10 good days



Lindex har just nu en kampanj som heter 10 good days där de sänker priset på en vara under en dags tid. Idag hade de sänkt detta fina spetslinne från 249 till 99 kr så det fick följa med mig hem. Har inte prövat hur det ser ut med ett linne under så måste göra det innan jag bestämmer mig för om jag ska behålla det eller inte.
Nu är det läggdags, godnatt!

Inga intervjuer


Tröja och linne: Bik bok, Jeans: Karen Millen, Skor: Eurosko

Det blev ingen arbetsintervju idag, den blev flyttat. Har mejlat och önskat att få ha den på torsdag så vi får se hur det går. Den andra förskolan som hade ringt och ville träffa mig skulle smsa och säga vilken tid och dag som verkade bäst. När jag nu ringde henne undrar hon vart jag hade varit idag klockan elva, vi skulle tydligen ha setts då. Men vi bokade om till nästa vecka, den förskolan är jag ytterst tveksam till just nu efter allt krångel men en intervju är alltid bra att gå på.  Nu blir dett plugg!! Update: Nu har jag i stort sätt fixat ännu en intervju. Är man utbildad så blir man kallad nästan direkt till intervju., det är helt otroligt. Mamma tipsade mig om en förskola i Vårby som söker personal och när jag ringde sa de att de höll på med att lägga ut en ansökan nu men jag hann före =). Men detta är inte bara positivt, tänk om jag gillar alla 3 förskolor och inte kan bestämma mig. Då blir det svårt.

Spermatvål



Hur rolig är inte den här? Fick den av en kompis som fick den av en kompis så vet inte vart den kommer ifrån men rolig var den!!

Tomt batterie

Batteriet i kamran är tomt så en outfitbild gick ju sådär att ladda upp. Nu ska jag i alla fall till skolan och sedan ska jag på arbetsintervju =). Jag har fixat ett tidsinställt inlägg så det kommer under dagen. Ha det bra!

I'm saving my heart



Bloggen kommer bli lite övergiven ett tag nu eftersom jag har så mycket att göra. Jag tycker bara jag vaknar, pluggar, gör experiment i skolan, äter, jobbar och tränar, somnar och sedan börjar det om. Idag kräktes en unge på jobbet, fräscht. "Han spyr när han hostar" säger hans mamma. Okej, vad gör han då här??
Mitt i allt detta så har jag fortfarande en 25års kris och en stor del av denna kris är att jag är singel. Har alltid haft någon kille i mitt liv, dejtat eller varit tillsammans med. Men nu har jag inte det och det känns lite ensamt. Lite desperat blir jag också och då skrämemr jag iväg killar och sedan är jag ensam igen, så det blir lite av en ond cirkel. Men jag ska inte nöja mig och ge bort mitt hjärta till vem som helst. I'm saving my heart for the "perfect" guy.

Distraherad


Tröja: marknad i Frankrike, Linne: Monki, Byxor: Tempt, Sockor: H&M, Skor: Eurosko

Nu ska jag iväg och göra expriment och denna gång är jag i tid =). Försökte plugga idag men blev ju såklart distraherad av jobbet som vanligt. Vi ska köra dans denna vecka och vi vet inte vad vi ska göra så jag var tvungen att komma på övningar. Blir galen och stressad av allt det här. Jag har börjat ställa in mig på att jag inte kommer bli klar i tid. Bye!

Nu är jag hemma

Nu är jag äntligen hemma. Efter turneringen åkte jag hem till föräldrarna för att fira mamma som fyller år imorgon så därför har jag inte hunnit uppdatera. Turneringen gick i alla fall bra tycker jag. Efter att vi vann andra gruppen så gick vi vidare till semifinal där vi förlorade med 1-0 och åkte därför ut. Men fram till att vi förlorade den matchen var vi obesegrade. Men jag tyckte vi var duktigt och jag är stolt över hur långt vi kom.

Tänkte slänga in lite bilder från resturang besöket igår. Vi åt på en jamaicansk resturang för att fira R och B och maten var jätte jätte god. När jag kom hem runt tolv tiden var jag duktig och tog en outfit bild på min nya röda klänning men eftersom jag skulle upp så tidigt nästa dag slänga jag sedan snabbt av den och såg inte att bilden blev suddig. Den är i alla fall jätte snygg på och jag är glad över att jag köpte den!!

Vi har nu spelat klart gruppslutspelet och...

Vi har nu spelat klart gruppslutspelet och vi vann även denna grupp. Nu spelar vi semifinal 17.20 och om vi vinner den går vi vidare till final!


Vi vann!!



Vi vann gruppen obesegrade idag vilket betyder att vi spelar imorgon igen. Sitter just nu helt död i soffan och försöker hitta energi till att fixa mig. Ska ut och äta ikväll då R och B fyller år och sedan ska jag ut med dem en liiten stund för imorgon ska jag upp typ lika tidigt som idag. Om jag hinner lägger jag upp kvällens outfit, annars får ni se den imorgon.

Vi har vunnit 2 matcher och spelat en oavg...

20101127006 (MMS)

Vi har vunnit 2 matcher och spelat en oavgjord. Nu spelar vi sista och avgörande matchen. vinner vi går vi vidare, förlorar vi åker vi ut. Hörs när jag kommer hem igen!


På fotbollsturnering



Just nu är jag på fotbollsturnering i Älta och dagen till ära målade jag mina naglar i vinrött, eftersom mitt lag är vinrött. Sista matchen spelas runt två tiden så istället för ytterligare ett tidsinställt inlägg så uppdaterar jag er via mms. Jag vet att texten blir liten då men jag kan tyvärr inte göra något åt det. Håll tummarna för oss!

