Snyggingar på Lindex

Lindex Shop Online - Bustier Lindex Shop Online - Bustier Lindex Shop Online - Bustier Lindex Shop Online - Bustier
Bilder: www.lindex.com/se

Jag älskar behåar som är mer som en bustier och som går ner lite. Har en från Kappahl som jag älskar så när jag gick förbi Lindex och såg alla dessa snyggingar så blev jag glad. Har sprungit runt som en galning och försökt hitta behån på första bilden men inte lyckats hitta den i min storlek så nu har jag beställt den online.

Ruggigt


Skor: K-mart , Tröja: H&M, Jacka: Primark, Leggings: Tempt

Det känns väldigt ruggigt ute idag och igår frös jag i mina sommarskor och sommarjacka. Därför tror jag nu att jeansjackan får åka in i garderoben och skinnjackan får komma fram.
Slutar tolv idag sedan blir det fotbollsträning eller inventering ikväll. Jag hoppas och ber att det blir det första. Ha en bra tisdag.

Färgat ögonbrynen



De här byxorna från H&M har jag letat länge efter men endast hittat dem i storlek 38 och ville se om 36 satt bättre men de fanns inte i den storleken. Idag hittade jag dem i 36 och visst satt de bättre så jag köpte dem direkt. Älskar detaljerna på dem.
Köpte även ögonbryn- och ögonfransfärgning som jag använt idag. Det är lättare och man ser bättre resultat på ögonbrynen men får se hur det ser ut imorgon. Nu slipper jag i alla fall måla ögonbrynen =).
Update: Lade ytterligare ett lager på ögonfransarna och nu ser det mycket bättre ut. Ser ut som om jag har mascara på mig hela tiden fast jag inte har det. Varför har jag aldrig gjort detta tidigare? Jag är nu officiellt beroende av ögonfransfärgning!

Jag gick upp för tidigt


Skor: Fred Perry, Jacka: second hand, T-shirt: French Connection, Byxor: Cubus, Ringar: fick en av J, andra vet jag inte vart den kommer ifrån

Fem minuter innan jag ska gå hemifrån kollar jag en sista gång på schemat för att se vilken sal jag ska till. Då ser jag att det står 10-12 och inte 9-12 på första föreläsningen =(. Hade även skrivit in samma sak i almanackan, hur kunde jag missa det? Så jag gick upp en timme för tidigt vilket känns väldigt segt.
Ja ja, nu när jag ändå är vaken kan jag väl läsa det som ska läsas tills imorgon då jag kommer hem ganska så sent idag. Ha en bra måndag.

Nightmares

De som känner mig vet att jag vägrar titta på skräckfilmer. Hatar dem, blundar bara när det blir läskigt. I fredags såg jag en massa Criminal minds, hur tror ni jag sov den natten med tanke på hur lättskrämd jag är? Inte så bra, hade mardrömmar hela natten. Nu när jag skulle njuta av min sista lediga kväll, vad tror ni jag tittar på? Criminal minds så klart. Dumt ha ha, kommer ha mardrömmar i natt också men det kanske det var värt. Ska försöka sova nu så får vi se hur det går. Godnatt!

Mina helgköp



Allt detta har jag köpt under helgen. Har ytterligare några grejer som ska köpas men de fanns inte i min storlek eller så fanns de inte alls. Överst från vänster: Mysbyxor från Cubus (som jag sitter och myser i nu), mörkblå byxor från Cubus, en vit tröja från Cubus (jag fick den gratis då det var tag 3 betala för 2 på vissa plagg), löparskor från Intersport och nagellack från H&M (250 repsepktive 10 kr), en svart klänning från H&M som jag fick av J samt ett par shorts från Cubus rea.
Nu ska jag njuta av min sista lediga dag då skolan börjar imorgon. Från 9-16 går vi första dagen. Vad snälla de är mot oss, NOT. Känns så deprimerande att börja skolan igen då det känns som jag varit borta en evighet. Men någon gång måste väl allvaret börja =(.

