Valborgs outfit


Linne: Warehouse, Kjol: second hand

Inte världens finaste bild på mig kanske, ser lite ut som en fjortis, men hinner inte ta en ny nu. Ni får fler bilder imorgon hoppas jag.. Nu bär det iväg på festligheter. Hoppas ni får en jätte rolig valborgs kväll!

Valborgsfirande


Nu ska jag snart iväg på Valborgfirande. Vi är ett gäng som ska hem till pojken där vi ska äta lite mat och sedan vi ut på stan. Lägger upp en kvällens innan jag går.

Valborgsmässoafton!


Kavaj: second hand, T-shirt: H&M herr, Harembyxor: Cubus, Väska: Friis&Co, Skor: River Island

Jag croppade tydligen inte den första bilden så ja nu får ni se lite av mitt hem. Nu ska jag iväg och jobba på ett kalas och sen komma hem och förbereda mig inför kvällens Valborgs firande. Ha en trevlig Valborgmässoafton!

Träningsvärk


Tröja: second hand, Skjorta: Primark, Shorts: Ellos (?), Ute: skinnjacka och tygskor

Nu ska jag iväg och jobba. Har för övrigt sjukt mycket träningsvärk i benen idag. Vi körde benstyrka på träningen i måndags och idag gör det ont. Träningsvärk brukar alltid vara jobbigast två dagar efter oc det är den verkligen idag! Hejdå!

Plugg och vindruvor


Har varit vaken ett tag och har suttit och pluggat. Vill verkligen bli klar på fredag. Har inte hela dagen på mig idag för jag ska åka iväg och jobba vid två tiden men om jag ligger i nu och sedan försöker avrunda på fredag så är det klart sen. Det skulle vara jätte skönt att för en gång skull inte sitta och skriva in i det sista. Sitter och mumsar på jätte goda vindruvor medan jag skriver. Ha det bra!

Missad aktion


Dessa jeans skulle jag buda på på Tradera men missade aktionen, irriterande. Aktionen avslutades på 25 kronor. Är ju ute efter ett par slitna jeans i boyfriendmodell men de på Gina Tricot är för thigta, de på Monki för höga och de på Vila är slut. Får söka i second hand butiker när jag får tid men dessa jeans hade faktiskt suttit fint. Usch vad irriterande att jag missade den.

Nya jeansshorts


Jag spang in på Gina Tricot idag för att leta efter de omtalade mysbyxeshortsen som tydligen var på rea där. Jag hittade dem men tyvärr bara i storlek M men om någon är intresserad av dem så finns de på Gina Tricot på Götgatan vid lussen. Istället hittade jag dessa shorts för 99 kr. De är så när slappt sköna. Skulle inte ha något emot att bära dem som på första bilden, med en bikiniöverdel på stranden. Nu: plugga!

Randigt!


Tröja och klänning: Monki, Strumpbyxor: Åhlens, Jacka: Primark, Väska: Zara

Måste springa. Hejdå!

Stressad!



Jag är relativt stressad just nu. Delvis på grund av skolan, vet inte hur jag ska hinna göra klart allting då jag jobbar 2 dagar denna vecka, det är valborg och jag vill egentligen kunna njuta av helgen men det lär inte bli av. Sedan är jag stressad på grund av valborg också, jag och killen vet inte riktigt vad vi ska hitta på än vilket känns lite jobbigt. I-lands problem jag vet! Nu ska jag lägga fram kläder och packa väskan för imorgon och sen sova. Godnatt!

Topshop shorts


Bild: topshop.com

Dessa shorts från Topshop har jag velat ha länge nu och när jag för femtioende gången klickade mig in på hemsidan så såg jag nu att de var på rea och blev överlycklig. Dessvärre är de slut i alla storlekar, vilken besvikelse!

Molnigt


Det är tur för mig att det är relativt molnigt idag för annars hade jag velat sitte ute på altanen och solat men nu kan jag istället koncentrera mig på pluggandet. Har en redovisning imorgon som jag måste förbereda idag och på söndag (eftersom den ska vara inlämnad på måndag) måse jag vara klar med min hemtenta och en rest som jag har. Blir ingen rolig helg nästa helg med andra ord. Ska försöka sätta igång nu, varför är det alltid så jobbigt att just sätta igång med pluggandet? Wish me luck!

