Solning i regnvädret


Tröja och linne: Gina Tricot, Leggings: Topshop, Skor: H&M

Jag har faktiskt spenderat hela förmiddagen ute på verandan där jag solat. Har varit lite molningt men inte alls kallt. Nyss började det dock regna här så det är ett skumt väder vilket också gör det svårt att klä sig. Ska i alla fall dra iväg till gymet nu för att sedan åka hem till killen. Vi ska nog hyra någon film ikväll. Ha en fin fredag!

Markus Lupfer


Bilder: topshop.com


Markus Lupfer har tidigare gjort tröjor för Topshop och jag var lika kär i hans tröjor då som nu (klicka här för att se en av tröjorna från förra året). De står att de är så där snyggt oversized men enligt mitt tidigare inlägg verkar de inte vara de. I vilket fall som helst så är de jätte snygga!

Sammet?


Det bloggas en del om detta material och jag såg en del av det i affärerna idag. Klänningen på bilden kommer från Bikbok. Jag är själv inte överdrivet förtjust i sammet men det är helt ok. Detta material var även hypat förra året om jag inte minst fel. Har till och med skrivit ett inlägg om det där jag även visar en klänning jag köpte. Klicka här om ni vill se min "sammets" klänning.
Update: Här ser ni hur klänningen ser ut på

Shopping, shopping...


Det blev lite shopping idag. Hittade en nattkräm på apoteket, en sovmask, ett par höga shorts inne på Gina Tricots rea och en tröja från samma ställe. Det var otroligt svårt att hitta en sovmask, jag hittade i alla fall till slut en inne på Lagerhouse av alla ställen. Shortsen såg jag inne på Gina för någon månad sedan och älskade dem men hade inga pengar och sen tog de slut. Att de nu var på rea blev jag jätte glad över. Blev även glad över att tröjorna fanns kvar. Vill jätte gärna ha en svart också egentligen men jag får nöja mig med denna. Köpte den i storlek M för att få den lite oversized. Är väldigt nöjd med mina köp.

Torsdag


Skor: Fred Perry, Tröja och kjol: second hand, Body: Monki

Jag lovar att ni får en mindre suddig outfitbild när jag kommer hem. Ska åka iväg till Skärholmen nu och joina killen på hans lunch och kolla lite i affärer. Ha en fin dag!

USA nerver

Jag vände i stort sett i dörren på akutmottagningen. Snackade lite med tjejen i receptionen och när hon sa att en av tjejerna inne på gynmottagningen suttit där sedan klockan fem (klockan var då halv tio) så valde jag att åka hem igen. Jag tror inte att det finns någon risk för att något förrvärras över kvällen, får åka till en gynmottagning imorgon istället.


Har spenderat resterande kväll med att googla New York. Det känns lite nervöst att spendera de första 5 dagarna själv i New York city. Har aldrig tidigare varit där och vet inte hur jag ska hitta eller veta vart jag ska. Min kompis jag hälsar på kan säkert hjälpa mig men i slutändan kommer jag ändå stå där själv. Om någon för övrigt har något tips om vad  jag absolut inte får missa i New York så säg till!
Nu ska jag sova. Godnatt!

Ett slag mellan benen



Jag skulle cykla upp till kisoken för att köpa cola tidigare och vi hade bara två killcyklar hemma så det fick bli en av dem. Jag vill börja med att berätta att jag är väldigt duktig på att göra illa mig själv så innan jag åkte tänkte jag att om jag ramlar på den här kommer det göra ont. När jag var framme vid kiosken och skulle hoppa av glömde jag bort att cykeln hade en pinne i mitten så jag hoppade ner rakt på pinnen. Det gjorde så ont att jag mådde jätte illa  och trodde jag skulle spy. När jag kom hem blödde det till och med lite. Fick ligga med en ispåse mellan benen ha ha. Det är fortfarande lite ömt men får hoppas att det går över.
Varför har ens killcyklar en sån där dum stång i mitten? Måste ju göra jätte ont även om en kille får den mellan benen. Nu vet jag i alla fall hur det känns för killar.
Update: Jaha då var det sjukhuset nästa då, smart Rebecca. Får hoppas det inte är allvarligt.

Men yey för outletbutiker som säljer billiga rengöringsprodukter


Bild: weekday.se


Jag hittade det jag sökte inne på outletbutiken och är överlycklig över det. Hittade en toner från make up store för 50 kr istället för 250 och även en cleanser för 75 kr. Allt gick alltså på 125 kr vilket är ett kap. Butiken hittar ni långt upp på Drottninggatan (inte mot Gamla stan utan åt andra hållet). Hittade även kjolen på bilden inne på Weekday, 50 kr fick jag ge för den inne på deras 75% rea. Ville även köpa tröjan från Gina Tricot men hittade den inte på Götgatan. Den finns heller inte kvar på hemsidan. Ska kolla i Skärholmen imorgon. Om den är helt slut blir jag lite ledsen faktiskt. Nu blir det mat framför söndagens Priviliged avsnitt.

Bu för dyra rengöringsprodukter

Bild: makeupstore.se

Det är sol ute idag ser jag. Det är härligt, dessvärre ska jag spendera dagen inne på ett gym men först måste jag åka och köpa rengöringsprodukter. Jag tvättar mig nämligen både morgon och kväll med alla möjliga olika produkter då jag har väldigt dålig hy. En av dessa produkter är en toner från make up store. Den är grymt bra men också ganska väldigt dyr. Har dock hört talas om en outletbutik som säljer make up store produkter billigare, ska kolla in den först. Hörs när jag kommit hem igen.


