"The party don't start until I walk in"

Kvällens låt!


Flash forward



Ganska nyligen hemkommen från gymet. Det var sjukt skönt att ställa sig på löparbandet efter att inte ha tränat på typ en vecka. Nu ska jag fixa mig inför kvällens utgång. Det blir ingen utklädnad utan vi går bara ut i våra "vanliga" festkläder. Vart vi ska gå har vi dock inte bestämt, som vanligt ha ha.

Igår såg jag förresten en nystartad serie på fyran som hette Flashforward. Jag blev ganska så hooked. Den börjar med att alla i hela världen är medvetslösa under 2 minuter och 17 sekunder eller något sådan. Under den tiden får de se sig själva i framtiden. Ganska så intressant faktiskt men tveksamt om man kommer kunna följa en serie som går klockan elva en fredagskväll.

Fredags outfit


Tröja: United colors of Benetton, Kjol: second hand, Strumpbyxor: Bodhi

Butiken jag tidigare jobbat för stänger idag och säljer ut det mesta (www.bodhi.se). Jag ska därför dit och se om det finns något fint kvar samt lämna lite nycklar. Efter det åker jag och tränar pilates.
PS. Tröjan jag har på mig idag är et av de klädesplagg jag fick av mamma igår.

I väntan på svar

Jag väntar just nu på ett mejl från min skola. Jag har nämligen bestämt vilka kurser jag vill göra i Australien men innan jag kan ansöka måste en person på min skola säga att det är okej och att de kurserna kan bli tillgodoräknade. Jag är tvivelaktig och tror inte att hon kommer tycka dessa kurser är okej och därför är jag väldigt nervös. Det är i och för sig inte säkert jag får svar idag men jag hoppas det. Jobbigt att vänta på svar som kommer förändra hela ens framtid.

...



I can keep pretending but it's not the same when it isn't you

Nya syprojekt

Mamma skulle lämna lite kläder vid en second hand butik uppe i Eriksberg tidigare idag. Jag har själv aldrig varit inne där men det var faktiskt bra. De hade inte så mycket kläder men en del snyggt hade de. Hittade bland annat världens snyggaste gummistövlar, tyvärr i storlek 35. Jag fick i alla fall med mig klänningen på bilden hem. Tänkte sprätta upp den nedre delen så att jag kan använda den övre delen som en tröja. Om jag orkar fixa det imorgon så får ni se hur den ser ut på då.

Mina Jimmy Choo favoriter

Den 14:de november släpps Jimmy Choos kollektion för H&M. Jag har en känsla av att den kommer ta slut ganska så fort men om jag fick lägga vantarna på något så skulle jag valt dessa:


Bilder: h&m.se

True blood


Jag valde att stanna hemma från skolan idag. Lika bra så att jag blir helt frisk. Dagen ska spendras med att se på True blood och pröva lite kläder som mamma inte vill ha. Får se om jag hittar något fint. Visar vad jag hittat senare.

Purple

Denna snygga t-shirt klänning som Jenny har på sig hittade jag på Min outfit. Vero moda kommer den ifrån. Tittade in där idag men hittade den inte så hon har nog inte köpt den där nyligen.

Pepparkakor och julmust



I matbutiken idag såg jag att de har börjat sälja pepparkakor. Det finns inget bättre än pepparkakor och julmust. Blev lite sugen men får vänta tills på fredag. Eller är det för tidigt att börja dricka julmust? Vill ju inte tröttna.
Febern har för övrigt gått upp till 38 nu =(. Vill ju inte va sjuk, och vi som ska ut på lördag och allt. Måste verkligen försöka kurera mig tills dess.

Still ill

Jag är fortfarande sjuk, febern är borta men huvudvärken och haslont är kvar. Det blir e lugn dag med andra ord. Körlektionen och gymbesöket är inställt. Ska fixa lite här hemma och i alla fall försöka komma iväg på en härlig höstpromenad, en lugn promenad men ändå en promenad.
Nu ska jag iväg och handla med mamma, är lite sugen på en fruktsallad =).

Sjukling


Det blev ingen dans idag, och inte för att jag var lat utan för att min kropp säger ifrån. Har huvudvärk, halsont och fryser jätte mycket. Som sjukterapi blir det varmt te, tända ljus och Ugly betty.

This is love...


