Jag har sprungit runt och sparkat en boll

Nu är jag hemkommen från fotbollsträningen, blogg.se krånglar och det tog ett tag för mig att kunde logga in. Irriterande. Mina ben är spaghetti, jag gick tidigare idag på en en timmes promenad, hade sen träning i en och en halv timme där vi i slutet fick springa några intervaller och sen göra benböj och sen gick jag hem från träningen vilket tog cirka 20 minuter.
Eftersom jag inte la upp en dagens outfit tidigare så tänkte jag lägga upp en fotbollsoutfit istället. Så här ser jag ut när jag sparkar boll.

 
T-shirt: adidas, Shorts: från laget, Strumpor: från laget            


Mina fina fotbollsskor

Den vill inte

Jag har bara hängt runt i bikini idag i stort sett, det är för varmt för något annat. Så istället för en dagens så tänkte jag lägga upp en önskeoutfit. Jag har ont om ledigt diskutrymme och därför vill photoshop inte riktig som jag vill och därför blev önskeoutfit bilden ganska liten, hoppas ni har överseende för det. Nu ska jag springa iväg på fotbollsträning i värmen.


Linne: Acne, Kjol: Topshop, Skor: Asos










God morgon

Hej hej!
Det ska vara molnigt och regna idag men när jag tittar ut så ser jag blå himmel och sol så man kanske hinner sola lite innan det blir dåligt väder. Min dag består av slappande mest. Jag måste bara handla lite småsaker, tänkte gå på en promenad, måste vika tvätt och ikväll blir det fotbollsträning. Någon annan som ska hitta på något kul idag?


Springning och äggsmörgås

Jag gick på promenad i 10 minuter och sen tröttnade jag och bestämde mig för att springa intervaller istället. Efteråt kände jag mig duktig och gjorde en äggsmörgås och drack ett glas kall mjölk som belöning. Det var härligt att springa nu när det inte var så varmt längre, det var mindre härligt att det var massa småflugor som flög in i mina ögon och min mun. Snart blir det So you think you can dance på tven.

Onsdag


Solglasögon: H&M, Baddräkt: Gina Tricot, Jeansshorts: Levis Vintage, Skor: Fred Perry


Jag har mestadels gått runt i bkini och en stor t-shirt idag så därför kommer en liten sen dagens. Om en stund ska jag bege mig ut på en promenad, det har varit för varmt för att springa idag och nu är jag för lat.


Städerska


Jag städar. Osminkad men den bjuder jag på!

I'm not blind!

Äntligen!! Mina linser har kommit, nu kan jag äntligen se. Hur skönt som helst att slippa glasögonen ett tag, och att kunna använda solglasögon =).
Min dag består av solning och städning. Mina föräldrar har varit bortresta och kommer hem imorgon så då vill jag att det ska vara fint när de kommer hem. Jag ska bland annat dammsuga och tvätta och lite så.


Style Rookie




Bilder: http://tavi-thenewgirlintown.blogspot.com/

Tavi. Världens coolaste 12-åring.

Trött och seg

Om man ska klaga på något när det gäller denna värme, och egentligen borde man inte klaga alls, så är det att man blir så otroligt seg. Jag är i varje fall precis hemkommen från jobbet och inga linser låg i brevlådan idag heller vilket betyder att jag inte kan träna fotboll ikväll vilket betyder att jag måste ut och springa. Vart ska jag hitta energin?


God morgon!

Vilken härlig morgon, solen skiner! Ska snart dra iväg och jobba så ingen solning idag tyvärr. Ha en trevlig dag!


Klänning: Mormors gamla, Skärp: Gina Tricot

Godnatt säger jag


För en stund sedan syntes detta utanför mitt fönster. Och med denna fina sommarbild säger jag godnatt!

New but old

Har har ni mina nya second hand fynd. Klänningens underdel är av sammetliknande tyg och överdelen är genomskinligt tyg vilket båda är två stora trender i höst så det är perfekt. Shortsen är Levis och höga i midan, jag funderar på att klippa lite i dem men måste rådfråga min mamma först. Myrorna kommer detta förresten ifrån.


Shopping galen

Idag hämtade jag ut mitt pass, gymade och sedan gick jag på en liten shopping runda. Hittade en jätte fin klänning och ett par shorts, visar sen. Monki hade också en trevlig rea där jag prövade massor av plagg men inget av dem kändes särskilt speciellt så det blev inget köp där. Jag försökte ta ett foto på mitt pass men det gick inte, blev bara suddigt.
Om lite mindre än 2 veckor åker jag till Frankrike och jag måste verkliga inför köpstopp fram till att jag åker, måste spara pengar och jag behöver verkligen inte mer kläder. Jag tror jag måste klippa sönder mitt visa kort för att det ska gå ha ha, wish me luck.

Dumma!

Jag ringde precis kundsupport och frågade när mina linser ska komma, eftersom de aldrig kom idag och de hade tydligen blivit postade idag. Varför tar det 3 arbetsdagar att lägga på ett par linser för? Nu hoppas jag att det tar max 2 dagar att levereras hem till mig för annars blir jag galen. Fotbollsträningen imorgon ser inte så lovande ut.
Här är i alla fall det jag har på mig idag. Armen som jag håller upp håller jag telefonen i, jag fick stå i kö så jag passade på att fota dagens outfit medans jag väntade.


Klänning: Gina Tricot

Måndag morgon

Hej!
Jag vakande för cirka en timme sedan vilket är tidigt för att vara mig en dag då jag inte ska göra något speciellt. Solen skiner just nu men det ska tydligen bli molnigt under dagen så jag kanske borde passa på och sola lite innan jag drar iväg till gymet. Jag kommer också vänta med spänning på posten eftersom jag hoppas på att jag får mina linser idag, får jag dem inte idag blir jag otroligt besviken för imorgon är det fotbollsträning och utan linserna blir det ingen träning för min del. Nu ska jag äta lite frukost och sätta på en tvätt. Hejdå!

