Sjukhusvistelse


Tröja: Hollister, Linne: Topshop, Byxor: Aerie

Igår fick jag åka in med en vän till akuten, hon hade sjukt ont i magen igår men idag mår hon bättre så det är bra. Kom hem ganska sent så orkade inte blogga då. Nu ska jag iväg till gymet och det blir en slapp dag idag så då blir det även slappa kläder. Ha en fin lördag!

Saknad


Skor: Converse, Tröja: second hand, Linne: Gina TRicot, Shorts: Zara, Under shortsen: avklippta strumpbyxor

Det ser ju lite kallt ut där ute så ett par leggings får även följa med idag.
Idag är min sista dag på jobbet, sedan är det semester och sedan börjar skolan. Det känns skönt att slippa jobba såklart men samtidigt kommer jag sakna barnen så otroligt mycket =(. Får pussa extra mycket på dem idag. Hejdå!

Jag blir arg

Åh vad irriterad jag blir på mig själv. Flytten från Australien börjar nu påverka mig. Först och främst behöver jag papper från universitetet där. Jag vet att jag packade ner dem nånstans men vet inte vart, det kan ha varit så att de ligger i lådorna jag skickade med post men de har jag ju ingen aning om när de anländer.
Sedan försökte jag planera vad jag ska ha på mig imorgon, jag ville ha något liknande denna outfit men nu hittar jag inte mina lårhöga strumpor. Hade dem i Australien och tror verkligen inte jag la ner dem i paketen för de tar ju ingen plats, men var f****n är de då? Usch vad jobbigt när saker bara försvinner, blir galen! 

Regnkläder

Carnaby Boa Tall SEK 1499, Hunter - NELLY.COM

Alla pratar om regnet idag, typiskt svenskar ha ha. Men det ösregnade ju verkligen och jag var inte direkt klädd för det. Önskar att jag hade haft mina gummistövlar som jag älskar så att gå i. Om det regnar lika mycket imorgon åker de defenitivt på, dock är drömmen självklart ett par Hunter gummistövlar (från Nelly) som de svarta på bilden.

Bamse frukost


Skor: K-mart, Tröja: Urban Outfitters, Linne: Gina Tricot, Jeans: Monki, Klocka: Cotton on, Väska: Salamanca market

Idag åt jag en bamsefurkost. Jag stekte fyra äggvitor, la dem i en tortilla tillsammans med fetaost och sedan åt jag melon och ananas vid sida. Jätte gott men jag hade lite svårt att få i mig allt eftersom jag inte är van vid att äta så mycket. Får se hur lång tid det tar innan jag blir hungrig igen. 

Goda smoothies



Igår efter gymet så kände jag för en smoothie men att köpa en smoothie är alltid en liten risktagning. Antingen är den krämig och supergod eller så är den för vattnig och inte alls god. I Skärholmen har de öppnat en ny juice bar som heter Naked juice bar så jag prövade den och det var supergott. Verkligen krämig och smakrik. Önskar man kunde göra sådana goda hemma men har aldrig lyckats.

Jobbiga kissvanor


Skor: H&M, Tröja: Supré, Klänning: mammas gamla, Leggings: Temt, Klocka: Urban outfitters

Jobbigt att jag vakande kvart i fem i morse för att jag behvöde kissa. Så idag är jag trött men det är bara 3 arbetsdagar kvar!

Tji fick jag

Planen idag var egentligen att träna core men när jag kom till gymet räckte de fram en lapp som det stod zumba på. De antog väl att det var passet de flesta skulle köra. När jag såg att det var Zumba blev jag överlycklig, jag stod och log i omklädningsrummet för mig själv. Men när passet sedan började och jag hörde att det inte var zumba låtar blev jag besviken. Det var nämligen latinamerikansk dans som de även kallade för zumba eftersom zumba består av latinamerikanska danser. Dåligt av dem att göra så MEN passet var grymt och jag svettades jätte mycket så jag var nöjd med passet men besviken över att det inte var zumba.

Varmare


Tröja: River Island, Jeans: Lindex, Skor: H&M

Jag höll på att frysa ihjäl igår så idag blev det varmare kläder. Nu har jag brottom, hejdå!