Världsbäst på att tappa bort saker

Jacka: second hand, Sjal: Primark, Klänning: Monki, Leggings: Gina Tricot, Skor: Faith

Just nu är jag hemma hos killen. Har saknat honom nu när jag varit borta ett tag så det är mysigt att träffa honom idag då min dag inte varit den bästa. Delvis på grund av mina smycken jag glömde och för att jag tappade ytterligare ett halsband på vägen hit. Skulle ta på mig det på tunnelbanan men var jätte stressad så la det troligtvis i mitt knä och gick sedan av tunnelbanan utan att sätta på mig det. Är jätte ledsen då jag måste vara världsbäst på att tappa bort saker. Men det finns kanske viktigare saker i livet. Nu är det So you think you can dance som gäller (till min killes besvikelse). Bye. 


Home sweet home


Nu har jag anlänt till Stockholm igen. Känns som sagt ganska bra men jag glömde några grejer uppe på landet. Så jävla typiskt mig. Jag glömde min ring, mitt halsband och mitt armband. Alla de smycken jag använder i stort sett dagligen. Känns jätte surt. Kom på det efter en timme och då var det försent att vända. Mina föräldrar ska tillbaka dit i slutet av augusti eller i september så får tillbaka det då. Ibland blir jag lite trött på mig själv. Hade man kunnat säga upp vänskapen med sig själv hade jag gjort det nu ha ha.
Strax blir det powerwalk och sen lite efterlängtat tv tittande.

Sista kvällen på landet

Då var det sista kvällen innan det bär av till Stockholm igen. Ska delvis bli skönt då jag ändå är a city child at heart men det har varit härligt att få åka bort ett tag också. Igår såg vi en artist som hette Theresa Andersson och hon var grym. Hon använde sig av något hon kallade looping. Hon spelade in sig själv för att sedan spela upp det direkt igen så hon kunde köra bakgrundskör på sig själv om ni förstår vad jag menar. As häftigt.
Det blev inget gym idag då det var stängt. Grymt irriterande. Vi har istället spenderat dagen med att gå runt i Torsby och ätit grekisk mat på restaurang. Kvällen spenderade vi med att fiska med något som heter powerbate. Det var rosa och glittrigt men oj vad det luktade illa och kladdade. Det blev dessvärre ingen fisk men det var mysigt ändå. Nu ska vi packa väskorna inför imorgon och sedan sova. Godnatt!

Theresa Andersson


Powerbate

Officiellt den kallaste duschen i år

Jag och lillebrorsan var ute och sprang tidigare idag och efteråt måste man ju tvätta av sig. Då vi inte har något rinnande vatten här uppe så fick man ta en skopa och hälla kallt, och jag menar verkligen kallt, regnvatten över sig. Usch och fy. Tur att jag ska åka och gymma imorgon och får duscha av mig ordentligt då. Vi ska snart äta lite lunch och sedan åka iväg till ett fik för att sedan grilla ikväll. Mys! Här kommer i alla fall lite bilder:

Jag lever mest i gummistövlar


Så här ser sommarhuset ut:



Och så här lyder budskapet inne på utedasset:


Tack för mig!

Jag har anlänt!


Nu har jag kommit fram till vårat sommarställe i Värmland. Visst är det fint här? De första två bilderna är från ett ställe där vi fiskar ibland, jag fiskade inget idag men imorgon blir det nog lite fiskning. Vi har spenderat kvällen med att äta tacos och spela något som heter Coronne (se sista ilden). Det är som en mini version av biljard. Ganska kul faktiskt. Jag ligger dock inte så bra till. Nu ska jag snart slåss om en tredje plats, hörs imorgon igen!!

Nu drar jag till landet


Linne och leggings: Gina Tricot

Det blir jätte suddiga bilder men jag har ganska så brottom så har inget val. Nu ska jag dra iväg till landet, åker tåg dit. Tar med min dator så att jag kan surfa via mobilen. Då det blir ganska dyrt blir det inte så mycket bloggande men ett blogginlägg per dag ska jag nog klara av.Nu måste jag springa för annars missar jag tåget. Ha en trevlig helg!

Bolt och packning



Jag och killen såg idag Bolt. Såg aldrig hela Bolt på svenska men kan säga att den verkade förvånadsvärt mycket roligare än den engelska versionen. Nu måste jag packa lite inför landet resan imorgon och sen ska vi sova. Dock packas det inga högklackade skor som på bilden. Här är det gummistövlar och myskläder som gäller. Godnatt!

Lugnet efter stormen


Bild: bodhi.se

Det har varit mycket att göra på jobbet nu på förmiddagen men nu har det lagt sig lite. Trodde det skulle vara mer folk i butiken med tanke på att det är relativt dåligt väder och så får de flesta lön idag (vissa får även på måndag) men det har inte varit så farligt. Dock har det kommit in en del ordrar via vår nätbutik. Min favorit i butiken just nu är självklart från Princesse Tam Tam. Älskar allt från dem och behån på bilden är extra söt, passar även för en mindre byst.

Update: Vi stänger om en kvart och en kund står och rotar fram saker från rean och har inte ens börjat prova. GGAHH. Jag som vill hinna med en buss som går halv sju och hinna stänga och handla innan det!

T.G.I.F och snart helg!


Skor: River Island, Jacka: Monki, Tröja: Gina Tricot, Harem byxor: Cubus, Väska: Friis & Co

Usch vad outfit bilderna blir dåliga. Får försöka ta en bättre bild under dagen om jag hinner. Ska jobba hela dagen idag så det blir inte så mycket bloggande. Det är löning idag också så delvis hppas jag att jag får mycket att göra så att tiden går fort (den stod i stort sett still igår) men samtidigt inte för mycket då jag fortfarande är lite osäker på hela butiksjobbandet. Får hoppas att det går bra. Ha en härlig fredag allihopa!

