Solglasögon =)

Jag hittade ett par pilotbrillor i min låda. Fick dem av S i USA i somras, de åker med i väskan. Pilotbrillor och röda läppar är hett! Nu måste jag fortsätta packa.

Världens kallaste klubb

Igår var vi på Solidaritet. Klubben utan dörr. Det var så kallt där inne att vi inte visste vart vi skulle ta vägen. Även på överväningen var det svinkallt. Första timmen hade vi våra jackor på oss men man vill inte gå runt i en tjock vinterjacka hela kvällen heller så den åkte av sen. Vissa tjejer var smarta (eller bara stammisar som vet hur kallt det är) och hade kavajer på sig. Här kommer i alla fall lite bilder från kvällen.

På tunnelbanan:



På Solidaritet:

Bakis


Jag är bakis, seg, endast sovit 6 timmnar och måste packa. Jag återkommer med bilder från gårdagen efter middag ute med familjen.

Utgång i kylan


Jag har haft jätte mycket att göra idag och när det väl lugnade ner sig och jag kunde blogga så fungerade det inte. Dåligt! Just nu väntar jag i alla fall på tjejerna. Vi ska förfesta lite hemma hos mig och sedan blir det utgång, troligtvis i klänning och strumpbyxor. Usch vad kallt det kommer bli. Jag har även hört läskiga historier om strumpbyxor som fryst fast på benen. Vi får verkligen hoppas på att det är osanna historier.

Så trött på snön



Usch vad jag är trött på detta väder och denna kyla. Jag skulle som sagt åka till V i Södertälje, det tog ungefär en och en halvtimme istället för de normala 20 minutrarna. Så sjukt irriterande. Och det värsta är att jag var här runt fem, klockan sex kunde jag fått bilen men nu måste jag istället än en gång åka pendeltåget för att ta mig hem. Får verkligen hoppas att det fungerar bättre då.

Nu drar jag


Tröja: Bik bok, Linne: Gina Tricot, Jeans: Fornarina

Oj vad klockan blev mycket men nu drar jag i alla fall iväg. Har till och med hunnit träna idag också =). Jag bytte för övrigt den vita tröjan mot en sweatshirt för jag vill vara bekväm idag. Det blir nog lie muffinsbak och god middag. Ha en bra fredag!

Pungdjur

 

Det är helt sjukt att jag om 3 dagar åker till Australien. Jag fick igår också reda på att jag endast får ha 25 kilo i mitt bagage och endast en väska. När jag åkte till USA på semester fick jag till och med ha mer med mig mer. Jag vet inte alls hur jag ska få plats med allt jag vill ha med mig i en väska som endast får väga 25 kg. Min kompis där borta har för övrigt hittat ett pungdjur som han försökt bygga ett bo till i ett träd utanför hans hus. Förhoppningsvis finns den kvar när jag kommer dit.
Nu måste jag fixa mig för jag måste åka hem, skaffa nya linser och hämta ut mina skor från skomakaren innan jag åker till V. Bye!

Kavaj från H&M

 

 

Nu när jag ändå håller på att blogga så kan jag nämna att jag såg denna kavaj i H&Ms nyhetsbrev. Den går endast att köpa i butik och inte på hemsidan så därför kunde jag inte hitta en större bild men den ser ut att vara vädligt snygg och den kostar endast 199 kr vilket är ett bra pris för en kavaj. Vet inte om jag hinner kika på den innan jag åker men får se.

Nya köp

 

Här kommer det jag fick med mig hem från stan igår. T-shirten och skorna kommer från H&M, 99 kr styck. Väskan kommer från Monki och var på rea. Jag var egentligen ute efter en dataväska igår men hittade ingen snygg så denna väska får duga som dataväska så länge. Björn borg har 50% i sin butik så jag passade på att köpa ett par trosor.Idag köpte jag även ansiktsprodukter från Make-up store samt nya hörlurar.
Nu blir det snart middag för att fira att jag tagit körkort =).

Stressad


Tröja: Fashionista, Linne och väska: Gina Tricot, Jeans: Fornarina, Skor: Converse, Jacka: second hand, Halsduk: H&M


Jag har haft väldigt mycket att göra idag så har inte hunnit blogga. Nu ska jag i alla fall försöka ta det lugnt för jag är så uppe i varv och jätte stressad med allt som ska fixas innan resan. Senare idag ska ni även få se vad jag köpte igår.

Jag har fått körkort!!

Idag skrev jag faktiskt teoriprov men ville som sagt inte säga något och woho nu har jag körkort. Kom hem ganska nyligen för jag gick runt på stan och köpte en del saker inför resan så nu ska jag slänga i mig lite mat för att sedan köra alldeles själv till fotbollsträningen =).

