Pizza!!


Så här såg min middag ut ikväll. Nu ser jag på körslaget. Heja Erik!

Party pics


Ok mitt hår ser lite stört ut på första bilden mn där ser ni iaf vad jag hade på mig igår. Klänningen är från Primark och skorna från Zara. Nu ska det lagas hemgjord pizza. mums!


Blommigt


Bilder: Topshop.com, Lindex.se, Laredoute.se

Förra sommaren var ju blommigt väldigt populärt och jag tror de flesta inte trodde det skulle komma tillbaka i år då alla var så trötta på det men det verkar som om vi hade fel. Dessa klänningar skulle jag faktiskt inte tacka nej till, speciellt inte den från Topshop.

God morgon

Jaha god morgon då typ. Gick och la mig vid 5 imorse och vaknade vid elva för att somna om igen och sedan vakna vid två. Ville verkligen sova längre då jag måste upp 7 imorgon bitti för fotbollsturnering men det gick inte. Det blir ine mycket sömn den här helgen alltså. Bilder kommer från gårdagen så fort jag får dem av min kompis då mitt kamera batteri dött.

Nytt


Detta är vad jag köpte idag, tjusigt eller hur? Den röda tröjan är mycket snyggare på än på bild. Nu är det förfest som gäller och sedan utgång. Får se om jag hinner lägga upp vad jag har på mig, annars får ni se imorrn. Ha en trevlig fredags kväll om vi inte hörs igen!

Shopping

Jag köpte lite fina grejer efter gymet idag som jag tnkte visa sen. Men först är det städning och matlagning som gäller. Det blir utgång ikväll och en kompis kommer hit innan så det är lite stressigt. Ciao.

25% hos Laredoute



Just nu får man 25% rabbat på en valfri vara OCH fri frakt men erbjudandet gäller bara fram till lördag den 31/1 klockan 14:00 så om ni tittat in något hos deras fina vårnyheter men ännu inte beställt passa på nu. För att utnyttja rabatten använd koden 91296.

Rihanna


Jag måste bara säga att hon är sjukt snygg. Inte konstigt att hon och Chris Brown är tillsammans, båda är lika heta!

Orientalisk dans


Jaha meningen var då att jag skulle ha dansat street dance ikväll och jag hade faktiskt sett fram emot det men, utan att någon sagt det varken i kassan eller meddelat på annat sätt, så var street dance läraren sjuk och istället fick vi köra orientalisk dans. Jag tyckte det var ganska så svårt men tror att det kan vara kul om man väl kommer in i det. Denna vecka har ju nu alltså provat på 3 nya pass. Det är bra tycker jag!

Skynda!


Tröja och byxor: lånade av lillebrorsan, Body: Åhlens, Halsduk: Rules by Mary, Jacka: Primakr, Skor: H&M

Nu måste jag skynda mig. Inviger skinnjackan även om det snöar. Hejdå!

Pinsamheter...


Jag skämde inte ut mig på Pilates men däremot en stund innan. Jag gick ut ur omklädningsrummet och hade noll koll på vad klockan var, Pilates började klockan 8 och den kunde lika bra vara 8 som fem i 8 när jag var på väg dit så när jag kom till rummet där passet skulle hållas så stod dörren på glänt. Jag öppnade den försiktigt och där inne låg det massa kvinnor på mattor och stretchade. Eftersom jag aldrig har varit på pilates så kunde detta lika bra vara stretching de kör innan de sätter igång passet som streching efter ett annat pass. Jag stod i dörren ett tag och visste inte om jag skulle in eller ut. Tillslut bara frågade jag rätt ut, är detta pilates men det var det tydligen inte! Det var alltså passet innan som höll på att avslutas och mitt i deras avslappnande stretching rusar jag in och ser förvirrad ut ha ha. Bra Rebecca! Men jag bjuder på den.

Jeansjacka till våren


Bilder. halens.se

Om du är ute efter en jeansjacka till våren så finns denna snygga hos Halens. Jag tycker att den bärs upp snyggare på första bilden än på den andra så det var därför jag tog med båda bilderna. 299 kr kostar den.