Bio

Nu ska jag fika och gå på bio med M. Vet inte vad vi ska se ännu men något bra blir det väl. See you!

Spice girls på fyran

Har precis tittat på "Spice girls" i Dansfeber på fyran. Hur kul som helst! Nu blir det bröllopsfotografen och sänghäng. Blev lite planerat i helgen ändå. Träffade som sagt J idag och ska träffa M imorgon.
Köpte och fick lite saker igår och idag men har en del saker till att köpa imorgon så visar allt imorgon istället. Ha en skön lördagskväll!

Lunch och Zumba



Nu ska jag in till stan och äta en kort lunch med J för att sedan träna Zumba med hantlar. Har aldrig gjort det förut så det ska bli kul. Ha en bra lördag och njut av solen som tittar fram idag.

Bakat!

För det första vill jag säga att jag har typ värsta oturen. Efter att ha gottt upp klockan 8 för att träna Pilates fick jag veta, när jag kom till gymet, att passen inte börjar förrän nästa vecka. Bra där! Så fick gymma utan skor istället.
När jag kom hem bakade jag i alla fall chokladmuffins med smält choklad inuti. Man skulle ha mörk choklad i och de smakade okej, tror det hade varit godare med ljuschoklad men det får bli nästa gång.
Annars ska jag forsätta slappa framför Ciminal minds, what else. Har inte så mycket för mig idag eller under helgen alls faktiskt. Ska träffa J imorgon på dagen men annars inget speciellt planerat så är det någon annan där ute som har lika tråkigt som jag denna helg, hör av er!
Update: jaha nu har jag inga planer för helgen ha ha, men det kan vara skönt det också ibland!

Pilates


Jacka och sjal: Primark, T-shirt, kjol och skor: H&M, Skärp och väska: Italien, Strumpbyxor: Sportsgirl

Jag känner mig väldigt höstig idag i skinnjacka och sjal. Egentligen vill jag inte ha på mig skinnjackan än men idag fick det bli så då brunt passade bättre än blått (jeansjackan).
Satte klockan på ringning lite innan 8 idag. Eftersom jag missade pilates i tisdags tänkte jag nu göra ett nytt försök och förhoppningsvis inte bli distraherad denna gång =). Hörs sen!

Dreggel

Jag har spenderat mestadels av dagen tittandes på Criminal minds. Gillar verkligen det programmet och ett extra plus är snygga Shemar Moore som verkligen får mig att dreggla =).
Jag hinner med ett avsnitt till innan det blir fotbollsträning.

Sista Italien bilderna

Jag började "morgonen" med en tjugominuters springrunda. Har fotbollsträning ikväll och var tvungen att gå ut och springa för att se hur låret kändes och kolla om jag kan träna ikväll. Det känns bra så ska köra lite försiktigt ikväll.
Nu tänker jag i varje fall lägga upp de sista Italien bilderna efter att ha dragit ut på det så länge. Sorry för att jag är seg. Och än en gång är det samma bilder som finns på Facebook.

Pizza och film


Skjorta: H&M, Klänning American Apparel, Strumpbyxor: Sportsgirl

Det blev en lite suddig bild, sorry. Men det är bättre än inget. Ville försöka ta bilden fort för mina föräldrar sover.
Efter Zumban (och efter att nästan kört in i en annan bil i en tunnel, inte bra) blev det pizza och film med C. Nu är jag jätte trött och ska sova, godnatt!

En regning onsdag

Det är en regning dag idag men för mig gör det ingenting. Jag försöker njuta av mina sista lediga dagar till fullo. Idag ska jag inte göra någonting alls utan bara slappa och sedan köra zumba ikväll. Det gillas!