I'm off to work


Tröja: köpt i Frankrike, Body: Åhlens, Shorts: Gina Tricot

Skulle egentligen inte jobba idag men en av tjejerna kände sig lite krasslig så jag tar halva hennes pass. Tror egentligen inte att det är så varmt att man kan gå barbent ute idag men vår aircondition i butiken fungerar nästan inte så där inne är det jätte varmt. Har med mig ett par byxor i väskan för säkerhetsskull. Hörs ikväll igen när jag slutat. Hejdå!

Sommarhuset nästa


Torsby

Jag har spenderat morgonen med att boka en tågresa. På lördag åker jag nämligen iväg till familjens sommarhus i Torsby i Värmland. Torsby är en jätte liten by och vårat sommarhus ligger till och med utanför byn så det är mitt ute i ingenting egentligen. Men det ska bli skönt att få komma iväg lite i alla fall. Nu blir det gröt och sedan bör jag nog börja packa då jag jobbar både idag och imorgon.

Nya undekläder



Körlektionen idag gick jätte bra faktiskt jag fick även plats på pilates idag så det har varit en bra dag idag. Innan träningen sprang jag in på Twilfit som nu har halva rea priset på utvalda varor och fick med mig dessa två behåar hem, fick endast ge 70 kr för båda två. Egentligen kanske man inte borde köpa behåar utan vaddering när man är så småbystad som jag är men jag kunde inte motså, de är så söta!

Jag vet var kopplingen sitter!!


Tröja: Weekday, Jeans: Monki

Nu drar jag iväg på körlektion. Är lika nervös denna gång men tror det ska gå bättre. Nu vet jag i alla fall vart kopplingen sitter ha ha. Kommer inte hem förrän ikväll så bloggar inte förrän då. Ha en bra dga.

Me and the subway


Halloj! Jag sitter fanatiskt på sl.se och försöker lista ut vad som är bäst. Jag ska nämligen åka iväg på ytterligare en körlektion snart och eftersom det ligger i Södertälje och stan ligger åt andra hållet och jag bor mitt emellan så vet jag inte riktigt hur jag ska göra. Ska träna senare ikväll och alternativen är att åka hem efter körlektionen och sen åka och träna men då är jag bara hemma cirka en halvtimme, åka och äta lunch i Skärholmen och sen åka och träna eller åka in till stan och gå i affärer och se åka och träna. Det lutar mot alternativ nummer 2. I vilket fall som helst blir det myckett tåg- och tunnelbaneåkande idag.
Det blir pilates ikväll men även idag var platserna fullbokade och eftersom det böjar såpass sent ikväll blir jag galen om jag kommer dit och det inte finns drop in biljetter. Vi får se helt enkelt.

Snygga höstskor

Bild: dinsko.se

Jag sprang in  lite affärer efter träningen idag (det blev core) och skorna på bilden är underbara. Tyvärr kan jag inte lägga ut 450 kr på ett par skor men oj vad snygga de är och de har perfekt klack. Skulle leva i dem i höst om jag ägde dem.
När jag gick till tunnelbanan idag stoppade en tjej mig och sa att mitt kors var snyggt och undrade var det kom ifrån. Jag sa då att det kommer ifrån min morfar som fick det av hans kyrka. Man blir glad av sådant. Under veckan har jag även fått en fin kommentar om mitt armband och och färgen på mitt nagellack.
PS. Min värld är inte förstörd och jag är på bättre humör. Är osäker på om allting är helt perfekt ännu men det återstår att se. Det slutade inte i katastrof i alla fall och det tackar jag Gud för.

Almost all black


Tröja: MQ, Klänning: H&M, Strumpbyxor: Åhlens

Alla platser på core var tyvärr bokade idag redan så jag får hoppas på att det finns drop in platser kvar. Nu ska jag iväg och ta itu med en grej innan jag åker och tränar. Antingen är jag helt förstörd när jag kommer hem eller så är jag på bättre humör. Tyvärr lutar det mer mot det första men jag får ta den smällen när den kommer. Håll tummarna för mig!

Make it work


Jag är ett stort Ne-Yo fan och hela morgonen har jag gått runt och sjungit på denna låt. Hittade tyvärr inte orginalvideon eller ens en video där Ne-Yo sjunger då de tagits bort från Youtube men detta funkade det med. En jätte fin låt.
Jag fick för mig att jag ville titta på Ps I love you innan jag drar iväg och jag trodde jag hade den på datorn men det hade jag tydligen inte. Om man köper tidningen Plaza så får man filmen gratis, kanske passar på att göra det innan jag tränar. Det är en av mina absoluta favoritflmen även om jag tyckte boken var bättre.

Trötter


Jag har lite sömnproblem just nu. Att min lillebror kommer hem klockan sex på mornarna hjälper inte direkt. Det är väldigt tur att jag bara jobbar lite då och då nu i sommar för annars skulle jag både vara väldigt trött på jobbet samt ett känslomässigt vrak.
Dagen idag är inte jätte spännande. Ska ligga kvar i sängen ett tag till för att sedan åka och köpa ny dagkräm och träna core. Men det är skönt ibland att inte ha några måsten

Empty bed


Godnatt säger jag till er och hej säger jag till den tomma och ensamma sängen.

God frukt sås


Jag har precis fått i mig lite middag och till efterätt blev det vindruvor med en creme fraiche sås. När vi hade picnick med laget så gjorde en av tjejerna en sås till fruktsallad. Såsen bestod av creme fraiche, vaniljsocker, strösocker och citron. Det är jätte gott! Speciellt med vindruvor. Nu blir det Criminal minds.  

Måndags outfit


T-shirt: H&M herr, Jeans: Fornarina, Tygväska: Monki

Nu drar jag iväg på körlektion och sen pilates. Ha det bra!

