Hanky panky för halva priset!


Bodhi kommer köra en julkalender varje dag fram till jul där de erbjuder olika rabatter varje dag. Det första erbjudandet är Hanky Panky stringtrosan i färgen ultraviolett för halva priset. Kolla in dagligen för nya bra erbjudanden!

Söta citat


Barn är så roliga ibland. Här om dagen så skulle en tjej berätta om sin gamla fröken Pia. Hon vände sig till en av fröknarna som jobbar där och sa, utan att ha berättat något innan, säg Pia. Läraren såg lite förvirrad ut men sa ändå Pia. Barn sa då men var är Pia? Jag skrattade så mycket! Barnet kunde inte av någon anledning bara fråga vart Pia var utan läraren var först tvungen att säga hennes namn. Sedan så hade vi musikstund samma dag och sjöng lite julsånger och så. Det var jag och två andra lärare med, en kille och en tjej. Efter vi sjungit klart gick ett av barnen fram till den manliga läraren och frågade om han var kär i mig. Han sa nej och skrattade, sen när vi stod vid dörren och skulle gå ut så ände sig barnet till mig och sa men han tittade faktiskt på dig hela tiden när vi sjöng. Barn är så söta och roliga!

Semifinal!


Idag har jag haft fotbollsturnering hela dagen, var uppe klockan 6 imorse. Vi kom tvåa i gruppen idag och gick då vidare till semifinal där vi tyvärr förlorade och åkte ut. Men semifinal är inte dåligt det heller. Nu är jag jätte trött men ska försöka hålla mig vaken ett tag och äta lite och titta på film och sen lägga mig tidigt.

Biodags


Kofta: Topshop, Klänning: American Apparel, Strumpbyxor: H&M, Jacka: second hand, Skor: köpta i Liverpool

Nu ska jag åka iväg på bio. Ska se Vicky Cristina Barcelona, hoppas den är bra! Ha en fortsatt trevlig kväll allihopa!

Grattis, grattis!


Idag fyller min mamma år. Grattis säger jag till henne. Snart blir det presentutdelning och god middag!

Segis!

Igår spelade jag fotboll till klockan 1 på natten, vi kom trea och ska spela igen imorgon. Klockan 8 på morgonen!! Inte jätte roligt med en sådan tidig tid men ja så är det i alla fal. Egentligen borde jag verkligen gå på promenad idag men motivationen finns inte riktigt. Är lite seg idag.

Bik bok snyggingar


Bild: bikbok.se

Snyggingar från Bikbok. Måste säga att de detta år blivit mycket bättre och har mycket snyggare kläder. Nu och i vår  finns det otroligt många plagg jag vill ha från dem.

Rea hos H&M

Bilder: hm.se

HM har just nu rea på sin hemsida. Klicka här för att komma dit. De 4 sakerna här ovan är mina favoritet. Koftan ser mysig och gosig ut, jackan har jag kikat lite på tidigare, den gula klännngen blir fin när man är brun och bikinin är jätte fin. Kolla in, ni kan säkert göra en del fynd! 

Mysisar

Dålig uppdatering igår berodde på att jag var jätte stressad som vanligt, känns som om jag aldrig får gå ner i varv. När jag kom hem var jag tvungen att skriva klart det allra sista som skulle med i mitt arbete som skickas idag. Sen hade jag även fotbollsträning och kom hem vid tio och då var det bara sängen som gällde. Idag har jag praktik som vanligt och ska sitta på planering hela dagen så därför blir det myskläder idag. Sen ikväll så är det inomhus cup!! Håll tummarna för att det kommer gå bra för oss. Idag ville jag jätte gärna ha min svarta body från Gina Tricot men jag hittade den inte, hur kan den bara försvinna? Mycket frustrerande! Nu måste jag bege mig. Ha en trevlig fredag!

Modette Market

Jag nämnde tidigare Modette Market och nu är den öppen för allmänheten.

Modette Market
är modecommunityt Modette.ses nysatsning, en köp- & säljmarknad bara för mode och skönhet! Genom att rensa ut alla plagg, skor och accessoarer du inte längre använder och sälja dem på Modette Market kan du alltså tjäna pengar till nya shoppingrundor (eller resor, ny soffa eller vad du nu är sugen på att lägga slantarna på).

Och slutligen - vill du inte sälja din garderob så kanske du vill fylla på den?
Modette Market hittar du nytt, gammalt, lyx, budget och allt därimellan!

