Friskvårdnad

Mitt huvud dunkar vilket betyder läggdags. Efter våran 3 veckors långa praktik har vi "ledigt" en vecka. Vi ska då skriva vårat examensarbete som vi arbetet med ute på vår prakitik eller som en av killarna (den enda killen) i klasen sa, "vi får alltså en vecka på oss att bli friska". Ja barnbaciller är inte att leka med.
Godnatt!

Vilken ska det bli?

    vs.  


Jag kan inte bestämma mig om jag vill se på Ugly Betty eller Idol som båda börjar nu. Jag tycker alltid att Idol är roligast i början när alla auditions är så jag tror det blir Ugly Betty och sedan Idol i reklamen eller något. Senare ikväll är det ju "So you think you can dance" också, men det slutar typ vid läggdags så jag tvivlar på att jag kommer orka se den. Varför måste det vara så sent?

Snygging


Bild: smartgirl.se

Denna väska från märket Dixie vill jag ha, tycker om att axelbandet är långt. Den finns att köpa i någon av affärerna i Pub huset tror jag och på hemsidan Smartgirl för 269 danska kronor som enligt google blir 353 svenska kronor.

En varm dusch

Just nu skulle en varm dusch sitta jätte bra men jag ska istället iväg och dansa. Ska åka om 15 minuter och har fortfarande inte bytt om. Jag är helt slut idag och vill egentligen inte röra på mig alls men om jag inte tränar idag så kommer jag må dåligt sen men just nu känns det väldigt frestande att avstå.

Dagens


Tröja: second hand, Linne: Gina Tricot, Jeans: Fornarina

Ska försöka klä mig lite roligare imorgon men jag frös hela dagen igår. Utomhuslek är inte riktigt för mig. Idag visade termometern på 0 grader, bbrrr. Det blir mössa, vantar och halsduk ute. Ha det bra!

Jag ville bara säga..

godnatt! Efter en kväll spenderad framör Idol och Csi lägger jag mig nu nöjd i sängen för att vakna till ännu en morgondag som ska spenderas med underbara barn!
Dröm sött!

Dag- och nattkräm


Bild: Apoteket

Jag behövde en ny dag- och nattkräm så jag sprang in på Apoteket. Jag har svårt för att hitta bra krämer och prövar mig därför fortfarande fram. Den här gången blev det två krämer från Oliva.

Jag vill ha


Idag efter gymmet gick jag runt lite i affärer och hittade dessa jätte snygga skor på Skopunkten, dessvärre fanns det inga kvar i min storlek. Hittade även ett par gubbyxor på Gina Tricot som jag prövat tidigare men även där är de slut i min storlek. Vill gärna åka in till stan och kolla men det blir svårt att hinna med när man har praktik varje dag.
Förresten så har Monki massa små lappar på vissa av sina kläder där det t.ex. står 50, 150 osv men det är inga prislappar. Är det någon som vet om det är priset ändå eller vad är det?

En ny dag, en ny vecka


Skjorta: pappas gamla, Topp: Gina Tricot, Jeans: Fornarina

Ute blir det skinnjacka och tygskor. Om jag fick så skulle jag leva i den här skjortan. Nu ska jag dra iväg och leka hela dagen, typ. Hejdå!

Ny färg på naglarna


Jag har precis målat naglarna med en jätte fin färg. Bortse från att jag målat utanför =) jag ska fixa det sen. Jag tror jag kärat ner mig lite i lila naglar. Just nu ser jag på Hål i väggen på sexan med Elin Kling.

Äntligen, äntligen klar!

Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering men jag har suttit med mitt examensarbete sen jag vaknade imorse. Det enda jag gjort emellan är att äta. Men nu är jag klar! Jag hoppar och skuttar av glädje. Jag ska bara skriva en referenslista men det går på 5 minuter.
Imorgon börjar min praktik som pågår i 3 veckor. Det ska bli spännande. Jag ska vara i en grupp på 60 stycken 6-åringar. Det ni! Därför måste jag redan nu varna er om inte så glamourösa outfits. Strumpbyxor och skor med klack är inte att rekommendera när man jobbar med barn och ska springa runt och leka utomhus.

Lång sovmorgon

Idag tog jag en lång sovmorgon vilket var skönt men jag har mycket plugg som måste vara klart idag så det är tyvärr det enda som gäller idag. Känner mig väldigt stressad över det hela och det känns inte alls bra men det är bara att sätta igång antar jag. Wish me luck.

Bakåt framåt



Idag var jag som sagt på vintagemässan BakåtFramåt. Jag hittade tyvärr ingenting förutom senaste Glamour tidningen för 10 kr. Däremot såg jag otroligt många fina pälskappor, både äkta och oäkta, men de korta låg runt 400 kr och de långa runt 1000-1500 kr. Jag vill ha en lång men tyvärr var priserna på de kapporna jag såg lite för höga. Jag får helt enkelt fortsätta leta. Bilderna visar en liten karta man fick när man kom in.


