Det är synd om tjejer på nyår

Jag har precis varit och sett Avatar på bio, dock inte 3D men den var bra ändå. Skulle egentligen vara hemma hos V klockan 5 men hinner inte alls det då jag borde gå hemifrån nu och jag sitter med en ansiktmask ha ha.
För övrigt tycker jag riktigt riktigt synd om oss tjejer ikväll, jag tror de flesta har antingen kjol eller klänning på sig och till detta strumpbyxor och det kommer bli riktigt kallt i -10 grader. Jag är väldigt avundsjuk på min kompis J som nu är i värmen i Miami. Nu måste jag skynda mig. Ni får se hela nyårsoutfiten imorgon. Ha en bra nyårskväll så hörs vi nästa år =).

Uppe med tuppen


Klänning: Gina Tricot, Leggings: Forever 21, Klocka: Ur och penn

Jag kanske inte riktigt var uppe med tuppen men att gå upp kvart i nio när jag är ledig är tidigt för mig. Jag gick i alla fall upp "tidigt" för att hinna gymma innan i ska gå på bio och se "Avatar", det blir kul! Ha en bre nyårsdag.

Nyårsklänning, check!

Jag har sprungit runt i affärer heeela dagen. Mina ben är helt slut. Började i stan, men min kompis tröttnade snabbt på mig så då fortsatte jag i Skärholmen. När jag hade börjat ge upp och skulle bege mig hem gick jag in i New Yorker en snabbis och där hittade jag denna klänning. Hittade den först i 38 men den var för stor i bysten och som tur var fanns det en 36a i mitt provrum men dragkedjan hade gått sönder. Dock har jag världens bästa mamma så nu är det fixat. Till detta blir det ett rosa skärp och en rosa tröja då vi ska på ett pink party. Nu ska jag sova för jag ska försöka komma upp i tid och bege mig till gymet. Godnatt!

Viktigt att träna under jul och nyår



Så här ser jag ut när jag tränar Zumba hemma framför tven. Jag ville bara påpeka hur viktigt jag tycker det är att man tränar under jul och nyår och inte använder alla helgdagar som en ursäkt till att inte träna. Det är kanske till och med ännu viktigare att träna under helgdagarna just för att man då äter mer. Jag har absolut gått upp i vikt under jul men det tycker jag ändå är okej så länge man jobbar på att träna bort den vikten sen igen. Lite måste man ändå få njuta =).

Italiensk invasion

Sorry för att jag är sämst på att blogga men jag har en kompis från Italien på besök så jag hänger en del med italienare just nu men de åker till Köping idag så då blir det bättring. Nu har jag även planer för nyår =). Jag ska på ett pink party så under dagen ska jag försöka hitta något rosa att ha på mig imorgon och jag ska även jaga en present till lillebrorsan. Ha en bra dag!

Too late



Iförrgår fick jag en klocka av märket Too late. En rosa =). Den är vattentät och jätte häftig. Nu ska jag åka och träna. Ciao 

Vitaminwater

Idag när jag var inne på Hemköp så såg jag Vitaminwater, jag blev jätte glad!! Alla drack det när jag var i USA i somras och även jag levde på det där borta och nu har det kommit till Sverige =),

Shopping


Tröja: Monki, Leggings: Forever 21, Skor: köpta i Liverpool

Jag har ingen photoshop på den nya datorn än så ni får en ocroppad bild. Nu ska jag shoppa lite i stan så det blir en bekvääm outfit. Kanske ska gå och simma också om jag orkar. Just nu snurrar 120 olika tankar i mitt huvud så jag är inte så motiverad men lite shopping kanske gör mig på bättre humör =).


Jag hatar nyår!!!

Ok igår fick jag reda på att mitt nyår inte alls kommer bli som jag hade tänkt och nu vill jag inte alls fira nyår. Har alltid hatat nyår. Mina alternativ i år är att åka till Köping, vilket jag egentligen inte alls vill, eller stanna hemma och inte göra något alls. Just nu känns alternativet att stanna hemma mycket bättre men jag vet att jag kommer ångra det när jag väl sitter där och klockan slår tolv. Åååhhhh nyår är sämst!!

Fridays

Hej!
Kvällen har spenderats med trevligt sällskap på Fridays, nu blir det sänghäng framför tven och sen läggdags. Imorrn ska jag försöka mellandags shoppa lite då det gick sådär igår och då jag inte hade tid idag.
Cheerio!

Äckliga blickar


Tröja: Gina Tricot, Klänning under: H&M, Strumpor: Oasis, Skor: Wedins

Så här såg jag ut idag. Ska nu få i mig någonting att äta innan jag dör och sedan åker jag in till stan, byter nog dock kläder för när jag drog på mig jackan såg det ut som om jag inte hade på mig något under och då fick jag massa äckliga blickar. Nu, köttfärssås och spagetti =).

Här kommer det bilder från en crazy night

Vi började kvällen med att hälla bubbel på golvet ha ha. 


