Flätor

Tänkte bara visa er bilderna som inspirerade min frisyr idag. Alexander Wang, vem annars?

Comfy


Tröja: Urban Outfitters, Linne: H&M, Jeans: Lindex

Kör på osminkat och slappa och bekväma kläder idag. Nu drar jag iväg på körlektion. Hejdå!

Det gör ont

Jag är väldigt trött på att leva i en berg och dalbana, vissa dagar är bra, vissa dagar är dåliga och vissa dagar är jätte dåliga. Har ännu inte fått uppleva de jätte bra dagarna. Idag gör det i alla fall ont inuti mig, får se om detta kommer bli endast en dålig dag eller en jätte dålig dag. Har självstuudir idag så måste plugga men har även körlektion som jag inte alls ser fram emot men så kan det vara. Det är bara att kämpa på!

Barnsligt roligt

Idag var det riktigt ruggigt ute så på vägen hem från förskolan drog jag på mig fyraåringens fingervantar, fint va? =). De sötaste och bästa kommentarerna från idag var dessa:
E: Fåglar äter äpple och ägg.
Jag: Ägg? Fåglar äter väl inte ägg heller?
E: Jo de har ju ägg i sina bon
Ha ha det var lite roligt men det är ju inte alltid lätt att förstå att det är fågelungar i äggen men nu har han i alla fall lärt sig något nytt. Sedan skulle vi leka tjuv och polis.
E: Du får inte springa för fort för då kan golvet gå sönder!
Barn är så söta!

Jobb



Nu åker jag iväg och jobbar. Hejdå!

Nedgång på vågen

Hej!
Min lektion idag vart inställd så jag är hemma och pluggar idag men ska jobba på eftermiddagen.
Igår ställde jag mig för övrigt på vågen för att se om jag hade gått ned något efter att jag hade spytt så mycket och jag måste säga att jag blev ganska chockad. Har gått ned 2 kg. Men det är absolut inget dåligt för de senaste veckorna har jag i stort sett gått upp 2 kilo så nu gäller det att försöka hålla sig kvar på denna vikt. Får se hur bra jag lyckas. Now I need to hit the books!

Pon and zi


Bilder: ponandzi.com

Even though my pillow is wet and my teddy won't hug me back I will try try to go to sleep. Goodnight!

My outfit


Skor: Century 21, Jacka: Primark, T-shirt: Gina Tricot, Jeans: Bik bok

Detta har jag gått runt i idag. Måste verkligen försöka plugga men har lite svårt att koncentrera mig, speciellt när det är elektriker på övervåningen som borrar.

Blommor

Hela dagen igår spenderades i sängen. Mådde inte alls bra och spydde i stort sett upp allt jag försökte äta. Idag mår jag lite bättre men mår fortfarande illa så jag skippade skolan idag. Glömde visa er de fina blommorna jag fick i lördags. Jätte fina eller hur? Tack J!

Sjukhus vistelse

Jaha idag mår man som man förtjänar. Spenderade någon timme på sjukhuset i natt innan pappa kom och hämtade mig. Varför hamnar jag alltid på sjukhuset när jag använder klänningen jag hade igår? Den är jinxed!

Party time!!



Nu drar vi ut och partar! Ha en trevlig lördags kväll!

Sockervadd!

Idag har jag ätit en massa korv och sockervadd. Det är inte ofta man äter sockervadd, dock var den jag åt idag mycket mindre än den på bilden (som är en gammal bild ifrån Frankrike). Nu ska jag iväg på match, wish me luck!

Fotboll och fest



Godmorgon! Ni får ingen dagens idag utan ni får en kvällens senare istället. Dagen består av mycket fotboll. Först ska vi ta ett lagfoto och sedan ska jag stå och sälja typ korv i en cafeteria för idag är det nämligen NFF dagen. När det är klart har vi sedan match och efter matchen blir det förfest och utgång. Det blir nog en bra dag, och dessutom skiner solen =).

