Mitt bakresultat!


Här är mitt resultat. Kanske inte lika snyggt som orginalet men det duger, och gott blev det. Jag var lite lat med att riva apelsinskal och det är nog därför de inte blev så oranga och sen köpte jag lite fel choklad. Vit choklad är inte alls lätt att hitta så jag tog första bästa. När jag sedan kom hem upptäckte jag att det var choklad med crisp vilket ni även kan se på glasyren. Men hey ingen är perfekt eller hur?

Bakning på g

Just nu så bakar jag detta. Ni får se resultatet när det är klart. Smeten var i alla fall hur mumsig som helst.

Fredag!


Tröja och linne: H&M, Jeans: Fornarina, Jacka: Puma, Halsduk: H&M, Skor: Fred Perry

Nu ska jag dra till gymet. Ha en trevlig fredag allihopa!

Irland, here I come


Usch vilket väder och värre ska det tydligen bli. Jag hörde något om snö inatt. Min mamma åkte för övrigt till Värmland idag och hon hade åkt i snö. Ja ja nu till ett desto regnigare land, där är vädret ofta lite som det var idag faktiskt men jag älskar det ändå. Jag har nämligen bokat en resa till Irland i janurai. Har inte varit där sedan jag flyttade därifrån för ett år sedan så det ska bli väldigt trevligt! Nu är det nog läggdags. Godnatt!

Torsdagens outfit


Kofta: Topshop, Tröja: Bik Bok, Kjol: second hand, Strumpbyxor, halsduk och strumpor: H&M, Jacka: Primark, Skor: köpta i Liverpool.

Jaha då var det torsdag och snart helg igen då (jag räknar fredag som helg). Imorgon är jag ledig också så det är skönt. Idag har jag dock skola, klockan 2 (!), det är sämst för man hinner ju bli så seg hemma innan skolan ens börjat. Senare ikväll ska jag dock boka en liten semester under jullovet, det ska bli trevligt. Resemålet avslöjar jag ivkäll.

Värme för händerna


Bild: monkigirl.se

Vantara på den här bilden ser otroligt mysiga ut. Tittade lite snabbt på dom på Monki idag men hann inte se något pris då jag hade lite brottom. Någon som vet vad de kostar?

Drömskorna


Bild: dinsko.se

Som många andra vill jag äga dessa, frågan är dock om jag klarar av att gå i dem?

I provhytten


Jag var på en liten shoppingrunda idag men ingenting fick följa med hem förutom en vit t-shirt till lillebrorsan. Han äger nämligen ingen och jag tycker att alla killar ska ha en vit t-shirt i sin garderob. När jag i alla fall sprang runt där så prövade jag detta. Linnet är från H&M Trend och jag tyckte verkligen om det men jag har redan så många linnen så det fick stanna. Kjolen är den omtalade från Gina Tricot. Den är jätte fin men saknar tillfällen då jag kommr använda den plus att jag skulle behövt en storlek större.

Min outfit


Tröja: second hand, Linne: H&M, Jeans: Gina Tricot, Halsduk och skor: H&M, Jacka: Puma

Godmorgon! Jag mår inte alls bra idag. Delvis för att jag gick upp klockan sex men delvis p.g.a något annat också. Kankse kan förklara sen. Nu måste jag dra till skolan. Hejdå.

Päls


Ok världens sämsta bild inser jag men jag hittade den här pälsjackan på Myrorna idag och jag älskade den när jag såg den men såg även att det var en storlek M. Ja ni ser ju själv hur det sitter, lite stor kanske. Jag älskade den dock. Hade lite brottom när jag provade den så får se om jag ska prova den imorgon igen. Den lär ju inte krympa direkt men tänkte kolla hur den sitter uppknäppt.

Dagens



Måste springa. Hjedå!

