Jeansskjorta


Efter massagen såg jag en Myrorna butik som jag sprang in i. Där hittade jag denna jeansskjorta, märket är Gap och är en L så att den blir så där snyggt slapp. Har letat efter en jeansksjorta ganska länge nu men inte hittat något snyggt budget alternativ så denna var perfekt!

Tv kväll




Idag är det bra tv. Ser just nu på Den rätte för Rosing, sen blir det Csi och sedan Christine. Ni vet alltså vart ni hittar mig ikväll!

Solglasögonen på!



Åh vad glad man blir idag! Det är jätte skönt ute, folk går runt i solglasögon och solen skiner. Dagen började även perfekt med en halvtimmes massage. Är i skolan nu och ska snart bege mig till dagens lektion för att sedan jobba ett tag. Hoppas ni har en lika bra dag som mig!

Gtg


Tröja: MQ, Klänning: Monki, Strumpbyxor: Åhlens, Halsband: H&M, Jacka: Monki, Skor: köpta i Liverpool, Väska: Gina Tricot
Nu måste jag springa till bussen. Ha en trevlig dag!

Update: Har ni även lagt upp en bild med ytterkläderna på, hann inte ta en sån bild imorse. Inser att min ögonmake ser lite konstig ut på första bilden, hade sotade ögon, men det såg bättre ut än så där, lovar =).

Godnatt!


Det blev ingen Färjan 2 för min del ikväll, jag läste bloggar istället vilket var mycket trevligare. Nu är jag jätte trött och ska gå och lägga mig och nanna kudde. Imorgon blir det först massage, sen skola och sen jobb. En ganska lång dag med andra ord. Godnatt!

Måndags plugg


Efter gymet var det intensiv pluggning som gällde. Då jag inte kunde plugga mycket i helgen är det mycket som ska läsas tills imorgon. Det är så tråkigt! Ska om en halvtimme ta en paus och titta lite på tv tänkte jag. När man tittar på Färjan som en ursäkt till att inte plugga, då är man desperat. Jag är desperat! Ska i alla fall försöka göra något nyttigt den sista halvtimme, typ skriva en fallbeskrivning och läsa några sidor till. Måste egentligen städa rummet också men det får kanske vänta.

Våren är här!


Äntligen blir man lite glad av att titta in på smhi.se. Det verkar som om våren verkligen är här nu, Jag har i och för sig inte varit ute idag än så kan inte säga så mycket om hur det blåser men ska bege mig till gymet nu. Ha det bra!

Skokärlek


Bilder: bianco.se

Varje gång jag går förbi Bianco i Skärholmens centrum så går jag lite saktare, de finns så många underbara skor där! Dessa är bara några av snyggingarna.

American cupcakes


Om ni vill göra dessa goda cupcakes så har ni receptet här. De är verkligen jätte jätte goda! Receptet är för cupcakes med citron/vanilj smak me om ni vill göra choklad som på bilden så står det längst ned hur ni gör. Glasyren är den samma för båda smakerna.

8 "stora" muffins, 175 grader, ca 20min

100g smör
2 ägg
1,5dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
2dl mjölk, röd
1 citron, skalet
4 dl vetemjöl
2tsk bakpulver
1 nypa salt

Vispa ägg, vaniljsocker och socker poröst
Rör ner smält smör, mjölk och citronskal
Blanda mjöl, bakpulver och salt för sig
Rör ner i smeten
Grädda i ugnen

För CHOKLADmuffinsen så tar du bort vaniljsockret och citronskalet. Istället lägger du till mellan 4-5 tsk kakao i mjölblandningen, (det beror på hur stark choklad du vill ha, känner du att du vill lägga mer kakao så går det lika bra). Rör ner ca 100-150g hackad mörk blockchoklad.

Glasyr

1 paket philadelphia ost naturell, 1 paket florsocker, 2-3 tsk vaniljsocker, 50g smält margarin


Skräckfilm in real life


Vi åkte till fotbollslägret på Visingsö i snöoväder. Dag 1 fick vi se på "film" (bild 2), lite the grudge över det hela. Under Earth hour lekte vi charader, på bild tre ska M försöka förklara ordet nunna. Och idag på vägen hem så stannade vi och köpte polkagrisar eftersom vi åkte förbi Gränna. Det var otroligt jobbigt att gå in i en godisaffär när jag har godisförbud men köpte i alla fall med mig 10 polkagrisar, några till killen och några som jag kan äta när godisförbudet är över.

Trevlig helg!


