Café world

Jag har börjat spela Café world på Facebook och jag hade säkert fastnat där om det inte vore för min sega dator. Spelet bara hackar och fryser så då är det ju tur att jag får en ny dator i födelsedagspresent!
Pluggandet idag gick så där. Har i alla fall tagit ur citat som jag ska använda så imorgon ska jag börja skriva ihop allt, får vi se hur långt jag kommer då jag även ska träna och jobba imorgon. Idag var jag alldeles för lat för att träna så nu mår jag lite dåligt men får kämpa på men träningen under veckan istället.  

Le love



You never gave it back

Blä för plugg

Jag är i stort sett ledig hela denna vecka. Har skola på onsdag och måste på info möte angående Australien på torsdag men annars ska jag vara hemma och "plugga". Jag har jätte svårt att komma igång bara och idag sov jag så länge också men jag måste försöka börja idag i alla fall. Usch vad skoltrött jag är!

Blommor

Titta vad jag fick igår. Jätte fina blommor kom med blombud. Jag dog lite. Tack E <3!

Borttappat skärp



Här är några bilder från igår. Vi tog nästan inga bilder men här får ni 2 i alla fall. Jag klippte bort mig själv på andra bilden för jag var inte alls fin. Personen som tog kortet fick mig bara att asgarva. Klänningen jag har på mig lånade jag från T (på bild 2), från H&M kommer den. Skorna är från Kenneth Cole. Det vita skärpet försvann under kvällen ha ha. Helt plötsligt insåg jag att jag inte hade ett skärp på mig längre. Får ringa imorgon och kolla om de hittat det.

Outfit från i fredags


Body: Gina Tricot, Shorts: second hand

God morgon!
Här kommer outfiten från i fredags som jag lovade er, det var det jag hade på mig på erotikmässan.
Igår var en väldigt trevlig utgång, vi var på Village även denna gång men vi var faktiskt mer på nedre dansgolvet än där uppe. Jag tror att jag mår okej idag med tanke på allting jag drack men däremot har jag typ ont i hela kroppen. Jag vet inte alls hur jag spelar fotboll för jag har träningsvärk i både armar och mage (?). Men magen kanske beror på pilatesen i fredags, hm.
Idag fyller i alla fall min mamma år så det blir födelsedagsfirande här hemma och så är det ju första advent.

Förlust och utgång



Vi förlorade sista matchen i turneringen och därför gick vi inte vidare till imorgon. Är sjukt irriterad för det var ett sånt onödigt mål men så är det tyvärr ibland. Hade vi gått vidare hade vi spelat tidigt imorgon men eftersom vi nu får sova blir det utgång ikväll istället. Med tanke på hur mycket vi sprungit idag och hur seg jag är så lär jag se ut som killen på bilden imorgon ha ha. Ha en bra lördagskväll!

Fair erotica

Igår var jag på Fair erotica vilket var väldigt kul. Försökte lägga upp en outfit bild innan jag gick men det gick mindre bra och det var därför jag bloggade så lite igår. Jag visar er gårdagens outfit senare istället. Nu ska jag iväg på fotbollsturnering och kommer hem ikväll. Håll tummarna för att vi vinner och går vidare så att vi får spela imorgon också.

Enkelt


Because right now it's not simple.

Imagen

Imagen having someone loving you like that...

Klackar på magen


Bild: ginatricot.com

Den här tröjan från Gina Tricot blev jag kär i, men om den är värd 349 kr när 50% av materialet är i akryl är tveksamt. De är lite lika Marcus Lupfer tröjorna som jag bloggat om tidigare. Snyggt med klackar på också.
Annars har jag idag haft skola och köpt klart min present till mamma som fyller år på söndag. Nu är jag sjukt trött och funderar på att ta en powernap innan det blir våfflor till middag.

Snart är det fredag



Det var jätte segt att gå upp idag. Ska egentligen vara ledig imorgon men måste kanske jobba, men ska inte klaga fö jag behvöer verlige pengarna. Imorgon är det i alla fall fredag! Ha en bra torsdag.


