Syjunta

När jag kom hem från jobbet hann jag bara in genom dörren, på med fotbollskläderna och iväg igen. Efter träningen, en dusch och lite mat satte sig mamma och jag ner för att sy. Jag köpte en byxdress i USA som jag ville göra om till klänning och nu är det klart! Jag har sytt på en symaskin för första gången på jag vet inte hur länge. Det var ganska kul men jag tror inte att jag kommer bli något proffs. Ni får se klänninge på ganska snart skulle jag tro.

Lite smått kaos

Sitter just nu på jobbet så vill bara skriva in ett kort inlägg. Vilken dag säger jag bara. Hade visserligen roligt i skolan, lekte lite lekar och så, men vi har nyligen blivit indelade i grupper och det gick inte som förväntad. Idag "pratade" våran grupp och jag tror ärligt talat att det blev värre. Får se hur det kommer gå i framtiden. Sen sprang jag runt som en vilsen själ inne på Stockholms universitets bibliotek men nu har jag äntligen landat på jobbet. Får se när jag kommer hem men hinner nog slänga in något mer inlägg idag.
I needed you!

Another monday


Tröja: MQ, Linne: Gina Tricot, Halsduk: Strawberry (New York), Väska: Friis&co, Leggings: Forever 21

Då var det måndag igen och den här veckan är egentligen den veckan då allt sätter igång. Skolan förra veckan var inte så seriös men nu tror jag allvaret börjar. Börjar även jobba på mina två jobb denna vecka. Så denna måndag är inte den bästa måndagen men det blir väl bätte med tiden.


"Nothing but your t-shirt on"

Den här låten hörde jag igår i en av butikerna, har alltid gillat den och idag är det typ jag. Är helt död, orkar inte göra något och ligger som en fisk framför tven i en t-shirt ha ha. 

Update: Det verkar som om denna video inte fungerar, har försökt med olika men ingen vill fungera. Om det inte fungerar för er heller så kan ni söka efter låten "With nothing but your t-shirt on" med Shontelle.

Inventering

Imorse var jag uppe 06.45, det borde vara olagligt att vara uppe så tidigt en söndagsmorgon. Åkte nämligen iväg och inventerade i en Hemköps butik ute i Länna och har precis kommit hem. Är helt slut så idag blir en väldigt lugn dag!

Söta underkläder


Bilder: Lindex.se

Vi sprang runt lite i affärer idag och inne på Lindex hittade jag dessa söta underkläder. Trosorna är lite för höga för mig men det kan vara fint det med ibland. Köpte dem inte men blev riktigt sugen. Behån finns även i svart.


Lockigt hår



Efter att V hade klippt mig idag lockade hon mitt hår. Har alltid velat kunna göra lockar, speciellt nu när mitt hår är längre, men hår har aldrig riktigt varit min grej. Det blev i alla fall jätte fint. Den andra bilden på mig är inte den bästa men jag bjuder på den. Hon lockade håret med en plattång så nu vet jag i alla fall hur man gör, frågan är bara om jag kommer kunna klara av att göra det själv.
Skulle egentligen tränat pilates idag men eftersom V flyttar till USA om en vecka var det självklart viktigare att träffa henne. Borde kanske gå på promenad nu men tror jag är för lat, dessutom vill jag inte förstöra min frisyr ha ha. Träningen denna vecka har inte varit så bra men får ta igen det nästa vecka istället!


Halloj


Tröja och t-shirt: Forever21, Harembyxor: Cubus, Skor: Centry21

Hej hej!
Nu är V här och efter jag visat henne alla mina USA köp ska vi åka iväg. Hon ska klippa mig idag också vilket ska bli härligt, det blir bara en toppklippning men det behövs verkligen. Ha en bra lördag!


Rebecca vill ha


Campadre  har just nu en kampanj med kläder från Day Birger my Mikkelsen och jag föll direkt för detta linne. Vill egentligen ha det i vitt men det är slut så får under kvällen fundera på om jag vill ha det i en annan färg. Har även spanat in ett par leggings på Gina Tricot (hittade de ej på hemsidan) som är svarta med en liten typ lapp i skinnimitation ser det ut som på nedre delen av benet. Har hittills bara hittat dem i stora storlekar men får leta lite till.
Nu ska vi iväg och köpa Thaimat och sedan blir det film och Ben&Jerrys.