Tröja: köpt i Frankrike, Klänning: Primark, Strumpbyxor: Åhlens


Gor morgon! Strumpbyxorna köpte jag på Åhlens igår, trodde inte de skulle vara så randiga men snygga är de! Ska åka på fotbollsläger idag och är borta tills på söndag och jag tvivlar på att det finns en dator eller internet där så vi hörs inte förräns på söndag igen. Trevlig helg!


Nej till jeanslegggings


Bilder: ginatricot.com


Prövade massa jeansleggings idag det slutade med att jag tröttnade. Anledningen till att jag ville ha jeansleggings från början var för att jag antog att de var lika bekväma som leggings och det är perfekt då jag föredrar att använda leggings framför jeans. Jag hade fel! De är otroligt tajta och inte så bekväma. De som är på bilden är båda från Gina Tricot, de till vänster var jätte små i sorlekarna medan de till höger var normala. Även Vilas leggings var små i storlekarna. De till höger satt i varje fall bra om jag tänkte köpa dem men kom sedan fram till att jag lika bra kan använda riktiga jeans. Så för min del är det nej tack till jeansleggings!


Mina gladiatorsandalr



Nu vet jag vart jag köpte mina gladiatorsandalar, Cellbes heter det. Här är även en bättre bild på hur de ser ut. De finns även i svart men då är nitarna i silver så jag tyckte de bruna var snyggare.

Alice Greczyn


Såg filmen Sex drive igår och jag tror det är av samma skapar som American Pie och den var faktiskt väldigt rolig. En av skådespelerskorna i filmen var Alice Greczyn. Har aldrig sett henne förut men hon är otroligt söt!

Massage och våfflor


Har precis bokat en massage tills på tisdag, underbart! Det blev inga våfflor till frukost imorse då vi glömde göra smet igår men mamma hade lämnat smet i kylskåpt till mig här hemma så nu gör jag våfflor och när de klara ska jag njuta av dem och ett avsnitt av The city!

Sol!!

Idag vaknade jag än en gång av solen, sötaste killen satte upp en filt för fönstret så jag kunde sova vidare. Solen skiner fortfarande och enligt SMHI ska det vara 3 grader ute men senare idag ska det blir -4, bbrr. Men man får njyta så länge det varar. Ska åka hem nu för att fixa en del grejer inför resandet imorgon. Ha en skön soldag!

Haremshorts



Detta köpte jag idag, ett par shorts i haremstil och en långärmad t-shirt som jag mest ska ha när jag tränar i kylan. Ber om ursäkt för små bilder, fixar bättre imorrn. Det blev inga jeansleggings då jag gav upp efter att ha prövat tre olika och alla varit för små. Får pröva i Skärholmen imorrn istället. Killen lagar mat för fullt, det är snart klart. Det blir lite yxmiddag idag, för o helgen ses vi inte. Nu blir det mys, bye!

Byxorna


Den här bilden var inte jätte mycket bättre men nu ser ni i alla fall att de är vida upptill och lite tajtare nedtill. Sitter just nu på konoret och ska snart bege mig iväg på ett Pilates pass och sedan shoppa lite. Delvis ett par jeansleggings och delvis en långärmad t-shirt inför träningslägret i helgen. Hörs sen!

Våffeldagen!


Tröja: second hand, Byxor: MQ

God morgon! Jag vakande till att solen sken men jag luras inte av det. Pälsjackan åker på ändå då jag tror det är ganska kallt ute. Byxorna jag har på mig syns lite dåligt på bilden men de har jätte snygg passform, ska se om jag kan ta en bättre bild under dagen. Nu ska jag i alla fall till skolan, sen jobba, sen träna och sen till pojkvännen. Idag är det våffeldagen men det blir inga våfflor för mig då killen lovat att laga något gott. Ha en bra våffeldag!

Skolmassaker


På en väldigt givande föreläsning idag fick vi se en film om en pojke som gick i sjuan.  Han hade fått diagnosen ADHD och han själv sa att det berodde på att han var stökig och jobbig. Bara det i sig är skrämmande, att en diagnos har gett honom den uppfattningen. I vilket fall som helst så hade skolan tvingat honom byta klass i och med diagnosen vilket gjorde honom jätte upprörd då han separerades från alla hans kompisar. Han och han mamma berättade att han hade varit arg i ett år och ville gå ner och slå sönder och bomba skolan. I slutet av filmen sköt han med en låtsas pistol mot filmkameran. Vart jag vill komma med detta är att det är inte konstigt att det är massa skolmassaker i världen när skolan behandlar elever på det sättet. Jag säger inte att de som uträttar skolmassaker gör rätt eller att skolan gjort något fel varje gång detta sker men skolan kanske borde tänka till en extra gång innan de tar ett beslut. För vem vet vad denna kille kommer göra mot skolan när han blir lite äldre.

