Ny tv!!


Jag har fått en ny tv som min kille precis hjälpt mig installera. Jag är jätte glad då min förra tv surrade och inte hade en fungerande fjärkontroll. Om jag ska vara ärlig så är detta min första riktiga egna tv. De första jag hade var jätte liten och den vet jag inte hur jag fick, min andra tv var mina föräldrars gamla tv och denna är min tredje alldeles egnatv. Fin va?

Litet svidande skrubbsår


Så här går det när man spelar fotboll på grusplaner. Ett litet skrubbsår men det svider mycket ändå. Vi vann i alla fall med 10-0. Känns segt att vara hemma så här sent men får göra det bästa av kvällen. See you!

Hello sunshines!


God morgon! Solen skiner ute så det är bara att dra på sig bikinin och gå ut och sola. Har match sen så får passa på att sola lite nu innan det är samling.

Gråtande barn

Jag sitter just nu på en mac datorn som jag inte förstår och vet därför inte hur man sparar ner en bild då det inte går att högerklicka, hm. Ja ja. Jag sitter i alla fall barnvakt och det har varit en blandad kväll. Jag har tidigare varken träffat familjen eller barnen och det var svårt för flickan att veta att mamman och pappan är borta. Det är jobbigt att se ett barn ledset. Nu ska jag slå mig ned framför en film medan barnen sover. Ha en trevlig kväll!

Stress, som vanligt.

Klänning: mammas gamla, Väska: Friis&Co

Nu måste jag springa iväg och jobba. Det bir inte mycket bloggande när det är fint väder ute. Kommer hem inatt, kanske slänger in ett inlägg då. Bye!

Cykelbyxor ala Alexander Wang


Jag skrev tidigare att jag inspirerades av Alexander Wang bilden ovan så nu tog jag tag i saken och klippte sönder mina strumpbyxor. Min bild får bli en försmak på hur man kan bära dem. Får leka lite mer med dem senare.  Kanske ett alternativ till cykelbyxor?

Barbent!


Tröja: Bikbok, Byxor: H&M, Halsband: Lindex, Jacka: Primark, Väska: second hand

Det var inte direkt några vackra bilder på mig idag men jag bjuder på den. Barbent kör jag på idag, om jag känner mig själv rätt så lär jag frysa men då får det bli så. Ska springa iväg till skolan nu, tror vi ska se på film idag så det blir inte så jobbigt. Ha en härlig fredag!

En dusch i regnet


Så här mysigt att vi det inte i regnet idag. Hade precis fotbollsträning i två timmar ute i ösregnet. Dyngsura blev vi men nu sitter jag i varma och mysiga kläder och ser fram emot solen som förhoppningsvis tittar fram imorgon. Ska snart hoppa i säng så säger godnatt!

Väder deprission? Håll ut!


Bild: smhi.se

Är ni som jag lite trötta på vädret idag? När jag var ute nyss kände jag att jag är så trött på att frysa hela tiden men håll ut för de kommande dagarna, i alla fall för stockholmsbor, så ser det ut att bli jätte fint. Dessvärre har jag skola på fredag, jobbar lördag kväll och har fotbollsmatch söndag men jag ska nog hinna njuta lite i alla fall.

Gummistövlarna på


Tröja: River Island, Jeans: Primark, Jacka: Dunnes Store, Väska: second hand, Gummistövlar: morfars gamla

Nu ska jag springa ut i regnet och åka till jobbet. Gummistövlarna hänger på. Hejdå!

Fotboll och kojlekar


Det är massa folk i huset som glor på fotboll på tv. Jag glor också lite men är mer orolig över att jag inte kommer kunna sova förräns människorna gått och de lär inte gå före nattetid. Jobbigt, synd, tråkigt!
Vi byggde koja på jobbet idag och i kojan hade vi picknik. Som tidigare nämnt, mer mys åt folket. Lär inte uppdatera mer idag så godnatt!

Mera mys till folket

Tröja: Monki, Linne: Gina Tricot, Jeans: Lindex, Skor: River Island


Nu ska jag iväg och träna och sedan ska jag jobba. När man har två mysiga dagar då man inte gör så mycket så är det jobbigt att gå tillbaka till vardagen. Det är visserligen redan onsdag men jag vill ju ha helg igen och mysa mer med killen. Nu måste jag iväg till bussen, cheerio!