10 good days


Bilder: lindex.com

Lindex har just nu något de kallar 10 good days då de släpper vissa plagg till ett speciellt pris under en dag. Idag sålde de leggings för 79:50. När jag var på Lindex runt 2 tiden så fanns de fortfarande kvar men jag har en känsla av att kommande plagg ryker lite fortare. För att kolla alla plaggen klicka här.
Mina favoriter är shaping slip 99 kr 27/11 och pyjamasbyxa 49:50 28-29/11.


Julstämmning

Idag hade vi en ljud redovisning i skolan. Vår grupp hade läst en saga och gjort ljud till som vi spelade up för klassen. Sista gruppen hade den bästa redovisningen. Den var inte överdrivet välgjord men den gjorde min dag. De började med att bjuda på pepparkakor och julmust och sedan fick vi se ett bildspel med en massa julbilder tillsammans med jullåtar. Jag blev jätte jätte glad och kände hur mycket julstämmning som helst så nu är jag redo för julen. Bara en månad kvar!!

Nu är de bråttom


Tröja: second hand, Jeans: Fornarina

Oj vad bråttom jag har! Nu blir det skola och sedan körlektion. Ha en bra onsdag!

Be yourself (intressant fakta)

Jag läser just nu en bok om kommunikation och den är väldigt intressant. Speciellt då den handlar en del om sociala förmågor samt självförtroende vilket jag själv är väldigt dålig på. Visste ni t.ex. att om man låtsas vara någon annan än en själv när man träffar någon så är vi så koncentrera på att vara den här "perfekta personen" att vi inte kan fokusera på att ta emot uppskattning och positiva värderingar. Detta leder endast till att ens självfötroende försämras och inte att man blir till denna perfekta peron man så gärna vill vara. Det visste ni inte va?

Tisdag


Tröja: River Island, Linne: Gina Tricot, Jeans: Lindex, Skor: Puma

Nu drar jag till skolan och sen jobbar jag så vi hörs senare ikväll.

Lussebullar!



Här hemma har det bakats lussebullar. Jag fuskade lite med min diet och snodde en medan de fortfarande var varma. Sjukt gott. Det lär bli fler av dem under helgen.


Det snurrar i huvudet



Ända sedan jag kom hem har det fixats med visum, engelska test och stipendier. Nu är jag helt slut. Men vad jag ville säga var att i lördags hade L (till vänster på första bilden) på sig en jätte snygg byxdress på Cubus, jag blev lite sugen på en själv faktiskt. Den lila kommer från Asos och Paris Hiltons byxdress var snygg den med. Får titta in på Cubus i veckan om jag hinner.


Randigt


Tröja: Gina Tricot, Leggings: Forever 21, Skor: Strawberry

Igår kom jag hem runt tio på kvällen och då är man inte särskilt engagerad i att väja vad man ska ha på sig dagen efter så det fick bli något enkelt och bekvämt. Nu är praktiken över så idag är det skola igen. Ha det bra!

One more



Titta vad jag hittade på Finest, ännu en bild från igår.

Roterande byggnad


Bild och källa: www.natgeo.se

I Dubai har de byggt en skyskrapa som roterar, inom en timme får man ett 360-graders utsikt över Dubai. Byggnaden har även en hiss som tar en direkt till ens egna bil och en röststyrning som gör att man kan säga när man vill att våningen ska rotera. Häftigt att bo där om man har 24 till 240 miljoner kronor liggandes nånstans.

Flirty flirty


The girls!!


Det shottades tequila med citron


Jag och J


Jag hade på mig spetslinne från Gina Tricot, kjol från Bikbok och skor från Topshop

Igår hade en av oss glömt sitt leg men vi flörtade lite med vakten och sen fick vi komma in på Village. Vi dansade tills fötterna gjorde ont, sen käkade vi nattmat och åkte hem. Idag ska jag bara slöa framför tven tills fotbollsträningen börjar.