Mina skor


Här får ni se skorna jag köpte i USA. Conversen och ett par ballerina skor har ni ju redan sett. De andra ballerinaskorna och skorna i mitten av bilden kommer från Forever21, skorna längst till höger kommer från Kenneth Cole och de lårhöga stövlarna från Strawberry.
Nu ska jag snart försöka slita mig från tven för att börja städa mitt rum, det är jätte dammig!

Confusion


Godmorgon! Inatt sov jag faktiskt bra men vaknade med ett huvud fyllt med förvirrande tankar istället.  Jag ska i alla fall snart iväg och träna core. Det var ett tag sen så det ska bli skönt. När jag kommer hem vill egentligen ladda ner vartenda Privileged avsnitt och se idag men ska försöka hålla mig, får se om jag klarar det =). Ha en trevlig fredag!

Lekdag


Ungefär så här såg vi ut idag (OBS bilden är inte tagen av mig)

Idag har jag haft lite av en lekdag. Det var första riktiga skoldagen idag men eftersom vi ska spendera en hel termin tillsammans så lekte vi lekar och lärde känna varandra. Vi lekte bland annat kull och massa andra skojiga saker. Det var skönt att få skratta lite i skolan efter den helvetes terminen vi hade i våras med massa teori. Vi lekte även lite på fotbollsträningen då vi var så nåra, vi spelade bland annat doppboll. Hade totalt glömt bort hur jobbigt det är.
Nu är jag helt slut så ska hoppa i säng men imorgon tänkte jag visa er några av skorna jag köpte i USA. Godnatt!

Fler bilder från USA

Jag glömde ju helt bort att jag lovade er fler bilder från USA. Här kommer de i alla fall:

I New Jersey så får man bilen tankad av någon annan.


Men eftersom vi skulle åka till Vermont var S och A tvugna att lära sig hur man tankade bilen.


De hade ett ställe som hette Wollberries (?) där de hade massa outlets. Husen är alltså olika outletbutiker. Visst är det sött?


Jag snodde med mig New York kondomer =).


The empire state building


Vi gick till The museum of sex och där hittade vi dessa böcker, dock inte till salu.


Utanför vissa butiker kunda man hitta halvnakna killar. Hollister hette butiken.


Jag och min shopping på tunnelbanan


Ben&Jerrys glassen är gjord i Vermont så självklart gick vi tll Ben&Jerrys butiken


Jag och S på en kryssningbåt i Vermont



From me to you


How Do I Breathe Video

Every single word in this song explains how I feel.
"It feels so different being here. I was so used to being next to you. Life for me is not the same, there's no one to talk to. I don't know why I let it go too far, starting over its so hard. Seems like everywhere I try to go I keep thinking of you.
 Baby if you knew I cared, you'd have never went no where.
I'm losing my mind, yes I made a mistake. Thought that you would be mine, guess the joke was on me. I miss you so bad I cant sleep. How do I breathe without you here by my side? How will I see when your love brought me to the light? Where do I go when your hearts where I lay my head? When your not with me how do I breathe?"


27.08.2009


T-shirt: Monki, Jeans: Bikbok

Jag har inte sovit mycket inatt heller men är ledig imorgon så det gör inte så mycket. Nu drar jag iväg till skolan, vi ska ha ombyte med oss idag och ha drama och rörelse. Blir säkert roligt men hoppas det inte blir för krävande för jag vet inte riktigt hur jag ska klara av dagen idag. Hoppet börjar försvinna och igår kunde någon lika bra ha stoppat en kniv i mig och vridit om. Nej, nu ska jag titta lite på Vakna med the voice och sedan springa till bussen. Ha en bra torsdag!

Me today


Tröja och linne: Gina Tricot, Leggings: Forever 21

Detta hade jag på mig idag. Sorry för korta och tråkiga inlägg men jag har redan varnat er för att bloggen kommer få lida så länge jag lider. Ska slänga mig framför tven nu och sen läsa lite och sova för imorgon är det upp tidigt och skola igen. Bye!

Plättar till frukost

Jag är ledig idag och vakande för cirka två timmar sen. Har varit för lat för att blogga eller göra någonting annat för den delen. Till frukost blev det plättar med sylt, mums! Skulle egentligen spelat match ikväll men den blev inställd, det är tredje matchen som blir inställd. Lite irriterande faktiskt men vad kan man göra? Planen var tydligen vattenskadad. Får gå på promenad senare istället.


