Gamla kärleksbrev



Idag när jag rensade garderoben rensade jag även under lådorna i garderoben. Där hittade jag bland annat gamla brev och vykort. Bland annat kärleksbrev från min pojkvän i femman ha ha men även kärleksbrev från en kille jag träffade på min språkresa i England. Roliga minnen!
Rensningen gick annars okej. De första väskorna med saker är från den första rensningen med V. De två sopsäckarna är från rensningen idag. Ena påsen är full av kläder och andra är halvull av skor, väskor och skärp. Nu har jag endast 3 lådor i hallen kvar att rensa.
Jag vet inte hur vi ska kunna sälja allt på söndag, eftersom vi har så mycket lär vi aldrig hinna sälja ens hälften men vi får väl se. Annars blir det Vårbergs loppmarknad nästa!


Jag hittade ett par skor

Nu sticker jag och mina nyfunna skor iväg och jobbar. Resten av outfiten består av myskläder då jag ska springa runt och sparka boll med barn. Hejdå!

Min lediga dag

Idag är jag ledig och oftast när jag är ledig innebär det att jag ändå har tusen saker att göra. Är klar med min hemtenta så det känns skönt men jag måste avsluta rensningen av min garderob idag då vi ska sälja allt på loppis på söndag. Sedan jobbar jag klockan 5 idag, hoppas verkligen verkligen att pappa kommer hem med bilen innan dess, och sedan fotbollsträning. So much for a relaxing day off.

Är killar idioter?

Lindex Shop Online - Cardigan

Bild: lindex.com/se

Egentligen skulle jag inte alls blogga om att killar är idioter utan om tröjan på bilden men såg nyss på "Kungarna av Tylösand" och killarna där är verkligen dumma i huvudet. De framstår som väldigt mycket dummare än tjejerna vilket jag tackar för då det oftast är tvärt om. Varför går man t.ex. in och har sex på en gemensam toa när alla har egna sovrum? Varför är man ens med i ett program där de bara festar och har sex om man har flickvän? I alla fall så bevisar programmet att allt killar egentligen bryr sig om är att få ha sex! Varför heter ens programmet "KUNGARNA av Tylösand" när det även är tjejer med?
Har ett tag varit nära på att skiva ett lite feministiskt inlägg, detta kanske var en försmak på vad som komma skall.
Anyway, tröjan =). Har som sagt 25% på en valfri vara på Lindex men endast till imorgon. Tröjan på bilden är grymt snygg. Kostar nu 349, alltså 261 med rabatten. Men är det värt det? Får funera och sedan bestämma mig imorgon. Men vet inte ens om jag hinner åka nånstans, måste rensa klart garderoben och sedan jobbar jag i stan klockan 5. Jag får som sagt se, men snygg är den!

Ganska så lång dag

Idag har jag ganska så lång dag, går i skolan till fyra men ska försöka gå vid tre för att hinna gymma innan jag ska jobba mellan 5 och 6. Ha en bra dag!

Jag har fått ett nytt jobb!


Nu ringde de från Swedens sport academy och jag har i stort sett fått ett nytt jobb. Ska dit imorgon och bara titta och se hur allting fungerar och sedan, om jag tycker allt verkar bra, skriver vi kontrakt. Lönen för detta jobb är inte den bästa MEN jag kommer jobba ungefär 10 timmar per vecka och den inkomsten behöver jag verkligen.
Titeln på mitt jobb är idrottsledrae och jag ska alltså leda barn i oilka sporten. Denna vecka är det fotboll och sedan är det andra sporter så som innebandy, basket, dans, kampsport o.s.v. Verkar vara ett väldigt roligt jobb och jag tycker det ska bli spännande att få jobba med något lite nytt men ändå få jobba med barn =).

Bästa lunchen!

Det blev hemmagjorda hamburgare till lunch idag. Kanske inte den nyttigaste lunchen, speciellt inte när man försöker gå ner i vikt, men det blir sallad till middag så jag försöker övertyga mig själv om att det är okej =).
Det ser förresten ut att vara väldigt fint väder ute, solen är i alla fall framme, men det ser också ut att blåsa en massa. Är det varmt ute idag? Det blir lätt så att man sitter inne hela dagen när man är ledig och måste plugga. För övrigt går pluggandet sådär. Ska se ett avsnitt av Criminal minds nu och sedan sätta gång igen.

"Skinnisar" på Lindex

Lindex Shop Online - Shorts Lindex Shop Online - Väska

Bilder: lindex.com/se


Jag är lite sugen på ett par "skinn"shorts. De från Lindex ser riktigt snygga ut, till det hade jag gärna burit en svart "skinn"väska också, även den från Lindex.  Får kanske gå in och prova shortsen när jag får tid. Är ledig imorgon men måste plugga som vanligt. Har imorgon och torsdag på mig så känner mig ändå ganska så lugn.
Nu ska jag se klart på CSI och sedan sova. Godnatt.