Sovmorgon

Hej!
Idag har jag fått lite sovmorgon då jag börjar klockan ett och det var verkligen behövligt. Speciellt när jag ska upp klockan 6 imorgon. Idag är det alltså skola och sen ska jag försöka hinna till dansen direkt efter. Lägger upp en dagens innan jag drar.

VIP kväll

Om ni inte redan visste det så jobbar jag för en underklädesbutik som heter Bodhi och den 13 november ska vi ha en VIP kväll för shapewear produkter. Det kostar 100 kr men dem får du sedan tillbaka i form av ett presentkort i butiken. För mer information och för att anmäla er klicka in er här. Ni kan även anmäla er genom att besöka butiken. I framtiden kommer fler VIP kvällar komma då det är fokus på andra produkter.

Sämst

Usch vad dålig jag är. Jag hann aldrig skriva något inlägg i lördags innan jag drog ut och sedan sov jag borta och har inte kommit hem förrän idag. Idag var det skola, jobb och gym. Här kommer i alla fall en bild från helgen.


Dagens kläder


Klänning och tröja: Topshop, Strumpbyxor: H&M, Jacka och skor: Primark

Nu bär det iväg till gymmet. Jag lägger även upp vad det blir för partyoutfit senare ikväll. Om jag hinner vill säga men det borde jag hinna med. Ha en bra lördag allihopa!

Dagens schema

Ok som jag sa förut är idag en hektiskt dag. Jag ska snart iväg till gymet, direkt efter gymmet är det 2-års kalas som gäller. Sen bär det iväg hem och fixning för kvällen. Sen är det middag med fotbollslaget och sen är det utgång. Om jag är helt slut by the time det är dags för utgång så stannar jag hemma men min plan är just nu att gå ut. Lägger upp en dagens innan jag går.

Elizabeth & James


Bilder: elizabethandjames.us

Fina saker från Olsen tvillingarnas märke Elizabeth & James. Jag skulle absolut inta ha något emot dessa plagg. Nu säger jag godnatt!

Fin fin


Bild: topshop.com

Jag har varit sjukt stressad idag. Skällt på alla jag bryr mig om då jag ha en dålig vana av att ta ut mitt dåliga humör på andra. Fy skäms på mig. Jag är i alla fall klar med skolarbetet men har fortfarande en stressad dag imorgon. Mycket roligt att göra men jag skulle behöva lite fler timmar på en dag. Fast imorgon får vi ju faktiskt en extra timme då klockan ställs om tror jag.
Vad jag i alla fall skulle säga var att jag prövade denna tröja för några dagar sen. Otroligt mysig men jag trodde den skulle vara längre. Skulle ju vilja bära den med leggings. Jag prövade en storlek M och den var lite för kort. Ibland är det jobbigt att vara lång.

Fredag

Jaha då var det fredag igen och idag är det plugg, plugg, plugg. Jag måste bli klar idag så håll tummarna för mig!

Jag tror jag är kär


Bild: princessetamtam.com

Ja först och främst så är jag ju helt nerkärad i Princesse Tam Tam i allmänhet, att gå in i deras butik i Frankrike var underbart! Men när jag idag såg denna upperbarelse på jobbet idag blev jag ännu mer kär. Synd att det är ett sånt dyrt märke dock. Mamma, julklapp?

Recension

Ok filmen igår då. Jag såg "Låt den rätte komma in" och den var helt ok. I allmänhet är inte jag en person som diggar svenska filmer allt för hårt men dålig var den absolut inte. Om man gillar sci-fi så ska man absolut gå och se den om man där emot inte gillar filmer som är alldeles för overkliga så är denna inte att rekommendera.
På bion fick man denna goda dryck och jag är helt såld! Det är självklart detta som är hela poängen med gratisutdelning och det fungerad tyvärr på mig. Den är jätte god och innerst inne låtsas jag att den är nyttig också men kalorierna är nog inte jätte låga tyvärr. God är den i alla fall.