Änglar och demoner


Jag är nyss hemkommen från filmen Änglar och demoner och även om jag inte trodde jag skulle gilla den så gjorde jag det. Ett plus i kanten att det var en irländare (nordirländare?) med i filmen =). Nu ska jag sussa, sov gott!

Hungrig!


Är just nu på killens jobb och är sååå hunrig, har bara hunnit äta frukost och en smörgås idag. Vi ska nog på bio ikväll så jag tror vi väntar med att äta tills innan bion. Mysigare så. Han vill se Änglar och demoner och jag har hört att den är bra och spännnade men jag är rädd för att jag inte kommer hänga med. Någon som kan rekommendera eller inte rekommendera den?

Strålande sol


Linne och leggings: Gina Tricot, Tröja: MQ

Solen lyser ute! Härligt. Dessvärre ska jag in på ett gym nu och köra Core men om jag lir klar tiigt så kanske jag kan sätta mig i slen och plugga ett tag innan skolan börjar sen vid ett. Efterskolan kanske det blir bio på kvällen, får se. Ha en trevlig dag!

Grattis babe!!



Idag fyller jag och killen 7 månader!! Vi firade med att sola ute vid stranden, laga god mat och sedan åka in till stan för att titta lite i affärer och fika. Vi hade det jätte mysigt. Tack för en jätte bra dag!

7 månader!


Bild: ginatricot.com.se

Idag har jag och killen varit tillsammans i 7 månader! Vi glömde typ bort att fira 6 månader så vi firade idag istället. Jag skulle egentligen gått på kurs idag men bad as I am så gick jag inte utan istället mös jag och killen på stan. I present fick jag linne ovan från Gina Tricot, jag fick det i mörkblått och en korallröd aktig färg. Tack!! Köpte även en klänning från H&M. Visar den sen.

Premiär för gladiatorsandaler


Gladiatorsandaler: cellbes.se, Kavaj och t-shirt: second hand, Hårband: Monki,  Jeans: Fornarina

Vad roligt när bilden på mina fötter är större än bilden på hela mig. Nu ska jag i alla fall hem till killen och imorgon har jag en hjärt och lugn räddningskurs och så ska jag även träna. Killen har inget internet hemma längre så vi hörs imorgon igen. Det blir för övrigt premiär för gladiatorsandaler i år för mig. Ha en trevlig söndagskväll.

Gårdagen



Igå började vi med att spela biljard och sedan gick vi ut, började på Nordic light och hamnade sedan på Spy bar. Vi drack goda drinkar och vi lyckades med att inte bli utslängda denna helg! På mig hade jag ett linne från Warehouse och shorts från River Island.

Kyckling korma


Bild: santamaria.se

Jag har hunnit med mycket idag. Gått ut på promenad i regnet, städat rummet och ska snart lägga en ansiktsmask inför kvällen och sedan laga mat. Idag blir det kyckling korma med ris, det är hur gått som helst och lätt att göra. Pröva själva får ni se.

Regn och rusk


Jag tänkte gå ut på en kort powerwalk men det regnar lite smått ute så tänkte vänta ett tag. Drömde för övrigt att jag fick ett par nya gummistövlar, de hade suttit bra nu. Kanske ska börja städa rummet istället nu när jag ändå har lite tid över. Ikväll blir det biljard och sedan utgång verkar det som. Får hoppas att vårat sällskap inte blir utslängda denna gång.

Nyheter bland sötsakerna


Inför min slapp kväll köpte jag dessa två med mig hem. Chipsen har jag prövat förut och de är jätte goda, ni måste pröva! Kexen har jag däremot inte prövat men jag gillar ju laktrits så jag hoppas det blir en hit.

Ta hand om mig själv dag


Idag har jag haft en ta hand om mig dag. Som ni kanske förstår av bilderna så gick jag iväg till gymet och tränade lite, sedan simmade jag och sedan solade och bastade jag. Jätte skönt! Har precis ätit en jätte god middag och nu ska jag slänga mig framför datorn och titta på Gossip girl och sedan blir det kanske någon film. En skön slapp kväll med andra ord.