Bed time

Jag är jätte trött men innan jag lägger mig så blir det lite Ben&Jerry glass, bög såpa och cola. Men snart ser jag ut så här.

Alexander, Alexander, Alexander!!


Bilder: www.teenvouge.com


Alexander Wang Fall 08. Kolla strumporna, snyggt. En sax och ett par strumpbyxor blir nästa porjket!


Söndag


T-shirt: H&M Fashion Against Aids, Shorts: Second hand

Min lillebrorsa tjatade om att han var hungrig och jag behövde handla så vi tog cyklarna och cyklade upp till affären och bredvid affären ligger Mcdonalds så vi fick även i oss något att äta. Alldeles för varmt och jag är alldeles för slut för att laga mat så det var perfekt. Jag behövde en cykel vänlig och sval klädsel så detta fick det bli.
Jag har tröttnat otroligt mycket på mina kläder. Det känns som om jag konstant köper nya kläder men som om de aldrig riktigt vill funka ihop. Igår stod jag och prövade kläder i en halvtimme innan jag bestämde mig. Sen tycker jag alltid att det är svårare att klä sig med lite kläder än med mycket vilket bara få mig att längta till hösten, inte vädermässigt men klädmässigt.

I solskenet

Efter 20 minuter höll solen på att ta död på mig. Efter en timme och 5 glas isvatten senare gav jag upp. Nu sitter jag i mitt lite svalare rum och väntar på att solen ska gå i moln så att jag kan gå ut och springa för jag är rädd för att om jag går ut och springer nu så smälter jag. Här är några bilder från igår.

 
Sexiga bowling skor och fina färger

Sunday

Hej!
Jag vaknade 3 gånger inatt, vid 3 inte så rolig tider så därför sov jag jätte länge. Nu ska jag få i mig lite frukost och sen sola. Jag tänkte lägga upp lite bilder från igår också, igår var det bowling och bio som gällde. Hör sen!

Lördagens dagens


T-shirt: Monki, Kjol: Second hand

Här får ni en lite suddig dagens. Jag bytte ut mina glasögon mot min lillebrorsas pilotisar. Tyvärr var jag tvungen att byta tillbaka till mina egna glasögon för annars så ser jag inte så mycket. Nu ska jag springa iväg och bowla, får se om jag bloggar något ikväll för jag sover inte hemma. See u!

Njuter

Vilken härlig dag, jag verkligen njuter. Först låg jag ute och solade lite och sedan gick jag på en lång promenad. Jag tycker inte att jag får någon färg alls men jag kanske har fel. Annars åker jag ju till Frankrike om 2 veckor så om jag inte får färg nu så får jag det förhoppningvis där nere. Nu ska jag la ett väldigt kallt glas vatten, att ställa vatten i frysen är ett hett tips, för att sedan åka iväg och spela lite bowling. Lägg upp en dagens innan jag drar iväg.

Lördag morgon

Vilken härlig morgon. Solen skiner och himlen är blå! Nu åker bikinin på och det blir frukost utomhus. Senare ska jag antingen intervall springa eller gå på promenad, springer jag inte idag så måste jag springa imorgon. Det ska bli lite molnigt imorgon så jag tror det är lättare att springa då än att springa i hettan idag. Vi får se hur det blir. Hoppas att ni njuter av solen lika mycket som jag gör.

New cut

Tänkte visa er mitt nya hår. Så här såg det ut före:
 

Och så här såg det ut efter:

  

Inte så stor skillnad men jag försöker ju spara till långt hår så ville bara klippa bort de slitna topparna. Luggen blev ganska kort men det är nog bra för den växer så fort och före var den så lång att jag inte såg under den. Snart är filmen slut och då ska jag sova så jag säger godnatt!

Kjolar och väskor


Detta köpte jag idag, en jätte fn kjol där det står tiger på lappen och en fin väska. Nu ska jag se filmen Alexander på ettan och mumsa på lite godis!

Varmt som bara den


För ungefär en timme sedan stod termometern på så här mycket i solen. Detta får mig att ångra lite att jag inte solade idag, förhoppningsvis blir det lika varmt imorgon och då ska det solas! Istället för att steka så blev jag klippt, tränade och fyndade en jätte fin kjol och en väska. Bilder kommer senare.

Fredag


Linne under. H&M, T-shirt: H&M, Kjol: FCUK

Detta har jag på mig idag! Bekvämt och enkelt. Jag har inte haft på mig någon av mina jeanskjolar på jätte länge så jag tyckte att det var dags. Efter gymet blir det förhoppningsvis lite second hand shopping nu när man fått lön och allt! Ha en hälig dag i solen!

Morsning

Hej!
Idag ska jag klippa mig, försöker spara till långt hår så jag ska bara klippa topparna. Efter klippningen bär det iväg till gymet vilket betyder att det inte blir någon solning idag men det överlever jag. Linser kom aldrig idag vilket är skit för nu måste jag gymma med glasöogn vilket inte är så kul. Läger upp en dagens snart.

Historien om linserna

Berättade jag någonsin hur det gick med linserna? Jag lyckades i alla fall hitta ett par 2 veckors linser som man kunde få pröva på gratis så jag gissade på ett ungefär vad för stryka jag hade och sen beställde jag dem. Det är inte hela världen om styrkan blir fel då de ändå bara kostar 49 kronor för frakten, det skulle ta två dagar att få dem levererade så jag hoppas verligen att de dimper ner i brevlådan imorgon så att jag slipper använda mina glasögon hela helgen. Tro mig det är ett helvete att springa runt halvblind i skogen och oroa sig för att trampa på grodor.
Nu ska jag se på csi och sedan sova, gick och la mig vid två igår och vaknade halv tio imorse så är ganska trött då jag är van att sova längre. Godnatt!!

Fina bilder


Nu ville photoshop. Om ni inte fick nog av Almahs fina bilder så kommer fler här. Jag kan inte vänta tills alla dessa kläder kommer in i butik. Topshop, hösten 08 var det!

