A tribute to Michael Jackson


Ganska snabbt efter Michael Jackson död gjordes en tribute låt i hans ära. The Game, Diddy, Chris Brown, Boyz II Men, Mario Winans och Polow Da Don är de som medverkar på låten och jag gillar den. Have a listen!

Att gymma i värmen


Förra veckan då det var ungefär lika varmt som nu så tränade jag bara pass så som pilates och core. Denna vecka ska jag dock gymma 3 gånger, idag var första gången. Usch och fy vad jobbigt det var i värmen. Jag trodde jag skulle svimma på löparbandet och inne på gymmet så rann svetten. I omklädningsrummet kunde man inte andas och så fort man duschat blev man svettig igen. Ser inte fram emot de två kommande passen denna vecka.
Nu ska det övningsköras, lite nervöst då jag inte gjort det på länge men det ska nog gå bra!

Övningskörning på g


Kläning: second hand, Skärp: Awear, Skor ute: ballerina skor

Nu ska jag springa iväg och gymma och sen komma hem och sola. I eftermiddag/ikväll blir det övningskörning, det ni! Och kanske bio med familjen. Ha en bra dag!

Suck!


Bild: hm.se

Anni tipsade om denna tröja från H&M herr och jag håller med om att den är jätte snygg. Suck! Vill ha den, en stråhatt att skydda ansiktet och håret under i solen och bikinin från H&M. En ståhatt kanske jag däremot hittar om jag åker på en sista minuten resa så det kan vänta men det är jätte jobbigt med köpstopp.

Gårdagens outfit


Tröja: Weekday, Shorts: Vintage, Skor: H&M

Detta hade jag på mig igår. Vi hamnade till slut i Rålandsåsparken. Det var härligt! Har legat ute i solen lite idag också men jag börjar tröttna om jag ska vara ärligt. Det är jobbigt att ligga ute och sola varje dag i en och en halv vecka. Ska ut på promenad nu istället.

Köpstopp



Många blir avundsjuka när jag säger att jag är ledig i stort sett hela sommaren. Jag håller med om att det är jätte skönt men det är mindre kul när man kollar sitt konto den 25 varje månad. Jag har  stort sett inga pengar att leva på och om jag ska åka både till USA och en sista minuten resa med killen i sommar så måste jag sluta shoppa ett tag. Det är alltså köpstopp som gäller, ofrivllig köpstopp. Dock får jag köpa sådant som t.ex. dag- och nattkräm, jag måste klippa mig och killen fyller år om en vecka. Har jag pengar kvar i slutet av månaden kanske bikinin från H&M och är okej =).

Middag och jordgubbar

Blogg.se krånglar igen, har försökt skriva det här inlägget ett tag. Irriterande. I varje fall så åt vi en jätte god middag. Kyckling med skruvpotatis. Kycklingen la vi in i ugnen med en sås gjort på fetaost, grädde och persilja. Hur gott som helst. I vanliga fall skulle jag säga att jag inte tycker om fetaost men min kille lyckades få i mig det ändå och det var jätte gott. Nu blir det jordgubbar och glass till efterrätt. 


Svensk sommar!

Vi vaknade för sent idag som vanligt. Skulle gått upp halv elva och gått på promenad men klockan ringde aldrig. När jag väl kom ut på promenad var badstranden full av folk, det är härligt med svensk sommar! Jag och killen ska försöka få i oss något att äta för att sedan bege oss in mot stan och någon park. Tänkte lägga upp en dagens men smarta jag glömde kamerasladden hemma. Ha en jätte ärlig söndag!


På bikini jakt


Bild: h&m.se

Denna bikini från H&M har jag varit sugen på ganska länge och tänkt att jag ska pröva den så fort jag ser den i butik men har fortfarande inte sett den, är kanske slut? Den finns i varje fall i nätbutiken men där blir frakten så dyr. Jag har egentligen en del bikins men den enda jag använder är min bandeau bikini då det är den enda som inte ger ränder, även denna är en bandeau då man kan ta bort bandet. Här ser ni hur den ser ut på Kenza (första bilden).

Barnvänlig outfit


T-shirt: H&M, Shorts: second hand, Skor: Fred Perry

Här är dagens outfit. Jag insåg förut att ha klänning eller kjol på sig och ingenting under är väldigt dumt när man jobbar med barn och nya kunder eftersom när man sitter på huk så ser man ungfär allt. Därför fick det bli shorts idag. Nu ska jag ut och sola, visst ser mina ben bruna ut? hihi.