Nailpolish


Jag kände att jag var i desperat behov av nytt nagellack så jag köpte denna färg inne på H&M igår. Den ser lite mer rosa ut än vad den egentligen är men tänkte ta på det imorgon så då får ni se hur det sitter på.
Är på jätte dåligt humör i allmänhet just nu och vet inte hur jag ska skaka av mig det. Ska i alla fall åka hem till pojkvännen nu även fast jag egentligen vill gömma mig under täcket i min ensamhet. Hejdå.

Blä!


Bilder: ginatricot.com.se

Det blev som jag trodde, jag fick spela i kanske 15 min vilket kändes väldigt onödigt så nu är jag lite små arg. Det är mycket roligare att titta på snygga kläder. Var inne på Gina Tricot igår och provade dessa plagg. Linnet finns i massa färger och är väldigt långt så det går även att använda som klänning, jag skulle vilja ha ett svart eller ett mörkblått, och tunikan är jätte snygg men jag hade bytt ut bandet mot en flätat brunt skärp som även det finns på Gina men det fanns inte på hemsidan. Nu ska jag ut och powerwalka.

Snygg kjol från Lindex


Bild: lindex.se


Denna kjol såg jag inne på Lindex igår. Finns även i vitt och svart. Jag har liknande kjolar i rosa och grått men en blå skulle också sitta fint, endast för 99 kr dessutom.

Fotbollsdags


Bild från turnering i Italien 2007

Ska snart åka iväg på match vilket kan betyda att jag inte är på det bästa humöret när jag kommer hem. Vi möter ett ganska bra lag och jag tror inte jag kommer få spela men vi får se. Annars blir det powerwalk när jag kommer hem. Senare idag, röd dag som det är, så åker jag nog hem till killen. Ha en trevlig helgdag!

Pantene i Sverige


Jag har länge använt schampot Pantene men det finns dessvärre inte att köpa i Sverige. Då kan ni gissa hur överraskade jag och min kompis blev när vi såg Pantene inne i en billig butik på drottninggatan. Kommer inte ihåg vad affären heter men om man går Dottninggatan ganska långt upp, inte mot Gamla stan utan åt andra hållet, så ligger det en ÖB liknande affär där. Och schampot kostar bara 19 kr vilket är jätte billigt!!

Off to town


Kofta: köpt i Frankrike, Klänning och leggings: Gina Tricot, Skor: River Island

Nu bär det av till Skärholmen för att lämna tillbaka ett armband som gick sönder och sedan åker jag in till stan för lunch med J. Sen är det jobb och träning som gäller så är inte hemma förrän senare ikväll. Ha en bra dag!

Avklippa strumpbyxor


Jag såg denna bild som jag sett flera gånger förr men just nu så slog det mig att det kanske var lite dumt att släga mina randiga strumpbyxor som det var hål i. Hålet satt på knät så jag hade ju kunnat klippa av dem. Hm kanske ska rota lite i papperskorgen? Antingen ligger dem där eller i påsen jag redan slängt.

Vad hände med vädret?


Bild: smhi.se

Det stod både i tidningen och på SMHI imorse att det skulle bli sol och 19 grader idag, nu ska det helt plöstligt regna. Tråkigt då jag sitter i tunna harembyxor och en t-shirt, bra då jag sitter inne på ett kontoret och slipper sukta efter en sol som skiner utanför fönstret.

En dagens


Jacka: Primark, T-shirt: H&M herr, Harembyxor: Cubus

Redovisningen gick bra så det är skönt, för en gångsskull var jag inte jätte nervös men däremot pratade jag jätte fort. Det gör jag visserligen annars också men tror jag måste lära mig att försöka prata långsammare när jag redovisar åtminstonde. Ska försöka få lite jobb gjort för att sedan åka och träna.

In a hurry!

Jag hinner inte lägga in en dagens nu utan jag gör det från kontoret sen. Det ska bli sol idag och det är trevligt, tyvärr är jag väldigt duktig på att jobba alla de dagar då det är soligt och varmt ute. Ska ha redovisning i skolan idag så fingers crossed!