Me heart topshop

Jag försökte göra ett lite fint topshop kollage men photoshop bråkar med mig så kolla in Almahs kollage istället. Nu ska jag nog ta en liten promenad denna härliga kväll.


Den gick i moln


Solen gick helt plötsligt i moln och det blev skugga så vi gav upp solandet och spelade minigolf istället. Jag har inte spelat det sedan jag var tio kanske och det gick väl sådär, jag förlorade med 9 poäng. Nu ska jag ut och springa och sedan duscha av mig all den klibbiga solkrämen.

Strålande sol!

Sol idag igen, stranden idag igen. Här är dagens strandkläder. Ursäkta att mina outfits kanske är lite tråkiga men kläderna åker ändå av och dagens blir mer än bikini än något annat.


Linne: Topshop, Kjol: Ellos

BBQ

Idag så låg vi på stranden och kände lukten av att någon grillade. Vi blev så sugna så vi bestämde oss för att grilla på kvällen. Mumsigt blev det och till efterrätt blev det jättegod vattenmelon. Jag har fastnat vid en ny bögsåpa på kanal5 som nu har pride vecka, queer folk tror jag den heter och jag är hooked. Så ikväll blir det den och någon film.

 

Onsdag


Klänning: Lindex

Nu bär det iväg till stranden i min strandklänning! Cheerio!

Effektiv

Idag har jag varit otroligt effektiv. Eftersom jag var tvungen att gå till vårdcentralen idag igen så var jag uppe vid halv nio. Efter vårdcentralen gick jag hem, gick ut och spang intervaller, duschade och nu ska jag äta frukost. Sen blir det strand häng eftersom det är jätte soligt ute. Lägger ut en dagens innan jag går till stranden.

Tisdag


Linne: Topshop, T-shirt: H&M, Shorts: Levi's vintage, Skor: H&M

Här kommer en lite försenad dagens. Jag skulle till vårdecntralen tidigare och fick helt plötsligt jätte brottom så jag slängde på mig något enkelt som låg i min fotölj. Fråga mig inte varför min t-shirt är helt ihopskrynklad ha ha.
Nu känner jag mig lite lugnare, tror att joggingturen gjorde mig gott. Men vreden kanske kommer tillbaka imorgon, får se hur mitt linsproblem löser sig eller om det löser sig överhuvudtaget.

Grrrr

Jag är fortfarande arg och ska därför nu gå ut och försöka springa av mig min ilska. Jag har försökt ringa 3 olika nätbutiker som säljer linser och frågat om de kan hjälpa mig att försöka lista ut vad jag har för stryka. Jag vet nämligen vad jag har för styrka när det kommer till glasögon, men den styrkan är inte samma som på linser. Eftersom jag bara ska ha linserna i 2 veckor så är det inte jätte noga att det är exakt rätt så länge jag inte är halvblind men alla har bara sagt att de inte kan hjälpa mig alls. Allt jag behöver är ungefär hur stor skillnaden mellan styrkan på linser och styrkan på glasögon är men icke sa nicke.
Jag lägger upp en dagens efter jag sprungit.

Hur dum i huvudet får man bli?

Igår kväll när jag skulle ta ur mina linser så tänkte jag "jag kan lika bra slänga dom för jag ska ändå sätta i nya imorgon". Så jag slängde dom i papperskorgen. Imorse när jag vakande och skulle sätta i linser vad tror du händer då? Jo jag hittar dem inte. Jag var säker på att jag hade ett par linser kvar men jag hittar dem inte någonstans. Antingen så var det förra paret sista paret och jag slängde förpackningarna eller så har jag bara förlagt dem någonstans.
Men det är väl bara att gå till optikern kanske ni tänker. Ja om det ändå vore så väl, min optiker har semester och kommer inte tillbaka förräns om 2 veckor. Jag kan inte gå runt med glasögon 24/7 i två veckor, det går helt eneklt inte. Man kan t.ex. inte träna med glasögon och fotbollsträningarna börjar nästa vecka och utan glasögon eller linser är jag i stort sett blind. Usch jag vill bara gråta. Och självklart kan jag inte beställa linser från nätet heller eftersom jag inte vet vad jag har för styrka eftersom jag troligtvis har slängt linsförpackningarna, Jag är så dum dum dum i huvudet! Föråt men jag behövde bara skriva av mig lite.

Senare

Jag kom upp ur sängen lite senare än planera, men vad gör det när man är ledig? Nu ska jag äta lite frukost och sedan sola och det inte uppstår för många moln.


Summer, summer time

Imorgon blir det 25 grader och sol and we all know what that means. Sol time!! Ska titta på lite fler program på femman som just nu har homo tema och sedan ska jag sova så att jag kan gå upp lite tidigare imorgon, hoppas jag kommer upp ur sängen. Hejdå!

Genomskinligt


Bilder: Topshop, American Apparel, Monki och Icanteachyouhowtodoit


Jag vill ha något genomskinligt. Gärna allting ovanför!


Strike a pose!


Bilder: Modette.se


Tre fina omslag med en Kate Moss klädd annolunda mot vad man är van vid att se henne i.


Blessed

Ännu en ny vecka och jag känner mig så glad! Jag är så otroligt lyckligt lottad. Det är jätte skönt med sommarlov och jag har så mycket tid över till bara mig. Visst blir jag uttråkad ibland men samtidigt har jag tid över till allt det viktiga i livet, så som familj och vänner. Jag har också mycket tid över till att träna när och hur mycket jag vill vilket är jätte skönt! Att gå tillbaka till skolan senare kommer kännas tufft men då vet jag i alla fall att jag haft ett så bra sommarlov som möjligt.

Nu blir det gymet och sedan måste jag hem och laga mat till mig och min lillebror. Mina föräldrar har rest till Irland idag så nu är det jag som sköter hushållet!


Evening!