Dagens


Tröja: second hand, Spetslinne: köpt i Frankrike, Levis shorts: second hand, Strumpbyxor: H&M, Jacka: Primark, Halsduk och skor: H&M

Idag är det jobb som gäller och direkt efter jobbet åker jag iväg på fotbollsträning. Jag hade velat ha på mig stövlar men eftersom jag inte kan åka från jobbet i träningskläder och stövlar så fick det bli tygkor. Ha en bra dag!

Bio tajm


Tubtopp: warehouse, Jeans: fornarina, Skor: skohornet

Nu är det dags för bio. Jag tänker inte gå runt och strika den här posen ikväll i alla fall, var inte meningen att se så hm konstig ut. Det får bli en varm haslduk över. Det är tydligen fler som ska gå på den här bion ikväll. Ha en trevlig kväll!

Segt


Bild: bikbok.se

Jag prövade denna jacka från Bikbok idag men den kändes inte hundra. Jag tyckte den var lite kort, jag tror att jag egntligen vill ha en längre variant. Ungefär den som Carrie har.
Usch vad segt det går med pluggande. Tänkte sitta hela dagen imorgon men nu ska jag jobba imorgon så fredag får bli den oficiella pluggdagen istället. Jag måste verkligen hinna klart då för sen hinner jag inte något mer i helgen. Jag skulle göra vad som helst för att slippa det här men istället så skjuter jag bara upp det. Blä för skolan just nu.

Låt den rätte komma in


Bild: sf.se

Jag försökte gå upp tidigt idag. Klockan tio ringde klockan, jag snoozade men gick upp sen i alla fall. Jag ska bege mig till gymet snart tänkte jag och sen ska jag försökra hinna plugga lite innan kvällens bravader. Jag ska nämligen på gala premiären av "Låt den rätte komma in". Klicka här om ni vill se trailern. Den verklign lite skum men vi får väl se. Jag återkommer med en liten recension imorgon eller ikväll.

Nu är det jul igen, eller?


Jag var inne på Åhlens idag och såg massa juldekorationer. Själv älskar jag julen och kunde inte hjälpa att känna mig lite glad över att se detta. Julen är verkligen den bästa tiden på året och snart är det dags igen! God jul i förskott eller nått.

Hem till gården

God morgon!
Idag är det plugg och dans på eftermiddagen som gäller. Men först av allt ska jag äta frukost och titta på Hem till gården ha ha. Jag följde det slaviskt när jag bodde på Irland fast jag vet inte om avsnitten som visas på mornarna här är före eller efter.

Karlstads shopping



Bild: monkigirl.se


Detta handlade jag med mig från Karlstad. Köpte även en tygväska från Monki men hittade ingen bild på den så det kommer upp sen. Mössan är från Carlings, t-shirten är från Jack and Jones och väskan från Monki.

Plugg hela veckan


Rosa tröja: Zara, Vit t-shirt: present, Linne och strumpbyxor: H&M, Jacka: Primark, Halsduk: H&M, Skor: köpta i Liverpool

Idag gymmade jag och letade sedan efter en pälsjacka på second hand. Det fanns många att välja mellan men de flesta jag hittar är för stora eller så gillar jag dem helt enkelt inte. De flesta är även äkta och jag tycker inte det känns bekvämt att bära det. Jag vill fortfarande prova den från Bikbok men har inte sett den i någon butik. Är den slut måntro? Jakten fortsätter.

Outfits


Klänning: mormors gamla, Kofta: köpt i Frankrike, Väska: Monki, Skärp: Gina Tricot, Skor: Skopunkten

Kavaj: second hand, Klänning: mammas gamla, Väska: Monki, Leggings: Gina Tricot, Skor: Skopunkten, Vit sko: min lillebror

Den första bilden är det jag hade på mig på begravningen och den andra bilden visar vad jag hade på mig idag. Borde vara tvärt om kan man tycka då jag var hel svart idag men min mormor hade önskat ljusa kläder på begravningen och idag råkade det bara bli svart. Nu ska jag dra iväg igen oh återkommer imorgon. Då med lite nya köp.

