Mina nya hemnycklar



Bilder: ikea.se

Idag fick jag nycklarna till min nya lägenhet vilket var otroligt spännande. Jag blev så inspirerad att jag ville åka iväg till Ikea direkt vilket vi också gjorde. Köpte doftljus, en stekpanna med stjärnor, en burk med stjärna som man kan förvara t.ex. ris i, tallrikar (på bilden ser de riktigt tråkiga ut men det är en jätte fin beige färg), kastruller, skärbräda, potatisskalare, citruspress, bestick m.m. Behöver mycket mer än så men detta är en bra början.Fick även tallrikar och en brödrost av V vilket är väldigt uppskattat.
Det jag tycker är svårast med flyttprojektet är att välja vilket färg min lägenhet ska gå i. Jag tror jag bestämt mig för varma bruna och beiga färger för att sedan ha vissa saker i någon annan stark färg, t.ex. rött. Men är fortfarande osäkr. Någon som ahr något tips?
Planen är att jag ska flytta in på onsdag så det hoppas jag på!!

Massvis av bider från igår

Dagen har spenderats med att få nycklar till min lägenhet, wwwiiiee, och så har jag sprungit runt på Ikea. Men mer om det senare. Nu kommer bilder från igår kväll. Bilder på J's fina duktning och goda mat, de obligatoriska tunnelbanebilderna samt bilder från konserten och på oss.


Jag är kär i Bruno Mars och förälskad i Travie McCoy



Den här låten har jag sjungit på sedan igår kväll, den är grryym!! Konserten igår var ännu grymmare. Bruno Mars är jag nu helt kär i och Travie McCoy har ett sådant sexigt scenspråk att jag dog några gånger under hans uppträdande. Bara hans sätt att dra ner hans mössa över ena ögat ät grymt sexigt, låter jätte töntigt men om någon sätt honom live så vet ni vad jag pratar om.
Efter konserten gick båda deras crew runt på dansgolvet och raggade tjejer åt killarna. Crewet fick ungefär lika mycket uppmärksamhet som om de själva vore kända. Även självast Bruno Mars chillade och dansade på dansgolvet, tätt efterföljd av en vakt. Pratade lite med honom och han tyckte om mina och J's horn. Han gillade att jag var djävul och hon var kanin. Vid ett tillfälle gick han runt själv med sin vakt och oj vad jag ångrar att jag inte gick fram och dansade med honom då flera andra tjejer gjort det innan och han då dansade tillbaka. Då hade jag kunnat sagt att jag hade dansat med Bruno Mars. Bu för min feghet!!

Jag som djävul



Nu åker jag hem till J för Halloween firande. Efter en god middag (J är bäst på att laga mat!!) så ska vi på konsert med Travie McCoy och Bruno Mars som förband. Vi ska självklart klä ut oss så jag hoppas att vi inte är de enda som är utklädda. Efter konserten stannar vi antingen kvar på GK eller så drar vi någon annanstans. Ha en kuslig lördags kväll!

Ny ring, tredje gången gillt!



Jag köpte även en ring på JC iågr som jag glömde visa er. Jag har ägt två ringar som ser nästan exakt ut som denna förut men jag har tappat bort båda. Hade jag haft lite mer pengar denna månad så hade jag köpte fler ringar för JC har grymt många snygga ringar just nu.
När ni läser detta inlägg är jag troligtvis på jobbet eller på gymmet. När jag kommer hem är det snabba ryck för klockan 6 ska jag vara hemma hos J. Om jag inte hinner blogga innan jag åker till henne så slänger jag in ett inlägg när jag kommit fram till Lidingö. Hoppas ni får en lika bra lördag som jag förhoppningsvis kommer ha!

Trött!!


Bild: delya. deviantart.com

Jag hade inte tänkt blogga nu på morgonen men eftersom jag vaknade tidigare än jag skulle så kan jag lika bra blogga. Är grymt trött, trodde jag hade vant mig vid att gå upp tidigt på lördagar men tydligen inte. Vaknade jätte många gånger i natt och drömde om jobbet så jag får verkligen hoppas att jag inte blir trött ikväll.
Det känns även i typ hela kroppen efter pilatesen igår vilket är grymt bra. Dock skulle jag behöva en massage för mina axlar är jätte stela.
Det blev kanske ett mindre intressant inlägg nu men har fixat ett tidsinställt inlägg till senare. Hejdå!

Från trevliga planer till inga planer



Tanken för kvällen var att jag skulle gå på erotikmässan. Jag var ju där förra året med J och då fick vi gratisbiljetter från hennes jobb. Jag tyckte det var en bra mässa men de enda halvnakna killarna jag såg under tiden vi var där var killar som gick runt. På scenen var det endast halvnakna tjejer. Resten av det man kunde göra på mässan kostade pengar.
Under dagen hade jag sett fram emot att umgås med T och E men när jag nu såg att inträdet kostar 250 kr ångrade jag mig. Jag vill verkligen gå men har så otroligt lite pengar denna månad (jag vet, det är dumt att shoppa då) och med tanke på vad man får för pengarna man betalar i inträde så tycker jag inte det är värt det. Får kanske sitta och titta på idol med föräldrarna istället då, eller nått!

Djävulshorn och lite annat



Förutom djävulshorn som jag skulle köpa idag kom jag även hem med lite annat. Köpte två tröjor inne på Gina Tricot rea. Kunde inte bestämma mig för vilken färg jag ville ha så jag köpte båda. Tanken är att jag ska klippa bort banden där bak så att det blir en låg rygg istället vilket jag tror blir jätte snyggt. Men då blir det svårt att ha behå så jag köpte Freebras nipple covers. Kanske inte känner mig bekväm i dem men kan pröva i alla fall. Och sen sist köpte jag ett helt djävulspaket på Buttericks. Tror jag bara använder hornen imorgon men får se.
Nu bli det världens godaste chokladboll och Glee!
Update: Jaha det där med att klippa bort banden gick ju sådär. Om jag hade varit smart och tänkt innan jag klippt hade jag förstått att axlarna inte hade hållts upp av något. Jag klippte som tur var endast i det bruna linnet så det var bara att sy fast dem igen. Tänkte att jag bara kunde sy fast översta med då korvade den sig under så jag får behålla alla banden. Det blir nog snyggt ändå. Inviger den hallonröda toppen imorgon tillsammans med djävulshornen.