Torsdag


Tröja: second hand, Linne under: H&M, Jeans: Fornarina, Jacka: Fjällräven, Skor: Primark

Nu måste jag springa till bussen som vanligt. Hörs sen! Idag är jag förhoppningsvis hemma lite tidigare än de andra dagarna.

Suck!

Är lite trött på att komma hem sent varje dag och jag går runt och har typ pengaproblem. Åker ju till Irland i januari och jag försöker verkligen spara pengar men det är jätte svårt. Jag måste verkligen klippa mig för mina toppar är kaos och sen är det julklappar och födelsedagspresenter som ska köpas. Hur ska jag någonsin klara mig igenom mellandagsrean utan några pengar att få shoppa för? Just nu kan jag inte ens unna mig en bio och funderade nyss på att jag inte kan äta hemma hos min pojke innan resan eftersom jag då måste betala och inte ens det har jag råd med. Fy vad jobbigt livet kan bli bara på grund av lite pengar.

Klänning, 99 kronor!


Bilder: Lindex


Bodyn på bilden såldes idag på Lindex för 99 kronor, jag var där vid tolv och frågade om den fanns kvar men den var slut redan efter två timmar. Imorgon slutar jag inte förrän vid 4 och kan därför inte gå till Lindex tidgare än så men för er som kan det så säljs klänningen för 99 kronor då. Den säljs även på nätet tror jag.


Om jag var 6 år


Bild: hm.se

Denna jätte fina kjol hade en av barnen på praktiken på sig idag och jag kollade självklart upp var hon hade köpt den och hoppades på att den kom upp i storlek 170 på barnavdelningen men enligt hemsidan verkar det inte så. Hur fin som helst var den i alla fall. Ibland önskar man att man vore 6 år.

Ingen snö =(


Tröja: Bikbok, Leggings: H&M, Jacka: Fjällräven, Skor: köpta i Liverpool

Det sägs att snön idag och under veckan kommer att försvinna =(, inte kul alls. Nu ska jag i alla fall åka till praktiken som vanligt men idag blir det en kort dag där då jag sedan ska åka iväg och jobba. Hejdå!

My best friends girl

Denna film såg jag idag, bra och rolig. Inte så att man dog av skratt men ändå rolig. Var på lite smått dåligt humör då jag kom dit eftersom vi kom ganska sent och fick dåliga platser samt jag hade sett fram emot att äta en kexchoklad typ hela dagen och när jag väl hade köpt den så tappade någon, säger inte vem då jag inte vill peka ut någon *host*, bort den. Den kanske hade varit roligare om jag hade varit på bättre humör men då får jag helt enkelt skylla mig själv.

Ultra creme


Den här krämen är jätte bra! Det har inte blivit mycket pulkaåkning för min del då de inte har några pulkor på skolan. Det är kanske förståligt då det troligtvis blir mycket bråk och krockar kring just pulkor men en del snögubbsbyggande och lek i snön har det blivit. När man är ute i blåsten mycket så är i alla fall den är krämen bra, då den är vattenfri så skyddar den väldigt bra mot blåst. Sen har den solfaktor 4 också så det är ett plus. Den är väldigt fet och då jag har dålig hy och inte kan använda vad som helst så får jag se hur de blir med denna, än har jag inte sett något negativt men vi får se som sagt. I värsta fall kan man åtminstonde använda den på läpparna.

Tisdag


Tröja: second hand, Jeans: Fornarina

Igår kom jag hem vid tio så då var det bara sängen direkt. Idag är det praktik, gym och sedan bio. När jag kommer hem ikväll ska jag visa er en jätte bra kräm! Skor och jackan är samma som igår. Kläderna de uppkommande 3 veckodagarna kommer inte bli så roliga då jag satsar mest på att hålla mig varm och leggings och strumpbyxor är då inte direkt ett alternativ. Ha en bra dag!

Vinterkläderna på


Tröja: lillebrorsans, Jeans: Fornarina, Jacka: Fjällräven, Skor: second hand

Termobyxorna och raggsockorna är nerpackade och vinterjackan och vinterskorna på. Nu drar jag iväg på praktik. Efter praktiken är det gymet som gäller och sedan ska jag på en typ hudkonsulation eller liknande med jobbet så är inte hemma förrän senare ikväll. Hejdå!