Ännu en tröja


Bild: ginatricot.com.se
Efter skolan gick jag till Gina Trict för att kolla om de fortfarande hade kvar tröjorna och det hade dem. Har ju en likadan som den på bilden fast aprikosfärgad och jag tycker den är så mysig så ville ha en i en annan färg också, det fick bli en mörkgrå. Jag trodde att lite shopping kanske skulle göra mig på bättre humör men det hjälpa inte mycket. Jag vill inte att detta ska bli en tyck-synd-om-rebecca-blogg så därför ska jag försöka hålla mina tankar för mig själv men det är svårt. Det är jätte fint väder ute idag och man borde kanske gå ut och njuta av solen men jag är jätte trött så ska lägga mig och vila ett tag. Ha det bra!

I'm still hoping


T-shirt: Forever 21, Jeans: Fornarina, Skor: Converse

Nu ska jag dra iväg till skolan. Mår som jag mår men jag säger bara att jag fortfarande hoppas och så får vi hålla tummarna för att hoppet är tillräckligt starkt! Ha en bra tisdag!

Back to school


Imorgon börjarn skolan igen så det är läggdags för mig, får se hur mycket jag lyckas sova ikväll. Hade fotbollsträning ikväll och som tur var gick den bra, fick mig delvis på andra tankar vilket var skönt. Hade träningen dock gått dåligt så hade jag satt mig på sidan och gråtit ha ha men som tur var slapp vi det denna gång.Går bara i skolan två timmar imorgon så det är jätte skönt, den vanliga registreringen och så antar jag. Känns sådär att börja skolan igen men man kan ju inte alltid vara ledig eller hur?

Sömnlösa nätter

Jag har inte sovit alls mycket inatt och jag har en känsla av att det kommer fortsätta bli så resterande veckan. Vill inte gå in på detaljer nu men allt jag säger är att jag inte mår så bra just nu och går igenom en del saker och det kommer troligtvis påverka bloggen. Så om jag inte bloggar så mycket så vet ni varför. All I have to say is I've felt some heartache in my life but I never knew love could hurt this much. 


Marc by marc jacobs armband

Det blev inte så mycket bloggning idag, sorry. Men tänkte i lla fall visa er mina Marc by marc jacobs armband jag köpte i USA. Texten är på latin och jag har inte översättningarna framför mig men jag vet ungefär vad de betyder och jag får rätta mig själv imorgon annars. Ena betyder For you, forever och S i USA har ett annat likadant. Den andra betyder I save you, if you save me och J ska få en likadan (hoppas hon inte läser detta nu). Den sista betyder Between us och den ska killen få. Den ligger här hemma hos honom men han har inte fått sina presenter än. Får se om han kommer vilja använda armbandet eller om han tycker det är för tjejigt. Min pappa tyckte defenitivt inte det var för tjejigt, han ville ha ett han med så om killen inte gillar det kan pappa få det =). 


Sunday outfit


Jacka: Forever21, Klänning: Urban Outfitters, Kjol: second hand, Skor: Centry 21, Fotkedja: ? (någon affär jag gick in i i USA där alla smycken kostade typ 3 dollar)

Hej! Vaknade sent idag vilket inte är så kul då det är så fint väder ute men jag skyller på min jetlag. Nu ska jag iväg till gymet och sen träffa killen. Eftersom alla USA bilder ligger på min dator hinner jag nog inte lägga upp fler bilder idag ni får se fler imorgon. Allt jag har på mig, förutom kjolen, är faktiskt nya köp inser jag nu. Om det blir för kallt drar jag på mig ett par leggings. Ha en skön söndag!

Bilder från USA

Väskan kom lite innan sju så här kommer några bilder. Ni får fler imorgon. Jag kommer inte visa upp all min shopping för det skulle bli alldeles för mycket men jag kommer använda allt jag köpt så småningom så ni får helt enkelt se det på mig.
Min andra dag i USA på tåget in mot New York


Jag prövade solhattar men den var alldeles för stor och jag och S hade jätte kul över det


Mystery women


Jag på gatan Fifth Avenue i New york. T-shirten är köpt i USA och är från Forever 21


Vackra Central Park


Jag med mina shoppingpåsar

Fler bilder kommer imorgon

Boots!


Bild: dinsko.se

Jag fick tag på allt jag ville i USA, byxor i skinnimitation, knöhöga stövlar och massa annat, men det jag inte fick tag på var ett par cowboy/biker boots. De på bilden har jag bloggat om tidigare och de kommer från Din sko och jag vill fortfarande ha dem men ett nytt skoköp är inte att tala om just nu. Men jag kommer hålla utkik på tradera för där kanske man hittar ett billigt par.
Min resväska har för övrigt inte kommit än men den skulle levereras mellan klockan 15-19 så jag håller tummarna för att den levereras idag och så fort den kommit så lägger jag upp några bilder från resan.

