Gott nytt år!



Gott nytt år säger jag så här på nyårsaftons förmiddagen! Idag är det en del saker som ska fixas innan kvällens festlighter. Här är min to do lista:
  • Fixa nyårsfina naglar
  • Fila fötterna
  • Gå ut på promenad
  • Åka till systemet
  • Göra ansiktsmask




Jag glittrar


I julklapp fick jag denna lotion plus den tillhörande duschkrämen. Idag insåg jag att man blir glittrig av den. Inte överdrivet mycket utan bara lite skimmer och det älskar jag. Jag rekommenderar verkligen den är krämen, luktar gott gör den också!

Agyness Deyn


Att plugga är tråkigt. Därför tog jag en paus och inspirerades av Agyness istället. Visst är hon het?
 Hela huset luktar bullar för mamma har precis bakat. Blir jätte sugen men ska försöka vänta tills imorgon då det är nyårsafton och allt. Det ska bli kul!

Zzzzzzz

Sova är alltid skönt men jag kan inte hjälpa att känna att jag sover bort dagen ibland. Ja ja man måste få göra det också ibland. Nu ska jag försöka tvinga ut mig själv på en promenad i kylan och sedan är det pluggdag som gäller. Jag har skjutit upp pluggandet tillräckligt länge och arbetet jag ska skriva måste vara klart innan jag åker till Irland, om en vecka alltså. Wish me luck!

Skumma sms och ben

Min kväll bestod av Bones och sms från okända killar som vet vad jag heter. Jag inser också att jag omedvetet stressat ganska mycket sedan min ledighet började. Imorgon och idag är de första dagarna jag inte har något inplanerat. Känns mycket skönt. Därför ska jag nu lägga mig i sängen och läsa.
Godnatt!


Mys halsduk


Idag låg det ett paket från Nelly i min brevlåda. I paketet låg en halsduk från Rules By Mary. Jag vann halsduken i Englas julkalender och den är jätte mysig och stor. Perfekt nu när det är minusgrader och på min Irlands resa.

Byxlinne?


Jag vet inte riktigt vad jag kan kalla detta plagg men jag täkte inte behålla det som det är. Jag tänker sprätta upp det där nere och sedan använda det som ett linne. Blir fint tror jag. 50 kr på Beyond Retro.

Måndag


Tröja och klänning: second hand, Strumpbyxor: H&M

Idag på väg hem så var det total stopp på motorvägen. Det hade skett ngon jätte hemsk olycka och det var minst 3 ambulanser där. I och med att det blir köer och kaos så skapas fler olyckor så även en annan bil hade krockat på vägen. Usch sådant är inte kul. Nu ska jag försöka ta mig ut på en promenad och se hur revbenet reagerar.

En rytmisk kväll

Hej!
Har absolut inte hunnit uppdatera idag då jag häng i soffan hos pojkvännen och sedan sjungit Lips och ätit mig tjock hos bästa kompisen. Hör av mig igen imorgon när jag kommit hem.
Ha det bra!

En högre dagens


Tröja: Gina Tricot, Jeans: Fornarina

En läsare påpekade att det ser lite konstigt ut när jag halvsitter på mina bilder och det kan jag faktiskt hålla med om. Anledningen till att jag alltid gjorde det på mina dagens var för att annars syntes bara halva mitt ansikte så jag var därför tvungen att huka mig lite. Dum som jag är har jag aldrig prövat att sätta kameran högre upp då jag inte funderat så mycket på hur konstigt det egentligen ser ut. Nu har jag satt den högre upp men problemet nu är att fötterna inte syns. När jag inte tar bilder på mina skor så är det okej men annars är det lite synd. Får försöka lösa det.
Nu bär det av till frisören! Ha en bra dag!

Mina presenter


Här är några av de presenter jag fått, både julklappar och födelsedags presenter. Jag fick även spelet Lips till Xbox och en jätte fin rosa kamera. Nu ska jag försöka hinna duscha innan CS börjar och sedan blir det troligtvis en kväll med spelande av Lips.