Lördag


Jacka: Primark, Halsduk: H&M, Mössa: Carlings?, Skjorta: mammas gamla, Kjol: French Connection, Strumpbyxor: H&M, Skor: Faith

Jag har lite svårt att komma över matchen igår. Men ska försöka rycka upp mig, idag är det ju vintage mässa som gäller! Hörs när jag kommer hem igen. Förhoppningsvis med några fynd.

Mornin!

Jag vaknade för inte så länge sedan. Trodde klockan nu var elva men insåg att den var tolv. Borde egnetligen sitta på tunnelbann in till stan nu. Men hey varför stressa på en lördag? Ska äta lite frukost, packa ihop gym kläderna och sen bege mig. Försöker lägga upp en dagens innan jag går, annars kommer den upp när jag kommit hem.

Blä för denna dag

Min fredag har inte varit den bästa fredagen. Började med att jag fick mens, blä! Sedan en jätte lång dag i skolan med redovisningar och stress över nästa eximinations uppgift. Sedan var det fotbollsmatch som gick så otroligt dåligt. Den enda matchen vi var tvugna att vinna förlorade vi.
Nu har jag bara slappat vid tven och tröstätit. Imorgon blir det gymet, bakåtframåt mäsan och plugg.
Godnatt!

Fredag och dagens


Tröja och shorts: River Island, Leggings: Gina tricot

Till detta blir det troligtvis tygskor från H&M och skinnjacka. Usch vad jag är trött, detta är alldeles för tidigt för mig. Får se om jag kommer kunna hålla mig vaken alls under dagen. Coca cola och godis får bli min räddning. Ha en skön fredag allihopa!

Trött, trött

Jag är helt slut som vanligt och mina tankar går i 180. Vi ska ha skrivit klart ett examensarbete tills på måndag och jag har 3 av de viktigaste frågorna kvar. Vår lärare är lite flum och därför skulle det inte förvåna mig om hon imorgon sa att det skulle vara klart imorgon då vi inte är i skolan på måndag. Fick precis ett mejl jag inte förstod men av det lilla jag fick fram var att vi tills imorgon skulle ha läst en annan persons arbete och gett feedback, och detta läser jag idag Bra jobbat! Hoppas det är fler som missat det.
Imorgon blir det tyvärr lite dåligt med uppdatering. Jag går i skolan mellan 8 och 17 (ska upp 6 yippie!) och sedan har jag fotbollsmatch så jag åker direkt från skolan dit. Är hemma runt nio, halv tio någon gång. Jag ser inte fram emot det.
Nu ska jag nannna kudde. Godnatt!

Sparka boll


Idag blir det lite dålig uppdattering. Ska nu bege mig från jobbet till fotbollsträningen men ska försöka blogga lite när jag kommer hem ikväll igen.

Dagens kläder


Jacka: Primark, Tröja: second hand, Linne: mammas gamla, Kjol: second hand, Leggings: Gina Tricot, Skor: Faith

Det är sol och min termometer visar på 30 grader i solen. Nu drar jag iväg till jobbet! Ciao.

Väst


Bild: Glitzy.se

Denna väst från Glitzy, Alexander Wang inspirerad, vill jag ha. Det är inte alltid kul att vara student då man bara får cirka 3000 kr i månaden. Därför får detta köp vänta ett tag.

Shopping



Detta köpte jag idag. Skorna och den svarta långärmade tröjan är second hand, tröjan med tryck kommer från Bikbok och byxorna och leggingsarna (heter det så?) kommer från Gina Tricot. Jag var först osäker på skorna men de är jätte varma och blir perfekta i vinter när det är lite kallare. Den svarta tröjan är från killavdelningen men den satt snyggt oversized, får se om jag behåller den eller ger bort den till någon kille. Byxorna ska jag ha och mysa runt i här hemma. Är jätte nöjd med mina köp!

Dagens


Skjorta: pappas gamla, Kjol: second hand, Jacka: Primark, Halsduk: H&M, Skor: köpta på Irland

Det ser ut som om det kommer bli en solig dag, halva dagen har ju i och för sig redan gått men jag hoppas att resten av dagen fortsätter i solens tecken. När vi hörs igen har jag förhoppningsvis lite shopping att visa er.

God morgon

Jag vaknade för inte så länge sedan, otroligt skönt med sovmorgon. Efter lite frukost ska jag packa ihop mina grejer och sedan bege mig till gymet. Det blir kanske lite simmning idag också beroende på vad klockan hunni blir när jag är klar med styrkan. Lägger upp en dagens innan jag går.

Så du tror att du kan dansa?

Jag trodde So you think you can dance började halv elva, tror det gjorde det förra veckan, men idag började det tydligen tio så jag har missat en halvtimme. Jag ska i alla fall spendera resten av kvällen framför tven och sen falla ner i sängen, är helt slut. Så jag säger godnatt!

PS/Update: jag nämnde förut att min spårlöst försvunna foundation möjligtvis var stulen av min bror. Så var det inte vilket delvis var syn för nu har jag ingen aning om vart den är. Jag tittade på den i fredags och i lördags när jag skulle använda den var den borta. Sånt gör mig lite ledsen.


Vill ha


Bilder: H&M, Monki, Bik Bok, Ordningochreda, lilon.