Bästa balsam för läpparna


Bilder: rose-apothecary.co.uk

I Glee avsnittet jag såg idag var det massa Bruno Mars låtar med, det gillades!
Det jag i alla fall tänkte tipsa er om, nu när det börjar bli kallt ute, är jätte bra läppbalsam. Jag vann dessa, plus en till som de inte verkar sälja längre, för ganska så länge sedan. Nu börjar min favorit, rose petal salve, ta slut. Rose petal salve är perfekt för spruckna och torra läppar medan lavender balm är bra för sprickor i läpparna. Du kan köpa dessa på eleven.se men det kan vara billigare att köpa från företagets hemsida http://www.rose-apothecary.co.uk. .
Nu tänkte jag snart sova för jag ska upp jätte tidigt imorgon, varför berättar jag imorgon. Förbereder tidsinställda inlägg tills dess.

Röda klänningar



Var inne på H&M idag för att köpa ansiktsmask och tofsar men fastnade såklart och kom hem med en röd klänning. Har ju letat efter en röd tajt klänning att ha på mig när jag går ut men jag funderar på om den är för julig, får pröva med klackar på sen. Sedan såg jag också den finaste julklänningen någonsin. En röd långklänning som var helt underbar. Men jag vill tyvärr inte lägga 350 kr tror jag det var på en klänning man endast kan ha vid jul.
Kom faktiskt hem med typ 7 shoppingpåsar idag men mycket var mer måste köp än vill ha köp. Köpte bland annat puder, solpuder, present till mamma, bandage och tigerbalsam på apoteket då mitt lår är grymt stelt, ansiktsrengöring och som sagt tofsar och ansiktsmask. Då var denna månads pengar slut ha ha, nej då men man måste hålla mycket hårdare i pengaran nu när jag bor själv.
Blev borta längre än planerat så nu MÅSTE jag städa.

Men ååhhh vad dum jag är


Linne: Gina Tricot, Tröja: Topshop, Leggings: Erotikmässan, Klocka: Cotton on, Halsduk: H&M, Päls: second hand, Skor: Australien

Jag skulle precis bege mig till tunnelbanan för att åka till mammas skola och fortsätta med mina expriment då ringer mamma och frågar var jag är. Jag hade tagit helt helt fel på tiden, jag skulle varit där för en kvart sedan och nu hinner jag inte dit. Åååååhhhhh jag har inte tid med det här, så irriterande!!
Nu får jag åka iväg och träna istället och sedan utföra lite ärenden i Skärholmen och sedan komma hem och städa och förhoppningsvis hinna plugga och läsa lite till idag. =(, jag har så mycket att tänka på att jag inte ens kan hålla reda på när jag ska åka hemifrån. Men det är inget jag kan göra åt saken, får kämpa på ändå!

Mina lådor har anlänt!!



Mina lådor kom med bud hem till mina föräldrar för några dagar sedan och idag körde de hem dem mig till mig. Jag är så glad över att få tillbaka mina saker. Det jag är gladast över är mina teckningar och "konstverk" jag gjorde i Printmaking, min väst med päls på kragen (synd att det är för kallt för den nu) samt mina röda stövlar. Dock är jag väldigt orolig över att något saknas. R som ljugit för mig och behållt mina lådor fram tills nu hade tydligen öppnat en låda och när jag kollade igenom dem nu insåg jag att mina benskydd (?) saknades. Varför tar man använda illaluktande benskydd för? Men eftersom de saknas försöker jag komma på om något mer saknas men kommer inte ihåg exakt vad jag la i lådan och det oroar mig lite. Skickade ett argt sms till R och bad honom säga om han tog något mer men chansen att han erkänner det är ju väldigt liten.

Kallad till intervju



Jag har suttit och pluggat sedan jag kom hem och det går okej men tiden räcker som vanligt inte till för nu är det dags att åka och jobba igen.
Kollade i alla fall min mejl idag och jag har blivit kallad till intervju =). Har skickat in två jobbansökan och ville egentligen hellre ha det andra jobbet men ska ringa dem imorgon. Dit jag ska på intervju är i stan, på södermalm, och är en nyöppnad OCH engelsktalande förskola så det blir spännande. Nu måste jag fixa i ordning inför jobbet,
PS. Tappade ut ett glas cola på golvet iag och självklart gick coca cola glaset sönder, typiskt mig!

...



Måste dra, ha det så bra!!

Musik ringar


Bilder: asos.com

Asos har just nu 20% rabatt på deras egna märke och fri frakt till Sverige. Jag kollade igenom deras soritment oh hittade dessa två ringar plus typ 3 ringar till jag ville ha. Jag tror att det defenitivt blir ett köp av musiknoten, det är ju samma not som jag har en tatuering på också =). Sedan får jag se om jag bestämmer mig för att köpa något mer, det är ju löning imorgon =).
Nu blir det sängen, godnatt!

Man vet att man börjar bli gammal när...



Jag är väldigt snart 25 och jag har lite av en 25års kris. Därför har jag satt ihop en rolig lista över vad som sker när man börjar bli äldre:
• Det tar längre tid att komma upp från golvet när man väl satt sig ner och jag har även börjar göra ljud när jag ska ta mig upp
• Man blir bakis. Jag var aldrig bakis när jag var mellan 18 och 20 år, men nu blir jag väldigt ofta bakis.
• Man kan inte längre sova endast 2 timmar och tro att man kan klara av nästkommande dag. Sist jag försökte höll jag på att dö.
• Man börjar titta på yngre tjejer och tänka "så där var/bettädde oss inte vi när vi var unga"
• Man går ut på krogen och de flesta är 3 år yngre än man själv
• Man börjar inse att ens ansikte inte ser ut som det gjorde förut, rynkor är på väg och att ens bröst verkligen inte är som de var när man var 18.