Zip me up



5 minuter innan jag gick hemifrån imorse fick jag reda på att ett av barnen jag passar är sjuk och därför behövde jag inte jobba idag. Jag tänkte då att jag kan dansa street dance ikväll istället för att gyma på dagen, big mistake! Nu är jag precis lika seg som igår eftermiddag men idag måste jag faktiskt ta mig iväg.
Jag tog i alla fall en sväng på stan. Behån kommer från H&M och den köpte jag då de underkläder som jag vill ha från Lindex aldrig kommer in. Den vita pyjamasen var på rea på Twilfit men jag lät den hänga kvar. Den var jätte söt men jag har redan så många pyjamaser. Får fundera på det. Prövade även jackan från Bik bok men den fick också hänga kvar.

Förkylning på g


Tröja: H&M, Linne: Gina Tricot, Jeans: Fornarina, Skor ute: Converse

Nu tror jag förkylningen är här. Vaknade med en jätte tjock hals men jag hoppas det går över för idag är det både skola och jobb. Kanske kör lite lugnt på gymet där emellan för annars får jag bara driva runt på stan och det orkar jag inte. Ha en bra tisdag!

Music is what I live for



Jesse McCartney diggar jag. Tillsammans med T-pain blir han ännu bättre. Musikvideon kan jag dock inte säga att jag diggar men man kan alltid lyssna och blunda eller nått.

Träna?


Kavaj: second hand, T-shirt: Marc by Marc Jacobs, Byxor: Forever 21, Skor: Wedins

Jag var inte så fotogenisk igår när jag försökte ta en outfit bild. Detta var den bästa bilden jag fick, då kan ni tänka er hur de andra såg ut =).
Idag blev det fika, filmtittande och pizza. Nu är jag helt slut och planen var att åka och träna core vid halv åtta men är tveksamt om jag orkar. Jag tränar ju 6 dagar i veckan och då får jag skippa träningen en dag men är det så smart att skippa träningen första dagen på veckan? Det innebär i så fall att jag måste träna alla andra dagar denna vecka. Hm, att träna eller att inte träna? Det är frågan.

Snart är det jul

Jag var ute på promenad igår vid 5 tiden och det var så mörkt att jag inte kunde gå i skogen. Det känns verkligen att det börjar bli vinter snart och vinter innebär jul! Jag älskar verkligen julen, det är den bästa tiden på året. En av de saker jag gillar med julen är julfilmerna som kommer på bio. I år är det "En julsaga" som gäller. Tvivlar på att jag kommer lyckas få med mig någon att se den på bio med mig men vi får väl se. Nu åker jag in till stan. Ni får en outfit bild när jag kommer hem.

Lite bilder från igår



Jag bytte linne sen så på första bilden ser ni vad jag verkligen hade på mig. T fick för sig att ta kort på mig när jag satt på toa, resultatet ser ni på tredje bilden ha ha. Tack för en bra kväll tjejer!

Ömmande fötter



Efter att ha stått i kö till en klubb alldeles för länge igår gav vi upp och begav oss till Ambassadeur och där hade vi väldigt trevligt. Vi dansade till auqa, spice girls och drack lite champagne. När jag gick hem, måste påpeka att jag då gick i platta skor, gick det inte fort. Mina fötter var så ömma och de ömmar fortfarande. Då vet man att man haft en bra kväll!
Ska få i mig lite mat och så får ni se bilder sen.

Party dags


Linne: Monki, Shorts: River Island

Snart jag jag iväg hem till L för förfest och sedan blir det utgång. Har inte fixat något smink på bilden men jag är ändå så suddig så det syns inte =). Får be någon ta en helbild på mig sedan när jag är fixad så får ni en bättre bild imorgon. Vi vet inte riktigt vart vi ska men det kanske blir Grodan, får se!
Ha en bra kväll, puss!

Gäsp


Tröja: United colors of Benetton, Linne: Gina Tricot, Leggings: Forever 21

Föräldrarna kom hem lite senare än vänat igår så jag var inte hemma förrän 3 i natt. Har bara sovit 6 timmar då jag nu måste iväg på körllektion, gäsp!
Jag kommer inte hinna ta en outfit bild så ni får en gammal bild. Har på mig samma sak idag fast roligtvis en annan väska. Ha det bra!