Imorgon är jag ledig så då är det shopping som gäller. Detta ovan vill jag gärna ha. Sedan är jag också ute efter denna tröja från bikbok, men den verkar vara slut. När jag provade den sist så var jag pank så kunde inte köpa den då. Utöver detta blir det självklart även second hand shopping. Det känns som det var evigheter sen så det ska bli kul!

Vinnare!

Jag vann en tävling hos Glitzy idag. Detta är vad jag vann. Mycket trevligt. Jag bor väldigt nära skärholmen centrum också så det är händigt och bra men däremot så har jag aldrig varit inne i black silver så det ska absolut kollas. Kanske redan efter dansen idag då jag faktiskt dansar i skärholmen.

Crazy


Igår blev pluggandet lite mycket och då gjorde jag så här!

Tisdags morgon

Idag blir det samma kläder som igår, chocking! Men jag orkar inte komma på något nytt, istället kan jag ta bilder när jag har ytterkläder på sen också. Idag är det skola, dans och fotboll som gäller. Hejdå!

Cupcakes


Jag sitter här och är lite småhungrig. Detta skulle inte alls sitta fel. För recept kika in här.

En annan sida av New York fashion week


Bilder: Icanteachyouhowtodoit.com

New York fashion week har ju varit över ett tag men jag kunde inte motstå att visa de här fina bilderna. Lite pausbilder i allt pluggande för min del.

Måndag igen


Tröja: second hand, Klänning: mammas gamla

Nu ska jag väg till min mammas skola för fältstudier. Sedan blir det gymet och sedan en massa pugg här hemma. Min foundation är förresten spårlöst försvunnen. Min mamma nämnde något konstigt min lillebror haft i ansiktet mot hans finnar, kan det vara min spårlöst försvunna foundation? Fortsättning följer!

Chicy


Bild: Chichy.se

Denna fina kappa finns hos Chicy och kostar 699 kronor och då ingår klänningen som kikar fram under. Om jag bara hade 700 kr liggandes någonstans under en kudde.

Second hand i Sverige

Jag hittade precis en hemsida som listar otroligt många second hand butiker. Leta bara upp den staden eller orten du vill ha och där står det vart second hand butikerna finns. Smidigt och bra. Här hittar ni den sidan.

Pretty Polly


Bild: prettypolly.co.uk

Jag tittade precis på Coleen's real women på 3an där de skulle hitta en "normal" tjej för en kampanj för märket Pretty Polly. Pretty Polly kommer snart säljas i butken jag jobbar för så om ni också såg programmet och blev nyfikna på märket så kolla in Bodhi om en vecka eller så.
Detta fick mig också att fundera över att vi kvinnor borde vara lite stoltare över oss själva. Detta var även något de utländska komikerna nämnde igår, att vi svenskar inte är tillräckligt stolta över oss själva. Jag är själv 174 cm lång och har ganska långa ben men ändå hatar jag dem. Jag kanske istället borde lära mig att tycka om dem. Något att fundra över.

Brosch!


Här är broschen jag hade på mig igår. Jag fick den i present av min chef, visst är den helt underbart fin? Det är en bh för er som inte ser det. Igår var jag alltså och såg stå-up komedi på Chinateatern. Det var Raw comedy club som höll i det hela och förutom många svenska kända komiker så var det även två utländska komiker med från Canada och Irland. Det var jätte kul! Idag blir det lite plugg och massa häng framför tven med godis och chips!

Humor ikväll


Tröja: Topshop, Body: Gina Tricot, Shorts: River Island, Skor: Köpta i Liverpool

Ikväll blir det stand-up komik på china teatern med bland annat Björn Gustavsson och Jonas Gardell. Ska bli kul hoppas jag. Jag har en jätte fin brosch på mig men glömde ta en bild och hiner inte nu. Tar en bild på den och lägger upp det imorgon. Ha en trevlig lördags kväll!

House of Holland


Bilder: houseofholland.com

Grymma t-shirts, grym Agyness.

Städdags?


Så här ser min fotölj ut just nu. Dags att städa rummet kanske? Eller dags för en större garderob.

Alice


Alice Dellal. Cool brud med hår på endast ena sidan av huvudet.

Hjälp barnen

Genom detta inlägg skänker jag 20 kronor till uppdragbarn. Om du också vill skänka 20 kr genom att skriva ett inlägg om detta i din blogg klicka på länken och läs om hur du gör. Eller så skriver du bara ett inlägg där du har med änken till sidan, hur enkelt som helst! 
http://www.uppdragbarn.se/skriv-om-oss/

Run!!


Här är då mina nya löparskor. Får se hur mycket actual running det blir men många gymbesök och långpromenader bir det defenitivt!

Nytt

Jag hann inte med så mycket shopping idag men lite blev det. Bland annat ett par nya löparskor för endast 150 kr. Mina håller på att falla sönder och jag tycker inte att det är speciellt kul att köpa nya för 600 då jag i stort sett bara använder dem på gymet så jag hittade ett par på rea idag, perfekt. Visar bild senare. Senare blev det även ny ansiktsprodukt då den är slut och top och base nagellack, mina naglar är hemska då mitt överlack var slut.