Jetlag!


Godmorgon typ. Usch jag är jetlagad, gick och la mig i sängen vid ett tiden men kunde inte somna förrens vid tre på natten. Delvis för att min kropp trodde klockan var nio på kvällen och delvis för att det snurrade runt massa tankar i huvudet.
Idag är det i alla fall match men vi möter laget som ligger sist i serien och jag har en känsla av att jag kommer spela back idag vilket betyder att jag mest kommer stå stilla på planen. Därför ska jag, efter lite frukost, ut på en promenad. Det är skönare att få det gjort nu än att göra det ikväll. Ha en trevlig lördag!
Update: Jaha matchen blev tydligen inställd så nu måste jag bestämma mig för om jag vill gå på promenad eller till gymet. Hm får fundera på det ett tag.

Privileged och chick-lit


Jag har blivit nästan lika kär i serien Privileged som jag är i Gossip girl. Gossip girl är snäppet bättre dock och kan inte vänta tills det börjar sändas igen, någon som vet när nästa säsong startar?
Jag ska nu slänga mig i sängen och se förra söndagens Pirivleged avsnitt och sedan ska jag lägga mig och läsa boken "Inte han" av Shelia O'Flanagan. Boken började lite segt men nu är den jätte spännande. Problemet med mig är att jag vill veta vad som händer nu och inte om 200 sidor så då läser jag den extra snabbt vilket inte är så bra kanske. Samma sak gäller när jag tittar på film, jag vill alltid veta hur lång tid av filmen som är kvar så att jag vet när jag får veta hur det slutar ha ha. Well sån är jag och när jag avslöjade detta för S i USA sa hon att hon var likadan så jag är i varje fall inte ensam. Ha en bra fredagskväll allihopa!

Musik från USA

Eftersom alla mina sladdar, inklusive kamerasladden, är i väskan som är borta så kan jag inte lägga upp några bilder från resan än, typiskt! Men här kommer lite musik istället. Jag vet inte om denna låt börjat spelas på radion i Sverige än men om den inte har det så kommer den säkert börja spelas snart. I USA spelades den väldigt ofta, jag tycker i alla fall den är grymt bra.


One minute, it's love and, suddenly, it's like a battlefield.  One word turns into war, why is it the smallest things that tear us down? Why does love always feel like a battlefield?

Hemma i Sverige, med en resväska mindre


Då var jag hemma i Sverige igen. Vaknade ganska så nyss då jag inte kunde sova något alls på flyget så sängen var min första destination. När jag skulle hämta ut mitt bagage på flygplatsen fick jag däremot bara med mig en väska hem. På bandet låg det två väskor och en av dem såg ut exakt som min väska men det var inte min så jag antog direkt att någon tagit fel väska. Eftersom jag alltid har turen att bli bestulen på saker trodde jag att jag aldrig skulle få tillbaka den men den finns tydligen i Linköping och kommer antingen till Arlanda eller hem till mig imorgon. Det finns alltså även goda människor på denna jord =).
Nu ska jag få i mig något att äta och sedan bege mig till gymet. Ska dock ta det lugnt eftersom jag fortfarande är förkyld. Trodde jag hade gått upp jätte mycket i vikt men jag ställde mig på vågen nyss och det var faktiskt inte så stor skillnad, konstigt för jag har ätit som en häst. Vi hörs ikväll. Ha det bra!

Nu ar det dags for mig att aka hem


Jaha da var det dags for mig att aka hem fran USA. Ska bege mig till flygplatsen om nagon timme och om cirka 4 timmar lyfter mitt flyg Ar inte alls glad och det kommer inte bli kul att lamna allt, har haft otroligt kul har. Infor hemresan gjorde jag och S manikyr och pedikyr och det maste vara den basta nagelvard jag nagonsin fatt. Man fick sitta i en masagestol och de masserade bade ben och armar innan de fixade naglarna sa nu ar jag atminstonde avslappnad infor resan. Nu maste jag fortsatta packa och halla tummarna for att jag inte kommer ha nagon overvikt. Ar hemma fredag morgon och da kommer jag bara vilja sova sa hors igen nar jag ar hemma och utbilad. Bye!

Jag har sett Frihetsgudinnan!