Kärlek

Jag sitter och peppar lite inför utgången som kommer ske imorgon. Vi valde mellan myskväll eller utgång och det blev utgång. Tack J för att du finns i mitt liv, du är bäst!

Snyggingar


Bilder: monkigirl.se

Idag sprang jag in på H&M i hopp om att never ending halsduken fanns kvar men eftersom det bara fanns en kvar sist så var den självklart slut nu. Är lite sur på mig själv för att jag inte köpte den för ni vill jag verkligen ha den. Sen sprang jag in på Monki och där hittade jag de mest perfekta leggingsen med skinndetalj. Hann dock inte pröva dem men de ser jätte snygga ut, men för 250 kr vet jag inte om de kan bli mina. Skorna kommer också från Monki och de var egentligen inte sådär jätte snygga men gillade nitdetaljerna. Det är nästan så att man ska börja leka like med sina egna svarta pumps kanske?

Friday!


Tröja: från Frankrike, Klänning: Topshop, Strumpbyxor: Asos, Skor: köpta i Liverpool, Jacka: Primark

Jag tycker det är lite för tidigt att börja använda höga boots men min ursäkt är att jag vill vara lite fredagsfin idag. Ska inte vara ute så mycket idag heller för idag har jag en lite kortare dag än vanligt. Hoppas ni får en bra fredag! 

This is all I've got to say

Är det okej om jag går och dör nu?

Torsdag


Jacka/tröja: Forever 21, Body: Åhlens, Byxor: lånade av lillebrorsan

Torsdag, imorgon är det fredag. Skönt! Idag ryktas det om att det blir pannkakor till lunch, mums. Ha en bra dag!

Med denna låt säger jag godnatt


I look in the mirror, the picture's getting clearer
I wanna be myself, but does the world really need her?
I ache for the earth, I stop going to church
I seek god in the trees, makes me fall on my knees
My depression keeps building
Like a cup overfillin'
My hearts so rigid, I keep it in the fridge
It hurts so bad that I can't dry my eyes
Cause I keep on refilling it with the tears that I cry

Klagosång

Nu när praktiken är i full gång blir man helt slut. Utöver de 6 timmar man ska vara i skolan så ska man även hinna med att jobba, träna och plugga. Sen kanske det är bra om man hinner andas och ha ett socialt liv emellan också. Insåg idag att jag ligger lååång efter med pluggandet. De har av någon dum anledning tyckt in 4 uppgiter som ska vara klara den 1 oktober. Får se hur bra min kropp mår när denna eller nästa vecka är slut. Jag har alltid en tendens att hålla borta sjukdomar när jag har mycket att göra och sen när jag har mer tid så passar min kropp på att bli sjuk.

090923


Tröja: second hand, Linne: Gina Tricot, Jeans: Lee, Skor: Esprit

Nu drar jag iväg på praktik. Ha en bra dag!

Fint citat

Ok jag måste bara låta er ta del av detta fina citat innan jag lägger mig. Citat kommer från programmet The mentalist. Än en gång godnatt

Leggings med lackdetaljer


Bild: stylebystars.com

Engla bloggade om dessa leggings från Stylebystars. Jag har ju letat efter ett par snygga leggings med lack- eller skinndetalj ett tag nu och dessa verkar snygga.
Är ganska slut idag också men nu är det bara 3 dagar kvar på praktiken så måste hålla ut de sista dagarna. Dagen har bestått av en massa utomhuslek och jag måste säga att det var svinkallt ute idag. Man märker även att det börjar bli mört fortare, usch! Bara för att det var så ruggigt ute byggde jag och barnen jag sitter barnvakt åt en koja som vi drack varm choklad i, väldigt mysigt! Kommer inte orka blogga mer ikväll så jag säger godnatt!


Mycket jeans


Tröja: H&M, Body och jeans: Gina Tricot

Inte världens snyggaste bild kanske men man kan inte alltid vara vacker. Lång tisdag som vanligt, kommer vara död när jag kommer hem. Det blir för övrigt mycket jeans outfits nu men det är för att vi är ute en del och då gäller det att hålla sig varm eftersom jag är så kall av mig. Ha en bra dag!