Rea kap

Bild: melba.se

Sånna här små bilder får man när man inte har photoshop på datorn men ja. Denna klänning (klicka för större bild) köpte jag i alla fall på Melbas rea idag. Blir jätte fint med höga klackar eller ett skärp i midjan och gladiatorssandaler. Nu ska vi nog hoppa i säng och sova. Godnatt! 
Update: Jag klickade tydligen hem den sista för nu finns den inte kvar på hemsidan.


Pannkaksfrukost

Så här såg vår goda frukost ut i morse på balkongen, visst ser det gott ut? Tyvärr gick solen i moln under eftermiddagen och när jag var och tittade på killens match blev det riktigt kallt och blåsigt. Får hoppas på bättre väder imorgon!


Sommar vin


Detta vin hade min pojkvän med sig hem igår, helt underbart var det! Det är ett mousserande vin med bubblor och smak av jordgubb. Ett riktigt sommarvin med andra ord. Har inte kameran här just nu och kan därför inte lägga in några roliga bilder men ni får lite bilder imorgon.
Idag har jag varit på en promenad och i morse åt vi pannkakor till frukost på balkongen, jätte mysigt. Nu måste jag plugga. Vi hörs.

Harembyxorna på


Linne: H&M, Jacka: Primark, Harembyxor: Cubus, Skor: Faith

Jag vet att det är många som inte tycker om harembyxor men jag tycker mina är jätte snygga, sen finns det även harembyxor som är mindre snygga. Nu ska jag iväg till killen och sover där. Imorgon ska jag ta en promenad hemifrån honom hem till mig i solen. Ha en skön lördagskväll!

Varma fötter

Halloj!
Nu ska jag iväg och spela fotbollsmatch vilket är jätte härligt när solen skiner men det värsta med att spela fotboll på soliga dagar är att fötterna brinner upp. Det är otroligt varmt med fotbollsstrumpor i thighta fotbollsskor, det gör nästan ont. Men det går att leva med. Håll tummarna för oss!

Första grillningen i år


Idag grillade vi för första gången i år. Det var mysigt och jätte gott. Varför är det så att kött, eller annan mat man grillar, alltid smaker så mycket bättre än när man steker det eller grillar det i ugnen? Jag vet bara att det nu börjar närma sig sommaren och det känns härligt!

Världens sötaste skor


Dessa skor hade jag på mig till gymet idag. Köpte dem på Primark på Irland i januari men de är så tunna så att jag inte använt dem förräns nu. De är jätte sköna och lätta, känns som om man går barfota, och visst är de bara så söta? Ångrar nu att jag inte köpa fler i andra storlekar.

Gymmet och solning


Åh vad härligt det är att denna vecka äntligen är över! Nu ska jag iväg till gymmet men innan det ska jag köpa lite småsaker, bland annat dag och nattkrämen jag bloggade om igår. Sen när jag kommer hem ska jag sola och plugga, perfekt kombination! Ha en jätte hälig dag i solen!

Dag och nattkräm


Bilder: apoteket.se

Jag använder just nu en dag/natt kräm som kommer härifrån (Face Moisturizer Normal skin). Den krämen är väldigt fet och jag har fått fler finnar nu än vad jag någonsin fått förut. Jag har fortsatt använda den i hopp om att min hy kanske vänjer sig vid den men det har den inte gjort. Så imorgon bär det av till apoteket för att köpa krämerna på bilderna. Hade hoppats på att få bättre hy nu under godisförbud tiden men så har det inte blivit och nu har jag tröttnat på att få finnar så jag byter tillbaka till krämer jag vet fungerar.
Nu ska jag sova, godnatt!

Snygga beachkläder


Bilder: bodhi.se

Vi har fått in ett nytt märke som heter O Beach som jag precis lagt upp på nätet. Både Figleaves och Asos säljer detta märke men vi har de bästa priserna så om du är sugen på en snygga bikini eller andra badkläder så kolla här.