Choklad och Idol

Jag vill inte lägga upp bilder för då måste jag spara dem på familjens dator så det blir bildfritt ikväll. Just nu ligger barnen och sover och jag tittar på Idol och äter choklad, mysigt!
Jag har passat dessa barn 2 gånger tidigare, flickan en gång och pojken en gång. De gångerna gick det inte alls bra men idag är jag jätte nöjd för det har gått jätte bra. Det är ju delvis bäst att jag nu får betalt för 4 timmar till utan att egentligen behöva göra något men samtidigt hade det ju varit mysigare att sitta hemma framför sin egen tv men jag ska absolut inte klaga! Det blir partaj imorgon så jag behvöer inte vara ledsen över att behöva jobba idag.
Nu fortsätter Idol. Bye!

Stressad som vanligt



Oj vad stressad jag blev. Ska gå om typ 40 minuter och maten är fortfarande på spisen. Det blir i alla fall en ganska så bekväm outfit idag.
Sist jag jobbade hos familjen jag ska jobba för ikväll så fick jag låna deras dator och leka med medan barnen sov så om jag får det även idag så hörs vi lite senare. Hoppas ni får en fortsatt bra fredag!

Rent rum!


Jag har precis dammsugit rummet och det behövdes verkligen. Det är så skönt när rummet känns rent och snyggt. Idag är jag ledig egentligen, vad skönt kanske ni tänker men jag måste jobba ikväll. Ska jobba mellan 19-01 så är hemma ganska så sent ikväll. Måste hinna träna och äta mat innan också så är lite smått stressad. Lägger upp en outfit bild innan jag går. Ciao!

Duntofflor och Australien



Det är mycket jag vill ha ute i butikerna nu. Men det gäller att hålla i pengarna lite också. Hittade bland annat en snygg collage jacka på Bikbok, som var på rea t.om. 200 kr kostade den. Såg också duntofflor på Åhlens men de såg lite julaktiga ut, jag vill nog ha ett par vita som man kan gosa i under vintern.

För övrigt blir jag galen på allt som har med Australien att göra. Jag vet inte om jag nämnde det förut men jag vill plugga där en termin nästa år men det är mycket jobb. Ansökan ska in om en och en halv vecka och innan det ska det tas dyra engelska test och väljas kurser. Nu verkar det också som om jag hamnar på det universitetet jag inte vill vara på heller. Det är svårt men ikväll blir det skype träff i alla fall och då kanske det klarnar upp lite.

Dum mobil


Jacka: Primark, Halsduk: H&M, Body: Åhlens: Kjol: Weekday, Stumpbyxor: Bodhi, Lårhöga stövlar: Strawberry

Jag bytte kjol efter att jag hade tagit kortet men den kjolen jag har på mig idag blir den på högra bilden. Idag blir det rörelseredovisning i skolan men vi ska bara vara där i en och en halvimme vilket är skönt. Sedan blir det gym och sen ska jag lämna in min dumma mobil. Batteriet dör hela tiden.
Den här veckan har verkligen gått fort, torsdag redan men det är jätte skönt. Ha det bra!

Lullaby

Det blev lite biljard och vindrickande ikväll. Biljard som jag för övrigt är sämst på ha ha. Lyssnade på denna låt på vägen hem, den är bra. Godnatt säger jag nu!

Wednesday


Skor: Strawberry, Tröja: Topshop, Klänning: American Apparel, Strumpbyxor: Bodhi

Jag börjar sent idag så jag passade på att sova ut lite. Idag blir det skola, core träning och sedan fika eller middag i stan, trevligt värre. Ha det bra!

Arm smycken



Bilder: lindex.se

Det är löning på fredag och då tror jag att jag slår till på dessa tre armband från Lindex. Ska också försöka köpa ett par leggings och kanske en pälmössa från H&M som jag prövat ut (hittade ingen bild).


Yr i bollen!

Nu är halkbanan avklarat och det gick bra. Dock blev jag väldigt snurrig och illamående då bilen snurrade runt en massa varv. Vi var nämligen 4 stycken som satt i bilen och alla snurrade runt en del varv och tillslut var det inte alls roligt längre. Men nu är det i alla fall över.
Kom hem ganska nyss men ska snart bege mig iväg igen. Ska dansa streetdance ikväll och det är härligt för det var ett tag sen. Tyvärr är det bara street dance på tisdagar och normalt så jobbar jag tisdagar men denna vecka var ett undantag så nu får jag dansa, woho!