Sorgsen morgondag

Imorgon så åker jag till Karlstad för begravning. Vi ska åka runt sju imorgon bitti så det är läggdags för mig nu. Jag tror att det finns internet på hotellet så jag kanske uppdaterar men annars är jag tillbaka på söndag igen. Ha det bra så länge!

Gina på nätet

Nu har Gina Tricot öppnat sin nätbutik så nu kan man handla deras kläder hemifrån. Perfekt! Klicka här för att komma till deras nätbutik.

Update: Jag skulle inte ha något emot dessa godingar:
 

Arg som ett bi! Jag är störd!

Jag är så otroligt trött på mig själv att jag vill försvinna. Hur lyckas någon tappa bort 2 par vantar och en mössa på en vecka? Mina skinnvantar är tydligen inte med mig hem idag. Jag är så jävla störd i huvudet och trött på att alltid tappa eller bli bestulen på saker jag äger. På ett år har jag blivit bestulen på 2 par jackor, en handväska full med allt en tjej normalt har med sig, en mp3 spelare, min favorit tröja och ett par tofflor. Och sen då vantarna och mössorna som jag lyckats tappa bort den här veckan. Stöööööörrrrrddd.
Det var bara det jag ville säga.

Härlig fredag


Tröja: Topshop, Linne och jeans: Gina Tricot, Skor: Wedins

Jag ser lite fyrkantig ut på bilden he he. Nu ska jag bege mig. Ha en härlig fredag allihopa!

Glass i stora lass

Precis hemkommen från en våt fotbollsplan. Det är inte kul att träna när det är så klatt ute, självklart blir man varmt men så fort man står still är det iskallt.
Glömde förresten nämna dagens höjdpunkt tidigare. Det var tydligen måltidens dag idag och gissa vad skolan bjöd på då. Jo inget mindre än hamburgare och pommes frites och glass med chokladsås till efterrätt. Ni kan ju tänka er vilket liv det var i matsalen. Jag syndade faktiskt lite och åt lite glass även jag.
Nu är det snart läggdags så jag säger godnatt!

Found by Kling


Nu har Elin Kling startat sin "butik" där hon säljer ut sina egna kläder samt andra kändisars kläder på aktion. Pengar går sedan till välgörenhet. Klicka här om ni vill komma till sidan.

Cravings


Bilder: topman och topshop.com, pinkywebshop.se, madisonlosangeles.com

Detta är min önskeoutfit just nu. Det är så otroligt mycket saker jag vill ha och har får ingen chans som helt att åka in till stan. Jag ska se om jag får lite tid till att shoppa i Karlstad under helgen.

Regn och gummistövlar


Linne: H&M, Jeans: Gina Tricot, Jacka: Primark, Gummistövlar: morfars gamla

Usch vad det regnar, jag vill inte alls gå utanför dörren. Det får därför bli gummistövlar idag. Slänger på mig någon sorts tjocktröja också, har inte bestämt vad än. Ha en bra dag.

Skogspromenad


De är lite suddiga för de är tagna med mobilen men visst är det fint?

Härligheter



Hej hej!
Det bästa som finns är att ta en varm dusch, tvätta håret och göra sig fräsch för att sedan bädda rent och lägga sig i en nybäddad säng på kvällen.
Min dag har i alla fall bestått av skogspromenad och letande av mossa, massage med utdelning av hjärtan efteråt och teater. Jag fick två hjärtan av två barn =). Jag tog lite bilder i skogen som jag tänkte visa snart. Det var jätte fint. Kallt men fint!