Egobilder:



Partypinglorna:




I vipen fanns et fönster man kunde måls apå =):

Jag fick med mig en tröja hem som inte var min, det var dumt gjort men den ska lämnas tillbaka =). Försökte mellandags shoppa själv idag men det var inte en bra idé när man är bakis. Fick i alla fall med mig en tröja hem. Resten av kvällen kommer spenderas i soffan framför tven!

Grym kväll

Jag hade en grym kväll igår och mår idag som jag förtjänar. Skulle egentligen träffa en kompis och shoppa på mellandagsresan idag men har inte hört något från henne så jag ska krypa ner i sängen igen. Mer bilder kommer sen.

Party!

Jag fick någon konstig humörsvägning förut (som vanligt ha ha) men nu är det party time!! Lite liten bild men det får ni leva med. Fler bilder kommer imorn!!

Just want to be happy

Because 2009 have consisted of more tears then needed. Even now, when the year is coming to its end, so many things are bottled up deep inside. It is slowly coming out, with the help of some failures, but I'm afraid it might soon all burst. Maybe it did today, when i was yelling at everyone I love, or maybe it will all explode when I least expect it to. I do know that all the pressure lately has broke me down and right now I just wanna give up and hide but I'm afraid it's too late for that. Please make 2010 a good year!

Stickat


Just nu skulle jag vilja ha en stor stickad tröja att bara mysa runt i. Men imorgon blir det mellandagsrea shopping så får se vad jag hittar då. Nu ska jag ha en liten syjunta med mamma, ska bland annat sy om en klänning jag ska ha på mig ikväll när det blir utgång.

Min juloutfit och mina julklappar



Idag hade jag på mig en klänning som jag köpte på Gina Tricot igår och för att bli lite extra julig drog jag på mig en röd jacka från Forever 21 och så körde jag på röda läppar. Här ser ni också vad jag fått i julklapp.
1. Syns inte så bra men det är ett par mjukisbyxor från Kappalh som är jätte sköna och snygga (den rosa påsen har jag bara satt i bakgrunden som stöd för allt som skulle stå upp)
2. En bok som heter "Legacy" och är skriven av Tamara McKinley
3. En receptbok med tårt- och kakrecept. "Riddarbageriets söta" heter den
4. Av familjen jag sitter banrvakt hos fick jag en säkerhetsväst. Den ser ut lite som en magväska och är perfekt att ha när man reser, speciellt för mig som aldrig har någon aning om vart jag lägger varken pass eller biljett.
5. Make up stores cleansing water
6. En jätte snygg klocka som jag hade kollat in.
7. Ett jätte fint fotoalbum där mamma hade satt in bilder på mig när jag var liten samt en del släktbilder. Bra att ha med sig till Australien när jag får hemlängtan.
8. En bok med muffins och kak recept. Jag kommer bli en tjokcis ha ha
9. Snygga muffinsformar
10. Av morfar fick jag ett kuvert med en planterat träd samt en 100 lapp
11. Jag fick även plåster av morfar, som jag ska ha med till Australien om jag slår mig =)
12. Björn Borg boxershorts
13. Världens bästa ansiktsmask från Aknespecialisterna

Jag har haft en jätte jätte bra jul men nu är jag helt slut. Ska kanske se "En julsaga" om jag orkar, det är ju en julfilm så den borde ses idag då det känns dumt att se den efter jul. Hoppas ni haft en lika bra dag som mig!

God jul!!

Idag är det julafton och jag önskar er alla en god jul! Jag ska nu äta lite julfrukost i form av gröt. Sedan blir det julklappsinslagning, mer bakning av julgodis (då vi i stort sett åt upp all knäck igår ha ha) och pyntning av granen. Ja i vår familj har vi en tradition då vi pyntar granen på julafton. Hoppas ni får en jätte bra jul!!

Lite födelsedags bilder



Här kommer lite bilder från igårkväll. Den tredje bilden är på Koh Phangans goda sallad, som ni ser gick den åt ganska så fort. De har någon sorts dressing på som är super god! Nu ska jag försöka sova för imorgon är det ju julafton!!
PS. Kollade nyss nya tider för teori och uppkörning. Det ser väldigt väldigt mörkt ut. Fösta teoritiden är 19 januari och första uppkörningen efter det är den 8 februari vilket inte går då jag börjar skolan i Australien den 15 februari. Känns så surt då jag vet att det finns en uppkörningstid den 13 januari men eftersom det inte finns något teoriprov innan dess kan jag inte få den tiden. Jag orkar inte med all den här besvikelsen =(.

Update: Glömde ju total bort att ge er min födelsedags outfit så här kommer den:

Tröja (födelsedagspresent): Bik bok, Linne: DAY, Jeans: Fornarina, Skärp: mammas gamla

Just nu...



Just nu spelar jag och lillebrorsan Bingolotto (uppesittarkväll, det är tradition) och äter nybakad knäck!

