Kärlek



Jag har bara några minuter kvar på mitt internet så detta måste jag skriva fort. Först vill jag bara säga att mina ögon är bättre och jag får nu använda ögonsmink och till och med linser igen men självklart måste jag slänga mina gamla linser och köpa nya men alla optiker jag gick till var stängda så det blir glasögon ikväll.

Nu vill jag skriva ett litet kärleksinlägg. Sedan jag kom hem från Australien i juli har jag varit otroligt lycklig och det finns ingen annan jag kan tacka än mina underbara vänner, nu vet vilka ni är!! Tack vare er kan jag sitta på tunnelbanan och bara le för mig själv och känna mig otroligt lycklig. Jag hoppas att detta håller i sig under 2011 för 2010 har varit ett underbart år. Gott nytt år på er alla!!

Så tog det roliga slut


Royal Victoria eye and ear hospital

Igår på dagen spenderade vi minst 2 timmar hos optikern, igår natt spenderade vi cirka en timme på sjukhuset.
Allt började på tisdagen då jag började se suddigt även fast linserna satt i, jag oroade mig för att jag hade fått ett hål på linsen och jag var dum nog att inte ta med mig extra linser. Vi gick till optikerna för att kolla upp vad som var fel och optikerna gjorde jätte många olika tester och konstaterade att det inte var linserna det var fel på utan det var mitt öga. Enligt honom var det infekterat. Jag fick någon ögondropp och han sa att om det blev värre fick jag åka till sjukhuset. Jag fick heller inte använda mina linser utan jag fick köpa ett par glasögon.

Igår kväll bestämde vi oss för att gå ut, jag var jätte taggad och kände mig ändå lite sexig i mina nya glasögon. Innan vi skulle gå ut tog jag ögondroppar som jag skulle men då började ögat helt plötsligt rinna jätte mycket. Jag antog att det skulle gå över så vi gick ut ändå. På klubben blev det bara värre (det såg ut som om jag grät) och det började göra svinont. Vi stannade bara en liten stund och sen åkte vi till hotellet. När vi väl kom "hem" gjorde det så ont att jag bara grät, vi ringde då sjukhuset och åkte taxi dit. Där konstaterade de att jag på något sätt hade bränt ögat. De kunde inte säga hur detta gått till men jag har nu fått massor av ögondroppar.

Idag har jag legat i sängen hela dagen och det gör fortfarande ont men vi ska försöka gå ut och ta en drink idag i alla fall, vi träffade nämligen några svenskar igår. Imorgon är det nyårsafton och är det inte bättre då blir jag knäpp =(. Vi skulle ju i alla fall på mask fest men jag får inte använda linser så det blir ingen mask för mig =(. J har i alla fall varit världens världens bästa genom allt detta. Tack J, älskar dig!!

Forever 21



Eftersom vi kom hem ganska så sent igår så sov vi ganska så länge idag. Sedan åt vi frukost och gymmade och nu ska vi snart bege oss till Forever 21 som vi inte hann med igår. Man kan köpa 24 hours internet här på hotellet men det känns onödigt att köpa det varje dag så jag kommer troligtvis inte blogga på ett tag.
Hoppas ni har det bra hemma i Sverige, jag har det i alla fall jätte bra =).

Shopping och WKD!!



Idag började vi dagen med shopping på Primark (se bilden för mina shoppingfynd). Efter det hanns det inte med mycket mer för då tränade vi på gymmet på hotellet och sedan åt vi middag och sedan gick vi ut. Jag har haft en grym natt och har återförenats med min underbara WKD (wicked) dryck!! Vi gick till typ 3 eller 4 barer och slutade på en jätte bra klubb. Jag har nu lyckats med att fixa en fikadejt till imorgon och en förfest på nyår. Inte illa. Det betyder inte att jag kommer tacka ja till dessa erbjudanden men det är ändå bra jobbet efter en kväll i Dublin =).
Nu ska vi sova för vi är ganska så trötta efter att ha gått upp så tidigt i morse. Godnatt!

På väg till Dublin


Bild: weheartit.com

Just nu är jag på Arlanda och ska snart flyga iväg till Dublin. Jag tar med mig min laptop för tydligen kan man betala och få surfa på rummet på hotellet så då tyckte vi det var lättast att ta med min minilaptop. Jag tvivlar på att det första jag vill göra i Dublin är att blogga, det första vi lär vilja göra är att shoppa. Men jag lovar att ni hör från mig under dagen. I'll talk to you then so, som de säger på Irland.

Beauty by Bobbi Brown


Bilder: Bobbi Brown "Beauty"

Förlåt för att jag varit så dålig på att uppdatera men jag har varit lite upptagen. Jag är nu i fullt schå med att packa och har en del kvar innan jag ska lägga mig. Sedan hämtar pappa mig klockan sju imorgon bitti och då bär det av till Arlanda och Dublin!!

Jag tänkte i alla fall visa er några fina bilder ur boken "Beauty, the ultimate beauty resource" av Bobbi Brown i julklapp. Jag har inte läst så mycket än men vad jag har sett är alla snygga bilder i boken. Älskar sista bilden som ligger under kapitelt "men and grooming". Ska ta med mig den till Dublin och läsa på. Redan nu har jag fått ett smart tips, att använda babyolja i duschen för att sedan endast "badda" sig med handduken istället för att torka. Annars brukar jag torka mig och sedan använda babyolja vilket kan bli väldigt kladdig, detta var mycket bättre!
Nu ska det packas vidare, godnatt!

Travel the world



Ok, jag kanske inte har rest runt hela världen än men snart så ha ha. En bra början är i alla fall min resa till Dublin imorgon, whoop whoop can't wait!! Dock är det grymt mycket som ska förberedas och som vanligt är jag jätte seg. Det ska packas, det ska städas efter gårdagen, det ska tränas framför tven (skulle till gymet men det hinns verkligen inte med) och det borde växlas pengar. Om jag åker och växlar pengar så kommer jag dock fastna på mellandagsrean så det kanske inte är en bra idé. Sedan får man besök ikväll också så då går kvällen typ bort. Det jag ska göra först är att äta mat, sedan får jag försöka sätta igång med packningen.