Ingen rubrik


Tröja: River Island, Linne: Gina Tricot, Jeans: Fornarina

Det är svårt att komma på rubriker ibland. Nu drar jag i alla fall in till stan. See you later!

Bilder från i lördags

Jag skulle lagt upp dessa bilder för längesen men bättre sent än aldrig eller hur.

Det är alltid lika svårt att få upp korkarna ha ha:


Skål!




M hade världens snyggaste linne:






Det var som sagt danskväll på Ambassadeur och dansarna var grymma. Det är så hett med killar som kan dansa!


Vi på Amba:



R.I.P lårhöga skor

Jag var hos skomakaren idag för att lämna in två par stövlar. Delvis mina lårhöga stövlar från USA och delvis mina stövlar från Liverpool. Skorna jag köpte i Liverpool skulle han försöka limma och lite så, det kostar dock 150 kr men jag älskar verkligen dem skorna så det får det vara värt. Men skorna från USA gick inte attlaga och ja ni ser ju hur dem ser ut. Kanske kan använda dem ett tag till men sen får de tyvärr stanna i Sverige =(.

Rihanna i Skavlan

Förra veckan (?) var Rihanna med i Skavlan och jag hade velat se det men sen blev det aldrig så. Nu när jag slog på tven var det i repris så jag kunde se det nu och jag måste säga att jag älskade hennes kläder. Jag skulle själv aldrig gå ut i en sådan kjol utan kanske bytt ut den mot en tyllkjol eller liknande med resten av outfiten är grym och hon är så söt! Nej, nu måste jag dra iväg till gymet och sedan blir det en pluggdag!

Icas nya rekalm

 

Igår hörde jag denna reklam när jag stod inne i badrummet och så tänkte jag sjunga med men då insåg jag att det inte var rätt låttext och att den inte var på engelska utan på svenska. Det är självklart Ica's nya reklam där de gör parodi på Gina Tricot reklamen. Sjukt roligt och bra gjort tycker jag!

Lägenhetsbrand i Vårby gård

Ganska så nyligen så brann en lägenhet i stort sett upp i Vårby gård. Det var en av lägeneterna i huset mitt emot huset jag är i nu. Ganska så läskigt. Branden är nu släckt och det är fullt av ambulanser och brandmän här och familjen som bodde i lägenhten står på gatan. Tänk er vad hemskt att få hela sin lägenhet nerbränd. Jag tycker verkligen synd om dem!

"Goodbyes are so sad, so blue"

Jag skulle lagt upp bilder från lördagskvällen igår men jag hann inte. Jag säger nämligen hejdå till alla just nu. I lördags sa jag hejdå till M, igår sa jag hejdå till J och idag blir det en heldag med C. Får se om vi vi tar en myskväll och går på bio ikväll men först ska jag dra iväg och gymma.

Skärpning till alla killar på krogen

Jag sov borta i natt och har inte kommit hem förrän nu, därför har det varit dåligt med bloggning. Idag är jag så sjuuukt seg. Inte speciellt bakis men seg. Så seg att jag satte fel lins i fel öga och har varit halvblind fram tills nu och så seg att jag omedvetet la mitt visakort i väskan och sen trodde jag hade tappat bort det. Bra jobbat, känner mig typ som 80 år idag ha ha.
Igår gick vi i alla fall till Ambasaadeur och en fråga till alla killar på krogen. Vad hände med hej vad heter du eller hej hur mår du när man vill prata med en tjej? Nej istället ställer man sig bredvid och dansar utan att säga ett ord, som om det skulle göra mig intresserad? Eller som en annan kille gjorde vid ett annat tillfälle. Jag stod upp på en högtalare för att se dansuppträdandet de hade igår. Då typ drar han handen längst mitt ben. Va fan då för? Inte okej!!! Skärpning killar.

Sneak peak

Här får ni en liten sneak peak på vad jag kommer ha på mig ikväll. Tar fler bilder under kvällen som ni får se imorgon. Klänningen är den jag budade hem från Tradera men den är lite kort där bak så jag har en kjol under så att jag inte går runt och visar baken hela kvällen. Ha en trevlig lördagskväll!

Nu har jag den äntligen



Nu har jag äntligen fått en ny telefon. Fin va? Jag är jätte kär i den. Jag vet att jag förövrigt varit sämst på att blogga idag men har inte haft något att blogga om. Ska ut och partaja ikväll så slänger upp ett inlägg innan jag går.