Randiga strumpbyxor


Tröja: second hand, Linne: Gina Tricot, Kjol: Monki, Strumpbyxor: Åhlens
Ute: Skinnjacka och tygskor

Nu ska jag iväg på något som kallas basgruppsdag och sedan ska jag åka och jobba. Eftersom jag jobbar tills jag är klar vet jag aldrig när jag slutar så jag tar med mig träningskläderna för säkerhetsskull. Ha en trevlig torsdag!

Gossip girl Vanessa och Neyo


Ne-yo är defenitivt en av mina favoritartister och nu släpper han singeln "Part of the list" som är grym. Videon är helt okej men hade både en konstig början och ett konstigt slut men är det inte Jessica Szohr (Vanessa) från Gossip girl som jag skymtar?

Asos 75% rea


Bilder: asos.com

Här är några av mina favoriter från Asos rea. Toppen är snygg i ryggen och finns även i svart, chinosarna ser sjukt snygga ut men när man beställer online är de svårt att veta hur de sitter på en själv i jämförelse med en snygg modell, hårbandet med flera längder är snyggt och pyjamasshortsen är jätte söta. Jag skulle matcha dem med ett blått eller vitt linne. Kolla in resten av rean här.

Onsdag


Kofta: second hand, Linne: Glamour, Halsband: Lindex, Jeans: Fornarina

Jag blir så trött på att bilderna blir suddiga (till min pojkvän: ja jag gjorde som du sa). Ja ja nu ska jag iväg till skolan och sen jobba ikväll så blir inte så mycket bloggning idag. Hejdå!

Lindex köp


Bilder: Lindex.se

Jag sprang in på Lindex idag efter praktiken i hopp om att hitta halsbandet och visst gjorde jag det. Det sista var det till och med. Hittade även strumporna ovan. Strumpor är så tråkigt att köpa men har insett att jag har väldigt lite svarta strumpor och dessa kostade bara 10 kr styck så det var perfekt! Köpte även fingervantar till fotbllsträningarna, det är tyvärr inte tillräckligt varmt för att inte använda vantar på kvällarna.

Le Coq sportif


Bild: laredoute.se

Denna väska finns just nu i La redoue's outlet för 39 kr. Med frakt och postförskottsavgift blir det dock 133, men det kanske är värt det ändå? Ska fundera på det under dagen. Snygg är den i varje fall.
Update: Inser nu att den bara är 30x15 cm och allså väldigt liten och inte en sådan väska man kan ha gymkläder i som jag trodde så jag skippar detta köp.

En lugn tisdag


Tröja: second hand, Body: Åhlens, Jeans: Gina Tricot

Igår kom jag hem, såg CSI och däckade sedan i sängen. Idag blir den lugnaste dagen på veckan. Ska iväg på praktik och sedan har jag bara träning inplanerad ikväll, skönt att bara få komma hem och ta det lugnt. Hejdå!

Måndagens kläder


Tröja: second hand, Linne: Gina Tricot, Jeans: Fornarina, Jacka: Primark

Det ser ut som om jag har 10 kg alldeles för mörk foundation på mig men det har jag inte. Är lite brun men inte alls så brun som det ser ut på bilderna. Nu ska jag i alla fall iväg på praktik, sen ska jag gymma och sen ska jag på en certifierings kurs. Den slutar nio så är hemma runt tio tiden. Det ska bli -1 ikväll så därför åker en lite rejälare jacka på. Ha en bra dag!

Blä för måndagar

Måndagar är jobbiga, Flo rida är på tv, jag tappar yoghurt på mattan och det kommer bli världens längsta dag. Är trött även om jag gick och la mig vid halv elva och kommer komma hem väldigt sent idag så det blir inte så mycket bloggande. Ville bara säga det!

Americas best dance crew


Jag såg på Americas Best Dance Crew tidigare och fan vad grymma dansarna är. Videon är från förra säsongen men även denna säsong är bra. Om ni missade det tidigare idag visas det igen klockan 21.20 på MTV. Nu ska jag se på Bones och sen funderar jag starkt på att sova. Är jätte trött och har en jätte lång dag imorgon.

Shoes!!