Update: Fick sms idag om att jag får 25% på en valfri vara, det är jätte bra ju. Dock vet jag inte när jag ska hinna utnyttja det då rabatten endast gäller tills på torsdag men ska försöka titta in på Lindex innan dess.

Jobbintervju


Halsduk: New Yorker, Jacka: H&M barn, Byxor: Cubus, Klocka: Cotton on, Armband: Childhood

Nu ska jag åka in till stan för att gå på jobbintervju. Är faktiskt väldigt nervös vilket är konstigt. Jag har gått på hur många jobbintervjuer som helst i mitt liv och jag har blivit erbjuden jobbet alla gånger förutom kanske 2. Och när jag vet att det är ett jobb jag är bra på, som detta, så är jag oftast mindre nervös. En anledning kan vara att jag är nervös över att hitta dit men vet ungefär hur jag ska gå så det borde gå bra. Håll tummarna för mig i alla fall för jag vill verkligen ha detta jobb!!

Jag fick pappas gamla jacka


Pappas gamla skidjacka

Jag rensar min garderob och mamma och pappa rensar garaget. Och i garaget har de hittat allt möjligt. Bland annat har de hittat mina och min lillebrorsa gamla gossedjur som vi nu måste gå igenom för att se vad vi vill spara. Mamma hittade även en gul väska som tillhörde mig, borde tagit kort på den med men så långt tänkte jag inte. Sedan hittade mamma också pappas gamla skidjacka som de hade tänkt skänka bort men det fick de inte! Jag tyckte den var jätte snygg så jag behåller den. Ni kanske får se den på imorgon för då ska jag nämligen iväg på arbetsintervju men får se. Den är ju lite bökig då den måste dras över huvudet.

En bra kväll



Här är lite bilder från igår. Vi började på Högbergs, där vi hade lite svårt att komma in på grund av en flask incident men J är en sweet talker och så han typ pratade in oss. Ha ha bra jobbat av honom! Där hade jag faktiskt grymt kul och vi dansade mycket. Sedan gick vi till något annat konstigt ställe precis vid Medborgarplatsen. Där var det mindre roligt men när klockan var runt 3 orkade jag ändå inte gå vidare så åkte hem och sussade. En bra kväll och jag lyckades med att inte spendera något alls faktiskt, förutom dricka från systemet.
Nu ska jag fortsätta min söndag på samma sätt som den börjat, med att bara slöa. Dock kanske V kommer hit sen för att hjälpa mig med resten av min garderob, eller?

Kläd krupp!

Jag har prövat kläder 20 olika gånger eller mer och då överdriver jag inte. Jag höll på att bli galen. Ville verkligen ha ett par skinnbyxor, en tuff t-sirt och skorna jag inte bestämt om jag ska behålla. Men då jag gått upp så mycket i vikt kändes skinnbyxorna bara obekväma och jätte tighta. Efter det var allt fult typ. Nu har jag fått på mig något i alla fall, är inte helt nöjd men det får väl duga.
Ska ut och äta nu och sedan på en pub. Ha en bra lördagskväll!

Kan jag bli av med körkortet?


OBS: bilden har inget med situationen att göra

Usch vad less jag blir på mig själv och oj vad dålig denna dag blev. Nu när jag skulle åka till systemet så råkade jag backa in i en bil. Lacken skrapades upp ytterst lite på bilen jag backade in i och våran lack skrapades också upp. Som tur var fick jag tag på föraren. Han blev väldigt arg och förstod inte hur jag lyckades backa in i honom, och inte jag heller om jag ska vara ärlig. Blev stressad då en annan bil famför mig skulle köra framåt och jag hade en bil i baken. Jag är orolig för 2 saker. 1, kan jag förlora mitt körtkort över detta? Någon som vet? Enligt körkortsboken verkar det inte så men blir ändå orloig. 2. Hur mamma och pappa ska reagera när vi får veta hur mycket allt detta kommer kosta. De blev lite arga nu men inte jätte arga. Om vi däremot måste betala massa pengar blir de nog inte så glada för jag lär inte kunna betala då jag troligtvis snart ska börja betala hyra. Suck, jag har redan massa pengaproblem. Vill inte ha fler.
Nu ska jag lägga mig framför typ Gossip girl, gråta och trycka i mig godis även fast jag inte får!!

Träningsvärk

Pilates igår gav väldigt mycket eftersom jag idag har träningsvärk i övre delen av magen, insida lår, rygg och armar. Det gillar jag =). Tänkte köra Bodypump idag men var för lat så jag körde Zumba framför datorn istället.
Nu ska jag till systemet för ikväll blir det fest men innan festen blir det middag med familjen ute på stan =).

