Jag säger hejdå till blogg.se



Jag säger nu hejdå till blogg.se och byter nu till blogspot.com. Min nya bloggadress är www.beccasfashion.blogspot.com (Klicka på adressen så öppnas sidan i ett nytt fönster)
Hoppas ni följer med mig dit!!

2011-01-25


Tröja: Lindex, Leggings: Gina Tricot, Skor: Australien

Nu drar jag iväg till jobbet. Usch vad jag inte är en morgonmänniska, kommer bli jobbigt att gå upp den här veckan tror jag. Glömde förresten säga att jobbet igår gick bra och de tog hand om mig väldigt bra =). Hoppas jag kommer trivas där. Ha en bra dag!!

Ögongodis på gymet


Bild: forever 21.com

Det blev en sen uppdatering idag. Gymmade efter jobbet och när jag kom hem fastnade jag med en sak som jag föhoppningsvis kan presentera för er imorgon =).
Idag när jag var på gymmet var det fullsmockat! Har aldrig sett så mycket folk på mitt gym förut, välkommen till de flestas vardag antar jag. Jag har ju annars tränat mitt på dagen då jag slutat skolan eller varit ledig. Nu när jag kommer träna när alla andra tränar kanske det är dags att se lite snygg ut på gymet då det fanns lite ögongodis i alla fall =). Tränar annars oftast i t-shirt och shorts men är så nöjd med träningsbyxorna jag köpte hos Forever 21 i Dublin att jag kanske beställer ett annat par därifrån, i rosa denna gång.
Fick ett väldigt trevligt brev i posten idag som får mig att vilja shoppa. Förutom den fina boken jag fick av morfar fick jag även 1000 kr i examenspresent. Han är underbar, min mofar!!

Guld



6 sådana här tallrikar fick jag av mamma. Hon i sin tur hade fått dem av momor och morfar. De är typ vita, även fast det inte ser ut så på bilden, med en guldkant. Jätte fina!! Jag tycker det är bra när saker går i arv.

Förutom det vill jag säga att ni är troligtvis vana vid att jag bloggar såhär mitt på dagen vilket jag kunnat göra när jag pluggat. Nu när jag börjar jobba kommer minna inlägg dock komma på morgonen innan jobbet, de dagar jag hinner, och när jag kommer hem från jobbet. Orkar troligtvis inte göra tidsinställda inlägg varje dag så jag hoppas ni kan nöja er med det =).

Nu börjar allvaret


Tröja: Lindex, Leggings: Åhlens, Skor: second hand

Jag är jätte jätte nervös idag eftersom jag börjar mitt nya jobb. Jag har haft drömmar om jobbet både natten till i lördags, natten till i söndags och i natt. I första drömmen gick första dagen på jobbet inte bra, i andra drömmen gick det bra och i natt kommer jag knappt ihåg hur det gick. Jag somnade ganska så snabbt igår kväll men vaknade efter några timmar och sedan har jag bara halvsovit sedan dess. Jag kommer vara helt slut ikväll.

Jag har börjat på nya jobb väldigt många gånger i mitt liv men detta känns mer seriöst för nu ska man plötsligt ta en massa ansvar. Jag har nu en utbildning och jag är förskollärare och då ska man ta ansvar, kunna saker och komma med idéer och det skrämmer mig. Skänk gärna en tanke till mig under dagen, det kommer behövas =). Ett tidsinställt inlägg kommer också under dagen. Ha det bra!

Lotion som luktar underbart!



När jag var på Maxi och handlade hittade T den här åt mig och när jag luktade på den föll jag pladask. Den luktar helt underbart och om man smörjer in sig med den så luktar det typ parfym. Jag kan inte sluta lukta på mina egna armar ha ha. Så om ni vill köpa en lotion som luktar gott är denna ett väldigt bra tips. Nästan så att jag ska köpa en till, så att jag är säker på att jag kan fortsätta använda den när den här är slut.
Nu ska jag snart sätta mig på en tunnelbana för att åka och hämta min plånbok. Snaaaaark!! Blir lite trött på mig själv. Orka åka hela vägen till Botkyrka och hem igen. Får hoppas att mamma kan skjutsa hem mig sen men hon är nog lika seg som mig så jag tvivlar på det.

Så går det



Efter att jag hade dansat framför wii bestämde jag mig för att även gå på en promenad eftersom vädret var så fint. Jag behöll mina korta strumpor på mig under promenaden, big mistake! Så här går det när man har korta strumpor och gympaskor på sig utomhus. Men jag är ändå väldigt glad över att jag gick på promenaden. Jag har bott här sedan början av november men aldrig riktigt utforskat området för att promenader på vintern är faktiskt inte jätte kul. Nu har jag däremot hittat massor av bra promenadområden. Oj vad jag kommer älska att bo här på våren/sommaren.