Födelsedagspresenter och julklppar



Här har ni alla mina presenter som jag fick i både födelsedagspresent och i julklapp. Fick grymt mycket presenter =). Har inte fotat mitt Wii men efter mina tidigare inlägg tror jag ni redan vet att jag fick ett Wii =).
Bild 1:
Näsdukar
Kökshanddukar
Doftljus i massor (min lägenhet kommer lukta jätte gott)
Karaff/vas och matchade vinglas (jag kommer använda det som ser ut mest som en vas som en karaff för jag behvöer verkligen det)
Skålar i massa olika storlekar (bland annat perfekt glasskålar)
Ögonskugge- och rougeborste
Mascara
Hushållspappersrulle
Bedhead schampoo, balsam och inpackning
Våghals 2 (har kört våghals 1 hemma ho J & M och det är sååå kul)

Bild 2:
Boken årets dagar 1985 (speciella saker som hände under 1985, året jag är född)
Liten och står svart handduk
Boken Beauty av Bobbi Brown (en jätte bra bok om skönhet i allmänhet)
Ny almanacka
En liten och söt anteckningsbok
Presentkort på H&M som kom i fickan av en söt nalle
Ljushållar där det står Live, Love, Laugh på
Wii spelet just dance 2
2 sångböcker, en med barnsånger och en med klassiska svenska sånger i (blir perfekta att använda när jag börjar jobba)

Jag har nu städat nästan hela lägenheten. Ska bara dammsuga och skura det största rummet och sedan är jag klar. Men först ska det ätas och se om jag hittar någon bra film, Com hems on demand filmer är nämligen gratis hela dagen idag. Sedan måste jag försöka hinna träna lite framför tven också (just dance 2 såklart) och dsucha och göra mig fin. Blir lite stressigt tror jag ha ha.



Lots to do

Min lillebrors julkration


Pappa förklarar maten på julbordet


Andra delen av julbordet


Julgranen dekorerad av mig och lillebrorsan



Mamma och morfar


Igår var en väldigt mysig och bra dag. Jag och lillebrorsan kompromissade för första gången om julgranen och kom överens om att endast använda blåa och röda färger, och snyggt blev det.
Idag känns det konstigt nog lite tomt men det känslan försvinner förhoppningsvis snart. Jag hade tänkt lägga upp en bild på mitt hemskt stökiga kök men det kändes väldigt tråkigt så ni fick julbilder istället. Dock måste jag ta tag i det hemska köket samt resten av lägenheten snart. Det är verkligen jätte stökigt och jag får sällskap ikväll innan utgången så det måste storstädas nu. Vet inte riktigt vart energin ska komma ifrån bara. Hade även 5 kassar med mig hem från familjen, bland annat en dammsugare och en resväska. Det är väl bara att skruva upp musiken och sätta igång!

Kan du vissla Johanna



Idag såg vi på Kan du vissla Johanna medan vi väntade på pappa som rimmade på paketen. Jag är väldigt impad av kläderna som småkillarna har i den filmen, de är grymt häftiga. Gillar stilen med shorts, stövlar och uppdragna strumpor. Kanske något man ska försöka sätta på sin framtida unge =).
Nu blir det lite Just dance 2 spelande innan jag ska lägga mig. Visar er imorgon vad jag fått för presenter. Hoppas ni haft en lika bra julafton som mig!!

Juldagsoutfit!!


Linne: River Island, Kjol: second hand, Strumpbyxor: Sportsgirl, Benvärmare: H&M, Bolero: Cotton on

Det här har jag på mig idag, på julafton ska man vara rödklädd tycker jag =). Linnet jag har på mig har jag använt kanske en gång tidigare. Jag köpte det för ca 500 kr på Irland men eftersom det är väldigt väldigt juligt är det svårt att använda vid andra tillfällen än just juliga tillfällen. Väldigt synd. Men idag passar det utmärkt =).
Ha en jätte bra dag allihopa!!

Julaftonsmorgon



Varje år får jag och min lillebror en julstrumpa på julaftonsmorgonen och dn traditionen gillar jag =). I år fick jag en cosmopolitan tidning, lite godis, tuggumi samt en lott.
Nu ska jag äta gröt frukost och sedan göra mig fin. Det är julafton allihopa =)!!!

Censur


Mössa och skor: Australien, Tröja: Dotti, Linne: H&M, Leggings: Tempt

Jag såg hemskt ut på bilden men jag ville ändå att ni skulle se hela outfiten med mössa och allt så det fick bli en liten censur på mitt ansikte =). Nu har vi spelat färdigt bingolottos uppesittarkväll, efter treans bingo gav vi upp och stängde av. Sedan blev det lite Mariokart. Jag är helt slut och lillebrorsan ska spela online på datorn med kompisar så jag ska gå och lägga mig. Godnatt och hoppas tomten är snälla mot er imorgon. Lägger upp en juloutfit när jag vaknat och fixat mig.

Födelsedagsbilder


Jag hade lite svårt att öppna vin flaskan ha ha


J var fin i en röd klänning


Posing


J hade lite svår att rikta kameran. Hon skulle egentligen ta kort på båda oss och jag insåg att kameran var jätte felriktad och höll på att garva ihjäl mig



Egobilder


Min outfit för kvällen


Så här såg våran kväll ut igår. Det var en bra kväll men det var en del sliskiga killar där. Vi blev raggade på en del men av sliskiga, fulla och väldigt unga killar. Oj vad gammal jag är nu ha ha. Jag slutade kvällen med att säga jag fyller 25 år idag så hejdå och kände mig som en kärring ha ha.
Nu måste jag till gymet. Vill egentligen bara stanna hemma men tanken är ju att jag ska sola så det är mitt dragplåster. Ha det bra!

Mariokart



Nyvaken och bakis? Javisst. Nästan säker på att mina linser sitter i fel öga också, höger sitter i vänster och tvärtom. Bra jobbat ha ha.
Igår fick jag i alla fall mitt efterlängtade wii i födelsedagspresentoch med det fick jag Mario kart. Jag ska försöka vara effektiv på gymet idag och även sola solarium men efter det ska det spelas. Ska åka hem till mamma och pappa ikväll och min lillebror vill att jag tar med mig mitt wii så efter han slutat jobbet ikväll så blir det spelkväll för mig och lillebrorsan =). Nu blir det frukost, och så kanske jag borde sätta linserna rätt =).