Somriga naglar


Har precis målat naglarna, vilket troligtvis syns för det är en del utanför men det försvinner sen =). Fick ågot ryck och ville ha nude färgade naglar och när jag hittade det här nagellacket på båten så köpte jag det. Det kommer från Viva la diva och jag tror att det är nummer 6. Jag föredrar ljusa nagar på sommaren och mörkare på hösten/vintern och denna färg är även jätte snygg när man är lite brun!

Jag fick för övrigt en sms förfrågan om jobb imorgon och då jag verkligen behöver pengarna tackade jag motvilligt ja. Så imorgon ska jag upp runt 6 på morgonen då jag börjar jobba klockan 8 i stan. Ska försöka gå upp så sent som möjligt så därför kommer jag inte blogga imorgon innan jag går, ni får en outfit bild när jag jobbat och tränat klart istället. Ska sova snart så jag säger godnatt!

Då var U21 EM slut för Sveriges skull


Såg ni semifinalen i U21 EM mellan Sverige-England? Spännande värre. Jag var beredd att stänga av efter första halvlek då det stod 3-0 till Sverige men de vände till 3-3. Det slutade med straffar som Sverige förlorade. Synd för vi kämpade på bra! Grattis till England får man väl säga då.

Soligt värre


Bild: weekday.se

De blir inte mycket bloggande är solen är framme. Efter Pilates köpte jag i varje fall denna t-shirt från Weekday. De har haft den inne förr och många har den men den är snygg. Den finns även i svart med texten Paris. Prövade båda ett flertal gången men tyckte sedan att en ljus tröja var finare. Nu ska jag iväg och fixa mat, väljer mellan tacos igen eller att köpa med mig hamburgare. Får se vad det blir. Ska i varje fall njuta att ha huset för mig själv en sista dag.

R.I.P Michael Jackson

Michael Jackson är död. En liten chock om jag ska vara ärlig, han var ändå relativt ung. R.I.P!

Nu ska jag iväg och träna Pilates. Vi hörs senare


En dålig dag som förhoppningsvis blir bättre



Tröja: Weekday, Shorts: Gina Tricot, Tröja: second hand, Skor: köpta i Frankrike

Idag har jag på mig den nya t-shirten från Weekday med axelvaddar. Den gråa tröjan åker på om det blir kallt. Ska iväg och jobba nu. Har inte haft världens bästa dag idag så jag hoppas verkligen att den blir bättre för jag orkar inte med en dålig dag på jobbet on top of everything. Ha det härligt i solen!

Fortfarande ute efter jeans leggings?


Bild: ginatricot.com


Om ni fortfarande är ute efter jeansleggings så rear Gina Tricot just nu ut sina, i varje fall gör de det i affären på Götgatan. Jag vet inte om just de på bilden reas ut men de har ganska många att välja mellan.

Jorgubbar med grädde


Just nu: jordgubbar, grädde och So you think you can dance!

Pilates dags


Tunika: French connection, Kjol: Åhlens, Tygväska: Glamour, Bh som skymtar under tunikan: Bodhi

Jag har legat ute i solen mestadels av dagen. Nu ska jag iväg och träna Pilates för att sedan komma hem och äta tacosmiddag med V. Härlig dag emd andra ord. Ciao!

Gymhimlen


Idag tränade jag första gången i Eriksdalshallen. Jag har gymkort hos Stockholm stad men har aldrig åkt till Eriksdal då det är ganska lång och det finns närmare gym. Dessa börjar dock stänga för sommaren så jag får då söka mig till andra gym längre bort. Efter att ha gått runt hela Eriksdalshallen för att hitta entrén så kom jag äntligen in. Jag var där för att träna core och efter det sprang jag en kvart på löparbandet. När jag väl hittade till konditionsmaskinerna möttes jag av en underbar syn. En hel massa konditionsmaskiner, jag har aldrig sett så många på ett ställe förut. Det var helt underbart och jag ångrar att jag aldrig tränat i Eriksdalshallen tidigare för det var verkligen ett fräscht och bra gym.

Nu drar jag


Kavaj: Topshop, Linne: Gina Tricot, Harem byxor: Cubus

Nu ska jag springa iväg till bussen för att åka iväg och träna core. Hoppas värmen håller i sig idag för annars lär jag frysa. Bye!

Havregryns frukost


Jag har börjat min frukost med havregrynsgröt och sylt. Ska försöka fortsätta nyttigheterna med en sallad till lunch men först ska jag ut och sola i värmen. Om någon timme åker jag och tränar Pilates, lägger upp en dagens innan det.