Killar och deras tvspel, suck säger jag bara! Nu ska vi iaf försöka att kanske hyra en film och äta lite god mat, är jätte hungrig och inser att jag bara ätit två smörgåsar och lite vindruvor idag. Då är det inte så konstigt om magen kurrar lite. Vi försöker välja mellan kättfärssås och spagetti eller hämtmat, vad tycker ni?

Ha en trevlig kväll!


Dröm skon!


Jag har tidigare skivit om skon från Bronx. Den fanns förut på ellos för ett billigare pris än i butik men den tog slut. Nu kan man köpa den på sko-outlet.se där den är på rea. Jätte otur att jag just nu är pank men annars hade jag slagit till direkt, jätte fin höstsko!

Jag vann!


 Titta vad jag vann på Käthes blogg idag =). Tack Käthe!!

Söndag


Linne: Topshop, Jeans: Fornarina, Klocka: Urban Outfitters, Behå: Gina tricot.

Jag vakande alldeles för sent idag. Jag drömde att jag gick upp tidigare men tyvärr var fallet inte så.
Är det någon mer än jag som tycker att vädret just nu är lite jobbigt? Det är otroligt svårt att veta hur man ska klä sig. Himlen visar stora moln och träden blåser men ändå är det ganska varmt ute. Hm, I-lands problem. Förresten så upptäckte jag att man kan göra om behån jag köpte igår till en halterneck även fast behå banden inte är helt avtagbara, otroligt smart!

Mina fynd


Detta köpa jag på Gina Tricot idag, där allt på rea kostar 49 eller 99 kronor. Baddräkten kostade 49 kr och är skit snygg tycker jag, snygg även att ha till en kjol. Behån var inte på rea men jag kunde inte motstå den, nu har jag köpt 3 behåar på en vecka. Är det normalt?

Outfit update


Jag bytte tröja innan jag gick ut. Istället för den jag hade först snodde jag min lillebrors huvtröja, när jag kom hem slängde jag även av mig strumpbyxorna men när jag var på stan så satt de på. Jag hittade lite fina grejor också som jag visar sen.

Lördag


Tröja: Second hand, Klänning: American Apparel, Strumpbyxor: ?

Nu måste jag rusa till bussen. Ciao!

Min morgon

Godmorgon!
Jag börjar min morgon med att lyssan till detta. Lyssna du med vettja.


Min kväll


Så här ser min kväll ut.

Partybilder

Hej!
Nu är jag hemma igen. Jag fick jobba lite ändå för det var en del att göra men jag hann gyma emellan så jag kom inte hem lika sent som jag annars skulle ha gjort. Lägger upp lite bilder från när vi va ute i onsdags. Ikväll blir det nog en lugn kväll med onyttigheter och film, är jätte trött.


Fredag


Tunika: French Connection, Kjol: Second hand

Nu hoppas jag på lite sol så att jag inte fryser. drar på mig en jacka och ballerina skor också. Bye!

Fri!

Jag fick ett sms av min chef sent igår när jag låg och sov där hon skrev att jag inte behöver jobba idag. Det är jätte skönt för då kan jag i lugn och ro åka iväg till gymet och gå lite i second hand affärer. Jag lägger upp en dagens innan jag går.

Läggdags?

Oj vad trött jag är. Och imorgon jobbar jag hela dagen igen, ska verkligen inte klaga men note to myslef, gå aldrig ut dagen innan du ska jobba 3 dagar i rad. Tänkte läsa några bloggar nu och sen sova. Hörs imorgon igen!

Solglasögon och paraplyn

När jag gick från jobbet idag gick solglasögon runt på stan, en halvtimme senare var det paraplyn som jag gick runt på stan. Mina skor lät slafs slafs och jag skulle behöva hänga upp dem på tork. Men efter regn kommer solsken.


En ny dag

God morgon!
Jag har nu sovit cirka 4 timmar, det känns ändå okej men allt snurrar fortfarande lite. Jag ska försöka övertyga mig själv om att jag måste klara mig igenom dagen bara.


Skjorta: mammas gamla, Jeans: Fornarina

Onsdag kväll


Klänning: second hand, Skärp: Gina Tricot

Nu ska jag snart dra iväg. Anledningen till att jag åker så tidigt är för att jag ska hem till en kompis och förparta lite. Klänningen på bilden ser blå ut men den är egentligen lila. Ha en trevlig kväll!

Underkläder, min passion



När jag prövade den vita bhn jag köpte igår så prövade jag även denna rosa bh från calvin klein, jag tvekade lite så jag bestämde mig för att inte köpa den. Men idag så kände jag att jag verkligen ville ha den så jag gick tillbaka till twilfit och bad att den sista i min storlek fanns kvar och det gjorde den så nu har jag köpt änu en bh.

Magen kurrar och det luktar mat i huset så snart är det middagsdags och sen ska jag göra mig i ordning för ikväll. Lägger upp en kvällens outfit innan jag går.

God morgon

Godmorgon!
Sitter och äter frukost samtidigt som jag läser att bussstrejken är över. Det betyder att jag kan åka buss hem inatt vilket är bra eftersom jag ska upp tidigt och jobba imorgon. Undrar hur det kommer gå med bara några timmars sömn och intag av alkohol några timmar innan. Nu ska jag äta klart och sen bege mig till gymet. Ha det bra så länge!

Bh

Tidigare ikväll var jag ute på promenad med syrsorna som sällskap. Härligt var det! Denna bh köpte jag idag på Twilfits halva rea priset rea. Jätte fin. Har velat ha en sådan här bh jätte länge. Bh banden är avtagbara vilket betyder att den gör sig snygg under tubklänningar eller tubtoppar. Nu ska jag fortsätta att titta på dansarna på tv burken.



Katie


Kate Moss

Underkläder

Har precis inventerat underkläder och tittat på fina höstnyehter från Odd Molly. Nu slutar jag så nu ska jag hämta upp mina skor som klackats om inför utgången imorgon, sen ska jag lämna tillbaka den film vi hyrde igår och sen åker jag hemåt. Hörs när jag kommit hem!