Nyårsmask



Bilder: accessorize.com

Bilder: accessorize.com

På nyåsafton ska vi gå till en klubb i Dublin där de alla på festen ska bära mask. Har man ingen mask får man en i dörren men vi vill självklart ha en snygg mask så därför var jag och J på maskjakt idag. Hon hittade en inne på Buttricks och jag hitade min inne på H&M. Jag tycker min är okej men inte wow. Sedan skulle jag hellre ha en svart mask då jag har en svart klänning. Tar med mig denna mask men ska även kolla på Accessorize i Dublin för på deras hemsida har de i alla fall snygga masker.

Middagsoutfit


Mössa: cotton on, Tröja: Hollister, Body: Åhlens, Kjol: second hand, Leggings: Forever 21, Skor: Australien

Det här har jag på mig under middagen med familjen. Har fortfarande ine bestämt mig för vad jag ska ha på mig ikväll, det är verkligen svårt när de är så kallt för sen bli det ju jätte varmt inne på dansgolvet. Hoppas för övrigt att det kommer mycket folk till Laroy ikväll, annars blir jag ledsen =(.
Idag köpte jag förresten en mask, ni får se den snart. Sen kanske ni får se kvällens outfit imorgon.

Födelsedagsfrukost



Eftersom det inte blev någon frukost på sängen idag så fixade jag ihop en egen födelsedagsfrukost. Smörgås, juice och pepparkakor =). Hinner inte ta en outfitbild nu och jag vet inte om denna outfit är värd att lägga ut ens. Jag har på mig väldigt obekväma jeans och håller på att få krupp men det är så förbaskat kallt ute att strumpbyxor och leggings är uteslutet. Men senare idag när vi ska äta på resturangen precis vid mitt hus kan jag ta på mig något finare och ikväll när det blir utgång byter jag om ännu en gång så ni kan få se någon av de outfit bilderna istället. Ha en bra dag!

Födelsedags fin


Bild: weheartit.com

Idag har jag städat lägenheten men det känns tyvärr inte riktigt rent då jag inte kan dammsuga eftersom min dammsugare typ gått sönder. Någon som har en dammsugare att låna ut till mig?
Efter städningen var klar började jag göra mig födelsedags fin. Jag duschade, epilerade under armar och på benen, filade fötterna samt färgade ögonfransar och ögonbryn.
Min födelsedag börjar oftast med frukost och presenter på sängen men eftersom jag inte bor hemma ska jag och familjen ut och äta imorgon kväll och sedan fika hemma hos mig. Innan dess ska jag träna och möta upp J i stan. Blir en bra dag tror jag =).

I feel good



Jag är nu klar med skolan för i år =). Opponeringen gick bra och jag ska nu lägga ifrån mig mitt examensarbete fram till i januari. Nu har jag 2 väldigt roliga veckor framför mig. Imorgon fyller jag år så det ska firas med familjen och sedan med utgång, på torsdag blir det den traditionsenliga uppesittarkvällen med lillebrorsan, på fredag är det julafton, på lördag ska jag ut med några vänner och på söndag ska det packas för på måndag bär det av till Dublin, Irland. Woho, jag kunde inte vara gladare.
Resten av denna dag är dock mindre rolig, just nu tvättas det och jag måste även städa lägenheten inför familjens besök imorgon. Men min dammsugare har gått sönder så jag kan tyvärr inte dammsuga eller skura vilket faktiskt är synd för om man ska städa kan man lika bra göra det ordentligt. Ska slappa lite till innan jag tar tag i städningen.

Opponering


Tröja: second hand, Jeans: Gina Tricot

Nu ska jag iväg på opponering, borde vara nervös men det är jag faktiskt inte. Det är egentligen bara en tjej som läst mitt arbete och ska kommentera för att hjälpa mig att göra mitt arbete bättre. Jag ska också kommentera på en annan tjejs arbete. Det blir nog jätte bra =). Ha en bra dag i kylan!

Just dance



I födelsedagspresent/julklapp har jag önskat mig ett Wii samt Wii fit. Idag smsade jag även mamma och sa att jag önskade mig detta spel, Just dance 2 heter det och det ser hur kul ut som helst. Det är säkert bra träning också.

Annars är jag fortfarande helt slut och jätte trött, kom ju i säng ganska så sent igår igen eftersom jag höll på med mitt arbete. Just nu kan jag knappt hålla mig vaken. Får försöka läsa igenom arbetet som ska läsas till imorgon och sen faktiskt gå och lägga mig. Ska upp halv 8 imorgon och skulle lätt kunna gå och lägga mig halv 8 ikväll och sova 12 timmar. Får se hur det blir, men att gå och lägga mig tidigt ikväll ska jag defenitivt göra!

Här kommer äntligen bilderna



Här är bilderna från i lördags. Älskar sista bilden, den är så ärlig och sann. Inga poser där inte =). Bilden innan är också häftig för man ser bilden i deras kamera också. '
Nu ska jag få i mig lite mat, rester från i lördags. Jag hoppas i alla fall att det är ätbar, är inne i ugnen nu så får se hur det ser ut. Efter jag ätit och chillat lite ska jag sätta mig ner och läsa en annan tjejs examensarbete för imorgon är det opponering och sen är det banne mig jullov =).

Sista föreläsningen någonsin


Tröja: River Island Jeans: Primark

Idag har jag min sista föreläsning någonsin, sen är skolan slut för i år men jag är även klar med min utbildning i januari, woho!! Förlåt för att jag inte la in några bilder igår men T kom hir och sedan var jag tvungen att skriva in mitt arbete i en mall vilket tog en oändlig tid och sedan var klockan helt ålötsligt halv ett på natten. Men senare idag kommer bilderna, det lovar jag! Ha en bra måndag.

Slappa och vila


Bild: weheartit.com

Förlåt för lite tråkiga inlägg men jag har lite bilder från i lördags som jag tänkte lägga in senare. Vi åkte i alla fall ut i turneringen, förlorade de två andra matcherna vi spelade så då var det adjöss och hejdå till oss.
Nu är jag så trött att jag snart inte kan hålla mig vaken, därför tänkte jag nu duscha och sedan lägga mig i sängen och vila lite. Med tanke på vilken snöstorm det är ute hoppas jag på att, när jag vaknar, bara kunna slappa hemma i min varma lägenhet resten av dagen. Måste dock fixa och trixa lite med mitt arbete innan det skickas in men det löser jag, hoppas jag!