Refining toner. Bild: www.makeupstore.se

dagens


Tröja: second hand, Linne: H&M, Kjol: second hand, Strumpbyxor: Ica Maxi

Sitter på jobbet just nu och är i stort sett klar. Efter jobbet blir det antingen hemgång direkt eller så åker jag förbi stan för lite shopping. Får se vad klockan hinner bli. Hörs ikväll igen!

Look book

Bilder från Topshops snygga lookbook. Problemet med topshop är att man alltid hittar jätte mycket snyggt på nätet men nästan inte alls lika mycket i butik. Det är synd för allt det här skulle jag vilja ha.

Bandstand


Boudoir

Punk couture

Wonderland

Skrapan 1 år


För er som inte redan hört talas om detta så firar Skrapan 1 år i helgen.  Sä här lyder hemsidan:
Den 19-21 september firar Skrapan 1 års jubileum och förvandlas till "Skrapan Basar" - en kaotisk och annorlunda storstadsmarknad med gatukultur, basar och prutning som huvudingredienser.
För mer information kolla skrapan.se.

Ingen pizza


Jacka: Primark, Tröja: Mango, Linne: H&M, Vantar: Primark, Jeans: Fornarina, Skor: H&M

Vi slutade en timme tidigare idag istället för att ha lunch. Jag började då drömma om att köpa en pizza på vägen hem. Till min besvikelse är pizzerian stängd även fast det står att den ska öppna klockan 11. Väldigt arg och hungrig går jag hem och tänker att deras utkörning kanske i alla fall är öppen men nej de öppnar klockan 15. Så här sitter jag vrålhungrig och väntar på att ugnen ska bli varm. Det blir kycling, potatis och bearneissås istället.

Morrn morrn!

Som vanligt hinner jag inte fota min outfit men jag fick åtminstonde på mig kläder idag. Slutar runt ett idag så då återkommer jag med en bild. Hejdå så länge!

Läggdags

Som vanligt sitter jag här och tänker att jag inte orkar bestämma vad jag ska ha på mig imorgon. Som vanligt kommer jag springa runt som en tok imorgon och svära över att jag inte bestämde vad jag skulle ha på mig dagen innan. I morse blev kombinationen hemsk och jag fick byta om 5 minuter innan bussen skulle gå. Men även fast jag fick göra det så tänker jag inte bestämma några kläder för imorgon. Hade klockan visat på tidigare så ja men jag behöver min skönhetssömn. Godnatt på er!

Mary-Kate Olsen

Det är ingen direkt nyhet att Olsen tvillingarna är en inspiration för många, inklusive mig. Mary-Kate var med på framsidan av brittiska Elle och så här gick det till när de fotograferade omslaget. (Klicka här om ni inte kan se filmen)


Just nu




Just nu gör jag detta!

I did it


Jacka: Primark, Linne, Tröja och Leggings: Topshop, Benvärmare: ?, Skor: Köpte på Irland

Imorse hade jag jätte bråttom och hann inte blogga. Idag har jag haft föreläsning och muntlig examen som för övrigt gick bra. Nu känner jag mig otroligt lättad. Efter skolan gymade jag och det är därför jag kom hem så sent idag. Mina skor och benvärmarna ser sjuka ut på bilden men de såg inte riktigt ut så där.
PS. Mina skor är livsfarliga. Jag stukad foten i dem förra året och idag halkade jag och trampade snett, det kunde gått illa och blivit ytterligare en stukning men jag hade tur.

Fint


Bilder: stockholmstreetstyle.feber.se

Så här vill jag se ut i höst! Imorgon får jag pengar (om csn äntligen har fått allting rätt) så i helgen blir det jakt på en fuskpäls i second hand butikerna. Nu ska jag gå och tvätta mig och sova. Imorgon är det muntlig examination, nervigt värre!

Vintage mässa

Vintage mässan Bakåt Framåt äger rum 26-27 september i Stockholm och jag längtar en del. Jag älskar second hand och efter att ha sett de som ställer ut tror jag att detta kan bli riktigt bra. Här är utställarna:

59 Vintage Store (Stockholm)
Dreamers Vintage, kläder och ur (Uppsala)
Emma Shanley Vintage-Solglasögon (Stockholm)
Fröken Nilssons Vintage Mode (Sundbyberg) - http://www.frokennilssons.se/
Hanna & jag (Stockholm)
House Of PAGGILO (Hedemora) - http://www.paggilo.se/
It's vintage darling (Stockholm)
Herr JUDIT (Stockholm) - http://www.judits.se/
Kazoom (Malmö) - http://www.kazoomfashion.blogspot.com/
Less Is More (Stockholm) - http://www.lessismore.nu/
Little Shop Of Fashion (Stockholm)
Lost And Found By Linda (Stockholm) - http://www.lostandfoundbylinda.com/
Miss Ragtime (Göteborg) - http://www.missragtime.se/
Myrorna (Stockholm) - http://www.myrorna.se/
Nininette (Stockholm)
Old Touch (Stockholm) - http://www.oldtouch.se/
Oma vintage & retro (Stockholm)
Orkan Lia (Linköping) - http://www.orkanlia.se/
Pow is now (Stockholm) - www.myspace.com/powisnow
Ragdoll Vintage (Uppsala) - http://www.myspace.com/ragdollannelie
Reggie And Friends (Göteborg) - http://www.reggieandfriends.com/
Rost Vintage & Second Hand (Stockholm)
Stockholms Stadsmissions Second Hand (Stockholm) - http://www.stadsmissionen.se/
Under (Stockholm) - http://www.butikunder.com/
Vintagebutiken (Vara) - http://www.vintagebutiken.se/

Samt ett antal privata utställare

För mer information om mässan besök bakatframat.se eller klicka här.