Mellandags rea rapport


Jag har precis kommit hem från ett kaosigt Skärholmen centrum, jag vill inte ens veta hur det är i stan. Jag tyckte att Monkis rea var väldigt bra och där fyndade jag kjolen på bilden. Gina Tricot var helt kaos och om ni inte tycker om köer och trängas med andra så är Gina Tricot inte att rekommendera. Det var långa köer både till provrum och kassor. T-shiten på bilden har jag kollat in innan och nu var den på rea så var tvungen att slå till. Bik boks rea var väldigt urplockad och Topshops rea var ganska tråkig. Ska klippa mig i stan imorgon så får se om jag tittar in i ytterligare någon affär då eller om jag hoppar trängsel då.

Riktiga julen är idag. Varför firar vi den 24de?


Någonting som jag funderat över i några jular i rad nu är varför världen firar jul olika dagar? Vi här i Sverige firar den 24de december medan många andra länder firar den 25te. Jag är osäker på vilka länder som firar vilken dag men USA är ett exempel på några som firar den 25te. Om man ska vara korrekt så är det ju vi som har fel då det idag egentligen är juldagen och därför borde det firas idag men den 25te har i Sverige bara blivit en röd dag som man går ut och blir full på på kvällen. Ingen i min familj visste varför det var så här. någon annan som vet?

Juldagen


Tröja: second hand, Linne under: Gina Tricot, Kjol: River Island, Strumpbyxor: H&M, Halsband: mormors gamla

Jag ser ju sådär glad ut på bilden men jag är faktiskt glad. Idag kommer bloggandet få stå åt sidan då jag först ska till kusinerna och moster och sedan till pojkvännens familj om jag hinner. Därför ska jag verkligen försöka visa upp vad jag fått både i födelsedags present och i julklapp imorgon. Mycket fint blev det i alla fall.

God jul!


Tröja: New look, Kjol: second hand, Strumpbyxor: H&M

Idag fick julbocken vara med på ett hörn också. Tänkte bara lägga upp min juloutfit och önska alla en god jul! Ät så mycket ni orkar och njut av denna dag till max!

Uppesittarkväll



Just nu är det uppesittarkväll med Bingolotto som gäller. Det är jag och min lillebror som spelar och vi har gjort det lite till en tradition. Trevligt är det men ingen vinst ännu.

Dagens



Måste springa. Hejdå!

Lyxoutlet



Idag ska jag tyvärr åka in till kaoset av julklappsshoppare. Jag har 2 julklappar kvar och så ska jag hämta en julklapp till mig själv på jobbet. Men innan jag gör allt det så ska jag åka till Lyxoutlet vid Karlaplan. De har utförsäljning med 70-80% på allt. Försöker hinna lägga upp en dagens innan jag går.

Min födelsedag


Tröja: Monki, Byxor: Cubus, Skor: din sko, Halsduk: H&M, Jacka: second hand, Blomma i håret: Make up store

Det här hade jag på mig ikväll på restaurangen och byxorna är även de jag köpte idag som jag skulle visa men jag kunde inte vänta så tog på mig dem direkt. Hittade dem på rea hos Cubus för 70 kr, ett kap! Blomman fick jag idag, den kom med en toner från Make up store, har bara knutit fast den på en tofs.
Har haft en jätte bra födelsedag förutom att mitt revben just nu är värre än någonsin. Var på gymet idag vilket var väldigt dumt för när jag kom hem fick jag jätte ont. Nu kan jag varken hosta eller ens böja mig ner så nu är det tyvärr slut tränat för mig på några dagar eller veckor. Imorgon kommer bilder från kvällen och bilder på mina fina födelsedags presenter.

Grattis till mig!


Idag är det min födelsedag!! Har redan köpt en liten present till mig själv som jag tänkte visa upp imorgon. Snart blir det fika med presentutdelning och sen ska granen pyntas idag också.  Ikväll blir det god mat på Kohphangan. Om jag hinner så lägger jag ut en kvällens innan vi åker.  Hoppas ni får en lika bra dag som mig!

En kvällens


T-shirt: Monki, Kjol och jacka: second hand, Skor: köpta i Liverpool

Imorgon är det min födelsedag woho. Jag ska nu åka och se om vi kan hitta någon tårta och sedan ska jag till killen. Imorgon ska jag först till gymet och sedan hem och fira mig =). Jag ska försöka att inte ramla av löparbandet denna gång ha ha. Imorgon kväll ska vi ut och äta så detta är lite min födelsedags oufit för dagen och sedan blir det en annan för kvällen. Nu står mamma och trampar i hallen. Hejdå!