Pilatesträning i gryningen


Jacka och tröja: second hand, Halsduk: H&M, Jeans: Karen Millen, Skor: Eurosko

Jag hade tagit en till bild utan jackan, en mycket bättre bild, men hittar inte vart jag har sparat den, irriterande! Jag letar senare för annars missar jag bussen.
Nu ska jag träna pilates, passet börjar klockan 10 så det är inte direkt gryning men det kändes som om jag gick upp i gryningen =). Sen ska jag leta efter djävulshorn. Hörs sen!

Merci!





Titta vad jag fick av min handledare i onsdag =). Varje gång jag tittar på den här asken så börjar jag sjunga på låten i reklamen: "Merci a little way of saying thanks, merci for being you". Så om det var det budskapet hon ville få fram så har det kommit fram ha ha.
Idag har jag faktiskt varit väldigt effektiv. Har skrivit klart (även om det fortfarande är för många ord, det får vara så nu), har sökt jobb, har gymmat och så har jag epilerat under armarna. Aaajjj vad ont det gör att epilera. Men om jag inte skulle vara så lat och göra det oftare så skulle det inte göra lika ont.
Nu ska jag se Criminal minds och sedan sova för imorgon bitti blir det pilates. Goodnight!

Tur att jag inte har pojkvän


Bild: weheartit.com

Jag ä nu klar med hemtentan. Har skitvit 700 ord för mycket men pappa ska kolla igenom texten och hjälpa mig. Borde egentligen börja med min gamla tenta som jag ska kompletera men tror jag tar den imorgon.

Nu till något helt annat. Jag har blivit lite kär i röda läppar och vill ha det varje gång jag går ut. Speciellt på lördag då jag vill ha röda djävuls horn och röda läppar. MEN jag har varit så stressad den senaste tiden att jag fått en massa finnar runt munnen, i mungiporna för att vara exakt. Så fort en försvinner kommer en ny. Det håller på att göra mig galen för de syns ännu mer när jag har läppstift. De går att täcka över okej med smink så hoppas de är lite bättre tills på lördag i alla fall. Jag säger bara, det är tur att jag är singel för när jag lägger mig på kvällen utan smink ser det hemskt ut.

På äventyr med V

Idag är en pluggdag men först ska jag visa er lite bilder från igår. Det blev en jätte bra och rolig dag. Tack så jääätte mycket V, du gjorde verkligen min dag igår!

Vi åt på Max


Vi hittade en väldigt gammal parkeringsautomat (sorry for olika storlekar på bilder, de kommer från olika kameror)


Vi tog egobilder...


och vi tog hoppbilder. Jag är bäst på att ta dessa bilder ha ha


Sen gjorde vi miner i bilen för V ville ta kort medan jag satte upp håret

Mina fynd




Detta fyndade jag idag, är riktigt nöjd faktiskt. Bara svarta kläder ser jag ha ha. Först en plånbok (45 kr), en väska med nitar som jag letat länge efter (ca 50 kr), tröja från Gina Tricot (45 kr, samma som denna tröja jag redan har fast i mindre storlek), ett linne med en jätte snygg rygg (125 kr) och en jacka (225 kr).
Har även bilder med mig och V men de får ni se imorgon.

Fynd eller ej?


Jacka: Primark, Halsduk: New Yorker, Väska: Friis & Co, Klänning: Topshop, Leggings: Forever 21, Tröja: Dotti, Sockor: H&M, Skor: Eursko

Ibland när jag second hand shoppar så hittar jag riktigt bra fynd som jag använder väldigt ofta, t.e.x min leopardkavaj som jag köpte sist eller min päls. Men ibland köper jag saker bara för att de är billiga och så använder jag dem inte sen. Får se om jag kommer hem med något idag men jag ska försöka vara kritisk och köpa sådant jag verkligen tror jag kommer använda. V brukar vara bra på att stötta mig i sånt också =). Hoppas ni har/får en bra onsdag!

Idag blir det second hand shopping



Idag får skrivandet ta en paus för jag och V ska åka ut till Sundbyberg för att second hand shoppa. Tydligen finns det fler bra second hand affärer där. Det ska bli roligt och mysigt. Men innan det ska jag till min praktik och säga hejdå. Jag fixar ett tidsinställt inlägg med dagens outfit.

Paul Frank hörlurar



Jag är precis hemkommen från jobbet. Har sprungit som en idiot idag (bokstavligt talat då vi körde idioten med barnen) både på gymet och med barnen så nu ska jag slå mig ner framför Criminal minds med en tallrik köttfärssås och spagetthi.
Men först tänkte jag blogga om mina nya snygga hörlurar. Fick dem när jag satta upp mitt bredband och min tv för min nya lägenhet (can't wait!!). I paketet såg de ut att vara rosa så jag blev lite chockad när jag öppnade dem och såg att de även var röda. Rosa och rött passar ju väldigt sällan ihop men det var faktiskt ganska så snyggt. Dessutom är hörlurarna grymt bra.
Nu blir det maaaat!

Någon som vill gå på halloween fest?



Skrivandet och pluggandet går bra. Jag är i stort sett klar faktiskt. Väntar på svar på några frågor och måste självklart ta bort massa text men har hela torsdagen på mig så jag gör det då.
Egentligen skulle jag gå på Halloween fest imorgon, Stockholms studentkår håller i det och det verkade jätte kul. Men nu kan inte min kompis jag skulle gå med för hon måste plugga så då undrar jag om det är någon annan som har lust att gå med? Det bästa med att ha en blogg är att de flesta av mina kompisar läser detta så då behöver jag inte höra av mig till dem en och en :).

Jag vill haaa!


Bilder: melba.se

Dessa saker vill jag ha från Melba. Jag är helt kär i tröjan men tycker den är för dyr (399 kr) tyvärr. Leggingsen tycker jag däremot är mer i min prisklass (229 kr) men det är ganska svårt att se på deras bilder exakt hur de ser ut. Får fundera på dem lite. Nu tittar jag på sista avsnittet av "Lite sällskap". Det lär inte bli något pluggande ikväll utan får försöka att komma i säng i tid och gå upp tidigt imorgon istället. Så får det bli!!

En nyttig förmiddag



Min lunch idag bestod av en nyttig kycklingsallad med vitlöksså och vatten. Efter lunchen var jag ännu nyttigare och körde ett pass framför tven. Ikväll blir det dock pannkakor till middag vilket är mindre nyttigt men det kanske jag kan unna mig.
Idag har jag hunnit med en del pluggande men som vanligt har jag redan skrivit för mycket, varför sätter de alltid en sån liten gräns för hur mycket man får skriva? Ska försöka plugga lite till ikväll om jag kan koncentrera mig när alla är hemma. Nu ska jag iväg och jobba, ha det bra!