De här skorna köpte J idag på Topshop. Vi prövade dem tillsammans när vi var där sist och de var så underbara. Jag tänkte att om jag hade pengar kvar veckan innan löning så köper jag dem då men nu är de tydligen slut i min storlek. Synd för jag skulle behöva tröst shoppa just nu. Är på dåligt humör i allmänhet och har en helvetes vecka framför mig men så kan det vara ibland!

Helt slut!


Jag är helt slut! Har spelat match idag igen och vi vann med 3-1 men nu orkar min kropp inte med någonting alls. Borde egentligen städa men får se om jag hittar energi för det. Filmen igår var för övrigt väldigt bra så om ni inte sett den är det ett tips.

Slumdog millionaire


Vi vann matchen med 7-0. Kändes bra på premiären och allt. Jag ska snart åka hem till killen och titta lite på film och så. Tänkte se Slumdog millionaire som jag nu försökt överföra till min mp3 spelare i hundra år. Filen är jätte stor så det fick inte plats på mp3n utan jag var tvungen att ta bort hälten av all musik först. Min mamma stod och stampade i dörren vilket gjorde mig jätte stressad och jätte irriterad så humöret är inte på topp men det blir nog bättre.

Fotbolls dags


God morgon! Ska få i mig lite frukost och sen ska jag iväg och spela fotbollsmatch. Seriestart är det idag så det är lite nervöst. Det är kallt idag också, ska bara bli 4 grader så det får bli rejält med kläder. Ha en trevlig lördag!

Trasiga jeans, ok när man är över 15?


Det har väl inte undgått någon att det just nu är hett med trasiga jeans? Jag tycker själv om trenden och tycker det är snyggt. Däremot håller Magdalena Ribbing inte med. I en artikel i Metro så sa Magdalena att ingen över 15 år borde använda trasiga jeans och absolut inte ha det på sig på jobbet eller när man går ut. Dåligt sagt tycker jag, varför borde man inte kunna ha på sig trasiga jeans även om man är lite äldre. Titta bara på Engla, på henne är det jätte snyggt. Tummen ner för Magdalena Ribbing och tummen upp för trasiga jeans!

Glass med chokladsås



När jag är hungrig blir jag sugen på allt. Just nu fick jag glass med chokladsås cravings. Vi var och handlade tidigare och jag var jätte hungrig och ville köpa allt onyttigt i affären. Vi ska i alla fall snart äta tacos och det ska bli jätte gott! Om 2 veckor kan jag njuta av glass för då är mitt godiförbud över.

Sola!


Jag har legat ute och solat lite samtidigt som jag läst, både pluggande och nöjesläsning. Hittills har min fredag varit väldigt härlig med andra ord. Ska snart åka iväg och gymma och ikväll hade vi tydligen biljetter till Faithless på Berns men eftersom jag har match ganska tidigt imorgon så kanske vi åker till killens brorsa istället.

Varumärken till halva priset


Hörde på radion om hemsidan Campadre där de säljer ut varumärken så som Calvin Klein, Odd Molly och Puma för upp till halva priset. Det verkar som om det bara är att bli medlem och sen kan man logga in på sidan där de har olika kampanjer vid olika tidpunkter. Verkar vara en bra sida.

Solprodukter


Bild: yves-rocher.se

Det är dags att börja ladda upp med solprodukter så idag köpte jag denna. Har haft den tidigare och tycker den är bra. Man ska använda den efter man solat för en förlängande effekt samt att det finns lite brun utan sol dos i den. Perfekt!
För övrigt går jag runt och irriterar mig på att jag inte hittar mitt halsband. Om jag hadde gått och köpt det sälv någon gång hade det inte varit hela världen men jag har fått detta halsband av min morfar och kan inte komma på när jag hade det sist ens. Så frustrerande. Får verkligen hoppas att jag hittar det när jag städar.

Torsdag


Klänning: mammas gamla, Jeansskjorta: second hand, Leggings: Gina Tricot

Jag lovar att ta en bättre bild när jag kommer hem. Nu ska jag iväg till skolan. Har bara en föreläsning idag så får se om jag springer förbi en second hand butik på hemvägen. Ha det bra!