Onsdag

Idag är en seg dag. Jag sov jätte gott och drömde att jag var i USA på någon fest och när vi skulle åka därifrån så hade jag glömt min resväska i huset där festen var. Vi satt i en taxi så jag fick hoppa ut och leta efter huset men jag hittade det aldrig. De som satt i taxin sa att mamman i huset säkert skulle ta allt i väskan och att det inte skulle finnas något kvar. Vaddå nojig över att bli av med saker?
Det blir ingen dagens idag för det är myskläder som gäller. Egentligen känner jag mig jätte ful i myskläder och har det helst bara hemma i mitt eget hem men ibland blir det undantag.
Ha en bra dag!

Kär


Bild: dinsko.se


Jag har totalt kärat ner mig i den här skon. Dessvärre så hade jag likadana fast beige förra året och då lossnade sulan helt efter bara några månader. Jag antar att dessa är av samma material och därför lika dålig kavlitet så det blir tyvärr inget köp.


Rea hos H&M


Bilder: hm.se

H&M har just nu höstrea på sin hemsida. Jag tyckte jackan var fin och väskan har jag kikat på tidigare.

Dagens outfit


Tröja: Bikbok, Kjol: second hand, Strumpbyxor: H&M, Jacka: Primark, Väska: Gina Tricot, Skor: H&M

Idag blir det skola och sedan jobb. See ya!

Art work of a 6-year old


Det här armbandet fick jag idag. Riktigt snyggt för att vara gjort av en 6-åring. Förresen så vet jag att jag är sämst på att uppdatera just nu men det blir ändring på det nästa vecka. Nu ska det sovas. Godnatt!

Cosy


Bild: bikbok.se

Efter gymet sprang jag in i Skärholmen där jag upptäckte att båda MQ, Bik bok och Topshop har rea. Jag hittade bland annat tröjan på bilden. Jag valde mellan den blåa färgen och en röd aktig färg. Det blev den röda.

Dagens


Tröja: River Island, Linne: Topshop, Jeans: Karen Millen


Idag bestämdes mina kläder av en kille, inte så dåligt. Diggar ni mina rosa strumpor? De valde jag själv =). Ha en bra dag!


Last night


Morgon

Vaknade för inte så länge sen, var hemma vid fem så det är kanske inte så konstigt. Huvudet känns ändå rätt okej och förutom att smarta Rebecca tappade bort ännu en grej så var det en lyckad kväll. Nu ska jag sippa lite mer mjölk och sen bara slappa bort hela dagen.

Just nu...


Jag, Jessica och mina glansiga ben.

Bio och party


Igår var jag på bio och såg Righteous kill, den var rätt bra. Spännande. Ikväll blir det utgång så just nu är det förberedelse inför det som gäller.

Mitt eget läppbalsam


Bild: glamourflage.com.au

Eller jag nästan i alla fall. Kolla in den här sidan. Där hittade jag massa roliga saker. Vill ha allt. Vi kommer bland annat ta in läppbalsamet, ögonmask, handkrämen och lite annat hos Bodhi snart. Kan säga till när det finns inne.

Dagens



Måste springa. Hejdå!
Update: Jag fick lite brottom imorse. Usch vilken dålig kavlitet på bilden. Jag ber om ursäkt för det. Jag har i alla fall på mig body från Gina, tröja second hand och  shorts river island. Jag försöka ta en bättre bild lite senare.

Magtröjor


Jag rensade en av mina lådor i garderoben, den lådan med alla linnen och toppar. Jag blev av med en del men inte överdrivet mycket. Många av mina linnen är linnen jag köpte när jag var yngre och vad jag uptäckte när jag prövade dem var att alla var "magtröjor". De var inte till midjan direkt men kanske till naveln så att den värsta delen av magen syns. Gick man verkligen runt i sådana tröjor utan att bry sig om att magen (som inte var jätte liten på den tiden) stack fram? Ha ha tydligen så gjorde jag det i alla fall. I min värld var det modet på 90-talet.