Jag har turnering idag och med tanke på hu...

Jag har turnering idag och med tanke på hur lite jag sovit i helgen satte jag inte ens på datorn i morse. Vi vann iaf första matchen och förlorade andra med 1-0


Hemma från loppisen



Nu har jag kommit hem från loppisen och det gick helt okej. Mamma tjänade ungefär 400 kronor och det gjorde jag med. I slutet sålde jag vissa klädersplagg för 5 kronor och under dagen gick de på runt 10 och 20 kronor. Vill bara bli av med kläderna nu känner jag. Har tyvärr fortfarande en och en halv stor sopsäck kvar.
Bland våra grejer hittade jag även en kedja som jag snodde tillbaka och använde som armband, jag gillar det.  Nu ska jag städa och duscha innan jag får lite middags- och kvällssällskap.

Sååååååååå trött



Var som sagt hemma hos M igår, sedan hängde jag lite i kön till Laroy, sedan drog jag till Snaps och sedan tillbaka hem till M. Var hemma runt fyra tiden i morse och sedan ringde klockan 7.45. Jag drog motvilligt på mig kläder och smink och satte mig på tunnelbanan till Vårberg. När jag väl är där ringer jag mamma, som till min förvåning fortfarande är hemma. Hon säger då men vi ska ju träffas om en timme. Då har jag gått upp ur sängen och åkt hela vägen till Vårberg en timme för tidigt, snark!
Nu är jag hemma igen för att hämta en sak och om 5 minuter beger jag mig till Vårberg igen. Jag och mamma ska stå på Loppmarknaden där och bland annat sälja mina gamla kläder, jag är där fram till 16.00 idag så kom förbi vettja (om jag orkar hålla mig vaken tills dess vill säga)!!


Låten om norsborg


Jag fick precis veta att det finns en låt om norsborg, sjukt rolig ha ha. Sitte hemma hos M och förfestar, kanske drar ut senare. We'll see.
Rachel hälsar!!
PS. Betty och Malvina också!!

Julklapp till lillebrorsan


Bild: freddiegstore.com

Jag har varit på jakt efter en julklapp till lillebrorsan men hittade inget speciellt i butikerna idag. Då kom jag och tänka på en hemsida jag besökt tidigare som gör riktigt coola t-shirts och där hittade jag denna. Ganska så snygg va? Beställde den nyss, får hoppas den levereras innan jul bara =).
Nu ska jag fixa mig inför ikväll. Var på grymt party humör innan men nu har jag överanalyserat kvällen och är inte på lika bra partyhumör längre, typiskt mig ha ha. Men kommer nog in i det snart igen!

Min fredag består av:



Jag försökte blogga igår kväll men då gick det inte att logga in på blogg.se, ggrrr.
Idag har jag i alla fall en del att ta tag i. Jag ska först försöka plugga lite eftersom jag ska skicka in mitt arbete för opponering på söndag och jag kommer inte hinna plugga imorgon eller på söndag. Sedan ska jag bege mig till gymmet och sedan blir det party hemma hos J&M. Ska dock upp tidigt imorgon för då ska jag stå och sälja på loppmarknaden i Vårberg så det blir inte värsta partykvällen kanske. Men å andra sidan så säger jag alltid så och sen blir det ändå inte som planerat ha ha.

Svenskt godis till Australien



När jag var och handlade idag köpte jag med mig lite typiskt svenskt godis, dock inte till mig själv. Detta godis ska jag nämligen, idag eller imorgon, skicka ner till Australien. Jag hoppas verkligen verkligen att personen jag skickar detta till inte läser det här inlägget för då förstörs överraskningen =(. Daimen och zoo godiset har i alla fall en bakgrund kring dem, kexchokladen och bilarna köpte jag för att det är gott svenskt godis. Hoppas min lilla present kommer uppskattas!

Bellme erbjudande


Bilder: bellme.se

I morse fick jag ryck och prövade alla mina jeans för att se vilka jag fortfarande fick på mig, jag fick på mig 10 av 16 vilket faktiskt är mer än vad jag trodde. Dock är mina två favoritjeans bland dem 6 jag inte får på mig. Prövade även 2 klämnningar som jag fick på mig när jag köpte dem i Australien men när jag åkte hem var jag för tjock ha ha men nu fick jag faktiskt på mig dem =). Så jag har fortfarande en bit att gå för jag ska i alla mina jeans, punkt slut!
Det jag i alla fall skulle tipsa er om är att Bellme.se idag och imorgon har erbjudanden på klänningar, väskor och speglar. Hade jag inte redan hittat en röd klänning hade denna varit en god kandidat. Väskan älskar jag men tyvärr tillåter inte min budget mig att shoppa mer, förutom julklappar såklart.
Nu MÅSTE jag plugga, åååhh vilken pluggångest jag har.

Pepparkakshus



Den senaste tiden har jag varit grymt sugen på ett pepparkakshus. Jag älskar kombinationen av pepparkaka, non stop och glasyr, mmmm. Jag har inte gjort ett pepparkakshus sedan jag var liten men från vad jag kommer ihåg var det ganska så komplicerat. Det finns säkert lättare varianter att köpa men är de lika goda när de är "färdiga"? Kanske ska försöka mig på att göra ett med M på fredag, eller vad säger du?

Shopping, nyårsklänning (?) och internet



Idag kom dit hit en söt tekniker som fixade mitt internet, jag ville typ krama honom men det gjorde jag inte ha ha. Han var också snäll nog att fixa en längre antenn kabel till min radio eftersom den var lite kort. Snäll kille det där.
Igår hade jag i alla fall en jätte mysig dag med V. Hon klippte mig, vi åt en jätte god sallad och så shoppade vi lite. Skulle inte alls shoppa för jag är typ pank men så blev det ändå. Köpta en 1985 tröja på H&M som sitter såå snyggt och så är jag ju född 1985 så den är perfekt. Sedan köpte jag även linnet jag bloggat om förut, det sitter väldigt snyggt på men är fortfarande lite osäker så det kanske åker tillbaka.
Sen gick vi förbi Bik Bok som ligger typ under gallerian. V nämnde att de alltid har erbjudanden där och de hade de även nu. Jag köpte även 2 par byxor för 99 kr. Det konstiga är dock att de är samma modell och samma storlek men de svarta är jätte små i jämförelse med de gråa, konstigt. En klänning blev det också, de hade 40% på partyklänningar och kjolar. Denna klänning kanske till och med blir min nyårsklänning. Jag har fotat baksidan så rosetten på klänningen sitter bak och det är en snygg rygg, älskar den!