Ont i hjärtat

Idag när jag var inne i ringens köpcentrum satt en författare där och signerade sina böcker men ingen kom fram till honom. Sådant får jag så otroligt ont i hjärtat av att jag typ vill gråta. Jag undrar vad han tänker och tycker så otroligt synd om honom för att ingen vill köpa hans bok och få den signerad =(.
Sedan får jag ont i hjärtat när jag tänker dumma tankar om mina föräldrar. Jag tänker tanken och sen får jag jätte dåligt samvete. Jag får även ont i hjärtat när jag slänger mat som mamma lagat, då vill jag också typ gråta.
Jag får sådana konstigt tankar och jag får så otroligt dåligt samveta jätte ofta, även fast jag inte gjort något fel utan bara tänkt en tanke. Kan även få dåligt samvete när någon annan gör något t.ex. säger något dumt om sin mamma. Är jag knäpp eller finns det fler som mig där ute?

Livsnjutare eller latmask?

Allt hos doktorn gick bra, efter ett EKG test visade det sig att allting med hjärtat var bra. Skulle som sagt tränat pilates men annat kommit ivägen *harkel*. Så jag försöker övertyga mig själv om att jag är en livsnjutare som skippar träning idag istället för en latmask ha ha.
Nu tittar jag på tre hetingar i Fångarna på fortet och snart blir det hemmagjorda hamburgare, mums!

Doktor besök


Skor: H&M, Fotsmycke: USA, Klänning: Monki, Skärp: Italien, Strumpbyor: Sportsgirl (Australien), Väska: Italiensk marknad

Nu ska jag in till stan på ett läkarbesök. Har länge sagt att jag ska kolla upp mitt hjärta men det blir aldrig av så nu ska jag in på dropin hos privat läkare istället för dumma vårdcentralen. Det är nog inget allvarligt men vill heldre vara på den säkra sidan.
Sen stannar jag nog i stan och tränar pilates så kommer inte hem förrän ikväll. Ha det bra!

Nu är jag lycklig

Denna vecka har de Zumba prova på klasser på Fryshuset innan de sätter igång med riktiga klasser nästa vecka. Jag kommer varken ha råd eller tid att gå på dem riktiga klasserna sen så provar på denna vecka när det är gratis. Åh vad kul det var idag, fick till och med dansa till min favoritlåt. De har ytterligare en prova på klass på onsdag och på lördag kör de med vikter så ni kan ju gissa vart jag kommer vara på onsdag och lördag =).

Segis!

Jag vet att jag är seg på att visa bilder. Har lovat fler bilder från Italien och det kommer komma. Men först bilder från i lördags. Var sämst på att fota, tog typ kort de sista 20 minutrarna vi var där och en outfitbild tog jag verkligen inte. Här kommer i varje fall de få bilder jag tog.

T försöker rädda en syrsa


Flirt!


E och hennes kompis


Jag och T =)

Kort registrering


Skor och väska: italiensk marknad, Tröja: Cotton on, Shorts: zara

Registreringen tog typ 5 minuter. Efter det åkte jag och köpte skjortan från H&M. Såg den nämligen i butik igår och eftersom den skulle levereras vecka 40 var det lika bra att köpa den i butik nu istället.
Nu ska jag göra köttbullar och makaroner och sätta mig i solen.

Registrering

Godmorgon! Jag ska nu iväg till skolan för att registrera mig. Om jag lägger upp en dagens outfit nu så missar jag bussen så ni får en senare istället. Hejdå!

Nu drar jag


Skor och väska: italiensk marknad, T-shirt: Abercombie & Fitch, Shorts: Dotti

Nu drar jag in till stan, hoppas jag inte fryser men tar med en jacka/tröja för säkerhetsskull. Ha en bra söndag!

Vi är hemma hos e och förfestar. Kolla in ...

20100821048 (MMS)

Vi är hemma hos e och förfestar. Kolla in hennes snygga glas. Har en klänning från hm på mig. Fler bilder får ni imorn. Ha en bra kväll!