Whyreds utförsäljning

Jag har glömt bort att nämna Whyreds utförsäljning som pågår tills på lördag. Den kommer vara på Jungfrugatan 23 och öppettiderna är:

Torsdag 9 oktober kl 08.00 - 22.00

Fredag 10 oktober kl 08.00-22.00

Lördag 11 oktober 10.00-18.00


Ha ha


Det är alltid trevligt att få skratta lite. Jag brukade följa X Factor när jag bodde på Irland, så otroligt mycket bättre än Idol. Saknar det. Jag tycker själv att killen sjunger bra men hans "bakgrundssångare" är ju sämst.

Päls var det här


Bilder: bikbok.se


Fusk päls är det självklart och alla kommer från Bikbok. Den första västen har jag aldrig gillat då den enligt mig är för kort men den andra västen och pälsjackan är otroligt fina. Jag skulle absolut vilja ha båda två. Jackkan ligger på 599 och jag är tveksam om min budget tillåter mig detta men pröva kan man ju alltid.


Sjuklingen

Jag gick hem efter lunch idag så nu ska jag bara ta det lugnt och kurera mig för imorgon måste jag både gå i skolan och jobba. Ska försöka blogga en del nu när jag är hemma också och kanske städa ur garderoben om jag orkar.


Smart tänkt

Ibland är jag inte så smart. Jag tänkte ju att även fast minneskortet inte fungerar så kan jag ju fortfarande använda kameran, och det kan jag ju. Men jag kan inte föra över några bilder eftersom jag inte har någon sladd till kameran utan jag brukar alltid ta ur minneskortet och föra över genom den. Så jag kan alltså inte lägga upp någon dagens outfit. Men imorgon kanske jag få låna ett minneskort, men det blir inte förräns på kvällen så ni får hålla till godo tills dess.

Snorig natt

Nu dunkar mitt huvud rejält och förkylningen har riktigt brytit ut. Får se om jag vilar imorgon eller inte. Nu ska jag och min toalettrulle sova. Godnatt!

Om jag var man...

Bilder: topman.com

skulle jag handla på Topman

Who I want to be


Jag har alltid drömt om att vara en dansare men har aldrig tagit lektioner förrän nu i senare år och nu är det lite försent för att bli riktigt duktig. Men om jag fick önska mig något så skulle jag önska att jag var en ballerina!

Störd vecka

Hittils har denna vecka inte alls varit bra. Förutom det som gjorde mest ont så gick mina hörlurar sönder idag på morgonen, sedan gick mitt minenskort i kameran sönder så nu kan jag bara ta typ 3 bilder innan kameran är full. Sen nu på vägen hem tappade jag mina vantar någonstans och jag vet inte ens vart. Usch vad arg jag blir. Jag är bäst på att tappa bort saker och jag är så trött på mig själv!

Onsdag


Body: Gina Tricot, Jeans: Fornarina

Här sitter jag och nyser och vet knappt vilket dag det är, tror det är torsdag idag av någon anledning. Nu bär det iväg på praktik. Hörs sen!

Underbara

Jag vet att jag är sämst på att uppdatera och ännu sämre på att skriva något som helst om mode och lägga upp bilder. Men eftersom jag känner mig lite krasslig är det nu läggdags men innan jag nannar kudde så måste jag bara säga att jag utbildar mig till världens bästa yrke. Hur många kommer till jobbet där folk hurrar, blir glada och slänger sig runt halsen på dig av glädje när de ser dig? Jag fick idag massor av välbehövda kramar och fina ord som "Rebecca, jag tycker om dig". Sedan var det även en lite äldre kille som sa något fint till mig idag, tack! =).
Godnatt!

Host, host

Nu när jag har praktik så blir det lite dålig uppdatering. Slutar runt 15 och åker sedan direkt och tränar och är inte hemma förrän runt 19 varje dag. Men nu är det bara en och en halv vecka kvar. Jag ska i och för sig inte klaga för barngruppen är helt underbar! Nackdelen med barn dock är deras bassilusker. Alla bara hostar rätt ut och jag försöker säga åt dem att de ska hosta i armen men jag har nu börjat känna av min hals så ikväll blir det varmt vatten med pressad citron i samtidigt som jag ser på SOS familj på trean. Får nog spela in Ugly Betty.