Inställd


Matchen blev inställd då det var is på planen. Känns ganska irriterande att åka dit bara för att åka hem igen men var ganska skönt också då det var is kallt ute och nu hinner jag se The mentalist om 5 minuter och så kommer jag i säng i realtivt bra tid.

Lång dag!


Det blir myskläder idag då jag första ska åka till skolan för föreläsning, sen jobba och sen spela match. En välfigt lång dag med andra ord. Och om mysisarna inte är på så måste de åka ner i väskan så då kunde jag lika bra ta på mig dem. Jag kommer alltså inte blogga så mycket idag. Nu kommer bussen snart. Hejdå!

Randigt!


Var inne på Gina Tricot idag i väntan på att core passet skulle börja och jag kunde inte hjälpa att slå till när jag såg den här tröjan på rea. 99 kr istället för 199 kr. Blir jätte fin till bara brundbrända ben!
Fick för övrigt hem deklarationspapprena idag och det blev en glad överraskning, jag får tillbaka en del på skatten vilket kommer sitta fint till min USA resa i sommar.

R.I.P Jade Goody


Jade Goody dog igår efter att ha lidit av cancer. Hon är kanske inte så känd i Sverige men hon var bland annat med i brittiska Big Brother och släppte några självbiografiska böcker, en parfym och var även med i celebrity big brother och indiska big brother. Hon hade två barn och en man som hon gifte sig med strax innan hon dog.

Måndag


Tröja: second hand, Jeans: Bikbok

Idag har jag skola i två timmar bara så det är ganska skönt. Sen ska jag köra lite core och sen hem. Hörs sen!

Hjälp, ser bloggen konstig ut?

Igår gick jag in på bloggen genom min pojkväns dator och då är den svarta rutan till höger längst ned på sidan, nedanför alla mina inlägg men på min dator är den bredvid. På min dator ser det alltså bra ut men inte på min pojkväns. Kan ni som är inne här säga hur det ser ut på eran dator är ni jätte snälla!


Byxcravings



Bilder: nelly.com, ginatricot.com, ellos.se

Jag kollade igenom min inspirations mapp och insåg att det är en del byxor jag vill ha just nu. Fake skinnbyxorna från Vila vill jag matcha som på bilden bredvid, jeansleggings från Gina Tricot har jag varit lite emot men nu vill jag nog ändå ha ett par. Tror det blir ett köp på onsdag när lönen kommer. Jag har även länge suktat efter ett par jans som är lite öst åtsittande. De på bilden kommer från Ellos men häromdagen såg jag ett par jätte snygga inne på Vila. Tyvärr lär inte pengarna räcka till allt detta men önska kan man alltid!

Inflyttningsfest!


Precis hemkommen från en kompis inflyttningsfest där det bjöds på American cupcakes, ser dom inte goda ut? Helt hemmagjorda är de. Har ju som ni vet godisförbud just nu men eftersom det är pojkvännen som sätter reglerna så sa han att jag fick smaka en muffins och det var så värt det. Världens godast var de. Ska se om jag kan få tag på receptet imorgon.

Nya gladiatorsandaler

Dessa fick jag hem idag, gladiatorsandaler för 169 kr. De fanns i någon tanttidning som mamma kallade det. De säljer i alla fall kläder för lite äldre damer och när jag tittade i den när jag åt frukost en morgon så såg jag dessa. Jätte fina är de, ska se om jag hittar vad katalogen heter imorgon. 


Lördagens kläder


Tröja: Topshop, Klänning: Monki, Leggings: Gina Tricot

Nu ska jag iväg till Skärholmen med V och sedan hem till pojkvännen för mat och mys! Ska på inflyttningsfest imorgon så det blir samma kläder då. Hörs sen om internet hos pojkvännen fungerar annars hörs vi imorgon. Ha en skön lördag!

Lie bilder...

 

Lite bilder från igår, hann inte ta en bild på min outfit men det kommer sen när jag får bilder av min kompis. Den andra bilden tog jag på en snubbe som hade Adidasträningsbyxor och boots på sig, det såg lite kul ut. Vi hamnade på Metro igår och det är ganska balndat folk där med bra rnb musik på fredagar. Vad som dock slog mig var hur uppdelat det var, det gjorde mig nästan arg. Alla svenskarna satt på en sida medan alla invandrade satt på en annan sida. Så var det både nere vid baren och en trappa upp. Varför måste det vara så?

Dansparty!