Idag var vi och sag Frihetsgudinnan (eller Statue of liberty som den heter pa engelska). Vi akte aldrig till sjalva on den ligger pa eller gick upp i den for vantelistan ar tydligen jatte lang men vi tog en bat som akte ganska nara den sa jag fick se den och ta nagra bilder, det rackte for min del. Sen gick vi till en affar som heter Centry 21 dar man kan kopa massa markesklader till billigare priser. Kom hem med mestadels underklader och en troja.
Nu ska vi strax ivag pa bio for att se Julie&Julia. Det har varit en lang med bra dag da vi hunnit med mycket. Imorgon blir det poolhang och sminkshopping. De flesta sover sakert i Sverige just nu men jag sager godnatt anda!
PS. Idag pa nyheterna varnadade de folk for att ga ut for att det var sa varmt. Tror det var upp emot 35 grader ute.

Dunkin Donuts


Vi har precis kommit hem fran Vermont och S ar valdigt trott vilket jag forstar da hon kort i cirka 6 timmar. Igar var vi pa stranden ocksa vilket gor att man blir extra trott. Sa ikvall ska vi bara ta det lugnt, titta pa nagon film och ata Dunkin Donuts. Har for ovrigt kopt yetterligare ett par skor idag men jag lamnade aven tillbaka ett par sa det gar jamnt ut =). Ni kanske undrar varfor jag inte lagger upp egna bilder och det ar for att min kompis dator ar lite seg och hon ska bara ha den i ett ar till sa hon vill inte att den ska krascha och det maste jag respektera men ni far massor av bilder nar jag kommer hem. Ha det bra!

Vermont!!


Bild av Vermont!

Idag har jag solat i central park och shoppat det allra sista. Bade idag och igar var riktigt bra shopping dagar, hittade jatte bra saker inne pa Marc by marc jacobs. Har aven gatt och blivit forkyld, sa himla typiskt. Far hoppas att det inte paverkar mig for mycket for imorgon aker vi till Vermont och det ska tydligen bli fint vader sa vi ska sola, bada och parta. Jag kommer inte ha nagot internet dar uppe (nere?) sa jag kommer inte blogga igen forran jag kommer hem pa mandag eller tisdag. Hoppas ni har det bra hemma i Sverige. Take care!

Marc by marc jacobs

God morgon!
Har ar klockan atta pa morgonen. Idag skulle jag till central park och sola men tror inte vadret ar sa bra sa det blir shopping istallet. Ska forsoka hitta Marc by marc jacobs shoppen idag. Igar sag jag for ovrigt min forsta ratta i New York. Den va inte trevlig. Jag sprang upp for trapporna och skrek till min kompis stora fortjusning.
Idag och imorgon ar mina sista shopping dagar sa ska shoppa det sista sa som presenter och lite smink (som for ovrigt ar sa mycket billigare har). Forsoker blogga ikvall igen.
Ha det bra!


Sex museum!


Innan vi gar ut och ater middag och dricker lite drinkar idag sa ska vi bege oss till ett sex museum. Later ganska spannande eller hur. En av utstallningarna de har just nu ar the sex lives of animals. Det ar kanske inte lika spannande, men resten blir nog intressant. De har aven en shop som man kan handla i =). Det blir alltsa inte mycket shopping (i alla fall inte kladshopping) idag. Ska forsoka byta en troja pa Forever21 bara. Men om jag kanner mig sjalv ratt lar jag kanske fa med mig mer en bara en troja hem men far se. Ha det bra!

Picture error now fixed


Jag kan inte ladda upp bilder av nogon anledning men idag har jag i vilket fall som helst hang i central park pa formiddagen och shoppat pa eftermiddagen. Var aven inne pa victoria secrets men var inte jatte imponerad. De har ungefar 38 personer som jobbar dar och alla 38 fragar om du vill ha hjalp eller om du letar efter nagot speciellt, blir lite tjatigt i sluandan. Kopte inget dar idag men ska tillbaka under veckan. Kopte daremot ett femte par skor ha ha. Hittade antligen larhoga stovlar, sa nu ar det slutshopat nar det galler skor.
Imorgon ska jag ta en sovmorgon och inte aka in till stan forran pa eftermiddagen. Kan ga runt i en timme ungefar innan jag moter upp S for lite drinkar pa stan. Det ska bli trevligt. Hors imorgon!

