men idag var jag klädd från topp till tå i Topshop kläder utan att inse det. Jag funderade på att ta på mig gummistövlarna innan jag gick hemifrån men det var relativt soligt så ballerinaskorna åkta på istället. När jag sedan gick runt i stan så började det regna ganska rejält, big misstake att ha ballerinaskor då men det gick bra ändå!

På stan så hittade jag träningsbyxorna jag ville ha från H&M, och jag hittade dem t.om. i rosa/svart. En bild på dem kommer upp senare. Förutom det fyndade jag även en Tommy Hillfiger tröja till min pappa för 200 kr på second hand. Får se om han säller upp på en bild senare.

Olycklig

För några veckor sedan var jag sjuk och låg i sängen i några dagar, blev sedan helt frisk men efter cirka en vecka började jag bli täppt i näsan. Jag hade inga andra tecken på förkylning utan det vara bara täppt näsa. Detta har nu hållt i sig och nu har det gått så långt att jag inte kan sova på nätterna. Jag vaknade klockan 6 morse av att jag inte kunde andas ordentligt. Detta är otroligt jobbigt och jag börjar fundera över om det inte kan vara pollen. Ska gå till apoteket och köpa pollenmedecin tror jag. Blir det bättre av medecinen har jag fått pollen, blir det inte det så är det en vanlig förkyling.
 
Idag blir en en tripp till kontoret för att flla i några papper och sen ska jag nog ta mig en shoppingrunda och se om jag hittar något fint. Ha en trevlig dag!


Träningsbyxor

När jag gymmar så blir det oftast ett par shorts och en t-shirt som åker på, sisådär tycker jag om det. Jag har länge varit på jakt efter ett par snygga träningsbyxor men aldrig riktigt hittat några jag tycker om. Idag på gymmet så såg jag en tjej som hade ett par ur snygga. Jag kände igen märket från en sporttopp jag har och insåg att det var från H&M och hittade dem på deras hemsida. Däremot så var hennes byxor rosa och svarta, vilket lite var anledningen till att jag tyckte om dem så mycket, men de var okej i svart också. Får se om jag hittar dem i butik imorgon och se hur de sitter på.

              



Min båttur

Att åka ut med båt ikväll var helt underbart. Det såg inte så lovande ut under dagen då mörka moln täckte himlen men det klarnade upp på kvällen och vi fick en del sol. Ganska kallt var det ändå men så härligt! Efter båtturen blev det en jätte god middag och till efterrätt blev det svenska jorgubbar, glass och hemmagjort chokladsås. Mums!


Här är båten vi åkte med

Måndag


Body: Gina Tricot, Jeans: Fornarina, Blått armband: Topshop man, Klocka: Urban Outfitters

Detta har jag på mig idag. Packar även ner en fleecetröja för kallare väder på vattnet. Skriver mer ikväll om hur det går ikväll, håll tummarna för att jag inte faller övervord =).

Hallå!

Hej hej!
Idag blir det båttur och gym. Vi får se hur kallt det blir ute på sjön idag, ganska så kallt gissar jag men det kan säkert bli jätte kul ändå. Ja lägger upp en dagens innan jag beger mig ut idag.

Hallå!

Hej hej!
Idag blir det båttur och gym. Vi får se hur kallt det blir ute på sjön idag, ganska så kallt gissar jag men det kan säkert bli jätte kul ändå. Ja lägger upp en dagens innan jag beger mig ut idag.

Mina Spa produkter

Imorgon är det utgång som gäller och eftesom jag imorgon efter skolan har jobb kommer jag hem ganska sent så idag hade jag lite hemmaspa. Deta är vad jag använder och försöker använda en gång i veckan.

