Djävulshorn och lite annat



Förutom djävulshorn som jag skulle köpa idag kom jag även hem med lite annat. Köpte två tröjor inne på Gina Tricot rea. Kunde inte bestämma mig för vilken färg jag ville ha så jag köpte båda. Tanken är att jag ska klippa bort banden där bak så att det blir en låg rygg istället vilket jag tror blir jätte snyggt. Men då blir det svårt att ha behå så jag köpte Freebras nipple covers. Kanske inte känner mig bekväm i dem men kan pröva i alla fall. Och sen sist köpte jag ett helt djävulspaket på Buttericks. Tror jag bara använder hornen imorgon men får se.
Nu bli det världens godaste chokladboll och Glee!
Update: Jaha det där med att klippa bort banden gick ju sådär. Om jag hade varit smart och tänkt innan jag klippt hade jag förstått att axlarna inte hade hållts upp av något. Jag klippte som tur var endast i det bruna linnet så det var bara att sy fast dem igen. Tänkte att jag bara kunde sy fast översta med då korvade den sig under så jag får behålla alla banden. Det blir nog snyggt ändå. Inviger den hallonröda toppen imorgon tillsammans med djävulshornen.

Kommentarer
Postat av: Angelika

tycker du ska ha hela djävulsoutfiten.. sexigt med svansen iaf.. :)

2010-10-29 @ 15:47:26
URL: http://angelikas.wordpress.com
Postat av: Rebecca

Ja kanske det, får pröva och se hur det ser ut sen. Men jag vet inte riktigt hur man ska sätta fast svansen bara. Den har en liten ögla högst upp men vart ska den sitta liksom.

2010-10-29 @ 16:33:25
URL: http://beccasfashion.blogg.se/
Postat av: Alexandra - Uppsalas största blogg

Vinnaren av dagens blogg finns uppe nu! :) Kika in om du vann eller var med och tävla i den nya tävlingen. Klicka bara på länken här under :)

http://vadfanskajagheta.se/2010/october/fredag-dagens-blogg-4.html#comment

2010-10-29 @ 16:47:54
URL: http://vadfanskajagheta.se
Postat av: Rebecca

Du hade rätt Angelica, jag knöt fast svansen i lappen på shortsen och det såg jätte häftigt ut =). Lär nog köra på svansen och hornen imorgon. Flugan satt för löst och hängde bara så den skippar jag nog.

2010-10-29 @ 18:16:38
URL: http://beccasfashion.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0