Lite småstressigt sådär



Jag glömde ju totalt berätta hur det gick på uppkörnignen men det är kanske för att jag förträngt det ha ha. Jag klarade den inte i alla fall och han sa att det var för att jag inte svängde rätt i rondeller och inte tittade i backspeglarna i rondeller och inte hade uppsikt i korsningar vilket jag visst tyckte jag hade. Det hade vait bättre att få veta exakt när och vart jag gjorde fel för då hade jag förstått lite mer nu vet jag inte exakt vad jag ska träna på. Men ska boka nu teori och uppkörning idag.
Det är för övrigt lite småstressigt nu, det ska hinnas med en del idag. Har masor att blogga om, t.ex. mina födelsedagspresenter och bilder från igår men det hinns inte med nu men jag lovar att det kommer.

Koh Phangan

Igår var vi och åt på Koh Phangan vilket var väldigt trevligt. Sedan fortsatte kvällen med en mys och filmkväll. Nu ska jag iväg och träna core och sedan shoppa lite för födelsedagspengar. Ikväll blir det julgodisbakande, mums!

Grattis till mig!

Idag fyller jag 24 år! Har blivit firad på sängen och fått massa fina presenter, bland annat en ny dator. YES! Kan visa er ikväll vad jag fått. Snart blir det födelsedagsfika och sedan bär det av till Jakobsberg för uppkörning. Är jätte nervös och drömt om det hela natten. Känns sådär att köra upp på sin födelsedag eftersom jag bara skulle vilja njuta av denna dag och inte behöva gå runt och vara nervös men så är det när man glömmer sitt leg! Sen kanske hon eller han som bedömmer mig är extra snäll om de ser att jag fyller år ha ha.

Alexander Wang s/s 10



Jag blir alltid lika inspirerad av Alexander Wang. Här är delar ur hans kollektion s/s 10. Jag älskar speciellt första bilden.

Jag hatar mig själv!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Om man blir arg på någon kan man bara gå därifrån och inte prata med den personen på ett tag men vad gör man om man blir arg på sig själv och hatar sig själv så mycket att man inte vill vara nära en själv? Just nu vill jag inte veta av mig själv alls, jag hatar mig själv så grymt mycket. Jag skulle ju ha uppkörning, vad gör jag? Jag glömmer min legitimation. Det enda jag skulle ha med mig, en sak skulle jag ha med mig. EN SAK! HUR JÄVLA DUM I HUVUDET FÅR JAG BLI? 1300 kr slängt i sjön. Nästa uppkörning är 13 januari. Det är nästan en månad kvar och innan det måste jag göra teori igen. Jag orkar inte. Imorgon fyller jag år. Det kommer bli den sämsta födelsedagen någonsin!
Update: Jag gick in på nätet och kollade tider och imorgon fanns det en tid i Jakobsberg. Jag vill egentligen köra upp i Södertälje men nu får det bli så här. Är på lite lite bättre humör nu och sitter just nu och läser om uppkörningar i Jakobsberg på olika forum och det är väldigt mycket snack om någon korsning precis vid förarprovskontoret. Det är tydligen något konstigt rödljus men folk vet inte om man får köra där eller ej. Någon som vet vad jag snackar om och vad man i så fall ska göra?

Uppkörning


Tröja: köpt i Frankrike, Linne: Gina Tricot, Jeans: Fornarina

Nu ska jag iväg på uppkörning *nervöst*. Önska mig lycka till och håll tummarna för mig för jag vill verkligen klara det!!

Bowling


Tröja: United colors of Benetton, Linne: Gina Tricot, Jeans. Primark

Nu drar jag iväg och bowlar men ska inte bli så sen då jag faktiskt har uppkörning imorgon ( i snön!). Ha en skön söndagskväll!
PS. Jag har ett virus på datorn som håller på att göra mig galen och som gör att jag får genvägar till porrsidor på skrivbordet. När jag försökte installera ett antivirus program så dog internet. Bra där.

Tubklänning


Bild: tradera.se

Ända sedan jag såg/lånade denna klänning av T så har jag velat ha en tight tubklänning och har letat en del på Tradera. Jag budade på klänningen på bilden och vann för ungefär en vecka sedan. Jag tror till och med att det är samma klänning som den svarta som T har. Dock fick jag mejl idag där säljaren sa att hon var bortrest, typiskt! Men har köpt en svart tight klänning från H&M (hittade ingen bild på hemsidan) som mamma ska försöka sy om till en tubklänning. Det blir nog bra.

Turnering

Hej! Idag har jag spelat fotbollsturneringturnering och jag var alldeles för trött för att blogga i morse. Turneringen gick inte bra, vi behöver inte gå in på detaljer exakt om hur det gick. Däremot så gjorde jag mål. Woho!! Nu är jag i alla fall helt död och har precis kommit ut från en jätte lång dusch. Ser ut som ett russin nu. Ska egentligen bowla i stan ikväll men jag vet inte om jag orkar så har frågat om vi kan göra det på ett bowlingställe lite närmare mig. Håller tummarna för det för att åka en timme in till stan och en timme tillbaka är inte alls lockande just nu.