Cykel bilder



Här är lite bilder från igår, snodde dem från V's blogg. Visst är första bilden rolig? Jag skrattar bara jag ser den. Jag och cyklar är inte alltid så bra vänner. Precis som jag och typ rollerblades, skateboards, skidor och allt annat man kan slå sig på inte är så bra vänner. Jag har en tendens till att alltid ramla på sådana saker men igår gick det faktiskt bra ändå. Ramlade bara nästan en gång.
Nu ska jag snart åka till Ica Maxi för att se om de fått in mina skor. Förresten var det ju jätte härligt väder idag men tydligen så snöar det i andra delar av Sverige, trist!

Gratis solning

Idag har hittills varit en väldigt dag bra. Började med ett grymt bra Pilates pass, intruktören vi hade idag kör ganska så jobbiga övningar så man får verkligen jobba.
Sedan skulle jag sola. När jag då går ned till receptionen för att köpa en polett lägger han i kassan ner min polett i min plånbok. När jag frågar hur mycket det kostar säger han bara ssshhh =). Jag fick alltså sola gratis idag,
grymt nice!!
Sedan läste jag nyss ett meddelande på Facebook som både är bra och dåligt. Jag vet nu vart mina paket är. Enligt en kompis till R, som skulle skicka mina paket från Australien, så ligger dem i R's garage. Han har alltså spenderat mina 700 kr och skitit i att skicka paketen. Vilken jävla idiot. Förlåt för att jag svär men jag blir så arg. Nu gäller det bara att få någon att pallra sig ned till hans hus och hämta paketen. Försöker få Z att gå dit med typ 5-6 killar och kräva tillbaka paketen. Får se om han går med på det. Nu MÅSTE jag plugga.
Update: Jag har tur som har sånna snälla och bra killar nere i Australien. Jag tror nog att de fixar tillbaka paketen åt mig =).

Pilates


Jacka: Primark, Tröja och byxor: Cubus, Väska: Zara, Skor: italiensk marknad

Det blev en ganska så enkelt outfit idag. Ska egentligen bara in till stan för att träna och sola och sedan åka hem och plugga. Ha en bra fredag!

Garderobsrensning



Idag var V här. Vi tittade på tv och cyklade upp till McDonalds för att köpa mat. Vi låtsades att vi förbrände maten genom att cykla men det lär vi inte ha gjort ha ha.
V var också världens bästa och hjälpte mig rensa min garderob, det behövdes verkligen!! Som ni ser på första bilden så är alla låder kaos förutom låda nummer 2 som var färdigrensad när bilden togs. Vi hann även med att rensa lådan över och lådan under den. Nu har jag endast en låda kvar, andra garderoben där det ligger klänningar och skor samt 3 lådor ute i hallen. Allt detta ska göras innan nästa helg då jag ska sälja mina kläder på loppis i Hågelbyparken. Just nu har jag redan 3 stora påsar som ska säljas (se andra bilden).
Nu ska jag sova för imorgon ska jag upp tidigt för att träna pilates och sola solarium!

Gossip girl craze!

Nu har Gossip girl säsong 4 börjat sändas i USA och jag har nu sett det första avsnittet, älskar verkligen Gossip girl. Det andra avsnittet har också sänts så det ska jag se på imorgon. Vet även att nya avsnitt av How I met your mother börjat sändas så imorgon blir det mycket nya avsnitt av mina favoritserier. Ska ha en riktigt myskväll med mig själv imorgon, can't wait!

Nervöst


Jacka: Primark, Halsduk och tröja: H&M, Leggings: Forever 21, Skor: K-mart, Väska: Italiensk marknad

Jag är verkligen jätte nervös inför min muntliga redovisning idag. Hoppas inte min nervositet ställer till det för mig så att jag inte får godkänt eller något. Just nu vill jag bara att klockan ska vara efter 11, att jag ska ha genomfört min redovisning samt blivit godkänd. Please wish me luck!

Vi vann!

Hittade ingen passande bild så ni får klara er utan det nu. Vi vann i alla fall matchen idag med 2-0 och det känns väldigt bra. Jag spelade väl inte sådär jätte mycket men i första halvlek var jag typ sämst, spelade bättre i andra. Nu ska jag sova för imorgon har jag en muntlig redovisning som jag är jätte jätte nervös över. Missar man att ta med något blir man underkänd och jag känner att jag inte riktgit är förberd Har skrivit ned allt jag ska säga men har inte tränat in det. Vi har dessutom endast 5 minuter på oss, hjälp!!

Pluggis i solen



Idag har jag pluggat på relativt bra. Har en del kvar att skriva idag och sedan kör jag på igen på fredag då jag är ledig nästa gång. Det jag dock oroar mig över är mängden av det jag skrivit. Har nästan skrivit 5 sidor redan och är verkligen inte klar, problemet är att max antal sidor man får skriva är just 5. Men det problemet får jag ta tag i i slutet när jag känner mig klar, då får jag titta igenom och börja ta bort.
Nyss tog i alla fall jag och mamma, som också sitter hemma och pluggar, en paus och gick på en promenad i solen och sedan gjorde vi en jätte god sallad. Så nu är jag mätt och belåten och redo att sätta igång igen!