Pierre Robert


Bild: pierrerobert.no

Har ni också sett reklamen där en tjej springer ut mitt i gatan i bara underkläder? De trosorna ser i alla fall sjukt bekväma ut så jag gick in på deras hemsida och det visar sig att dessa trosor bara går att köpa på Coop och Ica typ. Ska hålla utkik nästa gång jag åker till Coop.

Mina naglar


Så här ser mina naglar ut efter jag fixade med glitter nagellack. Snyggt men kunde nog gjort tipparna lite bredare. Jag använde mig av Depend nr. 47 och det var svårt att få med mycket glitter utan att det blev ett för tjockt lager. Får försöka igen nästa gång jag gör detta.

Dagens


Skjorta: pappas gamla, Klänning: mammas gamla, Jacka: second hand, Skor: Primark

Nu ska jag iväg på middag. Cheerio!

Pulkaåkning



Jag hoppas verkligen att snön stannar kvar för imorgon har jag nämligen praktik med 6-åringar så förhoppningsvis kanske jag får åka lite pulka i veckan =). Planerna för idag är en power walk efter att jag fått i mig lite frukost och i eftermiddag så blir det middag med fotbollslaget.

Silvriga naglar


Imorgon ska jag måla mina naglar i de här färgerna. Tänkte göra som en fransk manikyr fast istället för vita toppar så blir det silvriga toppar. Jag är inte världsbäst på det här med att måla naglarna så vi får se hur det blir. Visar resultatet imorgon när det är klart.

Nitar


Bild: forever21.com

Denna klänning/topp skrev Engla om. Från Forever21 kommer den och är hur snygg som helst, jag skulle absolut inte ha något emot den. Dyr är den inte heller men när man räknar med frakt och tull så tror jag priset går upp rejält. Synd!

Pepparkakor och julmust!


Just nu försöker jag göra klart mitt arbete och till det blir det pepparkakor, julmust och kanske en mandarin. Mums!

Snö!!


Detta vaknade jag upp till imorse. Hel underbart! Ingen vinter utan snö brukar jag tycka. Jag älskar vintern och julen är min absoluta favorit helgdag och nu känns det som om vintern är här på riktigt!

Dagens


Tröja: second hand, Linne: mammas gamla, Jeans: Fornarina, Mössa: Carlings, Jacka: second hand, Skor: Primark

Här är dagens outfit. Bättre sent än aldrig.

Ännu ett argt inlägg

Fy fan vad trött jag är på allting. Är det inte det ena så är det det andra. Den är dagen har varit sämst! Den började med att jag glömde min plånbok hemma, bright liksom. Jag ska inte rabbla upp allt dåligt som hänt men jag kan bara säga att jag åkte hemifrån 7.30 imorse och kom hem nu. Har fått stanna kvar på jobbet skit länge och nu är hela min helg förstörd. Jag ville komma hem och äta en god middag och titta på film, nu är jag varken hungrig eller sugen på att titta på film längre. Vill bara lägga mig i sängen och gråta. Hejdå.

Marknadssajt


Jag hann inte lägga upp en dagens idag innan jag gick hemifrån så det kommer upp lite senare. Sitter på jobbet just nu och lägger upp varor på Modettes nya marknassida. Där kan företag lägga upp produkter men du kan även som privatperson lägga upp produkter du vill sälja där. Detta testas just nu bara men det kommer sedan marknasföras som en egen sida. Jag vet inte om jag ännu får lägga upp länken men när sidan har testats klar så kan jag göra det.

Fuskpäls


Bild: stockholmstreetstyle.feber.se

Denna jacka finns nu i butik hos H&M, tydligen ska den även finnas på nätet men jag kunde inte hitta den där. Jag är totalt nerkärad i den här, jag har ju redan en päls men ändå. Tur för mig att den typ är slutsåld överallt.

Coca cola reklam


Jag älskar coca colas julreklamer, de ger mig alltid julkänsla. Kan bero på att jag älskar coca cola också men ändå. De gör en ny reklam varje år har jag för mig och jag älskar även den för i år. Hittade den dock ingenstans på nätet så jag lägger upp förra årets reklam istället. Enjoy!

Dagens


T-shirt: H&M, Byxor: lillebrorsans, Jacka: Fjällräven, Skor: H&M

Den andra bilen blev lite suddig men jag hinner inte ta om den nu. Mössa åker också på men den glömde jag på bilden. Idag är det skola och gym som vanligt. Hejdå!

Update:
Eftersom sista biden blev lite suddig kommer här en ny bild, drog även på mig en mössa och ett halsband. Jag gör en konstig min så istället för att ni ska få se på mitt konstiga ansikte så fick ni en smily!