Snygg rygg!



I lördags var jag inne på H&M och köpte ett linne på deras rea. Linnet har en jätte snygg ryggurringning. Jag är inte jätte förtjust i trycket men för 50 kr duger det. Detta linne är i storlek 40 och är liiite för långt. Ska behålla prislappen på för att se om jag kan hitta en mindre storlek i en annan butik.
Idag ska jag råplugga och sedan jobba tyvärr. Jobbet kommer lite ivägen och det är jobbigt att bara kunna plugga fram till en viss tid. Men ska försöka att inte stressa upp mig för min hy har verkligen reagerat på min stress så jag tar pluggandet som det kommer. Jag har ändå 3 dagar på mig.

Röda läppar



Jag ville verkligen ha röda läppar igår men jag har inget läppstift som är så där illrött som jag ville ha. När jag stod i kö på H&M såg jag Maxfactors xperience sheer gloos balm i illröd färg så det köpte jag i all hast. När jag kom hem insåg jag att det var mer som lypsyl med färg än läppstift och inte gav sån där röd färgen jag ville ha men då kom jag på den smarta idéen att blanda det med mitt andra läppstift och voala jag fick färgen jag ville ha PLUS lite glossiga läppar. Hoppas bara jag inte får finnar av denna!

Partypinglor!

Jag har precis upptäckt ett blåmärke på min arm som jag inte vet hur jag fått. Bara det visar på vilken bra kväll det var ha ha. Vi spenderade i alla fall kvällen på Clandestino och dit går jag nog igen. Här kommer lite bilder från igår.

Denna bild försökte jag ladda upp innan jag gick hemifrån men det gick sådär. Jag hade i alla fall röd mössa och röda läppar!


S hade en grymt fin rygg som hon hade klippt till själv


Vi stylade hår på toaletten









Fråga inte vad jag gör på den här bilden. Det roliga är att jag ser ut som en nörd medan S ändå lyckas se bra ut ha ha.



Nu blir det chips, dipp och cola!!

This is me today



Jag försökte blogga igår innan men det gick jätte segt så jag hann inte. Igår hade jag en grymt bra kväll. Vi dansade, fick gratis drinkar av bartendern och hade allmänt kul. Bilder kommer lite senare.
Idag ska jag mest ta det lugnt, precis som i låten. Kanske ska städa rummet lite dock. Ha en skön söndag!

Just nu är jag på jobbet



Blogg.se har ÄNTLIGEN skaffat tidsinställda inlägg. Jag har saknat det väldigt länge. Om ni läser detta inlägg så betyder det att deras tidsinställda inlägg fungerar och att jag just nu på jobbet och sliter. Efter jobbet ska jag träna för att sedan äta en god middag med laget, prata om säsongen och sedan dra ut och partaja. Party med laget är alltid kul! Hörs när jag är hemma igen.

Nya ögonbryn



Det är inte världens finast bild på mig men det var svårt att hålla för ansiktet och visa ögonbrynen samtidigt. Jag fick i alla fall mina ögonbryn noppade hos frisören idag. Jag tyckte hon gjorde de lite för smala men andra jag frågat tycker de ser bra ut. Har även färgat dem här hemma och då blev de faktiskt riktigt snygga.
Jag är dödstrött så nu är sängdags för imorgon ska jag upp och jobba. Godnatt!

Konstnär enligt 8åringarna



Igår skulle vi rita teckningar till en tjej som fyllde år. Jag har sedan jag varit litet ritat pusselbitar, troligtvis för jag fick ett kort med liknande motiv av mammas kompis när jag fyllde år när jag var liten, så det gjorde jag igår också. Jag tycker inte att det är svårt att rita pusselbitar såklart men som min handledare säger "det är lätt när man kan". Men barnen tyckte det såg jätte svårt ut och tyckte jag var värsta konstären ha ha.
Vad tycker ni förresten om vädret idag? Usch tycker jag. Orkar inte dra värsta historien men jag glömde min handledares blomma i morse så det blev ett väldigt väntandes på bussar och springande mellan bussar och annat. När jag sen äntligen var på väg till teatern kände jag knappt mina fingrar och tår och jag hade exmremt mycket skavsår av mina skor som jag aldrig använt förut. I slutet av dagen haltade jag, helt seriöst!
Nu ska jag duscha, äta god mat och ta det lugnt!!


Jag ser det snöar!


Tröja och linne: Bik bok, Kjol och skor: second hand, Strumpbyxor: Sports girl, Halsduk: H&M, Jacka: Primark, Väska: Friis & Co

Jaha då föll första snön över Stockholm idag då. Tycker synd om min mamma som ska vara ute i skogen hela dagen. Själv ska jag sitta inomhus och titta på teater med praktiken =). Efter det ska jag noppa ögonbrynen hos frisören och sedan kommer jag hem.
Det är allra sista dagen på praktiken. Kommer inte ha någon mer praktik alls med denna klass så det är lite sorgligt. Ska ge min handledare en blomma och lite så.
Ha en bra fredag!

It's killing me



"These hours are killing me. Your nagging is killing me. My head is killing me. My mind is killing me. My dreams are killing me. Can't sleep, it's killing me. Ease up your killing me. Calm down, your killing me. My God, you're killing me"
Sen kan jag lägga till en egen textrad: My teacher is killing me. Fick svar från min lärare om vad jag behöver kompletera och jag blir jätte frustrerad. För det första är detta mitt första Fx under hela min utbildning och det var självklart tvunget att komma nu när c uppsatsen ska skrivas, gggrrr. För det andra så förstår jag knappt vad det är som faktiskt ska kompleteras. Först undrar han vad jag har för underlag och frågar om barnens teckningar var mitt underlag. Då blir jag skit arg. Jag har inte ens gjort teckningar med barnen, har han ens läst min text? Sedan har jag i första stycket skrivit exakt vad för underlag jag använt. Sedan har han i betygskriterierna kommenterar om jag slutfört det som behvös för att bli godkänd. På två punkter skriver han ja och på två punkter skirver han nja. Vaddå nja? Antigen har man uppfyllt en punkt eller så har man inte det.
Skrev ett mjel tidigare till honom med bland annat dessa frågor men när han mejlade tillbakade hade han inte tid att svara utan bad mig fundera lite mer. Skrev ett till mejl och ska nu sammanställa alla frågor jag har men vill ändå ha svar på de saker jag precis nämnde för de gör mig så frustrerade.