Pilates


Om två timmar så börjar ett pilates pass som jag ska gå på och pröva för första gången. Ungefär samma övningen som på bilden gjorde vi även på Core passet så ja vi får se hur det går. Innan det blir det fiskpinnar tror jag, det gillar jag men bara med en speciellt sås till som mamma gör =).

Min dagens


Tröja: River Island, Linne: Topshop, Kjol: Second hand, Strumpbyxor: H&M, Jacka: second hand, Halsduk: H&M, Väska: Zara, Skor: wedins

Börjar som sagt ett idag så har haft en skön sovmorgon. Nu bär det av til skolan och senare ikväll ska jag prova mig på pilates. Hejdå!

I like to fuck

 

All I'm saying is "Once you go black you aint never going back" ha ha.

Skor!


Dessa skor från Chicy tycker jag är sjukt snygga. De har kostat 529 kr och kostar nu 415 kr på rean. Hade jag haft pengarna hade jag slagit till men dessvärre har jag inte det. Synd!

Back


Jaha då var man hemma igen. Hann inte alls träna idag då en tjej i mitt studentarbetslag skulle äta lunch med en kompis så resterande gruppen fick vänta på henne i 45 min. Men har insett att jag hinner till streetdance passet på torsdag vilket är jätte kul. Dansade ju det en gång i veckan innan jul och sen när det satte igång igen var jag skadad. Nu har de bytt danslärare till en kvinnlig danslärare och de kör mycket mer höft än killar så det ska bli kul!

Lång dag


Kavaj: second hand, Klänning: H&M Fashion against aids, Leggings: Gina Tricot

Jag ber om ursäkt för den lite suddiga bilden. Idag kommer bli en otroligt lång dag. Först föreläsning, sen grupparbete, sen gymet och sedan jobba till klockan sju.Men imorgon börjar jag inte förrän klockan ett så det är jätte skönt. Ha en bra dag!

Ett inte så muntert inlägg


Usch vad trött på vädret jag är. Jag tittar alltid in på smhi.se på kvällen för att se vad det ska bli för väder nästa dag då jag alltid lägger fram kläder dagen innan men nu ser vädret exakt likadant ut. Molnigt, snö ibland och någon minusgrad. Inte alls kul. Jag vill ha vår, gärna en sådan vår som på bilden.
En bra sak dock är att jag trodde jag började klockan nio imorgon men det visar sig att jag börjar klockan tio. Nu ska jag läga mig och läsa kurslitteratur, det bästa jag vet!! (NOT)

Ikea


Bilder: ikea.se


Igår var jag och mamma och handlade lite på Ikea. Då min garderob länge har hållt på att svämma över har vi pratat om att köpa något på Ikea men liksom aldrig fått tid. När jag kom hem från min Irlands resa orkade jag inte packa upp (och har fortfarande inte packat upp *skäms*) och resväskan bara låg (ligger) mitt i rummet enbart för att kläderna inte får plats i garderoben. Mamma tyckte att det var droppen så nu änligen ska det bli ändring på saker. Lådorna på bilden längst upp ska fyllas med kläder och gardinen ska bytas ut till en fin offwhite i spets. Det kommer bli så fint!

Jeans och oljud


Var inne lite snabbt på Zara idag då jag prövade snygga jeans hos Zara på Irland. Dessa jeans var jätte snygga men däremot så var de ganska höga i midjan vilket jag inte tycker är bekvämt eller speciellt snyggt på mig så det blev inget köp, annars hade det varit ett kap då de bara kostade 99 kr.
Just nu är jag otroligt frustrerad då jag egentligen måste plugga men min lillebror och hans kompis spelar Guitar Hero worldtour på allra högsta volym. Hela jag kokar för att jag blir så irriterad och inte kommer de lyssna om man säger åt dem heller. Lillebröder i alla ära men shit vad jobbiga de kan vara.

Core


Tröja: second hand, Linne under och jeans: Gina Tricot

Nu tänkte jag dra iväg och pröva på ett core pass på gymmet. Har aldrig gjort det förut men träning för rygg och mage kan ju aldrig vara fel. Får se om jag kommer se ut som värsa idioten där jag ligger och sprattlar som en nybörjare. Sedan är det kontraktpåskrvning för mitt nya jobb som barnvakt som jag ska göra en gång i veckan och sedan kanske lite shopping. Ha en bra dag!
 