Shopping och examenspresenter




Igår när jag var hemma hos mamma och pappa en sväng så fick jag en examenspresent av dem och en av morfar =). Floran boken fick jag av morfar och den kommer vara jätte bra att ha när barnen vill lära sig om blommor och träd för jag kan ingenting om sådant. Halsbandet fick jag av mamma och pappa. Det kommer från Barncancer fonden och man kunde välja färg på kulans undre sida och jag fick en rosa såklart =).
När jag och T shoppade igår hittade jag en del saker på rean. På Lindex fick jag halva reapriset och köpte då en slö långärmad t-shirt som kommer bli perfekt att jobba i sen och en stor svart mysig tröja som man kan ha med leggings. Inne på New Yorker hittade jag en jätte snygg döskalle t-shirt. Den kommer bli grymt snygg med ett par slitna jeansshorts!

Annars så har T min plånbok vilket gör att jag blir lite handikappad. Tänkte dra till gymet men mitt gymkort ligger i plånboken så jag får dansa framför wii istället. Sedan köpte jag en dammsugare igår också så jag ska städa idag. Jag tycker jag städar hela tiden men det blir nog så när man har en liten lägenhet och slänger saker runtomkring sig hela tiden.

Bilder från igår

Här kommer bilderna från igår. Jag älskar skobilden. Någon hade ställt EN sko inne på pappershållaren på toaletten, lite roligt. Jag tror dock att jag tappade bort mitt skärp som jag hade på mig. Har inte letat så noga men det ligger inte bland mina kläder jag slängde av mig och inte i väskan så det lär ha åkt av någonstans på vägen igår. Typiskt mig ha ha.

Shopping och filmmys


Skjorta: pappas gamla, Linne: Gina Tricot, Halsduk och jacka: H&M, Leggings: Åhlens, Skor: Eurosko

Sorry för dålig bloggning men det blev lite stressigt efter att vi vaknade i morse. Skulle möta mamma och pappa för att köpa dammsugare och innan dess skulle det ätas frukost o.s.v. Valde i alla fall en bekväm outfit idag då jag och T sprang runt lite i Skärholmen och tittade i affärer. Kom hem med lite saker, visar senare. Vi var även duktiga med att ta bilder igår så det visar jag också er senare. Nu blir det film och mys!

Rosa


Kofta: MQ, Linne: H&M, Leggings: Forever 21

Detta hade jag på mig på bion idag. Nu är T på väg hit. Vi ska laga hemmagjorda hamburgare och sedan gå ut!! Jag är dock lite lite orolig, jag börjar få känningar i ögat. Samma sorts stickningar som på Irland. Jag hoppas det inte blir värre under kvällen för just nu är det inte så farlig. På Irland startade det dessutom att min syn blev suddig så att min syn är som vanligt är i alla fall ett bra tecken. Jag oroar mig alltid för mycket =). Uppdaterar imorgon med bilder hoppas jag.

Jag saknar dig



Jag skulle ju lägga upp en dagens outfit innan jag gick iväg till bion men detta är viktigare just nu. Jag orkar inte riktigt förklara vart den här känslan kom ifrån men jag saknar min mormor så otroligt mycket!! Hon gick bort för cirka 2 år sedan. De flesta av mina egenskaper och min personlighet har jag ärvt från pappa tror jag men resten kommer inte från mamma utan från min mormor. Vi hade båda det där äkta skrattet och min barnslighet kommer definitivt ifrån henne som ni kanske ser på bilden =). Jag saknar dig mormor!!

Pilates



Idag gick jag upp tidigt för att börja dagen med ett pilates pass. Sedan fortsätter dagen väldigt bra med eftermiddags bio och sedan utgång. Vi ska se Love & other drugs som har premiär idag. Det ser jag fram emot, har velat se den sedan vi var på Irland. Ni får en outfit bild innan jag åker iväg på bio för nu hade jag tänkt dra på mig myskläder. Ha en bra fredag!!

Vilka idiotiska killar det finns



Titta vilka roliga bilder jag hittade! Som ni kanske märker är jag lite trött och förbannad på killar. Den senaste tiden har jag fan inte träffat en enda bra kille, de tänker med en annan del av kroppen en hjärnan och man säger så. Det gör mig skit förbannand och ledsen men det skiter de säkert fullständigt i. Jag har totalt slutat lita på killar dessutom. Jag borde ge upp helt men det blir svårt utan att bli sårad först. När jag kom hem från Australien borde jag hållit mig borta från killar för jag var så sjukt lycklig då men jag lär hamna där snart igen. Utan någon kille i mitt liv alltså. Det kanske är det bästa ändå. Hoppas mina vänner är där för att göra mig glad igen då?!