Powerwalk och match

Eftersom jag nu är beredd på att inte få spela idag så började jag morgonen med en powerwalk, det blir mycket powerwalks nu när låret är som det är. Ska i varje fall vara med och värma upp så får vi se hur låret känns då. Oavsett hur mycket jag sitter på bänken så ska det bli kul att få se laget spela igen!
Efter matchen blir det utgång!

"It's funny, how one moment changes a million after it"



Har precis sett "How she move" och jag älskar verkligen den filmen. Har alltid älskat filmen Honey men när det gäller dansfilmer så vet jag inte om den är nummer ett längre, det kanske är en delad etta mellan Honey och How she move. Pluset för How she move är att soundtracket är grymt och att filmen både börjar och slutar med det fina citatet "It's funny, how one moment changes a million after it". Loving it!

H&M och plattång shopping


Bilder: h&m.com/se, lindex.com/se, eleven.se

Sist jag sprang runt i Skärholmen glömde jag ju bort att jag inte äger en plattång och det behöver jag ju så idag köpte jag en. Gjorde även lite nätshopping hos H&M i form av en kjol och en transparant skjorta. Dock kommer inte skjrotan förrän vecka 40 vilket är lite synd. Sedan hittade jag ett par typ leggings hos Lindex som jag vill ha samt en bh på Bik bok (hittade ingen bild på den). Men tror jag kanske får vänta med dem ett tag, kan ju inte spendera hur mycket pengar som helst. Måste även klacka om skor och gå till systemet idag.

Kläder från hela världen


Skor: H&M, Leggings: Tempt, Klänning: Supré, Klocka: Cotton on, Sjal: Primark, Armband: italiensk marknad

Nu ska jag iväg till gymet. Hade tänkt köra ben idag men det får jag skippa p.g.a. gårdagens sträckning. Låret känns bättre idag men ska nog ändå fokusera mer på vikter än kondition.
Jag tycker min outfit idag är ganska så tråkig men hann inte stå framför spegeln och prova längre så tog något enkelt, leggings och klänning funkar alltid. Däremot tycker jag det är roligt att jag oftast har kläder och accesoarer från alla sorters delar av världen. Idag har jag t.ex. smycken från Italien och Australien och kläder från Sverige, Irland och Australien.

Testing testing

20100717044 (MMS)

Testing testing


Myggbett och muskelsträckningar


Jaha redan efter andra träningen åker jag på en sträckning, bra jobbat där. Jag skulle gått av tidigare, när jag kände att det sträckte, men jag är för envis. Men jag ska ändå inte spela på lördag utan mer kolla på så det är okej. Kommer bli galet frustrerad över att inte kunna träna dock nu när jag väl kommit igång. 
Förutom en sträckning i låret är jag även typ myggbiten ha ha. Jag har aldrig sett så mycket mygg i mitt liv. Nästa träning får jag INTE glömma myggsprayen.

In till stan


Skor och väska: italiensk marknad, Tröja: Gina tricot, Skärp: Tally Wally eller nånting (butik i Iatlien), Leggings: Tempt

Nu ska jag in till stan för att fika. Det var alldeles för kallt för shorts så jag tog leggings till den nya tröjan istället. Hörs sen, ciao!

Det är klart jag inte kom hem tomhänt



Jag kom självklart inte hem tomhänt efter att ha sprungit runt i Skärholmen. Hittade faktiskt inlägg till skorna vilket är perfekt. Köpte även en välbehövlig nagelfil samt ett par knästrumpor, då jag inte hittar mina, samt en tunika (se bilderna). Knästrumporna är med stöd. Jag vet inte om det är detsamma som stödstrumpor men stöd är ju alltid bra och jag behöver egentligen stödstrumpor för att motverka åderbrock. Tunikan är lite transparant vilket är jätte snyggt. Är det inte allt för kallt imorgon kanske den åker på med ett par jeansshorts.