Inspiration från Lindex


Bild: Lindex.se

Jag måste säga att den här bilden från Lindex verkligen inspirerade mig och de imiterade skinnbyxorna har jag även sett i butik och de ser riktigt snygga ut. Hade jag inte redan haft ett par hade jag nog slagit till på dessa.
För övrigt så har min dag varit sådär, mådde inte alls bra i morse. Kanske delvis för att jag är så väldigt trött. Var uppe tidigt i morse och natten till söndag sov jag inte speciellt mycket. Mår dock lite bättre nu efter x antal kramar och pussar =). Men det är bara att fortsätta kämpa, vara stark och hoppas att morgondagen blir bättre. För som någon sa så är jag faktiskt grym!


Drömmar


Nu ska jag dra iväg på praktik och sedan har jag körlektion. Jag drömde att jag fick en födelsedagspresent, inte för att det är min födelsedag snart men ändå, och presenten bestod av att jag fick åka till något exotiskt land och simma med delfiner. Det var jobbigt att vakna upp från en sådan härlig dröm. Kunde jag inte bara fått stanna kvar i det varma landet med det blåa vattnet?

Everything was beautiful and nothing hurt

The joy of being a child

Skinnbyxorna på


Kavaj: second hand, T-shirt och skinnbyxor: Forever 21, Väska: Monki, Skor: Kenneth Cole

Nu bär de iväg på middag och jag inviger mina nya (fake) skinnbyxor, jag älskar dem! Hörs sen ikväll om det inte blir för sent.


Primark tröja

Nu är mamma och pappa hemkomna från London och mamma fick med sig tröjan från Primark som jag tidigare bloggade om. Den i grått/silver var slut så det fick bli en rosa istället. Den hon köpte är en storlek 8 (eftersom det var vad jag sa att att jag ville ha) men den är lite lite för tajt. Tror den hade suttit bättre i en storlek större men det går inte att göra något åt nu. Älskar i alla fall axlarna, får se om jag inviger den redan ikväll när det blir restaurang middag. Nu ska jag ut på promenad. See you!

Skinnhandskar


Bilder: ginatricot.com, asos.com, hm.se

Jag tar tillbaka vad jag sa om att solen luras för idag gjorde den inte det. Det var hur varmt som helst! Efter dagens match är jag helt slut i kropp och själ och vill inte prata om matchen alls utan bara lägga den bakom mig. När det har varit en sådan varm dag som det varit idag kanske man inte vill prata om höstkläder men det tänker jag göra ändå. Jag har börjat ta fram mina skinnhandskar som är helt vanliga svarta men vill man så kan man få tag på handskar med lite fler detaljer. De på bilderna kommer ifrån Gina Tricot, H&M och Asos.


Never ending halsdukar


Bilder: hm.se, ginatricot.com

Vårat internet dog igår kväll när min lillebror hade massa kompisar över som spelade spel men nu verkar det fungera igen. Jag var inne på H&M igår och såg en liknande halsduk som på den första bilden, enda skillnaden var att den inte var glittrig. Jag har velat ha en sådan där never ending halsduk sedan förr året och den på H&M var verkligen fin men den var i 100% akryl. Gina Tricot har också lite olika versioner men jag gillade verkligen den på H&M, värt att fundera på.
Nu ska jag snart bege mig iväg på fotbollsmatch. Solen skiner och det är härligt men tror inte man ska luras för mycket av solen, det är nog ganska kyligt ute ändå. Får hoppas knät håller idag för i onsdags höll det inte så där jätte bra men idag känns det bättre. Wish me luck!


Pank!