Det blir party även denna helg men idag ska jag inte dricka något då det blivit lite för mycket drickande den senaste tiden och jag ska gå ut i låga skor så att jag kan dansa hela kvällen woho! Nu ska det firas att jag äntligen är klar med tentan. Visar vad jag har på mig innan jag går om jag hinner.

Ett kap i grönskan!


Har precis lagt upp dessa trosor och blev lite kär. Tror inte pojkvännen skulle uppskatta dem men de är i 100% bomull och ser jätte sköna ut. Har inte provat de själv ännu men får nog springa in i butiken och göra det snart, för 89 kr är ett kap!

T.G.I.F


Tröja: second hand, Jeans: Fornarina, Skor: Köpta i Liverpool, Väska: Zara, Ute: pälsjackan

Nu bär det av till tentan, nervöst!! Sen ska jag jobba efteråt så kommer hem relativt sent idag men jag uppdaterar igen från jobbet. Ha en trevlig fredag!

Störd dag

Usch vilken jobbig dag, en sån där dag där allt går el ni vet? Inga skrivare ville skriva ut det jag behövde och sen la skrivaren ner helt. Jag stressade jätte mycket och blev på jätte dålig humör och bara skrek åt alla och sen när jag äntligen kunde slappna av och springa av mig på träningen så blev jag ytterligare arg av en annan anledning när jag kom hem. Och nyss insåg jag att jag sagt fel till tränaren angående en tid så hoppas de inte bokar en färjebiljett till mig nu. Aaahhh kaos i hjärnan! Imorgon är det förhoppningsvis över, då är tentan avklarad. Hoppas bara mitt kaos reder ut sig när jag väl sitter där. Godnatt!

Blä!


Ungefär så här känner jag över att jag måste sitta och plugga idag igen. Har precis fått i mig lite frukost och ska nu gå till min mammas jobb för att skriva ut massa papper. Det är en del sidor som tar ganska mycket bläck så då är det bättre att skriva ut det på mammas jobb än hemma. Sen blir det böckerna och sängen! Hoppas ni får en lite roligare dag än mig.

Vårkänslor!


Matthew Williamson för H&M


Bilder: glamour.se

Den 23 april släpps Matthew Williamsons kollektion för H&M. Här är mina favoriter ur kollektionen. Ett snyggt nitbälte, en fin byxdress som ser ut att ha snygg pasform och en snygg och färgglad kavaj. Dessvärre har jag hört att priserna ska vara rätt höga, runt 800 kr (?) som lägst, alltså inget för en fattig student.

Pilates Vs. promenad

  VS.   

Jag måste som vanligt plugga idag men ska även försöka träna. Igår hade jag i stort sett bestämt mig för att köra Pilates ikväll men nu när jag vaknade upp till solsken känns promenad roligare. Ska äta lite frukost, gräva ner mig i böckerna ett tag och om solen sedan fortfarande skiner blir det nog en promenad. Kan ju inte stanna inomhus en dag som denna!

Fynda Friis & Co


Det ligger en outlet butik vid Gärdet där även vi brukar vara och sälja ut underkläder, jag har fyndat många väskor där. Imorgon säljer Friis & Co ut både skor och väskor men detta gäller endast imorgon mellan 10-19. Adressen dit är:

Öregrundsgatan 3
T-bana Gärdet, uppgång Värtan
Snett mittemot Friskis & Svettis på Tegeluddsvägen


Zip me up!



Dragkedjor på kläder är snyggt. Här är några snyggingar jag sett i butik/på nätet. En lite annorlunda body från American Apparel, klänning från Halens, leggings med dragkedja längst hela benet från American Apparel, klänning från H&M som jag tidigare köpte med lämnade tillbaka. Bild lånad Hanna Fridéns blogg.

St Patriks day!!


Hade totalt glömt bort att det är St Patriks Day idag, Irlands nationaldag. Hade varit perfekt att gå till en irländsk bar idag men tyvärr måste jag prioritera pluggandet just nu. Men för er som vill ha en trevlig kväll rekommenderar jag defenitivt att gå till en irländsk bar.

Tisdag


Tröja: Primark, Leggings: Gina Tricot, Skor: Belle shoes, Jacka: Monki

Idag är det sista skoldagen innan tentan och efter skolan ska jag gymma och jobba. Jag vet att jag är sämst på att blogga just nu men ska försöka bättre mig efter idag. Kommer hem sent så idag är jag lite sämst också men sen blir det bättre. Ha det bra!

Party pics


Party party!

Klara för att bege oss ut i natten!

Ego bild.

Denna fanns inne på klubben

Efter lite för mycket att dricka ha ha

Bilder från i fredags!


