Nu drar jag


Tröja: second hand, Skjorta: Kapphal, Shorts: Ellos, Jacka: second hand, Halsduk och strumpor: H&M, Skor: Köpta i Liverpool

Då bär det av till Värmland, men först blir det tyvärr skola. Lite jobbigt att släpa med sig en hel bag och en datorväska men så kan det vara. Tar alltså med mig datorn, får se hur br internet fungerar där men jag kommer blogga någon gång i alla fall. Ha en trevlig fredag!

Skaka rumpa!


Idag dansade jag dancehall, riktigt kul. Det är en skaka rumpa dans, där vi skulle ta fram vår "big black lady" som alla har inom sig enligt dansläraren.
Imorgon bär det av till Värmland och det jag sa ha på mig imorgon i skolan och under resan är inspirerad av bilden från H&M här ovan. Snyggt, relaxed och bekvämt. Nu ska jag packa ner det sista och sen sova. Godnatt!

Shorts säljes!


Jag tänkte lämna tillbaka shortsen idag men de har inget öppet köp på Beyond Retro utan bara bytesrätt. Det känns lite surt då jag nu måste köpa något annat istället. Var där idag men hittade inget så får gå dit nästa vecka igen och kolla. Om det är någon som är intressead av att köpa shortsen så mejla mig på [email protected]. Klänningen åker också tillbaka idag då jag har alldeles för många redan.

Solen skiner alltid i Karlstad!


Solen skiner alltid i Karlstad brukar det heta, så vi får hoppas att den även skiner denna helg då jag och pojkvännen åker dit. Mamma och moster är redan där så vi ska dit och hälsa på morfar och även bo på hotell två nätter. Det ska bli jätte mysigt!

Inga sura miner


Tröja: köpt i Frankrike, Klänning: Gina Tricot, Jacka: Monki, Väska: Friis & Co, Skor: Köpta i Liverpool

Jag ser lite sur ut på bilderna men det är jag inte. Nu blir det skola och sen kommer jag hem och packar. Ska åka på en liten weekend. Berätta mer sen. Hejdå!

Löningsshopping


Det blev lite shopping på stan idag efter en trevlig lunch på Subways. Klänningen överst kommer från H&M (ursäkta fläckarna vet inte vad det är med min kamera), shortsen är från Beyond Retro och t-shirten från H&M herr. Klänningen får jag se om jag behåller, den är snygg men har redan tusen klänningar. Shortsen sitter tyvärr lite löst men får prova med olika plagg och känna mig fram. T-shirten stannar däremot, älskar dragkedje detaljerna.

Inredning


Mamma satte uppp nya gardiner åt mig idag, mitt rum blev som nytt. Dock är det fortfarande mycket kvar att göra med mitt rum men detta är absolut en början!

Suddigt


Den andra blden blev jätte suddig men hinner inte ta en ny nu. Ha en bra dag!

Fynd hos Monki


Jag var alltså inne på Monki igår och fyndade rejält, dessa 3 plagg plus jackan/tröjan jag hade idag fick jag för 80 kr. Tröjan från idag blir snygg att ha som jacka i vår, dock är den liite stor så ska se om jag hittar den på Monki i stan imorgon. Klänningen i mitten blir snygg med ett skärp eller med en knut nedtill.  Don't mind fläckarna på den blåa klänningen på sista bilden, det är kamera skärmen och inte klänningen. Vad tycks, hittade jag inte en del kap?

Pulkaåkning


På tisdagar blir det lite dålig bloggning då jag oftast har skola och sedan jobb. Men idag fick jag i alla fall åka pulka! Det var hur kul som helst!! Vi både skrattade och skrek. Ska försöka lägga upp plaggen från Monki ikväll.

Varma kläder!


Jacka/tröja: Monki (köpt igår), Linne: Topshop, Jeans: Fornarina, Väska: Friis & Co, Skor: second hand

Nu bär det av till skolan och sen blir det lunch med killen och sedan jobb. Det är varma kläder som gäller idag för om jag får som jag vill så åker jag gärna lite pulka idag. Får se om viljan från barnen finns och om det finns någon backe i närheten. Ha det bra!