Rosa glitter


Ville bara visa mitt fina nagellack. Det här var tyvärr den bästa bilden jag fick till men det är i alla fall ljusrosa med glitter i. Nagellacket kommer från Nivea och är nummer 78

Fotbollstrött


Jag har spelat fotboll sedan jag var 10 år. Självklart ha det funnits tider då jag tröttnat på det men det har aldrig känts som det känns nu. Jag är otroligt trött på fotbollen. Delvis får jag inte den speltid jag tycker jag förtjänar vilket leder till att mitt självförtoende inte är så starkt just nu vilket i sin tur leder till att jag presterar dåligt. Jag har alltid haft dåligt självfötroende, mycket sämre förr än nu dock, och är därför väldigt självkritisk. Den senaste tiden har jag spelat väldigt dåligt och det känns inte alls kul att göra något som man känner sig dålig i. Vet inte om jag ska fortsätta kämpa eller om jag ska ta en paus, får se hur det slutar. 

Dålig dag



Jag har varit jätte dålig på att blogga men har inte varit hemma så mycket i helgen. Det här är en jätte dålig dag. Det bara regnar ute och fick precis reda på att min kamera kostar typ 2000 kr att laga. Hade en kamera som den på bilden men tappade den i golvet med linsen först och den gick sönder direkt. Har använt min gamla klumpiga kamera så länge. Är jätte arg på mig själv. Fick den i julklapp av pojkvännen och det gör ju ännu ondare när man är så dum och klumpig att man tar sönder något man fått av någon man bryr sig om. Har verkligen inte råd att köpa en ny så får gå runt men min gamla ett tag till. ÅÅÅÅHHHH vad jag är trött på mig själv just nu.

Party pics!



Igår var en trevlig kväll men den slutade mindre trevligt, orkar inte gå in på det nu. Men i vilket fall som helst så var det killens kompis födelsedag. Denna kille är även en grym DJ, kolla in hans sida här. Det bjöds på tårta, chips och popcorn inne på klubben vilket var lite häftigt.  Det var vitt tema så jag hade en vit klänning, har ingen bra bild från igår men sista bilden är en gammal bild med samma klänning som jag bar igår.
Har precis kommit hem från en jätte dålig match så nu ska jag hem till pojken och bara mysa och äta god mat. Hejdå!

Ingen sol för mig idag heller


Vad härligt det är med sol! Men vi sov bort i stort sett hela dagen vilket gör mig väldigt irriterad på mig själv. Nu måste jag istället stressa med alla saker som måste göras. Har solat lite men nu måste ja powerwalka och sedan duscha och tvätta håret för att sedan åka till pojkvännen. Det är utgång ikväll så därför är det lite stressigt, ska nämligen vara i stan klockan nio. Får försöka övertyga mig själv om att det blir fler soliga dagar då jag kan sola.
Ha en jätte härlig lördag!

Neglected by the sun


Vill bara säga att det känns segt att sitta inne på ett kontor när solen skiner utanför. Men får förhoppningsvis njuta mer imorgon. Hoppas ni hinner njuta lier mer än mig!

Fredag woho!


Body: Åhlens, Byxor: MQ, Halsband: Lindex, Jacka: Monki, Väska: Friis&Co, Skor ute: ballerina skor

Nu ska jag iväg till skolan och sen blir det jobb så är inte hemma förräns ikväll. Jobbigt med långa fredagar men har en ganska kort vecka nästa vecka så that will make up for it. Ha en trevlig dag i solen!

Äntligen hittat mina boyfriend fitted jeans


Dessa jeans köpte jag idag på Lindex faktiskt. De sitter jätte skönt och är så bekväma. Antingen kan man ha de upprullade eller så kan man ha dem utsläppta med resåren nedtill som syns på sista bilden. Jag funderar att ta fram saxen och klippa lite i dem men vet inte om jag vågar. Vad tycks? Äntligen har jag hittar ett par jeans som är lite loose fit.

Matthew Williamson i Tumba


Bild: hm.se


Jag gick runt lite i Tumba centrum idag för jag väntade på bussen och blev lite chockad över att se Matthew Williamson kollektionen inne på H&M. Jag trodde bara den kollektionen släpptes i utvalda butiker och Tumba ligger inte direkt så centralt. I varje fall blev jag lite kär i solglasögonen men är ganska pank nu så 300 kr för ett par solglasögon kändes inte rätt just nu. Däremot var jag tvungen att köpa ett par jeans på Lindex för jag har verkligen letat efter ett sånt par så länge, visar upp dem så fort jag fått i mig någt att äta.