Canada's next top model


Då jag slöat framför tven de senaste dagarna så har jag tittat lite på Canada's next top model då de visar repriser (?) av dem på helgerna. Det är faktiskt bra men nu hittade jag tyvärr inga snygga bilder från några av deras photoshoots. Jag tror jag hejar lite på Brandi även om hon är lite av en bitch så är hon jävligt snygg.

Never denim


Bilder: neverdenim.com

Never denim kollektionen fnns nu att jöpa hos Bikbok, och jag som har presentkort där är överförtjust! Hur mycket snygga jeans plagg som helst. Är det någon som ser vad för skor modellerna har på sig? Det är ju självklart de skorna jag har från Din sko.

Pizza till frukost?

Killen har nu fixat en dator så jag kan nu blogga hemifrån honom också vilket är bra. Han ligger fortfarande och sussar vilket jag förstår då det är hans lediga dag. Jag vaknade av att grannen ovanför dammsög och jag blir så rastlös av att ligga kvar i sängen när man är vaken, jag blir bara sugen på att hoppa på honom och väcka honom och det är inte så snällt. Nu är jag i alla fall jätte hungrig och skulle lätt kunna äta pizzza till frukost men jag tror pizzan får vänta till senare. Men visst ser det gott ut?


Andra världskriget

Vi såg precis en film om andra världskriget och Schindler, han som räddade massor av judar. Den var både hemsk och bra. När jag gick i nian så var vi på klassresa i Polen och då besökte vi Auswitch, det var ännu hemskare. Man fick se judarnas kläder, skor och tillhörigheter. Ska titta om jag har foton där ifrån när jag kommer hem imorgon. Nu är det snart läggdags, godnatt och ta vara på livet för det är väldigt värdefullt!!


Paljetttröja!


Tröja: second hand, Jeans: Gina Tricot, Jacka: second hand, Väska: Friis & Co, Skor: Puma

Min lillebror tog bilden idag så den blev mycket bättre än med självutlösaren. Nu ska jag iväg till pojken och både mamma och lillebror står och trampar i trappen. Bye!

Bambi på hal is


Usch vad jag hatar det här vädret, det regnar ena dagen och sen blir det kallt och vattnet fryser till is så att alla vägar blir till en isbana. Gick fram och tillbaka till träningen och hela vägen dit var täckt av is, det fanns inte ens en liten bit på sidan där man kunde gå om man inte ville gå i gräset vill säga. Jag kände mig verkligen som Bambi på hal is.

Hårda vindar


Igår diskuterade jag och Vera skillnaden mellan hårda vindar och blåsigt tror jag det var. Jag fick inatt uppleva hårda vindar. Runt sex tiden imorse vaknade jag av att det regnade och blåste jätte mycket ute. Det tog mig minst en timme att somna om, jag lyckades inte somna om förrän jag la huvdet emellan mina två kuddar. Så nu vet jag vad hårda vindar innebär.

Let's dance


Bild: tv4.se/letsdance

Jag tittade på Let's dance ikväll för första gången någonsin och nu är jag säkert hooked. Ville bara säga att Kitty var den som hade grymmast kläder ikväll och den bästa kommentaren för kvällen var "Du kan ta det lugnt, detta är inte fröken Sverige". Jag skrattade så att jag höll på att dö, ni som inte såg programmet får själva försöka lista ut vem kommentaren var riktad mot. Det är inte jätte svårt att lista ut. Nu ska jag sova, godnatt!