Bbbrrrr



Undrar om man ska ta på sig pälsen idag? Det är faktiskt ganska så kallt ute. Får se. Nu ska jag i alla fall iväg till skolan och sedan ska jag gymma. Ciao!

Jag och mina bollar



Sorry för dålig bloggning idag men efter gymmet träffade jag V och sedan åkte jag och jobbade. På tal om jobbet, denna stora påse med bollar drar jag med mig fram och tillbaka till jobbet. Jag får en del blickar och två gånger har två damer sagt oj vad många bollar du har ha ha. Nu blir det köttbullar och makaroner!

Snöoväder?


Tröja: cotton on, Linne och sockor: H&M, Leggings: Gina Tricot, Skor: Eurosko

Tydligen ska det snöa en massa idag men hos mig snöar det i alla fall inte än. Tror det är tur att jag åker tunnelbana och inte buss idag i alla fall. Nu ska jag iväg och utföra expriment i min mammas klass och sen träna och träffa V. Ha en bra tisdag!

Usch vilken hemsk dag



Den är dagen har varit sämst! Det känns som om jag inte kommer någonstans med mitt skolarbete och har jätte mycket ångest över det. Sedan går det jätte dåligt på jobbet. En tjej har bestämt sig för att sluta då hon börjat på ett nytt jobb och hon vill sluta med omedelbar värkan och då är det bara jag kvar. Vår chef vet ingen som kan jobba och den andra tjejen hinner inte till när passen börjar så just nu har vi ingen lösning. Jag orkar inte oroa mig över skolan OCH över jobbet, det ska inte behöva vara så.<br />Sedan blev jag typ dissad igår, dissad kanske är ett hårt ord men det kändes lite. Har funderat över det idag också så det gjorde dagen ännu sämre =(. Får verkligen hoppas att dagen imorgon blir bättre. Ska träffa V då så det blir nog bra men samtidigt känns det jobbigt att jag inte får något plugg gjort då men man måste ju hinna med sina vänner också, dem och familjen måste man hålla hårt om. Det är ju det viktigaste man har =).

Bilder från i fredags

Den här dagen har inte börjat så bra. Jag är verkligen jätte förkyld, jag är gryyyymt stressad över mitt självständiga arbete och det känns som om jag inte kommer någonstans och jag fick precis sms av tjejen jag jobbar med där hon sa att hon inte hinner till första passet idag. Måndagsgrupperna är de värsta grupperna och i och med att jag är förkyld också kan jag inte at gruppen själv så jag hoppas verkligen våran chef kan lösa det här på något sätt.
I alla fall så har jag inte visat er bilder från i fredags när vi firade V, så här kommer de.

Så här såg jag ut:


Så här såg V ut:


V öppnar presenter


Vi fick världens största pepparkorn =)


Till efterrätt blev det mumsig italiensk glass:


Systrarna och pappan


V fick en födelsedagsdrink med tomtebloss.


Fina V!



Jag och V

Bilder från igår

Här kommer bilder från igår. Vi hade en grymt bra kväll. Vi var på Laroy och dansade gärnet med mycket alkohol involverat. Vi träffade en kompis kompis där som jag egentligen inte känner alls bra och och jag gjorde bort mig lite genom att nypa honom i rumpan, hm. Hoppas jag inte ser honom igen på ett tag ha ha. Sedan ser ni att det endast är två bilder tagna från klubben. De bilderna tog vi precis efter vi kommit, efter det gick det utför ha ha. Vi drog tillslut på efterfest God knows where. När jag skulle gå därifrån hade jag ingen som helst aning om vart jag var och kommer inte ens ihåg vilken tunnelbanestation jag åkte hem ifrån ha ha.




Bakis bord



Om man tittar på mitt tv bord idag så ser man direkt att här bor det en bakis tjej ha ha. På bordet ligger pizza kartongen, de tomma glasen och flaskorna från gårdagen, coa cola glas och tv kontrollen. Föurtom då jag gick iväg för att köpa pizza och godis har jag bara legat framför tven. Somnade till och med i soffan nyss så nu hoppas jag att jag orkar med träningen men vi får se hur det går med det. Nu måste jag dra!

Bakis så det skriker om det



Ligger död i sängen just nu och väntar på att alvedonen jag tog ska börja verka. Har grymt mycket huvudvärk. Jag tror det är en kombination av alkoholen från igår samt min förkylning men troligtvis är det mest alkoholen. Hoppas alvedonen fungerar för så här kan jag inte må idag, kommer knappt upp ur sängen och ikväll är det ju fotbollsträning. Sen börjar jag bli hungrig också, vilka problem jag har ha ha. Men jag hade en grymt grymt trevlig kväll i alla fall =).

Kvällens låt


"It's been a rough week, another drink please. I'm rocking the floor"

Detta är kvällens låt. Nu ska vi dricka lite mer San Francisco drinkar och sedan drar vi ut och dansar!

Dream



Igår när V fyllde år och jag köpte present till henne så passade jag på att köpa en liknande till mig själv. Jag hann aldrig fota hennes present men hon fick samma som på bilden ovan fast med texten Love. Jag köpte texten Dream till mig själv.
Afrodansen var väldigt rolig och svettig idag men nu är jag helt slut. Näsan är igennäppt och huvudet värker. Jag hoppas verkligen någon timmes vila hjälper. Annars blir det mycket nässpray och alvedon innan utgången ikväll. För ut det ska jag!!