Beautiful tunes

Me love this song. Nu ska jag sova. Godnatt!

Jag älskar pilates



Jag måste bara ännu en gång säga hur mycket jag älskar pilates. Har inte tränat det sedan jag kom hem till Sverige men åh vad härligt det är. Idag var vi bara 4 personer på passet och alla hade kört pilates förut så instruktören gjorde fler övningar och sa att det var ett hårdae pass än vanligt då vi alla var erfarna så det kändes bra. Men det allra bästa med pilates är den underbara och stolta hållningen man har precis efter passet. Känns som om man växt 10 cm!

En vecka kvar


Tunika: A wear, Leggings: Gina Tricot, Skor: Big W

Det är lite småkyligt idag så jag tror jag drar på mig en tröja över detta också. Annars är det min sista jobbvecka innan semestern, känns bra. Synd bara att vädret börjar bli sämre bara för det. 
Ha en bra dag! 

Mina köp från igår



Detta köpte jag igår. Min outfit idag består också av kläder jag fyndade igår. Allting förutom leggingsen var på rea, de köpte jag eftersom minda andra gick sönder när jag åkte rutschkana =). Byxorna kostade endast 70 kr och diademet 10 kr. Men jag tyckte inte om rosetten så den klippte jag bort. T-shirt + leggings kommer från Gina tricot, byxorna rån Cubus och diademet från Bianco.

Idag blir det sängen som gäller

Hade det som sagt grymt kul igår men mår mindre bra idag. Jag hatar att vara bakis, när jag var yngre blev jag aldrig bakis. Jag kunde i stort sett dricka hur mycket som helst utan att må dåligt dagen efter men nu för tiden vaknar jag alltid med huvudvärk och kan knappt ta mig upp ur sängen. Och idag tror jag att jag mestadels stannar kvar här i sängen. Önskar bara att jag hade någon som kunde serva mig med mat under dagen ha ha.

Korv med bröd @ 04.30



Jag har haft en grym kväll och kanske inte i de bästa tillståndet att blogga. Har några bilder som ni kan få se imorgon men annars så gick vi till Södermalm ett ställe och hade det jätte bra. Efteråt gick vi till Mc Donalds men jag motstod prestelsen. När jag kom hem var jag dock jätte hungrig så jag fixade korv med bröd vilket var hur gott som helst. Nu ska jag decka i sängen. Godnatt!

Regn och drinkar


Tröja: MQ, Klänning: Factorize, Väska: ? (från Australien nånstans), Leggings: Temt

Orkade inte blogga innan gymet idag så ni får en dagens nu istället. Ska dock snart byta om för jag och M ska ut på stan och ta en drink, dock regnar det just nu så det är super trist men man får göra det bästa av det.
Köpte lite grejer efter gymet idag också. ni får se imorgon!

Chips och dipp = bäst!



Ända sedan jag kom hem från Australien har jag i stort sett varje helg ätit chips och dipp, det är verkligen bäst. I alla fall svensk chips och dipp. Det är Estrellas Sourcream&onion chips med, tro det eller ej, Estrellas dipp i samma smak. Mamma köpte fel dipp en gång så jag provade Surcream&onion chips med Sourcream&onion dipp och det passade hur gått som helst tillsammans och är nu min favorit. Nu ska jag trycka i mig mer chips och titta på Criminal minds.

Freeedag!! Och en kort dag =)


Skor: Esprite, Linne: Topshop, Byxor: Hollister

Idag är en ganska så bra dag. Mamma och pappa kom hem från sommarhuset igår så nu har vi en bil här och jag behöver inte oroa mig för att handla och laga mat. Jag får även sluta en timme tidigare idag så jobbdagen blir inte allför lång.
Kör på mysbyxor idag då det är lite kyligare ute samt för att jag inte orkar dra på mig något annat. Ha en bra fredag!

Äntligen bokat Italien



Efter en del krångel är vår Italien resa äntligen bokad, det blev lite dyrare än väntat men om två veckor är vi i alla fall där! Detta känns jätte skönt då jag haft en jätte jobbig dag, som för övrigt började med att jag blev slagen av en tvååring och sedan fortsatte i typ samma bana. Jag är helt slut, både i huvudet och kroppen så semester i Italien om två veckor känns riktigt härligt.