God morgon

Hej!
Det blir tyvärr ingen outfit idag. De blir myskläder då jag känner att kläder inte direkt är prioritet nummer 1 i livet dag. Jag håller även på att bli förkyld.
Efte praktiken idag åker jag och dansar så vi hörs ikväll.

No need for words


Bilder: stylefrizz.com

R.I.P.

Jag kommer sakna dig. Rest in peace.

Måndag igen


Tröja: second hand, Jeans: Fornarina

Det känns som om det var måndag nyss och nu är de måndag igen. Så ha en trevlig start på veckan allihopa!

Söndagsmys

Jag har bara legat i sängen och kollat på tv absolut hela dagen. Jag har inte gjort det på jätte länge så det var skönt. Den här helgen har bara flygit iväg tycker jag. Ska snart göra mig i ordning för sängen då jag inte sov så bra i natt så jag tror jag säger godnatt nu!

Jag igår


Så här såg jag ut igår. Klänningen är second hand och skärpet kommer från Gina Tricot.

Regn och varm choklad


Det regnade och när det regnar är det alltid trevligt med varm choklad, så därför startade jag min morgon med detta!
Jag ber om ursäkt för att jag aldrig la upp en bild på vad jag hade på mig igår men bilder är på väg över msn nu så det kommer lite senare idag. Det blev Spybar igår, mycket trevligt. Mindre trevlig var min huvudvärk i morse.

Just nu


Det här gör jag just.

Magen kurrar

Matchen slutade 2-2 vilket var dåligt då vi var bättre och borde ha vunnit, men nu är säsongen i alla fall slut.
Snart blir det mat vilket är bra då min mage kurrar otroligt mycket och sedan blir det förberedelse inför utgång men cider bland annat. Lägger upp vad jag ska ha på mig ikväll innan jag går.

Kanelbullens dag!


Godmorgon!
Jag vaknade precis och även om jag sa att jag skulle in till stan idag innan matchen så blir det inte så. Mitt rum ser hemskt ut så jag måste städa idag. Jag och mamma åker till Tumba centrum istället där de tydligen ska ha en marknad och lite så.
Idag är det kanelbullens dag så jag hoppas att ni får i er lite bullar. Min mamma står precis och bakar bullar nu, mysigt med hembakat!

Min dag i bilder



Jag tog lite bilder med mobilen idag och vet inte riktigt hur man mobilbloggar så det får bli så här istället.
Bild 1: Tidigare idag fuskstartade jag Kanelbullens dag lite. Den är ju imorgon men i personalrummet låg jätte goda bullar så det blev bulle och varm choklad till fika.
Bild 2: Jag på väg till jobbet. Löven var så fina på marken så var tvungen att ta en bild.
Bild 3: Jag provade en jätte fin klänning på, surprise surprise, Gina Tricot. Den satt fint på och det var snyggt att den var enaxlad (de svarta smala banden är min behå) men kände mig lite som ett paket.

Nu ska jag epilera benen och sen sova. Godnatt!


Efterlysning

Jag ska ut imorgon men är så trött på alla klubbar i Stockholm. Någon som har något tips? Helst ingen klubb som bara spelar dans och techo låtar utan lite mer blandat och gärna hip hop och rnb.


Mina fynd!

 
 

Detta köpte jag idag. Väskan och jeansen kommer båda från Gina Tricot och jag fick dem båda för 98 kronor. 98 kronor, bäst! Halsbandet kommer från en butik jag inte kommer ihåg namnet på. Om ni vet vart Gina Tricot vid Sergel Torg ligger, om man går ut på deras övervåning och sen går mot Kungsgatan så ligger smyckesaffären på den gatan. Jag fick det för 50 kr. Lite Givenchy stuk över det hela. Sedan köpte jag även en spetsbody på Gina. Elin Kling tod ett kort på den så kolla här för att se den. Jag köpte den dock i vitt.