Täppt i näsan =(



Det droppar inte direkt röda droppar ur min näsa men jag vaknade upp med en täppt näsa som nu blivit en rinnig näsa. Jag hoppas att det delvis beror på att jag sovit mindre än 6 timmar i natt. Efter middagen igår tog vi några drinkar men eftersom jag jobbar idag så fick jag inte så mycket sömn.
Efter jobbet idag vart tanken att jag skulle köra afrodans för första gången, får se hur kroppen mår. Om den mår bra så kör jag men då blir det defenitivt ett enchinagard köp på vägen hem. Vill/får/kan ej bli förkyld nu. Dessutom är det ju partaj ikväll igen så jag får nog försöka ta en liten nap när jag kommit hem.
Ha en bra dag!

Hon blev nästan överkörd av tunnelbanan



Nyss när jag åkte hem med tunnelbanan hände en läskig sak och det som också var väldigt skrämmande var att väldigt få gjorde något åt det, precis som i låten. Något som jag tycker är väldigt typiskt i Sverige i alla fall är att vi blundar och låtsas som om vi inte ser vad som händer som Snook t.ex. sjunger om 1.39 in i sången.
Jag satt i alla fall och väntade på tunnelbanan samtidigt som det på andra sidan perrongen går av en berusad kvinna. Hon skriker och och är högljudd och börjar pltösligt närma sig spåret. Det är 1 min kvar tills tunnelbanan kommer. Folk på MIN sida av perrongen börjar skrika och försöka få henne att stanna medan folk på hennes sida av perrongen inte gör någonting, de fortsätter bara gå förbi henne. Hon stannar bara några centimeter från att ramla ner på spåret och vänder sedan om och går åt rätt håll. Det var riktigt tur att folk på min sida fick henne att stanna men de kunde ju bara kommunicera med henne via ord. Skrämmande att ingen på hennes sida faktiskt drog tag i henne och flyttade bort henne från kanten när tåget faktiskt var på väg. Jag säger inte att jag är bättre för jag gjorde inte heller något åt saken men kan människor faktiskt gå så långt som att blunda för att en människa kommer bli överkörd av ett tåg om ingen gör något?

Fredag!!


Tröja: Italien, Spetslinne: kappahl, Kjol: H&M, Leggings: Forever 21, Skor: K-mart

Jag tycker inte min outfit plats är så bra för det blir så rörigt med alla bilder i bakgrunden. Kan försöka ta en ny bild i ett provrum senare i dag. Nu ska jag iväg och träna pilates och sedan ska det presentshoppas då V fyller år idag =). Grattis, grattis!! Sedan ska jag försöka hinna hem och plugga lite innan det blir födelsedagsmiddag ikväll. Ha en bra fredag!

Protein shake



Efter gymet idag köpte jag en väldigt god protein shake i cafeterian. Den bestod av mjölk, proteinpulver och frysta jordgubbar. Enligt han som sålde den var porteinpulvret lika med att äta en hel kyckling. God var den och mätt blev man så den och en liten sallad fick bli min lucnh. Kanske ska köpa hem eget proteinpulver för det är ju inte så svårt att göra en sådant här efter träningen.
Sedan fick jag även 3 sms efter träningen som gjorde mig glad. J vill ut och dansa i helgen, A kan jobba med mig på lördag och H flyttade ett möte och kan därför jobba med mig idag. Så där försvann mina jobbekymmer!

2010-11-18


Tröja: second hand, Linne: H&M, Byxor: Cubus

Nu ska jag iväg till skolan för handledning. Sedan blir det core på gymmet och sedan jobb. Det är lite kaos på jobbet denna vecka. Idag kanske jag får jobba själv och på lördag har jag ingen aning om vem som jobbar med mig, känns sådär. Men får hoppas det löser sig. Ha en bra torsdag!


Sanning och konka



Vi blev ett helt gäng igår kväll. Efter bilden anslöt sig ytterligare en person så vi var 11 som gick på stand up och 9 som gick vidare för något att dricka. Stand upen började egentligen klockan 8 men vi hade så trevligt hemma hos J och M så vi gick inte dit förrän senare. Innan det lekte vi sanning och konsekvens med färdigskrivna frågor och utmaningar. J fick bland annat köra ner en banan i halsen samt dansa det sexigaste han kunde, då valde han att ta på sig en peruk =). Den allra roligaste utmaningen fick M. Hon skulle ringa till någon och prata låtsas språk tills de la på luren. Jag skrattade så mycket att jag grät samtidigt som jag låg dubbelvikt i soffan. En bra kväll var det med andra ord. Nu är jag dock helt slut så ska nog förbereda inför morgondagen och sedan sova. Godnatt.

Ny frys med regler



Idag blev jag klar med mitt experiment i första klassen. På måndag ska jag ut i en ny klass. Ska snart sammaställa resultatet och hoppas verkligen det blir som jag hoppas för annars faller hela min teori.

Idag har jag även släpat in och kopplat in min nya frys. Problemet är att den inte fick stå i närheten av ett element vilket den nu gör, undrar hur noga det är? För det finns verkligen ingen annan plats att ställa den på. Sedan stod det heller inget om att ställa saker oavnpå frysen så jag hoppas man får göra det. På bilden står ju stereon ovanpå men jag tror byrån som stod där innan ska ställas ovanpå frysen, får se.
När jag kommer hem från jobbet får ni se de få bilder jag tog igår kväll.

Myskläder idag

Har inte sovit så mycket i natt då jag gick och la mig runt 1 tiden så idag när jag ska göra det sista testet med barnen är det myskläder som gäller. Är inte så trött nu men det kanske kommer sen, om jag orkar åker jag och springer på gymet efteråt. Hörs sen!