Försov mig

Det blev ganska sent igår med en del filmtittande så jag försov mig idag och missade skolan. Delvis kan det i och för sig ha varit bra för annars hade jag varit exremt trött när jag ska göra halkbanan nu snart men jag skulle ju ha gått och lagt mig tidigare igår. Ja ja nu är det som det är. Jag tror inte man kan misslyckas med halkbanan, ta i trä, men wish me luck anyway!

Ny ring

Bild: camparde.com

Med tanke på att jag tappade min ring i fredags så kanske det är dags att köpa en ny. Denna ring från Pilgrim är snygg och ganska lik den jag hade innan. 88 kr kostar den hos Campadre

Förlåt...

Jag glömde bort att blogga imorse. Vaknade ganska sent och var jätte hungrig så det blev hamburgare till frukost ha ha och sedan fick jag jätte brottom till jobbet. Så det är min ursäkt för att inte ha bloggat idag. Imorgon har jag halkbana. Jag tror inte det är något jag behöver vara orolig för men det är inte direkt något jag ser fram emot heller. Vill bara vara klar med den. Hoppas verkligen det går bra!

Söndagsoutfit


Linne: DAY, Kjol: Åhlens, Strympbyxor: Bodhi, Skor: köpta i Liverpool, Diadem: Fröken söt

Här får ni en dagens. Jag sover borta ikväll så det blir samma kläder imorgon. Ha en mysig söndagskväll.

Lördags bilder



Igår sa vi hejdå till A som ska resa i massa månader. Vi skålade och spela gittarr ha ha. Sedan bar det av till Sturecompagniet. Det som är lite synd när man går ut många är att när man väl går in nånstans så blir man så splittrade. Vi var 8 stycken som var ute men vi var nästa aldrig tillsammans inne på Sture. Men kul hade vi i alla fall. Vi måste göra detta oftare tjejer!

Kvällen

Det blev ändrade planer, jag kommer inte komma hem efter middagen och fixa mig utan jag springer bara in och bytwr kläder och åker direkt. Därför får ni en gammal bild på det jag ska ha på mig idag. De blir samma kläder men andra skor och så ska jag locka håret istället för att föna det. Ha en bra lördags kväll!

Party redo

Efter en tur till systemet är jag redo för att partaja ikväll. Ska först åka iväg på middag, som laget bjuder på =), sedan ska jag hem, byta om och fixa håret. Jag tror inte vi bestämt vart vi ska gå än men det blir nog bra. Slänger bara på mig något bekvämt inför middagen så ni får ingen outfitbild på det utan ni får en ikväll istället.


I sängen

Vaknade alldeles för tidigt med tanke på vilken tid jag gick och la mig igår. Det blev inget café igår utan det blev några cider på en pub där Rebecca tappade bort sin ring, smart! Men det är inte hela världen den var inte så dyr men den var fin.
Ligger fortfarande kvar i sängen och latar mig men borde verkligen gå upp för innan klockan 4 ska jag ha ätit frukost, gått på promenad, varit på systemet och tvättat håret. För idag blir det middag med laget och sedan utgång, hur jag nu ska orka med det men det går nog bra! Man måste passa på när man fortfrande är ung.

Kvällsoutfit


Klänning: Urban outfitters, Leggings: Forever 21, Skor: köpta i Liverpool

Nu drar jag iväg in till stan. Ni fick ju aldrig någon kvällsoutfit förra lördagen men jag hade i stort sett på mig samma då som nu, jag hade bara andra skor. Ha en bra fredagskväll!

Todays exercise

Egentligen ska jag ha kört pass denna vecka men det har inte hunnits med och tiderna har inte matchat mitt schema. Så därför har det blivit gym istället och jag har då försökt satsa på kondition snarare än styrka. Har sprungit en halvtimme på löparbandet 3 gånger denna vecka. Idag likaså, då sprang jag en halvtimme och sedan körde jag ungefär 3 maskiner och sedan några situps. Perfekt! Nästa gång kanske jag ska pröva på att springa i vatten? Ha ha eller inte, ser sjukt jobbigt ut.
Efter middagen ikväll beger jag mig in mot stan, vi har inte bestämt vad vi ska göra än men jag ska föreslå en kopp varm choklad på något mysigt fik. Orkar inte dricka massa alkohol för jag ska ut med laget imorgon så det får räcka. Lägger upp en kvällens outfit innan jag åker.

Fredag!!