När jag kom hem från Pilates var det tacos som gällde. Det är så skönt att det är fredag. Har haft en bra dag idag, gick på en jätte trevlig promenad med 3 av barnen på praktiken. Sedan avslutade jag dagen med pilates passet och det var jätte skönt. Det var länge sen jag tränade pilates då jag var skadad och sedan inte riktigt haft tid. Nackdelen var att jag var tvungen att köpa ett nytt gymkort idag. Har tidigare haft ett årskort som jag avbetalat varje månad men eftersom jag inte riktigt vet vart jag kommer vara i början av nästa år fick jag köpa ett halvårs kort denna gång. Så nu är halva mitt sparkonto tömt =(. Ja ja, nu blir det fredagsmys med godis, kakor och Idol tittande.

Äntligen fredag


Skor: H&M, Tröja: second hand, Jeans: Fornarina

Woho vad skönt det är att det är fredag! Jag, och kanske ni också, är dock väldigt trött på mina suddiga outfit bilder men då min kamera inte är bäst på att ta självutlösta bilder så kan jag inte göra så mycket åt saken för jag hinner inte stå och ta 10 bilder på morgonen. Nu ska jag i alla fall iväg på praktik och sedan blir det pilates. Ha en skön fredag!


Privileged karaktärer i Gossip girl



Som ni kanske redan vet är Priviliged en av mina favoritserier tillsammans med Gossip girl som också ligger däruppe på delad första plats. Jag missade det första Gossip girl avsnittet i måndags så därför såg jag det idag istället och ni kan tänka er hur förvånad jag blev när jag såg Joanna Garcia, en av huvudrollsinnehavarna i Priviliged, i Gossip girl. Det blev helt fel för mig. Hon är ju Megan Smith för mig och inte vad hon nu hette i Gossip girl. Jag vet att det är samma personer som gjort Privileged och Gossip girl men det är lite jobbigt när de sätter in samma skådespelare i båda serierna. Jag gillar verkligen karaktären Megan så därför hoppas jag att Joanna inte stannar kvar i Gossip girl allför länge.


Thursday


Tröja: Topshop, Linne: H&M, Leggings: Forever 21, Skor: Converse

Nu ska jag iväg och köra bil. Hejdå!


Hösten är här (typ)

Matchen slutade tyvärr 1-1. Vi hade lite svårt att få in några mål men vi var bättre än dem. Synd att domaren var sämst bara och att det var så mycket tjafs på planen.
På lite gladare noter tycker jag att det känns som om hösten är här. På mornarna har jag velat dra på mig ett par vantar och ikväll när man var stillastående var det sjukt kallt. Jag tycker verkligen om hösten, den är så mysigt. Jag längtar verkligen på att få dra på mig mina låghöga stövlar, leggings, ett par skinnhandskar och en stor mysig kofta! Nu är jag helst slut så godnatt säger jag!
Update: Lårhöga stövlar ska det ju stå såklart!

Gäsp!


Idag är jag helt slut, antar att man blir det när man gå upp kvart över sex på morgonen. Trodde inte jag skulle överleva denna dag då jag nu ska iväg på match och inte här hemma förrän cirka halv elva ikväll men så fick jag reda på att basgruppsdagen imorgon är inställd så jag är ledig. Hur skönt som hels. Då kan jag sova ut lite om inte byggnadsarbetarna kommer för tidigt. Wish me luck for the game!

Mys!

Ni får ingen outfit bild idag för idag blir det myskläder. Anledningen är delvis att mamma väckte mig tidigare än jag skulle ha gått upp och sa att de hade räknat fel. De åker till London idag och skulle skjutsa mig till praktiken men nu måste de åka tidigare än tänkt så jag får åka bss och har ganska så bråttom. Andra anledningen är att det är sjukt tidigt och jag orkar inte ha på mig något annat och tredje anledningen är att det är typ skoljoggen idag så jag kanske ska springa lite. Nu blir det frukost och sen drar jag. Bye

Pink bra

Idag innan jobbet sprang jag in på H&M där jag tidigare hade sett en behå. Tyckte färgen var så fin och att det var bra att det var en t-back modell. Nu är jag helt slut efter vad som känns som världens längst dag. Ska slötitta lite på tv och sedan sova.