Hemsidan för er som vill vara otrogna



Jag hörde nyss en reklam på radion som lät lite skum så jag kollade hemsidan som heter victoriamilan.se. Först trodde jag att man kunde gå in där som ett par och söka andra par att ha lite kul med men det står faktist under deras logga "Gör livet levande - ha en affär". Helt stört! Det är alltså en sida där man kan bli medlem om man vill vara otrogen. Det tycker jag är otroligt fel!! Eller har samhället blivit så att vi nu har dejtingsajter för gifta och sambos som tycker deras förhållande är tråkiga?

Systemet 10.30



Jag ska snart få en frys hemlevererad till mig. Den blir kanske inte så snygg i lägenheten men det behövs verkligen då jag bara har ett frysfack.
Annars så var jag på systemet klockan halv elva idag, kändes konstigt att vara där vi den tiden. Vi ska dricka lite innan stand upen ikväll men eftersom jag jobbar lär jag nog inte hinna umgås så mycket innan. Efter systemet sprang jag in på H&M och prövade klänningen på bilden. Tycker den är jätte snygg med massa strass eller vad det heter på. 299 kr kostar den men vill även pröva en spetsklänning på H&M för samma pris innan jag bestämmer mig.

Trevlig onsdag


Tröja: Gina Tricot, Halsduk och sockor: H&M, Jacka: pappas gamla, Väska: Australien, Skor: Eurosko

Jag hinner inte ta en en bättre outfit bild nu men tar lite bilder senare och byter ut denna. Nu ska jag iväg till skolan och fortsätta med mitt expriment, sedan ska trolgitvis V komma hem till mig och ikväll efter jobbet blir det trevligt sällskap och Stand up på söder =).

Favoritbröd



Mitt favoritbröd som jag brukar äta varje morgon är Rågkusar. Om man rostar dem blir de jätte saftiga och smakar ännu bättre med ost och kalkon på. Idag köpte jag dock Lingongrova för att få lite omväxling. Det blir även min middag ikväll då jag kom hem kvart i tio. Så nu blir det kvällsmys innan jag somnar. Lingongrova med ägg, té och kvällens paradise hotel avsnitt.

Bloggtorka



Jag har ingen direkt inspiration till att blogga så nu får ni ett mindre roligt inlägg. Skulle boka en ny tvättid idag men när jag kom dit såg jag att den tiden jag redan hade bokat började exakt då, så det var ju tur. Nu har jag alltså tvättat för första gången i min nya lägenhet.
Nu ska jag iväg och jobba och sedan blir det pilates. Bye!

Sång dags


Tröja: gina tricot, Leggings: Tempt, Jacka: second hand, Halsduk: H&M, Tygväska: salamanca market, Gummistövlar: morfars gamla

Nu ska jag iväg och sjunga i en timme och sen åka hem igen. Känns lite onödigt att gå upp så tidigt för att bara vara där i en timme men måste jag så måste jag. Gummistövlarna får åka på idag också eftersom det öser ner utanför mitt fönster. Ha en bra måndag.

Bästa gyrosen



Nu vet jag inte om det heter "jag åt den bästa gyrosen idag" men när familjen gick ut och åt på en kolgrills restaurang 5 minuter från mig idag så beställde jag i alla fall gyros och oj vad gott det var. Jag kommer typ leva på den där restaurang nu, speciellt när de även har hämtmat.
Sedan hade jag fotbollsträning med en tennisboll, hm. Det var intressant men roligare när vi till slut fick spela med en riktigt fotboll. Nu blir det en dusch och sen läggdags för imorgon fortsätter mina undersökningar i skolan.

Favorittårta


Bild: frodinge.se

I onsdags hade vi basgruppsdag och eftersom det var våran sista basgruppsdag så fick vi tårta. Jag ska ju egentligen inte äta sådant på vardgagar men jag fuskade lite. En av tårtorna vi fick var schwarzwaldtårta. Hade aldrig ätit den tårtan förut men den är ju hur god som helst. Varför har jag inte ätit den förut? Älskar verkligen maräng så den här tårtan är väldigt jag. Därför valde jag även denna tårta till dagens ära =).
PS. Varför döper man förresten en tårta till ett sådant konstigt och svårstavande namn?

Fars dag


Klänning: American Apparel, Skor: K-mart, Strumpbyxor: Sportsgirl (sista bilden är snodd från ett gammalt blogginlägg)

Nu får jag väldigt snart besök här hemma och sedan får jag ännu mer besök av familjen. Eftersom det är fars dag idag ska vi gå ut och äta middag och sedan äta tårta hemma hos mig. Ikväll blir det den första inomhus fotbollsträningen, woho jag längtar!

Röda klänningar


Bild: nelly.com

Jag har velat ha en röd klänning väldigt länge nu, har en i garderoben men den är for stor nedtill så den ser bara konstig ut.Det finns mycket röda klänningar ute nu faktiskt men har inte hittat en enda som jag tycker är snygg. Denna klänning hittade jag på Nelly och den är jätte snygg MEN för dyr för min del såklart. Någon som sett en snygg röd klänning nånstans som inte är allför dyr?

Hinderbana


Bilder har inget att göra med den barngrupp jag har

Nu blir jag snart upphämtad av pappa som ska köra mig och brorsan in till stan och till jobbet. Denna vecka har vi kört hinderbana med barnen och de flesta grupper har tyckt det varit jätte kul. Jag har två grupper idag och den första gruppen har väldigt svårt för att lyssna så vi får se hur det går, jag hoppas de är snälla idag =).
Et tidsinställt inlägg kommer snart. Ha en bra dag.