Skola


Klänning: Gina Tricot, Kofta: second hand, Strumpbyxor: Åhlens

Då är det dags att bege sig till skolan. Det blir mycket plugg idag för när jag kommer hem måste jag läsa och förbereda för en redovisning. Men snart är det helg! Ha en bra dag.

Fruktpicknick


Det var ett hårt pilates pass idag men det var bra. Annars har jag haft fruktpicknick under ett träd idag på jobbet vilket var jätte mysigt. Nu ska jag hoppa i säng för imorgon har jag en inte lika mysig basgruppsdag. Visserligen en kort dag, 9-12, men orkar egentligen inte gå men ibland måste man göra sådant man inte vill. Godnatt!

Blåaktig


Idag är jag blåaktig! En blå tröja och massa blåa armband, kanste tar blåa skor också. Nu ska jag iväg på praktik och sedan ska jag jobba och sedan på pilates. Med andra ord kommer det inte bli så mycket bloggning idag då jag inte är hemma förrens ikväll. Ha en trevlig onsdag!

Spara eller slösa?


Slösa eller


Spara?

Armbandet på första bilden kommer från Disney Couture och kostar 1495 kr, armbandet på andra bilden köpte jag idag på Glitter för 90 kr. Jag har alltid varit förtjust i Disney Couture armbandet men inte haft råd så armbandet från Glitter satt bra. Det finns även i rosa med silver berlocker.

Paljetter


Bilder: h&m.se

Denna snygga bolero finns just nu hos H&M för 249 kr.  Jag skulle matcha den ungefär som ovan men med en vit t-shirt och ett par jeansshorts.Att den är i paljetter gör den, enligt mig, bara snyggare men vissa kanske är lite trötta på paljetter. Här tycker jag det passar perfekt för att piffa upp en outfit och göra den lite festligare

Sunny day


Jeansskjorta: second hand, Linne: H&M, Leggings: Gina Tricot

Nu ska jag iväg på praktik i några timmar, sen ska jag besöka doktorn för en gynekologisk cellprovtagning som de flesta kvinnor i 23:års åldern tar. Solen skiner vilket känns skönt, får hoppas att den fortsätter skina under dagen. Ha det bra!

Dikter från förr



Stjärnorna på himlen lyser starkt och fint av kärleken som de fått av natten men du lyser ännu starkare och finare av kärleken du får av mig

Rebecca Nilsson 20/9-02

Pluggtrött


Jag försöker plugga men det går inte alls bra. Ska åka iväg på match om cirka en timme så jag måste fixa en del inför morgondagen innan jag åker, jag sitter också och funderar över vilken otroligt jobbigt vecka jag har framför mig. Som det ser ut nu så kommer jag jobba 4 gånger denna vecka, kanske 5, samtidigt som jag har skola varje dag. Har även en redovisning jag ska förbereda men vet inte alls när jag kommer ha tid att göra det. Suck! Ge mig styrka.

Våra american cupcakes



Så här såg våra muffins ut. Killen tog med dem hem till oss igår så att min familj också fick smaka. Eftersom de fick eskorteras hit i lite för låga  plastburkar så skadades glasyren en del  men de var jätte goda ändå!

Lördagskvällen


Igår så åt jag och J först en väldigt trevlig och god middag på Fridays och sedan gick vi till Village för att dansa. Jag var inte så fotogenisk igår (vilker även syns på finest bilden) så ni får inte fler bilder än så här. Det var trevligt och vi hade det jätte kul på Village fram till klockan 3 ungefär, då stänger många ställen och det blir därför fullproppat på dansgolvet vilket gör att man bara står där och gruffas vilket inte alls är kul. Vi drog därifrån runt 4 tiden och sedan fick aag tyvärr vänta på tunnelbanan i 25 minuter så kom inte i säng förräns klockan 6 på morgonen.
Nu ska det snart grillas här hemma!

Bikini time


Bild från Frankrike sommaren 2008

Jag gick och la mig vid 6 tiden igår kväll/imorse och jag hade velat sova längre än till klockan ett men nu är jag ändå glad över att jag vaknade för nu ska jagg dra på mig bikinin och gå ut och sola! Sedan blir det nog även en promenad i solen, gymet känns mindre lockande en dag som denna.

Party dags!


Klänning: Melba, Skärp: Gina Tricot, Armband: Bianco, Stay-ups: Primark

Nu blir det middag på Fridays och sedan utgång! Hoppas ni får en trevlig lördagskväll!