Chill

Det var visserligen jobbigt att åka hela vägen till jobbet och sen inte jobba men då fick jag lite extra tid över till att shoppa. Jag ser på Idol nu men tänkte visa upp mina fynd senare, för jag kan lova er att jag fyndade idag.


Jaha det var ju kul

När jag kom till jobbet låg hemsidan nere utan att jag visste varför. Nu går det inte att göra något och chefen får jag inte tag på så jag natar att det bara är att åka hem igen då. Kul när det tar en och en halvtimme att åka till jobbet. Ja ja, stannar nog i stan och ser om jag hittar något trevligt.

Dagens


Jacka: Primark, Tröja: Topshop, Klänning: mammas gamla, Skor: köpta i Liverpool

Sitter på jobbet just nu och tänkte bara lägga upp en dagens innan jag sätter igång.

Äntligen fredag

Vad skönt med fredag. Jag ska få skjuss tll praktiken idag och pappa står i dörren och stressar på mig så jag lägger upp en dagens när jag kommer till jobbet runt halv tre eller så.

1½ timme av aggressioner

Det är vad min fotbollsträning bestod av. Sen senaste matchen är alla så arga. Träningen började med att 2 av spelarna gick hem för de ville inte träna med det yngre laget. Sen fortsatte den i samma argsinta anda. Vi är arga för att vi åkt ner en division men också för att systemet är sämst. I vår serie är det 6 lag, i de andra serierna är det 10 lag. För att hålla sig kvar i vår serie måste man komma fyra eller högre, i de andra serierna måste man komma åtta eller högre. Vår tränare har pratat med fotbollsförbundet men de har inte gett något svar än. Riktigt irriterande är detta! Sen finns det fler saker men jag antar att ni inte orkar lyssna på mitt tjatande så jag slutar med det nu.
Imorgon måste jag jobba efter praktiken vilket betyder att jag missar disco-fredagen. Lite synd men man måste ju tjäna pengar också. Ska upp tidigt så säger därför godnatt!

Shop till you drop!

Jag vann precis i Shop till You Drop med the voice! Vann Pussy Cat Dolls nya cd skiva och om jag hamnar i final så ringer dem upp mig. Håll tummarna!
Nu, fotbollsträning.

Second hand shopping på Centralstationen

Jag klagade förut på att jag inte hinner in till stan denna vecka men jag tror jag åker in innan min match på lördag. Blir lite stressigt men efter att jag läst detta så var jag bara tvungen. Second hand shopping på centralstationen blir trevligt. Jag läste i Stockholm City att Stadsmissionen och Myrorna i alla fall skulle vara där.

Torsdag


Huvtröja: H&M, Linne: Glamour, Byxor: Gina Tricot

Idag blir det myskläder för idag är det en extra lång dag. Ha en bra dag!

Update: Hann aldrig lägga upp en bild på vad jag hade på mig utomhus så lägger upp det nu.

Beverly Hills 90210


Jag har aldrig tittat på Beverly Hills 90210 men jag såg den här bilden i tidningen och jag jag tycker att tjejens kläder längst till höger är jätte snygga! Snygga skor och snyggt hårband! Så vill jag se ut nästa sommar då man kan gå barbent igen.

Hals prydnad


Bilder: kyssjohanna.se

Dessa fina halsband har precis kommit hos hos Kyssjohanna. De blir dina för 2295 kronor.

Rea hos Lyxoutlet



Lyxoutlet har just nu 70% på alla sina plagg. Än så länge har jag inte hittat något men får leta vidare efter Idol.

Dagens


Tröja: Primark, Jeans: Fornarina


Jag försökte lägga upp en dagens imorse men jag kunde inte logga in på blogg.se då så den kommer nu istället. Idag har jag haft praktik och gymat och även solat solarium faktiskt. Kände att jag behvöde det.


RSS 2.0