Wiiiiiii



Ikväll hade det suttit bra med ett Wii, då hade jag spelat Mario cart =). Men det gick lika bra att underhålla mig med Gossip girl, Glee, How I met your mother och Big Bang theory. Men däremot har jag önskat mig ett Wii i födelsedagspresent/julklapp så vi får se om tomten kommer med det eller inte =).
Nu ska jag sova för imorgon jobbar jag som vanligt, med lillebrorsan faktiskt. Godnatt!

Bra start på helgen


Tröja: Hollister: T-shirt: French Connection, Byor: Monki

Så här såg jag ut idag. Sorry för att jag inte hann i morse men om jag hade bloggat så hade jag kommit försent och det är det inte värt.
Efter att ha gjort lite expriment i skolan så åkte jag iväg för att simma och basta, hur skönt som helst och en bra start på helgen. Nu måste jag verklgien plugga och komma igång med skrivandet och sedan måste jag även städa för det ser för j*vligt ut hemma hos mig just nu.

Hinner inte

Jag hinner faktiskt inte lägga in en outfit bild nu för då missar jag tunnelbanan. Ska iväg till praktikskolan och sedan ska jag simma så ni får en outift bild när jag är hem. Bye!

Besatt av tavlor


Bilder: gallerix.se

När jag var inne på Gallerix idag såg jag en massa fint. Har tidigare sett en text i skrivstil där det står Dream. Hade tänkt gå in och köpa den idag men de hade den i fel storlek. Men en ram till min nya tavla blev det i alla fall och nu sitter den på väggen. På hemsidan såg jag även den snygga tavlan som ni ser på bilden, tyvärr är den i storleken 14x14 vilket är lite litet.
Just nu har jag 3 tavlor på väggen, jag vill ha texten Dream samt en annan text där det står Carpe Diem, jag skulle kanske också vilja ha tavlan ovan samt en Pon and Zi bild inramad. Det är sammalagt 7 saker jag vill ha på väggarna, lite väl mycket kanske =(. Har visserligen en massa väggar men jag har hört att man inte ska sprida ut alla tavlor utan sätta de flesta på en och samma vägg. Hittade lite inspiration på Gallerix hemsida. Kanske ska sätta 4 tavlor bredvid varandra?

Min lägenhet



Här får ni lite bilder från lägenheten. På första bilden ser ni en del foton uppsatta, jag har nu satt upp ännu fler. Kartongen som står på golvet står tyvärr fortfarande där eftersom den är full med väskor som inte får plats någonstans. Ett a i mitt namn ska också upp, måste bara fixa en kardbord bit till den först. Ser ni förresten hur fint jag matchat med stjärnor i köket? En stjärnstekpanna och stjärnhanddukar. Skulle egentligen haft matchade stjärngrytlappar men de var slut på Ikea.
Senare får ni ett tavelinlägg tänkte jag.

Exprimentell undersökning


Tröja: Italien, Linne: Topshop, Byxor: Cubus, Jacka: Primark, Halsduk: H&M, Skor: second hand

Nu ska jag iväg till min gamla praktikskola men inte samma klass som jag varit i förut utan en annan klass. Jag ska nämligen sätta igång med min exprimentella undersökning för mitt individuella arbete. Jag ville först undersöka om sång och dans kunde främja lärandet men det finns hur mycket studier som helst kring det så nu ska jag istället undersöka samma sak fast utifrån ett genusperspektiv. Det blir spännande!
Ha det bra!

Rullgardin uppsatt!



Jag är alldeles för trött för att ta en egen bild så bilden ovan är inte alls en del av min lägenhet. Tog faktiskt bilder på hela lägenheten i söndags när den var städad och fin så det kan ni få se imorgon. Men vad jag ville säga var att mamma och pappa precis varit här och satt upp en rullgardin åt mig, en grå. Den ser ungefär ut som på bilden ovan. Är jätte glad över att äntligen få lite mörker i rummet samt kunna gå runt naken utan att folk kan titta in =).
Nu ska jag sova, godnatt!

Spets, spets, spets


Bilder: lindex.se, monki.com

Jag gillar den nuvarande spetstrenden och tycker det är väldigt sött med spets. Däremot behöver inte ett plagg vara helt i spets utan det är snyggt när det är delvis i spets också, som på legginsen. Om man däremot vill ha ett plagg helt i spets är det lätt att göra outfiten lite tuffare med t.ex. ett par skinnbyxor eller en lite tuffare skjorta. Leggingsen kommer från Monki och de vill jag verkligen ha. Den söta jackan är från Lindex och den gillar jag också. Har även sett en jätte fin klänning på H&M (hittade ej bild) som är delvis i spets. Det är mycket jag vill men inte kan få =).

Ett steg framåt?



Nu ska jag iväg på basgruppsdag. Hade det inte varit för att jag ska göra en del av mitt självständiga arbete med min basgruppsledare så hade jag faktiskt inte gått idag. Känns onödigt när jag fortfarande inte kommit någonstans med pluggandet. Men förhoppningsvis går jag ett steg i rätt riktning efter jag pratat med henne. Hejdå!

Goodie bag oc J's present



I goodiebagen som vi fick efter bion igår fick vi en tidning om Filmfestivalen, Elvital schampoo, hårspray, Loreal dagkräm, samt ett frivisningspass till antingen alla filmer på filmfestivalen eller enbart en film. Har inte riktigt fattat det ännu men ska kolla det sen.
Sedan besökte J nyligen Barcelona och eftersom hon känner mig så bra och vet att jag diggar fotboll fick jag en liten Barcelona maskot samt en boll. Tack J, älskar dig!