Julklappar



När jag skulle fota julklapparna insåg jag att det inte var så många jag kunde fota. Två är redan inslagna och två är till min kompis och hon läser min blogg ibland så hennes presenter kan jag inte lägga upp här. Men t-shirten är i varje fall till min lillebror och kommer från Weekday. 250 kr kostar den och om ni har en bror eller pojkvän som ni inte vet vad ni ska köpa till så är denna t-shirt ett bra alternativ. Tröjan kommer från Gina Tricot och är till mamma. Köpte även en ring till mamma som redan är inslagen och pappa får ett par gummistövlar för det önskade han sig. Dock var det inte lätt att hitta gummistövlar så här års men hittade tillslut ett par på Deischmann skor. Ett par gummistövlar utan skokartong är inte det lättaste att slå in och jag är världens sämsta på att slå in paket så de slogs in i Skärholmens centrum av deras personal. Sen ligger här även två hemliga paket till J =).

Helt slut

Jag är heeeelt slut. Det var jätte mycket folk i Skärholmen centrum, tror visserligen det var fler folk i stan men ändå. Efter 2 och en halv timme och ett väl flitigt använt visa kort är jag i varje fall helt klar med min julklappsshopping och de känns jätte skönt. Kan visa upp lite av det jag köpt snart men först måste jag få i mig lite mat.

Julklappsshopping

Nu ska jag iväg och ha körlektion (kanske min sista *ta i trä*) och sedan ska jag gymma och sedan julklappsshoppa. Jag är lite sent ute men så får det bli. Ska inte shoppa i stan och trängas med massa folk i alla fall utan det får bli Skärholmens centrum. Det lär visserligen vara ganska fullt där också men dt är troligtvs bättre än stan. Nu måste jag skynda mig. Hejdå!

Svensk musik i amerikansk reklam



Har ni sett denna reklam? Det är en amerikansk mobilreklam med en svensk låt ha ha. Lite knäppt då amerikanarna troligtvis ine förstår ett ord.
Och här är original videon:


Fornarina goodiebag




Här är lite av det man fick i goodiebagen igår. Man fick en Fornarina samlardocka, Ldb lotion, Goodwell schampoo, lypsyl, tamponger och en Fornarina väska. Sedan fick man även Vitamine well dryck och Plaza kvinna. Nu ska jag mysa framför en film och bara ta det lugnt och försöka stressa ner. Ha en bra fredagskväll!

Bilder



Här är bilder från Fornarina festen igår. Jag var inte speciellt fotogenisk igår och tycker inte någon bild blev speciellt bra men så kan det vara. Festen började i alla fall i deras nyöppnade butik och fortsatte sedan på Collage. Jag hade på mig en klänning från Gina Tricot och en kort jacka från Forever 21. Jag körde låga skor så att jag kunde dansa gärnet till Baby J's grymma musik. Vi fick med oss en goodie bag hem också. Visar vad den innehåller sen för nu måste jag verkligen försöka pallra mig iväg till gymet.

Förföljd?

Jag hann aldrig blogga innan jag gick hemifrån tidigare ikväll men ni får bilder och så imorgon. Jag tycker alltid det är lite läskigt att gå hem själv från tunnelbanan och ikväll var det extra läskigt. Delvis för att jag hade mycket att bära, det var halt och så hade jag inga pengar på mobilen. Smart. Det var nämligen en man som gick väldigt tätt bakom mig och när jag bestämde mig för att gå hem på bilvägen (för att jag inbillar mig att det är säkrare där) så gick han först ned på gångvägen bredvid bilvägen men sedan gick han upp igen och böjade gå bakom mig. Mitt hjärta dunkade då i 180. Eftersom jag inte hade pengar på mobilen hade jag 112 inslaget och var jätte nära på att ringa och säga att jag blev förföljd men då svängde mannen av. Sen när jag var ganska nära mitt hus så hörde jag att det gick någon i skogen. Då var det mannan som hade gått bakom mig. Då började jag springa för att han inte skulle se vilket hus jag gick in i. Visst kanske den här mannen bodde här där jag bor men jag tvivlar på det. Då hade han inte bytt väg från gångvägen till bilvägen. Läskigt, men jag kom i alla fall hem säkert. Godnatt!

Mysdress


Mysdress: Primark, Linne: Gina Tricot

Igår när jag tog mig hem från träningen var det snöstorm och jag hade snö upp till knäna. Vädret ser inte at att vara mycket bättre idag och det ska bli väldigt kallt så därför drar jag på mig en mysdress. Ska ut ikväll så då blir det ombyte till något snyggare. Ha en bra torsdag!