Harem byxor


Bilder: Henrik Vibskov, Stine Goya, Stella McCartey och thesartorialist.blogspot.com

Om någon för några månader hade sagt åt mig att jag skulle gilla harem byxor hade jag skrattat. Jag har alltid sett dem som ett par byxor där det ser ut som man bajsat på sig men jag har nu ändrat uppfatting. Dessa harem byxor ovan är grymt snygga och tjejen på sista bilden matchat sina riktigt snyggt. Om jag passar i sådana här byxor blir det defenitivt ett köp inför våren.

Me want


Bild: nelly.com

Idag när jag var med och tävlade i Engla's julkalender så hittade jag denna snygga väska. To die for! Synd bara att priset är lite högt, 1499. Kanske om man blir rik någon dag.

Bu för fotbollsturneringen

Jaha då har man åkt ut då. Det gick bra att spela med revbenet men vi åkte ut efter gruppspel, även fast vi var obesegrade. De som kom etta vann alla sina matcher medan vi hade 3 oavgjorda och en vinst. De som kom två hade alltså vunnit 2 matcher, en oavgjort och en förlust. Det känns lite surt då man verkligen ville gå vidare men så kan det gå. Nu är jag vrålhungrig så nu blir det mat. Kycklign i lergryta, mums!
Update: Detta publiverade jag runt tre tiden men den sparades bara som utkast. Dåligt!

Halva priset på Lida underkläder


Bild: bodhi.se

Eftersom jag åker på fotbollsturnering tidigt morgon och inte vet när jag kommer hem, det beror på hur det går, så tänkte jag tipsa er om detta ikväll istället. Imorgon så är det 50% rabatt på alla underkläder från Lida hos Bodhi.se. Själv älskar jag den röda behån men skulle inte ha något emot de andra heller. Erbjudandet gäller bara imorgon så passa på!
Nu säger jag godnatt, ska upp vid 7 imorgon. Kul i jul. Godnatt!

Update: Tydligen så var det inte Lida som det var rabatt på idag även fast jag vet att det skulle vara det. Antar att det kommer upp en annan dag innan julafton. Fortsätt hålla utkik i alla fall.

Modette Market objekt


Jag har nu lagt upp lite objekt som jag säljer hos Modette Market. Kolla ganska långt ner i högra spalten här i bloggen och klicka där för att komma till mina försäljningar.

Paris, Kate and I


Detta är kärlek,  Paris, Kate and I. Kjolen plus linnet =min dröm. Finns hos MQ.

Städdag

Hej!
Idag blir det städdag som gäller för mig. Mitt rum är kaos och behöver verkligen städas ordentligt nu inför min födelsedag på måndag och allt. Sedan har jag träning runt 4 och det kommer avgöra om jag kan spela turnering med mitt revben imorgon eller ej. Självklart vill jag spela men om jag inte kan så får jag i alla fall tillfälle att köpa julklappar imorgon. Jag önskar er en trevlig lördag!

Julklappsköp


Bilder: bodhi.se och expert.se

Jag är sämst när det gäller julklappsköp. På grund av mitt tillstånd i torsdags så blev de inte de julklappsköpen jag planerade, jag ligger därför efter lite. Får se om jag hinner med att fixa något imorgon. Det som i alla fall ska köpas är en behå till mamma och en mp3 spelare till pappa. Killen och lillebrorsan är avklarade och bästa kompisen är nästan avklarad. Inte kul att vara ute i sista minuten direkt men så kan det tyvärr gå ibland.

Snyggt från laredoute i vår



Detta är nåra av godingarna som man kan köpa på Laredoute i vår/sommar. Hur snyggt som helst. Har alltid gillat Laredoute men senaste tiden har jag inte riktigt haft tid att kolla igenom deras tjocka katalog och hemsidan är för jobbig att kolla ignom tycker jag. Men efter att ha sett detta ska jag verklien ta mig tid att titta igenom nästa katalog. Titta bra på skorna på bild 1 och 3. To die for!