En lång tisdag


Jacka: Primkark, Linne: DAY, Jeans: Lindex, Väska: Zara, Tröja: köpt i Frankrike

Jag har en ganska lång dag idag, praktik och sen jobb. Kommer vara helt död ikväll. Det blir med andra ord inte mycket bloggning idag. Ha det bra!


Hatar missade samtal från okänt nummer


Precis hemkommen från fotbollsträning. Det är mycket fotboll denna vecka men måste ändå säga att jag tycker det är ganska härligt, blir glad av fotbollen! Oftast i alla fall ha ha. När träningen var slut och jag kollade min mobil hade jag ett missat samtal från okänt nummer, sånt är så sjukt irriterande. Kommer störa mig på det hela kvällen.
I alla fall så tänkte jag visa er dessa snygga uggs liknande skor. Har aldrig varit ett stort Hello kitty fan men de här var söta och det jag gillar mest av allt är leopardfodret. Hittade dem på Fokis blogg och enligt henne ska de finnas att köpa hos Sanrio men jag hittade dem inte där, de kanske är slut. Söta är de i varje fall. Ska upp tidigt imorgon och ska därför snart sova så jag säger godnatt!

Primark Fall 2009


Bilder: catwalkqueen.tv

Mina föräldrar åker till London på onsdag och jag önskar mig självklart saker från Primark. Sökte runt lite på nätet för att se om jag hittade några bilder och visst gjorde jag det. Det jag vill ha är kavajen med rosa fodral, och tröjan på sista bilden. Jag tycker om axlarna på klänningen men gillar inte mönstret, pälsen är att dö för och den vill jag verkligen ha men den kostar 30 pund och det har jag inte riktigt råd med nu. Däremot är skärpet snyggt så det skulle jag kunna tänka mig men får se vad jag skickar med för önskemål till mamma och hur min budget ser ut. Klicka här om ni vill se lite fler bilder från Primark kollektionen.


Barnkonst, i deras egna ord



Det har varit en trevlig dag på praktiken idag, kände mig väldigt älskad =). Barn är så härliga, men nackdelen är att de alltid har väldigt mycket frågor och när man ska försöka förklara något så är det inte alltid så lätt för dem att förstå vuxen grejer. Jag fick i alla fall två teckningar och på en av dem verkar det ändå som om A kanske har förstått lite. På den första teckningen förklarade hon att jag är blomman och jag vill klättra i den där saken uppe till vänster men jag kan inte för jag är en blomma och den blåa pricken är ett barn som leker där.
Den andra teckningen föreställer mig och honom. Hon förklarade att han står långt borta och att jag inte vill bo med honom. Detta var efter att vi hade bråkat. Blomman på bilden är en blomma som jag har kastat upp i luften och som sen ramlade ned.
Fint och lite sorgset.


En massa kramar


Tröja och linne: Gina Tricot, Leggings: Forever 21, Väska: Zara, Skor: H&M

Nu ska jag dra iväg på praktik som börjar idag. Det blir nog kul, har inte träffat barnen på jätte länge så nu förväntar jag mig en massa kramar =). Ha en bra måndag!


A lullaby

Med denna otroligt vackra låt säger jag godnatt!


Alexander Wang S/S 2010



Snyggt från Alexander Wang! Klicka här om ni vill se fler bilder från kollektionen. Nu ska jag försöka bege mig till gymet, vet inte vart jag ska få energi ifrån bara =).


Hej söndag

En slappdag som denna, med en måndag som närmar sig, kan man behöva skratta lite. Den är videon är sjukt rolig. "Du har en fågel här. Han tänker inte på fågeln" ha ha.

Me tonight


Party låt!

Nu är det party dags igen. Men först blir det blir middag och tårta hemma hos J då fyller 21 år, hip hip hurra för henne! Låten ovan får mig defenitivt att vilja skaka rumpa så det får bli dagens party låt. Lägger upp kvällens outfit hemma hos J. Ha en bra lördagsväll.