Tröja: Topshop, Klänning: mammas gamla, Legging: Gina Tricot, Lårhöga skor: Strawberry (USA)

Usch vad segt det var att gå upp tjugo i sju idag, men det underlättar att det är fredag!! Det blir dansredovisning i skolan idag. Vår redovisning innehåller inte jätte mycket dans, mer rörelse, men jag tror det blir en del dans med de andra grupperna, kul! Ha en härlig fredag.


Jag behöver..


Bilder: ginatricot.com, americanapparel.com

Gah jag får ju ingenting gjort. Har visserligen skickat iväg de mejl som skulle skickas men förutom de har jag bra läst på en massa om Australien. Har inte städat, ha inte hunnit se True blodd. Ingenting.
I alla fall så är jag ute efter ett par nya leggings, när jag får råd. De jag har från Forever 21 älskar jag men de jag har från Gina tricot är inte så bra längre, resoren i midjan har lossnat så de åker bara ner. Har sett ett par snygga på H&M men de hittade jag inte på bild. Sedan är de från Gina Tricot och de från American Apparel snygga också. Får ta en runda på stan sen när lönen kommer.


Inför halkbanan


Skor: Converse, Jacka och tröja: second hand, Halsduk: H&M, Jeans: Fornarina

Idag har jag verkligen fått sova ut, så otroligt skönt. Nu ska jag dra iväg på körlektion och där får jag förhoppningsvis gå igenom en del saker inför halkbanan på tisdag. Sen ska jag hem och slappa. Har en del måsten så som att dammsuga rummet (blä) och skicka iväg lite mejl men annars tror jag faktiskt att jag ska börja titta på den omtalade True blodd serien. Har de två första avsnitten på datorn.  Ha det bra!

Fame, I wanna live forever!

Såg Fame idag och jag tyckte inte filmen var jätte bra. Kändes inte riktigt som om man kom in i den och man lärde aldrig riktigt känna karaktärerna. Synd. Däremot var det en film man blev glad av, och som efter varje gång jag sett en dansfilm så blir jag så arg över att jag inte är en dansare. Vill så gärna bara kunna släppa loss och låta musiken få min kropp att röra sig på ett vackert sätt. Men vid 23 års ålder är det lite försent.
På tal om dans, vi har dans i skolan nu och det är detta jag sett fram emot mest när det kommer till den här kursen. Vi ska denna vecka göra våra egna danser som vi sedan ska lära ut till resten av klassen. Jag hade älskat att få sätta ihop en egen streetdance koreografi men dessvärre är resten av min grupp inte lika intresserade av det så det känns lite surt. Men i slutet av kursen får alla välja om de t.ex. vill göra dans eller teater eller något annat. Då ska jag defenitivt välja dans och då kanske det blir lite roligare.

Mysonsdag


Lårhöga skor: Strawberry (USA), Tröja: MQ, Klänning: Monki, Legging: Gina Tricot

Idag blir det också en ganska så lång dag men den är däremot fylld med mer roligheter än jobbigheter. Först är det grupparbete i skolan, sedan är det gymet och ikväll blir det vardagsmys i form av midag och bio! Fame tror jag det blir. Ha en bra onsdag!

Nya köp



Både idag och igår slutade vi skolan tidigare än väntat och visst skönt kanske ni tänker och det hade det varit om jag hade kunnat åka hem men det kunde jag inte. För igår hade jag kursen och idag jobbade jag så det vara bara att stanna kvar i stan. Och vad gör man när man är i stan och ska få tiden att gå? Går i affärer såklart. Igår köpte jag mössan som jag även hade på mig idag. Den hittar ni för 30 kr på H&M och idag var jag innte på Myrorna och hittade en grymt snygg kavaj. Markerade axler och lite oversizad. Vill använda den som jacka men de är nog lite kallt just nu tyvärr. 80 kr fick jag i alla fall ge för den.
Nu ska jag duscha och sen sova. Man blir trött av dessa långa dagar. Godnatt!

Tisdag


Tröja: River Island, Linne: Gina Tricot, Jeans: Lindex, Mössa: H&M, Jacka: Puma

Det är en lång dag idag också. Skola först och sen jobb, bloggar igen när jag kommer hem ikväll. Ha det bra!

Helt slut!


Jaha då var denna dag avklarad och äntligen har jag gjort hjärt- och lugnräddnings kursen som aldrig blivit av förut. Har även gått igenom mitt jobbiga samtal och visst jag kanske var feg men nu är det i alla fall över och det känns ändå bra. Nu är jag helt slut efter denna långa dag så jag ska sova. Godnatt!