Världens bästa!


Som jag skrev i ett tidigare inlägg så tappade jag ju bort min ring. Igår gick även mina strumpbyxor jag hade på mig sönder vid knät vilket gjorde mig lite arg. Jag blev dock desto gladare när jag kom hem till pojkvännen. Han hade nämligen köpt ett par nya strumpbyxor till mig och i förpackningen med strumpbyxorna låg ett paket med en ny precis likadan ring som jag tappade bort. Jag blev överlycklig! När någon gör sådant här för en då vet man att man har världens bästa pojkvän!

American cupcakes resultat


Mitt godisförbud var över i fredags och jag har gått ner 3 kilo! Men sedan hade jag ätit upp mig en del innan godisförbudet startade så jag kan kanske egentligen bara gått ner 1.5 kilo men det är bra ändå. I alla fall, för att fira goisförbudets slut så skulle jag och killen försöka oss på att baka American cupcakes, de på bilden, som vi fick på en inflyttningsfest. Tyvärr tog jag inga bilder på resultatet och de är nu hemma hos killen men jag kan i alla fall säga att de inte ser lika goda ut som de på bilden ha ha men de smakade i alla fall gott.
Snart är det party så jag ska göra mig fin. Hörs snart!

TGIF!!!


Body och kjol: Åhlens

Idag har jag det här på mig fast en grå kjol. Hinner tyvärr inte ta foto nu men ni får en annan bild sen. Nu ska jag springa iväg till skolan. Hejdå!

Dagens maträtt


Detta blev min lunch idag, visst ser det gott ut? Jag kan lova att det var lika gott som det ser ut. Våfflor är verkligen en god maträtt om man nu kan kalla det de. Nu ska jag försöka se förra helgens The city avsnitt som jag missade och sen bege mig iväg på träning.

Matthew Williamson for H&M


Det har bloggats en del om denna kollektion och jag tyckte inte att första delen var så speciell men nu släpps andra delen den 14:de maj och där finns en del intressanta plagg som de på bilderna t.ex. Tyvärr tycker jag dock att priserna är lite för höga, i varje fall för en student.

Ledig!

Är ledig idag och för en gångs skull ska jag göra absolut ingenting! Ska plugga lite och sen spendera dagen framför tven och datorn. Så skönt! Har träning ikväll också, vilket jag kanske inte ser fram emot med tanke på hur det gick igår. Nu ska jag äta lite yoghurt! Hejdå.

Arg och irriterad!!!


Jag är jätte arg och irriterad och ledsen just nu. Spelade ju match ikväll och för det första är jag arg över att laget vi mötte tar ner spelare från division tre. Sen när vi gör mål när det bara är några minuter kvar så tror vi att vi ska vinna men då gör de mål i sista minuten och det blir 2-2. Irriterande då det var en match vi förtjänade att vinna för vi var bättre.
Sen är jag arg över att jag åkte direkt från jobbet till matchen, jag gick t.om. tidigare från jobbet, och så får jag sitta på bänken i stort sett hela matchen. Jag spelade kanske 15 min. Träningsnarkoman som jag är så mår jag även dåligt över att jag inte tränade igår eftersom idag inte direkt kan klassas som träning. Sen är jag även bäst på att trycka ner mig själv så här sitter jag nu och känner mig som en tjockis som är sämst på fotboll. Nu ska jag gå och försvinna undet täcket. Klart, slut!

Brottom!


Har jätte brottom till jobbet nu. Kommer inte blogga så mycket idag för efter jobbet har jag match. Hejdå!

Myrkrig


Så här såg min tv ut när jag skulle se på Ugly Betty och det var tydligen något problem med fler tv apparater i landet så det blev inget tv tittande för mig. Kollade om det fungerade igen efter nio och då var bilden tillbaka, tyvärr kollade jag en kvart för sent och missade då lite av The mentalist men det är inte hela världen. Fler tv appareter där alla kanaler utom ettan, tvåan och fyran låg nere?

My passion for grapes



                                                       +

 

Det blev ingen träning idag för jag kom inte ifrån jobbet förrän efter sex och om jag hade tränat då så hade jag aldrig kommit hem, tränar på söndag istället. Jag bad mamma köpa hem vindruvor och visst gjorde hon det. Det, och svenska jordgubbar på sommaren, är den bästa frukt som finns. Så nu ska jag njuta av mina vindruvor framför Ugly Betty.