Tisdag

Klänning: Primark, Skärp: ?

Nu har jag varit ute och sprungit, duschat och ätit frukost. Helt otroligt vad mycket jag hunnit med innan klockan tio, i vanliga fall ligger jag fortfarande och sover vid den här tiden. Detta kanske jag ska fösöka igen, fast det säger jag nu och sen när klockan ringer nästa gång så kommer jag bara stänga av den och fortsätta sova. Enda anledningen till att jag kom upp ur sängen idag är ju för att jag ska jobba. Hörs sen!

Vilken dag

Jag ska berätta för er om min dag. Den började med att min mobil ringer klockan sex på morgonen då min mamma säger att hon står nedanför med mina skor. Jag går trött upp upp ur sängen och hämtar mina löparskor som jag dumt nog glömde att ta med mig. Anledningen till att klockan står på 06.00 är för att min lillebror börjar jobba då och min mamma hade precis skjutsat honom till jobbet. Sedan tar det en timme för mig att somna om och vaknar igen runt tolv. Efter lite soffhäng är det löpardags. Jag springandes bredvid, eller bakom kanske är rätt ord, en profisionell sprinter kändes det som. Jag har aldrig känt mig så otränad i mitt liv. Dagen fortsatte dock i soffan vilket kändes bra. Kom hem runt 22 tiden och är nu helt slut. Känns inte bättre att veta att jag ska upp tidigt imorgon för att först motionera och sedan jobba. På onsdag blir det utgång. När denna vecka är slut kommer jag inte ha några krafter kvar. Nu ska jag däcka så godnatt!

Höst fint



Bilder: Modette

Fina kläder, fina bilder. Vill ha!

God förmiddag

Planen idag var att vakna klockan elva och gå ut och springa innan solen blev för stark men det gick ju, som ni ser, inte så bra. Vaknade för cirka en timme sedan men det är inte hela världen eftersom det är mer moln än sol ute. Idag ska jag inte springra själv vilket är lite oroväckande eftersom jag inte har någon bra kondition, jag kommer bli ifrån sprungen, men det kanske blir lite av en utmaning vi får väl se. 

Söndag

Klänning: second hand, Linne under: present, Skor: Faith, Skärp:?

Jag tror det får bli ett par strumpbyxor under också för det är nog inte så varmt nu, men imorgon ska det bli varmt så då åker dem av. Nu ska jag bege mig och jag sover borta ikväll så vi hörs imorgon igen. Ha det!

I can see through




Jag vill också ha en genomskinlig tröja


Kläder från mamma

      

Här är kläderna jag fick av mamma. En jätte söt midjehög kjol som jag på första bilden har med min egna bustier och på andra bilden med ett vitt kort linne, även denna från mamma. Se fick jag även en skjorta, en söt vit sommarklänning och en 60-tals klänning som tillhörde min mormor. Jag ber om ursäkt för min väldigt smutsiga spegel, den måste tvättas typ idag. Jag inser också att det verkligen är dags att rensa min garderob, det skulle gjort för jätte längesen men jag är rädd för att jag inte kommer vilja kasta bort massa kläder. Men jag måste nog för nu får inte kläderna plats i garderoben längre. Hur ofta rensar ni garderoben?

Sista dagen på veckan

Jaha då var det söndag igen, det känns som om dagarna bara flyter ihop när man har sommarlov. Jag fick precis lite av mammas gamla kläder som jag ska prova sen, får se om jag hittar något jag tycker om. Visar vad jag hittar sedan. Efter att jag fått i mig lite frukost ska jag ut och springa så att jag har det gjort. Även fast jag älskar sol så är det lite tur att den inte är framme idag och lockar mig till solandes på terassen istället för motion. Nu blir det rostat bröd och apelsinjuice.

Cigaretter och skumbad

   


Med dessa bilder säger jag godnatt!

Sommarpresent


Detta fick jag av min chef i sommarpresent, små parfymflaskor av olika franska märken. Jag har världens bästa chef!

Promenad

Jag lyckades ta mig ut på en promenad och göra några sit-ups. Nu har jag börjat kolla på en film på trean om skönhetstävlingar men den verkar sådär, lite överdriven. Får se om jag tittar klart.

Träningskläder

Jag borde verkligen gå ut och träna, gå på promenad eller intervall springa, men orkar verkligen inte. Får se om jag åtminsonde kan ta en promenad senare. Dessa kläder från bebe.com hade kanske hjälp mig på traven idag.

Halloj!

Nu är jag hemma igen. Både igår kväll och idag har bestått av mys i soffan framför tven. Nu är jag otroligt hungrig och är jätte sugen på mcdonalds. Det bästa just nu är ju att man får sådana fina glas, jag älskar coca cola glas och denna vecka är färgen rosa =).


Shopping

   
   

Allt är second hand förutom trosorna som är Calvin Klein. Nu måste jag springa iväg till bussen. Vi hörs imorgon igen!

Fredag


Jeansjacka: Second hand, Klänning: Monki, Halsband: mormors gamla, Klocka: Urban Outfitters, Strumpbyxor: ?

Jag ber om ursäkt för en sen dagens men jag och min mamma skulle iväg på en liten shoppingrunda och helt plötsligt blev det brottom brottom. Jag hittade i varje fall en del second hand fynd och även ett par trosor. Får se om jag hinner fota dem innan jag drar iväg ikväll.

This charming man


Jag läser just nu världens bästa bok av min favorit författarinna Marian Keyes. Boken heter This Charming man och är på engelska, hennes böcker släpps oftast på svenska också men vet inte om just denna kommit ut på svenska än. Boken handlar om 4 olika kvinnor som alla på något sätt har något att göra med en man vid namn Paddy De Courcy. En av kvinnorna i boken är stylist och när jag läser om henne så känner jag att det är något jag skulle älska att jobba med. Vem skulle inte vilja få välja ut snygga designer kläder åt andra?