Shooping i USA


Bild: forever21.com

Idag har jag sprungit runt pa Broadway och shoppat. Det blev inte manga andra kop an inne pa Forever21. Igar var vi daremot pa ett stalle dar det fanns massa affarer som hade outlet priset. Darifran fick jag med mig 2 par converse. Har lange velat ha hoga vita Converse och nu ager jag antligen ett par, och billiga var de ocksa! Sedan igar har jag inforskaffat mig 4 par skor ha ha. Far se om jag behaller alla dock. Skorna pa bilden ar ett var paren jag kopt.
For ovrigt har vi haft 35 grader och sol idag. Jatte harligt. Har daremot inte fatt mycket sol da jag mest sprungit i affarer men forsokte sola lite i en park, efter 20 minuter var jag genomsvettig och gav upp. Hade varit skont om man hade en bikini pa sig men det var en park mitt i stan sa det var inte passande och Central park ligger en bit bort fran dar min kompis jobbar och att aka tunnelbana och byta mellan olika linjer sjalv ar lite laskigt. Vill dit imorgon men far se hur komplicerat det ar. Nu ska vi snart ata middag och sen dra till Starbucks. Hors imorgon!

I USA


Nu har jag anlant i USA, woho!! Flygresan gick bra, jag kunde dock inte sova sa mycket. Continental ar daremot ett bra flygbolag, det fanns mycket film att valja pa och man fick bra mat och mycket gratis dryck. Nar jag val gick av planet tog det evigheter! Jag var pa flygplatsen i en timme innan jag kom ut och mottes av min kompis. Passkontrollen tog jatte lang tid och sen fick jag sta i en annu en ko bara for att jag hade godis i resvaskan. Men nu ar jag framme i alla fall och vi ska snart ata hemmagjorda amerikanska hamburgare, far se hur de skiljer sig fran svenska. Spannande! 

Imorgon vid den här tiden är jag i USA


Allting är packat och jag är redo. Imorgon klockan 9 på morgonen flyger jag iväg till USA. Åker hemifrån redan vid 6 på morgonen så nästa gång ni hör från mig är jag i Amerika! Jag kommer resa i dessa kläder, bekvämt och bra!
Det enda jag önskar (förutom att mitt plan inte kraschar) är att jag vore hel på insidan. Det gör lite ont. Därför ska jag nu tvätta mig, hoppa i säng och kramas lite med min nalle. Godnatt på er och önska mig väl på min resa!

Strawberry cheesecake


Igår blev det Ben&Jerry´s strawberry cheesecake. Det är min och killens favorit. Förutom den tycker jag även om chocolate brownie. Har faktiskt inte prövat på så många av smakerna men jag vet att det finns en glassbar i Gamla stan där de säljer Ben&Jerry´s som kulglass. Då kan man pröva smaker man inte testat förut och om man inte gillar den har man inte spenderat 50 kr på en hel burk. Smart!
PS. Om någon vill komma och hälsa på mig idag finns jag i butiken Bodhi på St. Eriksgatan 39 i Fridhemsplan. Det är lite ensamt här!

1 dag kvar


God morgon! Nu är det bara en dag kvar innan jag åker till USA =). Vad kul att se att se så många kommenterar och så många nya läsare förresten, det blir jag glad av! Välkommna säger jag till er och hoppas att ni stannar.

Idag blir det samma outfit som igår då jag sovit hos killen. Drar iväg till jobbet nu men om det är lika lugnt som igår kan jag nog blogga därifrån.  Ha en härlig lördag!


Jag håller på att smälta bort


Jag håller på att smälta bort här i värmen, det är sjukt varmt inne i vår butik. En kall glass skulle inte sitta fel just nu men då jag jobbar själv får jag ta det ikväll med min sötnos istället. Det verkar inte heller som om det är speciellt många som orkar shoppa i värmen, det är helt dött och tiden går sååå sakta. Jag förstår dem dock, vem vill klänga på och av sig underkläder i denna värme?

Söt fredagsoutfit


Spetsbody och skärp: Gina Tricot, Kjol och tröja: second hand,  Väska: Zara, Skor: Faith

Nu ska jag iväg och jobba. Ha en trevlig fredag allihopa!

Gäsp!


Jag är helt slut. Imorgon jobbar jag tyvärr, hade varit riktigt skönt att vara ledig men ska inte klaga. Är klar med den mesta av packningen dock inte handbagaget men det är ganska enkelt då jag har en lista på allt som ska ned. Åker direkt till killen efter jobbet imorgon så är inte hemma förräns på lördag runt 6 tiden men det ska nog gå bra. Nu är det läggdags, godnatt!