Min första körlektion på länge


Har precis landat hemma igen men det blir ett kort stopp. Ska äta lite lunch för att sedan åka till Södertälje och få en körlektion. Tror det var cirka 2 år sedan jag körde på en körskola sist så jag är absolut lite nervös. Får bara hoppas att jag kan hålla mig på vägarna och inte göra bort mig totalt.
Ska träna pilates ikväll också men hinner inte hem emellan så åker direkt från körlektionen till stan och hänger där ett tag innan jag åker och tränar.

Mat från Bahamas

 

Pojkvännen lagade mat till mig idag och det var jätte gott. Det är tydligen en maträtt från Bahamas (där min kille kommer ifrån). Han är min lilla mästerkock =). Nu blir det film, trodde vi hade Bolt men det hade vi inte så det blir filmen Felon istället. Ha en fin söndags kväll!


I'm out


Skor: Office, Fotsmycke: Glitter, Tröja: lånnad av brorsan, Linne och leggings: Gina Tricot, Väska: Friis & Co

Nu sticker jag hem till killen och myser. Hejdå!

Höstnyheter hos Gina Tricot


Bilder: ginatricot.com

Jag vaknade för cirka 2 timmar sedan av att jag var kissnödig. Hur frustrerande är inte det? Men jag skulle inte prata om min kissblåsa utan om kläder såklart. Höstnyheter börjar just nu strömma in i butikerna och igår mellan jobben så skyndade jag in på Gina Tricot och provade dessa två plagg. Tröjan bara måste jag ha, även om den är i akryl, byxorna däremot är jag lite skeptisk till. De är jätte snygga och sitter snyggt på men varför går in "lädret" framtill längre upp? Det ser så konstigt ut när det slutar så långt ned på benet. Däremot var det snyggt med en längre tröja till som täcker den delen utan "läder".  Om de blir populära bland bloggarna får man säkert se många sätt man kan bära dem på och då kanske få lite mer inspiration.
Nu ska jag försöka mig på en power walk innan det börjar regna. Ciao!

Spelzon i köket och hår på verandan


Nästan nyligen hemkommen från en lång abetsdag och vad möts jag av? Jo att köket förvandlats till en spelzon av datorer och kablar och att veranden är fylld med hår från min lillebrors huvud.
Förutom det har jag haft en bra dag. Gjorde bara några fel i butiken och när jag satt barnvakt började vi med McDonalds, fortsatte sedan i en lekpark och avslutade med glass framför filmen Bolt som för övrigt inte är anpassad för yngre barn. Jag satt och skrattade högt medan barnen, 4 och 6 år, tittade konstigt på mig och undrade vad som var så roligt. Var såklart tvungen att se filmen på svenska så kan inte uttala mig om den engelska versionen med duvorna i början av den svenska versionen är sjukt roliga. Ska se den engelska versionen med killen nån annan gång (vad sägs om imorgon?).
Nu är jag helt slut så ska slänga mig i sängen. Godnatt!

Tolv timmars pass

Sä här ser jag ut nu. Ska snat springa iväg och jobba. Jag kommer inte blogga så mycket idag då jag jobbar tolv timmar. Först ska jag stå i butik själv, vilket jag inte gjort på ett tag så jag är jätte nervös. Sen ska jag sitta barnvakt till sent inatt. Det är jätte fint väder ute idag så jag hoppas ni njuer av solen då jag inte hinner göra det. Hejdå!


Garderobsproblem (nästan) lösta


Får någon dag sedan var jag och mamma på Ikea för att köpa lådor som jag kan lägga mina underkläder i. Min underklädeslåda i garderoben var tidigare totalt kaos och för att hitta något där inne fick man riva runt. Nu ser det mycket bättre ut (se bilden) dock gjorde lådorna att mindre fick plats. För tillfället förvarar jag mina strumpbyxor, badkläder och pyjamaser i plastpåsar. Får ta i tu med det en anna dag. Även om hälften av mina kläder lever i kompakta påsar så är jag nöjd med hur mycket mer ordning jag nu har på mina underkläder.

Bikini och ny färg på naglarna


Jag har spenderat min dag med att sola och medan jag solade passade jag även på att måla naglarna i en snygg somrig rosa färg. Nu ska jag hoppa in i en dusch och göra en hårinpackning för att sedan fixa och dona med saker som behövs göras här hemma och sedan blir det nog gymet ändå.

Strålande sol!


Linne: Monki, Shorts: Zara

Gymväskan är packade och jag skulle egentligen åkt till gymet nu. Gick till och med upp vid tio för en tidig start på dagen. Nu ångrar jag mig dock. Känns jobbigt att åka till gymet och inte komma hem igen förrän vid halv två, två när det är så fint väder ute. Hade i varje fall tänkt ha på mig kläderna på bilden men nu åker biknin på istället. Ibland blir jag lite trött på mig själv, jag är så omständig.

Godnatt!



Efter tacos middagen idag hade jag tänkt titta lite på tv och slappa men istället blev vi bjudan på lite grillfest. Hade såklart redan ätit så det blev ingen grillning för min del men lite trevligt sällskap och gott vin blev det. Nu ska jag nanna kudde. Godnatt!

Jag fick håll


Body: Åhlens, Harem byxor: Cubus, Skor: Faith

Ett tips, spring aldrig efter ni precis ätit. Det gick mindre bra att springa med massa gröt i magen. Fick håll och mådde illa. Här ser ni i alla fall vad jag har på mig idag. Suddigt värre blev det men hinner inte ta en ny bild nu och ni ser ju i alla fall hur kläderna ser ut. Nu ska jag iväg och jobba. Bloggar ikväll igen när jag kommit hem. Hejdå!