Lite besviken



Jag glömde visa er 2 bilder från Ikea. Först på våran goda Ikea mat =) och sedan på en jätte inspirerande tavelvägg. Jag har ju nämligen inte jätte mycket väggyta i min lägenheter men har mycket tavlor jag vill sätta upp. Därför är detta en jätte bra idé på hur man kan sätta upp många tavlor på en vägg. Dett tror jag att jag komemr härma lite.
Nu till min besvikelse. Vi har en turnering på söndag men jag får inte spela =(. Det här är en turnering som jag alltid lyckats missa tror jag för jag kan inte minnas en enda gång jag spelat den. Anlednigen till att jag inte får spela är för att jag har ett skadat lår och min tränare vill "spara mig" men egentligen är det ju för att jag inte kan ge 100. Jag förstår självklart honom men jag är ändå jätte besviken =(. Men lycka till tjejer!!

Nya lampor



Detta fick jag med mig hem från Ikea idag. Det första är en lampa jag ska ha i fönstret, den fanns även i en orange/beigeaktig färg och nu när jag sitter i min lägenhet funderar jag om den ändå inte skulle vara bättre i och med att jag har vita gardiner och så. Får fundera på det. Sedan köpte jag små tallrikar för det äger jag inte. Sedan köpte jag även en taklampa som troligtvis måste monteras upp. Ni ser hur lampan ser ut uppe i högra hörnet av på kartongen . Sedan blev det även doftljus och "smörgåspåsar".
Nu drar jag iväg på fotbollsträning!!

Ikea dags!!


Jacka: second hand, Halsduk: H&M, Väska: Pennys, Leggings: Åhlens, Skor: Belle shoes, Kofta: cotton on, Klänning: Australien

Just nu sitter jag och väntar på att V ska ringa och så fort hon ringer beger jag mig till tunnelbanan och åker till Ikea. Ska köpa lita lampor tror jag, om de inte är för stora vill säga för det är lite jobbigt att åka till Ikea utan bil. Jag njuter för övrigt till fullo av att vara ledig innan jag börjar jobba på måndag =). Ha en bra dag.

Skinnshorts



När jag gick runt på stan igår så hittade jag ett par skinnshorts inne på cubus. Eller ja riktigt skinn är det kanske inte men ändå. De var på rea och kostade 149 kr. Jag har varit lite sugen på ett par skinnshorts men inte hittat några som satt bra på mig. Dessa satt bra på men ville pröva med strumpbyxor vilket jag gjorde nu och jag tycker de är riktigt snygga så jag tror jag behåller dem. Vad tycker ni?

Tavlor



Bilder: smam.blogg.se

När jag flyttade in i min lägenhet så hittade jag massor av saker jag ville sätta upp på väggarna men sedan blev det inte så mycket av det. Nu måste jag ta tag i det igen och funderar på att köpa någon av reproduktionerna ovan.
Vilken tycker ni är snyggast?
 
webvoter-omröstning
Vilken tavla är snyggast?

1 Floating
2. Hello shoes
3. La fever
4. Save me
5. Take me with you
6. This precious heart

Se resultat

Jag är en färdigutbildad förskollärare!!



Jag fick idag ett väldigt väldigt trevligt mejl. Jag är nu oficiellt en förskollärare!!!!!! Jag fick godkänt på mitt självständigt arbete och fick till och med C i betyg!!! Jag tycker det är jätte bra jobbat då 50% inte blir godkända och då jag inte förväntade mig ett högre betyg än typ E. Jag är grymt glad!!!
Ber för övrigt om ursäkt för att mina inlägg den senaste tiden kanske inte varit så roliga men det kommer roligare inlägg under dagen men jag var bara tvungen att dela med mig av denna glada nyhet!!

Skadad träningsnarkoman



Idag hade vi fysträning med fotbollen och det gick ju sådär. Vi började med att bara springa i tjugo minuter och när de tjugo minutrarna hade gått var jag inte ens anfådd. Varför? Jo, för att jag har skadad någon dum muskel i utsidan av högra låret och om jag hade sprungit fortare hade jag fått väldigt ont. Sedan körde vi lite  styrka vilket jag självklart kunde göra utan problem men efter det körde vi intervaller. Jag hatar egentligen att springa men intervaller tycker jag är kul. Vi ska egentligen springa 80% men jag fick jogga =(. Vår ledare säger att jag borde vila om jag vill att det ska gå över men jag mår så dåligt när jag inte får träna. Tyvärr måste jag nog ta en vecka (för mer än en vecka får det inte ta) snart och bara vila från all träningen men det kommer ta emot. Att en träningsnarkoman som jag får höra att jag borde vila känns hårt!!