Fredag


Tröja: second hand, Linne: Gina Tricot, Kjol: Åhlens, Leggings: H&M, Mössa: Topshop, Jacka: second hand, Skor: köpta i Liverpool

Jag har missat bussen vilket är sämst! Jag hatar min dator ibland, den är sååååå seg. Vill bara slänga den i golvet. Nu ska jag dra tll jobbet, får gå hela vägen upp till tunnelbanan. Blä! Hejdå.

Goodie bag


I goodie bagen igår låg dessa vantar och mössa från Topshop. Jag fick vantarna och killen mössan, men den snodde jag från honom. Man fick även ett vitt örngott samt Vitamin Well. Mycket trevligt var det! Nu säger jag godnatt, jobbar imorgon och behvöer verkligen få sova ut innan dess.

Gårdagen


Gårdagen började med champange på hotell Anglais där vi även fick en goodie bag som jag ska visa upp sedan. Sedan åkte vi häst och vagn till biografen där The Duchess visades och där var det även en del prisutdelning. Killens brorsa vann en mobiltelefon. Efter filmen var det efterfest på Spy bar där champangen flödade. Idag mår jag som jag förtjänar.

Onsdag och filmpremiär


Tröja: Topshop, Klänning: American Apparel, Strumpbyxor: H&M, Jacka: second hand, Skor: Skohornet

Nu ska jag in till stan och försöka gymma. Revbenet är inte bättre och jag är orolig för att det verkligen är en spricka, igår försökte jag intala mig att det bara var ömt men hade svårt att sova och idag är det lite värre än igår. Jag är väldigt medveten om att det enda sättet att få det att läka är att vila men usch vad dåligt jag kommer må om jag inte får träna. Får se hur det blir. Efter gymet ska jag på premiären jag nämnde igår och sedan sover jag hos killen så vi hörs imorgon.
Det blev ändrade planer. Vi blev VIP gäster och ska därför på något före filmen så därför hann jag inte med gymet. Skorna byttes ut mot klackar, osäker på om jag ska byta igen men får se. Nu ska jag i alla fall åka i väg på riktigt så hejdå!

Försvunnen foundation hittad välbehållen

Imorse när jag gick in i badrummet så stod min gamla foundation där. Jag hade sett den dagen innan och sen nästa dag så var den bara borta så jag gick och köpte mig en ny likadan. Problemet var dock att jag inte kom ihåg vilken färg jag hade haft då det finns minst 10 olika färger så jag bad om hjälp men när jag sedan använde den var den lite för mörk.  Men nu har jag som sagt hittat den jag först hade, i stort sett slut men ändå. Undrar om min lillebror är boven? Även om han sa att han inte hade sett den då jag frågade honom när den försvann. Han ska konfronteras när han kommer hem.

Tävling

Just nu kan du vinna en goodie bag hos Glitzy.  Klicka här om du också vill vara med och tävla.

Filmpremiär

Imorgon ska jag på ännu en premiär, denna gång av filmen The Duchess. Ska bli mycket trevligt och bra verkar den vara också. Det är alltid trevligt med film i vintermörkret. Ger en recensionav filmen på torsdag troligtvis.

Spricka i revbenet?


Ungefär så här såg jag ut på gymet idag. Jag är sådan klant och är så arg på mig själv. Jag var väldigt trött i benen idag tydligen för jag ramlade av löpbandet två gånger. Två gånger! Jag har gymat regelbundet i 2 och ett halvt år nu och aldrig ramlat av men nu koncentrerade jag mig lite för mycket på tven, som sitter ganska högt upp, och lite mindre på vart jag sprang. Första gången klamrade jag mig fast på sidohandtagen som tjejen på bilden men andra gången så ramlade jag av på sidan och flög in i sido hantaget på en annan killes träningsmaskin. Aj mitt revben ungefär. Efter det så gjorde jag olika armövningar och det gick ändå okej, situps gick mindre bra. Nu tror jag att jag har en spricka i revbenet. Det gör ont att andas in och ligga ner är svårt. Imorgon var det tänkt att köra rygg och mage på gymet, jag ska försöka men tvivlar på att det kommer gå. Smärtan, som ändå inte är så farlig, kan jag leva med men att inte få träna! Då dör jag. Är verkligen arg på mig själv, vi som har cup och allt på söndag.