Ännu en lång dag


Skor: River Island, Linne: H&M, Kjol: Åhlens

Det blir ännu en lång dag idag. Slutar fem och ska sedan gymma så är inte hemma förrän typ 8 ikväll. Hoppas verkligen verkligen verkligen att det funkar att boka Italien biljetter då.

Den försvann


T-shirt: Forever 21, Shorts: Dotti, Klocka: Cotton on

Jag la faktiskt upp en outfit bild i morse men inlägg försvann någonstans. Det är nog inte min dag idag =(

Ryanair är sämst!!

Jag har försökt boka våran Italien resa i typ en timme nu. Jag kommer ända fram till sista sidan där det står att bokningen inte gick igenom. Provade säkert minst 5 gånger och sedan står det att en dubbelbokning upptäcks, jaha då vill jag ju inte direkt försöka igen utifall jag redan bokat en gång. Inget har dragits från mitt konto men om det gör det senare så får man inte tillbaka pengarna. Sen när jag försöker ringa deras kuntjänst (som kostar fucking 4 kr per minut) så får jag stå i kö, sedan låter det klick och sen iget mer. Andra gången kommer jag fram och hör röster i bakgrunden men inget säger något, tredje gången är alla linjer upptagna. Vill inte ringa och stå i kö och betala 4 kr per minut igen för då blir mamma galen. Vad ska jag göra? Priserna verkar gå upp ganska så fort, jag vill ju till Italien =(.

Tidigt


Body: Gina Tricot, Harembyxor: Cubus, Skor: USA

En tidig morgon idag men då slutar jag också tidigt =). Måste springa, ha det bra!

Jag ska till Italien!!


Civitanova Marche Alta

Idag är det bestämt, jag och V ska pka till Italien för att hälsa på E. Vi ska sola, bada, festa, njuta av livet och äta god mat. I can't wait!! Vi ska till en stad som heter Civitanova Marche Alta. Vet typ inget alls om den staden men E bor där så vi får bo hemma hos honom så det blir perfekt. Någon som varit där eller vet något om den staden?

Måndag igen


Skor: Fred Perry, T-shirt: H&M, Shorts: Gina Tricot

Jaha då var det måndag igen, känns lite segt men om 2 veckor har jag semester igen så får försöka se fram emot det. Får se om jag stannar i Sverige under semestern eller inte. Hoppas ni får en bra måndag och hinner njuta av solen för er som inte jobbar!

Dagens springoutfit

Efter att ha legt i solen i stort sett hela dagen blev det lite middag och sedan en springtur. Nu har jag duschat och gjort en hårinpackning. Ska bädda rent i sängen nu också så då känner jag mig ren och fräsch! Sedan blir det chill med cola, godis och Glee innan jag snart ska sova. Ett perfekt avslut på en bra dag och en bra helg.

Sol, sol, sol!!!


Jeanskjrota: second hand, Body: Åhlens, Kjol: Valleygirl, Skor: USA

Här får ni gårdagens outfit. Har mestadels spenderat denna dag i en bikini. Borde egentligen åka till gymet men Skärholmen är stängt och orkar verkligen inte åka till Västertorp. Lat? Ja. Dumt när jag vill gå ner i vikt? Ja. Men jag försöker övertyga mig själv om att njuta av livet istället ha ha. Får springa i skogen sen istället.
Nu ska jag försöka se vad det blir till middag och ikväll väntar jag på ett svar som kommer avgöra hur rolig min sommar blir!

Love



Det blev ju inget solande idag för solen bestämde sig för att gå i moln. Istället hängde jag med V. Vi åt god mat, drack gott vin, seplade spel och såg på film. Mys! Tack för trevligt sällskap V. Kolla här för fler bilder.

Berocca Boost

Varför ska det vara jätte molnigt idag, bara för att jag är ledig? Blir jätte ledsen. Det är soligt måndag till fredag BARA för att jag jobbar och molnigt på helgen. Blä för det.
Det var i alla fall inte vad jag skulle blogga om utan jag skulle skriva om Berocca Boost som jag fått pröva genom Buzzador.
Jag är en väldigt morgontrött människa och är alltid väldigt seg och trött på mornarna. Jag dricker heller inte kaffe så jag kan inte använda mig av det för att vakna upp. När jag däremot prövade Berocca så älskade jag det, speciellt nu när jag jobbar. Jag bli jätte pigg och får jätte mycket energi på morgonen. Pröva så får ni se hur bra det är!