Party dags

Nu blir det party. Tyvärr får ni ingen outfit bild för jag har själv inte bestämt vad jag ska ha på mig än. Det blir antinge jeansshorts och en body eller kjol och spetsbody. Ni får se bild imorgon. Hoppas ni får en bra lördagskväll!

Tårta!!


Tröja: mammas gamla, Linne: Topshop, Jeans: Fornarina, Skor: Converse

Hej hopp!
Nu ska jag iväg och äta tårta på fotbollslagets säsongsavslutning och sen hem och stressa som vanligt. Ska ut ikväll så det blir duschning, motionering, matlagning, bestämma kläder och fixa mig innan vi drar hem till en av tjejerna för förfest. Ha en bra lördag!

Kniven i hjärtat


Konstverk gjort av mig och M, 7 år. Jag gjorde hjärtat och han kniven och blodet

God kväll!
Det blev ingen bio för vi hade inte bokat biljetter och det var smockfullt på alla biografer så alla biljetter va i stort sett slut. Men det var nog bra för jag är jätte trött.
Igår såg jag i alla fall filmen Bröllopsprovet (Licens to wed) på tv och i eftertexten hade de söta och roliga små textrader på sidorna. Jag satt och skrattade och sa aaawww om vartannat. Här är några saker som stod:
I promise to share the last pizza slize
I promise to hold your hair when you barf
Och i slutet stod det:
I promise to mean it

Skinnisar


Skjorta: Filippa K, Byxor: Forever 21

Jag sa att ni skulle få en dagens igår men det glömdes bort. Detta hade jag i alla fall på mig igår och idag. Bilden gör inte outfiten rättvisa för skinnbyxor och en lite genomskinlig sjkorta var en jätte snygg kombination men ja så kan det vara ibland. Nu ska jag iväg på bio, får se vad vi ska se men jag ser gärna 2010.

Barn är roliga


Den här låten vi sjungit i kören på praktiken, jag tycker den är så fin och så rolig att sjunga. Det var sista dagen idag och eftersom jag åker till Australien nästa termin och sedan ska skriva C uppsats terminen efter det så idag var sista gången jag hade praktik under min utbildning. Känns lite sorgligt för jag har känt några av dessa barn sen de var 5 (de är 7 nu).
Men barn är verklige roliga. De tror t.ex. att alla killar är ens pojkvän eller kära i en. Det börjarde t.ex. två praktikanter förra veckan och alla barnen frågade om någon av dem var min pojkvän. Sen idag sa de också massa roliga saker. Som t.ex. detta:
- Han tycker om dig
Jag: Varför tror du det?
- För att han tittar på dig varje gång han ser dig.
Jag: ha ha men jag träffar ju näsan aldrig honom.
Sen går denna kille förbi igen.
- Titta nu tittade han på dig igen.
Ha ha ha. De är roliga och jag kommer sakna dem jätte mycket!

Citronvatten

 

Just nu försöker jag trycka i mig varmt vatten och citron för att få min vänstra sida av halsen att må lite bättre. Funkar det? Tveksamt. Ska gå hemifrån om 20 minuter och har inte ätit frukost, bytt om eller sminkat mig. Stress!! Ha en bra fredag!


Nyöppnat gym

Skärholmen öppnade i veckan upp sitt gym efter att ha haft det stängt i cirka 2 veckor. Jag var jätte arg över att de stängde då jag hade praktik i Tumba och fick åka hela vägen in till stan för att träna men idag blev jag desto gladare. De har bytt ut i stort sett alla maskiner och nu kan jag äntligen träna ordentligt. Tidigare hade de flest maskiner för armar och knappt några ben- eller magmaskiner men gissa vem som nu kan träna mage lite närmare hemmet? Woho för det!