Gårdagens outfit



Det här hade jag på mig igår när jag besökte förskolan där jag blivit erbjuden jobb, kan fortfarande inte bestämma mig =(.
Sitter just nu i skolan och lånar internet. Com hem är i alla fall dumma dumma dumma. Mitt modem har legat nere sedan i söndags kväll och imorgon ska det komma tekniker hem till mig och försöka åtgärda problemet. Det skulle inte förvåna mig om de sa att jag behöver ett nytt modem och då får vänta ytterligare typ 5 arbetsdagar eller något sånt skit. Man blir helt handikappad utan internet, speciellt när all kommunikation med min skola sker via mejl just nu. Sedan dog min studentmejl så nu har jag inte fått mejl från biblioteket och då fått en stor skuld OCH missat en viktig bok jag reserverade. Nu är den utlånad till någon annan.
Vi hörs förhoppningsvis imorgon, om teknikerna lyckas. Håll tummarna för mig.

jag vet inte om ni ser den lilla gula tria...

20101213014 (MMS)

jag vet inte om ni ser den lilla gula triangeln men det betyder i alla fall att mitt internet inte fungerar. Det har legat nere sedan igår kväll. Hoppas com hem lyckas göra något åt saken snart. Annars blir jag arg! Vi hörs när internet är fixat


Criminal minds


Bilder: pandurohobby.se

Tidigare under veckan var jag inne på Panduro och hittade dessa jätte fina, ja vad ska man kalla dem? Typ väggklistermärken. Man kan klistra fast dem på väggen i alla fall och i och med att jag har vita väggar skulle det se ut som om det var målat på väggen. Tycker de är jätte häftiga men det är ju så mycket jag vill ha på mina väggar, det är svårt att bestämma sig.
Annars har jag bara legat i soffan och tittat på Criminal minds hela dagen. Skulle egentligen åkt hem till föräldrarna för att äta middag men det är bättre att stanna hemma och kurera mig. Måste bli frisk väldigt snart, har en fullspäckad vecka! Nu, åter till Criminal minds!

Jätte förkyld =(


Bild: weheartit.com

Jag vaknade alldeles för tidigt idag och mår inte alls bra. Förkylnigen är ännu värre idag än igår. Skulle egentligen träffat en tjej jag inte har sett på jätte länge idag men fick ställa in =(. Fördelen är ju att det är bättre att jag är sjuk nu än under jul och under min irlandsresa men nackdelen är att det är nu allt plugg måste bli klart. Ska försöka hitta energin till att plugga lite idag.
Så fort alvedonen jag tagit börjat verka ska jag i alla fall till affären för att köpa glass, det kanske hjälper lite. Det är ju för övrigt nu man ska ha en underbar pojkvän som tar hand om än. Drömde att jag fick en kram av en viss person och när han kramade mig kändes allt bättre. Om det ändå vore så väl!

Lördagsmiddag


Skjorta, byxor och halsduk: H&M, T-shirt: Gina Tricot, Jacka och väska: second hand, Skor: Australien

Min dammsugare fick vara med på bild idag ha ha. Spgeln reflekterar förresten på mina bilder så det blir en konstig skugga, vet inte riktigt hur jag ska göra så att det inte blir så.
Nu ska jag i alla fall hem till J för en trevlig middag med några tjejer från laget. Det viskas om att det blir tacos, mmmm =). Stoppade i mig två alvedon då jag kände mig lite hängig så jag hoppas de håller i sig hela kvällen. Hoppas ni får en lika trevlig kväll som mig!

Halleluja!!


Först måste jag bara sägas, dumma comhem. Mitt internet hoppar ur hela tiden så nu måste jag skriva om hela inlägget för det försvann.
Idag köpte jag i alla fall ett nytt nutrilett paket och eftersom jag var besviken på forest fruit smaken så prövade jag nu choklad och oj vilken smakskillnad. Chokladen är supergod i jämförelse med forest fruit. Sedan i torsdag kombinerar jag shakerna med mat vilke jag även gör idag och imorgon då jag äter middag borta men på måndag ska jag gå tillbaka till att bara dricka shaker igen. Förut åt jag även knäckebröd och bars men nu när chokladen är så god kanske jag kan lyckas hålla mig till bara den. Lär dock bli dyrt om jag ska fortsätta länge med det här.
Zumban idag var rolig men intruktören blandade zumba steg med egena påhittade steg vilket gjorde att jag bland annat blev lite besviken på reggetaon stegen. Får se hur hon gör i fortsättningen. Vecka 2 börjar nämligen mitt gym med regelbunda zumbapass. Äntligen säger jag bara!!

Zumba time



Denna vecka har de dansvecka på mitt gym och för första gången har de zumba. Tidigare har de haft latinamerikansk dans och då haft inslag av zumbasteg men nu står det faktiskt zumba på schemat. Jag blev självklart överkycklig. Bara för det så vaknade jag självklart med en mindre rolig fökylning denna morgon. Har sovit jätte dåligt hela natten med en väldigt täppt näsa men efter lite nässpray känns det bättre. Jag tänker inte missa zumban så jag tar mig dit ändå, envis som jag är!
Ni får en outfit bild när jag kommer hem.

Victoria secret body mist


Bild: beautyplanet.se

Jag fick ett mejl av modegallerian.se där de tipsade om Victoria secrets bodymist. Jag är inte så mycket för Victoria secrets underkläder, tycker de är för dyra och inte så där jätte speciella. Däremot tycker jag om deras kläder och deras hudvårdsprodukter samt deras parfymer. Har en bodylotion av samma märke och lukt som bodymisten ovan så nu kan jag matcha bodymisten med min lotion =). Det får bli en tidig födelsedagspresent till mig själv!!