Kvällens


Kappa: Primark, Body: Gina Tricot, Jeans: Fornarina, Benvärmare: ?, Skor: Skohornet

Min lillebror ville också vara med på dagens outfit. Så här störda är vi i min familj. Jag är i alla fall hemkommen, mätt och belåten, från en väldigt trevligt restaurang besök. Jag vill senare sätta mig framför So you think you can dance men det har skjutits upp en timme i tv tablån vilket betyder att det slutar runt midnatt. Inte bra när man början skolan klockan 9 dagen efter. Så det får jag nog hoppa över ikväll tyvärr.

Dagens


Jacka: primark, Halsduk: H&M, Tröja: United colors of Bennetton, Kjol: Second hand, Strumpbyxor: Ica maxi, Skor: köpta på Irland, Väska: Zara

Ju kallare det blir desto längre blir listan av vad man har på sig. När jag tittade på min outfit bild så insåg jag hur kallt det ser ut. Imorse var det inte jätte kallt men det var desto kallare nu på hemvägen.
Nu ska jag snart iväg och dansa. Innan dess ska jag försöka bestämma vad jag ska ha på mig ikväll. Om det blir ont om tid blir det samma sak som jag hade på mig idag men ett par andra skor. Det är då min pappa som fyller år idag så ett stort grattis till honom!

Grattis!

Min buss går om 5 minuter så jag hinner inte lägga upp en outfit bild. Nu blir det skola och senare blir det dans och efter dansen bli det födelsedagsfirande. Trevligt värre! Hörs sen!

Lakrits choklad


Igår testade jag Marabous nya choklad med lakrits smak, någon som testat den? Jag tyckte den var sådär. Min favorit är helt klart den med daim bitar i.

Dagens


Jacka: Primark, Kofta och linne: Topshop, Levis shorts: Secon hand, Strumpbyxor: Ica maxi, Håliga skor: Primark


Detta gick jag runt i idag och igår. Skorna älskar jag med hela mitt hjärta. Jag köpte dem på Irland för cirka ett och ett halv år sedan och Primark är inte känd för sin kvalitet så de håller på att ramla sönder men jag envisas med att använda dem ändå. Det syns inte på bilden men det är som små hål ovanpå skon och sulan håller på att gå söder helt. Skomakaren nästa! Om de kan rädda dem vill säga.


Ingen bild

Jag ska iväg nu och tänkte lägga upp en outfit men mina batterier i kameran dog. Jag ska sova borta så kommer ha samma kläder på mig imorgon så jag kan ta en bild då isället. Ha en trevlig söndags kväll!

Uggs


Bild: brandos.se

Jag vill verkligen ha ett par Uggs till vintern. Förra året köpte jag ett par kopior från Din sko men där lossnade hela sulan efter att de fått genomgå en massa regn så det är inte att rekommenera. Att köpa äkta varan ä inte något direkt alternativ heller då min studentinkomst varje månad inte är stor men Ellos har kopior (hittade ingen bild) som jag funderar på. Får se hur det blir.

Höst


Jag har precis varit ute på världens skönaste höstpromenad. Nu ska jag ta en skön dusch och sedan ska jag värma en kopp vam choklad och sätta mig och  plugga.

Mina naglar


Jag har precis spenderat tiden åt att måla om mina naglar. Ljusa ch färgladda naglar i all ära men på hösten gillar jag att ha lite mörkare nagellack så därför målade jag mina naglar mörkröda idag. Bilden är sämst och suddig men jag orkade inte ta en ny bild. Får se om jag orkar senare.
Jag vet att jag är sämst på att uppdatera men jag saknar inspiration just nu, sorry.

Plugg

Idag har jag haft fotbollsmatch och precis ätit middag. Matchen gick bra och vi vann med 2-1!! Jag har tyvärr muntlig exemination på tisdag och jag ligger lite efter med plugganet så det är vad som står i kalendern idag.

--

Efter skolan idag gymade jag som sagt och det var första gången jag besökte gymet på medborgarplatsen och det var jätte fint och jätte bra där. Är hel nöjd med mitt nya gymkort.
Jag kom precis hem efter att ha varit och handlat lite och nu kurrar magen rejält. Sover borta idag så bloggen hamnar lite i neglekt idag. Vi får höras imorgon igen. Ha en bra fredag allihopa!

TGF

Thank God it's friday. Idag har jag på mig detta. Nu är det skola som gäller och sen drar jag till gymet. Ha en trevlig dag!