Hitting the gym


Tröja: pappas gamla, Jeans: Fornarina, Jacka: second hand, Halsduk och skor: H&M

Idag får ni mig osminkad, ska nämligen till gymet nu. Sedan blir det skolan och ungdomsmottagningen för sista gången i mitt liv. Ha en bra tisdag!

Kängor till killen


Bilder: dinsko.se

Tittade in på Din sko och såg dessa snyggingar. Hur snygga är inte de, och fodrade är de också. Absolut ett bra tips om ni inte vet vad ni ska köpa till pojkvännen i julklapp. I like.

Hård träning


Bild: aftonbladet.se

Efter helgens latheter körde jag idag ett hårt benpass på gymmet. Jag blev inspirerad av artikeln i dagens Metro då jag märkt att jag inte får ut lika mycket av träningen längre. Jag prövade därför på att ta tyngre vikter och insåg att jag tidigare varit alltför lat då jag egentligen klarar mer än vad jag tror. Ska köra några gånger med tunga vikter och färre repitioner för att sedan köra lite lättare och fler repitioner om några veckor. Får se hur mycket träningsvärk det blir imorgon.

Måndag!

Tröja: second hand, Linne: mammas gamla, Shorts: River Island, Leggings: H&M, Jacka: second hand, Halsduk: H&M, Skor: köpta i Liverpool

Måste springa till bussen. Ha en bra måndag!
PS. Ungefär som jag ser ut på bilden kände jag mig imorse. Men nu är jag på jobbet och desto piggare. Slutar om cirka 2 timmar och då blir det gymet.

Segis!


Jag är alltid seg på söndagar och så är det även idag. Jag tittar på Make me a supermodel och drömmer om att vinna en pälsjacka. Har träning snart och orkar inte egentligen men jag har varit lat hela veckan så jag måste. Cheerio!

Made by Noemi


Bild: madebynoemi.com

I dagens julkalender hos Modette kunde man vinna en underklänning av Made by Noemi. Jag kikade in på hennes sida och hittade denna snygga body, helt underbar är den! Nu drar jag till pojkvännen, ha en trevlig kväll!

Recension av Apollo sol


Bilder: apollosol.se

Idag var jag och solade hos Apollo sol som ligger vid Hornsull i Stockholm. Det var mitt första besök och jag är relativt nöjd. Priset var bra, 30 kr för 15 min, och solariet var också bra. Rummet där man solade var mindre bra då det var ganska litet och det fanns ingenstans man kunde lägga kläderna. Solariet startade även igång av sig själv efter en viss tid vilket jag tyckte var dålig då jag precis hade fått av mig kläderna och smörjt in ansiktet med solkräm. Hade jag velat smörja in mig mer hade jag inte hunnit detta utan att min tid hade tickat iväg. På solariet kunde man köpa olika krämer, jag köpte en som heter sugary vanilla (se bilden) och trodde den skulle användas då man solat färdig men upptäckte sedan att man skulle använt den innan. Får använda den nästa gång och se vad det blir för resultat, de lovar en djup, fyllig och skimrande solbränna.

Leopard och päls


Tröja: köpt i Frankrike, Linne: Gina Tricot, Jeans: Monki, Jacka: second hand, Halsduk: Primark, Skor: köpta i Liverpool

Nu bär det iväg till Street julmarknaden. Ha en trevlig lördag och en trelig lucia!

God Lucia på er!


Jag firade Lucia igår så det känns inte riktigt som om det är Lucia idag. Idag ska i alla fall jag och min familj gå på Street's julmarknad. Sedan ska jag fösöka sola lite och köpa julklappar. Jag ska även försöka hinna med att träna idag och jag tänkte gå på en promenad men nu funderar jag på att kanske pröva på ett Pilates pass istället. Har alltid velat prova men aldrig gjort det, får se vad som hinns med.

Kvällsnöje


Detta blir mitt nöje för kvällen. Godnatt!

Kommer Kevin lyckas?

Bild: tv4.se

Kevin har nu vunnit Idol och i år så har vinnaren tydligen 2 månader på sig att göra ett album vilket troligtvis är bra då det tidigare år stressats fram ett album. Men kommer han att lyckas? Jag tror ingen vinnare i Idol riktigt lyckats slå igenom stort. Om man däremot jämför med USA och England så är det där tvärtemot. Självklart har American Idol fler tittare än Idol i Sverige men i England är det väl ändå inte så stor skillnad och titta bara hur bra det gått för Leona Lewis. Varför lyckas de inte lika bra i svenska Idol? Kanske det vänder här och nu med Kevin, det återstår att se!