Core


Jag har precis kommit hem från ett Core pass. Läraren var lite speciell men bra. Däremot var det väldigt mycket tjatter bland deltagarna vilket var lite jobbig och passet var ganska jobbigt. När man tittade upp ibland såg man att fler hade gett upp och bara satt. Sånt förstår jag inte, det är ju när det är jobbigt som det tar. Innan passet började hann jag springa in på Monki där jag gjorde otroliga fynd men det får ni se imorrn. Dagen har annars varit perfekt och jag ska nu avsluta den på ett perfekt sett, med ett CSI avsnitt!

Denim


Snyggt. Jag vill ha hennes kläder. Speciellt ett par utslitna upprullade jeans.

Luella!


SS08


SS09

Luellas kollektion för i år påminner en del om den omtalade kolletionen från förra året (se första bilden). Även om de flesta blev väldigt trötta på blommigt så verkar det komma igen även denna vår och sommar. Jag vet att jag i alla fall inte skulle inte tacka nej till klänningen på andra bilden.

Skönhetsbehandling



Jag har fått ett värdebevis på en skönhetsbehandling men de verkar vara populära och slut på de festa ställen. Men jag ska spendera min dag med att ringa runt och kolla vad som finns kvar. Annars ska jag bara ta det lungt vilket är skönt och senare ikväll blir det core.

Sportlov

Imorgon betyder sportlov för många men inte för de som studerar på universitet. Däremot är jag ledig imorgon så det är skönt men under resten av veckan är det skola som vanligt. Nu ska jag sussa men hoppas ni som har sportlov får en trevlig vecka!

Den skrattande Rebecca


Det pratades om denna bild på träningen ikväll så jag var ju tvungen att kolla vad de menade. Alla posar så fint utom jag ha ha. Det var nämligen så att jag var på väg upp för trapporna när jag såg att de fotades så då slänge jag mig bara in och detta blev reslutatet ha ha.

Party bilder


Lite bilder från igår. Då det är mina egna bilder är jag inte själv med på så många av dem men förhoppningsvis har andra fler bilder.

Party party



Nu blir det party. Skulle varit där sju men ja vad säger man, fint folk kommer alltid sent eller hur? Ni får se bilder imorrn. Ha en trevlig kväll!

Morning!

God morgon typ. Är hos killen och ska snart dra iväg på fotbollsträning för att sedan gå hem och fixa mig inför kvällen.Det blir troligtvis utgång ikväll men får se. Det blir åtminstonde en trevlig tillställning hemma hos en tjej från laget. Hoppas ni får en trevlig lördag!

Pizza!!!


Ikväll blir det pizza. Är jätte hungig så det ska bli gott. Sedan blir det Let's dance elle CSI beroende på hur snäll pojkvännen är =). Riktigt myskväll blir det med andra ord. Skönt för imorgon blir det party.

Rea leggings


Bild: ginatricot.com

Dessa leggings, som jag länge velat ha, hittade jag på Gina Tricos rea idag. Men de fanns bara i storlek S och L. Jag är normalt en storlek S men dessa var för små. Gina Tricos storlekar förblir ett mysterium för mig. Mina jeans jag hade idag är t.ex. storlek 26 och jag är normalt storlek 28. Så ja leggingsen fick stanna då L var för stort, behöver alltså M. Irriterande när man väl hittar de på rean.

Off!


Tröja: Primark, Jeans: Gina Tricot

Nu bär det av till skolan. Är lie seg och lite nere idag men så kan det var. Det är åtminstonde fredag!

Vintage


Denna tröja hade min pojkvän på sig igår, as snygg är den. Han är från Bahamas så det förklarar varför men den e lite sliten och ser sådär vintage ut. Han får nog se upp så att jag inte snor den.