Vårkänslor


Är det bara jag som haft lite vårkäsnlor idag? Det är absolut varmare idag än det tidigare varit och det ser ut att stanna på runt 5 plusgrader under veckan också. Otroligt skönt! Nu måste jag begrava mig i böckerna och plugga inför tentan på fredag.

Dålig!

Sorry för dålig uppdatering men igår hann jag inte lägga upp några bilder innan jag drog och jag är forrtfarande hemma hos killen och kamerasladden är självklart hemma. Igår blev i alla fall en ganska lung kväll för min del, vi drog ut runt tolv och det blev inte mycket drickande för min del och sedan drog vi på en kort efterfest och var hemma runt fem. Uppdaterar mer imorgon. Ha en mysig söndag!

Bakis



Idag dunkar huvudet! Här är en bild från igår. Fler kommer sen. Ska försöka bege mig till gymet och även sola innan jag drar till pojkvännen. Sen blir det utgång igen, stackars huvud och mina fötter som måste knata i högklackade igen

Partyoutfit


Topp: Warehouse, Kjol: second hand, Skor: Topshop

Detta är vad jag har på mig ikväll + ett par strumpbyxor! Måste snart springa till bussen så ha en trevlig kväll!

Hemma



Ikväll blir det party! Och även imorgon, kommer vara helt slut på söndag. Skulle egentligen haft fotbollsmacth på lördag också men lucky me blev den inställde. Nu blir det lit handling och sedan ska jag och en kompis fixa oss inför kvällen och föra lite. Återkommer med kvällens outfit!

Fredagsfin


Tröja: second hand, Body: Åhlens, Kjol: River Island, Skor: köpta i Liverpool, Jacka ute: Pälsen

Idag ville jag vara lite fredagsfin. Ska iväg till skolan nu och sedan gyma. Ska föröka sola idag eller imorgon också men tror jag sparar det tills imorgon. Ikväll blir det partaj! Trevlig fredag!

The penthouse


Bild: hm.se

Denna bild från H&M gillar jag. Speciellt kjolen, solglasögonen och tjejens frisyr till höger. Nice!

Tråkplugg

Jag är "ledig" idag men måste verkligen plugga hela dagen. Om en vecka har jag en salstenta, usch, är jätte nervös och tycker det är jätte jobbigt. Under mina 1.5 års pluggande så har jag aldrig haft en salstenta förut, endast hemtentor, så det gör det exra jobbigt. Back to the books!

Nyklippt


Bilden togs efter träningen idag så jag är ju mindre fräsch men jag klippte mig i alla fall idag och jag är jätte nöjd. Klippte mig på Clipso i Skärholmen centrum. När frisören schamponera håret fick men en jätte skön massage samtidigt och han tjitt tjattade lagom bra och gav mig lite tips om att jag inte ska klippa upp håret om jag sparar till långt för det blir finare då. Mitt hår har bara känns blä den senaste tiden och jag har skyllt det på att det varit i utväxtfasen men en klippning gjorde allt mycket bättre. Skönt!

Freddie G

Bild: freddieg.se

Jag fick ett mejl från Finest där det stod om Freddie G och hans kläder. Lite skumma men jag gillar t-shirtarna, speciellt den ovan!

Huvudlös


Tröja: lånad av lillebrorsan, Linne: Monki, Jeans: Gina Tricot, Skor (som inte syns): Puma, Väska: Gina Tricot

Nu ska jag iväg på praktik och observera massa barn. Jobb med barn betyder alltid mycket och varma kläder. Termobyxorna är med i väskan och fjällräven åker på även idag. Ska försöka boka en tid för att klippa topparna idag också. Ha det bra!

Laredoute rea

Laredoute har just nu upp till 75% rea. Här är mina favoriter, klicka på texten under för att komma till produktsidan.

Harem byxa


Väska

Långkofta

Byxdress

V.I.P


Fick idag reda på att jag och killen har VIP biljetter till Melodifestivalens efterest på lördag. Ska även ut på fredag troligtvis så det blir fest hela helgen!

Outfit update


Detta halsband har jag även på mig idag, hittade det i en låda  helgen. Ska nu laga lite kebabkött, mums, och sedan åka iväg och jobba. Då snön tagit över Stockholm idag blir det kanske lite lek i snön med barnen, tar nog med mig termobyxor utifall att. Hinner tyvärr inte träna idag vilket är synd men får springa extra mycket i pulkabacken kanske. Har för övrigt gått ner 0.5 kilo efter en veckas godisförbud.
Fick tidigare idag ett trevligt besked angående helgens planer, berättar snart mer om det.