Hår
Till håret använder jag Pantene. Jag använder både schampot, balsamet och inpackningen. Inpackningen använder jag en gång i veckan. Den finns att köpa utomlands i t.ex. England, Italien, Irland. Så om ni någon gång är utomlands eller om ni har någon kompis som ska resa iväg snart be henne eller honom att köpa med sig Pantene hem till dig och prova. Inpackningen kan både köpas i en stor förpackning eller som engångs förpackningar för cirka 20 kr styck. Så här ser engångförpackningarna ut:



Ansikte:
I vanliga fall brukar jag också en gång i veckan göra en ansiktsmask. Jag har prövat de på H&M och även andra lite billigare ansiktsmasker men jag tycker inte de gör så stor skillnad. Däremot så har acne specialisterna en jätte bra ansiktsmask som jag brukade använda förut men eftersom jag är en fattig student har jag inte haft råd att köpa en ny. I vilket fall som helst så är denna jätte bra och huden blir jätte fräsch och len efteråt. Den heter Calming Sulfur Mask och tidigare kunde man köpa endast den men det verkar som om den nu bara finnas att köpa i ett paket. Den finns i alla fall att köpa här och ser ut så här:

Burken längst till höger är ansiktsmasken

Hy:
En gång i veckan så skrubbar jag mig i duschen med en skrubbhandske. Detta ska göra hyn fräsch och len och det är även bra att skrubba precis inna man solar för då får man en finare och jämnare solbränna eftersom man tar bort död hud. Detta ska även motverka celluliter.

Sedan försöker jag även att ibland epilera mina ben och under armarna. Detta fungerar på samma sätt som vaxning. Istället för att man klipper av hårstråna som man gör när man rakar så rycks hårstråna upp från roten vilket gör att det tar länge tid för dem att växa tillbaka. Detta fungerar jätte bra och det gör till en början ont men när man väl har vant sig vid det så gör det inte längre ont. Jag använder Brauns silk epil.



Naglar:
Jag älskar att använda nagellack men för att kunna göra det måste man även ta hand om sina naglar. Jag försöker att en gång i veckan smörja in mina naglar med Depends sesamolja. Detta gör naglarna starka, är bra om man har flisiga och spruckna naglar och påskyndar naglarnas växt.

När man sedan målar naglarna så är det jätte viktigt att använda sig av baslack. Jag gjorde misstaget att inte använda det under en period vilket resulterade i att mina naglar blev alldeles gula. När jag sedan började använda baslack så återgick de till sin normala färg. Topplack kan också vara bra att använda för att få nagellacket att stanna kvar längre. Detta ska helst fyllas på varannan dag.



Fötter:
Jag filar mina fötter en gång i veckan (ibland fler gånger på sommaren) med en fotfil från Scholl och efter jag gjort det smörjer jag in dem med fotkräm från Ikea (hittade tyvärr ingen bild). Efter jag smörjt in dem sätter jag på mig ett par rena strumpor för att få fotkrämen att gå in i huden ordentligt.

Min ser ut så här fast i ilia.

Detta är mina tips. Har ni fler frågor är det bara att mejla!

Gossip girl

Jag såg precis reprisen av Gossip Girl. Missade det i tisdags eftersom Sverige spelade. Jag är totalt förälskad i Dan och Serena som par. Hur söta är inte dom tillsammans?


Hemma Spa

På helgerna så brukar jag alltid ta hand om mig själv lite extra. Nyss så gjorde jag en hårinpackning och under dagen tänkte jag lägga upp de produkter jag brukar använda men först tänkte jag visa er det shampot jag använder. 
 

Jag har prövat många svenska schampon och balsam men ingenting har riktigt fungerat på mitt hår. När jag fick höra om Pantene så prövade jag det men var inte jätte imponerad. Däremot när jag började använda det varje gång jag tvättade håret så märkte jag stor skillnad. Mitt hår blir jätte lent och fint. Problemet är dock att detta schampo inte finns att köpa i sverige. Jag har klarat mig ganska bra genom att köpa det varje gång jag eller någon kompis åkte utomlands men nyligen så har det börjat ta slut. Jag var inte alls glad men då helt plötsligt så hände något fantastiskt. Jag har nyligen studerat emd utbytesstudenter och alla är nu på väg att åka hem. En av tjejerna från Japan hade fått jätte mycket Pantene hitskickat av hennes föräldrar men när hon nu åkte hem så hade hon ingen plats att ta med sig allt tillbaka hem så hon gav det till mig. Hur lycklig blev inte jag! Här är allt det jag fick av henne:




5,6 km

Hallå!
Jag har precis varit ute på en lång promenad. Jag gick 5,6 km, stegräknare på mobilen är det bästa som finns! Idag ska jag bara ta det lugnt, så som man ska på söndagar, och sen ikväll ska jag nog hem till en kompis.

Jag fick en sms av min chef för några dagar sedan. Imorgon ska nämligen alla på jobbet ut och åka båt och i smset stod det att vi ska ta med oss badkläder för vattenäventyr. Man börjar ju undra vad det kan vara för vattenäventyr. Jag är världens största badkruka så vi får se om jag vågar. Titta in imorgon för uppdateringar om detta.

Vill ha



Igå och idag tittade jag in på Din sko. Denna sko har jag velat ha tidigare fast i svart, nu finns den blåa på rean men tyvärr så hittar jag inte min storlek. Jag är oftast en 39:a i skor utan undantag och jag prövade denna i en 38:a. Den passade men det klämde lite i hälen och om det känns fel redan när man provar den så kommer det alltid kännas fel så jag köpte dem inte. Får leta vidare helt enkelt.

Stövlarna på

   
Tröja: Primark, T-shirt under: present, Leggings: Topshop, Gummistövlar: Morfars gamla

 
Och så här glad är jag över att jag får använda mina gummistävlar

Nu bär det iväg ut i regnet. Hoppas ni får en trevlig dag!

Regnet det bara öser ner

God morgon!
Här regnar det för fullt vilket troligtvis betyder att det blir stövlar idag. Snart bär det av till gymmet och sen blir det middag på stan och fotboll hemma. En dagens kommer upp innan jag springer iväg.


Fredagens outfit



Idag hade jag på mig jeans från Fornarina och body från Gina tricot. Jag är precis hemkommen från en kompis så det är därför jag int bloggat något idag. Imorgon bli det bättre!
Godnatt allihopa!

Trött..

 


Det har varit en otroligt lång dag och det blir det även imorgon så mitt bloggande kommer ej att vara på topp, men till helgen blir det bättre. Här är i alla fall en bild på in klocka som kommer från Urban Outfitters.

Imorgon jobbar jag och sen åker jag direkt från jobbet hem till en kompis så kommr inte kunna blogga förräns imorgon kväll. Vi hörs då!

Torsdag

 
Jeans: Fornarina, Vitt linne: H&M, Vit-T-shirt: H&M, Skinnjacka: Primark, Väska: Friis och Company

Stress, stress, stress. Kom nyligen hem från jobbet och nu bär det av till fotbollsträning. Det här hade jag på mig idag i alla fall. Jag tänkte lägga upp en bättre bild på väskan och klockan men bloggen krånglar så det får bli senare.
Nu måste jag springa!


Snygga ur




Hur snygga är inte dessa? Jag vill ha allihopa och matcha dem med kläder i samma färg. Men eftersom jag älskar rosa så skulle jag ville ha den allra mest.

Onsdag



Idag har min uppdatering varit jätte dålig och jag ber om ursäkt för det. Jag jobbade och sen gymmade jag men nu är jag i alla fall hemma. Idag hade jag på mig jeans från Fornarina och linne från Topshop. Ute blev det skinnjacka och ballerinaskor (minus strumporna jag lovar). Nu blir det Pussa Cat Dolls 2 på tv!
Ha en fortsatt trevlig kväll!

På jobbet...

Hejsan allesammans!
Nu sitter jag på jobbet och blogga är kanske inte vad jag borde göra men min chef är inte här och jag behöver lite hjälp så därför har jag inte så mycket annat att göra.