16åringarna 2005 och 16årinngarna 2009



När jag började övningsköra, ungefär 2005/2006, så köpte jag självklart körkortsboken men sedan flyttade jag till Irland så då rann körkortet ut i sanden. När jag sedan började igen, tidigare förra året, så köpte jag aldrig något ny bok. När jag dock kom hem idag så låg körkortsoken från 2009 i min brevlåda (tack för lånet E) och jag hoppades verkligen att de hade bytt bilden på tjejen i Buffalo skor och Savann (kommer inte ihåg hur det stavas) byxor. Alla hade Bufffalos och dem byxorna när jag gick i typ nian? Ha ha. Ja vad kan man säga? Dagens 16åringar ser, som tur är, inte likadana ut idag.

Bekväma kläder inför 4½ timmes test


>Tröja och leggings: Gina Tricot

Eftersom jag ska skriva engelskatest i 4½ timme idag så klär jag mig bekvämt. Efter testet ska jag träna så jag kommer hem relativt sent. Ha en bra fredag!


Min nya telefon

Min nya telefon blir en Nokia e71. Ska hämta ut den på lördag. Jag kan ärligt talat säga att jag inte vet om jag valt rätt telefon men jag tycker i varje fall att den är väldigt snygg och när jag såg den hos min kompis så blev jag lite kär och det är alltid ett bra betyg så jag kommer nog inte bli besviken.

Imorgon blir det engelska test, hoppas det går bättre denna gång. Eftersom det blir andra gången jag gör testet så kommer jag i alla fall inte göra samma slarvfel. Det som dock gör mig mest nervös är att jag inte får mitt reslutat förrän jag är i Australien men det ska nog gå bra ändå!

Pillirill


Tröja: Gina Tricot, Klänning under: H&M, Leggings: köpta på Fair erotica

Nu ska jag iväg och pilla lite på de telefoner jag funderar på, så att jag kan bestämma mig. Sen ska jag träna core och springa lite. Ha det bra!

Svåra telefonval



Jag har som sagt fått en ny Sony ericsson telefon men jag kan byta in den mot en annan telefon om jag vill. Precis när jag tror jag bestämt mig för vilken telefon jag vill ha så ändrar jag mig. Det finns så mycket att välja på. Den svarta telefonen är en Samsung s5600 men det är en thouch och jag använder just nu min kompis samsung tochuwiz telefon och jag tycker thouch är bögigt. Den vita telefonen är en nokia e71 och den är as snygg men den kom ut för över ett år sedan så den är inte direkt ny. Det finns en nyare version, nokia e72, men då måste jag lägga till 1000 kr och det vet jag inte om jag vill. Oj vad svårt det är! Men måste bestämma mig idag.

Jag är såååååå glad!!

När jag tidigare skrev "fixande av lite annat" så menade jag fixande av uppkörning och javisst gjorde jag det!! WOOOOHHHOO! Jag klarade min uppkörning idag. Jag skrev min teori i måndags men ville inte säga något och tyvärr fick jag då ETT poäng ifrån godkänt vilket kändes lite surt men nu ska jag skriva det igen nästa vecka och efter det har jag förhoppningsvis ett körkort!

Ellen Degeneres


Tröja: MQ, KKlänning: American Apparel, Leggings: Forever 21

Jag tittar på Ellen Degeneres show och det är verkligen bra, hon är så rolig! Det här har jag i alla fall på mig idag. Nu måste jag dra. Ha en bra onsdag!

Mitt sikte står på sommarkläder

Nu när jag snart åker in i sommarvärmen så har jag börjat tänka i dem banorna även när det gäller kläder. Jag har sett ett par leopardmönstrade ballerinaskor från H&M för 99 kr som jag tänkte köpa med mig. Hittade tyvärr ingen bild men de ser ut ungefär som de ovan. Får se om jag har tid och råd att köpa med mig lite andra sommarkläder innan jag åker.
Nu ska jag få i mig lite mat och sedan blir det övningskörning och fixande av lite annat.

Dagens


Tröja: Primark, Leggings: Gina Tricot, Klocka: Ur&Penn

Nu drar jag iväg och övningskör och sedan åker jag och jobbar. Jag hinner typ inte hem emellan så det kommer inte bloggas så mycket mer idag för efter jobbet ska jag åka och träna så därför är jag hemma ganska sent. Ha en bra tisdag!

I provrummet...



Igår provade jag lite kläder inne på H&M. Det finns väldigt mycket stora tröjor som man kan använda till leggings inne på H&m nu. De hade även ett par boyfriend fit jeans. Jag har länge letat efter att par lite snyggare loose fit jeans och dessa var perfekt, dock kostade de 399. Tröjan gick för 199 eller 149.