Sol och Oboy (och dumma dumma blogg.se)

Jag blir helt galen på blogg.se. Nu går det inte att lägga upp bilder, IGEN! NU ska jag skriva ett argt mejl till dem, jag är trött på att stöta på massa problem när jag försöker blogga.
I alla fall, vad jag skulle skriva är att det är strålande sol ute vilket är jätte skönt. Jag ska under dagen bege mig ut på en promenad i det härliga vädret. Men innan det ska jag fixa i ordning en god frukost, det får bli rostade smörgåsar med Oboy =). Hoppas ni får en härlig lördag för det lär jag få!

Pälsar!


Bilder: hm.se, bubbleoom.se

Även denna vinter kommer vi att få se en massa pälsar, jag har min päls från förra året som jag köpte second hand men jag blir ändå väldigt sugen på ännu en. Dessa vå kommer från VILA på Bubbleroom och H&M.
Nu blir det Idol och god fredagsmat!


Körlektion nästa


Tröja: United colors of benetton, Linne: Gina Tricot, Leggings: Forever 21, Väska: Zara

Nu ska jag dra iväg på körlektion och sedan gymma. Har en del ärenden också så jag tror inte jag kommer hem förrän senare ikväll. Ha en bra fredag!


Englas tröja hos H&M


Bild: hm.se

Jag nämnde tidigare att jag hade sett en tröja som Engla bar från H&M och att jag hade hittat liknande tröjor. Nu har den riktiga tröjan kommit in i H&Ms nätbutik. Den är jätte snygg och så där mysigt höstig, skulle absolut slå till om jag hade haft pengar men det börjar bli lite knapert med det så får nog vänta.


Nu funkar det!


Linne: DAY, Harembyxor: Cubus, Skor: Centry21

Nu funkar det att lägga up bilder så här får ni en dagens! Idag hade vi grupparbete och vi jobbade på väldigt bra så imorgon är vi lediga. Så egentligen har min helg officielt börjat idag. Sjukt skönt! Ska försöka träna ikväll, får se hur det går. Sprang/gick på promenad igår i cirka en halvtimme och det gick bra. Får försöka träna lite smått för jag börja bli lite trött på att sitta hemma och bli tjock ha ha. Ska gå i högklackat på lördag också så nu j*vlar måste benet bli bra.


Dumma!

Dumma dumma dumma blogg.se vill inte. Försökte lägga upp en bild men det går inte. Usch vad sånt gör mig arg. Ni får alltså inte någon dagens nu, slutar sent idag tror jag så ni får den i eftermiddag istället.

Mitt linne har kommit

Det har varit en lång dag idag och när det är långa dagar blir det svårt att hinna med att blogga. Har precis sett på fotboll, Sverige-Malta, och det är nästan så att man skäms. Vi vann med 1-0, endast 1-0, och det var genom ett självmål dessutom. Fy vad dåliga vi är ibland.
Men det var inte det jag skulle prata om utan jag skulle visa er mitt nya linne. Hämtade det igår och det kommer från Day birger et mikkelsen. Jag köpte det hos Campadre och jag tycker det är jätte snyggt, speciellt i ryggen. Nej, nu ska jag försöka plugga lite innan Idol börjar.

Mitt linne har kommit

Det har varit en lång dag idag och när det är långa dagar blir det svårt att hinna med att blogga. Har precis sett på fotboll, Sverige-Malta, och det är nästan så att man skäms. Vi vann med 1-0, endast 1-0, och det var genom ett självmål dessutom. Fy vad dåliga vi är ibland.
Men det var inte det jag skulle prata om utan jag skulle visa er mitt nya linne. Hämtade det igår och det kommer från Day birger et mikkelsen. Jag köpte det hos Campadre och jag tycker det är jätte snyggt, speciellt i ryggen. Nej, nu ska jag försöka plugga lite innan Idol börjar.

Onsdag!