Söndags



Har inte hunnit lägga in bilder från i söndags då M och J var här. De gav mig en lampa som inflyttningspresent =), hur gulligt som helst. Jag behövde egentligen både taklampa, sänglampa och fönsterlampa men jag har haft jätte svårt att hitta en snygg sänglampa som ger bra ljus. Så nu har jag bestämt att jag ska använda denna som sänglampa då den ger förvånadsvärt bra ljus.
Senare ikväll får ni se innehållet i gårdagens goodiebag!

Längsta dagen


Jacka: fasters gamla, Leggings: Forever 21, Skor: Eurosko, Sockor oh halsduk: H&M, Tröja: Bik bok

Nu har jag först föreläsning, sedan handledning, sedan ska jag träna och sedan jobba. Så jag är hemma runt halv åtta ikväll, hatar sådana här dagar =(. Hoppas eran dag blir lite bättre än min!


Rock chick!


Outfit: Jacka: primark, Linne och halsduk: H&M, Leggings: Forever 21, Väska: second hand

Bion idag hade många kända namn, bland annat Malin Åkerman, och jag tyckte filmen var bra men slutet var lite konstigt, men det är alltid trevligt med gratis bio. Vi fick en goodie bag också men innehållet visar jag senare för just nu är jag för trött och har för mycket ångest inför den långa dagen imorgon. Måste äta lunch själv imorgon också, hur tråkigt som helst =(. Nu blir det sängen, godnatt!

Måndagsmys!



Ikväll har jag blivit inbjuden av Cosmopolitan för att se filmen The Romantics. Jag och J ska gå och se den tillsammans så det blir lite måndagsmys. Men först ska jag åka och jobba en timme.
Pluggandet idag gick så där. Hela det här självständigt arbete projeketet känns så stort, vilket det också är, och det känns som om jag inte rikttigt vet vart jag ska börja. Hoppas de resternade dagarna denna vecka går bättre.
Ni får en outfit bild när jag kommer hem. Ciao! 

Ny favorit designer



Först vill jag bara säga åååhhh vad irriterande solen är. Ja det är jätte härligt med sol men varje dag, förutom en, har det varit soligt sedan jag flyttade in och det är jätte jätte irriterande eftersom jag inte har persienner eller en rullgardin. Jag ser varken tven eller dataskärmen.
I alla fall så ville jag dela med mig av min nya förälskelse. Är helt kär i Jeremy Scotts design. Tydligen har han även designat för Adidas. Katy Perry bar även hans klädes på MTV EMAs röda matta igår. Det var bara det jag ville säga. Nu måste jag fortsätta plugga!

Bajs



Jag tittar på MTV EMA med trevligt sällskap. Bästa kommentaren för ikväll var "jag tog bort ditt bajs" ha ha ha ha.
I alla fall så såg jag precis Shakira uppträda med Dizzie Rascal och jag diggade låten. Tror det kommer bli en låt som spelas mycket på klubbarna när den väl når Sverige, vi är ju lite efter ibland =). Now back to the telly!

Invigningar


Tröja: H&M, Leggings: Tempt

Det här myser jag runt i idag. Satte även på ett matchande lila diadem när håret hade torkat lite. Invigde för övrigt min dusch idag. Det är inte så att jag inte duschat sen jag flyttade in utan jag har duschat på gymet så idag duschade jag hemma för första gången och jag gillar duschen vilket är tur för duschen är viktig för mig.
Nu är snart M och J här, 40 minuter sena ha ha, och jag håller på att hungra ihjäl. Vi ska göra ytterligare en invigning idag, nämligen invigningen va pizzerian där pizzorna kostar 45 kr. Hoppas de är goda!

Mina första lägenhetsbesökare



Idag kommer J och M hit för att se min nya lägenhet och umgås. Men innan dess måste jag hinna träna core, städa och tvätta håret. Hoppas ni får en skön söndag!

Myskväll



Ikväll har jag myskväll med mig själv. Har precis ätit tacos och nu njuter jag av att i stort sett ha alla kanaler. Det är nice men också jobbigt då det är över 100 kanaler att gå igenom. Har detta bara tillfälligt då Comhem låter en pröva alla kanaler under en viss period. Nu ser jag på "Fireflies in the garden". Har redan sett den och de flesta andra filmer som går ikväll men det blir nog bra ändå =).

Ny tavla köpt


Bilder: kandeeshop.se, ikea.se

Efter bion igår åkte vi hem till M och J för trevligt sällskap. Kom hem ganska sent så idag är jag seg. Borde egentligen åka och simma eller nått men jag orkar inte riktigt. Kanske tar en liten promenad i området för att lära mig hitta här och sedan tänkte jag laga tacos ikväll =).
Nyss köpte jag för övrigt en tavla från Kandee shop. Har alltid älskat det där motivet så nu åker det upp på min vägg. Vill även ha den andra tavlan från Ikea, tycker den är jätte snygg men den är även väldigt färgstark. Om jag bestämmer mig för att köpa den så kan jag inte ha något rosa i rummet =(. Så jag får se.

Bio!



Nu drar jag iväg och ser Facebook filmen Social network med några vänner. Ha en fin fredagskväll!

Här har ni mitt badrum



Jag hittade sladden woho =). Här har ni mitt badrum. Vad tycker ni? Jag tycker jag lyckades riktigt bra med inredningen där. Köpte den fina tvättkorgen idag också.
För länge sedan såg jag i någon inredningstidning/inredningsprogram handdukar lagda i en korg. Jag tyckte det var så snyggt och lovade att det skulle jag ha när jag flyttade och jag kom ihåg det än idag så så fick det bli =).