Jag ska få en ny telefon (w715)

Min telefon har nu varit inne på lagning 3 gånger så nu ska jag få en ny. Det blir en Sony ericsson w715. Jag vill ju egentligen ha en rosa telefon men eftersom jag får denna gratis och den här bättre än min gamla så klagar jag inte! Jag tror jag får den imorgon. Någon som har någon erfarenhet av denna telefon?

Recension av bodypump

Det har varit en hektisk dag. Först var jag i stan, sedan åkte jag och tränade och när jag kom hem slängde jag i mig middag för att sedan åka ut och övningsköra. Nu slappar jag framför CSI.
Bodypump var för övrigt sjuukt jobbigt. Jag kan knappt röra armarna. Visserligen tränar jag armar på gymet men jag är ändå väldigt svag så detta var nog bra för mig. Dock tyckte jag de fokuserades mycket på armarna, vi tränade även ben men inte lika mycket och mage körde vi endast i 5 minuter av 60. Men om man kombinerar detta med core och pilates blir det nog jätte bra.

Body pump

Idag ska jag för första gången prova på body pump. Det verkar vara ett roligt pass där man får köra igenom hela kroppen vilket låter bra. Det blir som ett gym pass fast där någon säger åt en vad man ska göra istället. Men innan jag tränar ska jag bege mig in till stan. Ska försöka ta en outfit bild innan men är inte hemma så vet inte om det finns något bra ställe att ta en bild på. Annars får ni en senare.

Det blev chokladmuffins med cream cheese glasyr

Muffinsen på bilden är typ kanelmuffins men de jag skulle göra skulle ungefär se likadana ut, dock gjorde dem inte det så det är därför ni inte får en egentagen bild. När vi väl mitt uppe i baket märkte vi också att efter allt var ilagt hade vi missat mjöl och kakao men i receptet stod det inte när det skulle läggas i, det var alltså fel i receptet så vi improviserade. Då blev smeten dock väldigt tjock så muffinsen blev sådär men äh de var helt okej ändå.

Muffinsbak?

Idag mår jag bättre men ska hålla mig ifrån träning. Jag tror jag behövde sova ut också. Nu ska jag snart ut och övningsköra och sedan funderar jag på att baka muffins utifrån boken "Muffins och kakor" som jag fick i juklapp. Antingen blir det ananasmuffins med citursglasyr (på bilden) eller chokladmuffins med cream cheese glasyr. Vilket låter godast?

Uppdatering från sängen

Jag tränar så pass mycket att när jag rör på mig känner jag direkt känner av när min kropp inte är 100% eller när jag har ett virus i kroppen, men det brukar inte hindra mig. Därför hinrade det mig inte heller idag när jag kände att något var fel under första uppvärmningen, Dessutom har jag varit en sån winy (gnällspik) om att ens få spela så när jag väl fick det kunde jag ju inte säga att jag ville sitta på bänken.
Med andra ord mår jag fortfarande illa och när jag nyss tog tempern visade den på 38 grader vilket är lite feber. Därför spenderas resten av dagen i sängen, först med ett försök till att plugga och sedan tv häng.

Snark

Nu är det turneringsdags men med tanke på att jag la mig vid tolv igår så är jag as trött. Jag mådde till och med illa när jag vaknade och det har fortfarande inte lagt sig. Jag hoppas jag mår illa för att jag är trött och inte på grund av något annat. Men det går säkert jätte bra! Uppdaterar igen när turneringen är över. Bye.


Jag fick en ros

Idag fick vi alla en var sin rosa ros av våra lärare och jag blev jätte glad. Det är inte ofta man får en blomma av sin lärare, det brukar oftast vara tvärtom. Hade det inte varit för att jag är så glömst så hade den stått i en vas i mitt rum just nu men jag glömde den hos J på söder. När jag väl får tillbaka den lär den ha vissnat =(. Men den åker i alla fall upp på min vägg av torkade roser som ett minne. Nu blir det Let's dance resultat.

Avslutning och fika


Tröja: köpt i Frankrike, Klänning: Gina Tricot, Leggings: Forever 21, Skor: Belle

Nu drar jag iväg till sista skoldagen i Sverige. Det blir första skola, sedan gym och sedan tillbaka till skolan för avslutning och fika. Sedan stannar jag i stan så det blir inge mer bloggning förrän sent ikväll. Ha en brafredag!

Killar som kan sjunga och dansa = sexigt

Jag tittar just nu på Glee (jag vet att jag tjatar om detta program men det är så bra!) och det är sjukt sexigt med killar som kan dansa och sjunga. Egentligen är Will (eller Matthew Morrisson som han egentligen heter) inte speciellt snyggt men när jag såg detta dog jag =).

