Bellme erbjudande


Bilder: bellme.se

I morse fick jag ryck och prövade alla mina jeans för att se vilka jag fortfarande fick på mig, jag fick på mig 10 av 16 vilket faktiskt är mer än vad jag trodde. Dock är mina två favoritjeans bland dem 6 jag inte får på mig. Prövade även 2 klämnningar som jag fick på mig när jag köpte dem i Australien men när jag åkte hem var jag för tjock ha ha men nu fick jag faktiskt på mig dem =). Så jag har fortfarande en bit att gå för jag ska i alla mina jeans, punkt slut!
Det jag i alla fall skulle tipsa er om är att Bellme.se idag och imorgon har erbjudanden på klänningar, väskor och speglar. Hade jag inte redan hittat en röd klänning hade denna varit en god kandidat. Väskan älskar jag men tyvärr tillåter inte min budget mig att shoppa mer, förutom julklappar såklart.
Nu MÅSTE jag plugga, åååhh vilken pluggångest jag har.

Kommentarer
Postat av: Alexandra - Uppsalas största blogg

Vinnaren från dagens blogg finns uppe! Kika in om det var du som vann ;) Annars får du gärna vara med och tävla igen i den nya tävlingen Länk finns här under:*

http://vadfanskajagheta.se/2010/december/torsdag-dagens-blogg-2.html#comment

2010-12-16 @ 13:39:53
URL: http://vadfanskajagheta.se
Postat av: Angelika

Härligt att du lyckats gå ner i vikt.. Hur har du gjort? :P Jag vill också gå ner ett par kilo för att komma i mina jeans.. Kan inte ha nåt av mina tre par nu.. Har inte lika många som dig.. ;)

2010-12-16 @ 18:54:59
URL: http://angelikas.wordpress.com
Postat av: Angelika

Hur gjorde du? :) Jag vill också gå ner ett par kilo då jag inte kommer i nåt av mina tre par jeans i nuläget..

2010-12-16 @ 18:55:57
URL: http://angelikas.wordpress.com
Postat av: Rebecca

Jag visste faktiskt inte att jag hade gått ner i vikt efter australien för jag försökte inte så där överdrivet mycket. Men jag tränade regelbundet igen, vilket jag inte gjort i australien. Så jag antar att jag gick ner i vikt för att jag tränade mer och gick tillbaka till att bara äta godis och andra sötsaker på helger.

Nu försöker jag gå ner de där sista kilona genom nutrilett samt att träna och äta mindre onyttigt på helgerna. Det som oroar mig är dock julen för då går jag alltid upp något kilo.

2010-12-17 @ 10:44:20
URL: http://beccasfashion.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0