Tyll

Bild: h&m.se

Godmorgon typ. Skönt att få sova ut lite men jag tror jag håller på att bli förkyld igen =(. Ena sidan av halsen är lite svullen och jag har hostat jätte mycket de senaste dagarna. Får dricka lite varmt vatten med citron och ta enchinagard imorgon och hoppas att det går över. Nu ska jag snart till gymet men ville visa er denna söta kjol först. Tycker det är jätte fint med tyllkjolar, lite svårmatchat kanske men fint. Från H&M kommer den. Ni får en dagens senare under dagen. Bye.

Tyll

Bild: h&m.se

 

Godmorgon typ. Skönt att få sova ut lite men jag tror jag håller på att bli förkyld igen =(. Ena sidan av halsen är lite svullen och jag har hostat jätte mycket de senaste dagarna. Får dricka lite varmt vatten med citron och ta enchinagard imorgon och hoppas att det går över.

Nu ska jag snart till gymet men ville visa er denna söta kjol först. Tycker det är jätte fint med tyllkjolar, lite svårmatchat kanske men fint. Från H&M kommer den. Ni får en dagens senare under dagen. Bye.


Axlar


Bild: bikbok.com

Denna klänning i rött såg jag på Kenzas blogg. Den kommer från Bik bok och finns tydligen även i svart och lila. Klicka här för att se hur den röda ser ut på Kenza. Jag har visserligen redan en tajt röd klänning som jag använder allt för sällan men jag älskar axlarna på den här. Den blir inte lika tråkig då.

Sverige möter världsmästarna

Ikväll möter Sverige Italien i en vänskapsmatch. Det hade varit en jätte rolig match att se men tyvärr har jag själv fotbollsträning då men om jag har tur hinner jag hem till den sista halvtimmen. I så fall blir det även intressant att se Erik Hamréns första match som ny förbundskapten.

Klistrad framför Vakna med the voice


Tröja: Gina Tricot, Leggings: Forever 21, Skor: Strawberry

Jag har suttit som fastklistrad framför Vakna med the voice nu på morgonen då det var någon personlig tränare från Hollywood som gästade, det var intressant. Skönt att det är onsdag för idag ska jag gå en halvtimme tidigare och imorgon har jag ingen praktik och sedan är det fredag och helg igen. Ha det bra!

Go with all your heart!


Bild: icanread.tumblr.com


Felmärkning?

Jag sprang in en snabbis på Gina Tricot idag innan jobbet och hittade denna tröja. Har kostar 300 men kostade nu bara 50 kr, felmärkt? Den åker nog på redan imorgon. Nu blir det Ugly Betty!

Rosa kristaller


Tröja: Rocha John Rocha, Linne: H&M, Jeans: Fornarina

Jag älskar detaljerna på dessa jeans. Det är kanske svårt att se på första bilden men den där lilla "kristallen" är rosa, så fint!
Idag ska vi iväg på museeum, Naturhistoriska riksmuseet blir det. Det blir nog roligt. Efter museet ska jag jobba så det blir en lång dag som alla andra tisdagar. Ha det bra

Australien här kommer jag

Idag fick jag ett mejl där det stod att jag har blivit antagen till skolan i Australien och jag har blandade känslor. Jag vet att det kommer bli ett äventyr och att jag säkert kommer få det jätte roligt men det är också jätte läskigt. Sen trodde jag att terminen slutade i juni men tydligen slutar den 31 juli vilket är väldigt sent men det blir säkert jätte bra. Australien och värmen, här kommer jag!


Monday morning


Tröja: American Apparel, Klänning: mammas gamla, Leggings: Forever 21, Hårband: Fröken söt, Armband: Marc by Marc Jacobs

Usch vad jobbigt med måndag, är inte alls på humör för att gå till praktiken idag men nu är det bara en vecka kvar. Hoppas ni får en bra måndag!