Jag har fått ett nytt jobb!!



Idag var jag som sagt på jobbintervjun. Intervjun tog typ 2 timmar ha ha men jag gillade chefen. Hon bor på Öland och sa att hon bara kommer till förskolan när det är fest. Den isntällningen gillar jag. Det är ju egentligen inte bra med en chef som inte är där men det finns en annan tjej på förskolan som är lite av en chef så det är lugnt. Efter intervjun bestämde vi att jag skulle besöka förskolan så jag gled runt på stan lite för att sedan åka dit. Den ligger väldigt nära östermalmstorg och jag gillar den. Nackdelen med detta jobb är att jag alltid sagt att jag vill jobba med småttingar, 1- och 2 åringar, men nu kommer jag jobba med 4- och 5åringar. Men jag tror det blir bra ändå. Man får hoppa in på småbarnsavdelningen ibland också och så sa chefen att de gärna flyttar om i arbetslagen en del. Jag ska ge denna tjänst 100% och funkar det inte är det bara att byta jobb. Men försöka måste man alltid och det ser positivt ut!

Trasig kopp


Mössa och skor: Australien, Tröja: Frankrike, Linne: H&M, Leggings: Erotikmässan, Väska: Primark

Jag började min morgon med att tappa en kopp som gick i tusen bitar. Oj vad arg jag blev. Det var inte vilke kopp som helst heller utan en Lasse Åberg kopp. Försöke hitta en likadan på nätet men det gick inte så bra. Får försöka lite mer när jag kommer hem.
Linnet jag har på mig idag är för övrigt super skönt. Första gången jag använder det. Det kommer bli jätte snyggt med en söt spets behå under och utan kofta till sen när det blir lite varmare.
Nu drar jag på intervju. Uppdaterar er om hur det gick när jag kommer hem.

Sallad



Efter dansen idag fixade jag ihop en jätte god sallad. Till detta åt jag guacemol (kan inte stava till det) vilket gjrode den ännu bättre. Jag borde äta sallad oftare! Street funken var övrigt grymt rolig. Det är i stort sett bara tjejer som dansar och även intrsuktören är tjej vilket gör att hon koregraferar många sexiga moves. Det gillas starkt!!
Nu ska jag förbereda lite inför min intervju jag har imorgon, sedan titta på ett Parenthood avsnitt och sedan sova. Börjar nästan bli lite trött på att gå på intervjuer nu men ett jobb måste jag ju tyvärr ha.

Streetfunk



Förra veckan så glömde jag ju bort tiden och missade street funk passet på gymet men idag har jag inte glömt och ska snart bege mig till tunnelbanan. Det ska bli grymt kul, älskar att dansa som träningsform. Om det hade funkat hade jag bara dansat och inte gjort något annat (förutom fotboll så klart) men när jag försökte med att köra mycket zumba i Australien så gick det ju sådär. Jag tror jag behöver mycket cardio träning om jag vill komma nånstans med min vikt, tyvärr. Men det blir en del dans också =).

Här kommer bilderna

Jag glömde lägga in bilder från i lördags igår men här kommer de i alla fall.

T försökte ta kort på mig när jag satt på toa men det lyckades hon inte med!!


T tog ego bilder


Och jag tog sönder strumpbyxorna som jag försökte laga med nagellack


Det strippades på Amba



Jag på Amba



T på amba

Glashalt



Den första outfitbilden blev mörk och den andra suddig så jag lägger upp båda bilderna så får ni titta på den ni vill. När jag var och fikade med J så delade vi på en jätte god kladdkaka med daim och en morotskaka som också var god. Visst är det förresten halt idag? Jag skulle gå ner för min backe till tunnelbanan idag men tog typ två steg och sedan vände jag och gick runt för jag insåg att annars skulle samma sak hända som hände igår. Jag ramlade nämligen i den backen igår ha ha. Alla vägar här är i stort sett täckta med endast is. Inte kul.
Nu ska jag laga god mat och sedan spendera resten av kvällen framför Criminal minds och parenthood.

Mysdress!!


När jag vakande idag kom mina föräldrar hit för att fixa mitt avlopp i duschen som var lite igentäppt, bästa föräldrarna någonsin! Sedan åkte jag in till stan för att möta J för en fika. Innan vi åkte hem kikade vi lite på Åhlens och jag är lite kär i Odd Mollys velourdressar. Vill ha dressen ovan i någon av de färgerna. Någon dag när man blir rik kanske jag kan köpa en sådan! Skulle passa perfekt idag när jag nu ska spendera resten av dagen i soffan. Dagens outfit och bilder från igår kommer under kvällen.