091210


Byxor och t-shirt: Forever 21, Tröja: köpt i Frankrike, Diadem: Fröken söt, Halsduk: H&M, Jacka: fasters gamla

Jaha då var det måndag, blä säger jag. Nu ska jag iväg till skolan i alla fall och ha ett litteratur seminarie på en bok jag inte hunnit läsa klart. Bra där Rebecca ha ha. Hejdå!

Monday

Imorgon har jag en sjukt lång dag så det kommer inte bli mycket bloggande då. Och med tanke på de få timmar jag sovit i helgen kommer jag vara död. Har skola till halv fyra, sen ska jag försöka hinna gyma och sedan har jag en hjärt- och lungräddnings kurs. Måste också gå igenom det jobbiga samtalet jag nämnde tidigare och jag har ångest redan nu. Med andra ord är imorgon inte en måndag jag ser fram emot. Godnatt!

Fynd från Sthlm fashion market

Detta är vad jag fyndade på Sthlm fashion market igår. Både klänningen och diademet kommer från Fröken söt och tygkassen fick jag.

Bilder...



Nu blir det många inlägg som kompensation för den dåliga bloggningen. Fick bilder av J. Champagne, jag och J. Nu måste jag seriöst städa rummet.

Regn...

Jag måste ta stora beslut och gå igenom jobbiga samtal nästa vecka. Det kommer vara svårt och det kommer göra ont men det är dags. Det är dags att vara vuxen för en gångs skull.

My evening

Jag har inte tagit några outfit bilder, jag är sämst, men jag hade så brottom igår så det hanns inte med och sen glömdes det bort. Just nu mår jag ändå okej, är lite tom i magen bara så förhoppningsvis är jag helt åtrställd när jag fått i mig lite mat. Det var en väldigt intressant och rolig kväll igår. Börjades på studecompagniet, sedan blev det Hells kitchen och sedan efterfest på det. Det blev en del champagne också men jag tog det ganska lugnt och det är jag glad för just nu.
Igår blev det förresten en klänning och ett diadem från Sthlm fashion market, visar upp det senare. Nu måste jag städa rummet, det ser inte som skit här inne!

Återställer

Har jag varit jätte dålig på att uppdatera, sorry. Just nu återhämtar jag mig fortfarande från gårdag, återkommer när jag ät återställd.

Sthlm fashion market

Nu bär det snart av till Sthlm fashion market där man kan köpa kläder med 50-90% rabatt. Det blir nog bra tror jag. Det har pågått sedan igår och idag är sista dagen. Det pågår fram till ett inatt. Sedan blir det Sverige-Danmark ikväll. Ni får en outfit bild senare för jag hinner inte lägga upp den nu.

Kvällen igår


Jacka: Dunnes store, Halsduk: H&M, Tshirt och byxor: Forever 21, Skor Wedins (?)

Det blev en senare kväll än väntat men en väldigt rolig och lyckad kväll. Lockarna syns inte så bra på bilden, får se om jag orkar locka om det idag igen.
Kvällen bestod i varje fall av en massa dans, väldigt trevligt sällskap och en Rebecca utan varken pengar eller legitimaion ha ha men det gick bra ändå. Efter några drinkar på någon pub hamnade vi i alla fall på Undici där vi dansade till stängning. Jag svettades och fick komplimanger för min salsa dans. Väldigt roligt hade vi och jag är inte bakis idag vilket är skönt!

Later folks

Jag hinner inte lägga upp kvällens outfit nu för jag har spenderat en massa tid framför You tube för att försöka lära mig hur man lockar håret med en plattång och tillslut lyckades jag. Ni får se resultatet när jag kommer hem senare ikväll. Ha en trevlig fedags kväll!

Rytmer!

Idag i skolan hade vi som sagt rytmik och det är verkligen roligt och nu får jag äntligen göra det jag ville göra när jag valde denna kurs. Vi jobbade med noter, rytm och musik. Det är verkligen intressant och nu har jag fått lära mig lite mer om noter också. En sak vi skulle göra idag var att klappa fyrtakt med ena handen mot en kompis och åttondelstakt (takterna heter säkert inte så men ni förstår vad jag menar) med andra handen. Helt omöjligt! Sedan fick vi pröva att göra det på oss själva och klappa i knät. Jag och kordinaon alltså, funkade inte alls. Pröva själva. Slå med ena handen mot benet i en takt som går 1, 2, 3, 4 och med den andra handen ska du slå dubbel så fort i en 8, alltså 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8. Om ni klara det så kan ni väl säga till och sedan lära mig ha ha.
På tal om takt så la jag in Black eyed peas nya album på min mp3 igår och det är jätte bra och låten ovan har en grym takt och rytm.