Det går upp och ner



Idag har jag mysbyxor på mig, orkar verkligen inget annat. Jag skulle vilja se lika snygg ut som modellerna ovan i mina mysmyxor men det gör jag ju inte riktigt.
Igår blev för övrigt hela min grupp godkända på den muntliga examinationen men när jag kom hem på kvällen så fick jag dåliga nyheter. Jag kollade nämligen vilket betyg jag hade fått på förra kursen och det var ett stort nederlag. Det känns som om jag får bra nyheter och sedan får jag dåliga nyheter och så fortsätter det så där. Hade jag fått ett dåligt betyg hade jag inte brytt mig men jag fick tyvärr Fx vilket betyder att jag måste kompletera något. Det är det sista jag behöver då jag redan är jätte stressad. Mejlade min lärare nyss och frågade vad jag behöver kompletera, håller tummarna för att det inte är något stort.

De röda skorna


Bild: stadsteatern.stockholm.se

Idag var en tuff dag. Missade tunnelbanan och fick stressa gärnet till skolan. Sedan efter gymmet stressade jag för att hinna köpa mat och sedan slängde jag i mig en halv smörgås innan jobbet och andra halvan efter.
Imorgon hoppas jag att jag hinner träna men det är tveksamt om jag gör det. Jag vill bara att imorgon ska avklaras så att det blir fredag. På fredag ska jag nämligen på teatern med praktiken och se De röda skorna. Det ser jag fram emot. Idag bokade jag även en tid för att plocka ögonbrynen hos frisören på fredag då jag är så dålig på det själv. Nu är jag slut efter all stress så nu ska jag sova. Godnatt!


Lady in black


Tröja: second hand, T-shirt: Gina Tricot, Byxor: H&M, Skor: Skopunkten

Nu drar jag iväg till skolan för muntlig examination. Sedan blir det gymmet och sedan jobba. Ska ju egentligen träna gruppträning denna vecka men det är jätte svårt att matcha de klasser jag vill träna med praktik, skola och jobb så det blir inte så mycket gruppträning denna vecka tyvärr =(. Önska mig lycka till på examinationen!


Äntligen, äntligen, äntligen!!



Det var svårt att hitta några roliga bilder på lådor ha ha. Jag har i alla fall fått den väldigt glada nyheten om att Z nu har båda mina lådor med kläder och annat i. Han har just nu exams och måste koncentrera sig på det men när han är klar ska han och R försöka få tillbaka de 700 kr som jag gav till Ra men som han snott. Om de lyckas med det är det bara att skicka lådorna sen, annars måste jag gå igenom processen med att föra över pengar till ett Australiensk bankonto. Men jag är glad över att mina lådor är safe and sound =).

Jag vill till Marks and Spencer


Bild: marksandspencer.com

Idag gick en tjej av pendeltåget och när hon vände sig om såg jag att hon hade en tygväska med ett snyggt motiv på. Jag såg även att det stod M&S på väskan. När jag bodde på Irland handlade jag endast mat inne på Marks & Spencer vid speciella tilfällen då deras mat är mycket dyrare än t.ex. Tesco men man kunde även hitta ganska så snygga kläder där ibland. Tror denna jacka kommer därifrån.
I alla fall kostar dessa tygväskor endast 2.50 pund styck, är designade av David Downton och finns med motiven Twiggy (se ovan) och modellen Erin O'Connor. Bara för att jag är inne på deras hemsida ser jag ju massor av annat jag också vill ha. Åh vad jag vill åka till typ London nuuuuu!!

Första hjälpen


Tröja: second hand, Linne: Gina Tricot, Leggings: Tempt, Skor Eurosko

Idag ska barnen ha första hjälpen istället för idrott så nu ska jag gå och kolla på det, bra att även själv uppdatera sina första hjälpen skills. Fick precis ett mejl om att Z har en av mina lådor, woho!! Tyvärr hittade de bara en av dem och vet alltså inte vart den andra är så det är ju både bra och dåliga nyheter.
Efter praktiken åker jag direkt till jobbet så vi hörs ikväll, bye!


Missförstånd



Innan jag går in på jobbet och min chef vill jag bara klaga lite över denna otroligt jobbiga vecka. Har praktik hela veckan, förutom onsdag då jag har en väldigt jobbig muntlig redovisning, och jag jobbar måndag-torsdag och även lördag. Jag hinner knappt träna några pass denna vecka och imorgon hinner jag inte träna något alls. Vet inte ens om det är någon idé att åka hem mellan praktik och jobb, sådant känns jätte jobbigt. Men får kämpa på, är lediga från skolan alla dagar nästa vecka. Ska visserligen skriva min hemtenta (och jobba såklart) så det betyder inte att jag kan lata mig.
Nu till mitt viktiga tal jag skulle hålla för chefen ha ha. Allt var ett missförstånd. Jag hade fått pärmen och i pärmen låg mitt kontrakt plus ett annat kontrakt med en annan tjes namn på. Jag tog för givet att det kontraktet tillhörde den andra tjejen de nyligen anställt då födelseåret stämde. Problemet med detta kontrakt var att hon fick mer pengar än mig. Men idag frågade jag vad den nya tjejen heter och hon hette inte alls det som stod på kontraktet så jag kunde pusta ut. Känns skönt att jag inte behvöde ta ett allvarligt snack med honom.
Nu ska jag sova och försöka stressa ner ite för just nu är jag extremt stressad!

Idag har jag målat löv



När vi var i skogen idag fick alla barnen plocka ett löv som de sedan fick måla av och eftersom jag inte hade något bättre för mig gjorde jag samma sak, så här ser ni mitt resultat av det.
Nu ska jag försöka få i mig typ middag. Eftersom jag kommer hem efter 9 ikväll är det bättre att äta något rejält nu och sedan bara ta frukt och youghert sen.
Wish me luck on my talk with my boss!! Jag berättar hur det gick och vad det handlar om när jag kommer hem.

Baggy jeans on!


Jacka: Puma, Halsduk: H&M, Jeans: Lindex, Skor: Fred Perry, Tröja: Vila, Linne: Gina Tricot

Måndag betyder skogen så idag är jag klädd för skogen. Bekväma jeans och gympaskor. Efter praktiken idag ska jag hem och typ plugga om jag har motivation till det. Har muntlig examination på onsdag så jag måste bli lite mer insatt.
Ikväll jobbar jag och efter jobbet blir det pilates. Ska även ta ett allvarligt snack med min chef idag. Har hela samtalet planerat men det blir aldrig som jag tänkt då jag alltid blir så nervös över sådanahär samtal. Ha en bra dag!