Armbands konstilation



Jag ser typ full ut på bilderna vilket jag inte är men jag ville visa er min snygga armbands konstilation, Tog ett armband och ett halsband  som jag använde som armband. Jag ska verkligen försöka vara bättre på att ta foton ikväll. Hörs imorgon, ha en trevlig kväll!

Vi fick silver!



Jag glömde totalt bort att MMS blogga men vi vann i alla fall alla våra matcher i gruppen, gick vidare till semifinal där vi vann igen men förlorade tyvärr i finalen. Dock spelade vi en jätte dålig match då.
Nu funderar jag på att ta en powernap för att sedan börja laga mat. Jag och T ska äta tacos och sedan gå ut!!

Fotbollsturnering

Jag har inte sovit många timmar i natt men just nu är jag ganska så pigg ändå, tröttheten kommer säkert sen. Nu drar jag iväg och spelar våran egna turnering, NFF cupen, i Botkyrkahallen. Om vi går vidare slänger jag iväg ett MMS, annars hörs vi när jag kommer hem. Ha en bra lördag!!

Examensarbete inskickat



Idag har jag skickat in mitt examensarbete och så gick jag och besökte en förskola och jag blev i stort sett erbjuden jobbet. Ska på ytterligare en intervju på tisdag så ska vänta med att bestämma mig tills dess. Allt detta ska firas med utgång imorgon. Denna kväll blev lugn och mysig =). Nu ska jag sova för jag ska upp 06.00 imorgon. Godnatt!!

Fredag =)


Tröja: second hand, Linne: Gina Tricot, Leggings: Åhlens, Skor: K-mart

Ha ha vad rolig jag såg ut på bilden, typ halvblundar. Men men. Nu ska jag iväg till Gamla stan för att titta på en förskola. Sedan blir det gym och när jag kommer hem blir det städning och tvättning!

Äta, sova och andas fotboll



Sorry för att jag är så seg men fotbollsträningen började tidigare än vad jag hade trott och efter jag kom hem hade pappa rättat mitt arbete så då satte jag mig med det direkt. Har suttit och fixat och trixat med den fram tills nu. Nu tror jag att allting är klart, hoppas det i alla fall.
Annars så känns det som om jag kommer leva fotboll i helgen. På lördag har vi turnering typ hela dagen och på söndag ska jag sitta i sekritariatet i typ 5 timmar och på söndag kväll har vi fotbollsträning. Där emellan ska jag orka gå ut och dansa. Jag säger bara en sak, stackars min kropp!

Bästa torrschampoot!



Jag är såååå lat. Men jag försöker övertyga mig själv om att det är okej de sista dagarna jag faktiskt kan sova ut innan jag förhoppningsvis börjar jobba. Jag blev för övrigt kallad till ytterligare en jobbintervju idag men ska nog inte svara förrän jag vet hur det går på förskolan imorgon.
Nu tänkte jag tipsa er om världens bästa torrschampoo. Tyvärr går det dock inte att köpa i Sverige men om ni är i Storbritannien så kan ni köpa den på Boots. Håret ser verkligen rent ut efter man sprayat men den här men samtidigt känns det inte som om man har prdoukter i håret. Och så luktar det gott, jätte bra =).

Nu ska jag få något i magen och sedan lägga till det sista i examensarbetet. Tänkte åka förbi föräldrarna innan fotbollsträningen ikväll för att se hur arbetet ser ut i word format innan jag känner mig helt klar. Sedan ska pappa korrekturläsa också!

3D glasögon är så snygga =)




Precis hemkommen från att ha sett Narnia i 3D. Visst är vi söta i våra 3D glasögon? Ha ha. Jag tyckte filmen var väldigt bra och fick flashbacks lite här och var från den gamla Narnia filmen. Dock har de gjort om min "favoritscen". Om ni inte sett Narnia och planerar att se den läs inte detta då. När Eustace blir förvandlad från drake till pojke i gamla filmen så drar han bort drakfjället med hjälp av klorna. Jag tyckte det var jätte äckligt och hemskt när jag var liten. I den nya filmen drar han med klorna en gång och sedan blir han bara omvandlad av Aslan. Lite tråkigt. Annars höll jag och T på att dö av skratt varje gång Eustace pratade och var arg, hans ansiktsuttryck var sååå roliga. Nu ska jag snart sova, godnatt!