Import from Italy


T-shirt: Forever 21, Tröja: köpt i Frankrike, Diadem och väska: H&M, Jeans: Fornarina, Jacka: min fasters gamla, Skor: köpta i Liverpool

Det här hade jag på mig idag. Jeansen är nya och importerade från Italien =).
Kom hem från den första inomhus fotbollsträningen idag och det är verkligen jätte kul att få börja spela inomhus igen. Eller ja jag älskar att spela inomhus men hatar all teknikträning men det tillhör ju liksom fotbollen så det är inte mycket att göra åt. Nu är jag dock jätte trött, känns som jag inte sovit alls i helgen så snart jag jag nanna kudde. Godnatt.

Lördagen




Bilder: finest.se, http://www.finest.se/userBlog/?uid=33809&beid=1236033

Det var en väldigt trevlig kväll igår. Den började på Anglais och sedan gick vi till Café opera, Collage och sist men inte minst dansade vi järnet till Baby J's härliga musik på Village till stängning. Första bilden lånade jag från trevliga Minaya.

Pics



Jaha jag trodde att detta blogginlägg publicerades igår innan jag gick hemifrån men tydligen inte. Jag var sämst på att ta bilder igår och i fredags, tog inte ens en outfit bild. Men jag hade i alla fall samma klänning i fredags som på första bilden och den andra bilden togs på Café opera.

Dagens låt

Den här låten är en grym partylåt. Är inte direkt partysugen nu då jag mest är bakis men denna låt är för er som ska ut och dansa ikväll!

Ännu en dagens


Tröja: MQ, Linne: Gina Tricot, Leggings: Forever 21, Skor: Strawberry

Jätte dålig bild jag vet, sorry. Nu ska jag in till stan för att äta middag och sedan blir det förfest och utgång. Ni får se kvällens outfit imorgon. Hoppas ni får en jätte bra fredagskväll för det lär jag få!

Fredag den 13de

Det blir mjukiskläder idag. Delvis för att jag ska hålla i gymnastiken nu på morgonen och springa en massa och delvis för att jag bara ska vara på praktiken till halv ett för att sedan komma hem och byta om. Sedan ska jag in till stan vid 5 för middag och sedan utgång. Det blir lite stressigt men det går nog =). Woho för fredagar, även om det är fredagen den 13de. Jag vet inte riktigt om jag tror på att det är en otursdag dock. Ha det bra och hoppas ni inte får en otursam dag.

Henry Holland for Pretty Polly


Bilder: http://caroline.feber.se, www.prettypolly.co.uk

Jag var inne på Carolines blogg och såg ett par srumpbyxor som är designade av Henry Holland för Pretty Polly. På Pretty Pollys hemsida hittade jag fler. Älskar de första och de andra paren kan man ju säga vad man vill om men jag tycker det är häftigt när det ser ut som om texten är en tatuering på benen. Om ni vill ha dem så finns de bland annat att köpa här

091211


Tröja: Primark, Leggings: Forever 21, Skor: Strawberry, Halsduk: H&M

Idag blir det absolut Fjällräven för det ska bara bli 2 grader. Efter praktiken blir det körlektion och när jag kommer hem ska jag boka teorioprov tror jag =). Ha en bra torsdag!

Nostalgi

Jag sitter och förbereder en rörelsestund som jag ska hålla i på fredag på gymnastiklektionen och jag ser verkligen fram emot den. Vi gjorde den i skolan och det var hur kul som helst men jag inser också att den inte kommer vara lika lätt att göra med barn men kul blir det nog. En av låtarna vi ska använda oss kommer från Luftens hjältar. Det får mig att tänka tillbaka på när jag var typ 7 år och såg på Disneydags och åt fredagsmys varje fredagskväll.

Fjällräven?


Tröja: köpt i Frankrike, T-shirt: Gina Tricot, Byxor: Forever 21, Skor: köpta i Liverpool

Jag fundrar på att dra på mig min fjällräven jacka idag, jag är så trött på att gå runt och frysa. Får se hur jag gör. Praktik och gym idag, som vanligt. Ha en bra onsdag.