Överlycklig



Jag fick precis reda på att Forever 21 finns i Dublin. Primark OCH Forever 21, kan det bli bättre än så? Åååhh vad lycklig jag är nu.
Tredje intervjuen gick för övrigt bra, de verkade intresserade men de ska inte anställa någon förrän senare nästa år. Jag kunde få ett vikariat så länge och sedan en anställning men då blir jag utan inkomst under januari. Samtidigt känns denna förskola som sådant jag redan gjort och jobbat med. Jag vill pröva på något nytt så nu står det troligtvis mellan första och andra förskolan vilket fortfarandra kommer vara ett grymt svårt val. Än så länge har jag faktiskt inte fått besöka någon förskola. Första för att den inte existrerar än, andra ska jag besöka på måndag och tredje ska jag besöka nästa vecka om jag är intresserad. Synd egentligen då intrycket av förskolan är det som är avgörande. Nu ska det städas!

Jag blev erbjuden jobbet



Efter den första jobbintervjun idag blev jag erbjuden jobbet på plats. Jag har ännu inte sett förskolan så jag ska titta på den på måndag och sedan måste jag bestämma mig. Panik!! Hur ska jag för det första kunna välja mellan en nyöppnad förskola där vi själva får vara med och bestämma OCH där de pratar engelska och en liten förskola med endast två avdelningar, jag föredrar små förskolor, som ligger i det området jag vill jobba i där de verkar ha väldigt spännande idéer samt där de gärna vill ta in en del engelska. Ovanpå detta ska jag om cirka en timme bege mig till med tredje intervju och ytterligare ett altenativ. Nu har jag i och för sig inte blivit erbjuden det första jobbet men jag tror jag kommer bli det. Det jobbigaste med dessa val är att om jag väljer fel kan jag inte ångra mig sedan.

Arbetsintervju



Det blir någon konstig skugga när jag tar bilder, jag vet inte om det reflekterar från spegeln kanske. Ja, ja. Idag är det fredag, fredagar gör mig oftast väldigt glad för då brukar jag få äta massa onyttigheter men i och med min batning som pågått ska jag försöka hålla mig borta idag. Har inte sett någon resultat från bantningen dock vilket gör mig lite ledsen.
Nu ska jag i alla fall på arbetsintervju i Spånga, grymt långt bort men förskolan ligger faktiskt i Skärholmen. Chefen är dock i Spånga vilket jag tycker är konstigt. Är väldight skeptisk inför denna intervju men min åsikt kanske förändras. Hejdå!

Inne på H&M...



Jag var inne på H&M idag och hittade en del snyggt men det blev inga köp. Shortsen har jag haft ögonen på förut och nu är de på rea. Dessvärre hade jag behövt en mindre storlek, får titta runt i andra H&M butiker. Linnet har en ganska så snygg rygg med en dragkedja bak men när den väl satt på var den inte wow. Hade velat pröva den med leggings men lämnade kvar den ändå. Det fanns bara kvar två stycken i butiken så jag tror den varit populär. Nu blir det nog ett criminal minds avsnitt innan jag förbereder mig inför morgondagens två arbetsintervjuer.

Jag avbröt min diet



Jag hamnade kvar i Skärholmen alldeles för länge idag, ååhh får sån ångest. Jag måste ju plugga men det är också en stor anledning till att jag var kvar så länge, orkar inte ta tag i plugget. Fick i alla fall med mig en liten högtalre hem. Jag och J hade tidigare delad vårdnad om en vit högtalare men den är mindre bra så nu får det blir en ny. Det blev våran lilla julklapp till oss själva, eller varandra beroende på hur man nu vill se det.
Eftersom jag var borta hemifrån så länge så kickade ju hungern in, jag avbröt då min nutrilett diet och åt en sallad till lunch. Jag tyckte ändå det var duktigt gjort av mig att välja sallad och inte pizza eller hamburgare eller något annat onyttigt. Drack även vatten även fast cola ingick i lunchen. Nu ska jag i alla fall plugga!! (känns som om alla mina inlägg slutar med den meningen ha ha)

Lite lite julsklappsshopping


Tröja: ?, Linne: H&M, Byxor: Cubus, Ute: Samma skor och samma jacka som igår.

Idag gick jag upp tidigt för att åka till Skärholmen och fixa nya p-piller, hoppas jag hittar dit innan de stänger den öppna mottagningen. Sedan ska jag gymma för första gången denna vecka, har tränat framför tven de andra dagarna. Sedan ska jag försöka att i alla fall köpa en julklapp, mer än så kan jag inte köpa för jag har inte fått några önskelistor, ggrr.

Knäppa förskolor



Tanken är att jag idag ska gå på min andra intervju och vi har bestämt tid men hon sa att hon skulle mejla adressen till mig. Jag har mejlat henne men inte fått någor svar. Jag har ringt hennes mobil två gånger och hennes kontor en gång men inte fått något svar. Har lämnat meddelande på telefonsvararen också. Nu vet jag inte om jag ska åka dit om en timme och hoppas hon ringer eller om jag ska strunta i det och säga att vi får boka en ny tid.
Alla mina intervjuer har kånglat. Första skulle smsa och gorde aldrig det men trodde vi hade bestämt tid ändå så vi bokade om, andra konfirmerade aldrig den tid jag hade föreslagit men det gick bra sen i alla fall och nu svarar den tredje inte. Irriterande!! Då känner man sig ju inte speciellt prioriterad och det är inte bra för deras skull.
Update: Hon hörde av sig runt 4 tiden och bad om ursäkt och skämdes för att hon hade glömt ge mig adressen. Hon kom inte på det förrän hon hörde mitt meddelande. Men vi bokade om tiden så nu ska jag på två intervjuer på fredag.

2010-12-08


Kavaj och jacka: second hand, Linne: Gina Tricot, Byxor: Tempt, Halsduk: H&M, Skor: Australien

Nu åker jag iväg till skolan och sedan ska jag hem och försöka plugga för att sedan åka iväg på ytterligare en jobbintervju. Ha en bra dag!

Jag älskar mat!!