Snöskorna på


Tröja: second hand, T-shirt: H&M herr, Jeans: Fornarina, Skor: second hand

Usch vilket snöoväder,  fjällräven åker på. Ska nu på en så kallad Basgruppsdag och sedan kommer jag hem för att äta lunch och sedan ska jag åka och jobba. En ganska så lång dag med andra ord. Ha det bra!

Överfull garderob!


Jag är nu klar på jobbet men ska sitta kvar ett tag för jag ska åka direkt till fotbollsträningen. Igår tog jag ner nytvättade kläder för att lägga in i garderoben och jag måste ändå säga att jag egentligen inte behöver ett endaste klädesplagg till. Min garderob är jätte full och jag glömmer till och med bort hälften av alla de kläder jag har vilket gör att man lätt använder samma kläder hela tiden även fast man har jätte mycket att välja mellan. Jag insåg alltså att jag måste börja fundera lite mer över mina köp, får se hur bra jag lyckas. Shopaholic som jag är!

Viktkontroll


Jag har tidigare hört talas om dessa tabletter och nu när jag har börjat med mitt godisförbud passar de bra. De är brustabletter som ska minska sockersuget och öka förbränningen. Man ska ta en per dag och jag tror det fungerar. Jag känner inte like mycket sockersug, inte så att jag dör i alla fall, men däremot har den inte hjälp så mycket för förbränningen men det kanske kommer. Hos Ica finns de i alla fall om någon är intresserad.

Sad smiley


Lite så här känner jag idag. Vet inte om det är på grund av den här förbaskade vintern som aldrig tar slut, är det bara jag som känner att denna vinter känts längre än vanligt? Sedan är det massa annat skit som bubblar inom mig. Förhoppningsvis suddar våren ut tåren som rinner.

Fler blommor till kvinnorna!


Titta vilka fina rosor jag fick av min lillebror dagen till ära, internationella kvinnodagen syftar jag på. Jag tycker alla kvinnor borde få blommor idag!

Söndags och måndags outfit


Tröja: second hand, Klänning: mammas gamla, Skor: Belle shoes, Hårband: Monki, Kappa: lånad av mamma

Ska snart bege mig till pojkvännen om han bara vill svara i telefonen vill säga. Har på mig samma kläder imorgon då jag sover borta och sedan jobbar imorgon. Blir lite dålig bloggning då också för jag åker direkt till träningen efter jobbet, men ska se om jag kan slänga in något i alla fall. Och till alla er som har pojkvänner eller män i sitt liv, låt dem fixa middagen ikväll för idag är det internationella kvinnodagen!!

Höga stay-ups


Bilder: evasunderkläder.se, figleaves.com

Jag såg en film häromdagen, kommer ej ihåg vilken, där en tjej hade ett par stay-ups som gick väldigt långt upp. Visserligen använder jag strumpbyxor väldigt ofta men jag kan tycka det är jobbigt och älskar stay-ups just för att de bara är att dra på men de flesta stay-ups går bara en bit upp ovanför knät. Mina klänningar är oftast kortare än så och därför vill jag nu ha ett par stay-ups som är lite högre. De på första bilden ser ut att gå en bit upp men jag hade heldre velat ha omönstrade, de på andra bilden ser också ganska höga ut men det är svårt att säga. Något som sett några högre stay-ups?

Segsöndag


Söndagar är alltid otroligt sega. Jag borde gå på promenad och jag borde städa rummet men jag orkar inte. Städa rummet måste jag göra efter frukosten för det går inte att gå i mitt rum men promenaden tror jag att jag skippar. Söndagar är till för att bara ligga och slappa!

Alone



Walking around feeling all alone
Being told your mood is all wrong
Wanting to do something but feeling too afraid
Wanting to feel free with no fear
But instead I end up all alone
Feeling like noone understand me
Because noone does
How could anyone ever understand someone like me?
Leave me alone I scream inside
Alone is always easier
Alone noone cares
Alone noone can see
Alone is always easier

Grekisk middag


Bustier: Ellos, Kjol: Åhlens, Väska: River Island, Ute: pälsjacka och samma skor som igår
.
Jag glömde ta med väskan på första bilden så den fick komma med på en egen bild. Nu bär det iväg på middag, grekiskt blir det mycket gott! Sedan ska jag bara hem och slappa och njuta av att ha hela huset för mig själv då mamma och pappa fotsätter festande och lillebrorsan drar någonstans med polarna. Hoppas ni får en trevlig lördags kväll allihopa!

Skofetisch


Bilder: melba.se

Idag är jag otroligt seg, min energi har flugit ur min kropp eller nått. Snart ska jag på 50-års fest och borde göra mig i ordning men drömmer istället om skor från Melba. De skulle inte ha suttit fel ikväll, speciellt inte de sista. Nej nu ska jag byta om och sminka mig. Det blir bara en middag så ska inte vara för uppklädd, visar vad jag har på mig innan jag går.