Tenta resultat och dagens citat


Jag fick svar på min salstenta idag och jag är så lättad. Var nöjd med det jag hade skrivit men trodde jag hade missupfattat uppgiften och därför skulle få underkänt men jag fick C och är jätte nöjd. Satsade självklart på ett B, då de säger att A nästan är omöjligt, men C är bra det med.
Jobbade som sagt idag och hörde världens skönaste kommentar från femåringen E. Hon ville att vi skulle gå till ett ställe bakom dagis.
-Varför, undrade jag.
-Det får du se, säger hon.
Där fanns en liten dunge med massor av blommor som hon började plocka och sen säger hon.
-Är det inte härligt att man kan vara ute och plocka blommor.
Ha ha, sött va? Och ja det är alldeles underbart att man kan vara ute och plocka blommor!

En annorlunda dagens


Ni får ingen dagens idag för jag är helt slut och ska gå i myskläder tll jobbet tänkte jag. Jag går igeom perioder där jag ibland vill ha många armband på handen och ibland vill jag ha min klocka. Har haft klockan ett tag men nu gått tllbaka till armband. Idag har jag på mig dessa armband. Det ena har jag gjort själv på praktiken och de andra är från Topman. Nu drar jag till jobbet. Hejdå!

Jag blir aldrig frisk!

Vakande i morse och planerade att både gå till skolan och jobba. Hoppade in i duschen men när jag var på väg ut började jag helt plösligt att må jätte illa. Var tvungen att sätta mig ner tills illamående känslan försvann. Har vilat en del nu och även tagit en alvedon. Skippade föreläsningen som jag skulle gått på idag men ska försöka jobba. Börjar klockan fyra och jobbar endast 3 timmar så jag bode klara av det.

Indian halsband


Bild: lindex.se

Detta halsband från Lindex har cirkulerat i bloggvärlden en del. Jag tycker det är jätte snyggt och ska springa in och köpa ett så fort jag får tid.

Pause.se ger sina bloggare dåligt rykte



För ungefär en månd sedan vann jag schampoo på bloggen Fahion Flash och jag väntade ganska länge på att mitt pris skulle dimpa ner i brevlådan men det kom aldrig. Jag mejlade Karoline och hon sa att jag vann det via hennes blogg med att det är redakionen som ska skicka ut vinsterna. Hon skulle skälla lite på dem. Jag har fortfarande inte fått något hemskickat så jag mejlade Pause redaktionen idag men har inte fått något svar. Det är jätte dåligt tycker jag. Om jag inte hade mejlat Karoline så hade jag ju trott att hon hade skitit i att skicka mig mitt pris. Dåligt av Pause redaktionen att de på grund av deras lathet eller glömska ger sina bloggare dåligt rykte!

Sömntuta



Jag sov länge idag. Vaknade några gånger och kände att jag verkligen borde gå upp för att jag inte ville sova bort dagen men det blev aldrig så. Jag hade troligtvis kunnat gått i skolan idag men jag behövde nog den här dagen ledig ändå, för att bli helt frisk och idag känner jag mig faktiskt helt frisk!

Sista dagen på lovet


Har haft en jätte bra påskhelg med killen, trots sjukdom. Han har tagit hand om mig =). Trodde jag mådde bättre i morse men sen började jag må illa. Har gått över en del nu men ska nog hoppa över skolan i morgon ändå. Håll tummarna för att jag är helt frisk imorgon.

Dancing queen


Det blev ingen middag idag för det var tydligen fler än jag som var sjuka. Istället åt vi pizza och hyrde film. Jag är typ besatt av dansfilmer men filmen "How she move" hade jag tydligen missat så den hyrde vi. Jätte bra var den! Hyrde även The love guru som vi tänkte se imorgon.

Fotboll i solen


Kavaj och shorts: second hand, Linne: Topshop, Strumpbyxor: H&M

Nu ska jag iväg och titta på fotboll i solen. Känns jätte skönt att få komma ut lite. Ha en trevlig dag!