Äntligen har jag internet igen!!


Bilder: hm.se

Nu har jag ätnligen fått internet i min nya lägenhet =). Det var tydligen något krångel med registreringen och det tog sin tid men nu så är det igång! Jag hade ju tänk visa er massa bilder från min nya lägenhet men jag har tappat bort usb sladden till kameran. Så himla typiskt. Även min mp3 sladd är borta vilket är lite panik för när väl batterier tar slut på mp3n är jag körd. Sladdarna måste ju ligga här någonstans, har sett dem, men har verkligen letat typ överallt =(.
Jag köpte i varje fall lite badrumssaker från H&M Home idag. Jag köpte duschdraperiet och badrumsmattan på bilderna. Tyckte de hade lite samma stil och passade bra ihop. Synd att jag inte kan visa er hur de ser ut i badrummet men mitt sökande efter sladden fortsätter!

Jag har inget internet ännu men jag hoppas...

20101103005 (MMS)

Jag har inget internet ännu men jag hoppas på att få det imorgon kväll. vi hörs då. Godnatt säger jag från min nya lägenhet!


Flyttdagen är här!


Tröja och jacka: primark, Leggings: Forever 21, Skor: köpta i Liverpool, Halsduk: H&M, Väska: second hand

Jag började min dag med en springrunda ute. Sedan har jag förberett för flytten idag. Jag ska snart åka iväg till skolan och medan jag är där flyttar mamma och pappa lite saker till lägenheten. Efter skolan möter jag upp dem för inredningsshopping. Det ska bli kul. Igår kändes allt hemskt men idag känns det kul igen. Får se hur det känns ikväll när jag sitter med en massa saker huller om buller runt omkring mig.

Stress dag



Usch vilken dag det varit. Efter den jobbiga föreläsningen var jag först stressad över den och min frågeställning. Sen hyrde vi en stor bil och flyttade över en massa saker till lägenheten. Efter det var det bråttom hem för jag sulle iväg och träna. Kom för sent och biljetterna till passet var slut så jag sprang på löparbandet istället. Nu har jag ätit middag och ska packa allting som ska flyttas imorgon och lämna in en text inför handledningen imorgon. Jag hatar att stressa =(.
Update: Jag var så jätte glad över att flytta men nu känns det mest jobbigt. Hade fler saker att packa än jag trodde och nu börjar jag tro att allting inte kommer få plats, och då lämnar jag ändå kvar en del saker här. Sen får jag sms och får veta att tven kanske inte kan installeras imorgon, sen känns det som om jag är en bitch som klagar och tjatar på alla och sen läser jag saker som gör mig ledsen på Facebook. Nu ska jag laga lite saker med mamma och sen sova innan jag brister ut i gråt!

Ika i rutan, varför så läskig?



Jag såg att någon hade gjort en mix av Ika i rutan och Lady Ga Ga vilket påminde mig om när jag brukade se på Ika i rutan när jag var liten. Det enda jag kommer ihåg var att hon skrämde skiten ur mig. Även nu när jag tittade på introt så slog hjärtat lite fortare. Såg att någon kommenterat på You tube och sagt att även hon blev rädd. Någon som minns varför hon var så läskig?

Oinspirerande föreläsning


Jacka, tröja och väska: second hand, Halsduk, mössa & byxor: H&M, Skor: Skopunkten

Mina bilder gör inte riktgit mina kläder rättvisa, men men. Föreläsningen idag var sådär. Man fick mycket bra råd om hur man ska skriva men föreläsaren tog även upp en massa exempel på hur man inte ska skriva och vilka frågor man inte ska ha. Bland annat kom en frågeställning liknande min upp och hon sa att om man har en sådan fråga är det bara att tänka om. Jaha, tack. Även andras frågeställningar tror jag kom upp då en del sarkastiska skratt hördes i salen. Men imorgon ska jag träffa min handledare så får fråga om det då.
Nu ska jag försöka se om jag hittar något att äta för att sedan läsa lite och fortsätta packa.

Sego!

Jag var seg idag på morgonen så jag hinner inte lägga upp dagens outfit innan jag drar till skolan. Men jag går bara i skolan i 2 timmar idag så sen kommer jag hem och då får ni en dagens! Ciao!

Street funk



Jag har spenderat dagen med att plugga och packa. Vi skulle egentligen köra iväg sängen till lägenheten idag men den fick inte plats i bilen så vi får hyra en bil eller ett släp imorgon istället.
Nu ska jag snart iväg och träna. För någon vecka sedan hörde jag att de hade Street funk på måndagar i Västertorp vilket jag totalt missat. Har ridigare kört en del street dance och jag vet inte egentligen vad den stora skillnaden mellan street dance och street funk är men det kommer bli kul att få dansa igen. Hoppas bara inte det är för mycket break dance inspirerat med massa rörelser på golvet, får ju alltid massa blåmärken då =(.

Halens på engelska


Bild: halens.com

Halens har gett ut en katalog på engelska där de samarbetar med sina engelska märken. I katalogen finns massor av fina partyklänningar och andra outfits. Jag hittade mycket i den som jag ville ha. Nackdelen, och detta är en stor nackdel, är däremot att de höjt priserna rejält. Jag ser inte Halens som en väldigt dyr nätbutik men det var inte mycket i denna katalog som låg i min prisklass tyvärr. Mycket synd.
Idag är jag ledig så jag måste verkligen försöka sätta mig ner med min kompletering och bli klar med denna. Det tar dock emot för det känns fortfarande som om jag har noll koll på vad det faktiskt är som ska ändras. Stor suck!!

RSS 2.0