Stress och idol


Idag börjat mitt jullov, typ. Har jobb på måndag och skola tisdag så egentligen börjar det officiellt på onsdag men idag var sista dagen på praktiken och jag fick en jätte fin tröja som jag ska visa sen. Jag trodde att jag nu äntligen kan koppla av lite men eftersom jag inte hunnit med att göra något annat än att ha praktik och träna de senaste 3 veckorna så har jag skjutit upp allting fram till nu. Jag har 1 vecka på mig att köpa alla julklapparna, jag måste sola helst 2 gånger innan jag åker till Irland 7de januari, jag måste klippa mig så snart det går, jag måste hinna jobba och fixa mellandags rean innan Irland och jag måste hinna skriva ihop ett arbete innan Irland. Så mycket för avkoppling.
Idol börjar om cirka en kvart så nu ska jag i alla fall få koppla av ett litet tag. Vem tror ni vinner? Jag tycker absolut Kevin är bäst men gillar Alice också.

Lucia firande


Tröja: Bik bok, Leggings: H&M, Jacka: Fjällräven, Skor: Köpta i Liverpool

Mina bilder va ju inte världsbäst idag, ser jätte trött ut. Idag är det luciafirande, ser ni mitt glitter i håret? Sedan är det gymet och mys framför tven ikväll. Ha en bra fredag!!

Pepparkaksbak


Så här såg det ut när vi bakade idag. Det gick sådär, pepparkakorna skulle vara inne i ugnen i 7 minuter men efter 7 minuter så var de fortfarande mjuka så jag lät dem va inne i ugnen tills de blev hårda men när kallnade så blev de ju jätte hårda istället. Första plåten råkade jag även bränna. Men barnen fick i alla fall baka och det tyckte de var kul och det är huvusaken.

Paljetter!


Tröja: second hand, Klänning: mammas gamla, Leggings: Gina Tricot, Jacka: Fjällräven, Väska: Friis & Co, Skor: Primark

Idag är det paljetter och klänning som gäller. Idag ska det även göras pepparkakor av pepparkaksdegen. Ha en bra dag!

Min alldeles egna julboll


Bilderna gör inte riktigt bollen rättvisa men den är jätte fin. Förra året hade jag en röd julstjärna men efter att jag sett denna så ville jag byta och så blev det. Nu har mitt rum äntligen fått lite julkänsla!

Nyligen hemkommen

Jobbade till typ 7 och sen var det stopp i trafiken så det var ersättningsbussar som gällde från slussen till zinkensdamm så nu har jag nyss kommit hem och ätit toast. Mamma har satt upp en fin julboll (?) i mitt rum. Kan visa sen om jag inte somnar innan.

Onsdagens kläder


Tröja och t-shirt: second hand, Jeans: Fornarina, Jacka: Primark, Halsduk: ?, Skor: köpta i Liverpool

Idag är det onsdag och idag ska jag både ha praktik och jobba, lång dag alltså. Ha en bra dag!

Min önskeplåtning




Just nu kan man vinna en plåtning med Hanna Björkstedt. Om jag vann så skulle jag vilja göra en plåtning med skuggor, gärna där man använder sig av hjälpmedel så som t.ex. persienner och skärmar. Jag vill alltså inte bara ta bilder där ljuset skapar skuggor bakom t.ex. mig utan även jobba med siluetter. Om du också vill tävla så klicka här men sista tävlingsdag är imorgon.

Hållare för bommulspads

Bild: ljuvating.se

Denna hållare för bommulspads av Lisbeth Dahl hittade jag hos Ljuva Ting.  Smart att ha i badrumet istället för att ha de hängande i den tråkiga plastpåse de kommer i.