Bild: weheartit.com

Jag älskar mat och nu när jag går på min nutrillet diet blir jag sugen på allt. Är väldigt sällan sugen på sallad men en klycklingsallad skulle vara så gott just nu. Även en toast som på bilden är sååå lockande just nu. Att min höjdpunkt på dagen är när jag får äta två knäckebrödssmörgåsar med kalkon är ju mindre bra ha ha. Men på fredag ska jag försöka äta en sallad eller en smörgås till lunch i alla fall. På helger äter jag ju oftast godis och chips o.s.v men min kropp kommer nog inte må så bra om jag går från att äta nutrillet och knäckebröd till att trycka i mig onyttigheter. Får försöka trappa upp försiktigt men det kommer bli svårt!

Jag hittade ett mobilfodral

Jag har länge funderat på att köpa ett nytt mobilfodral eftersom det som kom med mobilen nu ser hemskt ut. Men idag när jag letade efter en sak så hittade jag faktiskt ett väldigt snyggt mobilfodral som passade min mobil perfekt. Mitt matbord har nämligen som små fack under bordet och längst in i ett av dem facken låg fodralet. Någon av mina gäster har kanske glömt det här men jag tror mest på att förra ägaren av lägenheten glömde det här, så nu är det mitt för hon är i Australien =). På fodralet står det Valento, någon som känner till det märket?

Här är mitt gamla mobilforal:


Och här är mobilfodralet jag hittade idag:

Lite inspiration så här på morgonen


Bilder: thesartorialist.blogspot.com, weheartit.com

Det var länge sedan jag la in inspirationsbilder så här kommer det. Tyvärr blev det lite mer vårinspiration än vinter men det är bara att dra på sig ett par strumpbyxor och vips så kan ni använda detta även under vintern.
Nu blir det plugg!!

88 ögonskuggor i ett


Bild: bellme.se

Hos bellme.se kan man idag köpa en palett med 88 ögonskuggsfärger för 169 kronor. Det verkar vara ett bra pris och jag funderar på det men erbjudandet gäller bara idag och jag vet inte riktigt om jag har pengar just nu. Får se hur det blir men det är en bra julklapp.
Min nutrilett bantning går sådär förresten. Shaken smakar verkligen fruktansvärt och jag får inte i mig mer än 3 sådana per dag tror jag. Tog även en nutrilett bar idag och de är grymt goda, sedan fuskade jag lite och åt två knäckebrödssmårgåsar också men eftersom jag bara äter 3 shakar istället för 5 så behöver jag ju få i mig energi på annat sätt. Tanken var att hålla denna diet i 5 dagar men får se hur länge jag orkar.

Nutrilett diet



Under de kommande 5 dagarna ska jag äta nutrilett shakes och bars. Jag köpte hem smaken forest fruit och prövade den för första gången i morse. Tyvärr var jag inte så imponerad. Jag tyckte den smakade typ havre och jag fick lite smått kvälgningar. När jag tittade på innhållet inser jag att det är sojaproteinet jag inte tycker om. Man ska egentligen äta 5 påsar per dag men det tror jag inte att jag klarar av så jag tror jag ska köra 3 påsar per dag och sen blanda med bars och kanske grönsaker som snack. Tyvär är barsen väldigt dyra annars hade jag ätit desto fler av dem. Är det någon som smakat shaken i choklad? Är den godare kanske?

Dublin nästa (snart i alla fall)



Igår bokade jag och J en resa till Dublin. Vi åker den 27 december och kommer hem 5 januari. Det blir en lite längre vistelse än vad vi hade planerat men det blev billigast så här. Vi valde mellan en sista minuten resa, en resa till London eller en resa till Dublin. Sista minuten kändes sådär för om man vill åka någonstans där det är varmt är Egypten det enda alternativet (Thailand är för dyrt) och då vet man inte riktgit vart man hamnar när det är ospecifierat boende. Så det blev Dublin då Irland alltid kommer vara det landet jag älskar mest!! Jag längtar sjukt mycket!! Förhoppningsvis blir det även en massa shopping på Primark också!
Nu måste jag sätta igång och plugga, denna vecka blir inte rolig men på fredag hoppas jag att jag kan känna en lättnad över att ha kommit långt med mitt arbete.

Andra advent



Andra adventsmys med mig själv. Dock saknas det julmust, pepparkakor och lussebullar men vill inte köpa hem det för det kommer inte gå åt tror jag. Men idag har varit en väldigt skön slappdag i alla fall, har någon bra känsla inombords. Tror tyvärr den försvinner imorgon när pluggstressen ramlar över mig igen men den tar jag hand om då. En av anledningarna till att jag mår så bra är för att jag bokat en resa i mellandagarna och över nyår, I can't wait. Jag berättar mer om resan imorgon eller senare ikväll.

No pictures



Mitt internet har legat nere under dagen men nu är det fixat. Igår var en grymt bra kväll. Dessvärre tog vi inte en enda bild, inte ens en outfit bild tog jag. Blev av med ett skärp också, det satt för tajt ha ha. Får ringa och kolla om de hittat det men troligtvis har någon dum jävel snott det.
Dagen idag började bra med mycket sängmys och sedan har jag i stort sett bara ätit och tittat på film i soffan. Försöker titta på Eat,pray,love men jag håller på att somna. Inte för att filmen är dålig utan för jag knappt sovit någonting i natt. Ska ta en powernap nu och sedan fortsätta titta på filmen.

Vi åkte ute, men nu blir det party!!


Min julstjärna hänger nu i fönstret


Mina fina lådor till tv bänken sitter äntligen där de ska


Vi åkte ur turneringen men vi kämpade på bra. Under dagen när jag var borta skulle mamma och hennes vän fixa lite i min lägenhet, bland annat sätta ihop mina lådor till tvbänken samt sätta upp min andra spegel. Detta gjorde de, men de gjrode även massa mer. Mamma satte upp min julstjärna, hennes vän gav mig en julblomma, mammma gav mig en adventsljusstake, de möblerade om så att alla saker nu är på rätt ställe och så diskade de. Helt underbara är de!!! Jag är så stolt över min lägenhet just nu. Min mamma är bäst =).
Nu kommer snart T hit och då blir det utgång. Cheerio!

vi har nu spelat två av fyra matcher och d...

vi har nu spelat två av fyra matcher och det ser inte så ljust ut. Vi spelade lika i första matchen, en match vi borde vunnit, och förlorade andra. För att gå vidare måste vi vinna nästa match mot ett division ett lag. Går vi vidare skriver jag ett nytt inlägg, annars hörs vi när jag kommer hem.