Snyggingar från Cubus


Bilder: cubus.se

När jag var innte på Cubus härom dagen och hittade ganska mycket snyggt faktiskt. Här helt kär i skinnbyxorna, orkade inte pröva dem men om de sitter bra är de perfekt i höst. Själv ska jag hålla utkik efter ett par i USA.
Nu ska jag försöka få i mig lite mat och sedan fortsätta packa. Det är dock svårt när många av kläderna är nytvättade och hänger på tork, de glöms då lätt bort. Bye!

Körnings outfit


Linne: Gina Tricot, Byxor: H&M

Jag har bokat en körlektion idag och igår ångrade jag det verkligen då smhi visade att det skulle vara strålande sol hela dagen, nu står det att det ska vara mulet och till och med regna lite. Jag känner mig i vilket fall som helst fortfarande stressad men det ska nog gå bra. Valde bekväma kläder idag då jag inte vill sitta och köra i tajta och varma kläder. Väskan och skorna kom inte med på bild men det är samma som igår. Nu drar jag. Bye!

Packning, inte det jag är bäst på


Ok, jag måste börja packa. Känner mig lite stressad. Imorgon och ikväll är de ända dagarna jag har på mig egentligen för på fredag jobbar jag och ska träffa killen och på lördag jobbar jag och sen ska jag tydligen spela match då vi har lite med folk och även försöka komma i säng i god tid. Hjälp! Har skrivit en packningslista för de saker jag ska ha med mig men kläder packar jag ner direkt. Ska försöka tänka ut olika outfits och ta med plagg som är lättmatchade. Oftast vill jag ta med mig hela garderoben men får se hur det går denna gång. Lär ju ha med mig en del kläder (för att inte tala om skor) hem också men som tur är får man ha två resväskor som väger 23 kg var. That might be my only rescue!

Short shorts


Linne: Glamour, Shorts: Gina Tricot, Skor: Fred Perry, Tygpåse: Monki

Jag orkade inte stå och ta 10 bilder med självutlösaren så jag tog en spegelbild idag. Nu ska jag iväg och köpa en adapter och träna pilates. Hörs ikväll. Bye!

Let the music take you to another galaxy


Bild: www.kandeedrawings.blogg.se

KanDee gör grymt snygga teckningar som hon sedan trycker upp på kläder, tror jag nämnt henne förut. Jag älskar musik så därför skulle detta linne passa mig perfekt. Hon har tidigare sålt dem i en annan design men de tog slut. Nu ska hon dock trycka upp dem igen. Jag vill verkligen ha ett men med tanke på min ekonomin inför USA är det inte en så bra idé. Jätte synd. Om du själv är sugen på ett kan du köpa det här.

Go girl, för tjejer som vill stå upp när de kissar


Bild: go-girl.com

Detta ska alltså föreställa något tjejer ska ha med sig i handväskan, sedan ska man kissa i det stora hålet och så kommer kisset ut i det smala röret. Detta ska göras för att även tjejer ska kunna stå upp och kissa istället för att sätta oss ner på toalettringen när vi kissar på offentliga toaletter. Den går lika bra att spara som att använda igen. Kolla in hemsidan här. Visst kanske det verkar smart men skulle jag ha det i min handväska? Nja, tveksamt. Skulle ni?

Therese Alshammar ville låna en gammal handduk


Jag glömde förresten säga att jag såg Therese Alshmmar på Eriksdalsbadet idag. Tjejen i receptionen frågade om hon skulle träna core, Therese frågade om hon kunde få låna någon gammal handduk.

I ♥ Stockholm


Bilder: apoteket.se

När jag och mamma gick på stan var det jätte varmt och soligt men så fort jag kom hem började det regna så det blir ingen solning för min del. På stan köpte vi bland annat t-shirten på bilden, jag ska ge den till min kompis som jag hälsar på i USA. Jag tycker den är lite rolig då de har I love New York t-shirtar och då får hon en där det står Stockholm istället. Köpte även lite andra souvenirer till hennes familj. Fick också tag på en bok och alcogel samt desinficerande våtservetter. Då det vart en del fall av svininfluensan i USA vill jag försöka hålla mig så ren om händrna som möjligt.

Tisdagens


Body: Gina Tricot, Kjol: Weekday, Skor: Faith, Fotkedja: Glitter

Nu drar jag till gymet. Hejdå!