Dagens


Spetslinne: Gina Tricot, Tröja: Topshop, Leggings: Gina Tricot, Halsduk: H&M, Jacka: second hand, Skor: Belle shoes

Inte världens bästa bilder kanske men bättre än ingenting. Den första togs hos killen imorse och den andra i en provhytt innan dansen idag. Så går det när man är ute och flänger.

Paula baddräkter

Bilder: paulamalm.se

Ett sätt att drömma sig bort fran dessa gråa dagar är att titta på badräkter och bikins inför sommaren. Paula har grymt snygga baddräkter. Klicka här om du är intresserad av att köpa dem.
PS en dagens kommer up senare idag. sov hos killen och är nu på jobbet.

Hemtenta klar

Så kände jag innan hemtentan skulle vara inne. Denna hemtenta var sjukt svår och den ska vara framme imorgon vilket betyder att den skulle på brevlådan innan tömning och tur för mig töms vissa brevlådor 19. När klockan var kvart i rusade jag ut och mamma körde mig till närmaste brevlåda. Är fortfrande på helspänn, är orolig för att jag gjort fel eller missat något. Imorgon börjar en ny kurs så då är det nya tag. Puh!


Frånvarande

Jag vet inte hur aktiv jag kommer vara idag då plugg är det jag fokuserar på nu. Men när jag är klar så återkommer jag =).

Godisförbud


Jag har ingått ett avtal med pojkvännen, jag ska sluta äta godis i en månad och inte bara godis utan sötsaker överhuvud taget så inga chips eller kakor eller sådant heller. Det enda jag får äta är frukt, nötter och popcorn (vilket kommer bli min räddning). Detta ska jag börja med 1:a mars så räkna med många inlägg om godis då för då kommer jag konstant vara sugen. Anledningen till detta är för att jag äter överdrivet mycket sötsaker på helgerna och jag vill se om jag kommer märka någon skillnad på hur jag mår, min hy och hur mycket det kommer påverka min vikt. Kom gärna med tips för sådant som man kan ersätta godis med, nyttigare saker menar jag då.

Gym och jobb


Tröja: H&M, T-shirt: Zara, Jeans: Fornarina

Den andra bilden blev jätte suddig så den lägger jag inte ut och hinner inte ta en ny nu. Nu bär det av till gymet och sen ska jag åka och jobba. Kommer hem ikväll igen och då måste jag plugga igen, imorgon är allt över för då ska hemtentan vara inlämnad. Känns både skönt och stressigt. Ha en bra dag!

Love label


Bilder: halens.se

Halens har fått in ett nytt (?) märke som heter Love Label. Jag tycker alltid att Halens haft lite damigare kläder men detta märke är snyggt och ungt. Här oven är mina 4 favoritet från märket.

Fransar!


Bilder: lindex.se

Jag har nu skrivit klart om en teori, jag får skriva max 2500 ord och ja jag har redan använt upp alla mina 2500 ord men har en till teori att skriva om vilket innebär att jag måste radera hälften av det jag skrev idag. Kul! Istället drömmer jag mig bort om att ha dessa två väskor i min ägo. Lindex kommer de ifrån. Nu ska jag ta en paus i pluggandet och se på CSI.

Pluggis


Han på bilden är jag idag. Massor som borde pluggas men bara för att jag borde så gör jag hellre allting annat så som att drömma mig bort. Men innan jag böjar med pluggandet så ska jag åka och träna.

Emotional rollercoaster



Yesterday I told myself, I was gonna be okay
Gonna start a new day, be truely happy
I was gonna take control of me
But eventually reality hit me
Mentally, physocally, and emotionally
And I opened my eyes and realized
That I was still being taken for a constant ride

Semla!


Idag åt jag min första semla. Jätte god var en. Jag tycker inte om mandelmassa så det är bara mammas hemmagjorda semlor med mosad banan i som gäller för min del. Nu drar jag iväg på träning. Bye!