Väskannons på Tradera



Nu har jag lagt upp en väskannons på Tradera. Jag och mamma ska som sagt stå på loppis ännu en gång men om jag vill få mina saker sålda måste jag troligtvis sälja i stort sett allting för runt 20 kr. Det fanns dock en del saker jag inte vilja sälja så lågt så då lägger jag upp det på Tradera. Just nu hittade jag bara väskan eftersom allting ligger VÄLDIGT rörigt i garaget och kom inte på något annat jag inte kunde sälja för 20 kr men kanske hittar mer sen. Tryck här för att komma till annonsen.

Update: Tydligen får man inte använd sig av kända varumärken i sin annonsrubrik så därför har min annons blivit borttagen. Synd att jag inte visste detta innan för i lördags och söndags var det gratis att lägga upp annonser på Tradera så nu kommer jag troligtvis avvakta med att lägga upp den igen. Men om någon är intresserad av väskan så hör av er för den är fortfarande till salu.

Bildfrossa

Här kommer en massa bilder från igår:

På tunnelbanan på väg till Liljeholmen




I Liljeholmen (älskar min leopard kavaj så grymt mycket!)


Adam Tensa uppträdde med grymma dansare och tjejerna tog kort med honom


Sedan bar det av till Laroy


Det var en bra och rolig kväll, tack tjejer! Nu ska jag äta chips och titta på mina favoritprogram och verkligen njuta av att det är söndag och att jag inte behöver göra någonting alls!

Fashion i underlandet



Jobbet idag gick sådär. Ungarna lyssnade inte på gymnastikledarna och jag kunde inte göra mycket åt saken tyvärr. Men nu lämnar jag det bakom mig och ser fram emot kvällen. Jag, M och kanske några till ska börja kvällen med Fashion i underlanded i Liljeholmsgallerian. Efter det bär det iväg ut i natten för att dansa.
Just nu är ansiktsmasken på och naglarna målas. Sedan ska det väljas kläder, fixas hår och sminka sig =).

Nu är de köpta

Ikväll hade jag filmkväll hemma hos C. Men innan jag åkte dit köpte jag dessa skor från Skopunkten som jag så gärna velat ha. Ha trånat efter dem länge nu och i morse såg jag en tjej som hade dem och du ville jag ha dem ännu mer så jag slog till. Nu ska jag sova för imorgon bitti är det jobb som vanligt, dock en timme senare än förut =). Bloggar som vanligt inte imorgon bitti, det är jag för trött för. Godnatt!

Det haglar



För någon minut sedan så HAGLADE det ute. Är det normalt med hagel i oktober? Det haglade verkligen inte lika mycket som på bilden och det pågick endast i typ 2 minuter men ändå. Usch, jag tycker inte om att det börjar bli rejält kallt ute och jag vill verkligen inte ha minusgrader och vinter =(.
Hade tänkt gå ut och springa en stund nu så jag hoppas haglet och regnet håller sig borta.

Leopard på!



Idag ska vi slutar halv fem enligt schemat men vi brukar alltid sluta tidigare så får se. Idag har jag i alla fall på mig ena tröjan jag köpte igår, älskar den! Nu måste jag springa till bussen. Ha en bra fredag!!

Second hand shopping




Efter gymmet idag sprang jag in på Myrorna. Jag har inte second hand shoppat på jätte länge och hade glömt bort vad kul det är och vilka fynd man kan hitta. När man går in i en seond hand butik är det nästan som om man går in i en annan värld. Det är inte samma sorts stress som i vanliga butiker.
Idag fick jag med mig två tröjor hem. Båda är mycket snyggare på kroppen än på golvet. Om jag hittar något snyggt att matcha med åker troligtvis en av dem på imorgon. Jag köpte även armband på Kappahls rea. De kostade 40 kr styck och jag hade även 20% kundrabbat så jag köpte två stycken.
Nu ska jag antingen slappa framför tven eller gå på bio med mamma. Får se vad vi orkar med.

Bortskämda studenter


Tröja: Gina Tricot, Leggings: Tempt, Halsduk: New Yorker, Jacka: Puma, Sockor: H&M, Skor: Eurosko

Det är jätte segt att gå upp 06.45 på mornarna. Och jag hinner inte vänja mig vid det heller för imorgon har jag skola så då går jag upp lite senare och sen är det helg och sedan ska jag gå upp 06.45 igen på måndag. Vi studenter är nog lite bortskämda ändå!
Nu drar jag iväg på praktik och sedan åker jag direkt till gymet. Jobbar inte idag vilket känns skönt så efter gymet ska jag bara komma hem och slappa. Ha det bra!

Funkar Reebok easytone?

Det blev ingen träning för mig idag, var alldeles för lat. Men det betyder att jag måste träna de resterande dagarna denna vecka så jag hoppas jag har motivation till det. Den är svår att hitta nu när vi inte har fotbollsträningar längre.
På tal om träning så har jag varit sugen på ett par Reebok easytone skor, speciellt efter reklamen på tv där tjejen har grymt snygga ben och rumpa. Men är det någon som testat dessa skor och verkligen känt att det tränar ben och rumpa bättre än vanligt? För ett par vanliga springskor behöver jag inte utan jag vill ha ett par skor som verkligen tar runt just ben och rumpa.
Nu blir det dusch och sedan sängen. Godnatt!

Musiklektion (och nya läsare?)



Idag hade barnen musik vilket jag älskade =). Vi sjöng bland annat "Under ytan" som jag varken hört eller sjungit på jätte länge. De fick inte sjunga Blues version dock utan Uno Svenningssons version men jag gillar Blues bättre. Sen sjöng vi även "Keep on walking" som jag tycker är bra även om jag inte såg melodifestivalen i år.
Idag när jag kom hem borde jag ha tränat men jag har suttit framför datorn och slösat bort tid istället. Nu ska jag iväg och jobba om en timme och hinner knappt träna. Så antingen är jag lat och struntar i att träna idag eller så tränar jag när jag kommer hem, får se.
Update: Åh vad många läsare jag hade igår. Släng gärna iväg en kommentar och berätta hur ni hittade hit och vad ni tycker om bloggen.