Skönhetsbehandling

Efter epilering, skrubb i duschen samt ansiktmask är jag nu redo för att sova. Imorgon blir det solning samt häng med V. Godnatt!

Svensk t-shirt i Glee


Bild: sjumilakliv.se

Om ni inte redan visste det så är jag helt jätte kär i programmet Glee. Kan sitta och titta på flera program i streck och nu när jag varit i Australien så har jag missat en del episoder så tittar på dem nu istället. I episod 17 (säsong 1) så har Jesse en tröja på sig där det står Utgång Exit. Lite roligt att han har en tröja med svensk text på, men varför är frågan? Konstigt men kul. Update: Glee blev ännu bättre när de i avsnitt 18 sjunger Brandy - The boys i mine. Jag skruvade upp ljudet på högsta volym =).

På två veckor har jag gått ner...


T-shirt med axelvaddar: Weekday, Shorts: second hand, Skor: USA

Enligt vågen igår har jag på två veckor gått ner 1,5 kg men jag åt onyttig mat igår så enligt vågen idag har jag endast gått ner 1 kg. Men jag tycker det är starkt jobbat på endast 2 veckor, hoppas det fortsätter så och inte bara stannar helt plötsligt. Dock är det ibland (bara ibland) lite bra att ha gått upp i vikt. Shortsen jag har idag t.ex. har tidigare satt ganska så löst på mig men nu sitter de perfekt runt låren och rumpan även om det stramar lite vid magen. Är det okej om jag endast går ner i vikt runt magen och insida lår? I wish!

Street fashion


Bilder: thesartorialist.blogspot.com

Jag inspireras väldigt ofta av personer på gatan, i varje fall när man är i ett land som Sverige där jag i alla fall tycker att modefaktorn på gatorna är hög. Idag såg jag t.ex. en tjej i svarta jeanshorts, lite håliga strumpbyxor, Converse och ett randigt linne. Hur snyggt som helst. Egentligen skulle jag vilja gå fram till alla jag inspireras av och ta kort på dem och lägga i en mapp men jag tror inte det skulle vara så lyckat om jag gick fram och frågade folk om jag fick ta kort på dem och spara dem på min dator.

Lång dag


Klänning: Monki, Skor: Big W

Det blir en lång dag idag, slutar fem och sedan ska jag till gymet. Känns lite segt men vad gör man inte när man måste gå ner i vikt. Avslöjar i morgon hur mycket jag gått ned de senaste två veckorna.

Jag luktar choklad

Denna duschtvål från Sephora fick jag av E och den luktar underbart. Lukten är chocolate toffee och i duschen blir man väldigt sugen på choklad men man får inte luras som min lillebror. Han ville nämligen smaka och se om den smakade lika gott som den luktade, men den gjorde den inte! Efteråt känner man sig däremot alldeles len =)

Fördelen med att vara borta så länge

F

Klänning: second hand, Väska: Salamanca market, Skärp:Awear

En av fördelarna med att vara hemifrån i 5 månader är att man kommer hem till en garderob full med kläder och det är som om alla kläder är nya nästan. Hade totalt glömt bort denna klänning. Köpte den second hand i USA, då var det en byxdress men mamma sydde om den till en klänning.
Nu drar jag och jobbar som vanligt, ha det bra!

Sommarfärg på naglarna

Jag ville visa er min fina nagellacksfärg. Perfekt på sommaren. Jag gillar ljusa och färgglada färger på sommaren och mörkare färger på vintern. Denna färg är en mix av en ljusrosa och en nudefärg. Viva la Diva kommer den från. Nu är det läggdags, godnatt!