Glass sugen?



Såg ni hur bra det gick för mig att pugga idag? Istället för att plugga åkte jag till Maxi, åt lasanage och tittade på Criminal minds samt la ut en annons för att sälja min Fornarina kjol. Men jag har i alla fall förberett min muntliga examination tills på torsdag har sedan har jag ytterligare 5 lediga dagar på mig att skriva klart.

Men nu till något godare, nämligen glass! I söndags så var jag ju på bio med J och såg "Going the distance, som för övrigt inte var världens bästa film kanske. Jag brukar i alla fall oftast köpa med mig något in på bion men i söndags ville jag bara ha glass. Speciellt den nya McFlurryn med Magnum och brownie. Eftersom man troligtvis inte får ta med glass in på bion så får det vänta tills nästa helg. Då vill jag nog även pröva på den nya choklad- eller lakritssåsen som stelnar =). Mmmm lakritssås och glass....

Snygga skor på Ica Maxi



Jag körde en fuling igår (tänker inte säga vad jag gjorde här för det är nog dumt) så jag har lite extra pengar och därför är jag nu på jakt efter ett par boots med låg klack. Har kikat lite i Dn sko, Skopunkten och några andra ställen. Har hittat en del fina men inga som kanske är wow.
Nyss var jag på Ica Maxi för att köpa morötter till min lasange lunch som jag ska äta snart (mums, mums!) och då såg jag dessa två par skor. Blev helt kär i bootsen med låg klack men de fanns inte i min storlek. De skulle komma in i slutet av veckan så ska kika lite mer i andra affärer och sedan bestämma mig.
Sedan har jag fortfarande inte bestämt mig om jag ska behålla dessa skor så ett alternativ till de skorna skulle kunna vara de andra paret från Maxi. De kostar 99 kr mer, alltså 299, och kändes väldigt bekväma. Får fundera på det. Nu ska jag försöka plugga för just nu gör jag allt förutom att plugga.

Just nu vill jag ha...

Just nu vill jag ha:

Någon att pussa på och kramas med!


En lika fin och platt mage som jag tidigare haft


Mina lådor med mina saker från Australien (som fortfarande är försvunna, människor är dumma ibland!)


En lägenhet där jag kan hänga denna snygga tavla på väggen

Bild: kandeeshop.se

I'm blue!


Klänning: second hand, Kofta: Dotti, Halsduk: New Yorker, Jacka: H&M barn, Leggings: Forever 21, Skor: Esprit

Idag klär jag mig mestadels i blått. Det syns inte på bilden men har en blå kofta ovanpå den blåa klänningen och sen är halsduken blå också =). Slutar 12 idag och sedan ska jag träna core. Ha det bra!

Solisar

Här är solglasögonen som V köpte åt mig. Glitter kommer de ifrån. Jag tycker absolut man ska fortsätta använda solglasögon på höstern och vintern också om det är sol så dessa blir jätte bra.
Nu ska jag fixa lite inför imorgon och sedan sova, vaknade 11 för att gå upp och rösta i morse så med tanke på vilken tid jag kom hem igår natt så sov jag inte så mycket. Godnatt!

White room igår



Igår ville jag dra på mig Conversen och dansa natten lång, och vi försökte göra det men stället vi gick till var helt dött. Vi var kanske 20 personer där och dansgolvet var inte ens öppet så vi gick vidare. Vi visste inte riktigt vart vi ville så vi körde runt och försökte hitta parkering ganska länge. Sedan var planen att gå till Lobby men seriöst deras kösystem är det sämsta i världen!!! Det var exakt samma sak när Grodan låg där, lär de sig aldrig?
Så till sist hamnade vi på White room. Det var inte så mycket folk där när vi kom men det var ändå ganska skönt för när vi gick därifrån var det knökfullt. Men vi hade kul även fast jag inte fick dansa natten lång i mina Converse.
Ni blir det snart bio med J!! Mys!!

Jag behöver råd

Igår köpte jag dessa skor som jag bloggade om förut (bättre bild här). De har kostar 500 och kostade nu 250, sedan har Din sko 20% på alla sina varor och hon i kassan gjorde fel och gav mig rabatt fast de var på rea så då kostade de bara 200 kr. Nu vet jag dock inte om jag ska behålla dem. Vad tycker ni?
Grejen är att jag skulle behöva ett par korta boots utan hög klack egentligen för det äger jag inte och det är perfekt nu på hösten, sedan vill jag ju även ha träningsbyxorna, skorna från Lindex samt ett par fotbollsskor för de är antagligen på rea nu men kosta ändå jätte mycket. Så vad ska jag lägga pengarna på? Det räcker nog egentligen till både dessa skor, ett par låga boots och träningsbyxorna men då är jag typ pank sen. Vaddå beslutsångest?