Korta dunjackan på


Tröja: Abercombie & Fitch, Linne: Monki, Jeans: Karen Miller, Halsduk: New Yorker, Jacka: Puma, Väska: Primark, Skor: Eurosko

Mina bilder blir suddiga =(. Eller första bilden blev inte det men vet faktiskt inte vad jag ska göra för att bilderna inte ska bli suddiga med självutlösaren. Vad gör jag för övrigt med fingrarna på första bilden? ha ha.
Nu ska jag i alla fall göra ett andra försök med att gå till praktiken, hoppas de är där idag. Sedan ska jag försöka åka hem och springa innan jag jobbar. Kallt är det idag så nu får faktiskt den korta dunjackan åka på. Hejdå!

Skolfoto!

Det här fotot låg på min säng när jag kom hem, dålig bild jag vet men det är lite meningen. Vet inte var reglerna säger om att lägga upp bilder på barn men samma bild är ju med i skolkatalogen så det borde vara okej.
Tittar just nu på Holland-Sverige men det går ju inge bra för oss så ska nog sova snart.
Det blev för övrigt ingen praktik för mig idag. Vaknade klockan 6.45 i morse, åkte hela vägen till skolan i Tumba bara för att få vända igen. De hade nämligen åkt på utflykt och min handledare hade väl glömt bort att jag skulle komma, så typiskt. Så jag gymmade och hängde med C tills jag skulle jobba. Känns jätte irriterande för nu måste jag göra en extra dag en av de dagarna jag ska sitta hemma och skriva på min hemtenta, ggrr.
Jaha nu gjorde Holland mål igen, vi blir ju utklassade. Lika bra att sova då! Godnatt.

Lång dag idag


Jacka: H&M barn, Halsduk: New Yorker, Tröja: United colors of Benetton, Linne: Gina Tricot, Leggings: Tempt, Sockor: H&M, Skor: Eurosko

Det blev jätte suddiga bilder idag, förlåt, men jag hinner inte ta nya. Har en ganska så lång dag idag. Nu ska jag iväg på praktik, sedan ska jag till gymet och sedan åka och jobba. Hörs ikväll, bye!

Lite irriterad

Titta t-shirten jag fick på jobbet idag, lite stor var den men då knöt jag en fin knut nedtill och då blev den perfekt =). Än så länge har jag gillat mitt jobb och tycker det är kul men denna vecka tar en gymnastikförening över övningarna så då behöver vi endast vara en ledare per pass. Jag ska köra imorgon och fick därför en pärm med massa papper i för att pricka av barnen. Jag hittade okså ett annat papper i pärmen som gjorde mig både arg och irriterad. Så nu måste jag ta ett jobbigt samtal med min chef nästa gång vi ses vilket troligtvis inte blir förrän nästa vecka. Vill inte säga vad det är för papper jag hittade här på internet där alla kan läsa förrän jag pratat igenom det med min chef men när jag gjort det får ni veta vad det handlade om.

Mysbilder



Så här såg våran kväll ut igår. Idag ska jag försöka plugga lite och sedan fixa i ordning lite mat. Helst vill jag gå ut på promenad idag men jag har praktik tisdag, onsdag och torsdag och på fredag har jag heldag i skolan så om jag ska försöka trycka in gym och jobb de dagarna så blir det så stressigt. Därför är det bättre att gymma idag innan jobbet. Hm, svåra beslut!! Får se hur jag gör.

Lagbilder



Oj vad jag är bra på att blogga idag. Här kommer i alla fall två bilder som jag snodde från T's blogg. Vi tog dem efter matchen, segerbilder =).
Kom hem från V ganska så nyss. Vi hade det jätte mysigt. Såg på The proposal (som är en grymt bra film) och Gossip girl. Ska snart hoppa i säng. Har egentligen skola imorgon mellan 10-12 men ska skippa den föreläsningen och sova ut istället. Jag vill bli helt frisk för på tisdag har jag praktik och den måste man genomföra för att bli godkänd i kursen. Så godnatt då!!

Bästa dagen!

Den här dagen är sååå perfekt. Först går vi upp till divison 4 och nu har jag sett min lägenhet. Den är på 27 kvadratmeter, skulle egentligen fått en lite större på 32 eller 34 kvadratmeter men de vet inte när den är klar. Så istället kan jag defenitvt få den lite mindre 1 november och det säger jag inte nej till. Nu blir det filmkväll för att avsluta denna braiga dag =).

Vi har vunnit serien!!



Matchen slutade 2-2 vilket betyder att vi har vunnit serien och går upp i divison 4, woho! Nu ska jag iväg och träffa personerna jag ska hyra lägenhet av om cirka en månad och sedan blir d filmkväll med V. Bye!

Nu är det final!!

Idag mår jag mycket bättre och jag hoppas det håller i sig under resten av dagen. Har precis ätit lite brunch typ och sett på programmet airways som handlar om flygbolaget Tiger airways och utspelar sig på flygplatser som Melbourne och Sydney. När jag flög inom Australien flög jag bara med dem, de får jätte mycket skit i programmet och vi hade också problem med dem. De är inte det bästa flygbolaget men vill man åka billigt får man kanske ta det. Det är i alla fall kul att se programmet och känna igen sig, ibland har de även filmat Hobart. Då blir jag lycklig =).
Nu är det i alla fall dags för fotbollsmatch och final. Är jätte jätte nervös. Jag drömde att vi spelade oavgjort (vilket betyder att vi går upp en divison) men i drömmen spelade vi mott laget jag spelade med i Australien ha ha. Men får i alla fall hoppas drömmen är delvis sann. Nu måste jag dra, hejdå!

Det blev pappa på burk



Efter att vi velat en del fram och tillbaka så såg vi till slut "Pappa på burk" (eller "The switch" som den heter på engelska). Jag tyckte den var bra och rolig och jag är helt kär i ungen Sebastian, honom ville jag ta med mig hem ha ha.
Nu sitter jag här med en kopp varmt vatten med citron i och hoppas det hjälper. Är fortfarande jätte jätte täppt i näsan vilket gör att jag får huvudvärk. Imorgon är det the big game, finalen. Vinner vi går vi upp en division, vinner det andra laget går de upp en divison. Jag har inte vågat säga till min tränare att jag är förkyld än men med tanke på träningen i torsdags tror jag inte att jag är med i startelvan vilket alltså är bra. Då kanske jag inte behöver spela så där jätte mycket och lite klarar jag nog av att spela i alla fall. Vi får se hur det går. Nu säger jag godnatt så att jag får vila och förhoppningsvis sova bort denna förkylning. Godnatt!