Fokusera på nuet

Jag hade en väldigt bra dag på praktiken idag men nu är jag dock trött och har ont i huvudet. Det blir tyvärr så när man går hemifrån 8 på morgonen och kommer hem 8 på kvällen. På praktiken så gick vi i alla fall i skogen och letade efter djurbajs ha ha. Inte ofta man tänker på hur mycket bajs det faktiskt finns i skogen och hur många djur som varit där, vi såg både älg och harbajs. Nu tänkte jag faktiskt tvätta mig och sedan lägga mig och läsa lite.
PS. Det är alltid lika härligt att få höra "Rebecca jag vill vara med dig" av en lite söt 7åring.

Brown


Skor: H&M, Tröja: River Island, Linne och väska: Gina Tricot, Byxor: lånade av lillebror

Idag blev jag ganska så brun i kläderna. Det är en lång dag idag, först praktik och sedan jobb så det blir inte så mycket bloggning idag. Ha en bra tisdag!

Stay ups från Maxi

När jag kom hem frå paktiken fastnade jag i en djungel av stipediumsökande, det är inte alls lätt. Hittills har jag inte ens hittat något som passar delvis för att de flesta ansökningsatum redan gått ut.
Jag tog i alla fall en sväng till Ica maxi mitt i allt. Jag vill nämligen ha ett par stay ups som går nästan hela vägen upp så att man kan använda det istället för strumpbyxor och jag hade hört att Maxi hade det. Och visst hade dem det, jag har ägt stay ups tidigare men dessa hade perfekt längd. Åh vad glad jag blev! De blev även ett par strumpbyxor inför nästa helg, får se om även de håller måttet.

Måndag igen

Tröja: köpt i Frankrike, T-shirt: Forever 21, Jeans: Fornarina

Då var det måndag igen då men den här måndagen känns ändå helt okej. Delvis för att jag haft en helg med mycket trevligt sällskap och för att jag har en bra helg att se fram emot. Sen är det faktisk härligt att komma till praktiken och få en massa kramar och pussar. Även om all konflikthanteringen i fredags gjorde mig galen så överväger ändå all den kärlek man får från barnen =).

Nya köp



Det blev alltså ett diadem, en väska och ett hårband igår. Väskan är från HM och hårbandet från glitter. Senast när vi var ute upptäckte jag att flera av tjejer i laget hade väskor med band runt medan min väska måste ma hålla i handen vilket är sjukt jobbigt så nu blev det en liten party väska som jag kan hänga runt halsen. Hårbandet är likt ett jag ägt tidigare men som jag glömde på ett hotellrum så nu fick det bli ett nytt.


Zumba

 

Jag har fixat 2 Zumba skivor som jag prövade lite igår och det avr grymt kul. Det är en träningsvideo där man dansar till latinska danser och rytmer och om man gillar det så rekommenderar jag det absolut. Man blir grymt trött också så detta blir min träning för dagen.

Skuldkänslor

Bilder: lindex.com När jag var inne på Lindex idag såg jag denna fina röda bandeau behå med lite höga trosor till som jag egentligen vill ha men skuldkänslorna tog över. Det var nämligen så att för cirka 2 jular sedan hade jag köpt ett rött linne som jag ville ha en röd behå till så jag önskade mig en av min mamma. Just då fanns det inte så många röda behåar i butik, vilket var konstigt då det brukar finnas när det närmar sig jul. I vilket fall som helst så hittade jag en snygg på Twilfit som var ganska dyr (cirka 300 kr om jag inte minns fel) och den ville jag absolut ha. Dock fanns det bara en kvar men jag tänkte att det inte gjorde så mycket om den var lite stor, den skulle säkert sitta bra ändå (detta var innan jag jobbade för underklädesbutiken). Snälla mamma köpte den till mig i present men jag har bara använt den typ en eller två gånger just för att den är för stor. Hade den varit lite billigare hade det inte känts lika farligt men nu spenderade mamma så mycket pengar på den bara för att jag ville ha den, då kan jag ju inte gå och köpa en annan röd behå heller. Är det bara jag som får såna här starka skuldkänslor?