Dålig sömn


Sov inte så bra inatt, vaknade för att min lillebrorsa dator (?) pep och sen klockan 6 imorse så kom lillebrosan hem och skulle upp och värma mat och grejer. Efter lite frukost ska jag ut på en joggingtur och sen ska jag iväg och jobba i 2 timmar. Jag ska nämligen stå i butik själv på lördag och det var ett tag sedan jag stod där så idag ska jag träna lite på kassan och så. Efter jobbet drar jag till gymet så får se hur mycket bloggning jag hinner med idag.

Arg, irriterad och ledsen


Jag gillar inte att vara för privat i bloggen men nu känns det som om jag behöver skriva av mig lite. Jag tror jag gått runt och byggt upp en massa ilska och sorgsenhet inom mig och nu rann det över. Jag har tappat räkningen över hur många gånger jag gråtit ikväll. Jag satte till och med på min skiva med happy songs men inte ens det hjälpte. Jag har gjort allt för att tänka på annat men jag är fortfarande arg. Eller jag vet inte ens om jag är arg längre, jag är nog mer ledsen. Det bubblar inom mig och jag trodde allt redan hade kommit ut med tårarna men det är fortfarande kvar där inne.
Ska försöka sova nu och kramas lite med min nalle som redan blivit sönderkamad ikväll. De är jobbigt när den enda personen som kan trösta en är den personen som sårat en. Men jag klarar mig själv, det har jag alltid gjort =).

"Never let them get you down. You've got to turn around and find your own way to it. You know it's up to you to pull yourself through all the troubles. It's a struggle but be strong and you'll do it."

To cheer you up on those sad days...


"You'll be stronger with each tear that you cry. Then you learn to fly"

Bättre på brännan


Ledsen för dålig uppdatering men jag har legat ute i solen och bättrat på brännan mestadels av dagen. Nu ska jag ut på en powerwalk och rensa hjärnan lite. Mina föräldrar har åkt iväg till vårat sommarhus så det är bara jag och lillebrorsan hemma just nu. Han försleog att han skulle laga grön curry med ris idag och det tackar man inte nej till, speciellt inte när det är han som lagar maten!

Just nu: stranden


Bio outfit

Tröja: köpt i Frankrike, Linne: Primakr, Shorts: River Island, Leggings: Gina Tricot, Skor: Faith, Tygväska: Glamour

Ice age 3 var bra men det var inte så att jag dog av skratt. Däremot var den grym att titta på i 3D. Om ni inte sett någon 3D film på bio än så rekommenderar jag det starkt. Nu ör det snart läggsdags så jag säger godnatt!


Mormors gamla halsband


Mamma kom in och visade mig detta fina smycke. Det var min mormors gamla halsband men det var ganska kort så jag gjorde om det till ett armband. Jätte fin korallig färg. Nu ska jag och pojkvännen iväg och titta på Ice Age i 3D format. Visar vad jag har på mig är jag kommer hem. Ha en fin kväll

Att passa in i förorten


Ronna centrum

Har precis varit och kört ett hårt benpass på gymmet. Mina ben är nu officiellt spagetti. Innan vi åkte till gymet åkte vi till Södertälje för att kolla in en körtskola som en vän till mig hade rekomenderat. Körskolan låg i en del av Södertälje som heter Ronna.
Jag har alltid bott i förorten, i Alby för att vara exakt, och har aldrig känt mig rädd eller hotad eller som om jag inte passade in. Majoriteten här har utländsk bakgrund och visst är man minoritet som svensk men jag har aldrig känt att det varit något dåligt, tvärtom har jag lärt mig mycket utav andra kulturer. När jag kom till Ronna idag måste jag erkänna att det kändes lite som om jag inte passade in där och jag kände mig lite obekväm. Jag funderade vad detta beror på då jag växt upp i liknande områden och kom fram till att enda anedningen till att jag kände mig obekväm var för att jag inte kände igen området eller varit där förut.  Alby har alltid varit mitt hem och här hittar jag och jag känner igen människorna och miljön.
Anledningen till att förorter får så dåligt rykte tror jag inte beror på att de är dåliga ställen utan kanske helt enkelt för att de som besöker dessa förorter inte är vana vid områden där där det luktar och ser annorlunda ut. Därför borde man ge ett ställe en chans innan man dömer det. Ronna är troligtvis mångas hem precis som Alby alltid kommer vara mitt hem oavsett vem som bor där eller hur det ser ut.
Om ni vill läsa mer om Ronna finns en liknande artikel, skriven av en Ronna bo, som den jag just skrivit. Klicka här för att komma till artikeln.

Havregrynsgröt


Nu blir det havregrynsgröt med sylt till frukost. Hade tänkt pröva denna chaigröt men vi ska åka och gymma snart så det hinns inte med nu. Det regnar ute just nu så vädret idag ser inte så lovande ut, dock ser det ut att bli bättre imorgon med lite sol för en gångs skull. Ha en trevlig tisdag!

Swedish fish på Ikea


Jag har tidigare skrivit ett inlägg om Swedish fish och titta vad jag hittade på Ikea. Köpte aldrig med mig några hem men nu har jag i alla fall sett att de finns och som jag trodde så görs även dessa av Malaco.Kanske får köp med mig några hem nästa gång.

Ikea dags


Tunika: A-wear, Shorts: Zara, Strumpbyxor: Asos, Skor: Espirit

Nu ska jag åka iväg till Ikea för att försöka få ordning på mina klädlådor och sedan åker jag iväg och tränar Pilates. Ha det bra!

Måndag igen

 

 

Detta hittade jag i badrummet i morse. Tandkrämen är nästan slut och min pojkvän vet att jag inte får ut någon när det är så lite kvar så innan han gick till jobbet la han tandkräm på min tandborste. Tack babe!