Hård pepparkaksdeg


Bild: receptfavoriter.se

Ja idag så försökte vi som sagt baka pepparkakor, hade jag fått lägga ut bilder på barnen så hade jag gjort det men nu får jag ju ej det. Men själva bakandet gick bra och när degen var klar så provsmakade och visst smakade det pepparkaksdeg men degen var lite svårt att få ihop till en stor klump då den smulade sig lite. Efter att degen var klar så skulle den ligga i kylskåpet i en dag och innan jag gick hem i eftermiddags så ville ett av barnen se degen och då jag kände på den var den stenhård. Vad detta beror på vet jag inte men om den är hård även imorgon så tar jag ut den och så får den ligga framme tills på torsdag. Kanske den är hård för att vi använde oss av havremjölk istället för vanlig mjölk då ett av barnen är mjölkallergiker.

Dagens kläder


Tröja: French Connection, Body: Gina Tricot, Jeans: Fornarina

Batteriet i kameran dog precis när jag skulle ta bild på utekläderna så det blir bara en bild idag. Det regnar ute, lite tråkigt. Jag vill ju ha snö! Jag kommer fortsätta tjata tills jag får det =). Idag ska det bakas pepparkakor med 6-åringarna, får se hur det går då jag själv aldrig gjort egen pepparkaksdeg. Wish me luck.

Världens snyggaste fusk pälsväst


Bild: pinkywebshop.se

Jag har tidigare inte varit intresserad av en pälsväst, men efter at ha sett denna är jag det. Den finns hos Pinky webshop men är tyvärr slut just nu men om den kom in igen så skulle jag absolut ha önskat mig den!

Fina armband


En gammal klasskompis till mig har börjat göra egna smycken och har nu skapat en hemsida för dem. Min favorit är armbandet här ovan. Kolla här för fler snygga armband men även halsband och örhängen.

Måndag!


Tröja: second hand, Linne: Gina Tricot, Kjol: åhlens, Leggings: Gina tricot, Jacka: Puma, Skor: second hand

Den andra bilden blev lite suddig men jag hinner inte ta om den nu. Usch vad jag hatar det är vädret, det är så svårt att klä sig när det är 4 plus grader. Jag vill att det ska bli kallt och snö, nu!

Arsenal i form av lussebullar



Min mamma bakade lussebullar eftersom det är andra advent och allt idag. När degen var klar ville min lillebror vara med och hjälpa till. Arsenal supporter som han är är detta resultatet av hans lussebullar. Mina lussebullar blev utan russin.

Aktioner på tradera


En av mina aktioner

Jag har nu lagt upp en del aktioner på Tradera, Flera aktioner kommer upp under kvällen, bland annat 2 par skor.
Klicka här för att se alla mina aktioner.
Nu blir det julkalendern som jag ännu inte sett i år och sedan Gossip girl!

All I want for christmas


Bilder: apoteket.se, bikbok.se, makeupstore.se, buybymarcus.com, xbox.com

Detta är vad min önskelista består av. Eftersom jag försöker spara pengar och inte kan shoppa speciellt mycket själv så har jag koncentrerat mig på att önska mig saker jag behöver mer än saker jag vill ha. Visst finns det jätte mycket kläder jag vill ha just nu men i ärlighetens namn så är min garderob redan överfull. Därför önskar jag mig en ansiktsmask som jag tidigare testat och är jätte bra, en toner från makeup store, nattkräm från apoteket, spelet Lips till Xbox 360, presentkort hos Bikbok så att jag kan köpa de snygga jeansen samt pengar till min Irlands resa i Januari.

Jag och killen i teckningsform


Godmorgon! Tänkte börja morgonen (eller eftermiddagen för de som är morgonpigga) med en fin liten bild. Detta ska då föreställa jag och killen. fint va? Observera att vi även fått könsorgan ha ha.

Blekfis


Jag insåg, när jag tittade mig själv i spegeln, hur blek jag är. Jag har en vecka kvar på praktiken och sedan är jag ledig så då ska jag verkligen ta mig iväg till ett solarium. Nu är det läggdags. Godnatt!

Skärpning


Detta snygga skärp låg på bordet hemma hos mig för någon dag sedan. Det var tydligen till mig från mina kusiner, de ville inte ha det längre. Tack säger jag.

Fotbollsspelande


Den första bilden är inte på någon från vårat lag utan tog den under en annan match. BK Sport är de om arrangerade cupen.

Då var ännu en cup över. Vi var obesegrade i gruppen och kom där tvåa och kom då till kvartsfinalen där vi förlorade och fick åka hem. Nästa helg är det ledigt från fotbollscuper men helgen efter det är det dags igen.