Dagens


Dessa kläder har jag idag och imorrn då jag sover hos killen idag. Nu blir det soffhäng. Ha en trevlig fredags kväll! 

God morgon/förmiddag

Är ledig iag så har sovit länge vilket är skönt. Ska bege mig till gymet alldeles strax och sedan komma hem och plugga oxh städa rummet, det ser hemskt ut! Idag blir det stora testet för godisförbudet också. Jag är ju van vid att inte äta godis på vardagar så fram till nu har det inte varit svårt utan det är nu kampen kommer börja. Men jag ska klara det! Sen att jag drömmer om att jag fuskar och äter chips och godis är en annan sak ha ha.

Ytterligare rea fynd


Om du trodde att du inte kunde rea shoppa längre så hade du fel. MQ har just nu halva rea priset på en del varor. Byxorna köpte jag för 50 kr igår och de är lite gubbiga men kan va snygga om man matchar dem rätt. Tittade även på koftan igår men då fannas den bara i M men idag hittade jag den i S och slog till, 100 kr kostade den. Nu ska jag försöka sega mig iväg på fotbollsträning.

Yvonne Ryding


Bild: yvonneryding.com

Igår på Maxi hittade jag denna lotion som jag luktade på och den luktade unerbart! Sen när jag tittade på den såg jag att det var Yvonne Rydings, förre detta Miss Universum, egna märke. Dessvärre kostade den runt hundralappen men om man vill lägga pengar på en lotion som luktar riktigt gott så är detta ett tips. Läs mer här om denna och hennes andra produkter.

Torsdag


Tröja: second hand, Klänning: Monki, Skärp: A-wear, Leggings: Topshop

Skönt att det är torsdag, för imorgon är det fredag!! Nu ska jag iväg till skolan och sen ska jag fakiskt inte göra något speciellt, träning ikväll bara!

Gåshud!


Idag är vi körde Core så hördes plötsligt en låt jag kände igen, nämligen låten här ovan. Jag älskade Westlife när jag var yngre och har inte lyssnat på dem på länge men när jag hörde låten idag njöt jag. Jag hade glömt bort hur bra de var. Så där låg jag på mage med armar och ben uppe i luften och bara njöt. Förvisso samtidigt som instruktören med finsk brytning skrek kom igen då lite till men ändå. Låten är grym!

Swedish fish


Bild: wikipedia.org

När jag studerade med utbytesstudenter så fick jag höra om godiset swedish fish som tydligen var populärt i USA. Rubriken i detta inlägg påminde mig om detta. Jag tänkte självklart direkt på Malaco fiskarna men enligt min amerikanske kompis så smakar de inte likadant. Efter en google sökning visar det sig vara samma sak men i USA så står det swedish på dem istället för, som fiskarna man kan köpa här, Malaco. Om du vill läsa mer om detta så kan du gå in här, ganska intressant faktiskt. Vi är kända för fler saker än bara Abba, vi har ju även godis döpt efter vårt land!

Lycklig!


Kursen jag skulle gått på idag blev inställd, gissa om jag är lycklig! Så istället blir det ett core pass snart och sedan lite plugg när jag kommer hem. Är fortfarande lite hes i halsen så det blir ett kort pass idag, 25 minuter. Perfekt!

5 underklädesfavoriter


Bilder: bodhi.se

Eftersom jag är på jobbet och tittar på underkläder blir man ju lite sugen, dessvärre svämmer min underklädes låda över så jag måste hejda mig ibland. Men jag har i alla fall tagit ut 5 av mina favoriter från vår hemsida Bodhi.se. Om ni går in där och tittar under märken så hittar ni dem. Första behån kommer ifrån Huit, trosan från Princesse tam tam, det gråa linnett från 6ixty8ight, linnet och trosa settet från Calvin Klein och de sista trosorna från DKNY. Happy shopping

Mitt i veckan


Måste gå. Ha en bra dag. Hejdå!

Busy busy


Med tanke på att jag troligtvis kommer att hosta i en timme innan jag somnar så ska jag gå och lägga mig nu. Har en jätte lång dag imorgon som jag verkligen inte ser fram emot. Har skola, sedan jobb och sedan ska jag gå på någon kurs i typ hjärt och lungräddning för barn och visst är det bra men har redan gått liknande kurser innan. Det håller på mellan 17-21. Fatta liksom, är inte hemma förrän 22 tidigast. Känns jätte deprimerande. Nu ska jag gömma mig under kudden. Godnatt!