Alla hjärtans dag bilder


Igår åt vi på en Thailändsk restaurang som hette Sabai-Sabia. Maten var god men det var ganska högljutt och lite trångt men ändå trevligt. När vi väl sedan kom hem och såg på Melodifestivalen så gav jag min pojkvän ett par boxer, lite hjärtformade ballonger och en ros. Av honom fick jag ett linne från Gina Tricot som jag hade bett honom köpa, ett presenkort på valfri skönhetsbehandling så som massage eller ansiktsbehandling och en ros. Sedan blev det tårta  och gelehjärtan på det också. Sammanfattningsvis var det en väldigt trevlig dag igår!

Vidare till Globen!

H.E.A.T gick vidare så tack till alla som röstade om det var någon som gjorde det! Nu blir det film och mys framför soffan!

Alla hjärtans dag outfit


Tröja: River Island, Jeans: Fornarina, Skor: Din sko

Nu drar jag iväg till killen. Vi hörs kanske ikväll annars lägger jag upp lite bilder från kvällen imorgon. Ha en trevlig kväll och en fortsatt trevlig alla hjärtans dag!

H.E.A.T


Min pojkväns brorsson är med i Melodifestivalen ikväll. Han är sångare i bandet H.E.A.T som ikväll uppträder med låten 1000 miles. Så om ni tittar på Melodifestivalen ikväll så vet ni vilka ni ska rösta på =).

Alla hjärtans dag!


Idag är det alla hjärtans dag! Det är första alla hjärtans dag som jag och min pojkvän firar som ett par. Vi ska fira detta med att gå ut och äta ikväll för att sedan mysa hemma framför tven och melodifestivalen. Min kille skulle aldrig titta på melodifestivalen men idag tittar vi av en speciellt anledning. Förklarar mer om det sen. Nu ska jag äta lite frukost och sedan bege mig ut på en promenad.

Kall grader


Jaha imorgon blir det -6 grader, brrr. Då är det bara att glömma kjol eller klänning till alla hjärtans dag middagen. Det får troligtvis bli jeans istället tyvärr för annars lär jag frysa ihjäl! Tycker inte om detta väder, jag vet att jag tjatar om det men när man börjar drömma om att man är på en strand i Frankrike då är det inte bra. Nu: resultatet av Let's dance.

My new shoes!


Dessa köpte jag på Topshop's sko rea idag. Då jag hört att Topshop's skor är väldigt bekväma kunde jag inte låta bli att slå till. Klacken ser brun ut på bilden men den är svart.
Ikväll vill jag se Let's dance men samtidigt är det en film på åttan vid namn Un long diamanche de fiancailles som verkar bra och CSI på femman. Ska se om jag kanske kan spela in CSI på min tv och filmen på tven där uppe.

Alexander Wang style



Vill du sno Alexander Wang stilen så finns liknande shorts hos Topshop. Bekvämt och snyggt. Jag ska in där idag och kolla om/när de kommer få in dem. Nu drar jag till gymet. Bye
Update: Topshop i Skärholmen sa att de inte vet vad de får in förräns det kommer in och att leveransdagar är tisdagar. Vet inte om en större Topshop butik i stan kanske har bättre koll.

TGIF


Thank God it's friday säger jag bara. Är ledig idag så jag ska ta mig iväg till gymet för att sedan även sola där vilket ska bli skönt. Sen ikväll blir det god mat och Let's dance. En lugn men härlig fredag alltså.
PS. Visst ser det härligt ut att bara kunna springa i shorts och linne utomhus? Jag drömde att jag var i Frankrike, I wish!

Addiction

I'm addicted to it
and when i can't have it I scream
I scream cos i can't be like them
But a part of me knows that even though I have it
I can't be like them
But my addiction drags me down
because if I loose it
I become that little girl again
The little girl with noone else but herself

På benen


Bilder: ginatricot.
com

Dessa leggings är jag helt såld på. Delvis på grund av deras detaljer men också för att de är lite tjockare och därför ser ut lite mer som byxor. Nästa lön kanske om de finns kvar då.

Vilken telefon ska jag välja?