Pappas gamla skidjacka


Tröja: cotton on, Body: Forver 21, Kjol: Åhlens, Halduk: New Yorker, Jacka: pappas gamla, Väska: La redoute, Sockor: H&M, Skor: Eurosko

Min lillebror fick agera fotograf idag vilket ni ser blev mindre bra på bild två ha ha. Nu får ni i alla fall se min pappas gamla skidjacka på för första gången, älskar den!!
Nu ska jag dra in till stan och se på bio med M. Är grymt förkyld, täppt näsa och huvudvärk, men ska försöka göra det bästa av kvällen ändå. Alvedon, nässpray och enchinagard är numera mina bästa vänner!

Elin Kling inspirerar


Bilder: stylebykling.tv4.se

Jag har tidigare tyckte det varit så jobbigt när mina koftor varit längre än jackan men efter att ha sett hur mysigt det ser ut när Elin Klings ärmar hänger ner så prövade även jag detta idag. Nu ska jag även i fortsättningen låta ärmarna sticka fram hur mycket de vill (ber om ursält för världens sämsta kvalitet på bilden):



Nu ska jag faktiskt lägga mig och sova. Hade lite lite feber tidigare men har druckit massa enchinagard och nu även tagit alvedon så hoppas verkligen det är bättre imorgon. Ska upp klockan 7 och jobba och sedan ska jag till gymet om jag känner att jag orkar det. Orkar dock inte blogga imorgon bitti så vi hörs när jag kommit hem. Godnatt!


Nu vet jag äntligen varför!

Idag har varit en bra dag. Pilatespasset var grymt, ska återkomma till det snart. Men först vill jag bara säga vad all personal idag varit trevliga, kanske för att det är fredag och helg? När jag gick från gymmet var de jätte glada och sa tack för idag och ha en trevlig helg och allt. Sedan var det killen på 7eleven som snackade på som bara den medan jag väntade på min smörgås och när jag gick av bussen blinkade busschaffören åt mig. Sånt blir man glad av!
I alla fall så fick jag lära mig något i dag på pilatesen. Vi skulle göra armhävningar men tydligen är det så att personer med överböjda armbågar, personer som jag, har väldigt svårt för det. Som ni ser på bilden har jag extremt överböjda armbågar. Om en normal människa håller armen så där så ska armbågen inte sticka rakt bak utan vara på sidan. Jag har alltid blivit retad, på ett skojsamt sätt, över hur jag gör mina armhävningar men nu har jag faktiskt en ursäkt och vet varför jag alltid haft svårt för det!
Nu ska jag bänka mig framför tven och proppa i mig enchinagard för jag är täppt i näsan och känner av lite halsont. Snälla, snälla låt mig inte bli sjuk!!

Måste springa


Tröja: second hand, Klänning: Gina Tricot, Leggings: Forever 21, Sockor: H&M, Skor: Eurosko

ha en bra fredag!

Det är inte alltid bra att shoppa


Boots från Skopunkten.com


Bilder: skopunkten.se, asos.com, teknikmagasinet.se

Efter min skärholmsvistelse kom jag fram till detta. 1. jag behåller skorna, 2. mitt halsband går inte att laga hos någon smyckesbutik då endast äkta silver går att laga, gråter en skätt, så jag får försöka limma med super super lim, 3. det är inte bra att shoppa för då ser man så mycket mer man vill ha, se bilderna. Skorna älskar jag (är snyggare på en på bilden), klänningen är på rea hos Asos och ser jätte snygg ut plus jag har ingen vit klänning. Klockan kostar 100 kr och jag tror jag vill ha en svart tråkig som jag är, 4. att jag kommer få en lägenhet men att det kommer ta längre tid än väntat. De ringde nyss och sa att jag kommer få den mellan 1-15 november, men på lördag söndag ska jag kolla på en likadan lägenhet bara för att få se hur min kommer se ut.
Nu vill jag att det slutar regna för jag ska faktiskt spela fotboll ikväll!!

Jag syndade lite


T-shirt: Gina Tricot, Skjorta och byxor: H&M, Jacka: Primark, Väska: loppis, Skor: Converse 

Idag efter skolan syndade jag lite genom att åka förbi Sibylla och köpa med mig hamburgare hem. Gott var det men kanske inte så nyttigt. Jag skyller på V som suktade mig med hamburgare i tisdags =).
Nu ska jag snart iväg till Skärholmen med mamma och lillebror. Skorna jag köpte igår är verkligen snygga och jag tror jag behåller dem, men ett par skor på Deichmann är en bra konkurent. Får se vad jag kommer hem med.

Tomt batteri

Batterier i kameran har dött så jag kunde inte ta någon outfit bild. Men idag har jag skola i Tumba och slutar klockan 12 så ni får en bild när jag kommit hem =).

Från inga skor till massor av skor

Jag var ju lite ledsen över att jag inte hittade några boots jag ville ha, jag tar tillbaka det. Pappa kom hem tidigt med bilen idag så jag åkte till Skärholmen. Där hittade jag dessa skor hos Eurosko, 599 kr kostade det. Problemet var dock att efter jag köpte dessa skor hittade jag 4 par till jag tyckte var snygga. Nu vet jag inte vilka jag ska välja.Tänkte åka till Skärholmen med mamma imorgon för att få råd. Om det inte är någon annan som vill åka med mig och vara smakråd?
Köpte även armbandet men hittade inte skjortan, den kanske är slut i butik? Får titta efter den i stan på fredag.
.

Kjol och strumpbyxor


Nu måste jag skynda mig till bussen så hinner inte skriva så mycket. Ha en bra dag, hejdå!

Fina Anni


Bild: annihoney.blogg.se

Titta vad snygg Anni är i sin skjorta från Gina Tricot! Jag tycker skjortor är ett så dressat plagg men hon lyckades bra med att även använda den till fest och får mig att vilja ha en likadan skjorta.
Bad om ledigt från jobbet på torsdagar, så att jag inte stressar ihjäl mig, och nu fick jag precis reda på att jag även är ledig imorgon. Detta innebär att jag inte behvöer springa runt på stan så jag kanske kollar efter denna skjorta och armbandet på fredag istället. Nu är jag heeeeelt slut och sängen är så lockande så jag säger godnatt.

Hej snygging!