Min påsk i bilder


Så här såg min påsk ut igår. Vi målade ägg (gissa vilka två ägg jag målat), sen åt vi påskmat och till efterrätt fick vi hemmagjord glass med smak av cocos och lime. Jätte frisk och god. Sedan blev det påskäggs ätande och flm =). En jätte bra påsk med andra ord. Mår lite bättre idag och febern har gått ner lite så ska försöka springa iväg på killen match idag och sedan kanske även följa med hem till hans mamma för ytterligare en påskmiddag.

Glad påsk!


Har ju inte önskat er en Glad påsk, men bättre sent än aldrig. Här har det firats med god mat, äggmålning och påskägg. Tog en del bilder som jag visar imorgon. Efter två alvedon mådde jag även bättre och kunde njuta av dagen. Lite sol och fräknar fick jag också! Hoppas ni får en fortsatt trevlig påsk!

Krypa ihop!


Ungefär så här känner jag. Vil bara krypa ihop i en liten boll. Har fortfarande exakt samma feber och varenda ansträngning är jobbig. Ska sätta mig ute i solen och försöka må lite bättre i alla fall.

Lååång fredag


Jag har verkligen spendrat långfredagen så som den egentligen ska firas. Imorse sov jag också otroligt länge vilket gjorde att jag missade solskenet. När jag väl kom ut på altanen var det jätte molnigt men imorgon ska jag försöka komma upp lite tidigare och njuta av solen innan det blir påskmiddag. 16 grader är inte fel!

Frånvarande


Jag är ganska frånvarade från bloggen idag men det är för att jag är sjukt uttråkad och mår inte så bra i kroppen så det ända som kommer ut ur min mun är negativt. Ska snart titta på CSI och sen kanske se någon film. Ikväll är tven min bästa vän, så patetiskt men vad ska man göra när man är sjuk?

Tråkfredag


Ungefär så här kul kommer jag ha idag. Skulle mysit med pojkvännen men det blev ändrade planer och eftersom jag är sjuk är jag ganska så fast här hemma. Tråkfredag med andra ord! Hoppas ni får en roligare fredag än mig

Påskägg nummer 1


Detta fick jag idag, mitt första påskägg i år. Ett till kommer på lördag =). Kommer aldrig hinna äta upp allt då jag bara får äta godis på lördag men gott ska det bli!

Påskäggs byte


Jacka: Primark, Tröja: Bik bok, Leggings: Gina Tricot, Väska: Friis & Co

Nu ska det bytas påskägg och gås i affärer om jag orkar. Hejdå!

Påskägg på 10 kg!


Jag är fortfarande sjuk och har högre feber idag men ska försöka ta mig in till stan och byta påskägg med Jessica i alla fall. Påskägget på bilden låg i min lillebrors rum i går. Dessvärre är det inte vårat utan min mammas kompis unges påskägg men det viskades om att det var 10 kg godis i det. Lite sugen blir man allt!

Sjukling



Jag mår inte alls bra. Har haft ont i hela kroppen samt huvudet hela dagen. Det är så typiskt att jag alltid blir sjuk på loven då jag varar ner, vad säger inte det om min stressfaktor då jag inte har lov? Hinner inte ens bli sjuk liksom. Nu har jag tagit två alvedon, hostmedecinen och nässpryen står bredvid sängen och dit ska jag med. Godnatt!

Mjukistrenden, tummen upp eller tummen ner?




Bilder: De två första kommer från Bik bok, de tredje från Topshop och de sista från Monki.

Mjukis trenden, med bland annat Alexander Wang som tredsättare, börjar fylla butikerna. Själv gillar jag den och har länge funderat på de gråa shortsen från Topshop men vill att de ska komma in i butik. Även de blåa från Bik bok ser snygga ut. Vad tycker ni? Tummen upp eller tummen ner?

Indian inspiration


Bilder: bikbok.se, ginatricot.com/se, monkigirl.se

Jag tycker att indian stilen är jätte snygg, speciellt till våren, och här är några plagg som kan inspirera till den stilen. Plaggen kommer från Monki, Gina tricot och Bik bok. Själv vill jag gärna ha tunikan från Monki på sista bilden men som vanligt har jag inte riktigt råd. Jag vill ha alldeles för mycket kläder just nu.