Pojkvänsstilen


Inför morgondagen så har jag snott min lillebrors byxor, ni får se hur det ser ut imorgon. Pluggandet gick förresten okej, tog mig igenom en uppgift och har nu bara en kvar som jag får göra i helgen. Nu hör jag mamma skrika godnatt och jag ska också sova så även jag säger godnatt!

Svårt!


Jag försöker plugga, jag försöker verkligen men det går inte. Det är jätte svårt. Ska skriva någon dum frågeställning och när jag hade kommit på en och hittat massa citat så kom jag på att det ska in något begrepp och det gick inte att få in i min frågeställning så nu måste jag komma på något nytt. Någon som har lite skollust och vill göra detta åt mig? Ha ha I wish

Trasig päls


Min pälsjacka har gått sönder under armen och eftersom den är köpt second hand så går den inte att lämna tillbaka. Min mamma säger att hon inte kan laga den för det kommer bara att åka upp igen men man kanske kan laga den hos en skräddare eller något. Någon som vet?

Paljetter



Detta köpte jag idag på Myrorna. En randig tröja som det står H&M på i lappen, har letat efter en randig så denna fick duga. Den var lite speciell uppe vid halsen också. Sedan fick det även bli en tröja med paljetter på, jag vet att det ser lite skumt ut med det svarta precis över brösten men den är skit snygg till ett par lite loose fitted jeans. Nu gäller det bara att jag skaffar mig ett par sådana jeans.
Nu blir det ett skönt och varmt bad hemma hos pojken, då får jag sova ut imorgon också!
PS. detta gick på runt en hundring, bra va?

Mmmm toast


Påpekade jag förresten att värmen inte fungerar heller? Därför kröp jag upp i sängen men toast och en kopp te framför Ugly Betty. Köpte lite grejer idag, visar snart!

Jag är så arg!

Fan alltså, jag orkar inte med att allt ska hända när jag är så sjukt stressad över skolan. Mamma ringde när jag nyss var på väg hem från dansen och sa att det inte finns något varmvatten. Våran jävla varmvattenväxlare är sönder. Jaha bra, tack för att detta händer när jag kommer hem svettig och äcklig med smutsigt hår. Jag kanske kan duscha hos pojken då men nej för han har fotbollsträning fram till klockan tio ikväll. Och som toppen på moset så ska de tydligen komma hit klockan sju imorgon bitti och laga den. Vad är det för dag imorgon? Jo min lediga dag, ska jag alltså då vakna klockan sju? AAAHHHHH vad arg jag blir. Och om de sen ska sitta och klanka på massa rör hela dagen så kommer jag aldrig få något plugg gjort. Trösta mig någon innan huset fylls av massa tårar.

Dagens


Tröja och kjol: second hand, Jacka: Fjällräven, Skor: köpta i Liverpool

Idag blir det vinterjackan. Ha en bra dag!

Chris Brown


Nu är det snart läggdags så jag tänkte säga godnatt med en grym låt. Jag skulle mer än gärna gå på hans konsert den 23 januari men sen när är konsertbiljetter så dyra? Just nu är det julklappar och resor som jag måste lägga mina pengar på och har verkligen inte 400 kr över så det verkar inte som om jag kan gå på denna konsert men får se.  Godnatt!

Vintagemässan Bakåt Framåt


Bild: bakatframat.se

Vintagemässan Bakåt Framåt är tillbaka igen, denna gång under Luciahelgen mellan den 13-14 december. Förra gången tyckte jag att det var helt okej men jag tycker att det borde vara gratis att komma in. Jag hittade inget förra gången jag var där men om jag hinner så kanske jag springer förbi denna gång också, får se hur det blir med den saken.

Träningsvärk


Tröja och linne: H&M, Jeans: Monki, Jacka och skor: second hand

Det blev en promenad och sjukt kallt var det ute, är fortfarande lite rödrosig om kinderna som ni kanske ser. Igår hade jag som sagt fotbollsträning och vi körde en del benstyrka där vi bland annat gjorde utfall. Idag har jag otroligt svårt att böja på benen och gå i trappor då träningsvärken på baksida lår är stor! Nu ska jag försöka ta mig ut i alla fall. Hejdå!

Snö!!