Loose fitted jeans


Bild: ellos.se

Dessa jeans tipsade Glitzy om. De är lite loose fit och precis de jeansen jag letar efter, tyvärr har jag verkligen inte råd just nu speciellt inte när jag precis köpt ett par jeans. Men om det är någon annan som är intresserad så ger Ellos just nu 40% rabatt, klicka här för att se rabattkoden.

Tisdag


Tröja: second hand, Klänning: Monki, Leggings: Topshop, Jacka: seond hand, Skor: Primark

Då drar jag väg till jobbet då, ska förbi Beyond Retro först och se om jag kan byta shortsen för sista dagen att byta dom är imorgon och då hinner jag inte dit. Det blev ingen träning idag då jag känner att jag inte vill bli ännu mer förkyld. Vilar idag och imorgon då jag inte hinner träna på grund av skola, jobb och en kurs jag ska gå. Ha en bra dag!

Start av godisförbud


Idag startar mitt godisförbud och då ser jag självklart reklam för ballerina choko som såg oroligt gott ut men jag får vänta en månad tills jag får smaka det. Jag har idag vägt mig och mätt mig för att se om det på en månad blir någon skillnad. Det kommer troligtvis bli en del inlägg om saker jag cravar, hopps ni kan stå ut med det.

Sjukling

Halsen är inte bra idag heller men igår gick det ju nästan över under dagen. Dock hostade jag jätte mycket innan jag skulle somna igår så det tog ett tag innan jag somnade, tror det var ett smart move att stanna hemma från skolan idag. Får se om jag gymmar idag, annars ska jag åtminstonde jobba senare.

Snöfotboll


Så här såg vi ut idag ungefär fast värre. Hade träning i snöstorm och planen var täckt av snö, inte alls kul! Och mindre bra gick det ju också då det var första träningen utomhus. Får hoppas på bättre väder på torsdag och på söndag då vi ska ha träningsmatch i Nyköping.
Imorgon har jag egentligen skola men ligger efter med läsningen så skippar skolan, sover ut och vilar halsen för at sedan gymma och jobba. Godnatt!

R.I.P


Solen sken i Karlstad i lördags när vi besökte min mormors grav. Hon är kremerad och då får man en sådan där sten med sitt namn på, jag tycker de stenarna är så fina! Även om det aldrig är kul att besöka en gravsten så hade vi en trevlig helg. Vi gick även igenom en del gamla kläder och jag fick med mig en trenchcoat, en tröja och en underkläning hem. Visar dem sen.

Hes!


Jag vaknade med en jätte torr hals så det är tur att jag är ledig idag! Jag mår inte dåligt eller så, *ta i trä*, men jag är jätte hes och hostig. Jag tror det var något i luften på hotellrummet. Har fotbollsträning ikväll och borde kanske inte egentligen gå men får se hur halsen är framåt kvällen.

Teknikträning



Vi körde lite teknik på träningen idag, det är fan det värsta som finns! Visst kicka med en boll är en sak men när man ska dribbla och snurra och vända och ha sig då går jag hem! Frustrerande var det men som tur var ägnades inte hela träningen åt det. Imorgon börja vi träna utomhus, bbrrrr, och sedan är det måndagar och torsdagar som gäller vilket innebär att jag måste sluta dansa. Det känns jätte trist då den nya dansläraren är grym och jag verkligen börjar lära mig och tycka dansen är sjukt kul. Suck, det är svårt när man vill göra många saker samtidigt.

Second hand fynd


I Karlstad har de 3 second hand butiker ganska nära varandra vilket är perfekt! En av dem var dock stängd men jag hittade ändå en del fina saker. Även om våren är på väg nu när det är första mars och allt så ville jag köpa några fina koftor, den sista kan man även använda som vårjacka. Väskan är jätte söt men funderar på att sätta i ett bättre handtag men får se. Allt detta fick jag för under 200 kr, perfekt! Nu är jag dock ganska pank så shoppandet får vänta ett tag. Nu ska jag på fotbollsträning, see ya!

50 kr för jeans


Nu är jag tillbaka från Värmland. Sorry för seg uppdatering men det var lite svårt att få tillgång till en dator där. I vilket fall som helst så fick jag dessa jeans från Bikbok för 50 kr igår. De kostar egentligen 699 kr men igår fick man 50% rabatt på ett valfritt plagg hos Bikbok och jag hade ett presentkort på 300 kr så då behövde jag bara ge 50 kr för dem. Gissa om jag blev glad! Köpte även en del grejer på second hand som jag visar sen.

RSS 2.0