Äntligen hemma

Det blev en lång dag idag också. När jag var på väg hem ringde mamma och sa att vi måste åka tillbaka till sjukhuset där jag gjorde röntgen och fylla i mer papper. Det tog att tag att åka fram och tillbaka till stan i rusningstrafik. Det jag i varje fall gjorde idag var att jag skrev mitt teoriprov. Jag klarade det dock inte. Var 2 poäng ifrån att klara det vilket känns lite surt. En av frågorna fanns inte ens med i min bok ens, de vägmärkena finns tydligen bara i nya teoriboken. Men nu får jag satsa på uppkörningen nästa vecka och sedan ta nya tag inför ett nytt teoriprov.

Väckt av plogbil


Skor och tröja: second hand, Klänning: mammas gamla, Leggings: Forever 21, Ute blir det: Fjällräven jacka

Godmorgon! Är fortfarande lite seg och trött och idag är en minde rolig dag men imorgon blir det en bra och rolig dag så jag tror jag kan överleva. Hörde precis att Paul i Vakna med the voice hade blivit väckt av en plogbil mitt i natten och det blev även jag. Av ljuset och ljudet, lyckades dock somna om. Var det fler som vaknade av en plogbil mitt i natten? Nu bär det av till skolan, sedan ska jag göra en annan sak som jag berättar när jag kommit hem och sedan blir det körlektion. Ha det bra!

Pulkaåkning

Jag var as stressad imorse så därför blev det lite kort. Dagen idag började sämst, var irriterad på allt och batteriet på mobilen hade i stort sett dött. Men dagen blev bättre. Hade kul med musikalen i skolan och fick sedan åka pulka med barnen på jobbet vilket var hur kul som helst. De är så pass stora nu att de vill åka själva så jag tog en egen pulka =).
Är fortfarande lika stressad som imorse. Kom hem sent och måste plugga teori, packa ihop kläder inför imorrn och lite så men vill egentligen bara sova. Måste hålla ut tills på torsdag. Då blir det fest på kvällen också så det blir bra! Godnatt

Springa!



Måste springa. Hejdå!

Coca colas julreklam

Jag älskar alltid Coca colas julreklamer men i år har jag inte sett någon förrän idag. Dock är det samma som förra året och det är lite tråkigt men jag hittade en spansk (?) reklam på You tube som jag gillade så jag bjuder er på den istället. Godnatt!

Vi gör en musikal

Vi jobbar just nu med en musikal i skolan. Det är hur kul som helst. Vi har använt oss av sagan "Den fula ankungen" och har sedan använt sång, dans och musik för att spela upp berättelsen. En av tjejerna i våran grupp är även väldigt musikalisk och har skrivit varenda låt vi har med i musikalen själv. Förhoppningsvis kommer vi kunna spela in vårat uppträdande på video på torsdag när vi ska visa upp det, för jag tror nämligen detta blir jätte bra. Väldigt kul är det också men det är långa dagar så man blir trött. Ska dock försöka träna lite teori på datorn nu, inte många dagar alls kvar tills jag skriver provet.

Måndag igen då

Jaha då var det måndag igen. Alltid lika segt att kliva upp på måndagar men jag har bara idag och 3 dagar till kvar i skolan, sedan är det julllov!! Tyvärr är det inte mindre att stå i för det. Har fortfarande massor att ordna med körkort, Australien och vi ska inte ens tala om hur mycket jag ligger efter i skolan. Men jag kommer åtminstonde ha lite extra tid över när vi är lediga. Har inte börjar köpa julklappar än heller! Jag har för övrigt på mig samma outfit som i lördags kväll så därför får ni ingen outfit bild idag. Ha en bra dag!

Dreggel

Jag har precis sett filmen "När Stella fick tillbaka lusten" och dregglat lite över Taye Diggs. Han är sjukt het, speciellt när man får se honom halft naken i duschen =). Nu ska jag snart sova och kanske drömma lite våta drömmar ha ha. Godnatt!

Riskettan avklarad

Nu har jag precis genomgått riskettan utbildningen och det var ändå ganska så intressant. De visade bland annat en bild på ett ställe de kallar magic roundabout. Det är en väg med massor av rondeller som ni ser på bilden. Helt sjukt. Det ligger utanför London så det är dessutom vänstertrafik där. Nu väntar jag på att det ska bli middag, världens bästa köttfärssås med spagetthi!

Lucia!

Idag är det lucia och egentligen skulle vi haft en mysig luciafrukost hemma men jag sov borta ikväll och glömde helt bort luciafrukosten så har därför lite skuldkänslor idag. Men det blir ändå tomtegröt till frukost och senre idag ska jag nog fixa lite lussebullar, pepparkakor och julmust! Ha en bra lucia allihopa!

Jag ser det snöar!


Skor: köpta i Liverpool, Jacka: second hand, Väska: Zara, Halsduk och linne: H&M, Tröja: Urban Outfitters, Jeans: Bik bok

Woho det snöar ute och det ligger till och med lite snö på marken =). Jag har i alla fall precis kommit hem från gymet och nu ska jag träffa laget för att äta pizza och leka lite lekar. Det blir nog kul. Ha en bra lördagskväll!