Leopard


Solglasögon: nya från Åhlens, Klänning: Lindex, Skor: H&M, Klocka: Ur&Penn

06.15 ringde mitt alarm imorse, gäsp! Men det betyder också att jag slutar klockan 4 så det är bra!
Idag är jag lite leopardaktig.Leopardmönstrade skor och solglasögon och även en leopardmönstrad bikiniöverdel under. Inte för att jag ska till stranden eller något (i wish) utan för att en bikiniöverdel är de enda som funkar till den klänningen. Hejdå!

Lördagsbilder

Vi började lördagen med att ligga på klipporna vid Kristineberg. Där blev det för varmt så vi drog till Eriksdalsbadet för att svalka oss. Sedan bestämde vi oss för att gå till Josefinas för en drink och sedan skulle vi se bronsmatchen någonstans men istället blev det dans på Harem nights. M har en massa fler bilder på hennes kamera, ska försöka få dem av henne.

Vi såg en söt husbåt åka förbi


Vid klipporna


Vi hittade en fin staty


M i sin fina klänning


M och J på Josefinas. Visst är de så söta tillsammans?


Jag och J på Josefinas

Bekvämlighet


Tunika: Bikbok, Cykelbyxor: ?

Idag vill jag vara bekväm snarare än fin. Världens sämsta bild på mig blev det också ha ha.
Efter matchen igår var det direkt i säng som gällde, var jätte trött. Är fortfarande trött då jag sovit jätte dåligt inatt, för mycket tankar i huvudet. Senare i dag kan ni få de få bilder jag har från i lördags. Ha en bra måndag!

En inte så lugn lördag

Det blev en spontan utgång igår. Vi började på Josefinas och sedan slutade vi på Harem nights. Idag är jag jätte bakis och glömmer bort att jag är äldre och blir mycket mer bakis nu än för några år sedan. Plus, att dricka på tom mage är ju inte världens smartaste idé.
Eftersom solen inte kom fram förrän typ vid 4 igår så ska jag nu ut och sola och bara ligga stilla i solen.

Dags att sola!


Armband: köpte utomlands någonstans, Solhatt: K-mart, Klänning: Topshop, Skor: Office, Fotsmycke: USA

Nu ska jag dra iväg och sola och bada med en kompis i stan. Började för övrigt min morgon emd en springrunda så nu känner jag mig duktig =).
PS. Jag ser sjukt brun ut på outfit bilden men om ni tittar på skobilden så ser ni att jag egentligen inte alls är så brun tyvärr.

Sand, dreggel och hål i byxan


Idag var vi ute med barnen i lekparken och åkte rutschkana och helts plöstligt kändes det konstigt bak i rumpan. När jag kände efter visade det sig att mina leggings hade gått sönder. Som tur var täckte mitt linne det mesta av hålet. Ovanpå hålet blev mina leggings sedan alldeles sandiga och det dregglades på dem vid vilan ha ha.
I måndags var jag så trött och det hade varit en jobbig dag, då var jag osäker på om jag verklign hade valt rätt jobb. I tisdags tänkte jag, ja det har jag nog men det är ett väldigt påfrestenade jobb. Nu tycker jag det är ganska så kul och trivs =).
Nu blir det hemmagjorda hamburgare och Glee, woho!

Lugn fredag


Skor: Primark, Linne: Factorize, Leggings: H&M

Sorry för dålig kavlitet på bilden, den blev lite mörk så fick ljusa upp den. Nu drar jag iväg på ännu en dag på jobbet men som tur är är det fredag. Det blir en lugn fredag hemma för mig och så blir det bad- och solhäng imorgon. Ha en bra dag!

Sommarshorts


Bild: www.nelly.com

Dessa shorts från Jeane Bluch kan man köpa hos Nelly. Finns i svart, beige och vitt också. De ser fina och bekväma ut, skulle inte ha något emot dem. Speciellt inte för endast 99 kr. Dock tror jag jag måste gå ner lite i vikt innan jag kan köpa dem =(

Häng på stan


Tunika: French Vonnection, Väska: Austaralien, Skor: BigW

Har cyckelbyxor nu men byter till kjol senare när jag åker in till stan. Det blir jobb, gym och häng på stan idag. Ha en bra dag!