Min telefon är just nu inne på service då knapparna gick sönder och belysningen på knapparna likaså därför blir det sedan en ny telefon. Den rosa till vänster, Sony Ericsson W595, är den nya version av min telefon så därför får jag den automatiskt då min telefon inte görs längre men om jag vill så kan jag betala mellanskillnaden och få en Samsung touchwiz för 800 kr. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Någon som vill dela med sig av sina erfarenheter av dessa telefoner?

Bones och nudlar



Idag efter skolan gick jag hem och åt nudlar samtidigt om jag såg på Bones. Väldigt trevligt att få ta det lite lugnt. Bones är en riktigt skön serie tycker jag, inte bara är mordutredningarna intressanta utan karaktärerna är också väldigt bra gjorda. Ska väl fösöka läsa lite litteratur innan dansen idag men det är segt.

God morgon!


Tröja: second hand, Shorts: River Island, Strumpbyxor: Asos, Skor: Belle Shoes, Jacka: second hand

Nu ska jag ha skola ett tag och sedan ska jag hem och plugga. Idag blir det myströjan =).

Knähöga skor och tröja med tjej



Skorna var de jag köpte förra veckan men som jag fick två högerfötter så idag fick jag en höger och vänster. De är snygga och ganska höga, går upp till knävecket ungefär. Belle shoes kommer de ifrån. Tröjan köpta jag idag seond hand, den ska jag ha och mysa runt i. Tyckte om trycket med tjejen på. Nu ska jag dra väg på Pilates. Bye.

Arg och trött


Det blev ingen solning och ingen Pilates heller, än. Pilates passet jag tänkte ta på eftermiddagen var fullt. Oj vad arg jag blev. Här har jag slösat tid på stan för att jag just ville gå på det "tidiga" passet men istället har jag fått släpa runt på mina träningskläder hela dagen bara för att ta med de hem oanvända.Efter det orkade jag inte sola då det var 15 minuter kö. Det är ett annat pilates pass nu klockan 20.00 så det bär av ut igen snart. Har världens huvudvärk och orkar inte egentligne men om jag inte tränar mår jag så dåligt. Jag vill att det blir fredag nu!!

Out of order

 

Dumma blogg.se ville inte imorse så nu står jag på killens jobb och laddar upp en dagens istället. Därför är sko bilden sne och för liten, fixar det hemma sen.Har haft skola idag, sista seminariet för denna kurs woho. Nu är det "bara" hemtentan kvar. Ska nu ta en second hand runda på Fridhemplan och sedan sola och sedan Pilates om jag hinner med allt. Ska även försöka köpa en viss present =). See you!

Frusen!


Bilder: ginatrciot.com, glitzy.se

Dessa två tröjor från Gina Tricot och Glitzy och tröjan från H&M som Engla har vill jag jätte gärna ha och mysa runt i nu. Frös jätte mycket idag så dessa skulle sitta fint.

Rutigt!


Jacka: Monki, Strumpbyxor: Asos, Skor: köpta i Liverpool, Tröja och shorts: second hand


Lite suddigt, ska försöka ta bättre bilder under dagen. hejdå!


20 kronors klänningen


Spegel: smutsig (jag skyller på att det inte är min)

Här är klänningen som jag köpte för 20 kronor inne på Gina Tricot idag. Det stod att den kostade 29 men fick bara betala 19 så jag var nöjd. Mina strumpbyxor, eller leggings eller vad man nu vill kalla dem, från Asos kom idag också. Ska använda dem imorrn så då får ni en bättre titt på dem. Nu ska jag nanna kudde. Godnatt!

Mörk choklad


Mensen är på väg och sötsuget är stort, jag proppar då i mig mörk choklad samtidigt som jag ser å CSI. Perfekt!

Alla hjärtans dag middag



Jag och killen ska ut och äta på lördag och jag har bokat bord på en resturang som får förbli en hemlis men jag tar gärna emot fler tips om det är någon som vet någon sådär jätte jättre bra och mysig restaurang som passar bra på Alla hjårtans dag.