Matchdags

Det blev ingen utgång igår, istället chillade vi och hade det trevligt hemma och M och J. Kom dock hem ganska sent så är liiite segt men måste tagga till för nu är det match!! Håll tummarna för vi måste vinna denna match för att behålla våran första plats i serien.
Update: det blev ingen match =(, ännu ett lag lämnade WO. Eftersom jag var skadad en match har jag endast spelat en match sen jag kom hem från Australien, trist! Men nästa vecka är det två matcher, då j*vlar!

Läs om ni ej vill ha hängbröst


Jacka :Primark, Halsduk: H&M, Tröja: Gina Tricot,  Leggings: Forever 21, Skor: Big W

Här får ni dagens outfit. Ikväll ska jag hem till M en stund och sen kanske vi ska gå ut men jag mår sådär. Pendlar nånstans i ingemansland mellan frisk och sjuk, det är jätte jobbigt. Har stressat som bara den idag och efter gymet mådde jag helt plöstligt illa och det har inte riktigt släppt helt. Vad är det för fel på mig? =(.

I alla fall så glömde jag typiskt nog en sport behå idag så jag fick träna i en behå, usch!! För det första är det väldigt obekvämt och för det andra tycker jag synd om mina bröst som inte får något stöd. För er där ute som normalt tränar i behå ni kan lika bra säga HEJ HEJ HÄNGBRÖST! Det är nämligen så att när man tränar åker brösten både vänster, höger, upp och ned och om man då inte har något bra stöd (som en behå inte ger vid träning) så spricker det som små trådar i bröstet. Dessa trådar är vad som håller bröstet uppe och ju fler som spricker desto hängigare blir brösten. Så nu vet ni!

Fikapaus i skolan. Hann inte Blogga i mors...

20100917063 (MMS)

Fikapaus i skolan. Hann inte Blogga i morse för då hade jag missat bussen. Bloggar när jag kommer hem men det blir ganska så sent. Slutar 4 och ska gyma efteråt


Världens bästa 8åringar



Innan jag berättat om idag måste jag fört referera till Askungen så att ni förstår. Ni vet när mössen gör om Askungens klänning? Och när de sedan överraskar henne och hon kommer in i rummet så ropar ena musen "Grattis" även fast det inte är hennes födelsedag. En liknande sak hände idag.
När jag kommer in i klassrummet på morgonen så ropar ett av barnen ut "Grattis"  även fast jag varken fyllde år eller hade namnsdag. Det var hur roligt som heslt. Sedan såg jag att de hade skrivit på tavlan, Puss Rebecca. Rebeccas sista dag. Alla ledsna. Hur himla sött är inte det? Jag blev så glad och älskar verkligen de där små 8 åringarna. Som tur är är jag där om 4 veckor igen men efter det är det verkligen min sista dag. Fick även en Noblesse ask som hejdå present. Om inte lärare/förskollärare är världens bästa jobb så vet jag inte vad som är det.

Mys!


T-shirt och tröja: Abercombie & Fitch, Byxor: Cubus, Skor: Big W, Jacka: Primark, Halsduk: New Yorker

Eftersom det är sista dagen på praktiken och eftersom jag bara ska hem efteråt så blir det myskläder idag. Ha en bra torsdag, endast en dag kvar till fredag!

Födelsedagsshopping



Pappsen fyller år imorgon så idag blev det till att köpa presenter. Blev ett par tofflor och en halsduk från H&M. Killen som stod i kassan tyckte halsduken var snygg, frågade om de fanns fler kvar och sa sedan att han också skulle köpa en ha ha.
Sedan köpte jag även tröjan jag bloggande om igår, ville verkligen ha byxorna också men det får vänta. Måste köpa kurslitteratur =(. Fick nyss också ett par solglasögon av V smugglandes till mig genom en bilruta. Men de får ni se en annan dag!

Skynda, skynda


Jag har väldigt bråttom just ju, märks det på bilden och hur jag satt på mig min halsduk kanske? ha ha. Ha en bra dag!

Träningssnygg


Bilder: hm.com/se

Dessa snygga träningskläder såg jag inne på H&M idag, t-shirten är jag riktigt sugen på och träningsbyxorna har jag köpt förut men lämnat tillbaka för att köpa ett par andra men tycker fortfarande de är jätte snygga. Dock trivs jag bättre att träna i shorts men det är mindre snyggt. Får pröva dem och se hur de känns.
På tal om träning ska jag nu iväg och träna fotboll i regnet =(, men vad gör man inte för laget?

Fotografering?