Jag fick ett mejl om att Din sko ska börja sin rea imorgon, upp till 50% rabatt. Någon som tänker gå dit? Jag ska absolut dit och kika. Tyvärr så jobbar jag i Södertälje imorgon så jag får se om jag hittar till en Din sko affär där.

Fler uppdateringar kommer när jag kommit hem och förhoppningsvis även en dagens.
Ha det så bra denna regniga dag!

God kväll!

 
       

Idag har jag haft på mig detta. Tröjan kommer från Primark, shortsen är second hand och strumpbyxorna kommer från okänt ställe. Nu ska jag dra iväg hem till en kompis och titta på Sverige matchen. Heja Sverige!!

Symönster på nätet


Jag har aldrig varit en hejdare på att sy men jag skulle jätte gärna vilja kunna sy. Istället springer jag till mamma så fort ett hål i klänninge upptäcks eller en knapp ramlat av.  Men för er lyckla där ute som kan sy så läste jag något intressant i Elle. Det finns nämligen en hemsida som heter Burda där man, gratis, kan ladda ner mönster som man sedan kan sy själv. Detta visar sig vara en hel community och det inns även en sida där de som sytt kläder och andra saker sedan säljer dem och där fanns en del fina saker. Kolla in det här:
grym t-shirt
söta trosor
snygg klänning






Armband med solskydd



Piz Bruin har agit fram ett armband med solskyddsfaktor 20. Häftigt eller onödigt? Något du skulle använda?

Alexander Wang


Bilder: Style.com

Jag vet att dessa bilder har cirkulerat på en del bloggar men vem kan klandra oss, dom är ju helt underbara. Kollektionen kommer självklart från Alexander Wang. Jag älskar hur kläderna på första ch sista bilden ser så bekväma ut samtidigt som de är jätte snygga. Den oranga kläningen är en jätte härlig färg och den svarta är perfekt för en riktig galdiator look. Kolla även in skorna!

Second-hand fynd



Detta fyndade jag idag och fick endast betala fyra guldtior för allt, kan det bli bättre? Jag prövade även en t-shirt men den kändes lite kort vid magen. Så här såg den ut:

 

Shortsen blir fina med en vit t-shirt och ett par gladiatorsandaler och kjolen tänkte jag använda under sånt som är lite kort och inte riktigt täcker rumpan.

Dagens


 Tröja: River Island. Linne under: Gina Tricot. Jeans: Fornarina.

Jag ber om ursäkt för den dåliga kvaliten på bilden men det var det ända jag hann med innan jag gick hemifrån idag. Min dag har varit lugn men skön. Den började med lite solning på den lite blåsiga baksidan av huset. Sen bar det av till gymmet och när jag kom hem blev det hemmagjorda hamburgare (mums) och fotboll, Frankrike-Rumänien. Jag hann även med lite second-hand shopping. Bilder kommer upp lite senare.

Sol!

God morgon!
Idag hade jag tänkt att sola lite innan jag beger mig iväg till gymmet, frågan är om det är tillräckligt varmt att sola bara. Det blåser och är lite molningt men jag ska nog ge det ett försök i alla fall. Jag måste bli lite brun känner jag.
Ha en bra dag och njut av solen!

Fotboll...

                                                
                                                 Klänning: mammas gamla


Efter matchen idag drog jag på mig det här. Det är otroligt varmt hemma hos mig just nu så jag ville ha något svalt på mig. Efter att shälv ha spelat fotboll (som för övrigt inte gick jätte bra) så ska det nu bli ännu mera fotboll i form av Tyskland-Polen på fyran. Är det fler som följer fotbolls EM eller tittar ni bara på de svenska matcherna?

God morgon!

Vaknade för cirkus en timme sedan. En dagens kommer upp senare, nu blir det frukost och fotbollsmatch! Håll tummarna för att vi vinner.

Ha en bra dag!


Dagens outfit



Hej hej!
Här kommer dagens outfit. Klänning från La redoute och bikini från FCUK.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0