Baddräkter


1. Chloe, 2. Michael Kors, 3. Delias.com, 4. Josefssons, 5. Topshop

Just nu är det sol ute och då skulle jag inte ha något emot att ha på mig en av dessa skönheter. Snyggt att använda som linne eller topp till en söt kjol också.
Det ska tydligen regna idag men jag undrar om jag hinner sola lite innan molnen tittar fram? Hoppas det. Senare idag blir det en joggingrunda, shoppa bh till mamma och kolla second hand.

Agent Provocateur


Bilder: agentprovocateur.com

Jag älskar underkläder och jag älskar att köpa underkläder (jag jobbar t.om. med undrkläder). Om jag var rik skulle jag köpa dessa underkläder. Nu ska jag slänga mig i sängen med nya Elle som damp ner i brevlådan idag. Godnatt!

God kväll

Jag har precis ätit en jätte god middag i solen ute på altanen. Nu hade jag tänkt försöka mig på att baka en chokladkaka som ska vara lite nyttigare än en vanlig chokladkaka. Får se om den blir god. Jag fick förresten se hur mitt pass kommer att se ut och jag är inte jätte nöjd. Innan kortet tas så säger dem "och kolla in i kameran med ett så naturligt ansiktsuttryck du kan" eller något liknande. Självklart tar jag det som att man inte får le så därför ler jag inte på bilden och ser jätte konstig ut. Ni kan få se sen när jag får passet om en vecka. Nu blir det bakning!

Torsdag

 
T-shirt: Monki, Shorts: Levis från Urban Outfitters

Detta får det bli idag. Nu ska jag iväg och fotograferas. Jag har hört så mycket om de "nya" passen och hur dåliga alla blir på bilderna så jag hoppas att mitt blir bra. Tyvärr tror jag inte man får veta hur man ser ut förrän man ska hämta ut det färdiga passet så ni får inte se resultat förräns om några veckor. Hörs sen!

Pass

Hej!
Idag skiner solen igen och jag skulle verkligen vilja ligga ute och sola även idag men det går tyvärr inte. Mitt pass har nämligen gått ut så jag måste åka och fixa ett nytt. Efter det så åker jag direkt till gymet och sen tänkte jag ta mig en svnäng förbi Götgatan om jag hinner dit innan de stänger. Jag lägger upp en dagens innan jag går.

Dagens


Tröja och byxor: Primark, Linne: Topshop


Jag ber om usäkt för att jag inte lagt upp någon dagens outfit idag men om jag ska vara helt ärlig så har jag bara gått runt i myskläder. Så här kommer en dagens mysklädes outfit.


Mina nya solglasögon

 
Klicka på bilderna för att göra dem större


Idag fick jag mina solglasögon som jag klickade hem från Tradera. Så här ser de ut på. Snygga men tror inte de är äkta tyvärr. Betalade runt 200 kr för dem vilket är normalpris för ett par solglasögon och så fick jag ett glasögonsfodral till också så jag är ändå nöjd!


Skor

Även fast det är strålande sol ute så känner jag att jag längtar lite efter att få ta på mig höstkläder. När det gäller mode och kläder så är defenitivt hösten min favoritmånad. Dessa skor hade absolut inte varit fel. Den hel svarta och den lila kommer från Ellos och den svartvita är av märket Bronx och finns hos Nilson.

Bikini time

Sol, sol sol. Härligt! Bikini och solkräm på med boken i allra högsta hugg. Här ska det solas!

Inspiration


Bild: Stockholm Streetstyle

Så här vill jag också se ut!

Trött och hungrig

Nu har jag precis varit ute och sprungit, det sista jag ville göra när jag kom hem idag var att träna men jag lyckades komma ut i alla fall och nu ska jag belöna mig själv med lite god tacos och cola framför the fashionista diares. Hörs sen!

Snyggt armgodis


Bild: Nelly.se

Detta armband hittade jag på Nellys hemsida, hur snyggt som helst! Tycker om att färgen är så stark, snyggt om man är brun också.

Onsdag


Tröja: Second hand, Kjol: Åhlens, Strumpbyxor: ?

Detta har jag på mig idag. Jag förstår inte hur jag någonsin ska kunna gå tillbaka till skolan och till att gå upp tidigt. Jag tyckte det var otroligt jobbigt att gå upp ur sängen idag. Någon mer som röster för att alltid ha sommarlov men ändå få betalt? Nu ska jag äta lite frukost och sedan springa iväg till jobbet. Ha det så bra!

Nagellack

Jag brukade aldrig vara en nagellacks människa, hade aldrig på mig nagellack, möjligtvis för att jag inte var så duktigt på det. Nu kom jag på mig själv att tänka "ska jag verkligen gå utan nagellack imorgon". Nu har jag blivit så van vid att alltid ha det att det känns konstigt utan men eftersom jag inte orkar sitta och vänta på att det ska torka ikväll så får mina naglar gå nakna imorgon. Mina favorit nagellack just nu är ett rosa från opia (köpt på primark) som jag inte kunde hitta någon bild på och ett rött från H&M.
Nu ska jag bestämma vad jag ska ha på mig imorgon och sen ska jag sova eftersom jag jobbar imorgon. Godnatt på er och håll tummarna för bättre väder imorgon!

Lindex

   

Här är lite nytt från Lindex. Klänningen är enkel men snygg och den rutiga skjortan är underbar. Hatten hittar du på rea oh är bra att ha under sommaren för att skydda dig från solen, jag funderar på att köpa en innan jag reser utomlands.

Tradera plånbok

Den här plånboken suktar jag efter, auktionen avslutas om 15 min. Jag tvekar men det blir nog tyvärr inget köp eftersom jag ändå åker till Frankrike om några veckor. Jag kanske hittar någon fin plånbok där. Den här plånboken är också jätte snygg, jag älskar ju rosa.
Update: det märks att det ine är lika många som budar nu i semestertider. Delvis för att många är bortresta kanske och delvis för att folk sparar pengar till semestern. Så passa på ni som har lite pengar över.