Jacka: Primark, Spets: Gina Tricot, Jeans: Fornarina, Skor: Köpte på Irland

Dagens citat

Nu ska jag sova men innan jag säger godnatt måste jag ge er dagens citat. Idag på jobbet skulle vi lägga in nya strumpbyxor, vi hade inte fått in dem i butik än och visste därför inte hur färgerna såg ut. Ett par av strumpbyxorna var lila men vi visste inte vilken nyans av lila så vi ringde och frågade leverantören. Så här löd hans beskrivning:
- Om du tar ett blåbär och sen så krossar du det.
- Hm ok så färgen ser ut som färgen på ett krossat blåbär.
- Ja exakt.
Ha ha det skrattade vi gott åt. Godnatt!

Kate Moss for Topshop



Nu är det dags för ännu en ny kollektion ifrån Kate Moss. Jag har inte varit stormförtjust i hennes tidigare kollektioner för Topshop men den här ser mer lovande ut. Även Ann Sofie Back har gjort en liten kollektion. Vare sig den går att köpa här i Sverige eller inte vet jag inte men den går i alla fall att köpa på nätet om du klickar här.

Ny bh?


Käthe ger just nu 50% på alla Huit produkter i hennes nätbutik Modemecka. Jag har redan två sycken Huit behåar och behöver inga fler behåar alls då min underklädes låda svämmar över. Men för er som funderar på att köpa en ny bh så rekommenderar jag starkt Huit. Klicka här för att läsa hur du tar del av rabatten.

Burr!

Usch vad kallt det är idag. Jag frös rejält om händerna. På vägen hem tittade solen fram en del men nu ser det ut som om det kommer börja ös regna vilken sekund som helst. Hoppas inte för snart har jag fotbollsträning.

Torsdag


Jacka och halsduk: Primark, Klänning: Monki, Väska: Friis & co, Leggings: Topshop, Strumpor: Oasis, Skor: Köpta på Irland

Nu måste jag gå. Skriver vad jag har på mig när jag kommer hem. Hejdå!

Vill gömma mig under täcket!

Jag blir så arg! Varför måste CSN gör a det så j*vla svårt. Varför skickar de ut 100 papper 100 gånger för? Jag skickade tydligen in fel papper så nu måste jag vänta till nästa vecka för att få några pengar. Jag vill bara försvinna, rolig helg när man kan göra absolut ignenting eftersom man har 0 kr att leva på. ÅÅÅÅHHHHHHH vad irriterad jag är.

Heja Sverige!

Det var otroligt skönt att simma idag. När jag kom hem fixade jag ihop två hemmagjorda hamburgare vilket var jätte gott. Snart börjar Sverige matchen och vi får verkligen hoppas på att det går bättre idag än förra matchen. Jag var inte alls nöjd med hur de spelade sist så nu måste de nog göra bättre ifrån sig.

Jag fick förresten ett mejl om att jag kan få 50% på valfri vara från H&M's nätbutik men rabatten gäller bara till imorgon så jag får se om jag hittar något. Jag vill ju jätte gärna fortfarande ha den fina kappan men den är slutsåld nu.


Onsdag


Skjorta: mammas gamla, Jeans: Fornarina, Skor: Vagabond

Nu bär det av till simhallen. Jag hade tänkt avsluta med en liten shoppingrunda men jag har ju självklart inte fått några pengar från dumma CSN och 100 kr räcker inte långt. Har jag inte fått några pengar imorgon så ringer jag igen. Det här gör mig galen!

Aj, aj, aj

Det var otroligt skönt att få sova ut idag, jag var så trött igår. Glömde t.om. stänga av ljudet på min telefon innan jag somnade. Nu är jag har vaknat är det dock mindre skönt. Min rygg är jätte stel och jag har lite svårt att röra mig. Jag hade glömt bort hur mcket street dance tar på ryggen. Så går det när man inte stretchar! Men å andra sidan så ingick ingen stretching i passet och jag käne inte direkt för att lägga mig på golvet i omklädningsrummet. Jag ska försöka komma iväg och simma lite snart, det kanske hjälper lite i alla fall.

Helt slut

Jag är helt slut och min kropp gör så ont. Träningsverk i armarna från igår, ont i benen från dagens fotboll och dans och ont i ryggen från dagens dans. Undrar hur jag kommer må imorgon. Nu ska jag fortsätta se på So you think you can dance, om jag inte somnar, och sen ska jag stupa i säng.

Bästa låten!


Nu drar jag iväg på fotbollsträningen och på vägen dit blir detta min underhållning. Hörde den med Leona Lewis på radio idag och jag älskar den. Har lyssnat på den på repeat i några månader nu, jag föredrar versionen med Claude Kelly framför Leona Lewis men båda är jätte bra! Klicka här om ni vill höra Leona.

New York fashion week

Så här snygga är människor under New York Fashion Week


Bilder: elle.com

Street

Nu ska jag dra iväg på en streetdance klass. På mitt nya gym så hade de även klaser och en av dem är streetdance. Jag har tidigare tagit kurser men den här klassen började nog för några veckor sen så jag hoppas jag klarar av att hänga med. Typ så här grym skulle jag vilja vara. Försökte hitta ett bättre klipp men det fanns inga.