Axelvaddar


Innan jag åkte till Åland så köpte jag denna tröja på Weekdays rea. Det är svårt att se på bilden men den har grymma axelvaddar. Den ligger hos pojkvännen nu men när jag får tillbaka den så får ni se den på. För övrigt var Weekdays rea väldigt bra.

Midsommar bilder

Här kommer lite fler bilder från Åland och från midsommar.

Vi band kransar till midsommarstången...


och så här blev resultatet.


Jag och M


Vissa av oss festade hårdare än andra


Så här god blev midsommartårtan. Helt underbar. Bra jobbat C!


Ändrade planer


Jacka: Primark, Tröja: köpt i Frankrike, Halsband: Lindex, Body: Åhlens, Harem byxor: Cubus, Skor: Faith

HLR kursen var inställd idag, delvis skönt eftersom jag inte ville gå men delvis jobbigt då jag den säkert kommer infalla en dag då jag går i skolan och har massa annat att göra. I alla fall så orkar jag inte åka in till stan bara för att träna så jag ska gå ut på en promenad nu och sen sola. Detta betyder att det inte blir mycket av en outfit idag så ni får gårdagens outfit istället. Ha en skön dag i solen!

SMHI nörd


Bild: smhi.se

Innan läggdags så nördar jag mig lite på smhi.se, Kontrollfreak som jag är så vill jag alltid veta vad det blir för väder nästa dag och de kommande dagarna ser jätte härliga ut. Fick lite färg på Åland men ska bygga på den under veckan tänkte jag. Måste gå på en jobbig hjärt- och lungräddningskurs imorgon och träna innan dess men lite färg hinner man kanske få ändå.

Ålands resan

Precis hemkommen från Åland och det var inte direkt meningen att ljuga för er när jag sa att jag skulle blogga därifrån. Vi försökte koppla upp där och jag kom så lång som till skapa nytt inlägg men där tog det stopp. Ber om ursäkt för det.
Har ganska många bilder från resan så jag lägger upp några nu så får ni fler sen.

Vi drack VS och blev röda om tungorna



Vi flyttade och puttade på husvagnar...


och på bilar som fastnat i leran.


Så här fint är det på Åland. Dock var det lite muligt på torsdagen...


men idag var det desto finare och varmare med hela 45 grader i solen. Härligt!


Fler bilder kommer imorgon.


Midsommar på Åland

Imorgonbitti åker jag till Åland för att fira midsommar. Har varit på Åland en gång tidigare, då på fotbollsläger så jag såg inte så mycket av själva Åland. Men nu blir det sol (förhoppningsvis) och avslappning, ska bli riktigt skönt. Så här skriver visitaland.com om midsommar på Åland:

"Byarna på Åland har sina egna traditioner kring firandet och midsommarstångens utseende, ingen stång är därför den andra helt lik."

Vet inte om om vi går till en midsommarstång eller om vi gör en egen men något kul blir det. Killen tar med datorn så håll er uppdaterade om min Ålandsvistelse de kommande dagarna. 


Dumma blogg.se


Skor: Faith, Tröja och leggings: Gina Tricot, Jacka: Primark

 

Försökte blogga imorse men det gick inte alls. Dumma, dumma blogg.se Jag har i alla fall inte direkt roliga kläder på mig idag men 1. jag måste ha samma kläder på mig idag som imorgon då det inte får plats fler outfits 2. det ska regna imorgon så kläderna måste fungera i både sol och regn 3. vi ska upp klockan 6 imorgon så kläderna måste vara bekväma 4. vi ska resa en del imorgon så även då måste kläderna vara bekväma.

Imorgon blir det Åland, much fun!

Blä för packning


Blä vad jobbigt det är att packa. Jag har alltid varit sämst på att packa då jag vill ha med mig 5 par skor, 7 behåar, 3 par byxor, 3 jackor och mycket mer. Min väska ser ungefär ut som den på bilden, dock har jag en bag vilket är sjukt jobbigt att bära på axeln men eftersom vi åker båt och buss och tunnelbana kan en resväska bli besvärligt. Nu är jag i alla fall färdig packad även om det känns som om jag glömt en massa. Får hoppas det går ändå.