Här sitter jag och väntar på att det ska sluta regna så att jag kan gå ut och promenera. När jag då tittar ut genom fönstret så ser jag snö!! Jag älskar snö och det känns som vi inte haft det på flera år. Troligtvis är detta snö som kommer smälta bort men helst skulle jag vilja att det ska se ut som på bilden ovan.

Leopard


Bild: nelly.se

Denna klänning såg jag på Nellys hemsida igår. Hur snygg som helst! Jag fick för övrigt en snygg leoprdklänning igår, jag bytte den mot en jacka som var för stor för mig. Kan visa den senare idag.

Bakfull?


Vaknade för cirka en halvtimme sedan och trodde jag skulle må sämre än vad jag gör men mår relativit bra med tanke på allt jag drack igår. Ska på fotbollstränings snart och sedan blir det nog plugg resterande dagen och soffhäng på kvällen.

"Nu kommer jag bli våldtagen"



Har ni någonsin suttit själva på tunnelbanan hem och känt "nu kommer jag bli våldtagen"? Så kände jag ikväll. Jag har nämligen varit ute ikväll och då jag och min kompis bor åt olika håll så åker vi olika tunnelbanor hem. Jag satte mig mitt emot två äldre herrar, de var kanske i 40-års åldern, då det inte fanns så många lediga platser. Jag lyssnar alltid på musik i min mp3 spelare på vägen hem just för att personer ska förstå att jag inte är talbar och om någon försöker prata med mig så kan jag alltid låtsas om att inte höra. Ikväll fungerade det inte. Ena killen mitt emot mig frågade först efter om jag hade en penna, jag svarade nej och fortsatte sen lyssna på musik. Sedan tittade de båda på mig och försökte få ögonkontakt med mig. Jag hörde inte om de pratade med mig men jag försökte att inte titta på dem. Efter ett tag var det oundvikligt att inte titta på dem. Jag tog då ur hörlurarna och tittade argsint på dem. Ena killen sa då "jag vill prata med dig", jag svarade då "jag har inte lust att prata" och stoppade sedan in hörlurarna igen. I det ögonblicket tänkte jag "om de går av vid min hållplats, cirka 3 stationer bort, så kommer jag bli våldtagen". Lyckligtvis gick de av stationen efter de hade sagt detta och jag kunde andas ut.
Känslan var inte rolig och jag hoppas verkligen att ingen råkar ut för våldtäkt Tyvärr så gör många tjejer det men ett tips är i alla fall att alltid ha med sig musik. Det kanske inte förhindrar en våldtäckt men det har hjälp mig från skumma typer ett antal gåner

Fredag



Nu är det brottom. Ha en bra fredag!!

Hemma spa

Imorgon är det utgång som gäller och eftesom jag imorgon efter skolan har jobb kommer jag hem ganska sent så idag hade jag lite hemmaspa. Deta är vad jag använder och försöker använda en gång i veckan.

Hår
Till håret använder jag Pantene. Jag använder både schampot, balsamet och inpackningen. Inpackningen använder jag en gång i veckan. Den finns att köpa utomlands i t.ex. England, Italien, Irland. Så om ni någon gång är utomlands eller om ni har någon kompis som ska resa iväg snart be henne eller honom att köpa med sig Pantene hem till dig och prova. Inpackningen kan både köpas i en stor förpackning eller som engångs förpackningar för cirka 20 kr styck. Så här ser engångförpackningarna ut:



Ansikte:
I vanliga fall brukar jag också en gång i veckan göra en ansiktsmask. Jag har prövat de på H&M och även andra lite billigare ansiktsmasker men jag tycker inte de gör så stor skillnad. Däremot så har acne specialisterna en jätte bra ansiktsmask som jag brukade använda förut men eftersom jag är en fattig student har jag inte haft råd att köpa en ny. I vilket fall som helst så är denna jätte bra och huden blir jätte fräsch och len efteråt. Den heter Calming Sulfur Mask och tidigare kunde man köpa endast den men det verkar som om den nu bara finnas att köpa i ett paket. Den finns i alla fall att köpa här och ser ut så här:

Burken längst till höger är ansiktsmasken

Hy:
En gång i veckan så skrubbar jag mig i duschen med en skrubbhandske. Detta ska göra hyn fräsch och len och det är även bra att skrubba precis inna man solar för då får man en finare och jämnare solbränna eftersom man tar bort död hud. Detta ska även motverka celluliter.