Mysdress!


Tröja, byxor, jacka och skor: Primark, Halsduk: H&M, Tygväska: Monki

Det är fredag och eftersom det troligtvis blir desto obekvämare kläder ikväll så myser jag runt i min mysdress idag. Så skönt! Ha en jätte härlig fredag!

Om jag vore rik...


Bilder: monkigril.se

så skulle jag gå in på Monki och köpa upp mig på en massa kläder. De bruna skorna hade min arbetskollega L på sig i tisdags, men hon hade dem i svart. De är grymt snygga!
Vad härligt att det är fredag imorgon förresten. Det blir nog en bra fredag också. Har en ganska kort dag i skolan då vi ska vi ha rytmik vilket är ganska så roligt. Sedan sa jag gymma och kanske sola om jag hinner och sedan bär det av hemåt för att svira om och sen beger jag mig ut på stan. Det blir lite drickandes av drinkar i trevlig sällskap. Ingen vild partykväll med andra ord.
Nu ska jag försöka sova, får se hur bra det går när regnet smattar utanför. Godnatt!

Ansiktsprodukter

Det här fick jag med mig hem från outlet butiken Kaos. Tonern kostade 3 stycken för 100 vilket var perfekt för nu kommer de inte ta slut på ett tag. Den genomskinliga flaskan är en ansiktsmask och nagellacket är genomskinligt nagellack som också gör att det torkar fortare. Jag fick betala 170 kr för allt, vilket kap!

Rolig dag i skolan


Skor: köpa i Liverpool, Jacka och jeans: Primark, Halsduk: H&M, T-shirt: Forever 21, Väska: Friis&Co

Jag hann inte blogga imorse så ni får en dagens nu istället. Jag har haft en väldigt rolig dag i skolan idag. Har sett på olika "såpoperor" där det bland annat dansades thriller dansen och där en "man" skakade rumpan och sitt paket precis framför mig ha ha.
Kom även iväg till outleten och idag var den öppen, woho. Visar vad jag köpt lite senare. Har även bokat halkbanan idag, körkortet here I come!!

Såpopera

Morgondagen kommer bestå av såpoperor i skolan. Vi fick nämligen i uppdrag att göra våran egen såpopera och imorgon ska vi visa upp dem. Det blir en massa intriger med andra ord. Kan avslöja att vår såpopera består av både mord och svek. Riktig Våra västa år känsla!


Segt


Tröja: Gina Tricot, Kjol: Urban Outfitters, Strumpbyxor: Asos, Skor: köpta i Liverpool

Jag är egentligen ledig från skolan idag så därför kändes det lite extra segt att gå upp ur sängen men jag ska jobba och jag behöver verkligen pengarna så jag ska inte klaga. Kommer befinna mig på en outlet vid gärdet och sälja underkläder idag. Efter jobbet gymmar jag. Bye!

Saknad

I miss it!

Never ending

Vi slutade tidigare än väntat idag vilket var skönt. Skulle gå och köpa min toner idag men då var det stängt igen. Jag hoppas verkligen inte att de har stängt ner helt för jag vill inte börja betala 250 kr istället för 70 kr igen. Även om det inte blev någon toner så hittade jag i alla fall never ending halsduken på H&M som jag hade kollat in förut men som sedan tog slut. Nu blev den min!

Lång dag


Tröja: second hand, Jeans: Fornarina, Kappa: Primark

Jag har skola fram till i eftermiddag och sedan jobbar jag så det blir inte så mycket bloggning idag. Igår hade jag på mig en kort jacka men idag är det massor av frost, dimma och minusgrader ute så nu är det dags för kappan att åka på. Ha en bra tisdag!