Haters


Tröja: köpr i Frankrike, Body: Åhlens, Jeans: Gina Tricot, Klocka: Ur&Penn

Detta hade jag på mig idag. Jag har nu bestämt mig för att spela turneringen, min tränare sa ändå att han ville att jag skulle spela så då får jag försöka hinna med att plugga efter turneringen. Fick även hem min Tradera klänning idag efter många om och men. Den åker på vid nästa utgång!
Jag ser också att jag fått personer (eller rättare sagt en person) som skriver en massa onödiga och elaka kommentarer men det skrattar jag bara åt. Det är ju kul att folk orkar komma in på min blogg och ödsla tid på att skriva dumma kommentarar.

Beslutsångest

Jag hinner inte ta en outfitbild nu men ni får det när jag kommit hem. Ska iväg och ta en körlektion nu och sedan sätta mig och plugga teori.
Jag smsade min tränare i morse och han sa att jag skulle få spela men inte alla matcherna och att han gärna vill att jag kommer. Min pappa tycker jag ska skippa turneringen. Vad ska jag göra? =(. Det här blir troligtvis min sista turnering också så egentligen vill jag ju men kommer jag hinna plugga ordentligt till teorin då? Jag får bestämma mig under dagen. Nu ska jag dra, ha det så bra!

Förlåt


Jag kom hem från ännu en väldigt dåligt fotbollsträning för min del. På lördag har vi turnering och så dåligt som jag spelat den senaste tiden så var jag osäker på om jag skulle få spela. Idag fråga min tränare mig om jag ville vara reserv och jag sa ja. Dumt gjort! Jag vet hur det blir, först kommer under hela turneringen sitta och vara sur och arg över för att jag är reserv. Inte arg på min tränare utan bara besviken i allmänhet. Sen om jag väl får spela så kommer det inte gå bra för att mitt självförtroende redan är skadat p.ga. att jag inte fick spela från första början.
Därför kommer jag nu smsa tränaren imorgon och säga att jag inte kan vara reserv. Det är inte bara för att jag hellre gör annat än att sitta och värma en bänk och titta på när alla andra får spela en hel dag utan också för att jag har mitt teori prov väldigt snart. Och i och med att fredagen tas upp av skola ganska stor del av dagen och på söndagen ska jag stå i cafeterian och ha träning på kvällen så kommer jag aldrig hinna plugga om även hela lördagen tas upp av annat. Förlåt säger jag dock till mitt lag, jag känner mig som en svikare. Men om ni skulle få sitta på bänken hela turneringen, skulle ni då ställt upp?

Ingen inspiration

Anledningen till att jag bloggar så dåligt är för att jag inte har någon inspiration. Men jag fick lite bilder idag av mammam från julen och min födelsedag som jag tänkte visa er sen. En av dem bilderna ser ni här ovan. Har själv velat gå ut och fota nu för det är verkligen jätte fint ut men så länge snor jag en av mammas bilder.
Nu har jag jätte brottom till fotbolslträningen. hejdå!

Nya träningskläder

Idag när jag var på gymet så insåg jag att jag vill ha nya träningskläder. Jag tränar alltid i en t-shirt och ett par shorts förutom när jag tränar pilates då det blir lite tajtare kläder. Jag skulle vilja ha ett par tajtare byxor så jag begav mig till Intersport och Stadium för att se om de hade något på rean. De hade inte det jag var ute efter men köpte ett par andra byxor i alla fall. Det var halva rea priset så fick dom för 50 kr. Perfekt!
Nu ska jag försöka mig på att laga kalops, vi får se hur det går.

Uppdatering

 

Igår såg vi en film med en skådespelare som tidigare varit med i serien Privileged (fråga mig inte vem) och då började jag fundera på vad som hände med den serien. Jag älskade den serien, blev det bara en säsong eller? Jättte synd i så fall.
I alla fall så har jag nu fått lite mer klarhet över hela Australien grejen. Min skola erbjöd skolan i Australien att jag skulle få göra ett test med våra engelska lärare. Först sa de att de var tvugna att diskutera detta men det slutade med att jag nu ändå måste göra om TOEFL testet (engelska testet). Klarar jag det dock inte så får jag gå en termin där för att typ läsa förberedande engelska. Om jag ska vara ärlig så vill jag självklart åka dit för att plugga på riktigt och inte gå någon förberedande kurs men så länge jag kommer iväg blir jag glad.
Jag måste nu diskutera detta med mina föräldrar imorgon och se om jag ska boka biljett och sen hoppas jag att allt är fixat. Usch nästa vecka blir en nervig vecka, har mer än bara ett engelska test att klara av om man säger så.