Tröja: MQ, Tunika: French Connection, Leggings: Forever 21

God morgon! Solen skiner och nu drar jag iväg till skolan. Ha en härlig dag!


Höst tv



Höstens tv-program börjar smyga sig in på tv appareterna. Idag sartar Idol och The mentalist. På fredag börjar kändisdjungeln och det kanske kan bli bra. Har sett den engelska versionen (I'm a celebrity get me out of here) och det var grymt bra, satt och skrattade varje gång jag såg det. Vilka prgoram blir era favoriter i höst?


Suddigt värre


Jacka: Primark, Body: Åhlens, Byxor: MQ, Väska: Fris&co

Har ganska så bråttom så ni får tyvärr ingen bättre bild än så här. Ska dra iväg till skolan nu och efter det jobbar jag så vi hörs ikväll!

I just wish I could wake up and feel happiness. Feeling happy knowing you are here instead of this lump in my stomach.


Harry Potter och halvblodsprinsen

Precis hemkommen efter att ha sett Harry Potter och halvblodsprinsen. Sprang lite på stan innan också, behövde bland anna köpa nya ansiktsprodukter från Make up store outleten men fick även med mig en bh hem från Beyond retro. Vill även tipsa om att de säljer ut allt på Beyonde retro i Souk för 50%. De ska tydligen flytta. Det var även andra butiker som sålde ut sitt sortiment, är det kanske så att hela Souk ska stängas?
Jag har i alla fall haft en härlig dag i skogen med sol och sedan en väldigt mysig dag på stan. Är dock helt slut nu så ska snart lägga mig. Godnatt!

Utedag


Jacka: Primark, Tröja: Urban outfitters, Linne: Gina Tricot, Jeans: Fornarina

Idag ska vi ha en utedag vid Drottningholm där vi ska laga mat på stormkök och grejer. Sedan blir det bio ikväll så jag kommer inte hem förrän senare. ha det!


Lite bilder...

Här kommer lite ego bilder från i fredags:





Söndags slappande


Jacka: Primark, T-shirt: Marc by marc jacobs, Jeans: Bokbik, Väska: Friis&co

Idag har varit en slappa framför tven dag. Nu börjar snart Priviliged och tyvärr är det det ända som är bra med söndagar, annars hatar jag delvis söndagar. Får alltid sådan ångest över att det är måndag imorgon och en ny vecka. Men det är inget som lite choklad kan bota =).


Uttöjt ledband

Det blev inget spelande för mig idag utan satt på bänken och kollade på. Min tränare sa att jag troligtvis har ett uttöjt ledband och det är väl kanske mindre kul men får verkligen hoppas att det läker fort. Nu blir det mer fotbollstittande i form av Sverige-Ungern. Vi håller just nu även på med bild överföring så några bilder från gådagen får ni i alla fall se.

Ömt ben

Godmorgon typ! I morse gick jag hem samtidigt som folk gick till jobbet, jag åkte för långt med tunnelbanan (tur att man bor så nära slutstationen) och jag har gjort något med benet. På bilden ser ni hur min fot ser ut, ramlade i en trappa ha ha. Även om hemfärden var lite dramatisk och mitt ben gör ont idag så var det sammanfattningsvis en bra kväll. Tror dessvärre inte vi tog så många bilder men får kolla igenom kameran senare. Nu ska jag iväg till min fotbollsmatch, får se hur bra det går!

Kvällens partyoutfit


Nu bär det snart av ut. Party time!

"Looking at my body I bet you thinkin' bout it"

Det blir party ikväll! Ska snart åka hem till J för att äta middag och förfesta lite och denna låt kommer pumpas för fullt! Älskar hur mycket självförtroende och kaxighet som finns i denna låt! Lägger up en kvällens outfit när jag väl kommit fram till J.

Stulen outfitplats


Tröja: Marc by marc jacobs, Jeans: Fornarina

Bättre än så här blev inte min outfitbild idag då byggarbetarna jobbar där jag brukar ta min bild, får se om jag tar en bättre bild senare. Nu ska jag iväg och köra bil. Ha en skön fredag!