Skolan som ett fängelse, 20 kronors klänningar och plankan


Tröja: pappas gamla, Kjol: Åhlens, Leggings: Gina Tricot, Jacka: second hand, Halsduk: H&M, Skor: Primark

Så här såg jag ut idag. Dagen har bestått av att jag lärt mig att skolan styrs på samma sett som ett fängelse och som militären, köp av en 20 kronors klänning som jag kan visa sen och att jag stått plankan i 2 minuter (visserligen på knä men ändå). Nu ska jag lata mig ett tag och ikväll är det fotbollsmöte. Känns som om jag levt fotboll de senaste tre dagarna. Bye!

Då var det måndag igen

Jag hinner inte lägga upp min outfit nu för då missar jag bussen men jag har tagit bilder så ni får se sen. Det känns mindre kul att det är måndag men jag har bara 3 dagar kvar på den här kursen och sedan är jag "ledig" i 4 dagar men då ska det skrivas en hemtenta. Idag blir det skola och sedan ett Core pass. Ha en bra dag!

Resetävling

Bilder lånade från Englas blogg

Engla och Airtours har en tävling där man kan vinna en weekendresa. Jag skulle jätte gärna vilja vinna så att jag och min pojkvän får komma bort lite. Jag har jätte mycket i skolan och med jobb just nu och även han har mycket på sitt jobb. Vintern hänger fortfarande i luften vilket gör att man blir lite hänging så det skulle vara så skönt att få åka iväg och samla lite krafter och bara fokusera på oss.  Om vi vann så skulle vi vilja åka till New York, jag har aldrig varit i USA så det skulle absolut bli en upplevse, både modemässigt och resemässigt!

High school musical


Jag har precis sett High school musical 3 och kalla mig tönt men jag gillar de filmerna. Troligtvis för min största önskan är att få vara musikalartist. Jag älskar att sjunga och dansa och skådespeleri höll jag på med i mina yngre åldrar. Dessvärre är min sångröst hemsk men who knows. Någon dag kanske jag får vara med i Made och få min önskan uppfylld ha ha eller inte.

Gårkvällen


Ja varför inte lika bra säga gårkvällen som gårdagen? Så här såg jag ut igår, linnet kommer från pojkvännen så vet inte riktigt vart det är köpt. Egentligen vill jag bära det som en klänning men jag är lite för lång för det så under hade jag en kjol som är köpt second hand så att inte rumpan flashades. Det togs även bilder men har ingen aning om vart de finns. Någon som vet vart vimmelbilderna för Berns läggs upp?

Utgång

Det blir tydligen utgång ikväll. Ni får bilder imorrn. Ha en trevlig lördags kväll!

Alcazar i melodifestivalen



Jag har precis sett alla bidrag i Melodifestivalens första deltävling och jag säger bara heja Alcazar. De hade grymma kläder (som det självklart inte finns några bilder på än), grymma danssteg och en medryckande låt. Däremot tror jag att Marie Serneholt kan bli en hit utomlands då hon är snygg och ser typiskt svensk ut.

Fotbollsturnering


Jaha så här se det ut när vi spelar fotboll. Bild 1: jag passar, bild 2: jag är personen längst ner som markerar, bild 3: vi tackar efter matchen. Och med dessa bilder glömmer vi denna turnering. Nu ska jag dö framför tven. Blir lite Gossip girl och Melodifestivalen. Killen får gå på middagen själv så åker jag till honom sen.

Piss

Imorse hann jag inte skriva för jag var på väg till en fotbollsturnering. Och det var väl bra att jag inte hann skriva för då hade jag skrivit ett glatt och muntert inlägg och sedan ett dystert när jag kom hem. Nu får ni bara ett dystert. Vi åkte ut och jag är jätte jätte jätte arg. Det är någon middag ikväll men vetta fan om jag orkar gå och va social. Nu ska jag duscha, lääänge!


När jag är 35...


Jag har precis tittat på Let's dance och jag säger bara att när jag är 35 år så vill jag också se ut som Laila Bagge. Hon är sjukt snygg för sin ålder. Jag vill gärna dansa som henne vid 35-års ålder också. Tack!