En glad kärring



Idag känner jag mig som en glad kärring.
1. Vi hade typ fysträning med fotbollen igår och det känns idag. Är inte så värst stel eller så men muskelspänningen som jag haft i utsidan av vänster låret kändes rejält idag. Jag typ går helt snett och när jag skulle springa på löparbandet på gymmet så gick det inte alls utan jag fick gå istället. Jag behöver gå till en sjukgymnast men tror inte jag hinner med det denna vecka.
2. Jag är grymt glad. För det första gick jobbintervjun bra. Jag var hos ett rekryteringsföretag och hon vill nu skicka mig vidare för att träffa chefen och titta på förskolan så dit ska jag på fredag. Det är en förskola i gamla stan. Hoppas jag kommer tycka det ser bra ut också.
För det andra fick jag svar från min handledare och hon tycker jag ska skicka in mitt arbete för examination =). Fick lite kommentare också men ingenting stort ska ändras alls så jag är jätte glad =).
Update: nu ska jag på bio med T ikväll och se på Narnia också. Nu blev ju dagen ännu bättre =).

Ytterligare en arbetsintervju


Tröja: Cotton on, Linne: Italien, Byxor: Cubus, Skor: Eurosko

Nu ska jag iväg på arbetsintervju och efter det ska jag träna. Sedan blir det plugg för att fixa till det sista i mitt arbete hoppas jag. När jag kommer hem har jag troligtvis fått svar från handledaren också, hoppas det blir goda nyheter!

Elin Kling for H&M


Bilder: elinkling.net

Jag är lite sego med denna nyheter men om ni redan läst om den får ni läsa igen. Elin Kling ska designa för H&M, hennes kollektion kommer ut i butikerna 3 februari. Jag fastande för plaggen ovan, av de kläderna jag sett var dessa dock de enda jag fastande för. Det andra tyckte jag var sådär. Mycket ljusa färger blev det men t-shirten tror jag kommer vara jätte snygg till jeansshorts, om man är smal är nog shotsen snygga till en kort magtröja, väskan är typ fin till allt och klänningen blir jätte fin för partykvällar på sommaren. Åååhhh vad jag vill ha sommar nu!!

Nervöst



Igår natt skickade jag in mitt arbete till min handledare. Tyvärr fick jag svaret att hon inte kommer hinna läsa det än men att hon förhoppningsvis kan ge mig kommentarer imorgon förmiddag. Det som gör mig nervös är att hon kan rekommendera mig att inte skicka in nu på torsdag utan istället vänta tills i februari. Detta säger hon i så fall för att hon tycker arbetet behvöer mer jobb.Det kommer i så fall kännas grymt jobbigt.
En bra nyhet är dock att ett jobb ringde när jag låg och sov idag, ringde upp men fick inte svar (lunch kanske). Får hoppas hon ringer upp igen under dagen och att det leder till en intervju och ett jobb. Detta jobb vet jag börjar redan nu i januari. Nu blir det frukost, lat som jag är. Men jag måste ju passa på att njuta de här sista dagarna. Sedan kommer jag inte ha många veckordagar då jag kan gå upp när jag vill.
Update: då har jag en jobbintervju imorgon då =).

Parenthood



När jag var på Irland såg jag reklam för en serie som hette Parenthood. Jag tyckte den verkade bra så nu har jag sett de två första episoderna och jag gillar den starkt. Den åker nu in i högen av favoritserier jag har (Gossip girl, Big bang theory, How I met your mother, Glee, Greys anatomy och Criminal minds).
Annars har jag pluggat en del idag och jag är nästan klar för inskickning till handledaren. Ska fixa lite grejer till bara. Skulle egentligen ha dansat streetfunk på gymet idag men jag glömde bort det och när jag kom på det var det för sent. Mår lite dåligt över att jag inte tränat idag men får träna desto bättre resten av veckan.

Jobbintervju


Tröja: Gina Tricot, Leggings: Åhlens, Skor: K-mart

Nu drar jag iväg på arbetsintervju. Hoppas verkligen inte det är något krångel nu, har inte pratat med dem sedan innnan jul så är lite orolig och nervös. Men om allting går som det ska borde chefen vara där klockan 14.00 när även jag förhoppningsvis hittat dit. Håll tummarna för mig nu, jag behöver verkligen ett jobb!!

Update: Intervjun gick sådär, hon ställde många svåra frågor jag inte kunde svara så bra på men det gick bättre senare. Pluset med denna förskola är att den verkar jätte bra och jätte intressant. Minuset, tjänsten är ett ettårs vikariat och börjar inte förrän i april. Ggggaah blir knäpp!

Tomhet


Bild: weheartit.com

Förlåt för att jag varit så dålig på att blogga den senaste tiden, jag ska försöka bättra mig.

Sen jag kom hem från Dublin har jag känt mig lite nere. Hade dock en grym helg och trodde allting var som vanligt igen men när jag vaknade idag kände jag en känsla jag känt förut, jag kände mig lite tom. Hatar den känslan!! Jag brukar få den i bland så här i början av året. Förhoppningsvis går den över väldigt snart.