Packnings dags


Body, kjol och strumpbyxor: Åhlens, Jeansjacka: second hand

Jag hann inte lägga upp en dagens innan så den kommer här. (Insåg förövrigt att jag hade otroligt mycket kläder från Åhlens på mig idag). Allting har tagit sjukt lång tid idag så jag känner mig just nu lite smått stressad. Måste packa och bestämma midsommar kläder vilket är svårt när man inte vet exakt hur vädret kommer bli. Lite smått panik!
PS. Jag fick sjukt snygga bröst i bodyn, eller så kanske det är behån. Det måste vara första gången man ens ser en klyfta och att jag har några bröst överhuvud taget ha ha.

Klarblå himmel


Idag vaknade troligtvis många upp till en klarblå himmel. Härligt efter att det regnat så mycket de senaste dagarna. Åt frukost utomhus men hinner nog inte njuta mycket mer av solen idag. Ska träna nu, sen packa och handla saker inför Åland. Ha en trevlig dag och njut så länge det varar.

Midsommarväder





Under midsommar åker jag iväg till Åland, åker på torsdag morgon och kommer tillbaka söndag kväll.Jag hörde att där är det alltid sol. Det ser inte jätte lovande ut  men det ser dock bättre ut än Stockholms väder. På första bilden ser ni hur vädret blir i Stockholm de kommande dagarna och på andra bilen hur vädre blir på Åland, eller Eckerö för att vara exakt. Får hoppas på det bästa!

Vilka är ni?



Det skulle vara trevligt att höra vilka ni läsare är och hur ni hittade till min blogg. Skriv gärna en kommentar och berätta. Skriv gärna också om det är något ni tycker kan förbättras med bloggen, om det är något ni tycker är dåligt eller något ni vill se mer/mindre av.

En sjusovare till pojkvän


Min pojkvän ligger fortfarande och snarkar bakom mig. Är det fler än jag som brukar vilja hoppa på sin pojkvän när de sover? Okej inte hoppa på honom så att han får ont, men så att han vaknar. Det är så tråkigt att vara vaken själv och behöva gå runt och vara tyst. Men jag är snäll, jag ger honom en halvtimme till. Han har ju faktiskt semester.

En dusch i regnet


Så här ser man ut efter att ha spelat fotboll i 90 minuter i ösregn. Det är absolut den värsta matchen jag någonsin spelat. Det ösregnade konstant och det var jätte kallt. Vi vann i alla fall och det var väl tur det för annars hade det känts surt. Nu ska resten av kvällen spenderas i värmen framför tven.

Ösregn


Det ösregnar ute och jag ska spela match nu. Jag kan inte säga att jag ser jätte mycket fram emot det. Wish us luck.

Black lady


Klänning: H&M, Armband och väska: Bianco

Nu blir det party. Första ska vi hem till en tjej som fyllde 20 igår och sedan ska vi vidare ut. Jag kör på helsvart idag. Hoppas ni får en härlig lördagskväll!

Rea fynd




Jag fyndade lite på rean igår. Killen köpte en väska till sig själv, skit snygg och kommer från H&M. Bodyn kommer från Åhlens. Jag älskar bodys, passar till allt och sitter snyggt! Kjolen är från Bik bok och jag tänkte pimpa den med en dragkedja fram. Köpte en även ny mascara, dock inte på rean. Har tidigare använt Maxfactor men denna, Max factor false lash effect, kanske är bättre? Ska pröva den ikväll i varje fall. Försöker lägga upp kvällens outfit innan jag går men inte säkert att jag hinner. Annars får ni se den imorgon. Nu: mat!

Sjukhusbesök och näsblod


Fotbollsmatchen idag slutade med näsblod för en tjej, ett sjukhusbesök för en annan och skinn som försvunnit på en tå för en tredje. En ganska så hård match med andra ord. Vi vann i alla fall med 5-3. Nu ska jag hoppa in i en dusch och göra mig i ordning inför kvällen (som för övrigt ska spenderas med några av de skadade personerna nämnda ovan, får se hur det slutar).

Choklad i massor

 

Vi öppnade chokladen jag vann på Gröna lund igår och visst ser det mumsigt ut! Massvis av choklad och det där är bara första lagret =).

Köpte lite saker på rean igår, visar när jag kommer hem. Ikväll blir det party men nu ska jag iväg på match. Ha en skön lördag!


En mysig dagens


Tröja: köpt i Frankrike, Body: Åhlens, Byxor: köpta på Irland

Nu ska jag iväg och träna Pilates och sedan blir det hämtmat och mys framför tven med pojkvännen. Myskläderna åker på idag då jag åker direkt till min fotbollsmatch imorgon och inte orkar ta med extra kläder. Ha en trevlig fredag!