Då var det måndag igen då. Har sovit hos killen och ska snart bege mig hemåt. Det är mycket i början av denna vecka för mina föräldrar åker bort så jag och lillebrorsan är hemma själv ett tag. Mat ska fixas, körlektioner ska fixas, min garderob ska fixas, det ska lånas pengar och massa sånt. Det finns en del skol- och resrelaterade saker som även jag personligen skjutit upp som måste fixas. Ny vecka, nya arbetsuppgifter!Detta hittade jag i badrummet i morse. Tandkrämen är nästan slut och min pojkvän vet att jag inte får ut någon när det är så lite kvar så innan han gick till jobbet la han tandkräm på min tandborste. Tack babe! Då var det måndag igen då. Har sovit hos killen och ska snart bege mig hemåt. Det är mycket i början av denna vecka för mina föräldrar åker bort så jag och lillebrorsan är hemma själv ett tag. Mat ska fixas, körlektioner ska fixas, min garderob ska fixas, det ska lånas pengar och massa sånt. Det finns en del skol- och resrelaterade saker som även jag personligen skjutit upp som måste fixas. Ny vecka, nya arbetsuppgifter!

 


Just nu...

 

Just nu tittar vi på film och äter glass, maränger och hemmagjord varm chokladsås. Mums. Hoppas ni har det lika mysigt som jag.


Så här såg min dag ut

Vi mös lite på filtar



Vi befann oss på Flottbro. Sä här såg det ut där (de på bilden har inget med vårat sällskap att göra):


Det fanns mat....


massor av mat.


Efter man ätit så mycket mat måste man vila.


Men sen var vi pigga igen och kunde spela kubb.


Detta lag (det laget jag inte tillhörde) förlorade stort!!

Det var en trevlig dag och jag har fortfarande ont i magen från all mat. Tack tjejer!

Knytkalas


Jag är lite smått stressad. Ska försöka komma ut på en promenad lite snabbt för att sedan duscha och sedan fixa ihop en sallad. Mitt fotbollslag ska nämligen ha en picknic/knytkalas idag klockan 3 så det blir kul. Hade jag varit duktig och gått upp och tränat core imorse vore jag inte lika stressad nu men jag är en latmask så jag sov istället och är därför nu väldigt stressad.  Bilder kommer från dagen senare. Go to go. Bye!

Dagens


Tröja: Weekday, Jeans: Lindex

Fransk manikyr


Har precis lagt en fransk manikyr på naglarna. Tycker egentligen att det är snyggast när man har långa naglar dock är det lite jobbigt att sköta när det är ens egna riktiga naglar. När jag kör fransk på händerna brukar jag köra rött på tårna men nu har jag en rosa/beigeaktig färg på tånaglarna.
Jag ger er en dagens innan jag springer iväg och tränar i eftermiddag.

Mardrömmar


Jag drömde att typ en sån här gul orm hade slingrat sig runt mitt ben och jag vakande av att den skulle bita mig i ansiktet. Inget trevligt sätt att vakna upp på. Jag har jätte stor ormskräck och jag har till och med svårt att titta på bilder på ormar så att lägga upp denna bild var mindre roligt.
Lite senare idag ska jag i varje fall iväg och träna core och sedan ska jag hem till killen. Gjorde för övrigt om min header igår kväll, hoppas ni gillar den!

Michal Jackson tar över Stockholms gator


Om jag hade sett detta utan att veta var det utspelade sig hade jag aldrig gissat på att det var i Stockholm. Jag älskar hur det börjar med endast några få för att sedan fortsätta med att hur många som helst dansar för att sedan bara försvinna ut bland folket igen. Så grymt gjort!

Eling Kling inspirerar


Bild: stylebykling.tv4.se

Jag tänkte bara nämna att min outfit igår delvis inspirerades av inlägget jag skrev innan men även av Elin Kling. Tyckte det var jätte snyggt med avklippta strumpbyxor under shortsen. Jag älskar att inspireras av bilder eller andra människor för att sedan ta sina egna kläder och anpassa outfiten efter sin egen klädstil. Det är mode för mig!

Jag bakar apelsinmuffins

Idag har jag bakat apelsinmuffins med cocos och glasyr på.


Att riva apelsinskal var sjukt jobbigt men visst ser det fint ut? Och gott blir det också!



Så här såg de ut innan de skulle in i ugnen


Medan jag väntade på att de skulle bli klara smakade jag lite på smeten


Sä här såg de ut när de var klara:


Nu ska glasyren stelna och sedan är de redo att ätas.


Tankar



Idag är det fredag! Härligt! Ska träna idag, antingen core eller gyma då core passet är såpass sent idag. Sen tror jag faktiskt att jag ska baka något. För övrigt snurrar det runt en massa tankar i huvudet på mig idag. Det är så mycket lättare när livet bara flyter på utan några som helst problem, men då vore livet kanske lite tråkigt?

Idag blev jag intittad


Gummistövlar: hittade i morfars källare, Jacka: Primark, Linne: Gina Tricot, Jeanshorts: Zara, Under shortsen: avklippta strumpbyxor, Höga strumpor: Oasis

Detta hade jag på mig i regnet idag. Om jag ska vara helt ärlig, och jag menar inte detta på ett "jag är så snygg alla tittar på mig" sätt, så har jag aldrig haft så många personer som tittat på min outfit som jag hade idag. Ni vet hur man ibland vet att folk tittar på ens kläder? Sen om de tittade på den för att de tyckte om den eller för att de tyckte den var hemsk spelar mig ingen som helst roll för jag gillade den. En tjej kom till och med fram och frågade vad det var jag hade på mig under shortsen. En lyckad outfit enligt mig.

Inspiration för regninga dagar

När det regnar ute kan det lätt bli tråkigt att klä sig. Men här kommer lite inspiration för hur du kan matcha dina gummistövlar

"Regnet det bara öser ner..."