Jacka: Primark, Halsduk: H&M, Klänning: Monki, Skärp och skor: Italien, Leggings: Forever 21, Väska: Australien

Idag är det skolfotografering, det är inte alls säkert att jag får vara med eftersom jag endast är praktikant men vi får se. Förutom det så har illamåendet släppt helt, hur skönt som helst!
See you later!

Bilder från kryssningen

Här kommer bilder från kryssningen igår. Om videofy.me vill fungera sen så kommer det även 2 eller 3 videos.

M och B

Rumskompisarna:

De hade sprit i en liten spermie. Har kvar den. Den var tydligen tysk och på lappen stod det Ich Komme. Ni kan själva lista ut vad det betydde:

Förfest i grannhytten:

Sista bilden uppe på dansgolvet innan jag försvann in i dimman ha ha



Fortfarande inte helt 100


Jacka: H&M barn, Tröja: Cotton on, Kjol: second hand, Leggings: Tempt, Gummistövlar: morfars garage

Jag ser lite ledsen ut på bilden men det var inte meningen. Idag mår jag mycket bättre än igår kväll. Tror jag behövde sova. Jag är dock fortfarand inte 100. Mår fortfarande lite illa och har svårt att äta mycket. Kanske mår illa just för att jag knappt åt något alls igår. Ska försöka bege mig iväg till praktiken och se hur jag känner mig där. I värsta fall går jag hem tidigt, i bästa fall är jag där hela dagen och åker sedan och tränar.
Vi ska ut i skogen idag så därför åker gummistövlarna på. Ha en bra måndag.

Läggdags

Jag har knappt ork till att skriva detta inlägg för jag är så grymt bakis. Mår jätte jätte illa och vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Så det bästa för mig just nu är att gå och lägga mig för kvällen och förhoppningsvis vakna upp och må bra imorgon. Nu säger jag och min spyhink godnatt!

Kryssnings dags!


Linne: Gina Tricot, Tröja: Hollister, Byxor: Cubus, Skor: USA

Nu drar jag iväg på kryssning. Försöker slänga in ett mms inlägg ikväll, annars hörs vi imorgon kväll när jag kommit tillbaka. Ha en bra helg!

Bilder från Amba igår




Bilder från igår. Bilden på mig och T är hemsk, ser ut som värsta tjockisen ha ha.
Vaknade 2 idag och håller nu på att packa för fullt inför båtresan. Ska ju endast vara borta i en dag men jag och packning alltså, det blir nog en liten resväska och en handväska som åker med i alla fall. Måste ju ha kläder idag, party kläder ikväll och kläder imorgon och så har de en "beach" där så badkläder ska också med. Det blir nog kul!
Slänger in en outfit bild innan jag åker och kan försöka mms blogga ikväll men som ni såg igår blir det liten text när jag mms bloggar, vet inte hur man fixar det. Men det är väl bättre än inget?

Mobilkameran är sådär men ni får bättre bi...

20100910061 (MMS)

Mobilkameran är sådär men ni får bättre bilder imorn. Ses i dimman!


Jag har inte hunnit blogga idag. Körde ett...

20100910057 (MMS)

Jag har inte hunnit blogga idag. Körde ett väldigt långt och bra träningspass med c och sedan blev det bråttom med att fixa sig inför ikväll. Ska antagligen ut till amba med t. Slänger in ett till inlägg med kvällens outfit. Här är iaf kvällens make up


2010-09-10


Klänning: Supre Skjorta ovanpå: H&M, Skor: Converse: Jacka: H&M barn, Väska: Friis & Co

Jag var jätte trött när jag vaknade i morse så det är skönt att det är fredag idag. Tror barnen slutar halv ett också så det blir en kort dag. Ha det bra!

Gröna skor till min gröna jacka

Lindex Shop Online - Sneakers

Bild: lindex.com/se

Dessa skor såg jag inne på Lindex igår, de är snyggare i verkligheten än på bild. Ville ha dem men tänkte vad ska man matcha med ett par gröna skor? Sedan köpte jag den gröna jackan så nu vill jag defenitivt ha de gröna skorna också. Men som jag sagt tidigare försöker jag hålla ner lite på shoppingen nu, ser det ut som om det går bra eller? ha ha.

Barnjacka

Grön jacka, svarta byxor och gråa skor var väl sådär inser jag nu men vet inte om jag hinner byta skor. Mamma sa att det var jätte varmt ute så hoppas jag inte svettas ihjäl i detta. Jackan är i alla fall den jag köpte på H&Ms barnavdelning igår. Hejdå!
Update: Jag bytte skor till de jag hade å mig igår. Såg ju verkligen hemskt ut med gråa skor till

Jag vill bara säga att...


Jag vill inte bli sjuk. Jag vill inte, jag vill inte!