Sadness



"Nobody's talking cause talking just turns into screaming and now im yellin' over him, he's yellin' over me.
Both of us are mad for nothing, fighting for nothing, crying for nothing but we wont let it go for nothing ,no not for nothing.
We fall into this place where you ain't backin' down and i ain't backin' down so what the hell do we do now?
I know sometimes its gonna rain but baby can we make up now cause i can't sleep through the pain."

Spetsskor


Bild: have2have.se


Jag har hittat ett par jätte snygga spetsskor på Topshop, tyvärr hittar jag ingen bild men de ser ut lite som de på bilden ovan. Skillnaden är att klacken inte är lika hög, det är ingen platå framtill och under spetsen är skon vit typ. Svårt att förklara me de är skit snygga. Är dock osäker på om jag ska köpa dem för har köpt 4 skor de senaste 2 månaderna samt att jag egentligen bara använder högklackat när jag går ut. Hm, tough choice.

Ailien!


Tröja: second hand, Body: Gina Tricot, Kjol: Åhlens, Jacka: second hand, Skor: köpta i Liverpool

Jag såg ut som en ailien på första bilden och andra bilden är inte bätte men så kan det bli. Nu ska jag iväg till gymet och sedan måste jag åka till min praktik plats då jag glömde fylla i ett papper där förra gången. Ha en bra fredag!!

100-kronors jacka


Bild: monkigirl.se

Denna snygging köpte jag på Monki idag för 100 kr. Perfekt då min andra kappa känns för tunn medan Fjällräven jackan känns för tjock ibland vilket betyder att jag bara har pälsen då graderna visar 0. Men nu har jag även denna!

The song of the day


Everyone is a little star in someones eyes

Dora


I Vakna me the voice pratade de om barnprogrammet Dora. När jag bodde på Irland och jobbade på en förskola där så tittade vi på Dora varje vecka, barnen älskade det. Sen att jag lärde mig spanska samtiigt var bara ett plus =). Nu är det skola, sen jobb och sen dans. Hörs ikväll!

Shoe fetish


Bilder: monkigirl.se

Monki har massa fina skor just nu, älskar pumpsen med dess snörning. Monki har även en rea där alla deras jackor kostar 50 kr, byxor 50 kr och jeans 100 kr tror jag det var. Eller jackor 100 kr kanske. Äsch om ni vill ha en vit jeans jacka för en billig peng är det Monki i ska till.

Indian stilen


Bild: asos.com


Om du vill skaffa indian looken inför våren så rekommenderar jag denna väska. Jätte snygg och kommer från Asos.

Hejdå


Skjorta: mammas gamla, Skärp: A wear, Jeans: Fornarina

Jag såg alldeles för trött ut på bilden så ansiktet fick försvinna. Nu är det skola och sedan gymet och sedan måste jag nog hem och power nappa så att jag blir på lite bättre humör. Hejdå!

Vaknat på fel sida

Usch idag har jag vaknat på fel sida. Blir så arg när jag inte får sova. Pappa var uppe fem i morse och jag vakande typ 5 gånger i natt, det är sjukt jobbigt! Sen säger mamma, det kanske är dags för egen lägenhet? Nähä? Som om jag inte vill ha det men vart ska jag få pengar till det ifrån?? Aaarrrggghh! Så säger jag bara.

Vinn Hanky Panky trosor


Bild: annamirjamaria.blogg.se

Engla har just nu en tävling på sin hemsida där du kan vinna två hanky panky trosor plus att om du är med och tävlar så får du 25% rabatt hos Bodhi. För er som inte vet så jobbar jag på Bodhi så det är därför jag tipsar om etta.

Body!!