En regning dag




En regnig dag som denna var ballerinaskor inte ett smart val. Jag blev dygnsur på vägen till tunnelbanan även fast jag hade ett paraply. Idag hade gummistövlarna ovan varit bättre. Det finns en hel sida med masa gummistövlar, kolla här så får ni se.
Idag har jag alltså gymat och det bästa med att gyma är att få hoppa in i bastun efteråt, det är så otroligt skönt, speciellt när det är kallt och ruskigt ute. Nu ska jag få i mig lite mat och sen blir det soffhäng. Åh vad skönt med sommarlov och ledigt!

Måndag

Usch vilket hemskt väder! Det får mig att bara vilja stanna inne och titta på tv hela dagen. Vad hände med solen? Igår åt jag jätte mycket god tårta och hade lite födelsedagsfirande, det var trevligt. Jag ska strax  försöka att tvinga iväg mig själv till gymet, vi hörs sen!

Dagens

 

Detta fick det bli idag, body från Gina Tricot och jeans från Fornarina. Jag sover borta ikväll och eftersom det ska bli kallt imorgon så får det bli varma kläder. Ute blir det skinnjacka och ballerinaskor tror jag. Fick också med en bild på tårtan jag gjorde, har inte smakat på den än men jag hoppas den blev god. Det blir födelsedags firande lite senare ikväll. Får se om jag bloggar något mer ikväll men jag tror inte det men jag ska i alla fall försöka slänga in ett inlägg imorgon innan jag drar iväg till gymet. Ha det så bra så länge!

Min tröja


Här chillar jag i min American Apparel tröja som jag köpte för 40 kr på second hand. Ni får en bättre bild en annan gång när jag har den på mig. Jag blev jätte glad när jag hittade den för det är exakt en sån här tröja jag försökt hitta. Nu ska jag och min tröja springa iväg och köpa tårtbottnar. Cheerio!

Chanel solglasögon


Här är solglasögonen som jag budade hem från Tradera. Säljaren sa att han hade köpt dem från en äkta firma i Italien men att dett fins så många kopior att det lika gärna kan vara kopior så jag vet inte om de är äkte eller ej. Men snygga är de i alla fall och nu får jag bara hoppas att de passar också. Ni får se dem på så fort jag får hem dem.

Gårdagens


Detta hade jag på mig igår, det var snyggare än vad det ser ut på bilden där mitt linne ser för kort u och mitt bh band är snett. Men linnet är i alla fall från French Connecion, jeansen är Fornarina och skorna är från Primark.
Jag ska försöka komma iväg ut och springa lite snart och sen kanske jag ska baka en tårta eftersom någon jag känner fyller år idag. Vi får se hur det går med det projektet.

God kväll

Jag har försökt skirva detta inlägg två gånger nu men det ville inte publicera av någon anledning så jag bytte dator. Jag har precis kommit tillbaka från att ha sett Narnia på bio vilket var trevligt. Jag sitter inte vid min egen dator just nu och jag hade, som vanligt, jätte brottom när jag gick hemifrån så därför kan jag inte ger er en dagens förrän imorgon. Även fast jag har två timmar på mig att göra i ordning allting innan jag går någonstans så är jag alltid ute i sista minuten vilket alltid leder till att jag måste stressa. Nu blir det lite Ben&Jerrys glass och mys i soffan och ni är tyvärr inte inbjudna så jag får säga godnatt till er.
PS. Jag hade mycket hellre sett Sex and the city filmen som jag så länge längtat efter men mitt manliga sällskap höll inte med så det får bli en annan gång.

Bild från igår


Här är jag och min kompis Jessica när vi blev fotade av nightlife.se igår. Vi fick fina blomkransar efterom det var beach tema på klubben.

God, alldeles för tidig, morgon

Hej!
Idag hade jag verkligen velat sova längre. Efter att jag hade lagt mig så upptäckte jag att det var en fluga i mitt rum, jag försökte få ut den men misslyckades. Jag försökte somna ändå men vaknade efter någon timme av att flugan surrade. Då öppnade jag fönstret och somnade om. Sen vaknade jag av fönsret var öppet cirka ytterligare en timme senare, då hoppades jag på att flugan hade flygit ut och stängde fönstret. Då sov jag genom hela natten men vaknade för cirka en halvtimme sen av att vi hade besök av mina föräldrars vänner. Men nu är jag i alla fall glad att jag är vaken för solen skiner och jag ska sola och försöka sola bort bikinilinjerna från igår =).

Det blev utgång


Jag satt hemma tidigare ikväll och hade lite abstinens besvär så det blev en spontant utgång vilket också är anledningen till att jag inte hann blogga innan jag gick. Det på bilden är i alla all vad jag hade på mig, klänning som jag köpte second hand och skärp från okänd affär. Jag ber om ursäkt för att den är så mörk men alla sover så vill inte ta en bild ute i hallen. Förresten så blev mina högklackade skor stulna ikväll, tur att jag hade ballerinaskor i väskan. Detta är fjärde gången jag blir bestulen i år. Jag skulle vara med i en limbo tävling och tog då av mig skorna, 12 tävlande på scenen blev många fler och jag tappade sikte på mina skor men oroade mig inte så mycket. Men det skulle jag tydligen ha gjort för sedan var de borta. Typiskt! Ska ringa klubben imorgon och fråga om de hittade dem men det är nog tveksamt.

Varmt

Hej!
Nu är jag hemma igen. Det är fortfarande varmt ute även fast klockan är sju, skönt! Jag gjorde en del second hand fynd som jag visar er senare. Fick med mig två klänningar och en tjocktröja hem för 140 kronor. Eftersom det är snålt med pengar just nu så är second hand shopping i stort sett det enda jag kan shoppa just nu. På hemvägen såg jag också att busstrejken är över, woho då betdyer det att jag kan jobba igen!

Frukost och dagens

 

Idag blev det frukost ute på altann vilket var härligt, den bestod av två rostade smörgåsar och apelsin juice. Idag har jag på mig en klänning från Primark och ett bälte som jag inte kommer ihåg vart jag köpt. Nu blir det gymmet, ha en bra dag i solen!