Tisdag


Jacka: Primark, T-shirt: egentryckt då det fanns i Västermalmsgallerian, Jeans: Fornarina, Skor: Puma, Halsduk: H&M

Idag fick det bli jeans då jag läste att det endast skulle vara 10 grader ute. Det känns att det är höst ute nu tycker jag, jag frös både idag och igår så i framtiden blir det lite mer varma tröjor. Halsduken fick agera långtröja idag. Jag tog två bilder eftersom när jag hade halsduken på mig så syntes inte min tröja så ni fick se båda varianterna. Sen var inte en byxbnet inne o

Stress

Jag hinner inte lägga upp en dagens för då missar jag bussen men jag slutar tolv idag så jag lägger upp en när jag kommer hem. Hejdå!

Alexander Wang


Det pratas just nu mycket om Alexander Wang's kollektion från New Yorks fashion week. Jag är själv ett stort Alexander Wang fan och var självklart tvungen att lägga upp mina favoriter jag med. Min favorit är den gråa oversize tröjan på fjärde bilden.

En outfit update


Här är samma outfit jag la upp tidigare men en bättre bild. Jag satte även på mig min klocka från Urban Outfitters och armband från kyssjohanna.

Så var det måndag igen


Kavaj: second hand, Spetslinne: Frankrike, Vitt linne: mammas gamla, Kjol och strumpbyxor: H&M, Skor: Faith


Jag inser att min outfit bild idag inte är jätte bra då man mest ser svart. Ska försöka ta en bättre när jag kommer hem. Nu är det skola som gäller och sedan ska jag signa upp för ett nytt gym då mitt tidigare gymkort gått ut och då passar jag på att byta till ett gym närmare där jag bor. Ha en bra dag!


Min party kväll


Först bråkade blogg.se med mig, det gick inte att ladda upp bilder. Sen bråkade photoshop med mig och jag orkade inte bråka tillbaka så här kommer lite bilder i konstiga storlekar. Jag lovade ju bilder från i fredags och här kommer de ända två bilderna som blev bra. Här ser ni även vad jag har på mig. Jag hade tio minuter på mig att göra mig i ordning så det var bara att slänga på sig heelsen och fixa till sminket och dra.
Skola imorgon så nu ska jag sova. Godnatt!


Bik Bok


Fina saker från Bik Bok. Esther är också fin i sin tröja.

Det ser bättre ut

Idag mår jag lite bättre och ni kommer slippa höra mig klaga idag. Mestadels av min dag ha bestått av tv tittande precis så som söndagar ska vara. Har äen varit ute på en powerwalk. Nu blir det snart mat och sedan ännu mer tv tittande, och godis såklart!

Regnet det bara öser ner

Nu ska jag bege mig ut i regnet och sedan kommer jag inte kunna blogga något mer under kvällen. Sover borta och där finns inget internet, det är troligtvis bäst så ändå med tanke på mitt "glada" humör idag. Jag använder en gammal bild för dagens outfit. Istället för den vita t-shirten under har jag idag istället mitt gråa linne från H&M. Skinnjackan åker också på och kanske en halsduk om det är kallt. Hejdå!


Tröja: Primark,  Leggings: Topshop: Gummistövlar: Morfars gamla

Klagosång

Usch, jag har varit vaken i 2 timmar och jag hatar den här dagen redan. Jag vill inte göra någonting och att det aldrig slutar regna gör mig inte gladare. Jag kan inte gå ut på promenad så istället blir jag tjock och ful. Att jag kommer proppa i mig tonvis av godis ikväll p.g.a mitt dåliga humör gör inte saken bättre. Dumma dumma regn, dumma dumma ideal i världen, dumma dumma mig.


Gårdagen

Efter att jag hade hälsat på min kompis så bar det iväg hemåt. Väl hemma sadlade jag om till ett par högklackade skor och sprang ut i natten. Jag har inga bilder att erbjuda än eftersom de finns på min kompis dator men under dagen kanske det kommer upp någon bild.
Idag tänkte jag gå ut på en pwerwalk, om det bara slutade regna. Ikväll blir det Sverige och fotboll vid tven.

Monki girl



Jag var inne på Monki en sväng idag. Dom har snygga grejer dom!

What I'm wearing today


Tröja: pappas gamla, Halsduk: H&M, Shorts: River Island, Leggings: Topshop, Skor: H&M


Jag vet inte vad det är med min Photoshop ibland. Även fast jag gör bilden mindre så sparas den i orginal version. Så idag blir det en stor bild igen. Jag slängde bara på mig något idag, får se om jag byter om ikväll då jag ska träffa en kompis. Nu ska jag i alla fall iväg till gymet.


Hur lyckas man?

Igår gick jag runt och var arg över att jag inte hade fått mitt studiebidrag då alla mina kurskamrater hade fått det. Jag ringde precis CSN och självklart hade smarta Rebecca inte skickat in någon studieförsäkran. Hur dum får man bli? Jag ville shoppa lite idag men eftersom mitt konto inte är på topp så måste jag vänta ända till på tisdag. Det är i alla fall vad CSN tjejen sa, att på tisdag får jag preminilärt (stavning?) mina pengar. Det får vi verkligen hoppas.