Chris Brown biljetter



Jag har velat gå på hans konsert, som är på Hovet idag, sedan biljetterna släpptes men jag hade inga pengar då och sedan blev det slutsålt. Idag hittade jag två biljetter på Tradera som jag funderade på att köpa men de var sittplatser och jag vill egentligen ha ståplatser så att man kan stå och dansa. Tycker det är så jobbigt att sitta ner hela tiden när musik är grym och så fort man ställer sig upp så skymmer man alla bakom en. Så vi bestämde oss för att inte köpa. Sedan fick vi ett bättre erbjudande på de biljetterna på Tradera och bestämde oss för att gå, när vi precis hade bestämt oss så var det någon som budade på Tradera. Skit! Dumt av oss, ja ja.
Men om någon annan letar biljetter så kolla både Tradera och Blocket, där finns det en hel del biljetter. De jag tänkte köpa var t.om. för ett rimligt pris, 750 kr för 2 stycken. Nu ligger det ju ett bud på dem men om ni vill gå ikväll så är det ändå ett bra pris.

The picture will have to speak for itself



Hejdå!

Kallt

Jag sitter just nu på kontoret och jobbar och här finns det två fläktar. Det brukar inte bli så värst kallt om man har på de båda samtdigt men nu har en, den som egentligen ger mest värme, typ gått sönder. Den andra fläkten gör bara så att varmluften cirkulerar runt i rummet men eftersom den fläkten som sprutar ut värme ej fungerar alls börjar det bli kallt här inne. Inte kul alls!

Indian


Tröja: Primark, Body: Åhlens, Jeans: Fornarina, Skor: Primark

Måste springa. Hör av mig när jag är på jobbet sen. Bye!

Min outfit


Tröja: köpt i Frankrike, Klänning: Primark, Skärp: min kusins gamla, Jacka: second hand, Halsduk: H&M, Väska: River Island,Skor: köpta i Liverpool

Nu bär det av till stan. Ska även träffa en kompis efter mötet med familjen så kommer hem senare ikväll. Cheerio!

Isigt värre


Jag har som sagt varit ute på promenad och oj vad halt det är. Jag går alltid en liten runda i skogen först och det tog så lång tid för att man fick gå så otroligt sakta. Jag skulle ha behövt spikskor idag. Även när man väl kom ut på trottoarerna så var det halt. Jag halkade till några gånger men lyckades hålla mig på benen ändå. Så om någon funderade på att gå ut med klackskor idag så tycker jag att i ska tänka om ert skoval.

Fullspäckat!

Idag är en ganska fullspäckad dag. Ska börja med en promenad och sedan åka in till stan för att köpa olika böcker som jag behöver till den nya kursen jag läser. Sedan är det möte med familjen så jag lär inte vara hemma förrän ganska sent ikväll. Känns lite segt då jag hade planerat att göra absolut ingenting och kanske köra ett yoga pass på kvällen men så kan det gå. Lägger troligtvis upp en dagens innan jag drar iväg.

My new bag!


Här är min nya väska som jag fick av mamma. Hur fin är inte den! I love. Vill egentligen inviga den imorgon men får se. Köpte ju även väskan på Irland som jag visade förut som jag heller inte använt än så det blir nog den imorgon.

Ssshhh

Det viskas om att mamma och lillebror har med sig en väska hem till mig från Thailand. En väska med bokstäverna LV. Spännande!

Vaknat på fel sida


Bild: ponandzi.com

Har ni någon gång vaknat och bara känt er tomma? Så kände jag imorse. Jag ville absolut inte gå upp ur sängen eller göra någonting annat heller för den delen. Jag är för visso ledig idag men vill gärna stanna under täcket i minst en vecka. Imorgon ska jag träffa en familj som jag kanske ska jobba för 1 gång i veckan, motivationen är på noll. Idag måste jag ringa runt till olika bibiliotek och kolla upp kurslitteratur, motivationen är på noll. Jag måste äve gymma och städa rummet, ja ni kanske kan gissa att motivationen är på noll. Hoppas ni har en lite gladare dag än min.

Topshop är sämst i Sverige


Bilder: Topshop.com

Är det bara jag som tycker att Topshop är mycket sämre i Sverige än i andra länder? Nu har jag i och för sig inte mycket mer än England och Irland att jämföra med då jag inte varit på Topshop någon annanstans men bara nätbutiken är bättre. Jag tycker våra butiker är så tråkiga när man kliver in i dem. Dessutom var rean på Topshop på Irland otrolig medan rean här i Sverige är väldigt tråkig och priserna alldeles för höga. Nej, jag vill ha bättre Topshop butiker i Sverige! Med detta säger jag godnatt!