Sedan försöker jag även att ibland epilera mina ben och under armarna. Detta fungerar på samma sätt som vaxning. Istället för att man klipper av hårstråna som man gör när man rakar så rycks hårstråna upp från roten vilket gör att det tar länge tid för dem att växa tillbaka. Detta fungerar jätte bra och det gör till en början ont men när man väl har vant sig vid det så gör det inte längre ont. Jag använder Brauns silk epil.



Naglar:
Jag älskar att använda nagellack men för att kunna göra det måste man även ta hand om sina naglar. Jag försöker att en gång i veckan smörja in mina naglar med Depends sesamolja. Detta gör naglarna starka, är bra om man har flisiga och spruckna naglar och påskyndar naglarnas växt.

När man sedan målar naglarna så är det jätte viktigt att använda sig av baslack. Jag gjorde misstaget att inte använda det under en period vilket resulterade i att mina naglar blev alldeles gula. När jag sedan började använda baslack så återgick de till sin normala färg. Topplack kan också vara bra att använda för att få nagellacket att stanna kvar längre. Detta ska helst fyllas på varannan dag.



Fötter:
Jag filar mina fötter en gång i veckan (ibland fler gånger på sommaren) med en fotfil från Scholl och efter jag gjort det smörjer jag in dem med fotkräm från Ikea (hittade tyvärr ingen bild). Efter jag smörjt in dem sätter jag på mig ett par rena strumpor för att få fotkrämen att gå in i huden ordentligt.

Min ser ut så här fast i ilia.

Detta är mina tips. Har ni fler frågor är det bara att mejla!

Min outfit


Jacka: second hand, Jeans: Fornarina, Skor: Primark, Tröja: Next

Usch vad seg jag blir av detta väder. Idag måste jag verkligen försöka plugga, har så otroligt mycket att göra och är jätte stressad.

Low battery

Mitt batteri i kameran är slut och jag hinner inte springa runt och leta efter nya så en dagens får komma upp när jag kommer hem istället. Ha en bra dag!

USA



Jag ha varit sjukt uttråkad idag. Skulle mycket hellre vara i USA, precis som hon, och shoppa på Forever 21.

Dagens rätt


Jag är så otroligt hungrig!! Har bara ätit frukost och en banan idag, jag vaknade i och för sig väldigt sent men ändå. Så nu ska det ätas enchiladas, mumsigt, och tittas på Made My sweet 16 på MTV.

jag idag


Tröja: köpt i Frankrike, Klänning: mammas gamla, Strumpbyxor: H&M, Jacka: second hand, Skor: köpta i Liverpool

Måste springa. Bye!

Julklänning


Bild: ginatricot.se

Denna klänning såg jag inne på Gina Tricot idag. Blir snygg till julen och kostar bara 299 kr.


Mitt stylist jobb


Bild: adprofi.se

Jag nämnde för ganska längesedan att jag gjorde att stylist jobb och här kommer resultatet. Hemsidan, Adprofit, som detta gjordes för har absolut ingenting med mode att göra men det var ändå otroligt kul att göra detta. Så klicka på länken och kolla in de tre olika stilarna som jag stylat.

Lindsay Lohan gör leggings


Lindsay Lohan har startat en egen linje med tights som heter 6126. De går bland annat att köpa hos Shopintuition och priset ligger runt 800 kr. Själv är jag tveksam. De med dragkedja är snygga men mina med dragkedja från Gina Tricot går precis lika bra.

Min dag


Skjorta: pappas gamla, Jeans: Fornarina

Jag sov jätte bra inatt. Brukar alltid vakna innan jag ska gå upp men idag gjorde jag inte det för en gångs skull. Det gör det i och för sig svårare att gå upp men jag har sovmorgon imorgon så får sova då istället. Nu blir det skola i 3 timmar och sedan plugg när jag kommer hem. Ha en bra dag!

Frusna händer


Bild: hm.se

Dessa vantar har jag ägt förut men tappade såklart bort dem. Jag har fått för mig att de jag ägde förut var en mörkare blå nyans men nu är jag mer osäker. Det är kanske dessa i just den här färgen jag även ägde förut. Ja ja, nya och sköna vantar har jag nu i alla fall. De är från HM och kostar 80 kronor, ett tips för de som, precis som mig, lätt fryser om händerna.

En försenad dagens


Tröja: second hand, Shorts: Urban Outfitter, Strumpbyxor: H&M, Skor: Primark

Jag försökte verkligen lägga upp den här bilden igår men som vanligt var datan så seg att jag bara ville slänga den i golvet. Jag fick avbryta projektet och springa till bussen istället. Detta är i alla fall vad jag hade på mig igår och idag då jag sov borta.