Huvudvärk

Tröja och byxor: lånade av lillebror, Linne: Monki, Jacka: Primark, Halsduk: H&M, Väska: second hand

Jag drömde att jag hade huvudvärk och vaknade även med huvudvärk. Lite enchinagard and I'm good to go. Nu ska jag iväg och jobba. Hejdå!

Leggings


Bilder: ginatricot.com/se, bikbok.se

De översta leggingsen från Gina Tricot har jag varit lite sugen på men de är genomskinliga upptill vilket inte är så kul om man har något kortare på sig upptill. De andra leggingsen är från Bik bok och liknande har även funnit på Gina Tricot. De ser jätte snygga ut så de måste jag spana in.

Dagens sol outfit


Linne: Monki, Byxor: H&M

Detta hade jag på mig ute på baksidan när jag solade. Kunde säkert suttit i desto mindre kläder då det var jätte varmt men frusen som jag är så var detta jätte bra.

Leta ägg hos Gratis bio


Bild: gratisbio.se

Jag har tidigare tipsat om Gratisbio men vill göra det ännu än gång. Gratisbio är en sida där du samlar poäng som du sedan får ut i biocheckar eller presentkort hos klädkedjor. Vid din första registrering får du 50 poäng och om du blir medlem via mig får du ytterligare 25 poäng. Om du vill bli medlem via mig så är det bara att klicka här. Nu till påsk har de även en tävling där man ska hitta ägg och för varje hittat ägg får man 5 poäng. Jag har redan hunnit samla ihop poäng till en biocheck så Gratisbio fungerar jätte bra!

Sunshine!

Godmorgon
Vaknade för cirka en timme sedan och ska nu sätta mig utomhus och äta lite frukost och plugga lite. Hur härligt är inte det?

Mums!


Precis hemkommen från Core så nu blir det en köttbullesmörgås, dock utan räksallad och grönsaker, och CSI!

"Stockholm blir en catwalk på våren"


Bilder: thesartorialist.blogspot.com

Så löd rubriken på en krönika i Stockholm city idag och det var även något jag tänkte på häromdagen. Så fort våren kommer fram så blir alla så himla snygga helt plötsligt, det är jätte härligt. Här ovan är några vårinsprirerade klädesval!

Påsklov!


Då har påsklovet officiellt börjat, härligt! Men tyvärr betyder påsklov inte att man slipper skolan helt utan jag har en del som ska läsas. Tänkte börja redan nu med att sätta mig ute på verandan med en bok i solen!

Rippade boyfriend jeans

Bilder: monkigirl.se, cubus.com/sv/

Jag är jätte sugen på ett par slitna boyfriend jeans. Hittade jätte många idag men alla ligger runt 500 kronor och jag har inte ritkigt råd med det just nu. Dessa från Gina Tricot är jätte snygga men även jätte jätte stora i storlekarna. De på bilderna kommer från Monki och Cubus.  Även Vila har ett par snygga men hittade ingen bild på dem. 


Du är bäst!

Igår åt vi middag ute och sen gick vi på bio, jätte mysigt! Vi såg Fast and the furious, älskar dom filmerna och även denna var bra. När vi kom hem hade jag jätte ont i vaderna efter att ha spelat två fotbollsmatcher på en vecka så då fick jag en jätte skön massage. Tack för igår, du är bäst C!


Lördag kväll


Tröja: Gina Tricot, Jeans: Primark, Jacka: Dunnes store

Sorry för att den första bilden är suddig men orkar verkligen inte ta om den. Nu ska jag åka in till stan och träffa killen. Vi ska kanske spela biljard eller om det fortfraande är sol så sätter vi oss på någon uteservering. Får se hur det blir. Hejdå!

God morgon!

Känns ganska segt att gå upp så här tidigt en lördag men idag kommer jag i alla fall på njuta av solen, visserligen på en fotbollsplan då solen mest kommer vara iväg men ändå! Nu ska jag äta en rejäl frukost. Hoppas ni får en härlig lördag.

Byxdress!


Bilder: monkigirl.se, ginatricot.com.se, stockholmstreetstyle.feber.se

Om du är sugen på en byxdress finns här 3 snyggingar från Monki, Gina Tricot och H&M. Den från Monki var jag inne och provade häromdagen och den är jätte bekväm dock inte lika snygg om man vill framhäva sin figur men är skön till sommaren.