Fotbollshalsband



Det blir en heldag med fotboll i Eskelstuna idag. Vi spelar en turnering "inomhus". Planerna är nämligen konstgräsplaner och planerna har inga väggar runtomkring dem utan det är typ som ett stort tält, svårt att förklara. Men det betyder i alla fall att det är väldigt kallt där så en fleecefilt är nerpackad i väskan!
Dagen till ära har jag även ett fotbollshalsband på mig (tar självklart av mig det när jag spelar). För ett tag sedan bytte jag två klockbatterier i Ur&Penn och där har de tag 3 betala för 2 så då fick jag detta halsband på köpet.
Jag uppdaterar er under dagen via mobilbloggning och berättar hur det går för oss.

Jul enligt Lady GaGa



På tal om jullåtar så har Lady GaGa gjort sin egna lilla version, jag diggar den stenhårt. Kanske inte en låt man spelar på julafton när man sitter med familjen men den kanske passar bra när man är hemma själv och kanske julstädar?
Nu ska jag sova för jag ska upp klockan 7 imorgon bitti. Jag kör ett tidsinställt inlägg och sedan uppdaterar jag i alla fall minst en gång via mms. Godnatt!

Ingen bra powernap


Jag somnade i soffan när jag kom hem och sov säkert en timme minst i alla fall. Detta var inte alls bra för jag skulle ha pluggat och nu hinner jag inte det för jag måste städa hela lägenheten och klockan sju har jag tvättid. Sedan ska jag lägga mig tidigt för jag har turnering väldigt tidigt imorgon, så jag hoppas verkligen jag kan somna tidigt nu när jag sov under dagen. Blir jobbigt om jag inte kan sova i natt.
Men nu skruvar jag upp julmusiken och börjar städa!!

Rödis


Tröja: Bik bok, Leggings: erotikmässan, Skor: Australien

Jag blev väldigt röd idag men det är fint =). Pälsen åker på ovanpå detta också. Ha en bra fredag!

Julmusik!!


Sitter just nu här och känner mig allmänt seg och irriterad för att jag inte tränat (jag vet det är ju bara att träna men orkar verkligen inte). Då satte jag på radion för att göra mig på lite bättre humör och en sekund senare hittade jag denna bilden. Vad skulle jag göra utan musik? Den räddar mig alltid!! Just nu lyssnar jag på radio 107.1 där de bara spelar jullåtar, bästa! Vet att jag även bloggade om denna station förra året. Åh vad jag älskar julen och jullåtar, då blir man på bra humör =). 
Har för övrigt sjungit på jobbet varje dag denna vecka, mindre kul när det sitter massa föräldrar där och man sjunger själv ha ha. Men den bjuder jag på. Som sagt, vad skulle jag göra utan musik? =)

Latis



Jag skulle egentligen ha dansat afrikansk dans på gymmet idag men då hade jag fått vända i dörren efetr jobbet och det kändes jätte jobbigt så jag bestämde mig för att inte gå. Egentligen borde jag köra Beach body Insanity framför tven istället men jag är helt slut och har ingen energi kvar.  Får hoppas energin kommer tillbaka efter jag slappat lite i soffan.


Usher i Sydney



Intervjun idag gick bra, jag tror jag kommer bli erbjuden jobbet. Vissa saker var bra och vissa saker var mindre bra. Får se hur de andra två förskolorna jag ska på intervju till verkar och sedan bestämma mig.
Fick ett mejl i morse om att Usher och Trey Songz ska uppträda på Acer arena i Sydney, åååhh vad avis jag blir. Älskar båda artisterna. Sydney får alltid massor av bra artister som spelar hos dem =(. Vi var ju på Winter jam och såg bland annat Pitbbull, Eve och Jay Sean och ungefär en månad efter jag åkte från Australien spelade min favoritartist Neyo där. Varför kan inte grymma artister komma hit för??

Arbetsintervju



Nu ska jag iväg och experimentera och sedan ska jag på arbetsintervju. Sedan ska jag hem ett tag, sedan jobba och sedan träna. En upptagen dag som sagt. Hoppas verkligen intervjun går bra nu, är vanligtvis inte orolig över intervjuer men nu är det mitt framtida yrke det handlar om, då blir det lite mer nervöst!!

H&M Home event



Nu har jag kommit hem från H&M Home eventet. Det bjöds på lussekatter och glögg och när man gick därifrån fick man en goodiebag. I goodiebagen fanns Elle Interiör, en pastaslev med rivjärn på baksidan (perfekt för jag har varken pastaslev eller rivjärn), té, någon slags liten röd påse samt ljus. Det var väldigt trevlig och jag och J började även göra lite reseplaner så vi får se vad som händer där.
Nu ska jag sova för imorgon blir det en händelserik dag, tyvärr inte jätte många spännande händelser men ändå händelserik. Eller upptagen kanske är ett bättre ord? ja ja, godnatt!! 

Bad ass



Titta vilket fint blåmärke jag har på baksida lår. Fick en annans tjej knä där i lördags och då blir man blå. Jag tycker blåmärken är lite roliga, man ser lite bad ass ut ha ha.
Jag är för övrigt helt slut, känns som om jag ska somna hela tiden. Borde ta en power nap men hinner knappt eftersom jag ska ka och jobba om en timme. Borde plugga också men jag har knappt energi till att skriva detta så om jag börjar läsa en bok somnar jag defenitivt!!
Ikväll ska i alla fall jag och J på ett H&M Home event. Det blir 20% rabatt på sortimentet och förhoppningsvis kommer vi hem emd en goodie bag också =).

Mysjeans



Min termometer visar på minus 10 men det skulle tydligen bli ännu kallare idag så jag kör på mina "mysjeans" med leggings under faktiskt. Blir det för varmt åker leggingsen av. Jag ska i alla fall ut och exprimentera nu, sedan åker jag hem till mamma och lunchar och pluggar och gör sedan fler experiment för att sedan träna. Bye!

RSS 2.0