Diademet är köpt

Tröja: MQ, Klänning: Monki, Leggings: Forever 21, Smutsiga skor som jag spelat fotboll i: Strawberry (USA)

Jag gick runt lite i Skärholmen nyss och kom bland annat hem med diademet som Engla har, en liten väska och ett annat hårband. Ni får se bilder imorn.Jag försöker för övrigt lära mig lite mer om hur man sminkar sig för jag är verkligen sämst på det. Har bland annat kämpat en del med maken idag. Det syns inte så bra på bilden men jag tror jag gör lite framsteg i alla fall.
Ikväll blir det hemmagjorda hamburgare och filmtittande så jag hoppas ni får en lika trevlig lördagskväll som jag.

Ultra creme

För cirka ett år sedan skrev jag ett inlägg om Ultra creme och fick en massa kommentarer om folk som vill ha den men inte hittar den. Tyvärr vet inte jag heller vart man kan få tag på det utan den låg bara här hemma. Så tyvärr har jag inga bra nyheter till er som letar efter den, sorry!

Trubbel i paradiset

Igår var jag och såg Trubbel i paradiset och den var faktiskt väldigt rolig men även seriös ibland vilket resulterade i en bra mix. De skämtade en del om den amerikanske kedjan Applebees och ingen i biografen skrattade. Jag ville egentligen skratta högt men försökte hålla mig då folk skulle tro jag var knäpp eftersom de flesta troligtvis inte vet vad Applebees är och inte förstår skämtet. Om ni går och ser filmen så kan jag i alla fall meddela att Applebees är en stor amerikansk matkedja där man kan äta i stort sett vad som helst. De är mest familjer som går dit och det är ett sånt ställe man absolut inte går och äter själv på.
Nu ska jag äta frukost och sedan försöka gå ut och springa.

Päls eller inte päls?


Tröja: köpt i frankrike, Body och kjol: Åhlens, Strumpbyxor: Bodhi, Skor: Strawberry (USA)

Pälsen satt på ett tag men tror den får stanna hemma idag. Usch vad svårt det är att klä sig. Termobyxor tar jag dock defenitivt med mig till praktiken för det kommer bli alldeles för kallt i bara strumpbyxor och kjol.
Jag åker direkt från praktiken till gymet och sedan in till stan för middag och bio så det blir inte så mycket bloggande idag. Hoppas ni får en bra fredag!

Nya chokladsmaker



Marabou har kommit med 3 nya chokladsmaker. Delvis med två som heter sensation och har smakerna toffee walnut och yoghurt raspberry och en choklad som heter vinter. Jag har smakat yoghurt raspberry chokladen och älskar den men däremot är jag skeptisk mot de två andra smakerna. Någon som testat?

Julen har kommit till H&M


Bilder: h&m.se

Nu har H&M Home fått in en massa juldekorationer. Har varit inne på home butiken på drottninggatan några gånger och blir alltid lika kär i deras påslakan och örngott och jag blir lika kär i juldekorationerna. Varför inte dekorera granen i leopardmönster eller ha en fin matta att ställa granen på? Något av detta kommer defenitivt finnas i vårat hus när julen närmar sig.

Gummistövlar


Gummistövlar: morfars gamla, Tröja och linne: Gina Tricot, Leggings: Forever 21

Igår snöade det och idag regnar det så då blir det gummistövlar. Praktik och gym idag som vanligt. Ha en bra torsdag!

Sött rosettdiadem


Bilder: englasshowroom.com, h&m.se

Var inne hos Engla och såg hennes söta diadem från H&M. Vet inte om det är samma som på bilden jag hittade på H&Ms hemsida men om jag hinner imorgon så springer jag förbi H&M för såder söt vill jag också vara i ett stort rosettdiadem.