Skulle egentligen tränat Body pump idag men skippar det eftersom jag tror jag håller på att bli förkyld, vilket är sämst för det går liksom inte att bli förkyld nu. Har redan bokat och betalt för kryssning i helgen och jag har nu 7 dagars praktik och dessa 7 dagar måste jag göra så jag får skrika lite på min kropp så kanske det blir bättre.
Efter praktiken idag åkte jag hem till V och sedan åkte vi till Skärholmen. Jag köpte en jacka på H&Ms barnavdelning. Antingen så visar den senare eller så får ni se den imorgon för den lär åka på då.
Nu blir det slapp framför tven och lite skrikandes på kroppen, delvis för att jag ska bli bättre och delvis för att jag inte vill känna dessa känslor jag känner inom mig.

Randigt


Halsduk: H&M, Jacka: Primark, Tröja och leggings: Gina Tricot, Skor: K-mart

Idag börjar min en veckas långa praktik. Ska bli lite kul att få träffa barnen igen, de börjar bli så stora nu. Började ha praktik hos dem när de var 5 år och nu går de i tvåan! Ha en bra onsdag!

Din skos rea



Dessa skor var väldigt omtalade och eftertraktade ett tag, nu finns de på rea hos Din sko. Jag tycker de är jätte läckra och eftersom mina stövlar med tjock klack är i mina Australien paket (som för er som inte vet är på rymmen nånstans) så skulle jag vilja ha ett par andra. Dock är klacken väldigt hög och de kändes sådär att gå i så får fundera på det.
Nu ska jag poppa en alvedon och enchinagard innan träningen. Huvudet dunkar och kroppen gör lite ont, en förkylning på g?

Ännu mer shopping



Detta köpte jag i söndags. Ett par byxor från Cubus, har ett par i blått och tycker de är så sköna så jag köpte likadana i grått. Ett par jätte sköna och bekväma shorts samt en all around halsduk från New Yorker. Har redan en all around halsduk i svart sen förra året och den har jag typ levt i så en blå satt fint. Sedan köpte jag även ett beige/hudfärgat läppstift från Viva La Diva, vet inte om färgen syns så bra på min pussbild men det är i alla fall nummer 53. Köpte även en ring men den har jag redan lyckats tappa bort ha ha. Får se om den dyker upp nånstans sen för jag vet att jag hade med mig den hem.

Tajtare och kyligare


Kavaj: second hand, Tröja: Dotti, Klänning: Monki, Strumpbyxor: ?, Skor: Italiensk marknad, Väska: Friis & Co, Halsduk: H&M

Skoldags! Imorgon börjar en veckas VFU (praktik) så då gäller det att klä sig varm snarare än snyggt så därför passar jag idag på mig att klä mig i lite tajtare och kyligare kläder. Ha en bra dag!

Jag orkar inte bo hemma!




Jag vet att jag skulle visa er det jag köpte igår men nu är det jätte sent och jag har haft ganska mycket att göra idag så det får bli imorgon.
Igår kom mamma in med en god nyhet. Jag ska få en lägenhet i Aspudden (en liten ettan, men bättre än inget) innan 1 oktober. Nackdelen är att jag då inte kommer ha tillgång till bil men det är ändå jätte skönt. Är sååå trött på att bo hemma nu. Speciellt när lillebrorsan tar hem 3 killkompisar som sitter och spelar spel i hans rum sena vardagskvällar. Hatar det! När jag flyttar ska jag dekorera mitt badrum med ett grått leopardsfärgat duschdraperi och gråa och rosa handdukar från H&M Home, grått + rosa= snyggt!
Godnatt!

Avklippna huvuden


Jacka: Primark, Tunika: A-wear, Leggings: Gina Tricot, Skor: Big W

Som ni kanske redan märkt så klipper jag av mitt huvud när jag tycker att jag ser för ful ut ha ha. Sen tycker jag att denna outfit plats är svårare att ta bra bilder från. Får se om jag ska försöka hitta en annan plats.
Nu ska jag iväg till skolan för en tvåtimmars föreläsning, känns onödigt men tror föreläsningen är viktig. När jag kommer hem får ni se mina köp från igår.

Gårdagens bilder



Jag var SÄMST på att ta bilder igår men jag hittade i alla fall två bilder på Marias blogg. De två första bilderna är hennes, hoppas det var okej att jag lånade dem =). De andra två "bilderna" tog jag. På första bilden var blixten av och förutom det gör tjejerna något konstigt, ingen aning om vad. På den andra bilden ser jag bara jätte konstig ut men jag bjuder på den =). Nu är det läggdags. Godnatt!

Finding Neverland = bästa filmen!