Seven pounds



Igår såg jag filmen Seven Pounds som har premiär i Sverige den 6:te februari. Den var verkligen jätte bra. Jag såg den med min pojkvän och han är en sånn som inte tycker om att läsa vad filmer handlar om innan han ser dem medan jag är tvärtom. När vi såg den här hade ingen av oss läst om den men om ni ska se den så rekommendrar jag att läsa om den först. Jag vet i och för sig inte om det kommer hjälpa men den var väligt invecklad i början och det tog minst en timme innan man började komma in i filmen men när man väl hade kommit in i den så var det absolut värt det. Ett sista tips, ta med er näsdukar. Det kommer behövas.

Gina Tricot's storlekar


Är det bara jag som tycker att Gina Tricot's storlekar är stora? Jag var inne på deras 49 och 99 kroners rea idag och köpte jeansen på bilden. Jag köpte dem i storlek 26! Hade jag gått in i en annan affär och försökte dra på mig ett par jeans i storlek 26 så hade de inte gått över knäna. Fotbollslår tjejer, skaffa inte det! Jag prövade även en klänning där 36 var för stort och där 34 passade bra, normalt är en 34:a alldeles för liten. Köpte även den gråa tröjan som jag tyckte var fin men får se om den åker tillbaka då jag just nu egentligen är pank. Bodyn köpte jag på Åhlens rea igår, har kikat på den förut så det köpet var inte svårt när det var halva rea priset.

First day of school


Klänning: Monki, Strumbbyxor: H&M, Halsband: ? (jag vet vart affären ligger men inte namnet på den)

På måndag är nästan första dagen i skolan. Det är i alla fall första dagen på en ny kurs vilket också innebär att man hamnar i en ny klass vilket alltid är lite nervöst. Jag tycker att det är otroligt jobbigt att byta klass varje gång man byter kurs. Vår skola predikar om att man lär sig bättre genom socialt samspel men ändå så får vi aldrig lära känna varandra tillräckligt mycket innan det är dags att byta klass igen. Dubbelmoral! Nu bär det av till cafeterian, jäsp, see you later alligator!

Korvgubbe


Nackdelen med att spela i ett fotbollslag är att man måste göra vissa saker som att t.ex. stå i en cafeteria en halv dag. Det är vad jag ska göra idag, jag ska vara korvgubbe eller gumma kanske man ska säga. Efter det åker jag direkt tll pojken och sedan till skolan på måndag så det jag har på mig idag är tyvärr samma som jag måste ha på mig till skolan på måndag. Får se om jag hinner lägga upp en dagens innan jag går.

tv kväll


Min kväll består av CSI Miami, Bones och Gossip girl. Alla mina favorit serier på en och samma kväll. Perfekt!

Paljett skor


Innan jag beger mig iväg till fotbollsträningen tänkte jag visa er två av mina fynd. Skinnjackan, som troligtvis inte är äkta skinn, är sjukt snygg och kommer från Primark. Paljett skorna köpte jag på Zara på rean. Vet inte om de finns i Sverige men om de gör det så är de ganska små i storlekarna, jag fick gå upp en skostorlek. Vad tycks?

Stökigt

Jag har fortfarande inte hunnit packa upp och just nu är mitt rum otroligt stökigt. Ska försöka tvätta och städa lite idag. Sen har jag även fotbollsträning och så får vi se om det händer något roligt ikväll.

Samantha


Nu början en ny serie på 4an som verkar otroligt bra. Serien är skriven av Cecilia Ahern som är en irländsk författare. Jag har läst nästan alla hennes böcker och älskar dem. Cecilia Ahern är även samma författare som låg bakom boken PS I love you som sedan blev film. Detta handlar serien om:
Christina Applegate spelar Samantha Newly, som tappar minnet efter en bilolycka och tvingas lära känna sin familj och sina vänner på nytt. Det visar sig snart att den gamla Samantha hade många fiender.
Så spring till tven nu om ni inte vill missa detta.

Fredagsmys!