TOEFL test

Igår gjorde jag som sagt ett engelska test, TOEFL testet för att vara exakt och det gick väl sådär. Läsförståelsen gick jätte dåligt, delvis för att jag missförstod, och jag hann inte ens svara på alla frågor i tid. Hörförståelsen gick bra och det gjorde även skrivdelen men taldelen gick inte heller så bra. Det är sjukt jobbigt att sitta i en stor sal där alla runt omkring en pratar in i ett headset och samtidigt veta att de runtomrking troligtvis lyssnar på när du pratar. Det gör mig bara nervös.
Nu ska jag försöka bestämma mig för om jag ska gå till gymet eller om jag ska stanna hemma och träna Zumba istället.

4½ timmes engelska test


Tröja, kjol och pälsjacka: second hand, Strumpbyxor: Bodhi, Skor: Strawberry (USA)

Nu åker jag iväg och skriver engelska test. De säger att det tar 4½ timme. Det känns lite segt men man skriver ju på datorn så man skriver i sin egen takt så det kanske inte riktigt tar så lång tid. Sen blir det pilates och sen stannar jag nog i stan tills kvällen. Ha en bra fredag allihopa!


Glee!

Glee är bäst!! Jag är helt hooked och nynnar just ny på "Somebody to love" efter att ha sett kvällens avsnitt. Hela serien är som en enda stor high school film med inslag av musik, dans och sång. Kan det bli bättre?

Galen!

Jag blir seriöst galen! Var som sagt hos doktorn idag för att lungröntga mig och när jag är vid receptionen så frågar dem vart jag ska sen för att göra min allmänna hälsoundersökning. Jag ba vaddå jag ska bara göra röntgen. Nej säger de då. Alla ska göra en vanlig hälsoundersökning också och där du ska göra den är dit vi skickar rötgen bilderna, vi skickar dem ju inte till någn abamassad eller så. AAARRRGGGHHHH!!! Jag fick ta bilderna ändå och nu ligger dem i receptionen på sjukhuset tills jag ringer till dem och säger vart dem ska men för att veta det måste jag ju ringa mabassaden som har speciella öppettider såklart så dem kan jag inte få tag på förrän på måndag. Skit vad jobbigt allting är!

Skola


Tröja: United colors of Benetton, Linne: Gina Tricot, Leggings: Fair Erotica, Väska: Har en annan väska en på bilden

Jag använder en gammal bild då jag inte hann ta en outfit bild idag. Nu blir det skola och sen ska vi ha grupparbete så stannar troligtvis i skolan tills ganska sent. Sedan ska jag till läkaren för röntgen. Ha en bra dag!

Förlorade tradera budning

Jag såg denna klänning på tradera och älskade den. Vill ha en tajt svart tubklänning och denna var precis en sån jag letade efter men tyvärr vann jag inte budgivningen. Den slutade när jag skulle springa iväg på träning så mamma fick buda åt mig men hon hann inte lägga ett högra bud i slutet utan en kille (?) vann istället. Får fotsätta leta, man kan tycka att H&M eller Gina Tricot borde ha dessa badplagg men det har de inte.
Nu är det läggdags. Godnatt!

En märklig dag


Bild: lindex.se

Först vill jag bara säga att denna snygging vill jag ha. En underkjol från Lindex. Jag skulle använda den med ett linne över så att den övre delen inte syns och sen när man tar av sig kläderna, om man nu har någon man vill visa sig halft naken för, så har man en snygg svart behå på sig och en underkjol. Sexigt!
Idag har i alla fall varit en märklig dag. Satt först och pluggade teori och när jag sen skulle åka till körskolan så var pendeltåget först försenat och sedan stod vi stilla jätte länge. Sedan bestämde sig tåget för att bara åka till Södertälje hamn och inte till centrum. Jaha tack för den. Då missade jag alltså min körlektion så den blev inte av idag. Sen sitter jag även och klurar på om en person jag känner verkligen är den han säger sig vara. Fick nämligen reda på en en del saker och kan inte bestämma mig för om jag ska vara arg eller tycka synd om honom. Inte alltid lätt att veta vad sanning är eller hur?

Körkortsplugg

Idag är det körkort för hela slanten. Ska först åka och plugga på körskolan och har sedan körlektion. Ikväll är det fotbollsträningen egentligen men måste känna av lite mer hur jag mår först. Jag mår ju bra när jag sitter här hemma men det är värre när man kommer ut och rör på sig. Vill också kunna gå till skolan imorgon för vi ska starta ett nytt grupparbete så det är nog viktigt at jag är där men det ska jag nog klara av!