Hett


Bilder: lindex.se, radarzine.com

Jag sprang runt lite på stan idag innan körlektionen. Delvis för att titta om underkläderna jag bloggat om tidigare fanns och delvis för att köpa en ny ansiktstoner. Underkläderna hittade jag inte och när jag skulle köpa tonern var det stängt. Då blev jag lite arg för min toner är nästan helt slut och vet inte när jag ska hinna in till stan igen. I alla fall så är jag ännu mer sugen på underkläderna nu än jag var tidigare för de har nämligen skinndetaljer, hett! Förutom heta underkläder har lindex även snygga armband, titta bara på hetingen på bilden. Kanske slår till men ska hålla i pengarna ett litet tag till.
Nu ska jag och mamma åka och gymma, och gissa vem som ska köra dit?

Måndag morgon


Tröja: Bikbok, Leggings: Gina Tricot, Skor: Köpta i Liverpool

Det råkade visst komma med ett lakan på bilden =). Idag är jag ruskigt trött och måndagar är inte speciellt roliga men har inte en så lång dag idag i alla fall. Nu blir det skola och sedan körlektion. Hejdå!

Popcorn och Ikea

Det blev en promenad tillsut. Visserligen duggade det en del men det gick ändå. Ruggigt väder i allmänhet idag tycker jag därför ska jag nu slå mig ned framför någon film, med popcorn och cola och bara mysa. Tända lite ljus kanske också är en bra idé.
Var även en sväng förbi Ikea idag för att titta på en ny garderob då min befintliga garderob håller på att spricka. Det blir nog en Pax garderob som man bygger ihop själv om mina snälla föräldrar bestämmer sig för det. Får då även ta med mig den om jag flyttar hemifrån, snällt va? Nej nu blir det film.

Typiskt!

Jag är så lat. Skulle ha tränat core idag men jag orkar verkligen inte åka in hela vägen till stan och sen tillbaka bara för att träna core. Så då tänkte jag gå ut på promenad istället men då tittar jag ut och ser att regnet öser ner. Typsikt! Hoppas det slutar snart så att jag kan gå ut för här inne kan jag inte sitta och ruttna. Blir nog en tripp till Ikea idag också.

Jobboutfit



Det blir en enkel outfit i dag. Nu drar jag iväg och jobbar. Hejdå!

Vi vann

Hej!
Jag varken hann eller orkade blogga i morse när jag skulle iväg på match. Vi vann i alla fall med 4-0 men jag skadade som vanligt knät eller nått. Vet inte om det var ledbandet denna gång eller om jag "bara" sträckte mig. Ska snart iväg och jobba. Det blir mcdonalds och film hoppas jag =). Försöker lägga upp en dagens innan jag går.

Trust your instinct

Instinct ska det ju vara med sanna ord är det i varje fall!


Nyheter

Jag har myskläder på mig idag vilket och betdyer mysskor. Nu är verkligen hösten här och delvis tycker jag om det! Fick för övrigt en nyhet idag som jag väntat länge på att få höra och jag fick svaret jag ville ha. Trodde det skulle göra mig glad men blev inte så jätte glad. Kanske för att det skrämmer mig otroligt mycket. Jag berättar nyheten för er senare, när den blir mer verklig. När jag verkligen bestämt mig för att det blir av.
Ska dra iväg på pilates nu. Hörs sen.

Dagens i-lands problem

Hej hopp!
Sedan jag vakande har jag suttit och pluggat och jag måste erkänna att jag känner mig ganska så duktig. Därför ska jag nu ta en paus, gå upp och köpa en coca-cola i kiosken och sedan sätta mig framför tven med en delicato boll. Kan inte bestämma mig vad jag vill se bara. Gossip girl, csi eller svenska hollydwood fruar? Gossip girl ska jag defenitivt se idag men kanske vill spara det till senare? Hm, dagens i-landsproblem.

Battlefield

I morse på väg till skolan försvann jag verkligen in i min musik. Det var så härligt! Denna låt var en av de låtar jag försvann i, den har spelats på repris idag! Den är så stark och spelades väldigt mycket i USA i somras. Me love!

Be inspired!


Bilder: radarzine.com

Jag tror jag måste till Lindex för att köpa underkläder. Klicka här för att se vart resten av plaggen kommer ifrån.

Frost!


Tröja och linne: Gina Tricot, Leggings: Forever 21, Halsduk: Primark, Jacka: Dunne stores, Väska: Friis & Co, Skor: köpa i Liverpool

Det är minusgrader och frost ute, usch!! Nu är hösten defenitivt här. Nu drar jag iväg till skolan. Hejdå!

RSS 2.0