Fars dag


Sov länge idag vilket var skönt. Efter frukosten ska jag bege mig ut på en promenad och sedan läsa de sista sidorna i en av böckerna. Glm förresten inte bort att det är fars dag idag. Hur firar ni era pappor?

Lördagsnöje


Så här ser mitt lördagsnöje ut. Kul va? Vi fick nämligen reda på i torsdags att vi på onsdag ska ha muntlig examination vilket betyder att vi måste läsa 2 kapitel i 2 olika böcker plus en artikel på engelska. Jag har läst 15 sidor och har 40 sidor kvar av ett av kapitlen Blä!! Ok back to the books. Ska nog tvätta mg och ta på mig pyjamasen för att sedan läsa lite mer i sängen. Godnatt säger jag då och hoppas ni har en roligare kväll än mig.

Min pälsjacka!!



Äntligen äntligen äntligen hittade jag en fin pälsjacka. På stadsmissonen fanns den. Jag ville egentligen ha den svarta som jag visat tidigare, var mest kär i huvan, men jag fick inse att den var för stor så det fick bli den här istället. Killen köper den till mig, bästa killen i världen eller hur? De underbara skorna fick jag av bästa kompisen, de ska jag mysa runt i hela vintern. Ni kan ju ana hur lycklig jag är just nu

Godmorgon, godmorgon

Vaknade tidigt idag av någon anledning. Idag ska jag i alla fall åka i till stan. Min kompis var på Irland förra helgen och hon har köpt med sig en present till mig, trevligt! Ska även kolla in pälsjackan än en gång och bestämma mig för om jag vill ha den eller inte. Sedan blir det fotbollsträning, inomhus! Det var länge sedan vi spelade inomhus men det ska bli jätte kul.
Ha en trevlig lördag allihopa!

Sparkling!


Bild: http://www.veckorevyn.com/bloggar/josefins-blogg

Kommer ni ihåg tröjan jag nämnde förut? Well på hemsidan hade jag sett masken och läppar men hade aldrig sett den här som Josefin har på sig. Hur snygg som helst! Blir nu ännu mer kär i tröjorna från Marcus Lupfer. Hittar dom dock inte på Topshops hemsidan längre. Är de kanske slut?

En simmares kropp


Det har varit en lång dag, kom nyss hem. Idag på gymmet så stod jag bredvid några tjejer som simmade i ett lag eller något. En av dem hade en jätte fin kropp (försöke hitta en bild på en tjejsimmare men det gick inte). Jag började nästan simma som yngre då jag älskade att bada men gjorde aldrig slag i saken, nu ångrar jag mig lite. Ja ja jag blev en fotbollstjej och det är väl bra det med.
PS. Just nu dricker jag citron och ingefära i varmt vatten då det sägs vara bra för huden. Ska pröva det i några dagar och se om min hy blir bättre.  

Fredag, fredag, fredag


Tröja: Bikbok, Leggings: Gina Tricot

Idag är det skola, jobb och gym så är nog inte hemma förrän sent idag. Ha en bra fredag!

Just nu...



tittar jag på MTV Europe Music Awards och dregglar över Travis från Gym Class Heroes och Solagne's kläder. Om du vill följa detta så kan du kolla Kenzas mtv blogg som bloggar live and direct.

Second hand



Paris tröjan överst köpte jag idag second hand och den är jätte fin. Pälsjacka, dåliga bilder jag ber om ursäkt, är jag sugen på men är osäker. Den är lite lite stor i ärmarna men jag älskar att den har luva. Jag ska fundera över det. Den är också second hand.

Dagens


Tröja: second hand, Linne under: köpt i Frankrike, Jeans: Fornarina

Imorse ville inte min dator och jag hade inte tid att vänta på att den skulle sluta göra uppror så därför kommer en lite sen dagens outfit.

Inspiration


Bilder: http://thesartorialist.blogspot.com/

Snyggt!

Slippery slide


Så här ser skorna ut på. Jag halkade runt lite på mitt golv i mitt rum som är väldigt halt så ja inga hala ytor när dessa skor är på. Men får som sagt vänta i 1 månad och 17 dagar för att vara exakt!

Dagens


T-shirt: H&M, Jeans, jacka och vantar: Primark, Skor: köpta i Liverpool

Skönt med en ledig dag och få sova lite. Nu ska jag dra iväg till gymet och sen ska jag hämta ina skor, woho. Får dock tyvärr inte använda dem förrän december då jag ska få dem i present men ändå.