Davidoff cool water

Måste tipsa er om den bästa deon någonsin, Davidoff Cool water. Jag fick den av mamma någon gång när hon hade varit ute och rest och kan nu inte vara utan den. Den håller borta svetten bra och den luktar underbart! Den är inte så där överdrivet dyr heller. Perfekt med andra ord.
Annars då, jo jag blir galen på denna dumma körkorts teori och mitt dumma minne. Satt och gjorde körkortfrågor på en dator på körskolan idag och får en massa fel. Det är så otroligt svårt och hur ska man liksom komma ihåg vad det stod längst ned på sida 37 av 320 om typ väghållningsfordon? Om en vecka ska jag få 52 rätt, good luck!

Chansning

Min plan för idag var att åka till trafikskolan för att plugga teori vid datorerna innan jag börjar jobba men jag kom precis på att de har lunchstängt mellan 13-14. Betyder det då att man får sitta kvar där om man kommer dit innan 13 eller måste man gå ut då? Jag får inte tag på dem via telefon och det är jätte irriterande för nu måste jag åka dit och chansa och om jag inte får sitta kvar så måste jag bara gå runt på stan tills jag börjar jobba. Men har inget val så får hoppas på det bästa. Ha en bra dag! 


Inte riktigt bra

Idag är det någonting inuti mig som inte känns bra =(. Kan inte riktigt sätta fingret på det.
Even though it was not real atleast I could pretend it was!

Gekås, Sveriges version av Primark?

Jag har velat åka till Ullared och Gekås ganska länge men det har aldrig blivit av. Nu när serien börjat visas på femman hoppades jag på att få se lite mer av deras klädutbud men man har inte fått se så mycket. Om man däremot klickar här så får man se när Natalie och Frida shoppar loss på Gekås och då får man se en del av klädutbudet och jag blev inte besviken! Nu vill jag dit ännu mer. Har alltid älskat butiken Primark som finns i Storbritannien och på Irland och efter at ha sett klippen undrar jag om Gekås inte är Sveriges svar på Primark?

Röntgen

Idag mår jag lite bättre. Har fortfarande feber men har inte så där ont i kroppen som jag hade igår, hostar dock fortfarande en del.
Har en del att stå i idag. Måste ringa någon speciell ambasad doktor för att boka en röntgen. För er som inte vet så hade jag en TBC bakterie i kroppen för cirka 2 år sedan och den förföljer mig tydligen än. Bara för att jag hade den där dumma bakterien så måste jag nu ta röntgen där resultatet kommer påverka mitt Visum beslut. Känns ju mindre kul. Måste även dammsuga rummet idag samt fylla i Csn papper. Men först lunch!

Update: Det kommer kosta 700 kr för att ta en dum rötngen bara för att bevisa att jag inte fortfarande har TBC. Hur dumt är inte det!! Åh var arg jag blir.

Snyggingar hos H&M


Bilder: hm.se

Titta vad jag hittade på H&Ms hemsida. Såna fina saker som man inte har råd med. Jackan är helt underbar, har visserligen redan en päls som jag älskar men skulle ändå inte tacka nej till den pälsen. Klänninge tror jag faktiskt att jag såg i New York i somras och älskade den redan då. Skorna är ju även dem helt underbara. Me want!

Då var man sjuk då



Jaha så var man sjuk igen. Känns som om det inte alls var längesen jag var sjuk, vad har hänt med mitt immunförsvar? Brukar annars aldrig vara sjuk mer än en, max två, gånger per år. Har tagit en alvedon nu i alla fall så jag får hoppas att febern går ner. Sen vill ju ingen umgås med en sjukling i risk för att bli smittad så mina kvällplaner blir roligtvis inte av =(. Och jag som hade velat kolla in Sonia Rykiels underklädeskollektion idag också. Det här är sämst!! Får sitta hemma och titta på film själv istället.

Det gör ont


Jacka: second hand, Tröja: Gina Tricot, Leggings: Fair erotica, Skor: Wedins

Igår efter bion var jag helt död så orkade inte lägga upp min outfit då. Idag sov jag jätte länge och vaknade med världens huvudvärk. Mår fortfarande inte alls bra. Ska typ hälla i mig Enchinagard idag och hoppas på det bästa. Sedan får vi se om de slår ut och i så fall hur länge det håller i sig. Denna vecka är dock ingen bra vecka att bli sjuk på. Ska åka skridskor på tisdag och om jag sjukanmäler mig till jobbet så vet jag att båda föräldrarna är bortresta så då sätter jag dem i klistret också. Sedan ska jag göra ett engelskatest på fredag inför Australien och det har jag redan betalat för så dit måste jag gå. Så jag håller tummarna för att jag inte blir ordentligt sjuk nu.

Turneringen avslutad

Turneringen idag gick inte sådär jätte bra. Det var flera gånger då jag gärna hade låtit skorna stå kvar där på presenningen, mest för att jag var så besviken och arg över mitt eget presterande. Men sista matchen spelade vi väldigt bra och det blev 0-0 mot ett av de bättre lagen så det var skönt att i alla fall få åka hem med en sista bra match spelad även om vi åkte ur gruppen.
Nu blir det film, ska se 2010. Får se om jag hinner lägga up en outfit bild innan jag går. Annars får ni den när jag kommit him igen.