Så här ser min fredagskväll ut. Det är lyxigt att ha en tv, en stor säng och bara kunna softa. Fest och party i all ära men mys framför tven är också sjukt skönt.

Goldwell moisture definiton, so soft!


Denna produkt fick min pappa av sina lärarkollegor, mest som ett skämt då han inte har något hår. Jag och min mamma blev desto gladare. Har inte hunnit pröva produkten förräns idag och jag älskade den. Jag har väldigt torrt hår men mitt hår blev nu jätte lent. Defenitivt värt ett försökt  om det är någon mer där ute med torrt hår.

Back to reality

Jaha då var man tillbaka i verkligheten då. Tillbaks till skolan, tillbaks till det kalla kontoret på jobbet, tillbaks till hemmakvällar framför soffan. Just nu skulle jag göra allt för att få komma tillbaka till Irland =(. Får i alla fall försöka se fram emot sommaren och värmen, det är det enda som kommer få mig på bra humör nu.

En efterlängtad dagens


Tröja: köpt i Frankrike, Linne: Primark, Jeans: Monki, Jacka: second hand, Väska: Friis & co, Halsduk: H&M, Skor: second hand

Eftersom mina fötter inte syns när jag tar kort så får jag ta separata bilder på fötterna. Nu ska jag iväg till pojkvännen som jag inte träffat på en vecka. Det händer i och för sig ganska ofta att vi inte träffas på en hel vecka men då har vi i alla fall telefonkontakt och vet om att vi inte är långt borta från varandra. Men nu har det gått en vecka då vi inte pratat i telefonen eller ens kunnat träffas om vi velat. Saknad!
PS. Linnet är en av de nya saker jag köpt.

Fransk manikyr


På Irland så passade jag även på att göra en franskmanikyr. Det är sjukt mycket billigare att fixa naglara där än hemma i Sverige. 170 kr gick det på vilket är bra! Jag är riktigt nöjd.

Chanel kopia

 
Bild: riverisland.com

Eftersom jag köpte så otroligt mycket på Irland så kommer det ta ett tag att visa upp allt. Får se om jag väntar med vissa grejer tills jag har dem på mig men i vilket fall som helst så köpte jag Kate Moss parfymen Velvet hour på flygplatsen igår. Den var på rea så man fick parfymen samt en body cream för bara 16 euro. I en affär som heter River Island köpte jag även världens underbaraste väska. Den på bilden är vit men jag köpte den i typ beige. Det är lite Chanel 2.55 över den och jag antar att det är den de försökt efterlikna men jag älskar den ändå, speciellt när det står R som i Rebecca på den! Nu ska jag ut på promenad.

Lite bilder från Irland


Jag håller precis på att redigera alla bilderna i photoshop och har inte kommit så långt men en bit har jag kmmit så jag lägger upp några bilder nu och så får ni fler imorgon. På Irland så partade vi och shoppade mest. På toaletterna hade de plattångar, vi drack jordgubbsöl och jag köpte minnetonkas liknande skor. Catch you later!

Hur man kommer in pa krogen. Steg 1

Hej!
Jag ska precis bege mig till varat hotell for att fixa i ordning mig for kvallen. Imorgon blir det Cork och nagra lite lugnare dagar sa darfor blir det partaj ikvall. Jag glomde forut att beratta en rolig och lite underlig sak som hande i torsdags. Som jag sa sa var vi pa en sa kallad pub crawl och vid ett tillfalle skulle vi in pa en cocktail bar. Aldersgransen var 21 och jag ar 23 sa det var egentligen inga problem men jag vet att jag ser yngre ut sa nar vakten sa jag ville se legetimation fran dig, dig och dig sa forstod jag inte riktigt om han pekade pa mig sa jag fragade menar du mig och sedan foll jag. Min klack hade namligen fastnat mellan kullerstenarna sa jag ramla pladask pa rumpan. Eftersom det da var ganska sent sa trodde alla sjalvklart att jag ramlade for att jag var full vilket inte var fallet. Jag trodde aldrig jag skulle fa komma in pa puben efter det men jag stallde mig upp och vakten sa att jag fick komma in anda, utan att visa legetimation t.om. I Sverige hade de bett mig ga direkt. Vi skrattar fortfarande at mitt fall =).