Jag har precis sett filmen "Finding Neverland" och självklart visste jag att filmen var bra men jag hade glömt bort hur otroligt otroligt bra den var! Barn blandat med fantasi, en film precis i min stil. Här har ni mitt favoritcitat ur filmen:
"You've come to mean so much to us all that now, it doesn't matter if it's true. And even if it isn't true, even if that can never be... I need to go on pretending... until the end... with you. "

Dags för filmkväll


Jacka: Primark, Tröja och linne under: Gina tricot, Leggings: Tempt, Väska: Billabong, Skor: marknad i Italien

Jag ber om ursäkt för att jag är så dålig på att uppdatera. Var jätte seg i morse av upperbarliga själ och sedan ville T ha sällskap till Skärholmen så då hann jag inte med att blogga. Tog en outfit bild i all hast så den blev lite suddig men den får duga.
Köpte en del saker idag med även fast jag inte borde men det får ni se sen för nu är V på väg hit för filmkväll! Ha en mysig söndagskväll.

Conversen i väskan!


Matchen slutade 2-2 vilket jag ändå tyckte var bra med tanke på att vi låg under med 2-0. Nu ska jag ut med laget. Idag är det högklackat som gäller men Conversen får följa med i väskan och känner jag mig själv rätt, och med tanke på hur grymt mycket jag dansade igår, så lär de åka på efter ett tag ändå. Syns ute i dimman!

Vi svenskar

Mmset igår blev ju lite misslyckat. Skulle varit en bild på mina Converse samt stått dans skor inte danskor i rubriken. Men jag hade i varje fall grymt roligt igår men glömde kamera så tog inga bilder tyvärr. Dansa i alla fall loss i Converse som sagt samt min American Apparel klänning. Hoppas ikväll blir minst lika roligt.
Två roliga saker hände för övrigt i går. Den första tyckte min familj var jätte roligt och den andra är bara en sån där typiskt svenskar grej.
1. Jag gick på götgatan i Slussen och plötligt stannar en taxibil och chaffören öppnar bildörren. Tydligen hade någon cyklist gjort något dumt så att taxi chaffören blev arg så chaffören skriker ut, "jävla svensk" ha ha. Det bästa han kunde komma på när han blev arg var jävla svensk. Tyckte det var jätte roligt!
2. När jag gick hem från tåget så var det en tjej från Australien som satt nära mig och vi gick även av på samma station. När vi skulle upp för rulltrapporna finns det två rulltrappor. Normalt går den högra upp och den vänstar ner men både är just då ur funktion. Alla går då upp i den högra rulltrappan och den Australienska tjejn säger, det här hände förut också. Varför går alla upp i den högra rulltrappan när den vänstra rulltrappan är helt tom? Ha ha konstigt vilka vanemänniskor vi är.
Nu blir det snart match. Wish me luck!

danskarna på! Har varit på södertörns insp...

dans skorna på! Har varit på södertörns insparkspub. Har dansat natten lång och är nu på väg hem för att nanna kudde. Hörs imorn!


Äntligen fredag


Tunika: Gina Tricot, Skärp: Italien, Leggings: Tempt, Skor: Converse, Klocka: Cotton on

Godmorgon! Idag är det fredag, woho för det! Ska iväg till skolan för en två timmars föreläsning nu och sedan blir det gymet. Förutom det jag har på mig på bilden drar jag även på mig skinnjackan och en halsduk faktiskt, det är kallt på mornarna och kvällarna nu. Ha en bra dag!

Musikchoklad



Denna chokladen fick jag av J. Hur cool är den inte. Musikchoklad liksom. Har ännu bara hunnit smaka den oranga som var mjökchoklad med caramell crisp. Den gula är vit choklad med mangosmak, den blåa vanlig mjölchoklad och den rosa vit hoklad med lakrits. Den rosa och den gula låter väldigt spännande så en av dem får följa med till skolan imorgon.

Morgon stress


Jacka: Primark, Skjorta: mammas gamla, Byxor: Cubus, Skor: Italiensk marknad

Nu måste jag springa iväg till bussen. Ha en bra dag!

Lär dig sminka dig själv

Det här med smink har aldrig riktigt varit min grej. Började sminka mig sent och att lära sig lägga en snygg bas och för att inte tala om snygg ögonmake är svårt. Har lärt mig lite genom You tube videor men det är så tidskrävande. Därför funderar jag på att köpa Bobbi Browns bok Beauty där man lär sig, steg för steg, hur man sminkar sig snyggt. Måste nog dock vänta lite, spenderar alldles för mycket pengar just nu =).

Ny outfit plats, bra eller dålig?


T-shirt: en present, Leggings: Forever 21, Skor: Converse, Jacka: Primark

Jag har hittat ett nytt ställe att sätta kameran på så att jag får med hela mig. Nu blev dessa bilder ganska så suddiga men om det går att få dem skarpare vilket tycker ni då är bäst? Som förut när jag tar en bild på skorna och sedan på resten av mig, eller som nu när ni får hela mig fast på längre avstånd?
Nu ska jag gymma och sedan träffa J som ska låna böcker åt mig på Södertörn.

RSS 2.0