Bilder: americenapparel.net, asos.com

Jag är kär i bodys. Själv äger jag 5 stycken, alla olika, och de är jätte bra att använda till allt. Varje gång jag ser en vill jag ha den men det känns som om jag har lite för många just nu. De ovan kommer från Asos och American Apparel

Busig

Jag skippade skolan idag och stanna kvar på pojkens jobb istället, det var mycket bättre. Vi åt lite lunch och jag köpta nya skor men de blev kvar där så ni får se dem en annan dag. Anledningen till att jag gick dit var ju att jag skulle lämna in min telefon, tror du vi kom ihåg det eller? Nej. Det får bli nästa gång.

Tisdag


Tröja: Bikbok, Leggings: Gina Tricot, Jacka: second hand, Väska:Zara

Då drar jag till skolan då, men ska först lämna in min mobil hos killen för knapparna har slutat lysa. Sen efter skolan är det jobb som gäller. Jag ska hämta två ungar på dagis, det är första gången jag någonsin hämtar någon på dagis. Lite nervöst är det. Hejdå!

Gratisbio!


Bild: www.gratisbio.se

Gratisbio är en sida där du kan tjäna ihop poäng genom att t.ex. handla kläder i Lindexs webshop eller boka en resa på nätet. Allt du gör är att gå in via en länk på Gratisbios hemsida för att sedan shoppa, eller vara med i tävlingar eller andra saker för att sedan få poäng för detta. Jag har redan tjänat ihop till biobiljeter och man kan även få presenkort hos t.ex. H&M. Om du klickar här så värvas du av mig och i och med det får du 75 poäng direkt efter registrering. Jag lovar, detta fungerar!

Magtröjor


När man, eller i alla fall jag, var yngre så hade vi alltid på oss tröjor som var för korta, magtröjor. Jag kommer ihåg att jag hade en Spice Girls magtröja. Jag gick igenom min garderob idag och hittade tre t-shirtar som var alldeles för korta, inte så korta som på bilden men ändå alldeles för korta och har man på sig ett linne under ser det ut som om man har en barn t-shirt på sig. Varför liksom, jag förstår inte? Jag gick alltså runt och visade magen som ung, och magen var inte exakt jätte liten heller ha ha. Ja så såg min barndom ut.

Snyggingar


Bilder: ginatrciot.com

Det finns jätte mycket snygga saker hos Gina Tricot just nu. Var inne där idag medan jag väntade på min tunnelbana. Leggingsen längst upp till vänster hade jag sett hos någon annan blogg och de såg jätte snygga ut på, ska se om jag hittar vem det var,
Update: Här kan ni se hur de ser ut på.

Lite för stor!


Body och kjol: Åhlens, Strumpbyxor: H&M, Jacka: Fjällräven, Skor: köpta i Liverpool

Jag fick inte riktigt plats på den sista bilden ha ha. Idag är det i alla fall skola halva dagen, jätte tråkigt känns det nu, och sedan gym och sedan hem och plugga lite till. Ska även försöka rensa ur min garderob lite då vi fått upp förvaringssaken från Ikea. Ha det bra!

Lina Scheynius


Bilder: linascheynius.com

Jag har bloggat om henne förut men jag tycker hon är grym så därför gör jag det igen. Har inte fått mycket sömn i helgen så med dessa fina bilder säger jag godnatt!

Strumpsisar


Bild: asos.com

Jag har precis köpt dessa från Asos för nästan ingenting. Frakten hos dem ligger just nu på 10 kr så jag passade på. Strumpbyxor går ju sönder så lätt och jag använder det ganska ofta så dessa är perfekt, kul att ha ett par lite tunnare leggings också då alla mina är tjocka. Finns  fler färger om någon är intrsserad.

Förlust!



Vi åkte ut. Vi förlorade de två första matcherna, spelade oavgjort mot det laget som jag tror vann gruppen och sen vann vi den sista matchen. Vi var lite sega i starten så att säga men nästa helg då j*vlar ska vi spela bättre för då är det cup på hemmaplan. Nu är jag helt död och ska bara dega framför tven.

Olagligt

Det borde vara olagligt att gå upp så här tidigt på en söndag. Anledningen är en fotbollsturnering som ska spelas ute på Ekerö idag. Så håll tummarna för mig nu!

RSS 2.0