Fortsatt godisförbud


Det har nu gått en månad sedan jag började med mitt godisförbud och egentligen skulle jag bara hålla på en månad men ska nu fortsättta ytterligare än månad med undantag för en dag under påsken. Om man räknar hur mycket jag gått ner enligt vad vågen visade idag så har jag gått ner 3 kilo men idag är första gången vågen visar så lågt, det skiftar lite från dag till dag. Bilden visar allt jag är sjukt sugen på just nu. En glass i solen skulle inte heller sitta fel!

Fredag!


Tröja: lånad av lillebrorsa, Klänning: Monki, Leggings: Gina Tricot

Idag ska det bli 13 grader! Trevligt. Det blir skinnjacka och tygskor ute. Ha en trevlig fredag!

Vår naglar


Det blir ingen utgång ikväll då det för det första tar för lång tid att åka fram och tillbaka in till stan och för det andra så hinner vi inte vara där så länge då den dumma tunnelbanan inte går hela natten. Innan matchen idag (som vi för övrigt förlorade med 1-0 på en straff som inte borde varit en straff) så målade jag i alla fall naglarna utifall att jag skulle ut. Nu är de vårigt korall/rosa färgade. Det är jätte svårt att ta bra och skarpa bilder på naglar så här får ni istället två suddiga bilder. Från Primark kommer nagellacket. Nu ska jag sova. Godnatt!

Grymmaste låten



Kaxig och grym låt!

Party?

Ikväll är det tydligen en fotoutställning av Bingo Rimér och Robin Olofsson i samarbete med Sexy by sweden. Efteråt är det efterfest på Village där BWO har sitt releseparty. Orkar man gå ut ikväll när det är skola klockan 10 imorgon och match ikväll? Tror jag drar till fotoutställningen men kanske inte till Village.
Idag har jag solat, hur skönt som helst! Har ni njutit av våren?

Time to play


Kofta: second hand, Linne: Primark, Jeans: Bikbok, Väska: Zara, Jacka och skor: Primark

Ute blir det minnetonkasaktiga skor och en kort jacka, kanske tar bild på det senare och lägger upp. Nu ska jag iväg och leka med massa barn. Ha en trevlig dag!

Sugen på ett par Converse?


Bild: laredoute.se

Om du är sugen på ett par Converse så finns dessa nu på rea hos Laredoute. De finns i färgerna blå. grå, grön och antracit. Jag har den senaste tiden varit sugen på ett par Converse men jag använder sällan gympaskor då jag på vintern och hösten använder stövlar med låg klack och på sommaren och våren använder tygskor och ballerinaskor. Hade jag haft lite extra pengar denna månad hade jag slagit till men dessvärre har jag inte det så ett par Converse får jag nog vänta med.

En sen dagens


Jeansskjorta: second hand, Linne: H&M, Leggings: Gina Tricot, Halsduk: H&M, Trenchcoat: mormor gamla, Väska: Zara, Skor: H&M.


Min pojkvän tyckte jag log för lite så idag försökte jag le lite ifall, är det bättre? Är helt slut så ska snart hoppa i säng. Imorgon är det praktik och sedan måste jag åka och lämna tillbak en bok. Sen är det tydligen match på kvällen, trodde vi skulle ha träning men fick sms av tränaren idag där det stod att det är match så det ska bli kul!


Stressig morgon

Jag la upp ett inlägg imorse men tydligen sparades det som ett utkast, irriterande. Hann inte lägga upp en dagens för då hade jag missat bussen men det kommer när jag kommer hem. Är på jobbet nu och ska sen träna Pilates. Hörs ikväll!

Salong Torsgatan 49


Bild: torsgatan49.se

Jag vill tipsa om Salong Torsgatan 49 där jag var igår och fick massage. Det var en liten men väldigt mysig salong där man direkt fick en lugnande och avslappnande känsla när man kom in. Massagen var också otroligt skön. Förutom massage gör de även vaxning, ansiktbehandlingar samt hår och make up.

RSS 2.0