2 grader


Skor: Primark, Tröja: United colors of benetton, Linne: Gina Tricot, Jeans: Fornarina

På tven försöker de få bort marschallfläckar (stavning?) på ett par byxor och jag ska nu bege mig till praktiken. Sedan blir det körlektion och sen ska jag ut och springa tror jag. Idag ska de bara vara 2 grader ute så det gäller att klä sig varmt, därför fick "uggs" skorna åka på. Ha en bra dag!

Stressig dag

Nu blir det ett sånt här tråkigt inlägg utan bilder. Idag har vait en så sjukt stressig dag, det är jätte jobbigt att komma hem klockan 8 på kvällen och ha tusen saker att göra. Var tvungen att fixa allt det sista med australien ansökan idag och nu är den i varje fall iväg skickad via mejl. Imorgon skickar jag även iväg den via post. Nu kan man tycka att jag borde jag kunna pusta ut lite för nu är allt iväg skickat men ändå kan jag inte riktigt det. Jag vet inte ens om de kommer acceptera att min ansökan är sen eller om de kommer be mig ansöka nästa termin istället. Så tyvärr sitter jag fortfarande som på nålar.
Nu blir det sängen (alldeles för sent). Godnatt!

R.I.P



Rest in peace Beverly O'Sullivan. Synd att en så trevlig tjej ska behöva dö så ung (28 år). Det får en verkligen att sätta sitt eget liv i perspektiv och inse hur fort livet kan ta slut.

Conversen på


Tröja: MQ, T-shirt: Marc by Marc Jacobs, Jeans: Bik bok, Skor: Converse

Idag blir det ingen praktik utan det blir basgruppsdag vilket betyder att jag slutar lite tidigare. Hade varit skönt om jag kunde åka hem efteråt men då blir det gym och sedan jobbar jag. En ganska lång dag med andra ord. Vi hörs ikväll!

Gratis prover

Jag har fått hem Neutrogena visibly clear wash mask för att pröva. Man kan använda den både som daglig ansiktstvätt samt som ansiksmask. Jag har även fått hem massa prover (de små förpackningarna ni ser till höger och vänster på bilden). Om det är någon mer som vill pröva och få hem några prover så är det bara att skriva en kommentar så skickar jag det till er.

Praktik dags


Skor: Belle shoes, Jacka: Monki, Tröja: River Island, Klänning: mammas gamla, Leggings: Forever 21

Jag skrev precis ett långt inlägg och så försvann det, ggrr. I alla fall så gick jag och la mig runt tio igår men känner mig forfarande inte helt utvilad, får försöka lägga mig tidigt ikväll med. Nu ska jag ut på praktik. Blev en ganska så färglös outfit idag så därför valde jag än desto färggladare jacka och ett par bruna stövlar som jag glömt bort att jag ägde. Ha en bra måndag!

Oh shit it's monday tomorrow

Är helt död just nu. Ska typ titta på ett True blood avsnitt, packa ihop grejerna inför imorgon och sen sova faktiskt. Annars kommer jag aldrig orka med skrikande barn imorgon för imorgon börjar en 3 veckor lång praktik period. Delvis kul men också väldigt påfrestande och stressigt. Och jag vet att detta är vad jag ska jobba med i framtiden men då kommer jag inte samtidigt behöva jobba, ta körkort och plugga. Vi hörs imorgon, godnatt!
PS. Kul att jag igår var bjuden på Syrianska FCs avslutningsfest utan att veta om att det var den jag var bjuden till. Lite komiskt.

6 timmar senare

Usch jag har bara sovit 6 timmar och då gick jag ändå hem lite tidigare än de tjejer som stannade kvar sist. Ska iväg och jobba och springa runt och lämna barn på fotbollsträningar så vi får hoppas att bakfyllan inte sätter igång snart för just nu mår jag relativt bra. Igår hamnade vi i alla fall på Ambassadeur och det var helt okej. Vi var lite för mycket på det stora dansgolvet men tyvärr blir det lite så när man är många med starka personligheter och viljor.
Nu ska jag förrsöka få i mig lite frukost och packa ner alvedon i väskan utifall att ha ha.

RSS 2.0