Idag ska jag på jobbintervju, håll tummarna för mig, och sedan ska jag plugga gärnet. Idag ska arbetet skickas till handledaren som då rekommenderar oss att antingen skicka in arbetet på torsdag eller i februari. Känner att jag har en del jobb kvar så plugg är min första prioritet just nu. Kanske lägger in en outfitbild senare.

Sexiga strumpbyxor



Förlåt för dålig bloggning men jag har varit upptagen med att leva mitt liv ha ha. Vi gick och la oss runt 6 tiden imorse. Böjade på Laroy, sedan gick vi till Amba och slutade på Spy bar. Det var en grym kväll!! Nu ska jag återställa mg själv med lite mat innan fotbollsmöte och fotbollsträning.
Vi var SÄMST på att ta bilder igår, tog inte en enda. Men innan vi gick ut tog jag iaf en bild på mina supersexiga strumpbyxor. Älskar dem. Köpte 3 par till utifall att dessa går sönder ha ha. Nej, nu blir det mat!!

Saturday


T-shirt: Billabong, Leggings: Åhlens, Skor: Eurosko

Det var ett tag sedan jag la upp en outfit bild så här kommer en bekväm sådan. Nu ska jag åka hem till M, vi ska tydligen göra oss av med mina porer på näsan ha ha. Sedan kommer T hem till mig ikväll för då blir det partaj!! Ha en bra lördag!

Andreas Weise i Lets dance



När jag var hemma hos föräldrarna tittade vi lite på Lets dance och det roligast under hela programmet var Andreas Weises kommentar när han sa "jag trodde aldrig Tony Irving skulle säga åt mig att stänga munnen" ha ha. Jag typ dog när han sa det!!
Nu blir det Criminal minds och kanske lite How i met your mother och sedan ska jag försöka sova. Godnatt!

Födelsedagspresenter



Min lillebror fyllde år 1 januari men eftersom han var i Åre och jag var på Irland så ska vi fira honom idag istället. Jag köpte två t-shirtar till honom i Dublin. Den översta t-shirten köpte jag även till mig själv, tycker den är jätte snygg. Till middag blir det founde, mmm har inte ätit det på evigheter.
Får se om jag hinner blogga något mer idag, det beror på vilken tid jag kommer hem. Ha en bra kväll annars.

Skoooor!!



Jag är en skooholic och älskar verkligen skor så i Dublin köpte jag 4 par. De svarta stövlarna fanns bara kvar i en ojämn storlek, en är en storlek 39 och den andra en storlek 40, men jag blev helt kär i dem så jag fick dem billigare, 12 euro istället för 21 euro. Jag satte bara i en sula i skon med storlek 40 och sen var de perfekta!
De andra svarta skorna med smal klack var på rea och kostade 9 euro, helst sjukt! Fanns bara kvar ett par i min sotrlek. De vita var inte på rea men kostade även de bara 9 euro. De gröna var på rea och kostade 2 euro. Så jag fyndade verkligen =).

Idag sov jag för övrigt, för andra dagen i rad, till klockan ett. Blir lite trött på mig själv, kan ju sätta klockan på alarm men är för trött för att komma upp. Mitt examensarbete ska vara klart på torsdag och jag hinner ju aldrig med att jobba på det om det fortsätter så här. Nu ska jag försöka bege mig till gymet och sedan ska jag fira lillebrorsans födelsedag så idag hinner jag inte heller med att plugga. På måndag blir det råplugg i alla fall!!

Welcome to my sexroom



Okej detta får inte missuppfattas nu men detta var lätt våran Dublin låt. Inte för att vi hade en massa sex utan för att vi lyssnade på den typ första eller andra dagen, sedan fastande den i huvudet på mig så jag gick runt och sjöng på den. Sedan gick toaletten på vårat hotellrum sönder så då fick vi nyckeln till rummet bredvid för att använda toan där. Vi skämtade då om att det rummet var vårat sexroom ha ha.
Sedan har jag även en del roliga citat som jag måste dela med mig av:
"Vi ses imorgon. Då ska vi hångla"
J till mig: "Ja, du dansar ju som en duracell kanin" ha ha
Den stora cidern vi drack var väldigt gul och såg ut som urin.  J sa då "kan inte du ba mmm urajn". Hon skulle ha sagt urin på engelska men uttalade det fel så det lät jätte roligt.
Sista citatet kommer jag inte säga så mycket om men jag säger bara "magicstick" ha ha

Bilder från Dublin

Jag och J på flyget till Dublin


Utsikten från flygplansfönstret


Det är lite svårt att se men mitt bagage (det rosa) var det enda som stod upp på rullbandet, det såg jätte roligt ut


Vi träffade ett helt gäng med människor, i dett gäng var vi flest svenskar men även en dansk och en norks