Felaktig väderprognos


Bild: smhi.se

Idag har jag sovit ut, jätte skönt! Vaknade dock med en klump i magen vilket inte var lika skönt men blev på bättre humör när jag såg att solen tittar fram. Så här ska vädret egentligen vara idag men det stämmer inte så bra med vad jag ser. Jag klagar i och för sig inte för det är ju härligt med sol, ännu härligare om jag skulle hinna sola men det hinns inte med idag. Ska snart in till stan och träna core och sedan ska det köpas en del inför USA resan. Får hoppas solen håller i sig hela dagen.

Mer plats för kläderna


Bild: ikea.se

Vi har länge kämpat med mitt rum och hur jag ska få plats med allt på den lilla yta jag har. Problemet med för mycket kläder ökar självklart men även att rummet är fyllt med för mycket saker. Vi har funderat över att ta bort min bokhylla och sätta in en mindre på väggen men nu har vi istället bestämt oss för att jag ska skaffa en till garderob. Jag och mamma ska snart bege oss till Ikea och titta på garderoben på bilden.
Förresten är det fler än jag som inte alls blir hungriga i solen? Skulle precis äta tacos, som är det godaste som finns, men fick bara i mig två sycken. Tvingade i mig en tredje för att orka med träningen. Bara för det kommer jag säkert vara jätte hungrig efter träningen istället.

Soliga måndag!

Jag är dålig på bilder just nu men har som vanligt bråttom. Vakande ganska sent idag då vi gick och la oss sent igår. Är ganska trött då jag varken sovit ordentligt inatt eller natten innan. Måste verkligen försöka sova ut ordentligt denna vecka så att jag orkar med USA sen. Nu ska jag i alla fall hem och sola. Måste bättra på brännan ;). 

Seg söndag!

Killen ligger däckad på soffan efter ha spelat en fotbollsmatch. Efter jag var på gymet gick jag och kollade på de sista minutrarna i matchen. Jag är jätte hungrig men orkar inte funder ut vad vi ska äta eller ens laga mat för den delen men vill inte ha skräpmat heller. Vilka problem. Det blir i alla fall en seg söndag to say the least. 

Söndag!

Kavaj: Topshop, Klänning: Primark, Skärp: Gina Tricot, Väska: Friis&Co, Skor: Köpta i Frankrike (knäppe dem ordentligt senare)

Har spenderat ännu en dag i solen. Nu ska jag åka till gymet. Har lite brottom så hinner inte skriva mer nu. Hejdå!

PS, I love you


Två timmar och en hel toalletrulle senare är jag lite kär i Gerry och ännu mer förälskad i Irland. Jag älskar verkligen den här filmen. Scenen är från första gången Gerry och Holly träffar varandra. Min favoritscen är när Holly kommer gråtandes till hennes mamma men hittade inte den så den här scenen fick duga. Om ni inte sett filmen, se den!

USA cravings


Bilder: forever21.com, victoriassecret.com

Om en vecka åker jag till USA, woho! Jag längtar otroligt mycket. Har börjar kolla in lite olika sidor på saker jag vill shoppa. Favoritbutikerna kommer absolut vara Forever 21 och Victoria's secret. Något annat jag även kommer vara ute efter är lårhöga stövlar. Nu blir det film!

Träningsvärk och wipeout

Hade det inte varit för att jag måste åka hem och gå på promenad och äta middag så hade jag stannat kvar hemma hos killen och spelat Wipeout hela dagen. Jag är lite hooked nu. För övrigt är min träningsvär värre än jag trott. Jag går runt som en stel trägubbe och kan knappt böja på benen. Det var nog tur att jag sköt upp gympasset till imorgon. Hoppas den mesta träningsvärken försvunnit då. 


Underkläder hos Monki

Bilder: monkigirl.se

När jag var inne på Monki i förrgår såg jag att de hade fått in underkläder. De är jätte söta, inte så speciella men ändå söta. Jag skulle egentligen åkt till gymet idag och köra ben men vi körde benstyrka på fotbollsträningen i torsdags och jag är fortfarande jätte stel så jag tror jag tar gymet imorgon och promenad idag. Ska bara försöka komma upp ur soffan hemma hos killen och ta mig hemåt först. 


Wipeout

Jag har varit en dålig bloggerska idag. Kvällen har i varje fall spenderats genom hamburgemiddag, filmtittande samt spelande. Killen och jag spelade ett spel som hette Wipeout och det var sjukt roligt. Man är något slags skepp som åker runt och tävlar i ett race. Nu är det läggdags. Ska försöka blogga bättre imorgon. Godnatt!


RSS 2.0