Julkalender


Jag hann komma hem och andas lite innan jag åkte till killen så då passade jag på att öppna min julkalender. Jag äter bara godis på helgerna, fredag är helg enligt mig =), så idag fick jag öppna min första lucka. Ja, som ni förstår har jag alltså en chokladkalender. Visst är den fin?

Stress, stress

Igår kom jag bara hem från jobbet, bytte om och åkte till fotbollsträning och sen däckade jag i sängen. Nu har jag precis kommit hem och ska åka och handla och sedan till pojken. Imorgon bitti är det fotbollsturnering igen så vi hörs igen när jag kommit hem från den.
Trevlig helg.


Fredag!


Randig tröja: Primark, Leggings: Topshop, Jacka: Primark, Skor: köpta i Liverpool.

Måste springa som vanligt. Ha en bra fredag!

Torsdag


Tröja: second hand, Linne: Glamour, Byxor: Lillebrorsans, Jacka: second hand, Väska: Friis & CO, Skor: H&M

Jag ha gummisnoddar i håret och raggsockorna ska på. Idag: skola och jobb.

70% rea hos Laredoute


Bild: laredoute.se

Förra inlägget blev tydigen sparat som utkast så nu får ni 2 inlägg samtidigt. Dessa skor finns på Laredoutes 70% rea. Fanns andra trevligheter också. Checka!

Proactiv, någon som testat?

Bild: proactiv.se

Är det någon som testat hudprodukterna från Proactiv? De säljs på tvshop och Jessica Simpson har bland annat gjort reklam för dem. Det första kitet kostar 399 kronor och jag är lite sugen på att testa det då jag vanligtvis bara köper en toner från Makeup store för 250 eller något liknande. Jag har läst en del recensioner och vissa är bra och vissa dåliga, de verkar bero på vad man har för sorts hudttyp men jag tar gärna emot kommentarer om fler har erfarenheter från detta märke.

Dagens


Tröja: second hand, Spetslinne: köpt i Frankrike, Jeans: Fornarina

Idag är jag trött! Nu blir det praktik och sedan gymet.

Konst av en 6-åring


Den här fick jag av en 6-åring förra veckan. Ser lite ut som en tomte så jag hängde upp den på väggen. Jag vet att jag tjatar jätte mycket om dessa 6-åringar men de är så underbara. Idag berättade en av dem för mig att det finns ett land som många tror ligger i Afrika men en liten del av det landet tillhör Asien. Jag undrade själklart vilket land det var och det var tydligen Egypten. Frågade nylign min pappa om detta och visst är det så. Smart unge liksom!

Smile!


Bild: bodhi.se

Idag kan ni köpa denna behå hos Bodhi för 240 istället för 399. Nu är jag för övrigt på lite bättre humör, det går liksom inte att vara arg och sur när man är omkring underbara barn som vill kramas hela tiden!

Vaknat på fel sida


Idag har jag verkligen vaknat på fel sida. Jag skulle haft sovmorgon idag men istället så vaknad jag kvart i 7 bara för att det regnade! Jag har alltid svårt att sova när det regnar av någon anledning och när jag väl vaknade imorse hade jag jätte svårt att somna om så det blev inte mycket till sovmorgon. Nu är jag tyvärr inte på det bästa humöret och det regnar fortfarande. Idag blir det i alla fall myskläder då jag åker direkt från praktiken till dansen och hinner inte byta om.

Lips


Bild: cdon.com

Just nu önskar jag mig spelet Lips. Det är lite som singstar men för Xbox 360 och här kan man även dansa och göra olika rörelser som den trådlös mikrofonen känner av. Verkar jätte grymt!

Modettes julkalender

 
Bilder: modette.se

Modette har i år en julkalender där man varje dag kan vinna något. Idag kunde man vinna ett laptop fodral. Detta hade de även förra året, då vann jag inget men ska tävla varje dag även i år.


Ny dag, ny vecka


Skjorta: mammas gamla, T-shirt: Monki, Jeans: Fornarina, Jacka: Fjällvräven, Skor: Puma

Jag var inte så fotogenisk idag. Då var det måndag igen och ännu en dag av praktik, det är denna vecka och nästa vecka kvr och sen har jag jullov!! Ska bli jätte skönt. Ha en bra dag!

RSS 2.0