Jag saknar digJag skulle ju lägga upp en dagens outfit innan jag gick iväg till bion men detta är viktigare just nu. Jag orkar inte riktigt förklara vart den här känslan kom ifrån men jag saknar min mormor så otroligt mycket!! Hon gick bort för cirka 2 år sedan. De flesta av mina egenskaper och min personlighet har jag ärvt från pappa tror jag men resten kommer inte från mamma utan från min mormor. Vi hade båda det där äkta skrattet och min barnslighet kommer definitivt ifrån henne som ni kanske ser på bilden =). Jag saknar dig mormor!!

Kommentarer
Postat av: Angelika

Åh, vilken söt bild du hittat! Jag saknar henne med, min lilla farmor... Och MIN mormor! Jag har två foton på dem på byrån i sovrummet, det känns mysigt för då är de med mig. Bredvid fotona står en viktig sak som jag fått av dem också... Det känns väldigt bra för mig, kanske du kan göra nåt liknande.Kram!

2011-01-23 @ 12:46:35
URL: http://angelikas.wordpress.com
Postat av: Rebecca

Ja den bilden som är i inlägget är ett foto som sitter uppsatt på min garderob med massor av andra foton så hon sitter där uppe med andra människor som betyder mycket för mig =)

kram!

2011-01-23 @ 18:30:18
URL: http://beccasfashion.blogg.se/
Postat av: Angelika

Fint!!

2011-01-23 @ 18:45:24
URL: http://angelikas.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0