Borrning pågår

Här hemma borras det för fullt, vilken tur att jag vakande innan de började för detta är inte ett trevligt ljud. Det är också tur att jag ska gå hemifrån snart för annars hade jag nog blivit galen. Dagen består av körlektion, gym och lite andra småsaker. Sedan är planen att jag ska hem till J för middag och sedan utgång men jag vet inte hur jag ska hinna med allting innan. Får försöka skynda mig helt enkelt. Lägger upp en dagens innan jag går

För mycket frisk luft?



Efter en hel dag i skogen var jag helt slut när jag kom hem. Däckade i sängen direkt. Efter lite vila upptäckte jag till min förföran att vi inte har något varmvatten i kranen och vi har inget vatten alls i duschen. Dumma hantverkare. Mitt hår är jätte smutsigt och jag som hade planerat en inpackning och allt ikväll. En av dem är på väg hit nu så jag hoppas verkligen att han fixar det för annars blir jag arg. Inte fräscht att lägga sig och sova efter fotbollsträningen om man inte har duschat efter.
PS. Är det bara jag som tycker blogg.se har varit lite dum den sneaste tiden? Den krånglar ganska mycket bland annat med centreringen.


En dag i skogen


Tröja: pappas gamla, Jeans: Lindex

Det springer runt massa hantverkare här och jag ska snart åka bil in till stan. Pappa är snäll och skjutsar mig en bit. Vi ska vandra unt i skogen hela dagen idag, 5 km ska vi gå och vi kommer säkerligen stanna på vägen för att leka lekar och äta lunch o.s.v. Nu måste jag dra. Ha en bra dag!



I-lands problem

Jag såg en tröja på Englas blogg igår som jag gillade så idag sprang jag in på H&M i hopp om att hitta den. Den på bilden är en liknande tröja men hittade inte den Engla har. Gillade den gråa tröjan men blev inte stormförtjust i den, hade velat att den var lite längre, så den fick stanna kvar i butiken.
Imorgon ska vi vara ute i skogen hela dagen så jag fungerar just nu på vad jag ska ha på mig. Det ska regna imorgon så ena frågan är gummistövlar eller ej. Nästa fråga är myskläder eller jeans. Jag vill egentligen dra på mig myskläder men då kan jag inte ha gummistövlar och ja I-landsproblemen fortsätter. Får fundera på det senare för nu ska jag titta på So you think you can dance finalen. Hoppas jag orkar stanna uppe tills det är slut.

Mitt syprojekt har åkt på


Klänning: second hand, Skärp: A wear, Leggings: Gina Tricot

Idag är jag ledig från skolan men ska åka och jobba, men först drar jag till gymet. Idag har jag på mig klänningen som jag och mamma sydde om. Den är jätte bekväm och har markerade axlar =). Ville egentligen ha typ spetsleggings till detta men det blir nog lite kallt så vanliga leggings fick duga. Ha en trevlig onsdag!


Jag gillar att bo hemma

Jag måste säga att den här senaste tiden har det varit riktigt skönt att bo hemma hos mina föräldrar och jag har börjat uppskatta det mer än jag gjorde tidigare. Med tanke på hur jag har mått och mår så är det otroligt skönt att komma hem och bara höra att någon säger hej till en och att man han någon att prata med och äta middag med. Om jag hade bott själv tror jag att det hade varit mycket svårare att gå igenom allt så tack mamma och pappa =). Och lillebrorsan (när han är hemma från lumpen) som bråkar med en.

Drama dags


Skor: Converse, Tröja: Gina Tricot, Väska: Friis&Co, Leggings: Forever21

Börjar sent idag så har haft sovmorgon, jätte skönt! Idag ska vi ha drama och egentligen ska vi ha ombyte men detta får duga. Hörs sen!

It's difficult waking up when you realise that your dreams were just dreams and that in reality they havn't come true.


RSS 2.0