Inspirationsbilder för jeanskjortan


Bilder: Chic 14/2010 1 juli

Anledningen till att jag drog på mig min jeansskjorta idag var dessa bilder från Chic. Blev riktigt inspirerad. Nästa gång, när jag inte jobbar med barn, ska jag matcha den med min blommiga kjol eller när jag väl kommer i mina jeansshorts så matchar jag den med dem. Eller när det blir lite kallare så matchas den med jeans. Perfekt skjorta som passar med allt med andra ord.

Jeansskjorta


Jeansskjorta och kjol: second hand, Body: Åhlens, Tygpåse: Salamanca Market, Inte så rena men bekväma skor: Fred Perry

Har ganska så brottom till jobbet nu men vill blev inspirerad av senaste numret av Chich att använda min jeanskjorta så det gjorde jag idag, får se om jag svettas ihjäl inomhus dock.

Förksola på sommaren utan utelek?

Efter jag slutade idag var det bara hem, äta middag och till gymet som gällde. Blev ingen Zumba så det blev core och löpträning istället. Jag är helt slut. Det är alltid påfrestande att jobba med barn men idag tror jag var extra påfrestande då det var en ny jobbplats, nya miljöer samt nya människor. Hoppas verkligen det blir bättre för så här slut orkar jag inte vara varje dag.
I varje fall kan jag glömma det där jag skrev innan om att "jag jobbar ändå på en förskola så jag får vara ute i det fina vädret". Chefen tycker tydligen att man ska vara ute på vintern och inne på sommaren. Blä säger jag! Visserligen förstår jag då han vill skydda barnen från den starka solen men ser man till att de har solskydd på sig samt i skuggan mer så är det ingen fara. Barn behöver röra på sig utomhus och få springa runt, inte sitta inne hela tiden. Får se om personalen lyssnar på chefen eller om de är ute ändå. Jag vill i alla fall inte sitta inne måndag-fredag de kommande 4 veckorna.

Första jobbdagen


Klänning: mammas gamla, Tygväska: Salamanca market

Nu drar jag iväg och jobbar,sommarjobbar på en förskola om jag inte sa det. Fördelen med det är ju att man förhoppningsvis är ute en del.
Skulle tränat Zumba med mamma ikväll, de prövar på det på Huddingegymet. Loggade in en halvtimme efter bokningen öppnat men då var det redan fullt så jag är lite besviken. Får se om mamma kan ringa dit och kolla om det finns reservplatser utifall någon hoppar av.
Wish me luck on my first day!

Jag vill ha pilotisar

Glasögonen på bilden fick jag av S när jag var i USA, hade med mig dem till Australien men där gick de sönder. Nu villl jag så gärna ha ett par nya pilot solglasögon men har inte hittat några. Har visserligen inte letat sådär jätte mycket men vet inte riktigt när jag ska få tid till det heller då jag börjar jobba imorgon. Jobbar heltid i 4 veckor nu vilket gör mig lite deprimerad då det är så fint väder men jag behöver pengarna så ska INTE klaga. Börjar 8 imorgon så ska sova snart. Får se om jag orkar/hinner slänga in ett inlägg imorgon, annars gör jag det när jag kommit hem. Godnatt.

Små söta presenter som fick mig att gråta

När jag åkte från Hobart bytte jag och Z presenter, avskedspresenter. Jag fick inte öppna min förrän jag landade i Melbourne. Han gav mig en liten påse med massa små presenter i. Det första var ett stort kort med foton på oss samt en avskedstext. Sedan gav han mig presenterna nedan. Han sa att alla hade en speciell mening och alla hade en liten separat lapp till dem som förklarade vad de betydde. Hur gulligt är inte det? Vilken kille fixar allt detta och köper massa pennor och färgat papper och klipper ut och fixar med foton för att göra det speciellt? När jag öppnade paketet med nallarna (som typ ska föreställa oss, killen ser lite ut som Z fast nallen är mörkare och jag älskar rosa och är liten av en elefant ha ha) så kunde jag inte hålla tillbaka tårarna. Så där satt jag på Melbournes flygplats och grät. Tack Z, jag saknar dig!




Grillbuffe!


Jacka: Topshop, Klänning och skärp: second hand, Tygväska: Salamanca market, Klocka: Cotton on

Nu ska jag och familjen iväg på grillbuffe i Flottsbro, mumsfillibabba!
PS. Jag ser för övrigt riktigt brun ut efter 3 dagar i solen. Dock ljuger kameran lite för riktigt så brun är jag inte.