Gymmet


Klänning: Gina Tricot, Tröja: MQ, Leggings: Forever 21

Nu drar jag iväg till gymet. Hatar att träna så här sent men ska fixa annat i samband med träningen så det får bli så idag. Bye! 

Försöker reda ut denna soppa

Jag har spenderat morgonen med att skicka iväg tusentals mejl för att försöka reda ut allt detta. Det är mer komplicerat än det låter men jag orkar skriva allt här och ni orkar troligtvis inte läsa allt heller. Den korta versionen är i alla fall att först måste jag se vad de säger efter jag bett dem att göra ett udantag, gör dem inte det måste jag göra testet för att sedan försöka lista ut om jag ska åka om 3 veckor som planerat eller efter att jag fått mina testresultat.
Det är kväll i Australien nu så jag får inga svar därifrån förrän ikväll om jag har tur vilket är lite nervigt då det bara finns 9 platser kvar till engelska testet. Vilken soppa. Jag är i alla fall inte helt förstörd längre, jag grät nog ut varenda tår igår, men jag är väldigt frustrerad.

Varför går livet bara fel? Varför kan det inte, för en gångs skull, bara bli rätt?

Ingenting går som jag vill. Mitt självförtroende är i botten efter misslyckade av körkortet, efter att fotbollen just nu går åt helvete och efter att jag inte mår jätte bra i allmänhet. Men äsch tänkte jag Australien blir en ny start, det kommer bli bra så småningom. Men så slänger livet på en fler jävligheter som får en att fundera över om det inte är lättare att bara ge upp? Jag trodde att jag om 3 veckor skulle sitta på ett plan till Australien, till värmen, till ett nytt liv men nope där hade jag fel. Varför hoppas jag så jävla mycket?
Jag gjorde ett engelska test, jag missupffatade en del och hann därför inte svara på alla frågor. Detta ledde till att jag inte uppnådde tillräckligt mycket poäng på den delen. Nu säger skolan att jag inte får komma in på deras vanliga program utan i så fall måste ha gjort om testet tills skolan börjat. Nästa test är 22 januari, svaret får man 5 februari, skolan börjar 15 februari. Självklart är det möjligt att göra detta men orkar jag vänta ytterligare en månad? Orkar jag verkligen gå runt och hoppas och önska att jag, för en gångs skull, klarar av att göra något bra ? Jag vet inte. Jag vet bara att jag är så jävla trött på att misslyckas hela tiden.  

Från skolplugg till körkortsplugg

Nu är jag klar med allt skolarbete (en dag innan inlämning, bra jobbat ha ha). Jag kan egentligen inte säga att jag är helt nöjd men det får gå som det går. Dock kan jag inte pusta ut riktigt än, jag övergår nu från skolplugg till körkortplugg. Snart är det teori och uppkörningsdags igen och denna gång ska jag banne mig klara det!
Efter att arbetet är ivägskickat till min kamrat som ska läsa igenom det så blir det övningskörning och fotbollsträning. Ingen lugn och ro här inte.

Plugg, plugg!

Oj, jag har totalt glömt bort att blogga. Jag pluggar och måste bli klar idag. Ska skriva gensvar på en annan tjejs arbete samt skriva en läslogg. Det tar inte så lång tid men det måste bli gjort.

Stanna hemma eller gå ut?


VS.




Jag kan verkligen inte bestämma mig. Jag ville inte sitta hemma och tråka idag så jag hörde av mig till en kompis. Nu kan jag åka in till stan och sätta mig på en pub om jag vill men jag kom typ hem för 2 timmar sedan, det är 
-17 grader ute och orkar jag verkligen sitta på en tunnelbana (igen) hela vägen in till stan och sen hela vägen hem igen? Blä för att bo så långt utanför stan. En film låter lockande men är jag verkligen så tråkig att jag väljer att titta på film hemma själv istället för att gå ut?
Update: Det blir hemmakväll med mig själv. Jag orkar verkligen inte åka tunnelbana hela vägen in till stan igen. Dessutom lär det bli tillräckligt mycket festande i Australien sen. Sorry M =(.

Pilates dax


Tröja: mammas gamla, Linne: Gina Tricot, Jeans: Lindex, Mössa: Carlings, Klocka: Ur & Penn

Nu drar jag iväg och tränar pilates. Jag har strumpbyxor på mig under jeansen för jag vill inte frysa då det är -15 ute. Burr!! Ha en bra dag!