Det regnar inte just nu men det har och ska regna idag. Regnade även sjukt mycket inatt. Jag är en sån där person som inte kan sova när det regnar, vaknade vid 5 imorse. Fördelen med regn däremot är att jag kan dra på mig mina gummistövlar!! Lite inspirationsbilder kommer senare

I know you want me

Just nu lyssnar jag på detta. Grym låt!


Läderbyxor och aprikoströjor


Bilder: bubbleroom.se, ginatricot.com


Jag har länga velat ha byxor i skinnimitation eller lackleggings men inte riktigt hittat några. Nu hittade jag dessa på Bubblerooms rea för 199 kr. Tröjan kommer från Gina Tricot och kostar 149 kr. Den finns även i fler färger och den är så j*vla snygg. Än en gång säger jag, synd att man är pank samtidigt som jag försöker inbilla mig att det finns viktigare saker här i livet än snygga kläder.

KanDee t-shirts



Jag har nyligen upptäckt en bloggerska som heter KanDee. Förutom bloggen designar hon även t-shirtar där hon själv ritar motiven och de är riktigt grymma. De två motiven på bilderna blev jag helt förälskad i, speciellt den andra. Synd att man är pank då. Hon säljer t-shirtarna genom bloggen och just nu även genom Melba.

Bu för Viva la divas nagellack


Jag köpte ett Viva la diva nagellack i en beige färg på Ålands båten. Så här såg det ut på. Jag älskar fortfarande färgen men kvaliten på nagellacket älskar jag inte lika mycket. Har tidigare aldrig ägt nagellack, eller något annat heller för den delen, från Viva la diva och jag kan lova att det inte fler fler köp heller då nagellacket började falla av redan efter en dag. Någon annan kanske har haft bättre erfarenheter av detta märke men jag rekommenderar det inte.

Nu tar jag över Beccasfashion!!!!

Denna bild kommer ifrån franska provance!
Nu tar jag över bloggen för att få lite fart på den hela...
Medans R kollar på MJ minnessermoni så stjäl jag bloggen för en stund.
Det hon missade att skriva igår på min födelsedag var att hon kom med frukost på sängen :)
lurade iväg min för att fixa en korg som vi hade en underbar picknik i meg jordgubbar & vattenmelon som var doppade i choklad :P  och en flaska vitt vin till det hela.
När vi kom hem fixade R en underbar middag till mig som vi njöt mycket av.
Efterrätten fick vi slänga i oss innan vi var tvungna att rusa iväg för filmen Baksmälan.
Vi bestämde oss för att välja 4a filmer och den det var mest platser kvar på skulle vi se.
Det var 136 platser kvar på Baksmällan och 134 kvar på Ice age 3D .
Efter vi kom in i salongen och satt oss kom det ca 20 personer till och hade köpt biljetterna tidigare så hade det blivit Ice Age 3D.
Oj nu ber de i MJ minnessermoni så jag får bara skriva med en hand då den andra fångades av R.
Nog om detta och dags för mode...
Igår bar R en mycket vacker svart  kläning ifrån Primark som hon matchade ihop med en fin kofta ifrån MQ.
Skärpet kommer ifrån R´s snälla kussin och passade perfekt och skorna var ett par snygga svarta ballerina skor .
Själv bar jag ett par blåa Energi jeanse och en tun vit stickad V-ringad tröja tillsammans med ett par vita tygskor och min Reiss jacka.
Hoppas att ni fått en rolig läs stund och att ni komenterar..
Vi ses!

Min dag i fina bilder

Det här har min dag bestått av.

 

Pojkvännen och jag har legat och myst i soffan

Sen gick jag ut på en powerwalk i regnet

 

Nu blir det hamburgare samtidigt som vi tittar på...

 

Michael Jacksons minnesstund

Efter minnesstunden blir det Michael Jackson The dangerous tour

Och sist men inte minst avslutar vi kvällen med So you think you can dance


Latmask är mitt andranamn

 

Jag är en sån lastmask. Det blev ingen coreträning, jag orkade inte åka hela vägen in till stan. Ska försöka komma iväg på en promenad istället men det regnar och är sol omvartannat och när det väl regnar öser det verkligen ned. Sen har vi fastnat framför tven och filmen om Jackson 5 också. Man blir lat när man sitter i en soffa framför tven hela dagen. 


Core träning

 

Ska iväg och träna core senare idag. Killen är ledig idag också så vi ska vara ta det lugnt och mysa då det varit lite hektiskt de senaste dagarna. Försöker också fundera på vad vi ska äta idag, några förslag?


Me want!

 

Killen bestämde sig för att se på Hulken, då bestämde jag mig för att se på skor. Jag vänder på kudden som jag dregglat på och säger än en gång gondatt. 

Bild hittad hos Taru


Baksmällan, den är grym!

Kofta: MQ, Klänning: Primmark, Skärp: från någonstans bak i garderoben, Väska: Friis&Co, Strumpbyxor: från Coop typ

 

Precis hemkommen från att ha sett Baksmällan, oj vad bra den var! Det är inte många komedier som är så bra längre, man skrattar kanske någon gång men ler mest. När jag däremot såg Baksmällan skrattade jag flera gånger. De som känner mig vet även att mitt skratt är ganska speciellt och när jag väl sätter igång skrattar jag även ganska högt. Killen sa att folk skrattade åt mitt skratt, men det är ju kul att även jag kan roa =). Nu ska vi sova. Godnatt!


Födelsedags bilder

 

Lite bilder från dagens födelsedags firande.Jag fixade ihop en liten picknickorg med vattenmelon, vitt vin och jordgubbar doppade i choklad. Till middag lagade jag lasagne. Glömde köpa sallad men hittade lite grön paprika i kylen, det fick duga. Nu ska vi iväg på bio, blir antingen baksmällan eller Ice age i 3D version. Bye!


Grattis på födelsedagen!