Victoria Secrets på flygplatser

När vi ändå talar om flygplatser måste jag nämna att Victoria Secrets nu har börjat sälja sina parfymer, lotions och andra skönhetsprodukter på flygplatserna. I Melbourne sålde de någon parfym och body lotion jag aldrig sett förut men på Londons flygplats sålde de sina vanliga märken och de mer kända lotions och parfymerna. Jag köpte dock inget då jag fortfarande har en del lotions kvar. Läste även någonstans att de på Sydneys internationella terminal öppnat en faktisk Victoria Secrets butik med alla deras underkläder och kläder. Synd att man aldrig flög internationell från Sydney.
Nu ska jag gå ut på en uppfriskande morgonpromenad i solen =).

Jag missade nästan mitt flyg

Jag landade i London cirka 2 timmar innan mitt nästa flyg skulle lyfta så jag kollade lite i butiker och slog med sedan ner för att vänta på att gaten skulle öppna. Tiden på när flyget skulle lyfta stämde inte riktigt med min biljett. Enligt listan skulle planet lyfta 16.35 istället för 17.00 men då jag fått mitt boarding kort i Hobart tänkte jag att det kanske ändrats. När gaten sedan öppnade insåg jag att det flyget var ett SAS flyg och jag skulle flyga med Brittish airways. Jag fick lite smått panik men frågade hon som tog emot biljetterna och hon sa att jag skulle vara på terminal 5 och inte 3, hur kunde jag ha missat det? Då var klockan ungefär 16.40 och mitt flyg skulle lyfta 17.00. Jag sprang så fort jag kunde med mina 4 väskor för att sedan komma till terminal 5, 5 minuter innan gaten stängde för att inse att flyget var en halvtimme försenat. Men det kanske var tur för annars hade jag kanske missat flyget.

Nu bjuder jag på bilder. Första bilden är den fina utsikten från Hong Kongs flygplats. De andra bilderna är mina köp på flygplatserna. Köpte en parfym, som jag till min besvikelse trodde skulle vara större, en bodyspray samt en typ tandkräm som gör tänderna vitare. T-shirten köpte jag på rea hos FCUK och bikinin hann jag köpa i London på Accessorize medan jag väntade på mitt försenade plan.



Sola, sola, sola

Har precis kommit tillbaka från gymet. Ska du dra på mig min bikini och lägga mig i solen. Ligger lite efter när det kommer till att bli brun så måste jobba på det =). Senare tänkte jag visa er de sakerna jag köpte på flygplatserna på vägen hem och berätta om hur jag nästan missade mitt flyg hem från London.


Nya skor, jag är hopplös

Jag har typ 3000 kr att leva på under hela sommaren, kommer kanske få låna av föräldrarna men ändå. Det sista jag borde göra är att shoppa men under min första dag i Sverige köper jag skor ha ha. 250 kr från Monki, älskar dem! Solade typ en timme och sen ville lillbrorsan ha klädråd så jag följde med honom. Var ändå tvugen att växla pengar samt köpa ett gymkort men gymet var stängt =(.
Nu blir det snart grillning, mums! Kan fortfarande riktigt inte förstå att det är sommar men oj vad jag njuter och älskar det!

I'm back!

Nu har jag landat i Sverige igen. Det känns både konstigt och bra att vara hemma igen. Troligtvis kommer jag vakna i morgon och inte veta vart jag är ha ha. Men nu är det läggdags då jag typ sovit 5 timmar de senaste 2 dygnen. Godnatt!

I Hong Kong

Har nu mellanlandat i Hong Kong. Har fått lite sömn men inte speciellt mycket då jag sitter i mittensätet. Hong Kongs flygplats är väldigt vacker, när jag var här sist var det mörkt men nu kan jag se berg på ena sidan och vatten på andra. Klickade en bild som jag kan ladda upp senare. Jag har rest cirka 11 timar och det är cirka 12 timmar kvar tills jag landar i London, kanske hörs då om jag hittar trådlöst internet. Annars hörs vi när jag kommit hem.

RSS 2.0