Till gymet jag går


Skor: marknad i Italien, Tröja: second hand, Linne: Gina Tricot, Harembyxor: Cubus

Idag var jag duktig och satte klockan på ringning för att gå till gymet. Sedan ska jag försöka fixa lite ärenden så som att fixa inlägg till skorna ovan eftersom jag går snett i dem. Tror dock inte det kan finnas i Skärholmen men kan kolla. Ha en bra dag!

Äntligen fotboll!!

Idag är det äntligen dags för fotbollsträning igen. Har varit lite mer än en månad sedan jag spelade sist så nu är det upp till bevis om jag lärt mig något från fotbollen i Australien. Förhoppningsvis blir vi inte alldeles för blöta i regnet.
Jag har förresten insett att min fotbollströja, en collegetröja som alla i laget har, var nedstoppad i de förbaskade lådorna från Australien så den lär jag inte få tillbaka. Har helt gett upp hoppet om att få tillbaka de lådorna med alla kläder =(.


Min italienska ordbok



Jag lärde mig en del ord i italien och var så stolt ha ha. Här är de orden jag lärde mig plus några ord jag kunde sedan tidigare (jag har fuskat och slagit upp hur de stavas):
Grazie: tack
Ciao: hej/hejdå
Godmorgon: buongiorno
Godkväll/eftermiddag: buonasera
Godnatt: buonanotte
Varsegod: prego
svamp: funghi
Jag älskar dig: ti amo
Puss: bacio
Ta min hand: dam e la mano (felstavat säkert då jag inte hittade det på nätet)
 
Jag kan ha lärt mig fler ord men kommer inte på de nu, lägger i så fall till dem senare.



Marknadsfynd

Jag shoppade en del i Italien och på lördagar hade de en marknad. Jag älskar marknader!! Och eftersom vi var där 2 lördagar hann vi gå till marknaden 2 gånger. Visar er nu mina fynd från marknaden och visar er senare vad jag köpte i vanliga butiker.

Liknande skor som dessa såg jag på minst 4 personer på gatan. Jag blev helt kär. Frågade till och med en av tjejerna vart hon hade köpt dem men hon sa "inte här" på knackig engelska. När jag såg dem på marknaden sista dagen blev jag överlycklig. Inte samma skor som de jag sett på gatan men liknande. Älskar dem


Ännu ett par skor, 15 euro gick dem på


En sjukt snygg väska, syns det förresten att jag gillar brunt ha ha


En byxdress. Man kunde inte prova på marknaden så fick gissa storlek. Tyvärr var den för liten så jag fick inte på mig den men när jag gått ner i vikt kanske det går bättre. Får lägga undan den till nästa sommar

Italien bilder

Ni som har mig på Facebook har redan sett dessa bilder, orkade tyvärr inte välja ut nya. Men för er som inte sett bilderna på facebook så kommer här några Italien bilder. Eftersom det är så många bilder valde jag minatyrbilder, annars blir det världens längsta inlägg =). Lite fler bilder kommer senare idag eller imorgon.



Hemkommen

Egentligen borde jag ju ha någon fin bild här men har inte hunnit lägga in några bilder på datorn men det kommer, det lovar jag. Kom hem igår natt efter att planet var en timme försenat. Var jätte trött när jag kom hem efter inte så många timmars sömn natten innan. Men vi hade det grymt. Det var fint väder nästan hela tiden så det blev mycket häng på stranden samt en del shopping och lite festande.
Det känns jätte trist och deprimerande att det regnar här hemma och att skolan snart börjar. Men fotbollen börjar också snart och J kommer snart hem så det är i alla fall nånting att se fram emot. Nu blir det en sen frukost,

Snart sitter jag på ett flygplan

Nu är jag snart på väg till Italien, det ska bli grymt grymt kul. Min oro har ersatts av förväntan och jag hoppas det fortsätter så. I vilket fall som helst så får jag veta om det var värt att oroa sig eller ej på lördag. Då försvinner oron helt eller så blir den värre. Men fram tills dess ska jag på vinprovning, partaja och ligga på stranden. Yes för det!
Så hejdå alla människor i Sverige. Jag vet inte om jag kommer ha tillgång till internet men om jag har det så slänger jag iväg ett inlägg annars hörs vi om 10 dagar!