Westlife under en regning dag


Det ösregnar ute vilket kan vara mysigt om man är inomhus. Får hoppas att det slutar innan jag går ut senare. Men först ska jag städa rummet till tonerna av Westlife. Var en boyband nörd när jag var yngre men det var ett tag sedan jag lyssna på det så nu har jag tagit jag fram en Westlife cd tillsammans med gamla minnen!

"Though you want to, though you try to. You can't stop the rain!

Jobbfördelar


Fördelar med att vara lärare och förskolelärare (mitt framtida yrke) är att man får presenter vid jul- och sommaravslutningar. Min mamma och pappa är båda lärare och har precis haft skolavslutningar så nu vimlar huset av blommor. Dessa stod i mitt fönster när jag kom hem idag. Ett rum blir så mycket finare med blommor i det!

Rea koll


Kollade in en del reor idag och tänkte uppdatera er om vad jag tyckte om dem. Jag var i SKHLM idag (skärholmen centrum) och där hade Cubus en egen "butik" där de reade ut jeans för halva priset, mycket uppskattat! Lindex rea var ganska kaos men hittade någon godbit så som en väska. H&Ms rea var bra och det fanns mycket att välja bland. MQs rea tittade jag inte så mycket på för den såg inte överintressant ut. Hann inte med mycket mer idag men ska försöka åka dit imorgon med och då kolla in Din sko. Ska även in på Bikbok och Gina tricot för att se om de har några reor.

Rea!

 

Imorse fick jag sms av Lindex där det stod att de hade rea. Jag fick även mejl av Din sko och H&M. Det är tydligen många sommarreor i butikerna just nu. Ska få i mig lite frukost, gymma och sedan kolla in om reorna är något att ha.


Höst?


Skor: Primark, Jeansskjorta: second hand, Linne och leggings: Gina Tricot

Nu ska jag iväg och träna och sen jobba. Ungefär samma som igår alltså men sen är jag ledig resten av veckan. Tar på mig "uggsen" då jag tycker det känns mer som höst än sommar ute. Ha det bra!

Amerikanska pratar norska


Tidigare idag tittade jag på Bones och skrattade sjukt mycket vilket är ovanligt då serien handlar om döda kroppar. Avsnittet började med norsktalande poliser, vilket var kul i sig. Sedan fortsätter det med att Bones, eller Dr. Brennan, ska säga ordet skalle. Vet inte om skalle på norska uttalas som på svenska men oj vad kul det var. Försökte hitta klippet på You Tube men det gick inte. Säsong 4, avsnitt 21 om någon vill kolla upp det.

Gröna lund


Här är några bilder från våran dag på Gröna lund i lördags (klicka på bilderna för att göra dem större). Efteråt hade vi picknic och spelade bränboll. Det var en jätte härlig dag och vi hade det till och med ganska soligt. Tack alla för en jätte fin dag!


Trött


Spetslinne och jeans: Gina Tricot, Tröja: French Connection

Jag är fortfarande jätte trött. Det skreks en massa här i morse så det var bara att stiga upp en timme tidigare än planerat. Ska nu åka och träna core och sen jobbar jag. Bye!

Godnatt


Jag är slut, min kropp är slut, jag är trött = dags att sova. Godnatt!

Vattenmelon


Jag tar tillbaka allt jag sa om att bebisar är mysiga. Jag är helt slut efter allt skrikande. Nu ska jag istället bara ta det lugnt och äta vattenmelon för ikväll ska det spelas match.

Bebis!

Tröja: second hand, Linne: Gina Tricot, Jeans: Bik bok

Nu drar jag iväg till jobbet. Ska passa en liten bebis idag, mysigt! Ha det!


Choklaaaaaad!

Idag har jag haft en heldag. Jätte mysigt. Började lite på restaurangernas dag, fortsatte med femkamp på gröna lund och sedan spelade vi brännboll och hade picknik på djurgården. Jag vann en stor choklad =). Nu är det sent och eftersom jag jobbar imorrn är det läggdags nu. Godnatt!


Dagens

Kofta: köpt i Frankrike, Linne och leggings: Gina Tricot

Har inte hunnit blogga så mycket idag. Vi förlorade, Sverige förlorade. Detta hade jag på mig idag.


Sveriges nationaldag!


Grattis på nationaldagen eller nått. Det blir mycket fotboll idag. Ska snart iväg och spela match och  ikväll blir det Sverige-Danmark på tven. Hoppas ni får en trevlig nationaldag!