Bild: scorett.se

Idag är jag ledig så jag varvar läsning med Criminal minds avsnitt. Ska iväg och jobba snart och sedan direkt iväg på fotbollsträning.
Igår slutade jag lite tidigare så då kikade jag i lite affärrer och såg bland annat detta armband hos Scorett, blev heelt kär. Tror det blir ett köp imorgon för då slutar jag skolan klockan 12 och börjar jobba klockan 5. Där emellan måste jag träna och efter det är det väldigt onödigt att åka hem så då stannar jag i stan och tittar i fler affärer samt sätter mig på ett fik och läser och äter lunch. Nu ska jag återgå till att dreggla över Shemal Moore.

Inte glad!

I natt drömde jag om någon, när jag vaknade var han inte där =(. Det är inte kul att i drömmen vara med någon och när man sedan vaknar är den personen bara borta. Ovanpå detta gick mitt halsband sönder på jobbet idag, det slets sönder när jag skojade med barnen. Jätte jätte dumt av mig att ens ha på mig det på jobbet så är lite arg på mig själv. Ska försöka limma ihop det med superlim men tvivlar på att det kommer gå. Någon som vet hur det annars kan lagas?

Idag har jag Paris på mig


Jacka: Primark, Halsduk: New Yorker, Tröja: second hand, Leggings: Tempt, Skor: italiensk marknad

Nu ska jag dra iväg till skolan. Slutar fyra, efter det blir det jobb i två timmar och sedan träningen så är inte hemma förrän efter nio ikväll. Hade jag inte varit ledig imorgon så hade det känts jätte jobbigt men det känns ändå okej då jag vet att jag kan sova imorgon. Ha en bra måndag!

Inspirationsbilder


Bilder: weheartit.com

Snygga inspirationsbilder. I like!!

Loppis fynd



Även fast det var jag som skulle sälja kläder idag så kunde jag ju självklart inte låta bli att även få med mig något hem. Hittade skorna som är från Rizzo tydligen, 70 kronor fick jag ge för dem. Väskan kostade endast 10 kr så det var perfekt. Hittade även en äkta skinnjacka för 150 kr men när jag skulle titta på den en andra gång hittade jag inte säljaren längre. Hittade också en trenchcoat för 50 kr men velade för länge och sedan köpte någon annan den. Men tror både skinnjackan och trenchen egentligen var lite för stora så det var kanske för det bästa.
Anars känade jag ihop cirka 270 kr, och det är då minus köpen ovan samt kostnaden för att stå där. Det tycker jag ändå var okej. Vi har dock massa saker kvar så får nog stå på Vårbergs loppmarknad snart!


Loppis dags!!


Jacka: Irland, Tröja: Bik Bok, Leggings: Tempt, Skor: Primark

Nu drar jag snart iväg till Hågelbyparken för att sälja mina kläder och acessoarer. Kom gärna förbi, jag är där mellan 11-15. Mamma ska även sälja massa gossedjur (en av dem fick vara med i bild ha ha), spel och annat som hon hittat i garaget. Ha en bra söndag!

Heather Morris är het!!


Heather Morris I Glee (säsong 2, epsiod 2)

Har sett ytterligare ett Glee avsnitt och jag blir lika glad (och lite ledsen) av att se dessa avsnitt varje gång. I just detta avsnitt var det mycket Britney Spears och många av hennes äldre låtar vilket gillades av mig. Vid ett tillfälle gjorde Heather Morris, som spelar en tjej som heter just Britney, ett Britney Spears mash up och oj vilken kropp hon har (se bilden ovan). Har tidigare inte tyckt hon ser speciellt bra ut men tror de gör henne lite extra ful i programmet också. Hon har i alla fall exakt en sådan kropp som jag vill ha. Hon blir min nya thinspo (thininspiration). Nu ska jag sova för imorgon ska det säljas kläder och annat på loppis. Godnatt!

Skor, skor, skor


Bilder: dinsko.se, skopunkten.se

När jag kom hem idag var det bara stt städa och duscha fort då M skulle komma förbi. Vi hade filmkväll och sedan resnade jag det allra sista så nu är jag klar, woho!
Annars då? Jo jag är fortfarande på sk jakt. Jag var inne på Skopunkten en snabbis häromdagen och såg en del fina skor faktiskt. Tyvärr inga lika fina som de på Maxi eller de hos Melba men ändå skor som såg snygga ut. Hann aldrig prova dem men ska göra det när jag får tid. Lämnade även tillbaka skorna jag velat om så länge (se här för bild) så har nu lite extra pengar i alla fall. Skorna på första bilden är också snygga, de är från Din sko men tror ganska många redan har dem skorna. Det är inte lätt att hitta de perfekta skorna!

Så var min fredag slut

Från och med denna helg kommer mina fredagar vara typ sämst. Jag börjar nämligen jobba klockan nio inne i stan varje lördag. Detta betyder att jag måste gå och lägga mig runt elva tolv varje fredag, gå upp klockan sju och att jag inte kan gå ut och parta en enda fredag. Det känns ap trist just nu men jag får jobba på och sedan belöna mig med en solsemester i december. Hoppas det inte blir för mycket med 10 timmar jobb 5 dagar i veckan bara. Kanske får skippa att jobba en av dessa dagar men lördagarna måste jag jobba då det är tretimmars pass. Jag vet att jag är en gnällspik men mina helger är heliga och nu är de inte det längre =(.
Update: Jag kommer vara för trött för att blogga imorgon bitti. Efter jobbet gymmar jag men slänger in ett inlägg när jag kommer hem.

Inga skor för min del =(


Bild: melba.se

Min plan var att köpa skorna från Ica maxi men de kom aldrig in i min sotrlek och när jag ringde dit idag skulle de tydligen skicka tillbaka alla skor och inte få in dem igen. Min plan B var då att köpa skorna på bilden från Melba men jag hade inte kollat om de fanns i min storlek. Så när jag igår skulle beställa dem och upptäckte att de inte fanns i 39 blev jag besviken och enligt mejl från dem ska de inte få in fler. Så jag gick från att ha 2 skor jag ville köpa till inga alls. Någon som vet om det finns liknande skor någonstans? Vill helst inte att de ska kosta mer än 500 kr.

Springrunda


Poncho: debenhams, Jacka: Primark, Tunika: Gina Tricot, Skärp och skor: Italien, Leggings: Forver 21, Halsduk: H&M

Jag började min morgon med en springrunda vilket var härligt. Ikväll blir det gymmet men eftersom jag redan sprungit slipper jag göra det på gymmet sen vilket är skönt!
Nu ska jag iväg till skolan för ett 3 timmars seminarium, känns segt att gå i skolan på eftermiddagen en fredag men men. Ha det bra! 

RSS 2.0