Sleepy


Att gå upp 06.10 är lördagsmorgon är inte något jag tycker är speciellt kul men nu är jag i alla fall uppe och ska iväg på fotbollsturnering i Eskelstuna. Wish me luck!

Madagaskar julfim

Om ni slår på femman om en kvart (18.30) så ser ni en halvtimmes kort film som heter God jul Madagskar, eller Merry Madagaskar på engelska. Jag tycker om Madagaskar filmerna så detta blir nog bra.
Dessvärre är denna fredagskäll inte den roligaste. Ska upp typ 06.15 imorgon och vill egentligen bara mysa med trevligt sällskap framför en film ikväll men det går ju inte då jag ska upp så tidigt och måste i säng tidigt. Fotbollsturneringar i all ära men när de förstör fredagskvällen är det mindre kul.

En radiostation som endast spelar jullåtar

Jag lyssnar ofta på The voice när jag lyssnar på radio men det tråkiga med en kanalen är att de inte spelar några jullåtar. Idag hörde jag dock en reklam där de sa att det nu finns en radiostation som BARA spela jullåtar, ratta in 170.1 så får ni se. Blir det för tjatigt eller är det bra? Just nu tycker jag det är helt underbart men det kan bli lite tjatigt i längden kanske.

Ingen motivation

Jag har verkligen ingen motivation till att gå till gymet idag men jag måste för jag kommer ha ännu mindre motivation på söndag. Så gymmet här kommer jag!

Godkväll!


Tröja: MQ, T-shirt: Marc by Marc Jacobs, Jeans: Bik bok

Godkväll!
Här kommer en väldigt sen dagens. Nu ska jag hoppa i säng så att jag kan komma upp realtivt tidigt imorgon för om jag sover för länge så kommer jag inte kunna lägga mig tidigt och då inte kunna komma upp tidigt på lördag morgon. Hängde ni med? ha ha. Godnatt!

Bad clothing day


Bild: ginatricot.com

Idag har inte varit en bra kläddag. Stod och provade kläder alldeles ör långe så sen blev jag alldeles stressad och hinner därför inte lägga upp en dagens nu, ni får den ikväll istället. Jag hade jätte gärna dragit på mig en midjehög kjol och tröjan på bilden som kommer från Gina Tricot. Hur kan man ha en sån full garderob men ändå inte veta vad man ska ha på sig?
Nu ska jag i alla fall på info möte om utlandsstudier och sedan gymma och sen stannar jag i stan så år se när jag är hemma. Ha det bra!

Zebra naglar


Bilder: withnailpolish.webblogg.se

Kolla in Esthers snygga naglar, zebramönster där det svarta är gjort med tandpetare. Hur snygt som helst. Ännu snyggare om man har en zebra topp till!
PS. Jag har typ varit täppt i näsan i över 2 veckor nu, men det kommer bara på kvällarna. Jag blir helt galen. Kan inte använda nässpray längre heller så vet inte alls vad jag ska göra. Kan inte sova när jag inte kan andas ju!

Frost

Även om jag itne tycker om när det är kallt och -6 ute så kan jag inte rå för att jag tycker det är lite härligt också. Det är så fint med all frost och så är det en så frisk luft ute. Nu kan man även äntligen ta på sig vinterjackan också utan att känna sig dum. Fram tills nu har jag gått runt i mina kappor men nu är det minusgrader vilket betyder mysiga vinterjackor så som pälsen och fjällräven jackan!

Burr!


Tröja: köpt i Frankrike, Linne: Topshop, Jeans: Fornarina, Halsduk: H&M, Pälsjacka: second hand

Idag är det -6 grader ute, usch vad kallt! Därför åker pälsen på idag. Idag är enda dagen jag har skola denna vecka och efter skolan blir det körlektion och teoriplugg. Ha en bra onsdag!

Kärlek

Titta vilken fin teckning jag fick av Egil, 4 år, idag. På sidan står det från Egil till Rebecca, kärlek, puss kram, hejdå, nästa tisdag. Med hejdå nästa tisdag tror jag han menar hejdå fram till nästa tisdag då jag alltid sitter barnvakt på tisdagar. Sen har han även skrivit Linköping och HV71 då det är de lagen han hejar på och så har han ritat lite. Det sorliga med detta är dock att jag idag sa till mamman i familjen att jag åker tll Australien om cirka en och en halv månad. Känns lite tungt men så är det tyvärr.

Dagens


>Skor: Strawberry, Strumpor: H&M, Leggings: Erotikmässan, Tröja och linne: Gina Tricot, Armband: Marc by Marc Jacobs

NU åker jag och gymmar och jobbar. Ha det bra!


Barbent


Bild: thesartorialist.blogspot.com

Om man ändå kunde gå ut så här idag. Men tyvärr bor vi inte i New York och tyvärr visar termometern på endast +3.

RSS 2.0