Mina nya skor

Dessa skor köpte jag idag för 180 kronor i samma butik som jag köpte tröjan igår, Fashionista. Jag är helt nerkärad i dem. De har kostat 600 kr så det var ett kap. Donna girl heter märket.

Elin Kling i Let's dance (och Rabih!)


Pälsjacka: second hand, Jeans: Primark, Halsduk: H&M, Skor: Wedins, Tröja: Fashionista, Linne: Gina Tricot

Detta hade jag på mig idag. Ikväll blir det hyrfilm och Let's dance. Har precis sett Elin Kling dansa, det gick tydligen inte så bra. Köpte för övrigt ett par skor idag även om jag typ inte har råd. Ni får se dem snart.
Update: Rabih ska vara med i Let's dance ha ha!! Vi såg honom på Village och då stod han upptryckt mot en vägg och rörde inte på sig. När vi frågade varöfr han inte dansade sa han att han tittade på sina vänner. Vi får se hur det går nu.

Tasmania here I come

Jag har pluggat hela dagen idag så har inte haft tid att blogga. Nu ska jag iväg och hyra film för ikväll och träna. jag passar samtidigt på att övningsköra. Jag fick förresten världens bästa nyheter idag, jag har äntligen fått mitt visum. Fick reda på det för en minut sen så nu ska jag kolla resor och lite så. Woho jag är så glad!! Ni får en outfit bild när jag kommer hem för hinner inte ta det nu.

Lite musik, from me to you

Igår laddade jag ner massa ny musik, bland annat Marios nya album D.N.A. Albumet är bra men dessvärre är texterna bättre än låtarna. Men jag kanske måste lyssna lite mer på albumet för att gilla låtarna. Här är i varje fall två favoriter från albumet, Soundtrack of my broken heart och I choose you som jag redan hade hört innan. Enjoy!






Min kropp gör så ont =(

Jag har så ont i min kropp. När jag vaknade i morse hade jag träningsvärk överallt i benen och var jätte stel. Men det sägs att bästa botemedlet mot träningsvärk är att träna så idag körde jag 30 min core och 25 min på löparbandet.
Efter träningen gick jag runt lite i Liljeholmens centrum och där hittade jag en tröja för 30 kr. Det fanns en butik där som hette Fasionista som hade jätte mycket fina kläder och det var 70% rea på allt. Ska nog gå dit imorgon också för jag hade inte så mycket tid idag.
Nu väntar jag på att fiskpinnarna ska bli klara för snart börjar Glee =).

Våren har kommit till H&M



I denna kyla kan det vara trevligt att se fram emot våren och varmare dagar, butikerna börjar redan nu få in en del vårkläder. Här ser ni lite av det som H&M har fått in. Jag tycker jätte mycket om de rosa skorna och den vita tröjan på första bilden. Om jag dock kommer iväg till Australien så kommer jag inte få någon vår i år för när jag åker härifrån är det vinter och när jag kommer dit är det sommar och sen höst och sen vinter och när jag kommer hem är det sommar och sen höst och sen vinter. Men jag tror jag överlever =).

Fler nyårsbilder



Här kommer fler nyårsbilder, bättre sent än aldrig =). Just nu slöar jag bara i sängen framför tven, är helt helt slut. Mina ben bär mig knappt. Vi spelade 3 matcher i gruppspelet och sedan gick vi vidare och fick spela 3 matcher till. Där gick det inte lika bra men vi mötte ett division 1 lag, ett division 2 lag och ett divison 4 lag så det var ganska så tufft. Nu blir det lasange!

05.45

05.45 ringde mitt alarm, nu ska jag åka iväg till Gimo som ligger mellan Uppsala och Gävle för att spela fotbollsturnering, det ska bli hur kul som helst! Hoppas verkligen att vi går vidare denna gång. Om vi går vidare så kommer jag hem senare ikväll så wish me luck!


Man vet att det är kallt ute..

när håret fryser till is även om det inte är blött. Buurrr, det är -16 grader ute. Jag vill bara få mitt visum nu så att jag kan åka iväg till värmen i Australien =(.
Idag har jag i alla fall mest tagit det lugnt hemma hos M. Vi lagade pannkakor, dansade på dansmatta och spelade Burnout. Det var grymt länge sedan jag spelade Burnout så det var kul!

Varför?

Ibland undrar jag varför jag går upp efter typ 7 timmars sömn bara för att gå upp och träna. Men samtidigt så ska jag upp typ halv sex imorgon bitti då det är fotbollsturnering så det kanske är bra om jag gick upp tidigt nu så att jag kan lägga mig tidigt ikväll. Det blir i alla fall Core nu och sedan ska jag träffa en vän. Ni får ingen outfit bild för jag går runt i myskläder idag. Ha en bra dag!