Shake that ass!

Hej!
Jag forsokte lagga upp en bild men datorn segar och det gar inte alls. Idag ar vi ganska trotta och igar var trevligt med trevliga manniskor men vi fick aldrig riktigt dansa loss sa idag blir det shaka pa dansgolvet som galler.
Hejda!

Grettings fran Irland

Hej hej!
Nu ar jag pa Irland. Solen skiner och det ar otroligt mycket varmare har an vad det ar hemma. Vi har gymmat pa hotellets gym och nu ska vi ivag och shoppa i varldens basta affar Pennys. Eftersom vi inte riktigt vet vart man ska bege sig ikvall sa ska vi ga pa nagot som heter pubcrawl. Jag har tidigare gjort detta i london och det ar jatte kul. Det gar ut pa att man betalar 80 kr i detta fall och sedan blir man guidad till 3 olika pubar och en klubb i slutet. I priset ingar gratis entre och nagra drinkar, perfekt!
Nu maste jag ga. Ha det sa bra hemma i Sverige.

Nu åker jag!


Tröja: second hand, Klänning: mammas gamla, Leggings: H&M

Detta är min reseoutift. Ska åka in till stan för att sedan åka flygbussarna till Skavsta. Hoppas jag kan blogga någonstans på Irland men det lär jag absolut kunna göra. Hejdå!

Min resväska


Innan jag åker ville jag bara visa upp min fina rosa reväska! *kär*

Packning


Så här såg det ut när jag packade, ingen så värst ordning direkt. Men nu är det i alla fall klart. Jag kommer som vanligt stå där på Irland med hundra kläder i väskan och inte veta vad jag ska ha på mig och känna att jag tog med för lite kläder men ja man får bara ha 15 kg så what to do? Vet inte hur mycket jag hinner blogga imorgon men om jag inte hinner det så ska jag i alla fall försöka hinna in på internet café några gånger under vår semster. Ha det så bra så länge!

Vår hos Laredoute


Laredoute har lagt upp några vårnyheter och här är mina favoriter. Älskar även skorna som tjejen med byxor har men de verkar inte finnas att köpa än. Nu, back på packing!


Irland, landet jag alltid kommer älska


Imorgon bär det av till Irland. Idag har jag varit på promenad och fixat saker inför resan. Vi åker inte förrän morgon kväll så har lite tid imorgon också för att fixa det sista. Jag har semestrat på Irland minst 4 gånger, har tappat räkningen, och har bott där i 9 månader och jag älskar fortfarande det landet. Titta bara på bilderna för att se hur otroligt vacker det är. Sedan är människorna väldigt hjälpsamma också. Jag kommer ihåg vid ett tillfäle då jag var där med min familj. Vi satt i vår bil och tittade på en karta, då kommer plötsligt en man och knackar på fönsterrutan och frågar om vi behöver hjälp med att hitta. Sådan skulle aldrig hända i Sverige, här går vi bara förbi även om någon ligger på marken skadad.

Uppskatta livet!


För att värma mig lite och få det mysigt i rummet tände jag några ljus. Just nu tittar jag på en dokumentär om prosititution i Thailand, inte alls kul. Jag är verkligen lyckligt lottad som bor i Sverige och har tillräckligt mycket pengar för att inte behöva prositutera mig och skaffa en man jag inte älskar. Man borde verkligen uppskatta livet mer!

Vilken dag



Jag började självklart dagen med att sova för länge. Sedan var det gymet, sola solarium och växla pengar som gällde vilket tog hela dagen i stort sett. Ikväll måste jag tvätta så att det hinner torka tills jag åker. Är det förresten någon mer än mig som frusit rumpan av sig idag? Kom hem för en halvtimme sedan och är fortfarande inte helt varm. Jag vill i ärlighetens namn ha vår nu! Får hålla tummarna för att Irland åtminstonde är lite varmare än här.