Sov gott?


Nu sprutar jag ut inlägg men det är väl bra med tanke på att jag varit lite seg under helgen. Denna sovmask tipsade Käthe om. Jag har själv aldrig använt en sovmask men man kanske borde börja. Jag vet ju själv om att jag är väldigt lättväckt, mestadels p.ga. ljud men även ljus.

Ljuvlig doft


Idag när jag och mamma var och handlade så gick vi förbi denna produkt och jag luktade lite på den bara på vägen sådär. Det skulle jag inte gjort. Jag blev helt fast. Den luktar så otroligt underbart så den fick följa med hem. Ett tips till alla er som vell ha en bra fuktgivande kräm som luktar gott.

Historien om drömskon


Bild: dinsko.se

Dessa skor lade jag undan igår då det var det sista paret i min storlek. Ett skosnöre fattas på ena skon men tjejen i kassan säger att om jag köper dem så tar de bara ett skosnöre från en annan sko och sätter i det där. Idag skulle mamma köpa dem till mig julklapp eller födelsedagspresent, detta visste jag redan så jag fick följa med. När jag säger att ett skosnöre fattas säger en annan tjej i kassan att det inte går att sätta i ett nytt skosnöre. Det är nämligen en söm mellan de olika hålen vilket gör att det inte går att trä igenom. Vem drar ur ett skosnöre ur en sko? Jag förstår inte. Det kan inte ha vart lätt heller. Nu ska skorna i alla fall hämtas i Ringen imorgon. Vilken lycka!

Lindex


Bilder: lindex.se

Dessa snyggingar hittade jos hos Lindex. Klänningen i mitten kanske t.om. skulle passa på nyår. Jag har faktiskt börjat fundera lite på en nyårs klänning, mest för att jag troligtvis kommer ha knapert med pengar och egentligen inte kommer ha råd att köpa en. Men då kom jag på att jag faktiskt har en snygging i garderoben som jag aldrig använt. Den kanske kommer väl till pass.

Jag och mina rosa strumpor


Tröja: Primark, T-shirt: present, Leggings: Gina Tricot, Jacka: Primark, Skor: Wedins

Usch jag är inte alls motiverad till att gå till skolan idag eller någon annan dag den här veckan heller för den delen. Men ja det kunde väl kanske varit värre men just nu känns det inte så. Hejdå!

Back home

Då var man tillbaka hemma då. Det jobbigaste är när man inte varit hemma på två dagar, var jätte stressad när man gick hemifrån och när man kommer tillbaka så möts man av ett jätte stökigt rum. Jag glömmer liksom bort hur stökigt det var när jag lämnade det. Ja ja. Jag hittade ytterligare en fuskpäls på Cubus idag förresten. Tidigare hade de jackan med skärp men nu hade de en kort variant med korta ärmar. Hittade tyvärr ingen bild men den var snygg och skulle vara ännu snyggare med långa skinnvantar till. Dessvärre är dock att den är kort i midjan för då kan man inte riktigt ha vad man vill under. Jakten fortsätter. Jag vill verkligen ha en snygg pälsjacka nu!

Dagens



Måste verkligen springa till bussen. Sover borta två nätter så vi hörs inte förrän på måndag igen. Trevlig helg!

Soligt men kallt

Jag har precis varit ute på en härlig powerwalk. Det är relatvit soligt ute men bli inte lurad för det är ändå väldigt kallt. Idag ska jag antingen gå på bio eller stanna inne och hyra film. Mys blir det i alla fall.

Vad jag cravar i affärerna



Ok jag gick runt lite i affärer idag och den röda tröjan på första bilden köpte jag till pojken men det blir nog lite delad vårdnad om den då jag även gillade den själv. Klänningen på bild 2 och 3 är från H&M och jag gillar den jätte mycket. Den gröna är en storlek 34 och den svarta en 38a. Det fanns ingen 36a vilket jag egentligen borde haft då 38an kändes för stor och 34an kändes för kort vilket ni kanske ser i spegeln på höger sida. Kolla skillnaden i längd på de olika klänningarna Sista bilden är pälsjackan från Myrorna som jag nämnde tidigare, skit snygg men fortfarande för stor. Sedan prövade jag även skorna med stort S, men de fanns självklart inte heller i min storlek men snygga som *** är dem.

RSS 2.0