Oro

Jag ska snart bege mig iväg till gymet men jag kör på mjukiskläder idag. Imorgon, eller i natt, bär det av till Italien. Jag har en jätte tung oro som hänger över mig men jag hoppas och ber att den inte är sann (fast jag är typ 80% säker på att den är det) och jag hoppas och ber att jag kan åka till Italien, njuta och inte oroa mig. See you later!

Packa och städa plus andra oroligheter

Den här outfiten har jag inte på mig idag utan det är en outfit från förra sommaren och en outfit jag gärna hade velat ha med mig till Italien, men kan jag det eller? NEJ. För linnet ligger nerpackat i de där förbaskade lådorna som jag inte vet vart de är. De kan lika bra befinna sig i Australien som någon annanstans i världen. Det är mycket som gör mig irriterad och orolig just nu.
Men i vilket fall som helst så ska jag idag spendera dagen med att packa och städa och andra saker som behöver göras inför resan.

"Kan inte du snälla följa med mig till Mc donalds?"

Så här såg typ V ut idag när hon bad mig följa med till Mc donalds. Hon tvingade i mig Mc donalds =(. Och efter jag ätit så kände jag mig som värsta fettot så då gick jag hem och körde Zumba (med tysk dubbning ha ha) framör datorn. Hade glömt bort hur grymt kul det var. Längtar till prova på passen vecka 34.

Regn, igen!


Jacka: Primark, Tröja och linne: Gina Tricot, Leggings: Temp, Gummistövlar: morfars gamla

Oj vad det regnar ute. Vill egentligen inte gå ut men måste hämta ut paket samt lämna in tidsrapport och sedan gymma så det är bara att dra på gummistövlarna och slå upp paraplyet och gå ut.

Min teori kring Inception


Tröja: Weekday, Kjol: H&M, Tygväska: Salamanca market

Detta hade jag på mig idag. Innan bion både bowlade vi och spelade biljard. Mycket trevligt. Men nu till filmen, jag tyckte den var bra och spännande och jag hängde med hela tiden fram till slutet. Ni som sett den vet varför. Efteråt funderade jag lite över filmen och kom och tänka på Platons idéer. Kommer inte exakt ihåg vad det var för idéer så jag googlade det. Och som jag trodde så hade filmen inspirerats delvis av hans teorier. Ta t.ex. hans grottliknelse som ett exempel där människorna i grottan är som i en dröm och han som frigör sig är i verkligheten. Kolla även upp sandrömmar samt trilla omkull drömmar, som visserligen inte är Platons idé men man ser att filmen tagit mycket från allmänna idéer om drömmar. Ganska intressant faktiskt!


Inception

Nu drar jag iväg och ser Inception på bio, har hört att den ska vara bra. Det blir kanske lite bowling i fula skor också. Hinner inte ta en outi bild nu så ni får se den senare.

Woho det är soligt

Bild från Australien

Vad skönt att vakna upp til klarblå himmel. Det skulle inte bli så fint idag tror jag så jag får passa på att slänga på mig bikinin och gå ut. Det känns som om det inte varit varmt på jätte länge så nu är jag glad!

Jag har lite svårt för att....



Jag har lite svårt för det där med att gå förbi butiker utan att gå in i dem och utan att gå ut utan något i handen. Så idag efter gymet sprang jag in på H&M där jag fick med mig 2 rea plagg och en body spray. Tröjan har åkt på direkt och är jätte skön och fin med leggings och jag behövde en svart kjol som inte är snortajt och för 50 kr var denna kjol perfekt. Fast bodysprayen inte var på rea så kostade den bara 20 kr så den fick följa med hem den med!

RSS 2.0