 

Idag fyller min babe 28 år!! Grattis på födelsedagen! Jag gav honom frukost på sängen och ska senare idag laga mat. Vad jag ska laga är en hemlis. Ikväll blir det nog bio. Stor puss till dig från mig! 

 


Söndag

Grå tröja: MQ, Svart tröja: River Island, Kjol: second hand, Leggings: Gina Tricot, Väska: Friis&Co

 

Det här blev det. Tog med en annan outfit också så det blir något annat imorgon =). Nu ska vi åka iväg till killens mamma. Hoppas ni får en härlig söndagskväll/eftermiddag.


Födelsedags firande



Var nyss ute på promenad och nu ska jag fixa lite grejer inför födelsedags firandet imorgon. Ikväll blir det grillning igen hos pojkvännens mamma. Vi ska dit för att fira både min pojkvän och hans brorsa i förskott. Det blir nog trevligt!
Sover hos pojkvännen i några dagar eftersom han är ledig så nu måste jag bestämma vad jag ska ha på mig de närmaste två eller tre dagarna. Det ska både passa till grillningen ikväll och till födelsedagen imorgon. Hm, stora I-lands problem jag har.

Lady in black

Jacka: Monki, Klänning och leggings: Gina Tricot, Skor: Fred Perry

 

Hann inte blogga innan jag åkte hem till killen. Av någon anledning blir texten mindre när jag bloggar från hans dator, vet inte alls varför.

Jag tycker det är jätte svårt att klär sig i detta väder, det regnar men är ändå jätte kvavt och varmt ute. Tänkte gå barbent men trodde jag skulle frysa så drog på ett par leggings. Nu ska vi i alla fall spendera kvällen med mys framför en film tror jag. Ha en mysig lördag!


Gym på g


Igår blev det grillning och tårta då killen fyller år på måndag. Kom i säng runt halv ett och vakande vid fem på grund av en dum fluga som surrade runt, nackdelen med sommaren! Vakande för cirka en timme sen och ska snart iväg och gymma. Jag hatar att jag måste åka så himla långt för att gymma då det gymet som ligger närmast mig har stängt under sommaren. Men vad ska man göra?
Update: J*vla skit. Gymet jag skulle till är stängt på lördagar. Varför tror folk att man inte vill träna på sommaren? Det är ju då man vill träna allra mest. Jag orkar verkligen inte åka hela vägen till eriksdal bara för att träna, eller orkar jag? Usch vad trött jag blir.

Kvällens outfit

Kavaj: second hand, Tröja: weekday, Byxor: Cubus, Skor: Faith, Tygväska: Glamour

 

Bytte lite kläder inför ikväll och det var nog bra. Även om min killes lägenhet är lika varm som en bastu så är det inte lika varmt ute längre. Däremot upptäckte jag precis att jag och killens brorsas tjej har samma tröja som mig, så kan det vara!


I butikerna



Tröja: Zara, Kjol: second hand, Ballerinaskor: Faith


Sprang runt lite i Skärholmen idag. På första bilden ser ni vad jag hade på mig idag, ska byta innan jag åker till killen. På andra bilden är en klänning från H&Ms rea. Tror den är från i höstas och den var ganska omtalad då den var lik en Alexander Wang klänning. På tredje bilden är ett par fantastiska skor från Scorett för endast 999 kr, hur billigt som helst (i wish). Ska försöka ta mig i kragen och byta om nu. Bye.

Åskoväder


Det mullrar för fullt utanför mitt fönster. Senare på dagen ska det även blixtra men på kvällen ska det spricka upp och då kanske solen tittar fram. Får se om jag vågar ta mig ut och springa men först ska jag få i mig lite furkost.

Lindex favoriter


Bilder: lindex.se

Var inne på Lindex nyss och hittade lite godsaker. Linnet är sjukt snyggt och lite länge i modellen så det går att använda till leggings och jag gillar alltid armband man kan snurra flera varv. Synd att man inte har några pengar då!
Imorgon ska det åska men ändå bli 27 grader, fuktigt gissar jag alltså på. Strandhäng var planerat för imorgon med men nu kanske det blir ändrade planer.

Strandhäng


Idag har jag häng på stranden hela dagen och bränt vaderna. Det blev lite bråttom imorse så jag hade samma kläder som igår. Ska försöka hitta energin till att gå ut på en promenad nu och när jag kommer tillbaka sk det grillas, mums!

"Åh Polly vad gott"

 

Här sitter jag för mig själv och säger "åh Polly vad gott, åh Polly vad gott". Ni som sett reklamen vet vad jag talar om. Jag har skrattat åt samma reklam 3 gånger nu. Jag är exakt sån när jag äter godis. Försökte hitta den på youtube men reklamen är nog för ny för det. Rolig är den i alla fall!

 

Nu ska jag sussa för imorgon ska jag upp tidigt och sola med V. Godnatt!


Jag anammar cyxelbyx trenden


Tunika: köpt i Grekland, Cyxelbyxor: H&M (gamla), Skärp: Awear

Jag har länge tyckt att cyxelbyor är snyggt men har själv aldrig riktigt försökt matcha ihop dem med något så idag tyckte jag det var dags. För övrigt blev det en del sol på eftermiddagen så det var härligt och inte lika varmt och svettigt att sola som de andra dagarna. Nu ska jag iväg och gymma och sedan åker jag hem till killen.

No more sunshine!


Jag tänkte som vanligt att när jag vaknar ska jag gå upp, äta frukost och slänga på mig bikinin men till min förvåning var det jätte mulet ute. Imorgon ser det ut att bli bra men resten av veckan ser inte jätte lovande ut. Jag har funderat på hur länge värmen och solen skulle hålla sig och nu verkar den ha tagit slut. Tråkigt! Nu får man dock tid till annat, så som att städa rummet.

RSS 2.0