Student bilder


Nu har studentbarnet gett sig ut i natten. Här kommer lite glada bilder från dagen.

Student dags!


Body: Monki, Kjol: mammas gamla som hon sytt själv

Jag tänkte blogga innan jag åkte till min lillebrorsas utspring med det hanns inte med. Detta har jag i alla fall på mig idag, plus en tröja då det är lite kyligt. Vi stod ute i en halvtimme och höll på att frysa ihjäl. Idag kan inte vara världens bästa dag att ta studenten på. Fler studentbilder kommer under dagen.

Kläder inför brorsans student


Imorgon tar lillebrorsan studenten och mitt huvud snurrar just nu med tankar på vad jag ska ha på mig. Tittade igenom gamla inlägg i bloggen och hittade denna söta klänning men tydligen är det hål i den. Vill ha på mig något sött och blommigt men det ska inte bli särskilt soligt eller varmt imorgon så klänning kanske inte är ett alternativ? Svårt.

Klar! Woho!



Jag har nu suttit i 3 timmar och skrivit på hemtentan och jag tror jag är klar. Det är lite finishing touches som ska göras, jag måste lägga in kanske 2 citat från en tråkig bok men det går snabbt och skriva en referenslista men annars är jag klar. Det känns hur skönt som helst. Nu ska jag slappa lite för att sedan göra allting helt klar!

Avkoppling med Betty


Nu har jag skrivit 2 frågor utav 4 på hemtentan och det värsta med mig när jag skriver är att jag ALLTID skriver för mycket. Vi får max skriva 7 sidor och jag glömde bort att det ska vara 1,5 i radavstånd så jag har redan skrivit 5 sidor. Hur ska detta gå? Nu ska jag i alla fall koppla av med att se på lite Ugly Betty, det får mig förhoppningsvi på andra tankar. Jag fortsätter med pluggandet imorgon. Det är då det gäller!

Suddigt!


Jag är duktig på att ta suddiga bilder, får ta en bättre bild sen. Nu ska jag iväg och jobba. Hejdå!

Citron vid halsont


Jag laddar här på morgonen med pressad citron i varmt vatten. Har fortfarande lite ont i ena sidan av halsen och i örat och detta brukar hjälpa. Jobbar senare i eftermiddag så måste försöka hinna med så mycket plugg som möjligt, har i stort sett bara idag och imorgon på mig. Fingers crossed!

Tillfälligt ur funktion


Jag är tillfälligt ur funktion eller tillfälligt otillgänglig kanske är bättre förklarat. Jag måste verkligen koncentrera mig på denna hemtenta resten av kvällen. Ska ta en paus och se Paris Hiltons new BFF eller vad det nu heter men sen är det back to the books. Även imorgon ska jag rå plugga, både innan och efter jobbet. Hoppas ni har det lite trevligare än mig.

Dags för skola


Tröja: second hand, Jeans: Fornarina, Skor: Fred Perry

Glömde bort tiden lite så nu måste jag slänga i mig lite mat och sedan åka till skolan. Hejdå!

Lite nere sådär

Det här är ingen bra dag. Jag är jätte stressad över hemtentan som ska skrivas, jag har jätte ont i mitt högra öra och försöker svälja så lite som möjligt för då gör det ont, det regnar ute och jag är bara nere i allmänhet. Ska i alla fall försöka få i mig lite frukost för att sedan skriva på hemtentan. Har skola i eftermiddag också så kan tyvärr inte sitta och skriva hela dagen vilket gör mig ännu mer stressad.
=(


USA here I come!!


Jag har nu bokat en resa till USA, i augusti åker jag!! Bilden jag tidigare visade var på New York, där jag delvis kommer vara, men jag flyger till New Jersey där min kompis bor. Jag ska hälsa på henne i 11 dagar och de första 5 dagarna jobbar hon så då åker jag med henne in till New York och shoppar och undersöker staden för att seda åka hem med henne igen. Det ska bli jätte spännande. Jag var i USA när jag var 4 år senast och det kommer jag inte ihåg mycket av så jag räknar detta som min första vistelse i USA. =)

Sol och plugg


Jag ligger ute och solar och pluggar. Har nämligen en hemtenta som ska vara inne på fredag men just den dagen tar min lillebror studenten så jag måste vara klar på torsdag. Har lite mer att läsa så kombinerar det med solande. När jag kommit en bit ska jag göra en spännnade sak, bilden ovan är en ledtråd!

RSS 2.0