Skolans värld


Så här ser det ut när jag är i skolan. Jag hade en inte så rolig föreläsning idag och roade mig själv med att fota lite istället. På bilden ser ni mina fina anteckningar, te, vatten och en påse nötter. För er som inte vet så studerar jag förresten till att bli förskolelärare.
Min bästa pappa erbjöd sig att skjutsa mig till träningen så nu blev det inte lika stressigt.

Stress, stress


Jag var i skolan till klockan fyra idag och sen gick jag på Acnes utförsäljning. Bilden här ovan är kön för att komma in. Utförsäljningen började idag och det var synd att jag inte kom dit tidigare. Jag var ute efter en t-shirt eller något liknande, alltså inte jeans, men det fanns i stort sett bara byxor kvar så jag kom inte hem med något. Utförsäljningen pågår fram till lördag och du hittar den på Flemminggatan 38. Nu måste jag snart åka iväg på fotbollsträning, känns lite jobbig när man precis kom hem men vad gör man?

Torsdag


Jacka: Primark, Tröja: Frankrike, Klänning: H&M, Väska: second hand, Leggings Topshop

Riktigt irriterande. Detta inlägg la jag in imorse men det kom tydligen inte upp på sidan utan sparades som utkast. Här är i alla fall vad jag hade på mig idag.

Skhlm


Imorgon är det invigning för nya Skärholmen centrum, Skhlm. Klockan tio börjar de dela ut goodiebags och 16.30 så inviger Kungen det nya köpcentrumet. Tyvärr går jag i skolan hela dagen imorgon så jag hinner inte dit. Synd, en goodie bag hade inte suttit fel.

Trevlig tv kväll

Efter att jag kom hem från jobbet gick jag på en power walk och nu ser jag på Idol. Det är ganska mycket bra på tv ikväll så det blir nog där jag spenderar min kväll. Som snack blir det lite melon och vindruvor.

Dagens


Jacka och halsduk: Primark, Tröja: River Island, Linne: Gina Tricot, Shorts: River Island, Leggings: Topshop, Skor: Wedins, Strumpor i skorna: Asos

Nu måste jag springa, har som vanligt brottom. Hejdå!

Morrn morrn

Jag vaknade för en stund sen, det var otroligt skönt att få lite sovmorgon. Är dessvärre inte ledig idag utan börjar jobba runt två. Fram tills jag ska åka ska jag få i mig lite frukost och försöka plugga lite om jag hinner. Jag lägger upp en dagens innan jag går också.

Sparkat boll

Nu har jag sparkat boll och nu är det dans på tv som gäller. Jag ville verkligen vinna auktionen för We love Kate tröjan som jag nämnde förut men lyckades inte för att någon hade satt ett maxbud och Tradera budade åt dem. Synd för den är fin.

Nytt


Nya saker från H&M. Vill ha fler likadana halsband så att man kan ha alla samtidit, riktigt snyggt!

Stylist, javisst!

Imorse fick jag en förfrågan om jag ville ställa upp som stylist på en fotografering och det ville jag såklart! Så jag är nu hemkommen från denna fotografering. Det var riktigt kul. Bilderna var för en hemsida och de kommer upp om cirka en vecka så så fort bilderna kommer upp och lägger jag in länken här. Jag shoppade lite smått på H&M idag också, visar upp mina köp snart.

Brottom brottom


Jacka: Primark, Tröja: River Island, Halsband: Frankrike, Kjol: second hand, Skinnhandskar: Primark, Leggings: Topshop, Skor: H&M

Nu springer jag iväg till bussen och skolan. Ciao!

Update: Skinnhandskarna behövdes inte alls under dagen så de fick åka av. Jag har frusit så mycket om händerna de senaste dagarna så det var därför de fick följa med från första början.

John Blund kom på besök

Min tankeförmåga fungerar inte längre så nu säger jag godnatt!


Tradera auktioner



Tänkte tipsa om några auktioner jag hittade som jag gillade. Tröjan i mitten är helt underbar och det finns fler än en auktion av den tröjan, antar att det är olika storlekar. Problemet är att den ska betalar med Payson och det är jag inte bekant med så får se om jag budar. Klicka på bilden så länkas du till auktionen.


The devil wears Prada



Igår gick "Djävulen bär Prada" på tven. Jag har sett den förut men hade glömt bort hur bra den var och vilka fina kläder som fanns med i den. Bilderna är några exempel på det. Älskar Chanel halsbandet och baskern på sista bilden.


Fy skäms på mig

Usch vad dåligt det blev med uppdatering men det fanns ingen internetuppkoppling där jag var igår så jag kunde varken blogga igår kväll eller imorse. Men nu är jag hemma igen och är helt slut. För er som tror att skolan är lätt och enkel med tidigare dagar och lediga dagar mitt i veckan så är det inte enkelt. Har suttit med min studiegrupp och försökt göra en uppgift men vi bara fastnade hela tiden. Sedan gymade jag och nu är det mer plugg som gäller. Någon som har lust att bjuda på en resa till något varmt ställe? För här vill jag inte vara längre!

RSS 2.0