Den största cidern någonsin, den var 2 liter. Vi var lite på lyran efter vi druckit klart den ha ha


Dessa killar var några av dem som gjorde min semester helt underbar


Partyuppklädda. Jag var jätte taggad denna kväll men vi var ute i kanske max en timme innan vi fick gå hem för att mina ögon var så tårögda. Sedan bar det av till sjukhuset samma kväll



Nyår, kolla utsikten från lägenheten där vi för- och efterfestade


Här har ni lite bilder från Dublin resan. Har fler bilder, kanske lägger upp dem sen om jag orkar. Låt mig berätta lite om resan, om jag upprepar mig får ni stå ut för jag kommer inte ihåg vad jag berättat redan.
Vi planerade att se en del turistsaker för även om jag varit i Dublin mycket har jag inte gjort alla de här turistiga sakerna. Men det fick vänta för det vi såg mest av var Pennys och en massa pubar och klubbar ha ha. Dag 1 träffade vi 3 irländare som vi hängde med och de visade oss en bra klubb. Dag 2  tog vi det lugnt och gick på bio. Dag 3 gick vi till en pub vi varit tidigare men denna gång hade de även klubb där. Tidigare under denna dag hade vi spenderat cirka 2 timmar hos optikern för mina ögon var irriterade. Jag köpte även glasögon den dagen då jag inte fick använda mina linser. Innan vi gick ut började mina ögon rinna en massa och det såg ut som jag grät men jag antog att det skulle gå över. När vi väl kom ut blev det inte bättre men jag ville stanna ändå. På klubben såg vi ett gäng killar som såg väldigt svenska ut. Vi frågade dem vart de kom ifrån och visst var de svenskar. När mina ögon inte kunde stå ut längre bestämde vi oss för att gå hem men innan dess bytte vi nummer med en av svenskarna och blev bjudna på nyårsfest. När vi väl kom till hotellet stickte det i mina ögon och jag grät då på riktigt för att det gjorde så ont. Jag åkte till sjukhuset och fick droppar och sedan blev det bättre som tur var.

Efter denna kväll spenderade vi nästan varje kväll med svenskarna, vi träffade ännu fler svenskar och även danskar och norskar och massa annat trevligt folk. Nyår var grymt! Vi var på förfest hos en av svenskarnas kompisar och sedan gick vi till en klubb vi hade köpt biljetter till. Där hamnade vi i catfight med en tjej som slog både mig och jessica för jag flörtade med hennes man ha ha. Vi fick hennes utslängd men efter det ville vi inte stanna så då drog vi till klubben där svenskarna var. Där stannade vi till stängning och sedan blev det efterfest i samma lägenhet som förfesten varit på. Sedan blev det fyllekäk och vi däckade i våra sängar runt 6.30, 7 på morgonen.

Sista kvällen var också grymt. Då tog de oss till en pub där det fanns dansgolv. Det fanns en pub inne, en ute och en balkong. Nästan allt i baren kostade 2 euro så dagen efter mådde vi sådär. Men vi träffade ytterligare en massa trevliga människor och hade grymt kul!!

Nu saknar jag Dublin så grymt mycket och vill typ flytta dit men samtidigt vet jag att det är en sak att vara där på semester och en annan att bo där. But it sure as hell was a great holiday!!

Ny ring



Tanken var att jag skulle visa er massa bilder från resan men jag och J håller på och byter bilder på msn just nu och sen ska det upp bilder på facebook så just nu får ni en bild på min fina ring som jag älskar istället. Älskar att den är så stor men ändå platt, den var på rea och kostade bara 4 euro. Har shoppat en massa annat också. Bland annat 4 par skor =). Visar allting så fort jag orkar.
Idag är jag bara allmänt lat. Har skickat iväg några jobbansökningar och borde väl fortsätta med mitt examensarbete men det kanske kan vänta tills imorgon. Känner mig lite nere och saknar Dublin men hoppas det går över snart!

Hemma igen =(


Bild: kicks.se

Jag har precis kommit hem, mamma och pappa hämtade mig på flygplatsen snälla som de är. Jag är helt slut så jag berättar om resan imorgon men först vill jag beklaga mig lite.
1. För att jag är hemma och verkligen ville stanna i Dublin
2. För att jag är en jäkla idiot som tappade bort min rougeborste på nyårsafton. Fick den i julklapp av mamma och jag kan inte sluta vara arg på mig själv för att jag tappade bort den. Den var från Lancome och var väldigt dyr, jag ska självklart köpa en ny men hela poängen var ju att mamma hade köpt den till mig =(.

Ja ja nu ska jag i alla fall sova i min egna säng, för den är jag faktiskt glad över att få sova i igen.

RSS 2.0