Out on the road


Tröja: River Island, Linne under: Gina Tricot, Byxor: lånade från lillebrorsan

Nu bär det iväg till killen,sover där och imorgon ska jag till gymet och även försöka få lite färg i solariet då det senaste gången inte var så lyckat eftersom växel automaten inte fungerade. Hejdå!

no headline


Idag är jag en segis. Har i alla fall lyckats pallra mig ut på en promenad och det var faktiskt inte så kallt som jag trodde, så länge man tar på sig mycket med kläder så går det ju faktiskt bra. Ska snart försöka ta mig iväg till min pojkvän. Måste bara samla energi först.

Min nya sommarklänning


Mamma har nu sytt om de byxor (?) jag tidigare köpte. Jag trodde inte den skulle bli tillräckligt lång för att bli en klänning men det blev det. Blir jätte snygg att ha i sommar till brunbrända ben!

Guitar hero world tour rocks!


Jag har nu skrivit klart mit arbete, eller jag trodde jag hade det och läste sedan att man inte bara ska referera till litteratur utan även seminarium och föreläsningar. Arbetet får bara vara 2 sidor och jag har redan skrivit för mycket, hur ska jag någonsin få mer? Ja ja nu ska jag ta paus och spela Guitar Hero world tour. Jag och min lillebror satt uppe och spelade till 2 igår natt. Jag äger på trummorna, så länge jag får spela på easy ha ha.

-9 och Thailand


Jag ska snart gå ut på promenad och idag är det lite "mildare ute". Värre blir det att gå ut imorgon, -9. Det ser jag inte fram emot så där jätte mycket. Imorgon åker min lillebror och mamma till Thailand. Där lär det vara desto varmare. Är lite avis måste jag säga. Irland i all ära men Thailand skulle verkligen inte sitta fel.

Madonna, diva eller ej?


Jag har aldrig varit ett stort fan av Madonna eller hennes musik men i julklapp fick jag boken "Livet med min syster Madonna" som är skriven av Madonnas bror och den blev jag desto mer intresserad av. Jag har nu läst de första 4 kapitlerna och jag visste att Madonna var lite av en diva men inte så överdrivet som hennes bror framställer henne. I boken framstår Madonna som otroligt självisk och jag tycker absolut inte om hur Madonna verkar vara som person. Droger har hon också prövat på. Vad jag mest funderar är över hur Madonna reagerade på hennes bror efter att han skrivit denna bok. Jag skulle då inte bli glad om någon skrev om mig så som det skrivs om Madonna i denna bok, sant eller ej.

Brrr


Usch vad kallt det är ute idag och på jobbet var det inte bättre. Kontoret består av ett litet hus som inte har så bra isolering och värmen består av två värmefläktar. Det tog mig säkert 4 timmar innan jag blev varm. Nu har jag i alla fall äntligen kommit hem och ska ikväll värma mig framför Gossip girl och CSI.

Sommar drömmar


Tröja: second hand, Jeans: Lee, Mössa: Carlings, Halsduk: Rules by Mary, Jacka: Fjällräven, Väska: Gina Tricot


Jag drömde att det var sommar och att man kunde gå runt barbent. Istället är det -7 ute och man får gå runt i stora halsdukar och mössor. Idag ska jag jobba. Hörs sen!


Jag på nyår


Jag ser nu att jag inte lyckades ta en ända bild på min klänning igår. Bu för mig. Men på första bilden ser ni i alla fall skorna och strumpbyxorna jag hade på mig. Hade nätstrumpbyxor som det sedan blev en maska i då min pojkvän försökte få upp mig på toppen av någon kulle när jag hade 10 cm klackar på mig. Ni kan ju själva förstå hur det gick.

Happy birthday to you!


Idag fyller min lillebror 19 år!! Grattis grattis!!

Victoria secrets fashion show


Jag har bara slappat hela dagen då det varit kalas här idag. Nu ska jag fortsätta slappandet men häng framför tven och Victoria secrets fashion show. För de som inte redan vet så älskar jag ju underkläder så

Nyårsmiddag


Så här såg vår nyårs middag ut igår. Vi åt foundue! Jätte gått var det. Fler bilder från kvällen kommer senare, då får ni även se min fina nyårsklänning.

RSS 2.0