God morgon!

Nu hade jag tänkt att försöka sola lite och hoppas på att solen sticker fram mellan molnen. Sen bär det iväg till till stan och till gymet.

Frankrike

Nu har jag suttit som en idiot och försökt hitta byn i Frankrike där vi ska bo, det tog sitt tag men nu har jag äntligen fått reda på att den heter Rians. Här ska vi bo. Jag hörde någon som viskade något om en marknad så det ser jag fram emot!

Rea hos Topshop

Just nu har Topshop rea i deras nätbutik. Här är mina favoriter:




Jag hade kunnat lägga upp många fler underkläder eftersom jag älskar att shoppa underkläder. Men gå in och kolla på deras hemsida, det finns mycket fint.  

Sol häng

 

Ok jag är inte besviken längre, molnen minskade och jag har nu legat ute och solat på våran baksida. Min bikini (som sitter lite snett på bilden) kommer från Primark. I värmen läste jag senaste numret av Glamour, åt vattenmelon och drack även vatten vilket är viktigt när det är så varmt ute. Hoppas ni njuter av värmen lika mycket som jag!


Besviken

Det skulle ju vara sol och blå himmel idag men istället vaknar jag upp till en himmel fylld med moln =(. Får se om bikinin kan åka på en stund i alla fall.

Tradera shopping

Tradera är jätte bra, men det är mindre bra när man sitter där mitt i natten och är shoppingsugen. Jag klickade precis hem ett par solglasögon för 200 kronor. Nu hoppas och ber jag att de är snygga på och att de passar, för på bild är de jätte snygga. Chanel är det tydligen men äkta tvivlar jag på men de ser äkta ut. Jag lägger ut en bild när de dimper ner i brevlådan.
Nu är det läggdags, godnatt!!

Sthlm Fashion Week

   
 
Bilder: sthlmfashionweek.com
Jag har inte varit så duktig med att blogga om Sthlm Fashion Week som just nu pågår på Berns men det bloggas en hel del om den redan. Här är i alla fall fyra bilder från Acnes visning som jag gillar rejält. Jag älskar den slappa stilen som klänningen ger på den första bilden med den tuffa stilen som de transparanta byxorna ger. Klänningen på andra bilder har en snygg form och jag gillar hur det vita och det gråa bryter av varandra. Snygg skjortklänning, grymma byxor och jätte snygg hatt på på tredje bilden, älskar hur hatten sitter på modellen. Snyggt hår och snygg kavaj på tredje bilden. När det gäller skorna på bilderna så måste jag säga att jag inte är ett stort fan alls. Min favorit av dessa är defenitivt första bilden!

Smycken

Jag tittade precis igenom min smyckeslåda och insåg att jag har otroligt många smycken som jag aldrig använder och även fast jag precis insett detta så stänger jag smyckeslådan utan att ta upp något. Just nu går jag igenom en armbandsperiod där jag använder samma armband varje dag men inget halsband. Förut använda jag alltid samma halsband, ett guld kors, men inga armband. Får kanske börja använda lite fina halsband igen och försöka byta dem då och då.

Fendi

Jag hittade en "Fendi" väska i en second hand butik idag men jag är jäte dålig på att avgöra om något är äkta eller ej så jag kolla runt lite på olika Fendi väskor och den verkar inte vara äkta. Däremot så har de väldigt fina väskor och accessoarer. Älskar den här plånboken:

Sol

Idag kom solen aldrig fram men nu ska tydligen sommaren komma, imorgon blir det sol och 24 grader. Woho, can't wait.

Onsdag


T-shirt och linne: H&M, Kjol: Second hand, Strumpbyxor: ?

Detta har jag på mig idag. Ute blir det skinnjacka eller jeansjacka och ballerinaskor. Termometern visar på 20 grader, hoppas att det inte blåser för mycket så att jag fryser. Hörs sen!

Hej hej!

Jag vaknade för cirka en timme sedan vilket jag inte tyckte om. Jag älskar att sova men vill helst inte sova längre än till tolv för då känns det som om jag sover bort hela dagen. Visserligen är tolv också väldigt länge men jag är ledig och då får man sova länge =). När jag kollade SMHI's hemsida igår så skulle det vara soligt idag men har inte sett skymten av någon sol så vi får se om den dyker upp under dagen. Nu ska jag äta lite frukost och sen bege mig till gymet.

Dumma busstrejk

Imorgon skulle jag egentligen ha jobbat men jag jobbar ute på ett kontor på Drottningholm och eftersom det just nu är busstrejk så kan jag inta ta mig dit. Det är jätte irriterande. Ett alernativ är att åka med Nockeybannan till Nockeby och sen gå men jag hittar verkligen inte. Är det någon som vet hur man går från Nockeby till Drottningholm?

Fashionista Diaries



Jag såg precis på Fashionista Diaries, jag missade det första avsnittet men det här var ju riktig bra. Synd att det bara är en kille med, hade varit kul med flera. Jag tycker om JanJay och Andrew. Jag älskar Tinas frisyr men tycker inte om henne som person. Vilka favoriter har ni?

När jag gick in på kanal5.se såg jag även det här, Top Model för handikappade. Låter som en bra idé, varför inte liksom? 




Lina Scheynius

   


Lina Scheyius gör helt otroligt fina bilder. Nu ska hon även gör en bok av sina bilder. Vill du tjuvtitta i den så kan du göra det här. Jag är i varje fall totalt kär i hennes underbara bilder.

Honey I'm home

Nu är jag hemma igen, ja jag åkte ju aldrig speciellt långt men jag menade mer nu är jag hemma vid datorn igen. Jag hade tänkt att gymma idag men efter lite strand häng och pannkaksbak så blev det så sent så jag måste bege mig ut på en promenad nu istället. Jag lovar att uppdatera mer när jag är tillbaks.

RSS 2.0