Undervattensbilder

Egentligen skulle vi motionssimma idag men det blev mest lek. Jag och M åkte vattenrutchkanor och tog bilder under vattnet med en undervattenskamera. Jag har gym- och simkort på Eriksdalsbadet och haft det ett tag men har aldrig varit i deras äventyrsbad, varför inte undrade jag idag? Jag har verkligen missat något. Det är visserligen inte så stort men rutschkanorna är roliga och det är häftigt att simma ut i poolen utomhus när det är iskallt ute och varmt i vattnet. Detta måste absolut göras om!

Min outfit


Tröja: Solo, Linne: Gina Tricot, Jeans: Karen Millen

Det här har jag på mig idag. Nu måste jag dra. Hejdå!

Foundation, my rescuer

Min hy är totalt kaos just nu, har aldrig haft så dålig hy förut. Jag gissar på at det är all alkohol jag druckit den senaste tiden som spökar men jag vet inte faktiskt. Därför använder jag just nu foundation i stort sett hela tiden, förut använde jag den endast när jag gick ut men nu är foundation min räddare. Använder Loreals true match minerals så det stänger inte igen porerna. Nu blir det frukost och sen in till stan för att simma och umgås.

Lite nyårsbilder



Här kommer bilder från nyår, jag har en bättre nyårsoutfits bild men jag fick inte alla bilder idag så det kommer förhoppningsvis fler snart. Jag hade i varje fall klänning från New Yorkers och skärp från Gina Tricot. På tredje bilden ser man också att jag har lösögonfransar, oj vad vi kämpade med dem ha ha. Både jag och V använde dem för första gången och det var inte alls lätt att sätta på dem men tillsut så gick det.

Rosor på väggen



På hotellet där min italienska kompis bodde hade de dessa fina rosor på väggen. De var liksom klistermärken som de hade satt fast och i rosen stod det ord som trohet, LOVE, sex o.sv. De var jätte fina, sånna vill jag också ha! Ska se om jag kan ta reda på vart de kommer ifrån.

Jag var trendig även som barn

Jag fick ett fotoalbum i julklapp och i det albumet fanns bland annat denna bild. Vi sjunger karaoke utomhus ha ha. Fråga mig inte hur vi kopplade upp en tv utomhus men det gick tydligen. Jag är ungen längst till vänster. Leggings i velour och en instoppad t-shirt, visst var jag snygg och trendig? =).

Knäck och Ugly betty



Nu blir de knäck och Ugly betty avsnitt som jag missat. Vi gjorde vanlig knäck och apelsinknäck och det blev grymt gott.

Keep believing

Mitt liv känns lite upp och ner just nu och jag har en enda stor tom känsla inom mig. Just nu har jag ingen som helst aning om vad som händer det här året, mitt visum står fortfarande still så just nu har jag ingen aning om jag kommer iväg till Australien eller inte. Jag blir galen när jag inte vet vad som händer. Sen att jag är så sjukt olyckligt kär hjälper inte heller direkt. Men det kan ju bara bli bättre, eller hur?

Knäckbak

Jag hade en väldigt mysig kväll igår =). I morse när jag vakande drog jag direkt till gymet och kom inte hem förrän nu då jag följde med mamma för att hämta en koffert. Ikväll tror jag det blir knäckbak då vi åt upp all knäck på typ en dag sist och sedan orkade vi inte göra ny. Knäck är bäst!

Rädda Ultra creme

Förra året skrev jag ett inlägg om Ultra creme och jag har aldrig fått så mycket respons på ett inlägg förut, krämen görs tydligen inte längre och då det är en jätte bra kräm så vill jag, som många andra, ha tillbaka den. Klicka här för att gå med i Facebook gruppen för att rädda krämen.


Grattis!

Idag fyller min lillebror år, 20 år faktiskt så grattis till honom! Tyvärr har V de flesta ilder från igår men så fort jag fått dem så delar jag med mig. Vi började nyåret med god och trevlig middag hemma hos V i Södertälje, sedan åkte vi på en fest i en friössalong och sedan bestämd vi oss för att åka till Café opera för V's vänner hade hyrt övervåningen där. Dock var det jätte svårt att få tag på en taxi så när vi väl fick tag på en tio i tolv så hade vi inte så mycket val, vi firade tolvslaget i taxin ha ha. Men det var en trevlig kväll ändå. Imorse ville vi ha kebab men allt i Södertälje var stängt så det blev McDonalds till frukost.

RSS 2.0