Born to be seen


Bild: bodhi.se

Har en liten lunchbreak på jobbet och ville bara säga att jag tycker om underklädesmärket 6ixty 8ight. Kolla bara på bilden ovan. Och billigt är det också. Klicka här om du vill se fler av deras produkter.

Tisdag


Tröja: Topshop, Klänning: Monki

Lång dag idag. Först skola, sedan jobba och sedan gymet. Ha en bra dag!

Bombnedslag


Jacka: Dunnes store, Väska: Friis&Co, Tröja: köpt i Frankrike, Linne: Gina Tricot, Jeans: Monki

Precis hemkommen från en världelös introduktion/föreläsning men tentan skulle ändå lämnas in idag så var ju tvungen att gå till skolan i vilket fall som helst. Nu måste jag städa mitt bombnedslag till rum eftersom jag sprungit runt och gjort massa annat sen i torsdags och inte hunnit med det innan. Sen blir det träning ikväll.

Skoldags

Nu ska jag iväg till skolan för att påbörja en ny kurs och lämna in hemtentan från föregående kurs. Efter denna kurs, som är cirka 4 veckor lång, är det sommarlov! Woho!! Är hemma hos pojkvännen så kan inte lägga upp en dagens nu, ni får den när jag kommer hem istället. Hejdå!

Världsrekord i borttappade saker

Jag hade en liknande rosa ring som den ovan men efter igår har jag inte kvar den. Vi var nämligen ute igår och när jag tvättar händerna tar jag ofta av mig ringen och igår glömde jag den på handfatet. Känns jätte surt! Fick ringen av pojkvännen vilket gör det ännu mer surt. Jag tror jag slår världsrekord i att tappa bort saker. Ibland blir jag bara så trött på mig själv men blir också väldigt trött på folk som hittar saker och sedan tar dem istället för att lämna in dem. Hur svårt är det att bara lämna  in saker i t.ex. baren istället för att stjäla från folk? GGGRRR säger jag bara!! (Och det gör pojkvännen bakom mig med).


Överlägsen seger!


Tröja: lillebrorsans, Klänning: American apparel, Strumpbyxor: H&M

Vi vann vår match med 21-0. Det var härligt men man fick ju inte springa så mycket förutom från deras planhalva till vår efter varje gång vi gjort mål. Nu är jag och killen bjudan på middag så ska bege mig dit nu. Får se om det vi går ut och tar något att dricka efteråt. Ha en bra kväll!

Sista soldagen


Bild: smhi.se

Det ska bli fint väder även idag och eftersom jag missade solen igår så ska jag ut och sola lite nu. Snart ska jag iväg och spela match också. Man får se till att njuta av vädret idag för det verkar bli sämre under veckan tyvärr så ut och njut nu!

Min valborg



Så här kan det gå när man har roligt på Valborg


Så här sociala var killarna när vi var ute

Förlovning pågår

Vi började vårt valborgsfirande med middag, väldigt sen middag men även väldigt god. Sedan pratade vi och lyssna lite på musik innan vi begav oss ut. Vi hamnade först på Village där vi efter cirka 3 timmar blev utslängde då det uppstod bråk mellan en tjej i vårt sällskap och hennes killes ex. Drinkar slängdes och tårar rann men nu kan man ändå se det roliga i situationen. Sedan gick vi vidare till Solidaritet där vi stannade till stängning. På vägen hem friade A till F på biblioteksgatan. En väldigt bra och upplevelserik valborg med andra ord!

Biodags!


Linne: H&M, Leggings: Gina Tricot, Jacka: Primark

Min bror ville vara med på bilden ha ha. Nu ska vi iväg och titta på bio och sedan måse jag tyvärr hem och plugga. Kul fredagskväll med andra ord men det är värt det.

Sömntuta



Jaha då har man sovit bort denna vackra dag då. Känns lite segt men om jag hade gått upp runt tolv så hade jag bara fått sova typ 4 timmar och det känns ju sådär. Igår var en händelserik och rolig dag! Kom hem tidigt i morse. Berätta mer och visar bilder sen. Nu ska jag få i mig lite mat och sedan ska familjen iväg på bio.

RSS 2.0